Share |

KESÄ 2019

___________

10.6.2019

UUS-STALINISTIEN JA -TAISTOLAISKOMMUNISTIEN HALLITUS: RAHAN JA VALLAN SULLEMULLE-JAKO JA SUOMEN HYVINVOINTIVALTION TUHO

Ilmastotaistolaisuus johtaa pikaiseen hallituskriisiin

”Ei ollut vielä saatu edes rasvaisia sormenjälkiä valtion raamatulle ja pakanoiden vielä rasvaisempia lakikirjalle, kun alkoi torailu. Ympäristö- ja ilmastoministeriksi valittu Krista Mikkonen (Vihr.) ryhtyi toteuttamaan henkilökohtaista hallitusohjelmaansa julistamalla osan metsäteollisuuden investointiaikeista turhaksi vaivaksi.

Iso lausunto vihreältä ministeriltä, jopa vihreiden.

Kepun elinkeinoministeriksi etsitty Katri Kulmuni tähän säikähtäneenä, että kyllä sitä puuta riittää ihan teollisuuteen asti.

Eikä hallitus ollut vielä edes pystyssä. Pahalta näyttää”.

https://blogit.iltalehti.fi/perttu-hillman/2019/06/09/ilmastotaistolaisuus-johtaa-pikaiseen-hallituskriisiin/

KOMMENTTEJA HYVÄSTÄ KIRJOITUKSESTA

”Rinteen hallitus saattaa hyvinkin pysyä koossa koko vaalikauden. Hallituksen puolueita ja varsinkin mukana olevia poliitikkoja nimittäin sitoo toisiinsa poliittisista liimoista vahvin — rahan ja vallan sullemulle-jako.”

”On suorastaan käsittämätöntä, että aikuiset ihmiset, siis tässä tapauksessa ne jotka ovat vallan huipulla niin kunnissa kuin valtiolla puhuvat ilmastonmuutoksen estämisestä aivan kuin me, me suomalaiset sen voisimme jotenkin estää. Eivät he voi olla tosissaan, eihän. Ei kukaan voi olla niin tyhmä, oikeasti”.

He (punavihreät uuskommunistit) eivät ole tyhmiä, he ovat vaarallisia, sillä he pyrkivät valtaan ja hallitsemaan ja tuhoamaan Suomen hyvinvointivaltiota.

”Heh, on siinä suomalaisilla ilmastotekoja tehtäväksi, että saadaan ihan pelkästään suomalaisin voimin koko maailman ilmasto pelastettua. Vaan mitä tapahtuu samaan aikaan tulevaisuuden mahtimaissa?

Kiinassa on jo enemmän moottoriteitä kuin USA:ssa, kohta on autojakin enemmän.
Intia tulee hyvää vauhtia perässä: https://www.youtube.com/watch?v=zUBmR5aTzLE
Arvelevat että Intiassa ostetaan lähivuosikymmeninä jopa 500 miljoonaa autoa.
Siinä saa aika monta liha-ateriaa Suomessa jäädä syömättä, että saadaan nuokin päästöt korvattua.
Ja sitten kun Suomen valtion ja yksityisten velanmaksu alkaa, sitten voi jäädä syömättä ne rehutkin”.

”Ruotsalainen ihmelapsi Greta ei onnistunut kuitenkaan nostaamaan ruotsin vihreiden kannatusta eurovaaleissa”.

”Useimmat ihmiset huomasivat jo alkuvaiheessa, että tuo ruotsalainen ymmärtämätön tytönhöppänä on vain keulakuva, jolla saadaan nuoret huijattua mukaan ilmastonmuutospanikointiin. Katsokaapa, kuka tai mikä on tuon ”jopa hiilidioksidin ilmassa näkevän” häiriintyneen Gretan takana.
Viimeisin ”vitsi” oli se, kun Amnesty antoi hänelle palkinnon. Tuo viimeistään paljasti, että Amnestyn väite omasta puolueettomuudestaan ja keskittymisestään pelkkiin poliittisiin vankeihin ja poliitisesti syrjittyihin ryhmiin on pelkkää sanahelinää. Sanouduin itse irti Amnestyn kannattajakunnasta jo viime vuosituhannella. Syynä oli Amnestyn räikeä epäisänmaallisuus”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ASPERGER-SYNDROMASTA JA AUTISMISTA KÄRSIVÄ LAPSI VALJASTETTU ANARKISTIEN JA (länsimaisten hyvinvointivaltioiden tuhoamiseen tahtäävien uuskommunistien) ILMASTOTERRORISTIEN ASIALLE

