Share |

FIN-HALLITUKSEN KAATAMINEN

23.7.2023

Tämä on jäänyt sanomatta Riikka Purra -kohusta

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/seso/tama-on-jaanyt-sanomatta-riikka-purra-kohusta/

Valtiovarainministeri Riikka Purran aikaisemmin julkaistujen kirjoitusten myötä on yhteiskunnassamme käyty laajaa keskustelua rasismista ja siitä mitä on hyväksyttävä puhe. Keskustelu on keskittynyt lähes yksinomaan tuomitsemaan 15 ja neljä vuotta sitten kirjoitettuja tekstejä, jotka ansaitusti ja yksiselitteisesti pitääkin tuomita, mutta jättää huomiotta laajemman kontekstin ja syyn vuoden 2019 kirjoituksille: 

Miksi kasvot peittävät hunnut herättävät tunteita? Puolustaako Riikka Purra naisten asemaa kuten hän toteaa? Mitä huntu symboloi ja voiko sen edustamat arvot istua yhteen länsimaiden arvokäsitysten kanssa?

Olemme keskittyneet tuomitsemaan epäinhimmillisiä kirjoituksia, mutta emme kysy miksi ne kirjoitettiin ja mihin pyritään. Jos tarkoituksena on puolustaa naisia ja länsimaisia arvoja, niin voidaan kysyä mikä uhkaa naisia ja länsimaisia arvoja?

Tällaista islam- ja maahanmuuttopoliittista keskustelua Suomessa pitäisi käydä. Se ei ole rasismia.

Naisten kasvojen ja ruumiin peittäminen ei viesti vapautta vaan kontrollia. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan islamilaisissa maissa vallitsevat äärimmäisen patriarkaaliset rakenteet heikentävät naisten asemaa. Pukeutumissäännöt toisaalta sortavat, seksualisoivat ja tekevät naisista miesten objekteja ja toisaalta ne antavat hyvin demonisoivan kuvan miehistä, jotka eivät osaa hillitä itseään. Maailmankuva, jossa jopa taaperoikäisiä pikkutyttöjä hunnutetaan, on ei toivottu länsimaalaiselle.

Onneksi islamilaisessa maailmassa taistellaan tätä irvikuvaa vastaan. Hyvän esimerkin tästä antaa Iran, jossa rohkeat iranilaiset naiset taistelevat tasavertaisesta asemasta ja puolustavat oikeuttaan olla käyttämättä huntua. 

Niin suomalaiseen kuin eurooppalaiseen kulttuuriin kuuluu vahva yksilönvapaus päättää omasta pukeutumisesta. Burkan ja niqabin käyttö ei edistä tätä vapautta, koska niiden olemassaolon perusteet johtuvat vapautta rajoittavista ja epätasa-arvoisista alkuperusteista.

SEIDA SOHRABI

Kokoomus Helsinki

Olen Lähi-idän ja maahanmuuton asiantuntija sekä valtiotieteiden maisteri. Olen lisäksi Helsingin kaupungin varavaltuutettu (kok).

Lisätietoja minusta kotisivultani:

https://www.seidasohrabi.fi/

ELINA VALTONENKokoomuksen varapuheenjohtaja ja kansanedustaja

Seida on päättäjäksi poikkeuksellinen: hän osaa perustella ja haluaa rakentaa yhteistyötä myös heidän kanssaan, jotka eivät ajattele samoin. Juuri sellaisia ihmisiä kaivataan eduskunnassa.

KUVA

https://125feb00b0.clvaw-cdnwnd.com/26c5c27f978daf34a286be7c917d4a27/200000435-e938ce938f/Seida%20Sohrabi%20ja%20Elina%20Valtonen.jpeg?ph=125feb00b0

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=seida+sohrabiAiheeseen liittyviä sivuja

https://www.suomenuutiset.fi/tagi/seida-sohrabi/

https://www.youtube.com/watch?v=mn4RA82vYQ4MUUTAMIA KOMMENTTEJA SEIDAN KIRJOITUKSEEN

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/seso/tama-on-jaanyt-sanomatta-riikka-purra-kohusta/#comment-3942125

