Share |

KESÄ 2019

___________

10.8.2019

ILMASTOAHDISTUS JA VÄESTÖNVAIHDOKSIEN UHKAKUVAT POHJOISMAISSA. PELASTAISIKO SOTILASVALLANKAAPPAUS MEIDÄT UUSKOMMUNISTIEN (vasemmistoliitto ja vihreät) IKEEN ALTA?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/ilmastonmuutoksen-suurimmat-uhat.html

Aikamme suurimman uhan näenkin maailman kehitysmaalaistumisessa eli ihmiskunnan innovaatiopotentiaalin katoamisessa. Sen suhteen taas avainasioita ovat kehitysmaiden väestönkasvun pysäyttäminen sekä länsimaihin suuntautuvan kansainvaelluksen suitsiminen sellaisiin mittoihin, etteivät niiden yhteiskuntarakenteet sorru.

Edellisiin liittyen kolmas suuri tekijä on ilmastoahdistuksen ja myös länsimaisen nuorison vuosi vuodelta kasvaneen hedonismin seurauksena uhanalaistunut väestön uusiutuminen. Mikäli länsimaiden kantaväestö on siirtynyt pysyvästi lasku-uralle, tulee väestönvaihto olemaan väistämätön ennemmin tai myöhemmin.

Riikka Purra (ps) esitti mielenkiintoisen tieteelliseen tietoon perustuvan kuvan. Sen mukaan etnisesti ruotsalaiset jäävät maassaan vähemmistöön joskus 2050-luvulla ja etnisesti suomalaistenkin osuus laskee Pohjanlahden tällä puolella 70 prosenttiin vuosisadan loppuun mennessä”.

ETNISET_RIIKKA_PURRA.jpg

Riikka Purra: Tutkimus- ja tilastotieto tukee väitettä väestönvaihdoksesta

https://www.suomenuutiset.fi/riikka-purra-tieteellinen-tutkimus-tilastotieto-tukee-vaitetta-vaestonvaihdoksesta/

Perussuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohtaja Riikka Purra jakoi Facebook-seinällään grafiikan, joka osoittaa, että puheet väestönvaihdoksesta eivät ole liioittelua. Purra totesi saatteessaan, ettei aio pyytää anteeksi vihervasemmistolta, että jakaa väestöpohjaa käsitteleviä tilastoja tai tilastoihin perustuvia ennusteita.

– Tämä ei ole äärioikeiston salaliittoteoria eikä vihapuhetta. Tämä on tilastoihin ja projektioihin perustuva kuvio, jossa kuvataan kantaväestön osuutta suhteessa maahanmuuttajiin eri pohjoismaissa. Vastaavia olen jakanut aiemmin, myös pääkaupunkiseudun kehitykseen liittyen, Purra toteaa.

EMMA KARI: SUOMALAISTEN LIHANSYÖNNIN LAKKO PELASTAA MAAILMAN

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/287448-emma-kari-suomalaisten-vahennettava-lihansyontia-lihaideologiasta-paastava-eroon

Emma Kari: Suomalaisten on vähennettävä lihansyöntiä – ”Lihaideologiasta päästävä eroon

Ilmastonmuutos

Keskustelu lihansyönnistä on ottanut kierroksia hallitustenvälisen ilmastopaneelin IPCC:n raportin julkistamisen jälkeen.

Raportin mukaan ruuantuotannosta aiheutuu merkittävä osa globaaleista hiilidioksidipäästöistä ja etenkin lihansyöntiä tulisi vähentää, jotta ilmaston lämpeneminen voitaisiin pysäyttää alle 1,5 asteeseen.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/287448-emma-kari-suomalaisten-vahennettava-lihansyontia-lihaideologiasta-paastava-eroon

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/287549-pitaako-luopua-lihasta-tutkija-toivoosuhteellisuudentajua-suomalaista

Toisaalta monet keskustan poliitikot ovat puhuneet suomalaisen lihatalouden puolesta. Esimerkiksi Mikko Kärnä (kesk) Puheenvuoron blogissaan sekä maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk), joka kehui suomalaista nurmiviljelyä MTV:n Kymmenen uutisissa torstaina.

Kaksikon mukaan nurmiviljely sitoo hiiltä, ja nurmi taas käytetään karjan rehuksi.

Tutkija Maarit Termonen Luonnonvarakeskuksesta (Luke) sanoo, ettei voida suoraan vetää johtopäätöstä, jonka mukaan suomalaiselle kaikkein ekologisin ruokavalio olisi täyskasvisruokavalio.

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

9.8.2019

SUOMEN ILMASTOPOLITIIKKAA EI JOHDA NYHVERÖ (vihervasuri-naisten tossun alla oleva pääministeri) ANTTI RINNE, VAAN YK:n ILMASTOPANEELI (IPCC) ja UUSKOMMUNISTIT (Maria Ohisalo ja Li Andersson sekä heidän kätyrinsä).

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/ilmastopaneeli-onnistui-jalleen.html

”Ilmastopaneeli onnistui jälleen valtaamaan mediakentän ja synnytti monenlaista keskustelua. Omasta mielestäni ehkä mielenkiintoisin kuulemani kommentti oli Greenpeacen Sini Harkin luonnehdinta siitä, mitä turvetuotannolle pitäisi tehdä.

Helsingin Sanomien mukaan Harkki vaati, että Suomen pitäisi päästä eroon turpeenpoltosta, mutta siten, että turpeesta työllistyvät ihmiset eivät putoa tyhjän päälle. Tuon luettuani kysymys tietenkin kuului, että millä se tyhjän päälle putoaminen sitten estetään.

Kysymys ei nimittäin ole mistään pikkuasiasta, sillä turvetuotanto työllisti VTT:n vuonna 2014 tekemän selvityksen mukaan noin 10 000 ihmistä. Toivottavasti Greenpeace ei halua näitä ihmisiä ainakaan verovaroilla elätettäväksi”.

LUKIJAKOMMENTIT

Puheenjohtaja Ohisalo: milloin maailmanlaajuinen syntyvyyden säännöstely tulee vihreiden puolueohjelmaan?

Suomi voi puhua väestönkasvusta ja Suomi voi puhua hiilitulleista, mutta Suomella ei ole valtaa päättää kummastakaan.

Suomella on valta päättää omasta turvetuotannostaan. Mielestäni turvetuotantoa ei pidä vähentää säännöksin, koska se on kotimaisuutensa vuoksi hyvä vaihtoehto niin kauan kun käytetään ulkomaista öljyä ja kivihiiltäkin.

Ulkoministeri Haavisto voisi keksiä SSS-seuran.
SSS-seura eli Syntyvyyden Säännöstely Seura, jonka tavoite on:
* saada ihmiset tunnustamaan säännöstelyn tarve
* saada ihmiset keskustelemaan keinoista sen toteuttamiseen ja
* saada ihmiset toteuttamaan syntyvyyden säännöstely omassa elämässään

Lupaan muuttaa omia kulutustottumuksiani sitten kun BRICS-maat näyttävät mallia. Siihen asti ajan väkivahvalla dieselillä, syön lihaa (pääsääntöisesti highlanderia ja poroa), juon viinejä sekä muita tisleitä, käytän kermaa ja satunnaisesti voita ruoanlaitossa.

Olisi mielenkiintoista tietää, millaisten toimituksellisten prosessien läpi IPCC:n raportti päätyi Ylen ja Hesarin sivuille. Näyttää lähinnä siltä, että ne ovat pikemminkin IPCC:n PR-osaston ulkoistettuja kumppaneita, kuin riippumattomia tiedotusvälineitä. Kun asiaa oikein miettii, niin väkisinkin alkaa kylmätä. Millainen yhteiskunta meillä on, kun verorahoitteinen ja poliittisessa ohjauksessa oleva yleisradioyhtiö asettuu ajamaan yhden ideologian asiaa?

--------------------------------------------------------------

8.8.2019

VIHREÄN AATTEEN MASENTAVA TULEVAISUUS JA IPCC

Vihreä aate johtaa harmaaseen ja masentavaan tulevaisuuteen

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/vihrea-aate-johtaa-harmaaseen-ja.html

”Helsingin Sanomien mielipidesivulla oli vihreää aatetta ja sen luomaa tulevaisuudennäkymää kuvaava mielipidekirjoitus. Sen oli laatinut lappeenrantalainen Erkki Heinilä, jonka mukaan Antti Rinteeltä (sd) oli virhe käydä katsomassa Jyväskylän MM-rallia, koska siitä aiheutuu päästöjä.

Lisäksi Heinilä halusi, että kaikenlaista muutakin urheilua rajoitettaisiin. Näin siksi, että "ihmisiä, eläimiä ja kilpailuvälineitä rahdataan maailman laidasta toiseen", mikä on "saastuttavaa".

LUKIJAKOMMENTTI (korostukset ja alleviivaukset tekemiäni)

Maailmantähdet juhlivat Italiassa salaisissa ilmastobileissä ja matkustivat paikalle 114 yksityiskoneella sekä megajahdeilla. Greta Thunberg matkustelee ympäri maailmaa julistamassa ”Haluan, että panikoitte. Haluan, että pelkäätte samalla tavalla kuin minä pelkään joka päivä. Ja haluan, että toimitte, ikään kuin talonne olisi tulessa”. Ilmastonmuutoksen nimissä järjestellään mielenosoituksia ja ylellisissä lomakeskuksissa pidettäviä suurkonferensseja joihin matkustellaan ympäri maailmaa. Samalla vaaditaan, että ihmiset luopuisivat lihansyönnistä, matkustelusta sekä autolla kulkemisesta ja muuttaisivat ahtaampiin asuntoihin. Ja nyt tietysti ajetaan ralliautoilun kieltämistä tai ainakin boikotointia.

[MEDIA RAKENSI Greta Thunbergista ILMIÖN:

https://www.suomenuutiset.fi/tapaus-greta-thunberg-media-rakensi-nuoresta-tytosta-ilmion-ja-ihastui-lapikotaisin-omasta-luomuksestaan/

ja ihastui luomukseensa]

Tässähän näkyvät kaikki perinteiset autoritääristen uskontojen piirteet. Kansaa ruoskitaan synnintuntoon, kieltäymyksiin ja elämänpiirin typistämiseen ja samalla rehottavat saarnaajien kaksinaismoraali ja anekauppa. Näköjään samat huijaukset toistuvat historiassa kutakuinkin yhden sukupolven välein. Kun vanha polvi on saanut moisesta kyllikseen, läksynsä oppinut ja tullut immuuniksi tällaiselle petoksen lajille, tilalle kasvaa uusi sukupolvi, jolla tätä immuniteettia ei ole ja sama kierre toistuu”.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/apr/23/greta-thunberg-autism

Greta Thunberg: Autismi ja asperger-diagnoosi ilmeisesti auttaa häntä ”näkemään” hiidioksidi-molekyylejä ilmassa. No huh huh, ilmankos hänelle on ehdotettu Nobel-palkintoa!