Täällä erinomainen kirjoitus (no further comments):

http://jaakkojuhaniojaniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277146-greta-thunberg-anarkistien-asialla

Furthermore; suomeksi: ne jotka hyötyisivät ”ilmastonmuutoksesta” painavat päälle kaikin mahdollisin keinoin, koska kaikkien ilmaston lämpötilojen mittauksiin osallistuvat laitokset ovat raportoineet, että 2000-luvulla globaalit lämpötilat ovat pysytelleet tasaisina eli elämme tällä hetkellä lämpönousupaussia (pause in english) eli hiilidioksidin jatkuvasti kasvavan pitoisuuden noususta huolimatta, ”uusia lämpöennätyksia” ei ole mitattu , vaikka ilmastopelottelijat puhuvat ”ilmaston jatkuvasti kiihtyvästä” lämpenemisestä.

Satelliittimittaukset (alailmakehä): lämpötilat pysytelleet tasaisina, maanpinnan mittaukset kerovat vain lievästä noususta.

Täältä voi tarkistaa kaikkien merkittävien mittauslaitosten uusimmat aikasarjat (satelliitti- ja maan pinnan lämpötilojen kehittyminen vuosien aikana):

http://www.climate4you.com/

----------------------------------

7.6.2019

MINISTERI KRISTA MIKKONEN PALJASTI (TYHMYYKSISSÄÄN) VIHREIDEN ROOLIN HALLITUKSESSA: SUOMEN HYVINVOINTIVALTION TUHOAMISEEN TÄHTÄÄVÄT KEINOT

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOHDANTO

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mielestä (esim. vaaliohjelmien aikana) muiden puolueiden liian ”kunnianhimoiset” ilmastotavoitteet vievät teollisuutta (esim. sellutehtaat) ulkomaille ja näin ollen lisäävät työttömyyttä sekä vaarantavat talouden kasvua sekä Suomen hyvinvointivaltion säilyttämistä.

Muiden puolueiden, erityisesti punavihreän porukan (vihreät ja vasemmistoliito) poliitikot väittivät tätä ”turhaksi pelotteluksi” tai jopa valheeksi.

Hallitukselta (vihreiden ministeri Krista Mikkonen) kului vain päivän verran, kun saatiin näyttö siitä, että Halla-ahon väitteet eivät olleet ”turhaa pelottelua”!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KRISTA MIKKOSEN TUOREET LAUSUNNOT

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006133932.html

Keskustalaiset ovat hyökänneet laajalla rintamalla tuoreen ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen (vihr) tuoreita lausuntoja vastaan.

KRISTA_MIKKONEN_0.jpg

Vihreiden ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (kesk.) uuden hallituksen tervehdyskäynnillä Presidentinlinnassa torstaina. (KUVA: Rio Gandara / HS)

KRISTA_MIKKONEN.jpg

Torstaina ministeriksi nimetty Mikkonen sanoi, että hän ei näe todennäköisenä kaikkien suunnitteilla olevien sellutehdashankkeiden toteutumista. Hankkeita on tällä hetkellä vireillä useita. MTV:n Huomenta Suomessa puhuneen Mikkosen mukaan Suomen puut eivät riitä, kun hallituksen pitää samalla huolehtia ilmasto- ja monimuotoisuustavoitteista. Mikkonen ei ollut vielä tuolloin vannonut ministerivalaansa.

Tuore elinkeinoministeri Katri Kulmuni (kesk) vastasi tähän Ilta-Sanomille, että ”kyllä puuta riittää”. ”Nieluja vahvistetaan ja huolehditaan luonnon monimuotoisuudesta, samaan aikaan huolehditaan siitä, että Suomi on hyvä investointiympäristö”, hän totesi.

Myös keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä kritisoi kovin sanoin Mikkosen lausuntoja.

”Mikkosen antama viesti metsäteollisuudelle on täysin väärä. Olemme hallitusohjelmassa nimenomaan sopineet, että metsien kestävää käyttöä jatketaan ja hakkuita lisätään maltillisesti huolehtien erityisesti teollisuuden tarpeista. Laitan tällaiset sammakot tällä kertaa tulevan ministerin kokemattomuuden piikkiin, mutta tämä ei saa toistua”, hän sanoi tiedotteessa.

