Share |

PRESIDENTTI

_________________________________________________________________________________

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö

(photoshopattu vai ei?)

photoshopattu_vai_ei.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------

6.2.2012

Pääministeri Jyrki Kataisen vaalijuhlat: 7 tikkiä ja musta silmä.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Savon Sanomien mukaan Katainen oli lyönyt päänsä pihansa ainoaan kukkaruukkuun. Ei kai vain tämä vaikuttanut fantastiseen osumatarkkuuteen? Oliko myyttisellä kreikkalaisella oluella osuutta vai tarvittiinko punkkua tai vieläkin väkevämpää?

5.2.2012

Ennakkosuosikki Sauli Niinistö voitti loppuottelun eränumeroin 2-0 (6-2, 6-3).

23.1.2012

URHEILUA VAI VIIHDETTÄ:  Paavot putosivat semifinaalissa!

Finaaliin selvisivät siis Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto, ensin mainittu selvin tennisnumeroin 6-0 ja haastaja lätkänumeroin jatkoajalla 2-1.

Kumpikin loppuottelijoista:

-    kannattaa EU:ta
-    kannattaa euroa
-    kannattaa (salaa) liittovaltio-kehitystä
-    kannattaa (salaa) Nato-jäsenyyttä

Ei auttanut Väyrysen (ex-ulkoministeri) tai Lipposen (ex-pääministeri) ulkopolitiikan pätevyys. Ulkopolitiikkahan on ainoa tärkeä kriteeri presidentin viran täytössä, joten viihteelle tässä on menty. Kansa tarvitsee sirkushuvinsa!

PS. Kaikista Paavoista tuli pesusieniä!

18.1.2012

Paavo Väyrynen presidentiksi!

Perustelu: Hän hallitsee parhaiten ulkopolitiikan, joka on presidentille tärkeintä. Entisenä ulkoministerinä Paavo Väyrynen on pätevöitynyt tähän tehtävään. On väärin, ellei pätevintä ehdokasta valita!

-------------------------------------------------------------------------------

3.1.2012

Paavot ovat presidenttiainesta!

--------------------------------------------------------------------------------

27.11.2011

Paavo presidentiksi!

Paavo Arhinmäki kotiuttaisi suomalaiset sotilaat Afganistanin sisällissodasta. Hän on ainoa ehdokas (ylipäälliköksi), joka ymmärtää realiteetit eikä jauha paskaa ”ihmisten lihamyllyssä”!

Arhinmäeltä kysyttiin [”korko-ohjelmassa”] myös, miten kaikki Paavot erottaa toisistaan, kun sennimisiä on presidenttiehdokkaissa kolme. - Kolmas Paavo toden sanoo, Arhinmäki letkautti.

Odotamme mielenkiinnolla, onko ”paavo-ilmiö” Arhinmäen vai Väyrysen presidenttiys.

Sotarikollisen  sotilasliitto NATON uusin ”erehdys”. Tähän, naisia, lapsia, vanhuksia, virkamiehiä, ulkomailla työskenteleviä diplomaatteja (ja joskus terroristeja ja näköjään myös sotilaita) murhaavaan rikollisjärjestöön presidenttiehdokas Sauli Niinistö toisi ”eurooppalaisemman” lisän (emme unohda SN:n hehkutusta ”eurooppalaisesta Natosta”). Mitähän tämä lisä olisi?  Lisää uhreja, niinkö Niinistö?


Ulkovaltojen  ei pidä sekaantua (presidentin)vaaleihin. Onko tyyli (ihan oikeesti) muuttunut vai pitikö Neuvostoliitto Suomea (1944-1991)  ”sisävaltiona”?

-------------------------------------------------------------------------------------

15.11.2011

”Eurooppalaisen Naton” puolestapuhuja Sauli Niinistö vahvasti laskusuunnassa, kaikkien ”Naton vastustajien äiti”  Paavo Väyrynen nousee!