Greta Thunberg matkusti maailman ympäri: https://yle.fi/uutiset/3-10655954

IPCC JA VALTAMEDIA: SYÖTTE LIIKAA LIHAA: https://yle.fi/uutiset/3-10909039

LIHANSYÖNTI, KANANMUNAT JA DEMENTIAN ESTÄMINEN

IPCC:n lihansyönnin ”kielto” saattaa aiheuttaa väestön muistisairauden lisääntymistä.

https://www.is.fi/terveys/art-2000006196240.html

Eniten koliiniyhdistettä saaneiden riski sairastua dementiaan oli neljänneksen pienempi kuin vähiten ravintoainetta saaneilla.

Erityisesti kananmunissa ja lihassa esiintyvän koliiniyhdisteen saanti on yhteydessä pienempään dementian riskiin. Asia ilmenee heinäkuun lopussa American Journal of Clinical Nutrition -tiedelehdessä julkaistusta Itä-Suomen yliopiston tutkimuksesta.

Eniten fosfatidyylikoliinia saaneen neljänneksen riski sairastua dementiaan oli 28 prosenttia pienempi kuin vähiten ravintoainetta saaneella neljänneksellä. Havainto tehtiin ensimmäistä kertaa, ja vaatii siten vielä vahvistusta tulevista tutkimuksista.

Tutkijoiden mukaan havainnot ovat merkittäviä, sillä dementiaan johtanut muistisairaus on yli 50 miljoonalla ihmisellä maailmassa. Määrä on kasvussa väestön ikääntyessä.

– Havainto on kiinnostava, mutta tarvitaan runsaasti lisää tutkimusta ennen kuin voidaan sanoa mitään varmaa, väitöskirjatutkija Maija Ylilauri toteaa.

-----------------------------------------

--------------------------------------------

31.7.2019

MIKSI PERUSSUOMALAISET OVAT NOUSUSSA

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/07/miksi-perussuomalaiset-ovat-nousussa.html

”Tästä pääsemme myös kiinni siihen syyhyn, joka on johtanut Perussuomalaisten nousuun. Sen kerää taakseen ne henkilöt, jotka arvostavat suomalaisuutta ja kulttuuriperintöämme, eivätkä kannata syvällistä muutosta elämäntapaamme, mutta ovat talouspolitiikan osalta pehmeän markkinatalouden kannalla.

Tämä tontti on aiemmin ollut pitkälti keskustan hallussa, mutta puolueen avoin halveksunta vaalikarjaa kohtaan on johtanut jo vaaleissa nähtyyn ja edelleen syvenevään äänestäjien luottamuksen menettämiseen. Asiaa ei auta, että puolue avasi tien sosialistiselle kokeilulle seuraavaksi neljäksi vuodeksi, joten on helppo yhtyä HS:n johtopäätökseen siitä, että "Keskustan tulevaisuus näyttää tuoreiden galluplukujen valossa synkältä" ja olla asiasta hyvin tyytyväinen”.

HS-ANALYYSI

HS-analyysi: Kolme vanhaa valtapuoluetta koki ennen­näkemättömän romahduksen – Hallitsevatko perus­suomalaiset ja vihreät tulevaisuuden politiikkaa?

MARIA_OHISALO_JA_JUSSI_HALLA-AHO.webp

https://www.hs.fi/paivanlehti/31072019/art-2000006189194.html

Sdp:n, kokoomuksen ja keskustan yhteenlaskettu kannatus putosi historian alimmalle tasolle. Samaan aikaan perussuomalaisten ja vihreiden yhteenlaskettu kannatus rikkoo ennätyksiä.

PERUSSUOMALAISET YLIVOIMAISESTI SUOSITUIN PUOLUE

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006188541.html

Oppositiopuolue perussuomalaisten kannatus oli vuosi sitten vastaavassa tutkimuksessa 7,8 prosenttia. Puolue on siis onnistunut kasvattamaan suosiotaan yli kaksinkertaiseksi vuoden aikana.

”Vastaavaa ei viime aikoina ole nähty”, sanoo TNS Kantarin tutkimuspäällikkö Sakari Nurmela.

”Onhan se kova nousu. Perussuomalaiset ovat saaneet kannatuksensa nousuun kahdesti aiemminkin eduskuntavaalien aikaan. Toisaalta nopeaa nousua on seurannut kannatuksen hiipuminen. On mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan heidän kannatuksensa tällä kertaa kehittyy.”

LUKIJAKOMMENTTI

”En ihmettele yhtään perussuomalaisten suosion kasvua, vaan odottelen varsinaisen eduskuntatyön aloittamista (järjettömän pitkän kesäloman jälkeen). Uskon että uusi hallitus tulee vielä pelaamaan useasti suoraan perussuomalaisten lapaan, ja suosion vain jatkavan kasvuaan sitä myöden.

Enkä yllättyisi jos Suomessa nähtäisiin vielä ennenaikaiset eduskuntavaalit, sen verran kuoppaa ja kiveä hallitusrattaiden natisevien pyörien tiellä ollee”.

HS-gallup: Perussuomalaiset vahvisti asemaansa suosituimpana puolueena – ”Vastaavaa ei viime aikoina ole nähty”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006188713.html

Perussuomalaiset on kasvattanut kannatustaan entisestään ja on kirkkaasti Suomen suosituin puolue, kertoo Helsingin Sanomien gallup.

Oppositiopuolueen kannatus on nyt 20,7 prosenttia, mikä on 1,5 prosenttiyksikköä enemmän kuin kesäkuussa. Perussuomalaisten suosio on noussut vuoden aikana yli kaksinkertaiseksi.

----------------------------------------------------------

29.7.2019

SUOMEN UUSKOMMUNISTINEN HALLITUS EI EDES YMMÄRRÄ SÄHKÖAUTOILUA. ANTTI RINTEEN, LI ANDERSSONIN JA MARIA OHISALON TÄRKEIN TAVOITE ON KÄÄNNÖS VASEMPAAN PÄIN

ANTTI RINNE JA VIHERVASEMMISTO YRITTÄVÄT MURTAA PORVARILLISEN HEGEMONIAN

Se ei onnistu ilman valtiokoneiston poliittista ohjausta.

Siksi uuskommunistinen hallitus tarvitsee vahvan avustajakunnan eri ministeriöihin.

UUSKOMMUNISTIEN KÄTYRIT

Kätyreitä on peräti 82, huomattavasti enemmän kuin koskaan ennen, viisitoista (15) valtiosihteeriä ja alemmilla paikoilla heitä ahkeroi 67 sopivasti valittua avustajaa, etupäässä puolueaktivisteja!

[Muistuttaa YK:n ilmastopaneelin (IPCC) taktiikkaa, jossa raporttien laadinnassa käytetään kirjoittajina esimerkiksi Greenpeacen ilmastoaktivisteja. Kun yhdessä valitaan ilmastotutkijat, jotka julkaisevat sopivia ”tietokonejuttuja” , joissa ihmisen ”syyllisyys” on ”todettu”, voidaan ”unohtaa” auringon, aurinkosyklien ja sen aikaansaaman pilvisyyden vaihtelun merkitys planeetta Maan ilmaston lämpötiloihin]

Uuskommunistisen hallituksen ohjelma toimii avustajien (82) poliittisen ohjauksen apuna, ohjelma on niin selkeä, että valtiosihteerit voivat helposti käskyttää eri ministeriöiden virkamieskuntaa ”oikeaan” suuntaan.

Rinteen hallituksen ”kunnianhimoinen” tavoite on murtaa Suomessa pitkään vallinnut porvarillinen hegemonia!

Hallituksen punavihreä enemmistö (Li Anderssonin ja Maria Ohisalon porukka) on varmasti Rinteen tukena,

On mielenkinntoista nähdä, miten Suomen kansa suhtautuu ”komminismin uuteen aaltoon”.

https://www.hs.fi/paivanlehti/28072019/art-2000006185949.html

Rinne haluaa vääntää rattia vasemmalle, mutta ilman virkakoneistoa valtio ei käänny. Ennustan, että hallitus tekee jo ensi syksynä ensimmäisen painavan nimityspaketin, kirjoittaa kolumnissaan Unto Hämäläinen.

HYBRIDI- JA BENSA-AUTO TULEVAISUUTTA (jota uuskommunistit vastustavat)

Viime päivinä on uutisoitu hybridiautojen suosiosta ja käytettyjen sähköautojen pulasta. On myös päivitelty sähköllä toimivia potkulautoja, jotka näyttävät olevan liian suosittuja. Päivän Hesarin vieraskynässä autotekniikan kanssa töitä tehnyt Kari Kaihonen kirjoittaa hybridiauton ekologisuudesta.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006186101.html

http://anteroalku.blogspot.com/2019/07/sahkoautojen-kanssa-kavi-kuten-ennustin.html

”Lähes vuosikymmen tutkimustyöni jälkeistä aikaa on myös osoittanut, etteivät markkinat ratkaise tieliikenteen sähköistymistä kuluttajan ja ympäristön kannalta suotuisalla tavalla. Tieliikenteen teknologiaa ohjaavat käytännössä lainsäädäntö ja määräykset. Markkinat ovat tuottaneet alkeellisia yrityksiä tehdä sähkökäyttöisiä kopioita polttomoottoriautoista. Ne eivät perustu sähkökäytön tarjoamiin hyötyihin, vaan tuhlaavat luonnonvaroja pahimmillaan vielä enemmän kuin öljyautot”.

SUOMEN UUSKOMMUNISTINEN HALLITUS TUKEE IHMISSALAKULJETTAJIEN TOIMINTAA VÄLIMERELLÄ. JOHTIKO RINTEEN JA OHISALON AKTIIVISUUS KUOLONUHREIHIN?