Krista Mikkonen totesi ministerivalan jälkeen olevansa edelleen samaa mieltä.

MINISTERI KRISTA MIKKONEN (EDELLEEN TYHMYYKSISSÄÄN) EI EDES OTTANUT HUOMIOON ALLA OLEVAA (OMAISUUDEN SUOJA):

Luonnonvarakeskuksen ohjelmajohtaja Tuula Packalen kertoo, ettei hallitus edes voi metsienhakkuuta rajoittaa, sillä omaisuudensuoja on Suomessa vahva.

Yksityiset metsänomistajat ja puunostajat päättävät metsien hakkuista, ei hallitus”, hän sanoo.

Suomen metsämaasta on noin 60 prosenttia yksityisessä omistuksessa.


------------------------------------------------------------------------------------

6.6.2019

VIHREÄN LIIKKEEN TAVOITE, LÄNSIMAISTEN HYVINVOINTIVALTIOIDEN TUHOAMINEN, ALKOI HETI UUSKOMMUNISTISEN HALLITUKSEN TOIMESTA. ONKO MUUTA MAHDOLLISUUTTA KUIN SOTILASVALLANKAAPPAUS ESTÄÄ FIN-VIHREÄN LIIKKEEN JA UUSKOMMUNISTIEN (VASEMMISTOLIITTO) STALINISTINEN HYÖKKÄYS FIN-HYVINVOINTIVALTIOTA VASTAAN?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-ymparisto-ja-ilmastoministeri-mikkonen-on-tyrmaamassa-uudet-sellutehdashankkeet-meilla-ei-vain-yksinkertaisesti-puu-riita/7438642#gs.h6gtrw

Uusi ympäristö- ja ilmastoministeri Mikkonen on tyrmäämässä uudet sellutehdashankkeet: "Meillä ei vain yksinkertaisesti puu riitä"

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivan-karnastys-uusi-ymparistoministeri-lyttasi-sellutehdashankkeet-hallituskumppani-keskustan-edustaja-kimpaantui-laitan-sammakon-kokemattomuuden-piikkiin-mutta-tama-ei-saa-toistua/7438984#gs.h6juf1

Päivän kärnästys: Uusi ympäristöministeri lyttäsi sellutehdashankkeet, hallituskumppani keskustan edustaja kimpaantui: "Laitan sammakon kokemattomuuden piikkiin, mutta tämä ei saa toistua"

UUSKOMMUNISTINEN HALLITUS (VIHREÄT JA VASEMMISTOLIITTO) TUHOAA SUOMEN

”Kansanrintamahallitus” ei ole se, jota suomalaiset äänestivät vaaleissa.

Mikä se (uusi Antti Rinteen hallitus) sitten on?

Se on uuskommunistinen ja ilmastopopulistinen hallitus, jonka tavoite on neukkujen (KGB) ja vasallivaltionsa (Itä-Saksa) DDR:n vakoiluorganisaation (Stasi) länsimaisten hyvinvointivaltioiden tuhoamiseen aluksi Länsi-Saksaan soluttama vihreä ”aate” (lue kommunistiseen maailmanvallankumoukseen tähtäävä bolsevikkinen ideologia).

VIHREÄT TUHOAVAT SUOMEN HYVINVOINTTIVALTION VASTUSTAMALLA JÄRKEVIÄ (BIOSEKTORI) TYÖPAIKKOJEN LUOMISTA.

VIHREÄ LIIKE JA DDR

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/...

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa. Tässä kuitenkin linkki sivulle jossa teos on arvosteltu ja josta pääsee lukemaan tai tulostamaan koko kirjan.

http://www.hsozkult.de/publicationreview/id/rezbue...

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

http://vainojkarjalainen.blogspot.fi/2014/11/vihre...

Kun Marxismi-Leninistisen Saksan demokraattisen tasavallan DDR:n joukkotuhonta- ja turvallisuusviraston Stasin ulkomaanvakoiluosaston HVA:n (Hauptverwaltung Aufklärung) johtaja Markus Johannes Wolf lanseerasi läntisen maailman äärivasemmistolaisen ja äärivanhoillisen vihreän liikkeen tarkoituksenaan tuhota läntisen maailman teollisuuden ja talouden, hän ei voinut kuvitella kuinka yli kaksi vuosikymmentä

DDR:n tuhoutumisen jälkeen vihreä liike tekee menestyksekkäästi edelleen tuhojaan sekä luonnolle että taloudelle.

http://tarinoitataloudesta.blogspot.fi/2013/06/vih...

http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

ONKO MUUTA MAHDOLLISUUTTA KUIN SOTILASVALLANKAAPPAUS ESTÄÄ FIN-VIHREÄN LIIKKEEN JA UUSKOMMUNISTIEN (VASEMMISTOLIITTO) STALINISTINEN HYÖKKÄYS FIN-HYVINVOINTIVALTIOTA VASTAAN?