”Kuka muu kuin Purra tietää mikä Purran päässä liikkui? Jos kuitenkaan ei jostain syystä suostu uskomaan, että Purra kirjoituksellaan halusi puolustaa naisten länsimaisia arvoja vaan vain estää (vastenmielisenä pitämänsä) musliimilaisen kulttuurin leviämistä Suomeen, kuten täällä eräissä kommenteissa epäillään, niin millä oikeudella sellainenkaan ajatus pitää ”tuomita”. Eikö riitä, että ilmoitetaan eriävä mielipide Purran esittämälle täysin lailliselle näkemykselle islamilaisten tapojen soveltumattomuudesta suomalaiseen yhteiskuntaan? Maassa maan tavalla.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/seso/tama-on-jaanyt-sanomatta-riikka-purra-kohusta/#comment-3942399

”Lämmin kiitos Seida kirjoituksestasi.
Tässä minun aiemmin esittämä kannanottoni asiasta:
”Minusta Riikka Purra ottaa blogistin terävyydellä ja kirjoitustyylillä kantaa musliminaisen asemaan, joista osa voi olla alistettuja.”
Minusta ”musta säkki” Purran kirjoituksessa on ilmaisu, jolla kuvataan kuinka ”patriarkaalinen tapakulttuuri” voi peittää naisen oikeuksia, vaikka hänen tulisi olla Suomessa täysin yhdenvertainen ja tasa-arvoinen niin miehen kuin muiden naisten kanssa.”

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/seso/tama-on-jaanyt-sanomatta-riikka-purra-kohusta/#comment-3943248

”Kuka määrittelee sen, kuka on huono nainen ja kuka ei?Sekö, että peitätkö kasvosi ja vartalosi, niinkö? Me synnymme tänne alastomina eikä vartaloita ole syytä hävetä , sitäpaitsi se ei kerro muille, millaisia me olemme.Teot kertovat sen parhaiten.Jonkun burkan sisällä voi olla ihan kuka hyvänsä ja on ollutkin, itsemurhapommittajamiehiäkin.
Minusta tuntuu, että muslimikulttuurissa miehillä on valtava machomeininki ja heikko vastustuskyky omille himoilleen jotka koskevat naisia.Joku psykologiko se oli,kun sanoi, että kaikki raiskaukset täällä sun muut, johtuvat pelkästään siitä, kun miehillä on ikävä äitä.
Aika kaukaa haettu tuollainen selitys?

Kuusi naista kertoo, mitä he ajattelevat huivin käyttämisestä

HS kysyi kuudelta muslimikulttuuriin kasvaneelta naiselta, mitä ajatuksia huivien käyttö ja niihin liittyvä keskustelu heissä herättää.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009734089.html

KUVA

https://hs.mediadelivery.fi/img/658/ee45702091a5bd5e119bd8978e0af066.jpg.webp

Huivin käyttö Suomessa on viime aikoina ollut tapetilla valtio­varain­ministeri Riikka Purran (ps) vuonna 2019 kirjoittaman blogi­tekstin ja siitä alkaneen keskustelun vuoksi. Tekstissään Purra muun muassa kutsuu musliminaisia ”mustiksi säkeiksi”.

Purran mukaan hän puolustaa tekstissään naisten oikeuksia ja länsimaista käsitystä tasa-arvosta.

Keskustelu jatkui tällä viikolla, kun kansanedustaja ja Helsingin kaupungin­valtuutettu Atte Kaleva (kok) kirjoitti Twitterissä, että Suomessa julkisilla paikoilla tulisi kulkea kasvot näkyvissä tai poistua maasta.

EVA TAWASOLI

EVA_TAWASOLI_2.PNG

Iranissa syntyneen ja kasvaneen, nykyisen Vantaan kaupungin­valtuutetun Eva Tawasolin (vihr) kohdalla huivin riisuminen täysi-ikäistymisen kynnyksellä johti sekä fyysiseen että henkiseen kunnia­väkivaltaan.

Tawasolin mukaan islaminuskossa naisen tulisi välttää keräämästä miesten katseita, eikä vartalon kauneutta tulisi siksi näyttää.

NIZO DARA

KUVA

https://hs.mediadelivery.fi/img/658/9e40e368bbf69396a74ab02e1b18f163.jpg.webp

Nizo Dara on kasvanut kurdiperheessä, jossa huivia ei käytetä. Kuva: Nizo Dara

”Jos mä olisin alkanut käyttää huivia, isäni olisi varmaan vähän kyseenalaistanutkin sitä, että miksi, kun ei se paranna sinua ihmisenä.”

