Share |

KEVÄT 2019

_____________

17.4.2019

VASEMMISTON JA VIHREIDEN ”ARVOPOHJAAN” LIITTYY MORAALINEN YLHÄÄLTÄ ALASPÄIN KATSOMINEN (kohti perussuomalaisia).

AINOA SUOMALAISEN HYVINVOINTI-YHTEISKUNNAN SÄILYTTÄVÄ HALLITUS ON OIKEISTOHALLITUS.

OIKEISTOHALLITUKSEN KOKOONPANO: KOKOOMUS, PERUSSUOMALAISET, KESKUSTA, RKP JA KD (kansanedustajia 122, oppositiossa 78)

vaalit.jpg

(Huom: Petteri Orpo saa anteeksi rasistipuheensa (lue alempana).

Suomalaisen yhteiskunnan kannalta vahingollisin hallitus olisi se, jossa ovat mukana sosialistit (demarit), uuskommunistit (vasemmistoliitto) ja vihreät.

Miksi?

Siksi, että tämän koalition (sdp, vasemmistoliitto ja vihreät) tarkoitus on harrastaa niin ”kunnianhimoista” ilmastopolitiikkkaa, että

  • osa maamme teollisuudesta joutuu siirtymään maihin joissa päästöjen tupruttelu sallitaan

  • osa maamme valmistamista tuotteista on vääriä (ilmastohörhöjen mielestä, ne siis valmistettaisiin muualla

  • osa maanviljelijöiden ja lihantuottajien tulevasta toimeentulosta on synkkä (elinkeino viedään!), koska ilmastohörhöt (vihreät, sdp ja äärivasemmistolaiset) haluavat vähentää lihansyöntiä, kananmunien syöntiä, ilmaston kannalta ”haitallista” viljelyä jne.

  • kansalaisten liikkumista vaikeutetaan (erityisesti maaseudulla) yksityisautoilun (polttomoottorit) käytön kieltämisellä tai rajaamisella ”sähköautoilu-utopiaan” eli autojen ja akkujen ”taivaasta ilmestyvään” halpuutukseen vedoten.

  • Ulkomailla ihastellun sähkön ja lämmöntuotanto pyritään (nykymuodossaan) tuhoamaan

  • jne,...jne.....jne....jne (eikä tässä vielä ole kaikki, joilla suomalainen hyvinvointiyhteiskunta pyritään tuhoamaan, DDR:n länteen soluttaman vihreän aatteen eli Suomessa toteutetun stalinistisen eli taistolaiskommunismin keinoin.

DEMARIT ANTTI RINNE JA SANNA MARIN HURSKASTELEVAT IHMISKÄSITYKSELLÄ

http://jarmonahkamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274600-arvopohjasta-ihmiskasitykseen

Demarien Antti Rinne hurskastelee nyt ihmiskäsityksellä. Tätä samaa toistaa myös Sanna Marin.

Aiemmin puhuttiin arvopohjasta Juha Sipilän ja Petteri Orpon suulla. Nyt termi on ihmiskäsitys tai ihmiskuva.

Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Maahanmuuton kustannukset ovat 3,2 miljardia. Kaikkien tänne pyrkivien auttamiseksi eivät Rinteen rahat riitä ilman merkittävää lisävelkaa.

Nyt on tehtävä reaalipolitiikkaa eikä unelmahöttöä. Ihmiskäsityksellä eikä ihmisarvon jakamattomuudella eroa ei saada.

Aiheesta kirjoittaa hyvin poliittinen suunnittelija Riikka Purra blogissaan 16.4.2019 - Mikä ihmeen erilainen ihmiskuva?:

https://riikkapurra.net/

ARVOPOHJAPELLET PITIVÄT JA PITÄVÄT JATKOSSAKIN (?) VALTAA

https://oikeamedia.com/o1-106000

Orpo sanoi, että "pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia". Sittemmin viranomaiset ovat arvioineet, että suurin osa tulijoista ei tarvitse turvapaikkaa. Näin ollen motiivien arvostelulle on ollut perusteita. Samoin myöhemmin tapahtuneet raiskaukset ja muut epäkohdat ovat antavat perusteet "pakolaisten" motiivien arvostelulle. Orpon arvopohja on valheellinen, mutta perussuomalaisten arvopohja perustuu tosiasioihin.