Vihervasemmiston hallitus ryhtyi tukemaan ihmissalakuljettajia

https://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/06/vihervasemmiston-hallitus-ryhtyi.html

Johtiko EU:n, Rinteen ja Ohisalon aktiivisuus kuolonuhreihin?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/07/johtiko-eun-rinteen-ja-ohisalon.html

PROFESSORIN KIRJOITUS LAINATTU:

”Suomi ja muut EU-maat lähtivät kesäkuun lopulla tukemaan Välimeren ihmissalakuljettajien toimintaa. Sama toistettiin vakuudeksi vielä heinäkuun alkupäivinä, vaikka ainakin pääministeri Antti Rinteen (sd)  tiedossa oli, että se johtaa uusiin hukkumiskuolemiin.

Näin tehtiin siitä huolimatta, että Italian ja muun EU:n nihkeys meren ylittäjien vastaanottamiseksi oli romahduttanut taksiliikenteen ja samalla mereen kuolleiden ihmisten määrän. Tämä näkyy hyvin tilastoista: vuonna 2018 Välimereen oli kuollut 2 217 henkeä, vuonna 2017 heitä oli 3 139 ja vuonna 2016 peräti 5 096. Tänä vuonna on juuri nyt näkyvien tilastojen mukaan mereen kuollut vain 669 hukkunutta.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Suomen ja muiden EU-maiden uusi into tarjota meren ylittäjille elämä Euroopassa on käynnistänyt kuolemanmatkat jälleen. Helsingin Sanomien mukaan Libyan rannikolle pelätään nimittäin hukkuneen kertaheitolla noin 150 ihmistä.

Tässä tilanteessa haluaisin kysyä pääministeri Antti Rinteeltä ja asiaa ajavalta ministeriltä Maria Ohisalolta (vihr), että kuinka tämän asian hoitaminen on sujunut niinkuin omasta mielestä. Sekä vielä, että miltäs nyt tuntuu? 

----------------------------------------------------------

25.7.2019

ANNIMARI KORTE, ENNÄTYSJUOKSU EUROOPAN TILASTOKAKKOSEKSI

ANNIMARI_KORTE_1.PNG

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/hirmuisen-suomen-ennatyksen-takonut-annimari-korte-hammentyi-suorituksestaan-olihan-se-vahan-omituinen/7491280#gs.rdcqo1

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=annimari+korte

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/787473-annimari-korte-juoksi-tajuttoman-sen-kannykan-ajasta-tuli-tarpeeton

https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000006183803.html

Ennätys (12.72) juoksun video:   https://www.instagram.com/p/B0T-vjYnVlJ/

ANNIMARI_REETTA.jpg

Annimari Korte (oik.) ja Reetta Hurske

https://yle.fi/urheilu/3-10892561

-----------------------------------------------------------------

16.7.2019

ILMASTOHÖRHÖ, MINISTERI SANNA MARIN HALUAA KIELTÄÄ POLTTOMOOTTORIAUTOT!

SANNA_MARIN_ILMASTOHORHO_2.jpg

Sanna Marin on varoittava esimerkki siitä, että ministeriksi valittavan pitäisi olla täyspäinen. Järjen käyttö ministerillekin olisi suotavaa. ja jos sitä järkeä ei ole niin pitää mennä seuraavalla kerralla siihen jonoon minkä päässä järkeä jaetaan. Tosin Rinteen ministereiltä ei täyspäisyyttä edes vaadita, riittää kun vaan päästelee aivopieruja samaan malliin kuin Rinnekin”.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285530-liikenneministeri-sanna-marin-suomiareenassa-yksityisautoilun-pitaa-muuttua-tapahtuu

Liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd) linjasi maanantaina Porin SuomiAreenan keskustelussa kolme keskeistä muutosta, joita liikenteen ja ilmaston saralla tulee edistää.

Marinin mukaan liikkumisen tarpeita on ensinnäkin vähennettävä suunnittelemalla kaupungit järkevästi siten, että asuminen, palvelut ja työpaikat ovat kytkettynä toisiinsa hyvillä joukkoliikenneyhteyksillä.

[ILMASTOHÖRHÖ SANNA ALKAA SIIS SUUNNITELLA KAUPUNKIEN ASEMAKAAVAA, VOI PYHÄ YKSINKERTAISUUS!!]

Me tarvitsemme polttomoottoriautoja

https://blogit.perussuomalaiset.fi/jari-kilpinen/me-tarvitsemme-polttomoottoriautoja/

Hyvä Sanna!

Kaikki eivät asu kasvukeskukissa

Kaikki ei asu edes raideliikenteen vieressä.

Sähköautot eivät ole ympäristöystävällisempiä kuten olemme saaneet lukea.

Otetaan sitten vielä yksi näkökulma, kun autoilusta saadaan paljon verotuloja, joilla mahdollistetaan paljon etuja.

Mistä rahat jos autoilua ei olisi?

” Vuonna 2017 valtio keräsi tieliikenteestä noin 8,3 miljardia euroa verotuloja. ”

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/valtio-kerasi-tieliikenteesta-veroja-8-3-miljardia-palautti-tieverkolle-alle-miljardin/5452f970-f077-3100-a042-f5f20b112599

Muistetaan faktat: Suomi harvoja maita jotka ovat jo vähentäneet päästöjään.

Suomen CO2 päästöt noin 1 promillen maailman yhteenlasketuista päästöistä.

On ilmastoteko tuoda teollisuutta takaisin Suomeen

Jos ihminen haluaa lentää lomalle, niin hän voi sen tehdä.

Jos ihminen haluaa syödä lihaa, niin hän voi sen tehdä.

Jos ihminen haluaa ajaa autolla, niin hän voi sen tehdä.

Jos ihminen haluaa asua kasvukeskusten ulkopuolella, niin hän voi tehdä sen.

Suomalaisia autoilijoita ei pidä kurittaa, jos muualla ilmastoa saastutetaan.

Suomessa pitkät matkat ja kuljettaminen maksaa maalla, merellä ja ilmassa.
Perussuomalaiset ovat autoilijoiden asialla.

http://jariekilpinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/278401-me-tarvitsemme-polttomoottoriautoja

EU-”ELIITTI” HALVEKSII DEMOKRATIAA FASISTISILLA OTTEILLAAN

Tutkija perussuomalaisten ryhmän blokkaamisesta: ”Näyttää demokratian porttien sulkemiselta”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285420-tutkija-perussuomalaisten-ryhman-blokkaamisesta-nayttaa-demokratian-porttien

Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä sanoo kansallismielisen ja populistisen Identiteetti ja demokratia –ryhmän (ID) sulkemisen pois Euroopan parlamentin vastuupaikoilta poikkeavan aiemmista käytännöistä. Hänen mukaansa tältä osin oltiin myös kunnioittamatta äänestystulosta.

Suomesta ID-ryhmään kuuluvat perussuomalaisten europarlamentaarikot Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen. 

”Olen hyvin huolissani siitä, mihin tämän tulee johtamaan. Tässä on nyt käytetty totalitaristisia keinoja toisinajattelijoita kohtaan”, Huhtasaari kommentoi poissulkemista lauantaina Ylelle

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285240-perussuomalaisten-ryhma-suljettiin-vastuupaikoilta-europarlamentissa-poikkeus-40

-------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

7.7.2019

HOLLANTI JA USA NAISTEN JALKAPALLON MM-FINAALISSA (TV 2 klo 17.25)

Lilliputtien ja jättiläisten taisto – Onnistuuko Hollanti vielä yhdellä lisävaihteella; viekö ylimieliseksi syytetty Yhdysvallat toisen perättäisen mestaruuden?

https://www.satakunnankansa.fi/a/646bf759-04e2-4933-8c32-41fb0c2ef57d?c=1528874183846

HOLLANTI_vs_USA.jpg

Kumman ilta päättyy onnitteluhalauksiin? Jackie Groenen maali käynnisti välierässä hollantilaisten juhlat. Yhdysvaltojen Alex Morgan ja Meagan Rapinoe ovat tottuneet tuulettamaan maaleja. MM-finaalin suosikista ei ole epäilystä. ZUMAWIRE

”Hollanti on vaarallisimmillaan erikoistilanteissa, joissa se on tehnyt valtaosan turnauksen tähänastisista maaleistaan. Lisäksi Shanice van de Sandenin, Lieke Martensin ja Vivianne Miedeman kaltaiset nopeat hyökkääjät sekä keskikentän työmyyrät Danielle van de Donk ja Jackie Groenen pystyvät kuitenkin luomaan paikkoja omilla taidoillaan”.

------------------------------------------

ELÄKELÄISTEN SATANEN?

Eläkeläisten satanen jäi sitten tulematta – Rinne petti lupaukset

https://www.satakunnankansa.fi/a/f994ac52-9559-4c2d-a2d9-7a224c6fe95e?c=1528874183846

Pääministeri Antti Rinteen (sd.) lupaamaa vähäosaisten eläkeläisten satasta ei sitten tullutkaan. Sanotaan, että keskusta pettää aina. Mutta miten on Rinteen edustamien sosiaalidemokraattien laita?

TV1:sen pääuutisissa 3.7. ei asiasta mainittu sanallakaan. Tarkoituksellako?

Vaalien jälkeiset tapahtumat osoittavat yksiselitteisesti, että nykyisen kaltainen edustuksellinen demokratia on tullut tiensä päähän; Rinteen muodostama hallitus on kansan tahdon raiskaus.

-------------------------------------------------

6.7.2019

HOLLANTI NAISTEN JALKAPALLON MM-LOPPUOTTELUUN.

https://yle.fi/urheilu/3-10861101

Hollanti eteni Yhdysvaltoja vastaan jalkapallon naisten MM-kisojen finaaliin, kun se kaatoi MM-välierässä Ruotsin 1–0.

https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/6cf58557-bfaa-4976-9a1d-9a0c4122e3c4

Jackie Groenin ampui voittolaukauksen

JACKIE_GROENEN.jpg

-----------------------------------------------------------------

YLEISURHEILU: AITURIT REETTA HURSKE JA LOTTA HARALA

https://yle.fi/urheilu/3-10861361

https://yle.fi/urheilu/3-10861501

-----------------------------------------------------------------

3.7.2019

NAISTEN JALKAPALLON MM-KISAT 2019

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=naisten+mm+2019+jalkapallo

VIDEOKLIPIT OTTELUISTA

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=naisten+mm+2019+jalkapallo#sie=lg;/m/0j26kc6;2;/m/01kglk;mt;fp;1;;

https://areena.yle.fi/tv/ohjelmat/57-JAY34ojV2

Ruotsin joukkueessa itseluottamus huipussaan upean Saksa-voiton jälkeen – "Menemme päätyyn asti"

https://yle.fi/urheilu/3-10855377

Ruotsi kohtaa Hollannin jalkapallon naisten MM-kisojen välierässä keskiviikkona 3.7.2019 klo 22 TV 2

MM_RUOTSI.jpg

MM_HOLLANTI.jpg

----------------------------------------------

1.7.2019

EUVOSTOLIITTO (uusi Neuvostoliitto) ON TOTEUTUMASSA SUOMESSA

”Maahanmuutosta, islamista, seksuaalivähemmistöistä ja Euroopan unionista on tullut uusi Neuvostoliitto”

Perussuomalaisten puoluekokous

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/284393-jussi-halla-aho-maahanmuutosta-islamista-seksuaalivahemmistoista-ja-euroopan

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho arvioi linjapuheessaan puoluekokouksessa, että ”ahdasmielisemmäksi muuttuvan ilmapiirin vuoksi” vallitsevan linjan arvostelemisesta tulee yhä vaikeampaa ja vaarallisempaa Suomessa.