SEIDA SOHRABI

SEIDA_SOHRABI_2.PNG

Myös Helsingin kaupungin varavaltuutettu Seida Sohrabi (kok) kasvoi kurdiperheessä, jossa islam näkyi lähinnä tapa­uskovaisuutena. Hänen mukaansa kurdien keskuudessa huivin käyttö ei ole kovinkaan yleistä ja se myös vähentyy koko ajan.

Riikka Purran vuoden 2019 kirjoituksia Sohrabi kuvailee mauttomiksi ja epäinhimillistäviksi. Hän kuitenkin kokee samaistuvansa Purran ajatuksiin naisten aseman puolustamisesta.


19.7.2023

MAALITTAMINEN JA MEDIAKRITIIKKI

Maalittamisella ja mediakritiikillä on selvä ero

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009720011.html

Suomen Kuvalehdessä Tampereen yliopiston journalistiikan työelämä­professori Johanna Vehkoo kirjoittaa verkkovihan normalisoitumisesta.

”Kun kahden johtavan hallituspuolueen näkyvät poliitikot alkoivat maalittaa Iltalehden nuorta naistoimittajaa, moni puolusteli heidän toimintaansa sanomalla, että kyllähän journalismia saa kritisoida.”

Saa, ja pitääkin

Maalittajan tunnistaa usein siitä, että hän ei osoita asiavirheitä vaan väittää toimittajien valehtelevan, levittävän huhuja tai tekevän juttujaan oletettujen poliittisten mielipiteidensä ohjaamina. Tämä on suoraan trumpilais-orbánilaisesta pelikirjasta, eikä sillä pitäisi olla sijaa suomalaisessa julkisessa keskustelussa.”

MASHA_ELINA.PNG

Maria Zaharova käy nyt suomalais­ministereiden kimppuun – tästä se voi kertoa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009723334.html

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova on kritisoinut lyhyen ajan sisällä kahta suomalaista ministeriä.

KUVA

https://is.mediadelivery.fi/img/658/176cab017495dffa799cde3de3733d9a.jpg.webp

Tuoreimman kuittailun kohteeksi joutui ulkoministeri Elina Valtonen (kok), joka jakoi Twitteriin perjantaina Financial Timesin julkaiseman artikkelin, jossa kerrottiin ettei Suomi pidä Ukrainalle annettavaa apua hyvän­tekeväisyytenä.

– Meidän lännessä tulee ymmärtää, että tietenkään tämä ei ole hyvän­tekeväisyyttä, sillä Ukraina taistelee puolestamme. He taistelevat meidän vapautemme sekä eurooppalaisen turvallisuus­arkkitehtuurin puolesta, Valtonen kirjoitti.

Tätä ennen presidentti Putinin luottonaisena tunnettu Zaharova ehti kritisoida eurooppa- ja omistaja­ohjausministeri Anders Adlercreutzin (r) Ukrainan sodassa kuolleiden ukrainalaisten muistolle esittämää selloesitystä.

IS uutisoi aiemmin, kuinka Zaharova nosti Adlercreutzin sellosoolon esiin Venäjän television lähetyksessä.

Zaharovan mukaan Naton Ukrainalle antama tuki on massiivinen ja värikäs näytös, jota on valmisteltu useilla eri tasoilla. Hän mainitsi tässä yhteydessä Adlercreutzin selloesityksen.

Suomen hallituksen ministerit nauhoittavat sellosooloja Ukrainan tueksi, Zaharova sanoi paheksuen.

Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutin johtaja Markku Kangaspuro toteaa, että Zaharova on tunnettu siitä, että hän rikkoo ronskilla kielenkäytöllään jatkuvasti diplomaattisen kielenkäytön rajoja.

Zaharova on kommentoinut kaikennäköistä koko ajan aika ronskilla kielellä, sinänsä hänen käyttäytymisekseen tämä ei ole poikkeavaa.

47-vuotias Zaharova on kärkkäiden kommenttiensa lisäksi herättänyt vuosien varrella huomiota myös muulla käyttäytymisellään.

