Share |

PUTININ DIKTATUURIN MONGOLIPERINNE

12.6.2023

PUTININ DIKTATUURIN PITKÄT JUURET VENÄJÄN HISTORIASSA

Tiedustelueverstin ja professorin Venäjä-kirja yksinkertaistaa itänaapurin historiaa ja toimia

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009639407.html

Tietokirjan tekijät selittävät Venäjän julmuuksia perivenäläisellä” kulttuurilla.

Kirjan kirjoittajat kysyvät: ”Miksi ryssä on ryssä, vaikka voissa paistais?”

VASTAUS ON YKSINKERTAINEN: MONGOLIPERINNE

”Perivenäläisyydestä” saavat todistaa yhtä hyvin mongolivallan pakkomielteet kuin Iivana Julman, Pietari Suuren ja Josif Stalinin väkivallanteot. Viime kädessä niihin tiivistyy se, miksi Putinin diktatuuri ryöstää ja raiskaa Ukrainassa, kirjoittajat tahtovat todistaa.

”Historia osoittaa, että Venäjä on aina tilaisuuden tullen valmis sotimaan omilla raja-alueillaan”, Kari tiesi ja huomautti, etteivät venäläiset tahtoneet muistella Moskovan hallitsijoiden raakalaismaisia tekoja.VENÄJÄN TERRORISTIEN TEKEMÄ KANSANMURHA UKRAINASSAVENÄJÄ ON EUROOPAN PAHIN UHKA, KOSKA SE KÄYTTÄYTYY UHKAAVASTI. HYÖKKÄYS UKRAINAAN JA SIELLÄ TAPAHTUNEET SOTARIKOKSET SIVIILEJÄ KOHTAAN (massamurhat, raiskaus-murhat, sairaaloihin, kouluihin ja asutuskeskuksiin, siviileihin kohdistetut ohjushyökkäykset yms.) KERTOVAT SELKEÄSTI KREMLIN TERRORISTIEN KANSANMURHAAN SUUNNITELLUT EPÄINHIMILLISET TEOT.

VENÄJÄN SOTARIKOKSEThttps://www.tapionajatukset.com/43294-------------------------------------------------------

MONGOLIT VENÄJÄLLÄ

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=mongolit+ven%C3%A4j%C3%A4ll%C3%A4

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mongolivaltakunta

HISTORIAA

Mongolit olivat hävittäneet Kiovan pahoin vuonna 1240, sen valta-asema hiipui ja sitä ympäröivät alueet suhteessa vahvistuivat. Niistä Galitsia–Volynia sulautui lopulta Puola-Liettuaan, kun taas mongolien vallan alle jäänyt Vladimir-Suzdal ja itsenäinen Novgorodin tasavalta muodostuivat modernin Venäjän perustaksi.

Loppu onkin sitten jo Vladimir Putinin kertomuksista tuttua ja sillä selitetään myös Ukrainassa parhaillaan käytävää sotaa. Suomi ja Ruotsi katsoivat nyt viisaaksi liittyä Natoon, jonka jäseniä muut Pohjolan valtiot ja baltit jo olivatkin. Turkin johdossa toimiva muisti toki nämä edellä kuvatut taustat ja pyrkii kaikin tavoin estämään tämän entuudestaan tunnetun Skandinaavien viikinkien liiton. Turkkilaiset paimentolaisheimot ja kultainen Orda kummittelee Erdogan unissa.

https://blogit.perussuomalaiset.fi/matti-luostarinen/viikinkien-retket-ja-kultainen-orda/

https://fi.alegsaonline.com/art/44483

https://fi.frwiki.wiki/wiki/Invasion_mongole_de_l%27Europe

https://fi.topwar.ru/192224-tatary-ili-mongoly-kto-na-samom-dele-napal-na-rus.html