Share |

UHKAPELI

11.8.2023

UHKAPELI

Anna-Maja Henrikssonin uhkapeli

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/08/anna-maja-henrikssonin-uhkapeli.html

Suomessa on käynnissä outo näytelmä. Siinä hallituksen toiseksi pienin puolue vaatii itseään noin neljä kertaa suurempaa kansanliikettä nöyrtymään jonkinlaiseen jatkuvaan ripittäytymisperformanssiin vihjailemalla koko kabinetin kaatamisella. Ja saa siihen suomalaislehdistöltä sekä myös oppositiolta tulitukea.

Tosiasia kuitenkin on se, että hallituksessa pysyminen on RKP:lle aivan yhtä tärkeää - ellei vieläkin tärkeämpää - kuin perussuomalaisille. Mikäli se saisi Petteri Orpon (kok) kabinetin kaadetuksi, mutta lopputuloksena olisikin sinipunan sijasta pelkästään RKP:n vaihtaminen Keskustaksi, voisi ruotsinkielen asema heikentyä nykyisestä kansainvälisesti ainutlaatuisen vahvasta asemastaan. 

AMH_RASISMI.PNG

Ja nyt siis RKP:n Anna-Maja Henriksson - ilmeisesti oman vihervasemmistolaisen siipensä painostuksesta - pelaa uhkapeliä kielivähemmistömme kruununjalokivellä. Ja hävitessään menettää suomenruotsalaisten väestön suhteelliseen osuuteensa nähden ainutlaatuisen aseman kielellisesti poikkeuksellisen tasavertaisena vähemmistönä.

KOMMENTIN LÄHDE

https://rodionr.vuodatus.net/lue/2023/08/missa-kulkee-demokratian-raja

  Riikka Purra on jämäkkä nainen, eikä lotkauta korvaansakaan Ärkoopeen naurettavalle pullistelulle. Rasistinen sirpalepuolue yrittää hallita koko maata ja päättää ihmisten ajattelustakin. Fy fan, perkele!

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009777027.html