ArvoPohjaPellet (siis muut kuin perussuomalaiset) ILMASTONMUUTOKSESTA

Ilmastonmuutos on edennyt liki hysterian asteelle.

Nyt vaaditaan (siis muut kuin perussuomalaiset), että meidän pitäisi vähentää päästöjä paljon enemmän kuin muualla maailmassa. Siitäkin huolimatta, että vaikutuksemme on prosentin kymmenyksen luokkaa. Ja siitäkin huolimatta, että esimerkiksi Kiinassa päästöjen pelkkä kasvu yhden viikon aikana on suurempi kuin Suomen kaikki päästöt yhden vuoden aikana

MIKÄ IHMEEN ERILAINEN IHMISKUVA?

https://riikkapurra.net/2019/04/16/mika-ihmeen-erilainen-ihmiskuva/

Kesäkuun 2017 jälkeen useampi puolue on korostanut, että perussuomalaisilla on erilainen ihmiskäsitys tai ihmiskuva – toisin sanoen siis vääränlainen, verrattuna kyseisten puolueiden omiin käsityksiin ja kuviin.

Vaalikamppailun aikana erityisesti demarit, kokoomus ja vasemmisto nostivat tätä näkemystä esille. Vaalituloksen ratkettua Antti Rinne on todennut, että demareilla ja perussuomalaisilla on ”ihmisyyteen liittyviä näkemyseroja”, mikä tekee yhteisen hallitustaipaleen suunnittelun jos ei mahdottomaksi, niin ainakin hyvin vaikeaksi.

Vastaavasti Sanna Marin sanoi eilen A-Studiossa, että hänen edustamansa puolueen arvomaailma on hyvin erilainen perussuomalaisten kanssa. Hän puhui ”arvokuilusta”, ja korosti, että eri heikompiosaisten ryhmien vastakkainasettelu on väärin.ARVOPOHJAPELLET EIVÄT KUUNTELE KANSAN TAHTOA!

Antti Rinne toimittajalle seuraavaa:

Puheenjohtajien kesken o kertoi päivä vaalin jälkeen n käyty keskusteluja ja erilaisten tahojen, siis toimihenkilötahojen ja puoluesihteerien kesken, lähtökohtana on ollut, että on haluttu selvittää jo ennen vaaleja sitä, mikä on asento, mistä neuvotteluissa lähdetään liikkeelle... Niissä yhteyksissä on käyty keskusteluja myös siitä, millä tavalla Suomea viedään eteenpäin eduskuntavaalien jälkeen…” (https://www.is.fi/politiikka/art-2000006073080.html) .

Maan tulevasta hallituksesta oli jo siis jonkinlainen yhteisymmärrys ennen huhtikuun vaaleja!

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274605-kahmapolitiikka-ja-kansan-tahto

SUOMEN KUVALEHTI (SK) ON PROPAGANDA-LEHTI

”Huippulehti” SK kertoo Suomen journalismin alennustilan!

http://rjaaskel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274579-suomen-kuvalehti-kertoo-journalismin-tasosta-suomessa

Suomen kuvalehti edustaa Suomessa käsittääkseni journalismin huippua. Se onnistui ennen vaaleja siirtymään propagandalehdeksi. Sehän esitti yhden prosentin virherajalla varmana tietona, että Perussuomalaisia äänestää 298196 äänestäjää. Todellinen lukema nyt ennen tarkistuslaskentaa on 538731. SK:n virhe oli 80% luokkaa.

http://rjaaskel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274579-suomen-kuvalehti-kertoo-journalismin-tasosta-suomessa#comment-4153428