”Kylmän sodan aikana Neuvostoliiton arvosteleminen oli sosiaalisesti paheksuttavaa, ja sillä saattoi joutua poliittiseen paitsioon. Tämän päivän Suomessa ja länsimaissa laajemminkin maahanmuutosta, islamista, seksuaalivähemmistöistä, Euroopan unionista ja eräistä muista kysymyksistä on tullut uusi Neuvostoliitto. Jos esität niistä vääriä mielipiteitä, olet pimeä voima. Ja mikä pahinta, väärien mielipiteiden ilmaisemisesta joutuu yhä useammin juridisten sanktioiden kohteeksi”, hän sanoi.

Halla-ahon mukaan oikeusvaltiolle on tuhoisaa, että mielipiteenilmaisua rajoitetaan. 

”Vielä tuhoisampaa on se, että kukaan ei oikeastaan tiedä, mikä on laillista ja mikä ei. Laillinen epävarmuus johtaa mielivaltaan ja toisaalta itsesensuuriin.”

Halla-aho linjasi, että sananvapaus on vapautta ilmaista mielipiteitä, vaikka ne loukkaisivat ja häiritsisivät jotakuta. Hänen mukaansa sananvapauden rapautumiseen täytyy puuttua rakenteellisin keinoin eli korjaamalla sananvapautta rapauttavaa lainsäädäntöä. 

Lakien tehtävä on suojella kansalaisia ja turvata heidän vapauksiaan, ei varjella päätöksentekijöitä tai mediaa kansalaisten esittämältä kritiikiltä.”

Halla-aho kiisti puheessaan, että perussuomalaiset olisivat yhden asian puolue

” Meillä on kattavat, perustellut ja keskenään johdonmukaiset ohjelmat kaikilta politiikan sektoreilta. Jatkamme näiden ohjelmien kehittämistä, mutta niiden punainen lanka on muuttumaton ja pysyvä: Julkisen vallan ensisijainen tehtävä Suomessa on edistää ja puolustaa suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta.”

KOMMENTTI (joka kertoo lähes kaiken oleellisen EU:sta ja Suomesta)

”Totuus on, että europpalainen ja suomalainen yhteiskuntajärjestelmä on vajoamassa rappion tilaan. Siitä johtuu ahdasmielisyys kun epäonnistujia on niin paljon, ja ne, joilla on eniten valtaa, saavat sitä hamstrattua yhä lisää enemmistönsä tuella.

EU:n uudet vaatimukset ajaa Helsingin liikennettä nurkkaan, metsäteollisuutta ahtaalle yms tiukkenevat ja tiukkenevat. Se on Suomen valtion perustuslain vastaista.
Hirvittävän autoritäärinen EU on kansallisen kehittymisen pahin uhka.

Ensi yönä valitaan EU:n korkeimmat päättäjät. Turha toivoa demokratiaa sieltä.

Olen nähnyt Suomen yliopistolaitoksen rappeutumisen läheltä, vajaan 20 vuoden ajalta. Miksi kukaan ei ota sitä puheeksi? Koulujärjestelmästä jo alkaa tuo ahdasmielisyys”.

https://www.uusisuomi.fi/comment/855603#comment-855603

--------------------------------------------------------------------

___________

29.6.2019

NÄITÄ KISOJA (naisten jalkapallon MM) TULEE KOHTA JO KOVA IKÄVÄ

HOLLANNITTARET.jpg

Kuvassa suosikkini, ihanat hollantilaiset naispelaajat kulkemassa kohti kultaa. ”Oranssinaiset” (mielivärini) voittavat! Voidaanko ”voittamattomat” jenkit pudottaa kultapallilta? Mitä mieltä ovat toiset suosikkini ruotsalaiset?

GOSSLING_LENA.jpg

Entä pelaako Saksan Lena Gössling (joka jo vuosia on oikealla laidalla tuulispäänä vienyt palloa kohti vastustajan maalia, mutta nyt on siirretty (miksi?) keskikentälle aloituskokoonpanossa?

Olemme saaneet todistaa jotain täysin odottamatonta ja unohtumatonta – siitä kiitos kuuluu Ylelle

https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/98b19ec0-e152-49fe-93d8-9937e27708b7

Puolivälierät

To 27.6. klo 21.30 Norja–Englanti (TV2 & Areena)

Pe 28.6. klo 21.30 Ranska–USA (TV2 & Areena)

La 29.6. klo 15.40 Italia–Hollanti (TV2 & Areena) ja klo 19.10 Saksa–Ruotsi (TV2 & Areena)

Välierät

Ti 2.7. klo 21.30 välierä (TV2 & Areena)

Ke 3.7. klo 21.30 välierä (TV2 & Areena)

Mitalipelit

La 6.7. klo 17.45 pronssiottelu (TV2 & Areena)

Su 7.7. klo 17.25 loppuottelu (TV2 & Areena)

Kellonajat ovat lähetysten alkamisaikoja.

--------------------------------------------------------------

28.6.2019

ISIS-NAISET JA-LAPSET

Rinne: Suomi ei suunnittele Isis-perheiden evakuointia – "Jokainen henkilö pitää arvioida erikseen, jos he onnistuvat palaamaan Suomeen"

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rinne-suomi-ei-suunnittele-isis-perheiden-evakuointia-jokainen-henkilo-pitaa-arvioida-erikseen-jos-he-onnistuvat-palaamaan-suomeen/7462994#gs.m11a59

Isis

ISIS.jpgAntti Rinteen (sd) hallitus ilmoitti torstaina eduskunnassa, että se ei ”tässä tilanteessa” harkitse niin sanottujen Isis-naisten ja heidän lastensa evakuointeja Lähi-idän konfliktialueen leireiltä.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/284208-rinteen-hallituksen-paatos-jarkytti-sisaministeri-ohisalo-hamarsi-hallituksen-linjaa

ISIS-LAPSISTA

Kahden eri henkilön kirjoituksista lainattu.

https://oikeamedia.com/o1-113100

”Julkaisen blogissani poikkeuksellisesti toisen henkilön kirjoittaman tekstin (alla oleva kursiivilla kirjoitettu).

Muokkasin kirjoituksen ulkoasua ja muutin muutamia sananmuotoja, mutta tekstin asiasisältö säilyi ennallaan. Tekstin alkuperäinen kirjoittaja on asunut ja työskennellyt ulkomailla sekä perehtynyt vuosien ajan sodankäynnin strategioihin ja sotilaiden koulutukseen, joista äärijärjestöt pyrkivät ottamaan oppejaan”.

”Toisen henkilön” kirjoituksesta lainattu:

Wahhabismiin (jyrkkä sunnalainen islamin suuntaus) ja sen sisältämään julmaan sharia-lakiin pohjaava ISIS-kalifaatti perustettiin melko tarkalleen viisi vuotta sitten, 29.6.2014.

ISIS-lasten ”peruskouluun” on kuulunut länsimaisen ajattelun ja yhteiskunnan tuhoamiseen tähtäävää koulutusta ja terrorismin opettelua. Kalifaatissa eläneillä 8 – 11 –vuotiailla lapsilla on siis kyky ja tahto tappaa. Mikäli heidät yritetään "kotouttaa" suomalaisten koululaisten joukossa, ei tarvita Einsteinin älykkyyttä oivaltamaan, että ruumiiden syntyminen on enemmän kuin todennäköistä.

Kuka kantaa siinä tapauksessa vastuun? 

12-15 -vuotiaat nuoret ovat vielä ongelmallisempi ryhmä, sillä osa heistä on jo kooltaan ja ominaisuuksiltaan aikuisen veroinen. He ovat kuitenkin rikosoikeudellisesta vastuusta vapaita ”aikapommeja”, jotka saattavat kylvää tuhoa julkisilla paikoilla.

He ovat käyneet jihadistisen terrorin peruskoulua usean vuoden ajan. Heidän joukossaan on varmasti ollut myös niitä, jotka ovat ISIS:n huomassa traumatisoituneet ja pelänneet ja päätyneet lopulta ikätovereidensa tai nuorempien jihadistien harjoituskappaleiksi vääräuskoisten joukkoon.

Kokonaisvaltainen ongelma on se, että kaikki yllä mainitut ryhmät ovat lapsiryhmiä. Oikeusjärjestelmämme mukaan he ovat käytännössä vastuusta vapaita - autettavia ja hädänalaisia.

Heidän päästämisensä omien lastemme joukkoon on täydellisen vastuutonta. Kuka tarjoaa lapselleen makeisia 100 karamellin maljasta, jossa on viisi tappavaa myrkkyä sisältävää makeista?

Omien lakiemme mukaan emme voi heitä myöskään tuomita. Tästä johtuen olisi parasta, että tuomiot jaetaan muualla kuin Suomessa. Jos Isis-lapsia kuitenkin päätyy erilaisten prosessien kautta Suomeen, heitä ei pidä kohdella tavallisina lapsina, vaan on jatkuvasti tiedostettava, että lapsenkasvoistaan ja iästään huolimatta he ovat aivopestyjä tappokoneita, joiden psyyke on pahoin häiriintynyt.