MASHA MANSIKKA”

IS uutisoi aiemmin, kuinka Zaharova julkaisi esimerkiksi viime kesänä sosiaaliseen mediaan erikoisen videon kesänvietostaan. Videolla Zaharova syö mansikkaa ja katsoo samalla intensiivisesti kameraan.

– Omaa satoa, Zaharova oli kirjoittanut videon yhteyteen.

18.7.2023

FIN-HURRIEN PUOLUE (RKP) ON RASISTINEN

”Anna-Maja Henrikssonin luotsaaman RKP:n pitäisi pikaisesti päättää, jatkaako se Petteri Orpon hallituksessa vai ei.
Jos RKP ei tämän viikon aikana saa asiaa päätettyä, niin kohta Isänmaallemme nauravat hevosetkin!

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/seppo-makinen/henrikssonin-johtama-rkp-ja-marinin-sdp-ovat-kuin-keski-ikaisia-jotka-syyttavat-vanhempiaan-kaikista-elamansa-pettymyksista/

Tuoreen HS gallupin mukaan

@kokoomus

kannatus on noussut ja on nyt 22 %. Mittausaikana hallitus aloitti työnsä turbulenteissa tunnelmissa.

Vaikka moni ennusti laskua, toisin siis kävi. Tämä kannustaa meitä jatkamaan hallitusohjelman toteutuksessa eteenpäin, kuten suunnittelimme.

https://twitter.com/PiaKauma/status/1680985960530472962?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

Wille Rydman kritisoi Anders Adlercreutzia Ylellä – ”Ei ainakaan luottamusta vahvista”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009724133.html

Pia Kauman (kok) mukaan hallitus on viikonloppuna käsitellyt pelisääntöjä ja rasisminvastaisia toimia.

PIA_KAUMA_KOKOOMUS_2.PNG

RKP ON RASISTINEN, KOSKA EI HYVÄKSY OIKEITA SUOMALAISIA (PS), VAIKKA NÄMÄ JUURI YRITTÄVÄT TEHDÄ PARHAANSA SUOMEN HYVÄKSI

PIKKU-PUOLUE RKP:n KAMMOITTAVA RÖYHKEYS

FIN-HURRIEN JOHTAJA HARHATEILLÄ: TÄMÄ MAA ON SUOMI!! Jos ei kelpaa, lähetetään Teidät Pohjanlahden yli (tai sen alle) MERIMATKALLE, josta ei ole paluuta!!

KOMMENTIT KERTOVAT KAIKEN

Ei milliäkään periksi! Jos hallitus kaatuu niin sit kaatuu, mutta pienpuolue RKP:lle ei tuumaakaan siimaa!

Miksi PS:n pitäisi nöyrtyä? Iso mandaatti on annettu ja sen pitää näkyä.

Ei tuolla rkpläisten röyhkeydellä ole mitään rajaa, kuinka ne kehtaa.

LÄHDE

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009725760.html

Rkp:n sisällä on kevään hallitusneuvotteluista lähtien ollut valtavaa epäluottamusta ja epäluuloa perussuomalaisia kohtaan.

Kesän kohujen myötä epäluottamus- ja epäluulomittarit ovat alkaneet helottaa tulipunaisella.

FIN-HURRIT TÄSSÄ OVAT RASISTEJA

Rkp ei näytä luottavan siihen, että perussuomalaiset on sitoutunut yksiselitteisesti toimimaan rasismia vastaan.

RKP on puolue, joka ARVELEE. Ei siis ymmärrä mitä SUOMI haluaa!!

Yllä esitetty MERIMATKA on siis toteutettava nopeasti!!

Rkp:ssä on arveltu, ettei perussuomalaisten puheenjohtajan Riikka Purran viimeviikkoinen anteeksipyyntö vanhoista rasistisista törkykirjoituksista ollut täysin aito.

Lue lisää: Riikka Purra: Hallitus kaatuu, jos Rkp ei tue perus­suomalaisia ministereitä

Lue lisää: Purra: ”En ole harkinnut eroamista ministerin tehtävästä”

16.7.2023

Purra oikealla asialla - muut vain esittävät olevansa

https://blogit.perussuomalaiset.fi/laura-korpinen/purra-oikealla-asialla-muut-vain-esittavat-olevansa/

LAURA_KORPINEN.PNG

Pieni tyttö Helsingin kadulla on kesähelteelläkin kiireestä kantapäähän hunnutettuna, jotta olisi riittävän siveellinen. Samaan aikaan tytön veli astelee vierellä lyhythihaisessa paidassa, shortseissa ja lippalakissa. Kaavuttaminen kertoo naisen alisteisesta asemasta suhteessa mieheen, mitä Suomessa ei tarvitse hyväksyä. On aivan oikein, että Riikka Purra on perussuomalaisena kritisoinut sitä.