-----------------------------------

12.4.2019

MAAHANMUUTTOVIRASTON JA VAASAN HALLINTO-OIKEUDEN EPÄINHIMILLINEN PÄÄTÖS

Ensin kuoli tytär, sitten tuli avioero, jonka takia eläkeläinen Nadja karkotetaan: "En voi lähteä, minulla ei ole Venäjällä enää mitään"

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ensin-kuoli-tytar-sitten-tuli-avioero-jonka-takia-elakelainen-nadja-karkotetaan-en-voi-lahtea-minulla-ei-ole-venajalla-enaa-mitaan/7361770#gs.4o0tps

Maahanmuuttovirasto ei myönnä pysyvää eikä määräaikaista oleskelulupaa. Hakija karkotetaan kotimaahansa Venäjän federaatioon. Hakijalle määrätään 30 päivää aikaa poistua maasta vapaaehtoisesti.”

Karkotuspäätös tuli tammikuussa, mutta Nadja valitti päätöksesta Vaasan hallinto-oikeuteen. Nyt on tullut hallinto-oikeudestakin päätös: hallinto-oikeus ei näe perustetta karkotuspäätöksen purkamiselle. Tukijoukot ovat vihaisia.

Tukijoukot aikovat vielä vedota korkeimpaan hallinto-oikeuteen. Heidän mielestään omilla tuloillaan pärjäävän ihmisen tulisi saada jäädä Suomeen, kun verkostot ovat näin vahvat.

MAAHANMUUTTOVIRASTON JA VAASAN HALLINTO-OIKEUDEN LINJA:

Heikoimmassa asemassa ja helposti karkotettavat poistetaan tilastojen parantamiseksi!

Seksuaalirikollisista osa saa jäädä Suomeen!

Ylen MOT: Joka kolmas seksuaalirikokseen syyllistynyt ulkomaalainen sai viime vuonna jäädä Suomeen

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylen-mot-joka-kolmas-seksuaalirikokseen-syyllistynyt-ulkomaalainen-sai-viime-vuonna-jaada-suomeen/7329616#gs.4o5kqt

Lännen Media: Karkottamispäätös annettiin 154:lle vakavaan rikokseen syyllistyneellevain hieman yli puolet karkotettiin

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lannen-media-karkottamispaatos-annettiin-154-lle-vakavaan-rikokseen-syyllistyneelle-vain-hieman-yli-puolet-karkotettiin/7195230#gs.4o3cz5

----------------------------------------------------------------------------------------------

25.3.2019

MARIA ZAKHAROVA (ZAHAROVA) ON VENÄJÄN KASVOT ULOSPÄIN

Naama on syytä pitää peruslukemilla ja kysyä vain faktakysymys, jos pääsee Venäjän ulkoministeriön tiedotusjohtajan Maria Zaharovan tiedotustilaisuuteen. Muuten voi tulla tylytystä.

Maria Zakharova ojentaa mediaa (CNN), VIDEO:  Lopettakaa valheiden ja väärien uutisten levittäminen. CNN oli väittänyt, että Venäjän USA:n suurlähettiläs olisi vakooja.

MARIA ZAKHAROVA JA YLEN TOIMITTAJA ERKKA MIKKONEN SANANVAIHDOSSA

Venäjän mediassa on puhuttanut  Ylen toimittajan Erkka Mikkosen ja Venäjän ulkoministeriön tiedottajan Maria Zakharovan sananvaihto. Mikkonen sai Marian välittämän kutsun Tshetsheniaan, mutta ei uskaltanut tai halunnut lähteä paikanpäälle tutkimaan kysymyksensä todenperäisyyttä.