--------------------------------------------------

26.6.2019

SYYRIAN LEIRILLÄ OLEVAT SUOMALAISET TERRORISTI-NAISET (11 ”ISIS-VAIMOA”) JA HEIDÄN LAPSENSA (33 TÄMÄN HETKISEN TIEDON MUKAAN)

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006154169.html

HS kysyi eduskunta­ryhmiltä, mitä Isis-leirin suomalaisille pitäisi tehdä: Puolueet painottavat naisten vastuuta ja toisaalta lasten syyttömyyttä

Hallitus pohtii paraikaa, millaisiin toimiin Suomen on ryhdyttävä – tai oltava ryhtymättä. Pitäisikö leirillä olevat suomalaislapset tuoda kotimaahan? Voitaisiinko heidät erottaa äideistään?

Suojelupoliisin mukaan myös Isis-taistelijoiden lapset ovat pitkällä tähtäimellä mahdollinen turvallisuusuhka Suomelle.

”Lapset ovat joutuneet olemaan konfliktialueella hyvin vaikeissa oloissa ja ovat altistuneet siellä väkivallalle ja propagandalle. Ajan oloon myös heistä voi aiheutua turvallisuusuhkaa, jos integroiminen suomalaiseen yhteiskuntaan ei onnistu. On todennäköistä, että palatessaan lapset tarvitsisivat pitkäaikaista tukea ja apua”, sanoo Supon viestintäasiantuntija Minna Passi.

Passi korostaa, että ensisijaisesti turvallisuusuhka liittyy leiriltä palaaviin aikuisiin. Supo pitää todennäköisenä, että mahdolliset palaavat naiset verkostoituvat keskenään, ja heistä tulee osa Suomeen jo muodostunutta jihadistista alamaailmaa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006153510.html

Oikeustieteilijät unohtavat oikeusvaltioperiaatteen

Eräät oikeustieteilijät ovat 20.6.2019 julkaistussa Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessa https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006148313.html vaatineet, että Suomi noutaisi isis-taistelijoiden lapset huoltajineen Syyriassa sijaitsevalta al-Holin leiriltä.

Kirjoituksessa viitataan perustuslakiin ja ihmisoikeussopimuksiin, mutta kumpikaan näistä ei velvoita noutamaan kansalaisia ulkomailta. Lisäksi vedotaan konsulipalvelulakiin, mikä jo hieman huvittaakin, onhan meitä rivisuomalaisia jo pitkään valistettu sormi pystyssä siitä, että ilmainen konsulikyyti on myytti. https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/teemat/matkustaminen/ilmainen-konsulikyyti-ei-ole-totta

Nykyisessä julkisessa keskustelussa viitataan mielellään aina oikeusvaltioperiaatteeseen, mikä tarkoittaa erityisesti sitä, että viranomaistoiminnan tulee perustua lakiin. Nyt nämä oikeustieteilijät vaativat viranomaiset toimimaan tavalla, johon ei laissa ole viranomaisille annettu valtuuksia.

Blogin kirjoittaja on varatuomari ja asianajaja:

https://blogit.perussuomalaiset.fi/laura-korpinen/oikeustieteilijat-unohtavat-oikeusvaltioperiaatteen/

---------------------------------------------------------------------------

IRAN, VENÄJÄ JA USA

Iranilta jäätävä vastaus Donald Trumpille – Venäjältä uusi varoitus: ”Tilanne on kehittymässä erittäin huonon skenaarion mukaan”

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/283946-iranilta-jaatava-vastaus-donald-trumpille-venajalta-uusi-varoitus-tilanne

https://syria360.wordpress.com/2019/06/25/idlib-gulf-of-oman-how-us-and-its-allies-are-raising-stakes-in-the-middle-east/

https://www.tehrantimes.com/tag/Maria+Zakharova

GETTY_IMAGES_MARIA_ZAKHAROVA.jpg

25.6.2019

LÄHI-ITÄ JA VENEZUELA. IRAN SEKÄ USA, ISRAEL JA VENÄJÄ. MIKÄ (TAI MITKÄ) VALTIO ON LÄHI-IDÄN HÄIRIKKÖ?

”Helpotan” arviointiasi häiriköistä, johon ehdolla ovat ainakin seuraavat valtiot ja kansat: USA, Israel, Iran,Venäjä, Saudit, Arabiemiraatit, Turkki, Syyria, Irak, Jemen ja Oman. Mieti myös kuka on syyllinen Hormuzinsalmen tankkeri-iskuihin. Jos sen ”tidät”, olet ehdolla to ”security talks of the Middle East.

LUE TÄÄLTÄ JA TEE OMAT JOHTOPÄÄTÖKSESI (JOS LUULET TIETÄVÄSI). Mieti myös mitä yhteistä on Syyrian vuosia kestäneellä sisällissodalla ja Venezuelan nykyisellä tilanteella!

https://24-my.info/russia-us-israel-hold-security-talks-as-middle-east-turns-into-battlefield-against-iran/

Russia develops its relations with Venezuela “in strict accordance with the Constitution of this country and in full respect of its legislation,” Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova said at the time, while adding that the US apparently sees Latin America as an area of its exclusive interest, just like in the colonial times.

MARIA_Z_1_RUS.PNG

https://www.instagram.com/p/BzH6MyEnL-r/

https://www.instagram.com/mzakharovamid/?hl=fi

Like this story? Share it with a friend!

https://24-my.info/russian-military-plane-lands-in-venezuela-photos/

---------------------------------------------------------------------------------

___________

22.6.2019

PERUSSUOMALAISTEN VAINOAMINEN JATKUU, MUTTA PUOLUEEN KANNATUS (yli 20 prosenttia!) NOUSEE KOHISTEN!

PROFFAN BLOGISTA LAINATTU

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/06/perussuomalaisten-nuoret-ja-hallinnon.html

”Perussuomalaisten nuorten valtionavustus kuluvalle vuodelle peruttiin vaalien alla julkaistun twiitin seurauksena. Viestissä oli kuva maahanmuuttajaperheestä ja teksti "äänestä perussuomalaisia, jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä". Päätöksen teki opetus- ja kulttuuriministeriö.

Näin tuli linjatuksi se, ettei Suomen hallintokoneisto hyväksy mielipiteitä siitä, miltä suomalaisen katukuvan pitäisi näyttää tulevaisuudessa. Tätä perusteltiin sillä, ettei järjestö noudattanut twiitissään nuorisolakia, jonka "tavoitteena on muun ohella edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä oikeuksien toteutumista".

SUOMEN UUSKOMMUNISTINEN HALLITUS ON KUIN ENTINEN NEUVOSTOLIITTO TAI NYKYINEN PUTININ VENÄJÄ!!

Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps) otti tapaukseen kantaa eilen. Hänen mukaansa päätös on kohtuuton yksittäisestä typerästä twiitistä ja käytännössä lopettaa puolueen nuorisojärjestön toiminnan.

Hänen mukaansa jo maksetun avustuksen takaisinperintä on myös laitonta, koska rahoja ei ole käytetty nuorisolain vastaisesti vaan normaaleihin järjestötoiminnan kuluihin. Siksi hän kehotti nuorisojärjestöä viemään asian oikeuteen.

Toki Halla-aho moitti myös puolueensa nuorisojärjestöä siitä, että sen jotkut toimijat kerta toisensa jälkeen "syöttivät vastustajan lapaan ja kaikin tavoin pahensivat tilannetta". Siksi hän kannusti järjestön enemmistöä palauttamaan toiminnan yhdistysdemokratian suomin keinoin emopuolueen linjan mukaiseksi.

KOMMUNISTIEN PERILLISET RIEHUVAT MIELIN MÄÄRIN ILMAN SEURAUKSIA

Tässä tilanteessa on hyvä verrata perussuomalaisten nuorten twiittiä esimerkiksi Vasemmistoliiton nuorisojärjestön taannoiseen osallistumiseen G20-maiden vastaisiin - jo etukäteen väkivaltaisiksi muuttuviksi tiedettyihin - mielenosoituksiin Hampurissa. Mikäli väkivallan tukeminen ei ollut - kuten minusta on itsestään selvää - nuorisolain mukaista toimintaa, miksei kommunistien perillisten järjestöltä peritty takaisin sen saamia avustuksia”?

PS-Nuoret julkaisi ministeriön kirjeen: ”Avustuksen eväämisen taustalla on muitakin syitä kuin ne, jotka on mainittu julkisuudessa”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/283761-ps-nuoret-julkaisi-ministerion-kirjeen-avustuksen-evaamisen-taustalla-muitakin-syita

Perussuomalaiset Nuoret julkisti perjantaina opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) kirjeen, jossa kerrotaan päätöksestä nuorisojärjestön tuen peruuttamisesta ja tänä vuonna jo maksetun tuen takaisin perimisestä. 

--------------------------------------------------

20.6.2019

MIELIPIDEKYSELY: PERUSSUOMALAISET YLIVOIMAISESTI SUOSITUIN PUOLUE PALJON SUOSITUMPI KUIN ”UUSKOMMUNISTINEN” (VIHERVASEMMISTO) HALLITUSKOALITIO (ja siihen kuuluvat puolueet)

Alma-gallup: Jussi Halla-ahon perussuomalaiset karkasi kilpailijoilta

GALLUP_PERSUT_JOHDOSSA.jpg

Puoluegallup

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/283568-alma-gallup-jussi-halla-ahon-perussuomalaiset-karkasi-kilpailijoilta

Perussuomalaisten kannatus on jatkanut tässä kuussa kohentumistaan samaan aikaan, kun sen kovimmat haastajat kokoomus ja pääministeripuolue sdp ovat menettäneet suosiotaan.

On siis täysin selvää, että perussuomalaisten lisäksi Suomen kansan enemmistö (ne jotka eivät ole aivopestävissä) on täysin vastaan uuskommunistisen hallituspuolueiden ”kunnianhimoista” ilmastopolitiikkaa. Tätä ihmisten energiaverotuksen kasvattamista ja liikkumisen rajoittamista ajaa erityisesti liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin.

--------------------------------------------------------------------

18.6.2019

KULTARANTA JA LAITTOMAN SIIRTOLAISUUDEN TORJUNTA

Kultarannassa pääministeri Rinne ja oppositiojohtaja Halla-aho väittelivät maahanmuutosta – "Laitetaanko rautaa rajalle?"

https://www.satakunnankansa.fi/a/7550f80e-4d3a-4112-a8af-782e6c2d6c49?c=1528874183846

Maahanmuutto nousi vahvasti esille Kultaranta-keskusteluissa maanantaina.