Vain ns. liberaalilla paremmistolla on asiassa sokea piste. Jollain kieroutuneella tavalla he näkevät naisten kulttuurisen alistamisen hienona ”monikulttuurisuutena” tai ”omana valintana”. Menestynyt yritysjohtaja Peter Vesterbackakin käyttää valtapositiotaan Purran kritisoimiseen, eikä siihen, että naiset vapautuisivat kaavuissaan. Vieläpä Vesterbackalta pääsee freudilainen lipsahdus jätesäkeistä. Se mielleyhtymäkö Vesterbackalle itselleen tulee kaavuista?

Purraa arvostelevat teeskentelevät kunnioittavansa ihmisoikeuksia, mutta on suorastaan irvokasta, kuinka he kääntävät katseensa sivuun, todellisen ihmisoikeusloukkauksen edessä. Arvostelijat ainoastaan teeskentelevät parempaa ihmistä.

On aika valita puoli. Ollaanko oikeasti tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolella, vai naisten alistamisen puolella. Riikka Purran puheet eivät loukkaa ihmisoikeuksia. Ihmisoikeusloukkaus tapahtuu, kun modernissa Suomessa nainen pakotetaan käyttämään kaapua, huivia jne.

Nyt on kysymys siitä, että sossut ja Helsingin sanomat yrittävät venäläisten trollien kanssa kaataa laillisen hallituksen. Helsingin Sanomilla on kokemusta sotilassalaisuuksien julkaisemisesta ja sossuilla on vahvat ja tiiviit suhteet Venäjälle. Ajatella, että NATO Suomessa siedämme tällaista venäläisten asioiden edistämistä.KOMMENTTINI: SOSSUT eli VIHERVASEMMISTO (demarit, vasemmistoliitto ja vihreät) PELAAVAT PUTININ PUSSIIN!KOMMENTIT

Vihervasemmisto yrittää kaataa hallituksen, se on aika selvää.

Odotan kovasti jo seuraa poliittista kannatusmittausta.
Veikkaisin, että persut ja kokoomus lähtee nousuun.

Tavallisten suomalaisten mielipiteet pitäisi saada esille.
Lehdistö kyselee lähinnä vain mamujen mielipiteitä, ja nehän tiedetään jo ennestään: punainen matto mamuille ja piikki auki kaikkiin etuuksiin.KOMMENTTINI: Suomi ei voi olla ”koko maailman” SOSIAALITOIMISTO!Ketkä nyt yrittää kaataa hallitusta , tekosyin / etsimällä syitä suurennuslasein ovat , isän maamme pettureita !? Kun talous olisi saatava kuntoon ja velkaantuminen ” kuriin ” , edellisten hallitusten jäljiltä !?!

KOMMENTTINI: Punavihreät (”SOSSUT”) etsivät ”kiikareiden avulla” rasisteja aivan kuin KREMLIN RYSSÄT ( Medvedev NATSEJA) raivonsa nautinnossa!!

Nämä uskonnolliset päähuivit ovat useissa maissa kiellettyjä.
https://www.suomenuutiset.fi/purra-suomen-seurattava-itavaltaa-huntu-huivikiellon-maaraamisessa/

LOPPUKOMMENTTINI: En yhtään IHMETTELE, että ”uuskommunistit” (Maria Ohisalo) ja ”oikeat kommunistit” (Li Andersson) ovat demokraattisesti valitun hallituksen kaatamisvimmassa).

Sitä IHMETTELEN, että Antti Lindtman on samassa LAINVASTAISESSA operaatiossa (oikeusoppineiden mukaan Eduskunnan puheenmiehen ei ole pakko kutsua kansanedustajia toimintaan kesken kesäloman).

Kyseisestä demarista (AL) on siis tullut nimittely PAHOLAINEN.

Ehkä ”paholaisen” mieleen on vaikuttanut Krista Kiurun hallituksen kaatamisen PAKKOMIELLE.