Katso Mikkosen tylyttäminen englanniksi tulkittuna: Youtube-palvelusta. Erkka Mikkosen kysymys ja Maria Zakharovan vastaus ovat videolla kohdissa 1:00:20–1:07:16 ja 1:22:26–1:23:30

https://www.youtube.com/watch?v=pZErUW3DkSo&t=4043s

Kommentteja Zakharovan  ja Yle-toimittajan sanailusta. Huomioita ulkomailta. Aleksanteri-instituutin tutkija Hanna Smith kuvailee Zakharovaa ammattilaiseksi, jonka myötä koko Venäjän ulkoministeriön viestintä on muuttunut. - Kömmähdyksiä on tullut aiempaa vähemmän, ja tyyli on muuttunut entistä kansainvälisemmäksi, Smith kuvailee Lännen Medialle. Smithin mukaan Zakharova on ollut yhdessä ulkoministeri Lavrovin kanssa tärkeitä viestinviejiä Venäjälle. - Kumpikin pystyy välittämään sanoman silmääkään räpäyttämättä, oli se viesti mikä tahansa.

LÄNNEN MEDIA

https://ls24.fi/lannen-media/maria-zaharova-on-venajan-kasvot-ulospain

MARIA_Z_ULKOMINISTERIO.jpg

Maria Zaharova on johtanut Venäjän ulkopolitiikan tiedottamista vuodesta 2015. Diplomaattiperheeseen syntynyt Zaharova opiskeli toimittajaksi Moskovan yliopistosta, mutta aloitti heti diplomaattiuransa ja nousi ensimmäisenä naisena Venäjän ulkoministeriön puhetorveksi.

43-vuotias heittää itsensä likoon, missä tarvitaan Venäjän puolestapuhujaa tai kasvoja. Kolme vuotta sitten Venäjä-Aasia -kokouksessa hän pisti tanssiksi, kun orkesteri soitti kalinkaa.

MARIA_Z_KALINKA.jpg

Maria Zakharova: KALINKA (VIDEO) ja

(JA TOINEN) https://www.youtube.com/watch?v=1oJE82nSTKw

VIDEO: Maria Zakharova ylittää uuden Krimille johtavan sillan

https://www.youtube.com/watch?v=wStCAe3Kaso

  • MARIA_Z_KRIM_2.PNG

------------------------------------------

FIN-SS-PATALJOONA

SYYTÖN, KUNNES TOISIN TODISTETAAN”

Savuava ase yhä kateissa SS-pataljoonan tutkinnassa

https://www.satakunnankansa.fi/a/d61097eb-2b04-496e-9e63-2d9d2197cf6e?c=1528874183846

Turun yliopiston poliittisen historian professori Vesa Vares arvioi (TS 18.2.) Swanströmin tutkimusta, jota rasittaa "taipumus liikutella todiste- ja päättelyketjuja varmoina tosiasioina".

Kansallisarkiston tutkimus oli Vareksen mielestä uskottavampi. Sen toteamus, että suomalaiset "hyvin todennäköisesti osallistuivat joihinkin julmuuksiin", jättää yhä sijaa tulkinnoille.

"Syytön, kunnes toisin todistetaan" -kritiikki pitää paikkansa, sillä selvitys itsekin toteaa, että "todisteet eivät riitä osoittamaan yksittäisiä tapauksia varmasti". Vareksen mukaan "juridisia tuomioita tuskin seuraisi näillä todisteilla".

Vares muistuttaa myös aikaerosta: "Oman aikamme näkemyksiä ei voi siirtää menneisyyden ihmisille." Mutta todisteita ei löytänyt niin sanottu punainen Valpokaan heti sodan jälkeen.

KALIFAATIN TUHO

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006045480.html

HYVÄ ITALIA !

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006045775.html

--------------------------------------------------------------------------

ANTTI RINNE JA DEMARIT

Eduskuntavaalit 2019

Juha Sipilä tyrmää Antti Rinteen väläyttämät uudet verot: ”Vastuuttomasti ammutaan itse itseämme jalkaan”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275438-juha-sipila-tyrmaa-antti-rinteen-valayttamat-uudet-verot-vastuuttomasti-ammutaan-itse

Keskustan puheenjohtaja, toimitusministeristön pääministeri Juha Sipilä tyrmää sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen väläyttämät uudet verot esimerkiksi lihalle ja maidolle.