Erityisesti pääministeri Antti Rinne (sd.) ja perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kiistelivät siitä, miten Euroopassa pitäisi maahanmuuttopolitiikkaa hoitaa.

Afrikasta voi seuraavien vuosikymmenten aikana lähteä satoja miljoonia ihmisiä liikkeelle ilmastonmuutoksen ja väestönkasvun seurauksena. Jussilta kysyisin, mitä pitäisi tehdä? Laitetaanko rautaa rajalle, Rinne kysyi.

Halla-aho korosti sitä, että vapaan liikkuvuuden takaavaa Schengen-järjestelmää pitäisi kehittää.

  • Laittoman siirtolaisuuden torjunnasta pitäisi saada peruste sisärajojen valvonnan palauttamiseen. Schengen-järjestelmää on puolustettava, mutta se ei saa olla laittoman maahanmuuton mahdollistaja. Maahanmuuton juurisyihin pitää puuttua, jotta ihmisten ei olisi pakko lähteä etsimään parempaa elämää Euroopasta. Eurooppa ei voi rakentaa Afrikkaan hyvinvointivaltioita, mutta Eurooppa voi auttaa siinä, Halla-aho pohti.KOMMENTIT

Tuntematon

12 tuntia sitten

Kyllä tuo Rinne aika onneton kaveri. Mitähän kaikkea tapahtuu seuraavan 4 vuoden aikana, jos tuo hallituskoalitio sattuu pysymään koossa.

Ei Persu

tunti sitten

Täytyy myöntää, että Halla-Aho on viisas mies. Ei syyllisty turhiin hössötyksiin.

TAPIONAJATUKSIA

Mitä RKP tekee ”uuskommunistisessa” (vihervasemmisto) hallituksessa?

Vastaus: Jos Suomessa tehtäisiin sotilasvallankaappaus jota Putin rahoittaisi ja tukisi, RKP halauaisi vallankiimassaan olla siinäkin mukana.

ANTTI_._ANNA-MAJA__JA_UUSKOMMUNISTIT.jpg

Tapion nimipäivän ”kunniaksi” luin, että pääministeri Antti Rinne uhkailee meitä 100-200 miljoonan afrikkalaisen tunkeutumisella Eurooppaan ja Suomeen. Antti Rinteen ajatuksiin kuuluu se, että emme saisi estää sitä!!

PROFFAN AJATUKSIA

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/06/jos-100200-miljoonaa-ihmista-lahtee.html

”Totean tässä nöyrästi, ettei minulla ole käyttökelpoista kehitysapuun perustuvaa ratkaisua afrikkalaisen väestöräjähdyksen ongelmaan. Mutta en missään nimessä kannata myöskään afrikkalaisten joukkotuhoamista tai muuta yhtä brutaalia, en edes maanosamme rajoilla.

Siksi ongelman ratkaisun täytyy löytyä EU:n houkuttelevuudesta afrikkalaisille. Se tarkoittaa nykyisestä turvapaikkajärjestelmästä luopumista, laittoman afrikkalaisen työvoiman käytön lopettamista sekä maanosaamme päässeiden ihmisten tehokasta palauttamista. Eli kertakaikkisesti Euroopan vetovoimatekijöiden poistamista ja sitä kautta motiivin poistamista Rinteen mainitsemilta 100-200 miljoonalta afrikkalaiselta.

Tai sitten käsien nostamista pystyyn ja sen hyväksymistä, että Eurooppa sellaisena kuin minun sukupolveni on sen oppinut tuntemaan on vain pala historiaa. Sekä afroeuroppalaisen tulevaisuuden vastaanottamista ja siihen sopeutumista”

KOMMENTOIJAN AJATUS

Antti Rinteen AJATUSTEN mukaan nuo miljoonat afrikkalaiset saisivat SIIS TULLA SUOMEEN

Miksi Suomella on rajavartiolaitos? Ihan vilpittömästi ihmettelin ja katsoin rajavartiolaitoksen sivuilta.

"Rajavartiolaitokselle on määritelty kuusi ydintoimintoa: rajojen valvonta, rajatarkastukset, rikostorjunta, merialueen turvallisuus, kansainvälinen yhteistyö ja maanpuolustus."

Jos valtiontalouteen tarvitaan säästöjä lakkauttamalla tarpeettomia virastoja, niin tuossa olisi hyvä ehdokas. Hyvähän tuollainenkin virasto on, mutta jos sitä ei käytetä hankalassakaan tilanteessa, niin mitäpä tuon ylläpitämistä maksamaan”.

--------------------------------------------

Halla-aho: Populistiset liikkeet tuoneet Eurooppaan pitkä­kestoisen muutoksen, ”johon kannattaisi henkisesti valmistautua”

https://www.hs.fi/paivanlehti/18062019/art-2000006145913.html

-------------------------------------------

16.6.2019

MARIA OHISALO EI SOVI SISÄMINISTERIKSI. VALITETTAVASTI EI OLE ”KÖYHYYSMINISTERIÄ”, JOHON HÄN OLISI SOVELIAS!

”Sisäministeri on entinen köyhyystutkija. Ja kuulemma tietää syrjäytymisestä kaiken”.

”Meillä on sisäministerinä ihminen, jonka sisäinen natsi taitaa olla vielä kaapissa.

Hyvin ei mene Suomella nyt, kun samaan aikaan meillä on opetusministerinä nainen, joka pahoinpitelee kadulla kansalaisia. Jotain on kyllä muutenkin pielessä, kun nuoret naiset osoittavat tällaista aggressiivisuutta”.

http://anupalosaari.blogspot.com/2019/06/sisaministerina-natsi.html

NATSIT JA SISÄMINISTERI

https://blogit.perussuomalaiset.fi/arto-luukkanen/natsittaja-ohisalon-on-erottava/

Vihreä sisäministeri kertoi heti vihreän puolueen puheenjohtajaksi valinnan jälkeen, että aikoo puuttua ihmisten puhumiseen: ” Ohisalo kertoi haluavansa ministerinä kääntää paitsi turvapaikkapolitiikan suuntaa, myös tapaa, jolla ihmiset aiheesta puhuvat. Me voimme torjua vihapuhetta. En pelkää puhua näistä teemoista vihreiden puheenjohtajana. Mä en pelkää trolleja, mä en pelkää natseja(https://www.is.fi/politiikka/art-2000006143765.html).

Lauseesta selveni se, että sisäministeri aikoo puuttua ihmisten puheisiin. Niinhän sitä diktatuureissa yleensä tehdään.

Sitten siitä selveni se, että hän ei pelkää natseja. On tietysti hienoa, että ministeri Ohisalo ei pelkää natseja.

Vaaraa ei taida olla.

Suomessa ei ole kansallissosialistista puoluetta eikä ns. uusnatseja voida pitää muuna kuin ”nanoporukkana”.

Vähän kuin sinisiä.

Maria ei sovi sisäministeriksi

Todellisuudessa Ohisalon lause paljasti, että hän ei oikein sovi poliisiasioista vastaavaksi ministeriksi.

Se tehtävä ei sovi hänelle. On syytä miettiä pitäisikö hänen erota. Ihan kättelyssä.

VIHREIDEN IIRIS SUOMELA

Vihreiden Iiris Suomela: "Sukupuolittuneita termejä, joilla pyritään painamaan naisia alaspäin"

IIRIS_SUOMELA2.jpg

https://oikeamedia.com/o1-111606

”Perussuomalaisten Jani Mäkelä vihreiden Iiris Suomelalle: "Kerro jokin asia jonka osaat, valittamisen ohella? Ikä ja sukupuoli eivät ole osaamista"

Iiris Suomela, kansanedustaja (vihr)

Lainaus Tytti Saleniuksen kirjoituksesta:

”Ennen kuin edes varsinainen eduskuntatyö on päässyt kunnolla alkamaan, ensimmäiselle kaudelle valittu, Vihreiden tuore 25-vuotias kansanedustaja Iiris Suomela paljastaa heti alkumetreillä punavihervasemmiston todelliset aikeet.

Oikeaoppisen radikaalifeministin kiihkeydellä ja uhriutumisella Iiris Suomela pyrkii ponnekkaasti ajamaan Setan "sateenkaarisanastoa" ja Vihreiden naisten "sukupuolisanastoa" apuna käyttäen yhteisiä vaatimuksia poistaa "syrjiviä sukupuolittuneita termejä" kielenkäytöstä ja "asenteista". Pienessä mielessä muhii unelma: pakottaa uustermien käyttö normatiiviseksi ja ujuttaa ne lainsäädäntöön.

Jo heti ensimmäisessä puheenvuorossaan keskiviikkona eduskunnassa vihreiden Iiris Suomela kutsuu istuntosalissa puhetta johtanutta eduskunnan 2. varapuhemiestä, Juho Eerolaa (ps.) puhemiehen sijasta ”puheenjohtajaksi”.

Suomela kertoo syyksi sen, että kokee puhemies-termin olevan sukupuolittunut. Myös toinen uusi kansanedustaja, Eveliina Heinäluoma (sd.) nimittää Eerolaa puhemiehen sijasta ”puheenjohtajaksi".

Molemmat ovat niiden 41:n eduskuntaan valitun sateenkaarikansanedustajan joukossa, jotka ovat allekirjoituksellaan sitoutuneet toimimaan Setan painostamana erilaisten seksuaalisten vääristymien normalisoinnin puolesta - mutta myös ajamaan Setan tavoitteita osaksi tulevaa hallitusohjelmaa.

Ihan jokaisen on oltava juuri nyt selvillä siitä, mistä tässä kaikessa monien uusien, mutta myös vanhempien kansanedustajien esille nostamassa "sukupuolittuneiden termien" poistamishysteriassa on perimmiltään kysymys”.

--------------------------------------

10.6.2019

UUS-STALINISTIEN JA -TAISTOLAISKOMMUNISTIEN HALLITUS: RAHAN JA VALLAN SULLEMULLE-JAKO JA SUOMEN HYVINVOINTIVALTION TUHO

Ilmastotaistolaisuus johtaa pikaiseen hallituskriisiin

”Ei ollut vielä saatu edes rasvaisia sormenjälkiä valtion raamatulle ja pakanoiden vielä rasvaisempia lakikirjalle, kun alkoi torailu. Ympäristö- ja ilmastoministeriksi valittu Krista Mikkonen (Vihr.) ryhtyi toteuttamaan henkilökohtaista hallitusohjelmaansa julistamalla osan metsäteollisuuden investointiaikeista turhaksi vaivaksi.

