Share |

Kymmenen Käskyä

____________________________________________________________________________________

IHANNEKANSALAISEN 10 KÄSKYÄ:

http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/ihannekansalaisen-10-k%C3%A4sky%C3%A4/601376

Viides käsky:

5: Estä ilmastonmuutos. Älä välitä siitä, ettei ilmaston lämpötilassa ole tapahtunut tilastollisesti merkittävää lämpenemistä 15 vuoteen. Kävele siis paljon, jolloin vähennät ekologista jalanjälkeäsi. Jos sinulla on koira, eliminoi se, sillä se saastuttaa kahden auton verran. Älä käytä valoja, vaan sytytä kynttilät. Kuuliaisimmat kansalaiset hengittäkööt vain sisäänpäin, jottei syntyisi hiilidioksidia. Pieraisu on kauhistus.

Jalostettu versio täällä:

http://takkirauta.blogspot.com/2010/09/kunnon-kansalaisen-kymmenen-kaskya.html

KUNNON KANSALAISEN KYMMENEN KÄSKYÄ

1: Minä olen Valtio, sinun kaikkivaltias herrasi. Älä pidä muita auktoriteetteja minun rinnallani. Lopeta itsenäinen ajattelu. Vapauta aivosolusi tästä turhasta, raskauttavasta työstä, ja jätä se niille, joihin me Suomen kansalaiset voimme luottaa. Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitosta, Eduskuntaa tai Eviraa sinun ei pidä koskaan epäillä.

2: Älä käytä väärin Valtion nimeä toisinajattelulla. Vahvista uskoasi Valtioon päivittäin, sillä Media on hänen palvelijansa. Katso paljon televisiota, lue sanomalehtiä ja usko kaikki, mitä niissä sanotaan. Kaikki muu, vaihtoehtoisen tiedon esittävä lähde on turhuutta.

3: Muuta kaupunkiin, sillä ethän halua olla taakkana yhteiskunnallesi. Kaikki se teiden rakentaminen, nopeiden tietoliikenneyhteyksien järjestäminen ja julkisten palvelulaitosten ylläpitäminen on täyttä turhuutta alle 50 000 asukkaan taajamassa.

4: Vaali perheesi terveyttä rokottamalla itsesi, lapsesi ja eläimesi valtion valtuuttamalla tavalla. Jos sairastut, mene lääkäriin ja pyydä mitä tahansa reseptiä, jotta THL:ää rahoittava lääkeyhtiö GlaxoSmithKline ei joutuisi vararikkoon. Sinun ei tule pitämän omasta terveydestäsi oma-aloitteisesti huolta, sillä se on valtion tehtävä. Pysy loitolla eikosanoideista, vitamiineista, hivenaineista ja luontaishoidoista, ne olkoot sinulle iljetys.

5: Estä ilmastonmuutos, sillä valtio sanoo että ilmastonmuutos tappaa. Älä välitä siitä, ettei ilmaston lämpötilassa ole tapahtunut tilastollisesti merkittävää lämpenemistä 15 vuoteen. Kävele siis paljon, jolloin vähennät ekologista jalanjälkeäsi. Jos sinulla on koira, eliminoi se, sillä se saastuttaa kahden auton verran. Älä käytä valoja, vaan sytytä kynttilät. Kuuliaisimmat kansalaiset hengittäkööt vain sisäänpäin, jottei syntyisi hiilidioksidia. Pieraisu on kauhistus.

6: Älä varasta valtioltasi, sillä saisit vain omasi takaisin. Tunne sen sijaan kiitollisuutta siitä, että kaikki ne verot, joita maksat, mahdollistavat niiden satojen kansasi edustajien matkustamisen ilmaiseksi työssä ja vapaa-ajalla ympäri maailmaa. Ethän halua etujasi ajavien ihmisten elävän sellaisessa puutteessa ja kurjuudessa, kuten itse elät.

7: Älkää enää lisääntykö, sillä lisääntyminen on huorintekoa Äiti Maata kohtaan ja maa on jo täynnä. Minimoi mahdollisuutesi saada jälkeläinen käyttämällä paljon fluoria, elohopeaa ja ftalaatteja sisältäviä tuotteita. Lapsettomuus on sinun varmasti helpompi kestää kuin tieto siitä, että koko maailman väestö mahtuisi asumaan kotimaahasi Suomeen siten, että jokaisella olisi oma 500 neliön tontti.

8: Älä sano väärää sanaa jokapäiväisen leipäsi tuottajasta. Näitä ovat Suomessa Atria, Valio, Raisio, Saarioinen, Fazer ja Leaf. Pitäytymällä vain näiden tuottajien ruoissa varmistat, että pysyt terveenä läpi elämän. Ummetus, ihottumat, diabetes tai ms-tauti ovat tuntemattomia sairauksia viljojen ja pitkäle jalostettujen elintarvikkeiden syöjien keskuudessa.

9: Älä himoitse lähimmäisesi elintasoa ainakaan tekemällä työtä. Elä velaksi. Ota ensin opintolaina, sitten asuntolaina ja kulutusluotto. Elämän kohdellessa sinua kaltoin, älä huoli, vaan lähetä tekstiviesti ja pyydä pikavippiä. Älä kysele, mistä lainaamasi raha tulee ja kenelle maksat sen takaisin. Tieto siitä, että pankit luovat rahaa tyhjästä ja että kaikki raha on velkaa yksityisten sukujen omistamille keskuspankeille, vain rasittaisi sinua.

10: Älä tavoittele itsellesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä tähän jatkumoon kuuluu, sillä nuo kaikki merkitsevät omavaraisuutta. Pyri pois omavaraisuudesta, sillä ethän tahdo valtiosi menettävän verotuloja sen vuoksi, että kasvatat itse omat ruokasi tai omistat oman kaivon. Mitä riippuvaisempi olet valtiosta, sitä helpompi sen on hallita sinua ja tehdä päätöksiä puolestasi. Älä niskuroi Arkadianmäkeä vastaan.