”Rinteen ja sdp:n suunnitelmat vaarantaisivat myös ylipäätään suomalaisen ruoan tulevaisuutta alkutuotannosta teollisuuden työpaikkoihin. Nyt pitäisi yhdessä hakea ratkaisuja alan kannattavuuden parantamiseksi ja työpaikkojen turvaamiseksi sen sijaan, että vastuuttomasti ammutaan itse itseämme jalkaan”, Sipilä sanoo.

Myös eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtaja, keskustan kansanedustaja Anne Kalmari ryöpytti Antti Rinteen esitystä lauantaina. Hänen mukaansa Rinne on ”vetämässä maton viljelijöiden jalkojen alta”.

”Ihmisten arjesta irti oleva huuhaa jyllää keskustelussa ilmastonmuutoksen hillitsemisestä. Pisimmälle näyttää menevän sdp. Sen mielestä maailma pelastetaan laittamalla pienituloiset ihmiset ja syrjäseuduilla asuvat entistä ahtaammalle lihan, maidon ja muun ruoan veronkorotuksilla ja erilaisilla kielloilla”, Kalmari sanoo tiedotteessaan.

Sdp:n vaaliohjelma on ihailtavan radikaali, ja puolueessa pelätään, että äänestäjät tajuavat sen

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006044749.html

HARKKI_SINI.png

GREENPEACEN SUOMEN MAAJOHTAJA
https://twitter.com/SiniHarkki_GP/status/1108328449222107136?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1108328449222107136&ref_url=https%3A%2F%2Fembed.is.fi%2Fext%2Fembed%2F%3Furl%3Dhttps%253A%252F%252Ftwitter.com%252FSiniHarkki_GP%252Fstatus%252F1108328449222107136

HIILIPELOTON SUOMI......ILMASTOPOLITIIKKA ON HAITALLISTA

https://hiilipelotonsuomi.fi/?gclid=EAIaIQobChMIsILty8iV4QIVwo2yCh0MTwlREAAYASAAEgKzUvD_BwE

Hiili on kaiken elämän rakennusaine. Me tarvitsemme hiiltä kaikissa muodoissaan, eikä sitä ole syytä pelätä. Ihmisten, yritysten ja ympäristön kurjistaminen ilmastopolitiikalla on pysäytettävä.

TyöpaikoilleIlmastopolitiikka ajaa teollisuuden ja niiden työpaikat kehittyviin maihin, joissa todellisetkin saasteet usein lasketaan sellaisinaan luontoon, toisin kuin meillä.

Kehitysmaille

Kalliiden energiamuotojen käyttöönotto edellyttää varallisuutta, jonka me lännessä olemme edullisilla fossiilisilla polttoaineilla keränneet. Fossiilisten kieltäminen kehitysmailta tuomitsee heidät köyhyyteen ja saasteisiin.

Ympäristölle

Sademetsien polttaminen biodiesel-öljypalmujen tieltä. Tuulimyllyjen pystyttäminen kansallismaisemiin. Huomion ja rahoituksen kaappaaminen todellisten ympäristöhaittojen ratkaisulta. Ei näin.

Mielenterveydelle

Ilmastoahdistus painaa aivan turhaan monen ihmisen, erityisten nuorten mielenterveyttä. Ahdistus ja masennus heijastuvat myös muuhun yhteiskuntaan.

Lompakoille

Korkeampi energian hinta, päästökauppa ja muut ilmastosääntelyn kustannukset kertautuvat ajan saatossa hintoihin. Kaikki kallistuu ja edullisemmat vaihtoehdot kielletään. Sattuu eniten köyhimpiin.

Monelle muulle asialle

Lue lisää ilmastopolitiikan haitallisista seurauksista Ilmastofoorumin sivuilta.