Krista Kiuru liittyi tylyttämään Halla-ahoa – PS:n Jani Mäkelä vaatii demareita perumaan puheensa julkisesti

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/22df46f5-c7b4-4b0f-8be7-0426ee0e9c38

PAHOLAINEN:

Eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho aiheutti ”surullisen hetken suomalaisen parlamentarisminSekä historiassa”, sanoo SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman.

Kuten jo yllä totesin, oikeusoppineet ovat antaneet lausuntonsa: Halla-aho ei toimi lainvastaisesti.

JÄLKIKIRJOITUS

(en voinut laittaa lyhennystä PS, koska ”sossut ja vassarit” olisivat käsittäneet sen väärin)

”PAHOLAINEN” (AL) on saanut ”arvokutsumanimensä” siitä, että hän toimii samalla tavalla kuin maapallon pahin paholainen PUTIN.

Sekä Putinin että Lindtmanin toiminta on (tai on nimetty) ERIKOISOPERAATIOKSI hallituksen kaatamiseksi. Kuten muistamme, Putinin tavoite oli kaataa Ukrainan hallitus muutamassa päivässä.

Sekä UKR- ja FIN-hallitukset ovat edelleen pystyssä!! siellä PYSYVÄT!!

15.7.2023

KYLLÄ KANSA TIETÄÄ (PAREMMIN KUIN HALLITUKSEN KAATAMISEEN PYRKIVÄT OPPOSITION PUNAVIHREÄT POLIITIKOT)

KEPULIT” ovat näköjään ”liittymässä” VIHERVASEMMISTON (SDP ja ”oikeat” kommunistit Vasemmistoliitto sekä ”uuskommunistit” eli Vihreät) TAVOITTEESEEN KAATAA DEMOKRAATTISESTI KANSAN VALITSEMA HALLITUS.

Typerykset ja vinkujat näköjään eivät edes tajua, että tällaisella ”politiikalla” ja vinkumisella he pelaavat PUTININ PUSSIIN!!

KOMMENTIT KERTOVAT YLLÄ MAINITUN:

Ei oppositio tätä maata pyöritä. He hävisivät vaalit. Olkoot nyt hiljaa sitten.
Voittajat on hallituksessa kansan tahdon mukaisesti.

Nyt suut suppuun joka ikinen!! Lomailkaa ja antakaa hallitukselle työrauha, kun aika koittaa! Tää ajojahti on jo naurettavaa!

Tsemppiä Riikka Purralle ja voimia kestää tämä ajojahti. Riikka Purra on tänään selvittänyt aikaisempia kirjoituksiaan ja olen täysin samaa mieltä siitä että naisen asemaa tulee puolustaa länsimaisemassa kulttuurissa.

LÄHDE

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009720685.html

14.7.2023

KEPU PETTÄÄ AINA

Antti Kurvinen vihervasemmiston apupoika

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/arvo-tammela/antti-kurvinen-vihervasemmiston-apupoika/

KEPULIT LIITTYNEET PUNAVIHREIDEN ”POLIITTISEEN POLIISIIN” (POLPO, jonka naruja vetelevät ikivanha SH ja MO, sekä tietysti LIA

Suomen viherpunainen vähemmistö on nyt viikkotolkulla kaivanut perussuomalaisten ja kokoomuslaisten taustoja, irrottaneet kirjoituksia asiayhteydestään ja huutavat kurkku punaisena nettimediat täyteen viisitoista vuotta vanhoista kirjoituksista. Valitettavasti myös lehdistö on lähtenyt ajojahtiin mukaan.

https://suomenparhaaksi.com/2023/07/13/li-andersson-sosialismi-ja-kansalaistottelemattomuus/

OPPOSITION JA LEHDISTÖN TAVOITE: ORPON HALLITUKSEN KAATAMINEN

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/07/hyvaksyttavaa-rasismia-ja-sovinismia.html

”Kesätauolla pidettävä luottamusäänestys olisi vaarallista demokratian toteutumisen kannalta, koska oletettavasti suuri osa edustajista ei osallistuisi äänestykseen esimerkiksi lomaillessaan ulkomailla.