Iso lausunto vihreältä ministeriltä, jopa vihreiden.

Kepun elinkeinoministeriksi etsitty Katri Kulmuni tähän säikähtäneenä, että kyllä sitä puuta riittää ihan teollisuuteen asti.

Eikä hallitus ollut vielä edes pystyssä. Pahalta näyttää”.

https://blogit.iltalehti.fi/perttu-hillman/2019/06/09/ilmastotaistolaisuus-johtaa-pikaiseen-hallituskriisiin/

KOMMENTTEJA HYVÄSTÄ KIRJOITUKSESTA

”Rinteen hallitus saattaa hyvinkin pysyä koossa koko vaalikauden. Hallituksen puolueita ja varsinkin mukana olevia poliitikkoja nimittäin sitoo toisiinsa poliittisista liimoista vahvin — rahan ja vallan sullemulle-jako.”

”On suorastaan käsittämätöntä, että aikuiset ihmiset, siis tässä tapauksessa ne jotka ovat vallan huipulla niin kunnissa kuin valtiolla puhuvat ilmastonmuutoksen estämisestä aivan kuin me, me suomalaiset sen voisimme jotenkin estää. Eivät he voi olla tosissaan, eihän. Ei kukaan voi olla niin tyhmä, oikeasti”.

He (punavihreät uuskommunistit) eivät ole tyhmiä, he ovat vaarallisia, sillä he pyrkivät valtaan ja hallitsemaan ja tuhoamaan Suomen hyvinvointivaltiota.

”Heh, on siinä suomalaisilla ilmastotekoja tehtäväksi, että saadaan ihan pelkästään suomalaisin voimin koko maailman ilmasto pelastettua. Vaan mitä tapahtuu samaan aikaan tulevaisuuden mahtimaissa?

Kiinassa on jo enemmän moottoriteitä kuin USA:ssa, kohta on autojakin enemmän.
Intia tulee hyvää vauhtia perässä: https://www.youtube.com/watch?v=zUBmR5aTzLE
Arvelevat että Intiassa ostetaan lähivuosikymmeninä jopa 500 miljoonaa autoa.
Siinä saa aika monta liha-ateriaa Suomessa jäädä syömättä, että saadaan nuokin päästöt korvattua.
Ja sitten kun Suomen valtion ja yksityisten velanmaksu alkaa, sitten voi jäädä syömättä ne rehutkin”.

”Ruotsalainen ihmelapsi Greta ei onnistunut kuitenkaan nostaamaan ruotsin vihreiden kannatusta eurovaaleissa”.

”Useimmat ihmiset huomasivat jo alkuvaiheessa, että tuo ruotsalainen ymmärtämätön tytönhöppänä on vain keulakuva, jolla saadaan nuoret huijattua mukaan ilmastonmuutospanikointiin. Katsokaapa, kuka tai mikä on tuon ”jopa hiilidioksidin ilmassa näkevän” häiriintyneen Gretan takana.
Viimeisin ”vitsi” oli se, kun Amnesty antoi hänelle palkinnon. Tuo viimeistään paljasti, että Amnestyn väite omasta puolueettomuudestaan ja keskittymisestään pelkkiin poliittisiin vankeihin ja poliitisesti syrjittyihin ryhmiin on pelkkää sanahelinää. Sanouduin itse irti Amnestyn kannattajakunnasta jo viime vuosituhannella. Syynä oli Amnestyn räikeä epäisänmaallisuus”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ASPERGER-SYNDROMASTA JA AUTISMISTA KÄRSIVÄ LAPSI VALJASTETTU ANARKISTIEN JA (länsimaisten hyvinvointivaltioiden tuhoamiseen tahtäävien uuskommunistien) ILMASTOTERRORISTIEN ASIALLE

Täällä erinomainen kirjoitus (no further comments):

http://jaakkojuhaniojaniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277146-greta-thunberg-anarkistien-asialla

Furthermore; suomeksi: ne jotka hyötyisivät ”ilmastonmuutoksesta” painavat päälle kaikin mahdollisin keinoin, koska kaikkien ilmaston lämpötilojen mittauksiin osallistuvat laitokset ovat raportoineet, että 2000-luvulla globaalit lämpötilat ovat pysytelleet tasaisina eli elämme tällä hetkellä lämpönousupaussia (pause in english) eli hiilidioksidin jatkuvasti kasvavan pitoisuuden noususta huolimatta, ”uusia lämpöennätyksia” ei ole mitattu , vaikka ilmastopelottelijat puhuvat ”ilmaston jatkuvasti kiihtyvästä” lämpenemisestä.

Satelliittimittaukset (alailmakehä): lämpötilat pysytelleet tasaisina, maanpinnan mittaukset kerovat vain lievästä noususta.

Täältä voi tarkistaa kaikkien merkittävien mittauslaitosten uusimmat aikasarjat (satelliitti- ja maan pinnan lämpötilojen kehittyminen vuosien aikana):

http://www.climate4you.com/

----------------------------------

7.6.2019

MINISTERI KRISTA MIKKONEN PALJASTI (TYHMYYKSISSÄÄN) VIHREIDEN ROOLIN HALLITUKSESSA: SUOMEN HYVINVOINTIVALTION TUHOAMISEEN TÄHTÄÄVÄT KEINOT

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOHDANTO

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mielestä (esim. vaaliohjelmien aikana) muiden puolueiden liian ”kunnianhimoiset” ilmastotavoitteet vievät teollisuutta (esim. sellutehtaat) ulkomaille ja näin ollen lisäävät työttömyyttä sekä vaarantavat talouden kasvua sekä Suomen hyvinvointivaltion säilyttämistä.

Muiden puolueiden, erityisesti punavihreän porukan (vihreät ja vasemmistoliito) poliitikot väittivät tätä ”turhaksi pelotteluksi” tai jopa valheeksi.

Hallitukselta (vihreiden ministeri Krista Mikkonen) kului vain päivän verran, kun saatiin näyttö siitä, että Halla-ahon väitteet eivät olleet ”turhaa pelottelua”!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KRISTA MIKKOSEN TUOREET LAUSUNNOT

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006133932.html

Keskustalaiset ovat hyökänneet laajalla rintamalla tuoreen ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen (vihr) tuoreita lausuntoja vastaan.

KRISTA_MIKKONEN_0.jpg

Vihreiden ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (kesk.) uuden hallituksen tervehdyskäynnillä Presidentinlinnassa torstaina. (KUVA: Rio Gandara / HS)

KRISTA_MIKKONEN.jpg

Torstaina ministeriksi nimetty Mikkonen sanoi, että hän ei näe todennäköisenä kaikkien suunnitteilla olevien sellutehdashankkeiden toteutumista. Hankkeita on tällä hetkellä vireillä useita. MTV:n Huomenta Suomessa puhuneen Mikkosen mukaan Suomen puut eivät riitä, kun hallituksen pitää samalla huolehtia ilmasto- ja monimuotoisuustavoitteista. Mikkonen ei ollut vielä tuolloin vannonut ministerivalaansa.

Tuore elinkeinoministeri Katri Kulmuni (kesk) vastasi tähän Ilta-Sanomille, että ”kyllä puuta riittää”. ”Nieluja vahvistetaan ja huolehditaan luonnon monimuotoisuudesta, samaan aikaan huolehditaan siitä, että Suomi on hyvä investointiympäristö”, hän totesi.

Myös keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä kritisoi kovin sanoin Mikkosen lausuntoja.

”Mikkosen antama viesti metsäteollisuudelle on täysin väärä. Olemme hallitusohjelmassa nimenomaan sopineet, että metsien kestävää käyttöä jatketaan ja hakkuita lisätään maltillisesti huolehtien erityisesti teollisuuden tarpeista. Laitan tällaiset sammakot tällä kertaa tulevan ministerin kokemattomuuden piikkiin, mutta tämä ei saa toistua”, hän sanoi tiedotteessa.

Krista Mikkonen totesi ministerivalan jälkeen olevansa edelleen samaa mieltä.

MINISTERI KRISTA MIKKONEN (EDELLEEN TYHMYYKSISSÄÄN) EI EDES OTTANUT HUOMIOON ALLA OLEVAA (OMAISUUDEN SUOJA):

Luonnonvarakeskuksen ohjelmajohtaja Tuula Packalen kertoo, ettei hallitus edes voi metsienhakkuuta rajoittaa, sillä omaisuudensuoja on Suomessa vahva.

Yksityiset metsänomistajat ja puunostajat päättävät metsien hakkuista, ei hallitus”, hän sanoo.

Suomen metsämaasta on noin 60 prosenttia yksityisessä omistuksessa.


------------------------------------------------------------------------------------

6.6.2019

VIHREÄN LIIKKEEN TAVOITE, LÄNSIMAISTEN HYVINVOINTIVALTIOIDEN TUHOAMINEN, ALKOI HETI UUSKOMMUNISTISEN HALLITUKSEN TOIMESTA. ONKO MUUTA MAHDOLLISUUTTA KUIN SOTILASVALLANKAAPPAUS ESTÄÄ FIN-VIHREÄN LIIKKEEN JA UUSKOMMUNISTIEN (VASEMMISTOLIITTO) STALINISTINEN HYÖKKÄYS FIN-HYVINVOINTIVALTIOTA VASTAAN?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-ymparisto-ja-ilmastoministeri-mikkonen-on-tyrmaamassa-uudet-sellutehdashankkeet-meilla-ei-vain-yksinkertaisesti-puu-riita/7438642#gs.h6gtrw

Uusi ympäristö- ja ilmastoministeri Mikkonen on tyrmäämässä uudet sellutehdashankkeet: "Meillä ei vain yksinkertaisesti puu riitä"

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivan-karnastys-uusi-ymparistoministeri-lyttasi-sellutehdashankkeet-hallituskumppani-keskustan-edustaja-kimpaantui-laitan-sammakon-kokemattomuuden-piikkiin-mutta-tama-ei-saa-toistua/7438984#gs.h6juf1

Päivän kärnästys: Uusi ympäristöministeri lyttäsi sellutehdashankkeet, hallituskumppani keskustan edustaja kimpaantui: "Laitan sammakon kokemattomuuden piikkiin, mutta tämä ei saa toistua"

UUSKOMMUNISTINEN HALLITUS (VIHREÄT JA VASEMMISTOLIITTO) TUHOAA SUOMEN

”Kansanrintamahallitus” ei ole se, jota suomalaiset äänestivät vaaleissa.