Lue lisää ilmastopolitiikan haitoista

HESARI LIETSOO ILMASTOPANIIKKIA

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/272211-hesari-lietsoo-ilmastopaniikkia

IPCC:n, MEDIAN ja ILMASTOUSKOVAISTEN ILMASTOVOUHOTUKSEN KORJAUSSARJA

https://ilmastofoorumi.fi/2013/09/26/riippumaton-tieteellinen-yhteenvetoraportti-halventaa-huolia-ilmastonmuutoksesta/

https://www.google.com/search?q=mit%C3%A4+ilmastonmuutos+maksaa+ja+kuka+maksaa&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWnbGmzJXhAhWT7aYKHfbkBXoQ_AUIDigB&biw=1920&bih=916#imgrc=wgSsmOXqjPQGgM:

VIHREITÄ AJATUKSIA (on myös syytä kuunnella niitä, sillä vihreät saattavat olla hallituksessa eduskuntavaalien 2019 jälkeen).

AMANDA2019.jpg

https://twitter.com/pasanenamanda?lang=fi

--------------------------------------------------

21.3.2019

ILMASTOVOUHOTUS SUOMESSA. VIHREÄN EHDOKKAAN VAALIMAINOS

Hyvä kirjoitus vasemmistoliiton täyspäiseltä naiselta!

http://tarjapitknen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/272166-jaita-hattuun-ilmastovouhottajille

SUOMEN ILMASTOLAHKON (vihreät, vasemmistoliitto ja demarit) MÄRKÄ UNI

TAVOITE

IPCC-raportin mukaan maapallon lämpeneminen pitää pysäyttää 1,5 asteeseen

Ilmastouskovaisten outo logiikka: Jotta tavoitteisiin päästäisiin, Suomen pitäisi vähentää päästöjä vähintään 65 prosenttia vuoteen 2030 mennessä.

Logiikan mukaan siis SUOMI voisi pysäyttää lämpenemiseen 1.5 asteeseen! Ja ”pelastaa maailman”!Kyselyn mukaan rkp, vasemmistoliitto ja vihreät tavoittelevat 60 prosentin vähennyksiä, sdp 55 prosentin vähennyksiä.

Keskiviikkoaamuna julkaistusta ympäristö- ja kehitysjärjestöjen selvityksestä käy ilmi, että eduskuntapuolueista vain vihreät ja vasemmistoliitto ovat lähellä IPCC:n raportin tavoitetta.

1,5 asteen ilmastopolitiikka tarkoittaa fossiilisista polttoaineista luopumista kokonaisuudessaan 2035 mennessä. Vihreitä lukuun ottamatta puolueet ovat haluttomia sitoutumaan tarkkaan vuosilukuun. Vihreät sen sijaan lopettaisi turpeen energiakäytön vuonna 2025, vasemmistoliitto 2030-luvun alkupuolella, kokoomus ja sdp vuonna 2035.

https://www.satakunnankansa.fi/a/337d5c83-61a6-4785-ba3f-f0d09dcbaa92?c=1528874183846

Tuntematon kommentoija

Emme tule saavuttamaan edes Pariisin ilmastotavotteita, koska ne on täysin epärealistisia.

Suomen tavoitteet ovat näitäkin kovempia.

Tavotteita voi toki tehdä,mutta mikä on tavotteiden hinta?

Se on valtava ja kärsijöinä on pienillä toimeentuloilla elävät. Koska kaikki haittaverot/kulutusverot on tasaveroja.

Eriarvoistuminen tulee kasvamaan entisestään. Se on myös työllistymisen este.

Keltaliivejä tulemme näkemään muuallakin,kuin Ranskassa.

Ristiriitoja on muuallakin,kuin puheissa ja toimeenpanossa mm.Talouskaskua halutaan enemmän,mutta se lisää päästöjä.

Syntyvyyttä halutaan lisää,mutta sillä on elinaikana valtava hiilijalanjälki ja on huono asia.

Sähköautoja halutaan valtavasti lisää,mutta silläkin on hiilijalanjälki joka on huono verrattuna polttomoottoriautoon.Millä se lisäenergia tuotetaan ja mitä maksaa?