SOTILASVALLANKAAPPAUS SUOMESSA?

The Economist julkaisi kartan sotilasvallankaappauksen riskistä Suomessa – ”Sellainen olisi hyvin yllättävää nähdä”

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/the-economist-julkaisi-kartan-sotilasvallankaappauksen-riskista-suomessa-sellainen-olisi-hyvin-yllattavaa-nahda/

Arvion on tehnyt yhdysvaltalainen One Earth Future -tutkimuslaitos.

Kotimaa 24.5.2019 13:11

Jukka Rislakki

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomessa-riski-sotilasvallankaappauksesta-arvostettu-brittilehti-julkaisi-hammentavan-kartan-suomi-euroopan-kauhukakarana-samassa-luokassa-irakin-ja-pakistanin-kanssa/7422924#gs.e94pzm

---------------------------------------------------------------------

5.6.2019

SUOMEN ULKOPOLIITTISEN ASEMAN MÄÄRITTELY ON KINKKINEN JUTTU

Eräs arviointi täällä (mutta vain eräs)

Rinteen hallituksen Suomen ulkopoliittisen aseman määrittely on Venäjän mieleen?

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277008-rinteen-hallituksen-suomen-ulkopoliittisen-aseman-maarittely-on-venajan-mieleen

NELJÄN VUODEN TAKAISIA AJATUKSIA

https://www.tapionajatukset.com/166

FIN-SUOMINEITO_1.jpg

KOLME VUOTTA SITTEN

https://www.tapionajatukset.com/125

SUOMI JA RUOTSI PUUN JA KUOREN VÄLISSÄ

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/nato_vs_venaja.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/asevoimat_rus.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ase_iskander_luga.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/iskander_kaliningradista.jpg

USKOTTAVA PUOLUSTUS VAATII OHJUSPUOLUSTUKSEN KEHITTÄMISTÄ

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/nasams3.jpg

MITÄ UKRAINA ON MEILLE OPETTANUT?

https://www.tapionajatukset.com/131

https://www.tapionajatukset.com/162

-----------------------------------------------

4.6.2019

SUOMEN ITSENÄISYYS JA SEN SÄILYTTÄMINEN

Katselin tänään (4.6.) telkusta (klo13.10) Puolustusvoimien Lippujuhlan Ohimarssia. Tuli ihan isänmaallinen olo, kun muistelin isäni (jatkosodan aikana ”jossakin Itä-Karjalassa”), setäni (sodan aikana marsalkka Mannerheimin päämajassa Mikkelissä) ja heidän serkkunsa Ari Arhimon tarinaa.

http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/189638-talvisodan-vanrikit-hiljaiset-sankarit

Arhimo (ent. Lönnfors), Artur Ariel, s. 1911. Vanhemmat: Artur ja Anna. Puoliso: Elvi o.s. Virtanen. Yo Helsingin suom. lyseosta 1931, FK ja FM 1938. Biokemiallisen Tutkimuslaitoksen assistentti vuodesta 1938. Suoritti tutkimuksia typensitoutumisilmiön selvittämiseksi Azoto-bakteereilla. Julkaissut tutkielman Espoon ja Kirkkonummen saaristojen linnustosta ja eräitä tieteellisiä tutkielmia biokemian alalta. Harrasti erikoisesti urheilua. Poltteli piippua. Asevelvollisuus 1936-1937 Keski-Suomen Rykmentti, RUK kurssi 37.

Sodan aikana palveli JR 61:ssä joukkueenjohtajana ja komppanianpäällikkönä. Vänrikki Arhimo oli tunnollinen upseeri, joka kulki asemissa miestensä parissa tukien ja rohkaisten heitä. Niinpä hän silminnäkijän kertoman mukaan helmikuun 16. päivänä 1940 saapui asemaan, jota puolustaneesta joukkueesta oli vain muutama taistelukykyinen mies jäljellä ja nämäkin täysin lamassa ampumahaudan pohjalla.