Nyt on jo selvää, että Niinistö ei  tule valituksi ensimmäisellä kierroksella, jos ollenkaan!

Pateilmiöon näiden pressavaalien erikoisuus, kuten oli ”Lillanilmiö” 1994.

--------------------------------------------------------------------------------------

31.10.2011

EHDOKAS SAULI NIINISTÖN ”SALAINEN” SUUNNITELMA

Presidenttiehdokas Sauli Niinistö suunnittelee vievänsä Suomen sotilasliitto NATOON Euroopan Unionin kautta. Tämä suunnitelma (”Eurooppalaisempi Nato”) on toki ollut jo kauan sitten tiedossa. Suomalaisten muisti on kuitenkin lyhyt. Tämän todistaa se, että Niinistön suosio on (vieläkin!) käsittämättömän suuri. Kansalaisten enemmistöhän on Natoon liittymistä vastaan!

Kansalaisten pitäisi myös muistaa, että NATO on (sota)rikollinen järjestö, joka nyt viime ”urotekonaan” pommitti hajalle suvereenin valtion infrastruktuurin ja surmasi pommituksillaan suuren joukon lapsia, naisia, virkailijoita ja muita siviilejä. Ja osallistui näin ollen myös Gaddafin murhaamiseen, jota myös  USA:n ulkoministeri Hillary Clinton suositteli. Nato sai kaiken tiedustelutietonsa jenkkien satalliiteilla, joten Yhdysvaltain osuus suvereenin valtion tuhoamisessa ja surmateoissa on täysin kiistaton.

Tähän (sota)rikolliseen järjestöön federalistiset pressaehdokkaat ovat Suomea ”salaa” ujuttamassa. Vain ehdokas Paavo Väyrynen voi tämän estää!

Onnistuuko Niinistön harhautus, riippuu siitä, kuinka paljon täyspäisiä äänestäjiä maastamme löytyy!!

------------------------------------------------------------------------------------------

29.8.2011

MIELIKUVAT PRESIDENTIN TEKIJÄNÄ

Ensinnäkin, Paavo Lipponen on federalisti (EU-liittovaltion kannattaja) ja Sauli Niinistö on olevinaan kriittinen EU:n suhteen säilyttääkseen (käsittämättömän) suosionsa.

Toisaalta, mielikuvilla ei kuitenkaan ole käytännön merkitystä, sillä pressahan on ajettu sivuraiteelle EU-politiikasta. Näin ollen on sama (?), kuka loppujen lopuksi on tämä ”mielikuvapresidentti” tai ns. arvojohtaja, kyllä (ainakin tällä hetkellä) ”Katainen vie ja kansa vikisee.”

Kyllä kokoomustroikka (pääideologi ”hiilimonoksidimies”, ”vänrikki nappula” ja kävelevä ”hammastahnamainos”), Jutta ja persut (Soini) taistelevat EU-politiikasta, euroliitosta ja sotilasliitto Natoon liittymisestä. Siinä ei (nykyisellä tai tulevalla) pressalla ole sananvaltaa?

Entä sitten Paavo Väyrynen (joka on EU-liittovaltiokehitystä vastaan)!

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/115214-hs-karmeat-luvut-paavo-lipposelle-%E2%80%93-%E2%80%9Dohoh%E2%80%9D

-----------------------------------------------------------------------------------------------

11.8.2011

Paavo Lipponen demarien presidenttikilpaan:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/114681-varmistus-paavo-lipponen-presidenttikisaan

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/08/1372339/lipponen-lahtee-presidenttikisaan-mukaan

Lasse Lehtinen vetäytyy pressakilvasta:

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20110886849&ext=rss

Lehtinen ilmoittaa tiedotteessaan, että SDP ei voi saada Paavo Lipposta parempaa ehdokasta. Siksi Lehtinen ilmoittaa liittyvänsä Lipposen tukiryhmään.

----------------------------------------------------------------------------------------------