----------------------------------------------------------------------------

PÄÄSTÖLASKURI, VIHREÄN EHDOKKAAN VAALIMAINOKSENA

ILMASTOVELKA.PNG

Vihreä ehdokas pani ilmastovelkalaskurin raksuttamaan – ”Päästöleikkauksista pitää kilvoitella”

https://www.vihrealanka.fi/juttu/vihre%C3%A4-ehdokas-pani-ilmastovelkalaskurin-raksuttamaan-%E2%80%93-%E2%80%9Dp%C3%A4%C3%A4st%C3%B6leikkauksista-pit%C3%A4%C3%A4-kilvoitella

lmastovelan mittaaja. Jaakko Mustakallio haluaa tehdä ilmastonmuutoksen vaatimat toimet kouriintuntuvaksi. Vihreä veijari kuvittelee, että SUOMI voi pysäyttää lämpenemsen 1.5 asteeseen!

”Päästöjä on vähennettävä paljon. Jos lämpeneminen halutaan rajoittaa 1,5 asteeseen, pitää Suomen puolittaa päästöt vuoteen 2030 mennessä”.

"Päästövähennysten lisäksi Suomen pitää kasvattaa hiilinieluja reilusti, jotta pysymme 1,5 asteen lämpenemisen alla.”

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/FIN_0.1_PROSENTTIA_GLOBPAASTOT2.PNG

SUOMEN päästöt ovat vain ja ainoastaan tuhannesosa (0.1 prosenttia) maapallon muiden maiden yhteenlasketuista päästöistä! Suomessa siis aivan turhaan vouhotetaan ilmastotoimista ja aiheutetaan ihmisille ilmastoahdistusta tai jopa mielenterveyden ongelmia. Ihmisten syyllistäminen ja hysterian lietsominen voi pahimmillaan viedä ahdistuneen helvetin esikartanoihin tai mielisairaalan porteille.

https://www.ilmastovelka.fi/

https://twitter.com/hashtag/ilmastovelka?src=hash

ILMASTOPOMO PETTERI TAALAS

Verkossa avautui uusi päästölaskuri – Ilmastopomo Petteri Taalas ihmettelee, miksi yksittäisiä perheenäitejä pitää taas syyllistää

"Halusimme tehdä laskurin konkretisoimaan suomalaisille sitä, että on olemassa Pariisin ilmastosopimus", sanovat perustajat. Maailman ilmatieteen järjestön WMO:n pääsihteeri Petteri Taalas kritisoi, että laskuri syyllistää ihmisiä liikaa.

https://www.satakunnankansa.fi/a/d4b4a3ea-1325-4e9a-a2e1-a80ce920db3d

Internetissä on avattu uusi ilmastolaskuri, josta voi käydä tarkistamassa oman tai koko Suomen ilmastovelan. Laskuri näyttää, paljonko velkaa on vuoden alusta verrattuna Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteeseen hiilidioksidin vähentämisessä.Laskurin takana on joukko ilmastopäästöihin erikoistuneita asiantuntijoita yksityishenkilöinä.

17.3.2019

ILMASTOHÖRHÖJEN USKONLAHKO AIHEUTTAA MIELENTERVEYDEN ONGELMIA LAPSILLE JA NUORILLE

https://www.satakunnankansa.fi/a/201509950?c=1528874183846

Pelastakaa edes lapset ilmastoahdistukselta: Olen todella huolissani kympin tytöistä ja pojista, jotka koulumenestyksen lisäksi ottavat taakakseen myös maapallon pelastamisen.

On hyvä, että ihmiset ovat huolissaan ympäristöstään, mutta lapsille henkistä taakkaa ei saa sysätä.

Perjantaista koululaisten mielenosoitusta pitäisi siis kiittää?

Mutta mielenosoituksesta näyttääkin tulleen vedenjakaja. Satakunnankansa.fi:ssä kommentoitiin esimerkiksi näin:

Joku raja siinäkin, että etenkin lapsille ja myös nuorille kasataan masentavaa ja stressaavaa murhetta.