Arhimon voimakas olemus ja rohkea esiintyminen antoi miehille uutta voimaa, ja vihollisen tulittaminen jatkui. Arhimo itse tempaisi pikakiväärin, tyhjensi nopeina sarjoina pari lipasta, muta nousi vähän liiaksi pystyyn, jolloin tuhoisa sarja sattui hänen omalle kohdalleen. Siunattu taistelukentälle jääneenä.

  • Asetoveri, vänrikki Kalle Sistola kertoo aamun 16.2.1940 tapahtumista. Hän itse vähine miehineen oli saanut käskyn siirtyä taakse lepoon, samalla kun eteen oli tuotu kokemattomia miehiä, ”posliinipoikia”:

  • ”Kirveskorsussa tapasin tutun vänr. Arhimon, joka nyt hoiteli komppanianpäällikön tehtäviä. Siellä oli myös 2. tukikohdasta kers. Haapamäki. Kolmosen päällikkö vänr. Vahala, puuttui vielä joukosta. Luovin miesten läpi Arhimon petille ja istuuduin, mutta kallistuin kuitenkin heti taaksepäin ja nukuin ilman eri komentoa. Jotakin olivat kyselleet, mutta minä en ollut enää selvillä maailman pyörimisestä. Heräsin siihen, että minut nostettiin pystyyn lattialle. Vahala oli tullut ja meillä oli nyt edessä lähtö taaksepäin.

  • ”Terve. Pidä huoli ykkösestä, ettei vihollinen vain tule sinne”, toimitin Arhimolle lähtiessäni. Ja minusta näytti, että jos tuon miehen tahto voi asiaan vaikuttaa, niin venäläiset pysyvät loitolla. Sitten kovia kokenut joukkomme, luutnantti, pari vänrikkiä, kersantti ja jokunen taistelulähetti, hoippui kohti Jyväshovia. …Ehkä ”Posliinimiehet” sittenkin pitäisivät pintansa ja samalla tukikohdan hallussaan”.

------------------------------------------------------------------------

28.5.2019

POLITIIKKAA ”MÖRKÖ LÄTKÄN” SUOMESSA

FIN_HURMOS.jpg

Laura Huhtasaari lopettaisi vapaan liikkuvuuden ja kutistaisi Euroopan unionia sisältäpäin: ”En halua kustantaa muiden tomaatteja” (kommentti: en minäkään). Vapaa liikkuvuus (ei ole mikään ongelma tarkastaa passia tai henkilöllisyyttä maamme rajoilla).

LAURA_H_1.jpg

Lue lisää (kommentti: kyllä oma maa aina globalisaation voittaa).

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006122549.html

MÖRKÖMARKO JA LEIJONAT

FIN_MORKO.jpg

Leijonat tyrmäsi Ruotsin MM-kisoissa – nyt Tre Kronorin valmentaja ylistää Suomea: ”Ei tarvinnut olla jääkiekon ammattilainen”

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006123021.html

Osa länsinaapurin kiekkofaneista symppasi Leijonia sen jälkeen, kun Suomi oli pudottanut Tre Kronorin MM-turnauksesta.

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006123190.html

Fanikuvat Hesarista, ei ole koskaan aikaisemmin juhlittu Mörköä Suomessa!

FIN_KIEKKO_FANIT.jpg

FIN_MM_FANIT.PNG

------------------------

27.5.2019

LEIJONIEN MÖRKÖLENTO

ANTTILA_MORKOOOPPERA.jpg

Leijonien ”Mörkölento” lähti matkaan kohti Helsinkiä – IS seuraa hetki hetkeltä

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006121186.html

Leijonat saapuu Suomeen! IL seuraa tässä jutussa kultahumua koko päivän – hyppää mukaan suoraan lähetykseen

https://www.is.fi/

https://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2019/a/9ba34991-933c-4233-b25d-8718bbb9b141

https://www.iltalehti.fi/

MARKO ”MÖRKÖ” ANTTILA

ANTTILA_MORKO_MARKO.jpg

Efter segern – Anttila ny nationalidol: ”Så lycklig”

Svenska Dagbladet ja Aftonbladet

https://www.svd.se/skrallen-finland-vinner-vm-guld/om/vm-i-ishockey-2019

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/kJdnK9/finland-tar-guld-i-hockey-vm-2019

---------------------------------------------