Mikä se (uusi Antti Rinteen hallitus) sitten on?

Se on uuskommunistinen ja ilmastopopulistinen hallitus, jonka tavoite on neukkujen (KGB) ja vasallivaltionsa (Itä-Saksa) DDR:n vakoiluorganisaation (Stasi) länsimaisten hyvinvointivaltioiden tuhoamiseen aluksi Länsi-Saksaan soluttama vihreä ”aate” (lue kommunistiseen maailmanvallankumoukseen tähtäävä bolsevikkinen ideologia).

VIHREÄT TUHOAVAT SUOMEN HYVINVOINTTIVALTION VASTUSTAMALLA JÄRKEVIÄ (BIOSEKTORI) TYÖPAIKKOJEN LUOMISTA.

VIHREÄ LIIKE JA DDR

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/...

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa. Tässä kuitenkin linkki sivulle jossa teos on arvosteltu ja josta pääsee lukemaan tai tulostamaan koko kirjan.

http://www.hsozkult.de/publicationreview/id/rezbue...

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

http://vainojkarjalainen.blogspot.fi/2014/11/vihre...

Kun Marxismi-Leninistisen Saksan demokraattisen tasavallan DDR:n joukkotuhonta- ja turvallisuusviraston Stasin ulkomaanvakoiluosaston HVA:n (Hauptverwaltung Aufklärung) johtaja Markus Johannes Wolf lanseerasi läntisen maailman äärivasemmistolaisen ja äärivanhoillisen vihreän liikkeen tarkoituksenaan tuhota läntisen maailman teollisuuden ja talouden, hän ei voinut kuvitella kuinka yli kaksi vuosikymmentä

DDR:n tuhoutumisen jälkeen vihreä liike tekee menestyksekkäästi edelleen tuhojaan sekä luonnolle että taloudelle.

http://tarinoitataloudesta.blogspot.fi/2013/06/vih...

http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

ONKO MUUTA MAHDOLLISUUTTA KUIN SOTILASVALLANKAAPPAUS ESTÄÄ FIN-VIHREÄN LIIKKEEN JA UUSKOMMUNISTIEN (VASEMMISTOLIITTO) STALINISTINEN HYÖKKÄYS FIN-HYVINVOINTIVALTIOTA VASTAAN?


SOTILASVALLANKAAPPAUS SUOMESSA?

The Economist julkaisi kartan sotilasvallankaappauksen riskistä Suomessa – ”Sellainen olisi hyvin yllättävää nähdä”

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/the-economist-julkaisi-kartan-sotilasvallankaappauksen-riskista-suomessa-sellainen-olisi-hyvin-yllattavaa-nahda/

Arvion on tehnyt yhdysvaltalainen One Earth Future -tutkimuslaitos.

Kotimaa 24.5.2019 13:11

Jukka Rislakki

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomessa-riski-sotilasvallankaappauksesta-arvostettu-brittilehti-julkaisi-hammentavan-kartan-suomi-euroopan-kauhukakarana-samassa-luokassa-irakin-ja-pakistanin-kanssa/7422924#gs.e94pzm

---------------------------------------------------------------------

5.6.2019

SUOMEN ULKOPOLIITTISEN ASEMAN MÄÄRITTELY ON KINKKINEN JUTTU

Eräs arviointi täällä (mutta vain eräs)

Rinteen hallituksen Suomen ulkopoliittisen aseman määrittely on Venäjän mieleen?

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277008-rinteen-hallituksen-suomen-ulkopoliittisen-aseman-maarittely-on-venajan-mieleen

NELJÄN VUODEN TAKAISIA AJATUKSIA

https://www.tapionajatukset.com/166

FIN-SUOMINEITO_1.jpg

KOLME VUOTTA SITTEN

https://www.tapionajatukset.com/125

SUOMI JA RUOTSI PUUN JA KUOREN VÄLISSÄ

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/nato_vs_venaja.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/asevoimat_rus.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ase_iskander_luga.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/iskander_kaliningradista.jpg

USKOTTAVA PUOLUSTUS VAATII OHJUSPUOLUSTUKSEN KEHITTÄMISTÄ

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/nasams3.jpg

MITÄ UKRAINA ON MEILLE OPETTANUT?

https://www.tapionajatukset.com/131

https://www.tapionajatukset.com/162

-----------------------------------------------

4.6.2019

SUOMEN ITSENÄISYYS JA SEN SÄILYTTÄMINEN

Katselin tänään (4.6.) telkusta (klo13.10) Puolustusvoimien Lippujuhlan Ohimarssia. Tuli ihan isänmaallinen olo, kun muistelin isäni (jatkosodan aikana ”jossakin Itä-Karjalassa”), setäni (sodan aikana marsalkka Mannerheimin päämajassa Mikkelissä) ja heidän serkkunsa Ari Arhimon tarinaa.

http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/189638-talvisodan-vanrikit-hiljaiset-sankarit

Arhimo (ent. Lönnfors), Artur Ariel, s. 1911. Vanhemmat: Artur ja Anna. Puoliso: Elvi o.s. Virtanen. Yo Helsingin suom. lyseosta 1931, FK ja FM 1938. Biokemiallisen Tutkimuslaitoksen assistentti vuodesta 1938. Suoritti tutkimuksia typensitoutumisilmiön selvittämiseksi Azoto-bakteereilla. Julkaissut tutkielman Espoon ja Kirkkonummen saaristojen linnustosta ja eräitä tieteellisiä tutkielmia biokemian alalta. Harrasti erikoisesti urheilua. Poltteli piippua. Asevelvollisuus 1936-1937 Keski-Suomen Rykmentti, RUK kurssi 37.

Sodan aikana palveli JR 61:ssä joukkueenjohtajana ja komppanianpäällikkönä. Vänrikki Arhimo oli tunnollinen upseeri, joka kulki asemissa miestensä parissa tukien ja rohkaisten heitä. Niinpä hän silminnäkijän kertoman mukaan helmikuun 16. päivänä 1940 saapui asemaan, jota puolustaneesta joukkueesta oli vain muutama taistelukykyinen mies jäljellä ja nämäkin täysin lamassa ampumahaudan pohjalla.

Arhimon voimakas olemus ja rohkea esiintyminen antoi miehille uutta voimaa, ja vihollisen tulittaminen jatkui. Arhimo itse tempaisi pikakiväärin, tyhjensi nopeina sarjoina pari lipasta, muta nousi vähän liiaksi pystyyn, jolloin tuhoisa sarja sattui hänen omalle kohdalleen. Siunattu taistelukentälle jääneenä.

  • Asetoveri, vänrikki Kalle Sistola kertoo aamun 16.2.1940 tapahtumista. Hän itse vähine miehineen oli saanut käskyn siirtyä taakse lepoon, samalla kun eteen oli tuotu kokemattomia miehiä, ”posliinipoikia”:

  • ”Kirveskorsussa tapasin tutun vänr. Arhimon, joka nyt hoiteli komppanianpäällikön tehtäviä. Siellä oli myös 2. tukikohdasta kers. Haapamäki. Kolmosen päällikkö vänr. Vahala, puuttui vielä joukosta. Luovin miesten läpi Arhimon petille ja istuuduin, mutta kallistuin kuitenkin heti taaksepäin ja nukuin ilman eri komentoa. Jotakin olivat kyselleet, mutta minä en ollut enää selvillä maailman pyörimisestä. Heräsin siihen, että minut nostettiin pystyyn lattialle. Vahala oli tullut ja meillä oli nyt edessä lähtö taaksepäin.

  • ”Terve. Pidä huoli ykkösestä, ettei vihollinen vain tule sinne”, toimitin Arhimolle lähtiessäni. Ja minusta näytti, että jos tuon miehen tahto voi asiaan vaikuttaa, niin venäläiset pysyvät loitolla. Sitten kovia kokenut joukkomme, luutnantti, pari vänrikkiä, kersantti ja jokunen taistelulähetti, hoippui kohti Jyväshovia. …Ehkä ”Posliinimiehet” sittenkin pitäisivät pintansa ja samalla tukikohdan hallussaan”.

------------------------------------------------------------------------

28.5.2019

POLITIIKKAA ”MÖRKÖ LÄTKÄN” SUOMESSA

FIN_HURMOS.jpg

Laura Huhtasaari lopettaisi vapaan liikkuvuuden ja kutistaisi Euroopan unionia sisältäpäin: ”En halua kustantaa muiden tomaatteja” (kommentti: en minäkään). Vapaa liikkuvuus (ei ole mikään ongelma tarkastaa passia tai henkilöllisyyttä maamme rajoilla).

LAURA_H_1.jpg

Lue lisää (kommentti: kyllä oma maa aina globalisaation voittaa).

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006122549.html

MÖRKÖMARKO JA LEIJONAT

FIN_MORKO.jpg

Leijonat tyrmäsi Ruotsin MM-kisoissa – nyt Tre Kronorin valmentaja ylistää Suomea: ”Ei tarvinnut olla jääkiekon ammattilainen”

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006123021.html

Osa länsinaapurin kiekkofaneista symppasi Leijonia sen jälkeen, kun Suomi oli pudottanut Tre Kronorin MM-turnauksesta.

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006123190.html

Fanikuvat Hesarista, ei ole koskaan aikaisemmin juhlittu Mörköä Suomessa!

FIN_KIEKKO_FANIT.jpg

FIN_MM_FANIT.PNG

------------------------

27.5.2019

LEIJONIEN MÖRKÖLENTO

ANTTILA_MORKOOOPPERA.jpg

Leijonien ”Mörkölento” lähti matkaan kohti Helsinkiä – IS seuraa hetki hetkeltä

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006121186.html

Leijonat saapuu Suomeen! IL seuraa tässä jutussa kultahumua koko päivän – hyppää mukaan suoraan lähetykseen

https://www.is.fi/

https://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2019/a/9ba34991-933c-4233-b25d-8718bbb9b141

https://www.iltalehti.fi/

MARKO ”MÖRKÖ” ANTTILA

ANTTILA_MORKO_MARKO.jpg

Efter segern – Anttila ny nationalidol: ”Så lycklig”

Svenska Dagbladet ja Aftonbladet

https://www.svd.se/skrallen-finland-vinner-vm-guld/om/vm-i-ishockey-2019

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/kJdnK9/finland-tar-guld-i-hockey-vm-2019

---------------------------------------------