Meillä on juuri ollut eduskuntavaalit, joissa kansa ilmaisi selvän tahtonsa.
Nyt meillä on kansan tahdon mukainen enemmistöhallitus, mutta se ei tietenkään kelpaa vihervasemmistolle - eikä sen puoleen kepulaisillekkaan.

Varsinkin vihervasemmisto on huono häviäjä ja röyhkeästi käyttävät ulkoparlamentaarisia keinoja saadakseen aikaan vahinkoa lailliselle hallitukselle ja sitä kautta Suomelle.
Jännä nähdä, että jos sanansäilän heilunta ei saa aikaiseksi vihervasemmiston tavoitetta - mikä säilä heiluu seuraavaksi? Vai nostetaanko punainen lyhty torniin? ”

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Burkini, hygienia ja naisten alistaminen

Tyttöjen katselu ennen ja nyt

Miksi vihervasemmisto kannattaa musliminaisten huivittamista

Luetuimmat tekstit viimeisen viikon ajalta

Anonyymi14. heinäkuuta 2023 klo 10.15

Kuten huomataan, tuo anteeksipyytelyn vaatiminen on vain vastustajan nöyryyttämistä.
Ja nyt vaaditaan jo eroa.
Milläköhän perusteella?
Vassareiden itse luomalla sekoilulla?

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/1f78ff56-9c23-42cf-909a-eee399a40803MITÄS TÄÄLLÄ TAPAHTUU?

Ai niin, soitellaan selloa, vaikka pyrkimyksenä on FIN-DEMOKRATIAN TUHOAMINEN:

HHH-naiset (ettei vaan tulisi mieleen RKP:n ”hullut hurri huorat”).

Sellon soittelija on siis syytön.

SELLO_MASHA_2.jpg13.7.2023

Selloa soittava suomalaisministeri herätti huomiota Venäjällä

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009713729.html

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutzin sellotulkinta protestilauluna tunnetusta ukrainalaisesta kansanlaulusta huomattiin sekä Ukrainassa että Venäjällä.

KUVA

https://hs.mediadelivery.fi/img/320/36fc720dfbf851bb9936196d1102d490.jpg.webp

Suomalais­­ministerin sellosoolo kolahti kovaa Venäjällä – Maria Zaharova purki närkästystään

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009711129.html

Selloa soittava ministeri Anders Adlercreutz (r) julkaisi vastikään Ukrainan kunniaksi videon, joka näyttää tehneen syvän vaikutuksen jopa Venäjän ulkoministeriön tiedottajaan Maria Zaharovaan.

Suomen uuden hallituksen Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz (r) julkaisi sunnuntaina twiitin, joka jäi Suomen mediassa varsin vähäiselle huomiolle.

Adlercreutzin julkaisemaa twiittiä on katsottu kuitenkin jo tähän mennessä yli 120 000 kertaa, ja yksi sen katsojista näyttää olleen Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova.

Twiitillään Adlercreutz kunnioittaa Ukrainan itsenäisyystaistelua soittamalla sellolla ukrainalaisen sävelmän Oi u luzi tshervona kalyna. Vaikuttava video on kuvattu eduskunnassa, keskellä valtiosalia.

Venäjän helmikuussa 2022 käynnistämän brutaalin hyökkäyksen jälkeen laulusta on tullut ukrainalaisten vastarinnan ja kärsimysten symboli, josta on tehty useita eri versioita.

Zaharova käytti ”Suomen ministereistä” monikkoa eikä maininnut Adlercreutzia nimeltä, vaikka hänen piikkinsä oli mitä ilmeisimmin kohdistettu juuri Adlercreutzin tuoreeseen videoon.

Ukrainalais-suomalainen sellisti Lukas Stasevskij on soittanut Ukrainan sodan raunioilla selloa, ja esityksistä kuvatut videot ovat keränneet laajaa huomiota. Alkujaan soittopyyntö oli tullut hänelle Yleisradiolta Sodan kylmät kasvot -dokumenttiin.

https://www.is.fi/henkilo/anders-adlercreutz/

https://www.is.fi/aihe/ukrainan-kriisi/

Europaminister Anders Adlercreutz (SFP) cellospelande tillägnat Ukraina har fått det ryska utrikesministeriets talesperson Maria Zakharovas uppmärksamhet. 

https://www.hbl.fi/artikel/00ad9dc4-ba3a-41a7-bfee-15b85de2d86c