Ahdistus on lapselle erittäin huono kasvualusta. On hyvä, että ihmiset ovat huolissaan ympäristöstään, mutta lapsille henkistä taakkaa ei saa sysätä. Sitä paitsi huolestumisellakin pitäisi olla joku kohtuus. Lapsen ei pidä joutua ristimään käsiään maailman lopun pelossa.

Ilmastopelottelua puolustetaan sillä, että ahdistus saa ihmisen toimimaan. Mutta toiminta ei aina ole sitä, mitä toivotaan. Matka ahdistuksesta itsetuhoisuuteen on joskus aivan liian lyhyt”.

OMA KOMMENTTINI

Jos yksikin lapsi saa ILMASTOUSKOVAISTEN ahdistuspropagandan takia mielenterveyden ongelmia, tai jopa joutuu helvetin esikartanoihin ja mielisairaalan porteille, voidaan ILMASTOHÖRHÖJEN toimintaa verrata USKONTOLAHKOJEN, kuten lestadiolaiset, jehovat, helluntailaiset tai muut vastaavat, LAPSIENSA PELOTTELUUN syyllistyvät (helvetti, harmageddon jne) tahot.

Mielestäni mediassa esiintyvistä nimityksistä ilmastohörhöt tai ilmastouskovaiset olisi parempi käyttää vaikkapa näitä: ilmastonatsit, ilmastofasistit, ilmastojihadistit, (valtion) sisäiset terroristit tai muita oikeaan osuvia ”uuskommunistien” länsimaiden tuhoamiseen (DDR-Stasi-tyyppiseen) pyrkivään agendaan.

--------------------------------------------------------------

15.3.2019

Sipilä ja Rinne eivät löytäneet toisiaan, eivät ainakaan siinä, mikä on oikeus ja kohtuus tavallisten kansalaisten ”ilmastokurittamisessa”

LÄHTEET: DEMARIT (LIHANSYÖNTI JA SÄHKÖAUTOT)

Antti Rinteen lihakommentti aiheutti äläkän Yle-tentissä

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/274651-antti-rinteen-lihakommentti-aiheutti-alakan-yle-tentissa

Sanna Marin halusi työsuhdeautot sähköisiksi. Hän arveli sähköisten tai vähäpäästöisten autojen määräksi vuonna 2030 750000 kappaletta eli 28 % henkilöautokannasta.

https://kuntatekniikka.fi/penan-blogi/2019/01/13/poliitikot-puhuvat-ilmastonmuutoksesta-ja-sahkoautoista/

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sdp-haluaa-suomen-teille-750-000-vahapaastoista-autoa-ja-aikataulun-polttomoottoriautoista-luopumiselle-sanna-marin-luottaa-massiivisessa-muutoksessa-keppiin-ja-porkkanaan/7252000

https://www.verkkouutiset.fi/kyse-on-siita-koska-luovutaan-sanna-marin-polttomoottoriautoista/

DEMAREITA EI PIDÄ ÄÄNESTÄÄ: ANTTI RINNE HALUAA ESTÄÄ SUOMALAISILTA LIHAN SYÖMISEN!

Rinteen kanta lihaveroon herätti tunteita Ylen tentissä – Sipilä: ”Antti, älä pliis sellaista esitä”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006036306.html

Juha Sipilä on ”parempi ukko” kuin mitä olemme ajatelleet! Aikaisemmin Sipilä totesi, että polttomoottoreita ei pidä missään tapauksessa kieltää: ”Suomi on harvaan asuttu maa, ja ihmisten välttämätöntä liikkumista ei saa estää”.

Demarien todella typerä ja samalla utopistinen haavekuva (Sanna Marin) siitä, että Suomessa olisi muutaman vuoden kuluttua 750 000 sähköautoa, on jo aivokääpiyden huippu! Ja vaikka olisikin, olisiko yhtä suurella joukolla varaa ostaa niitä!

Jos tällainen demarien täysin epärealistinen suhtautuminen ilmastonmuutokseen pääsee valtaan (hallitukseen!), olemme me tavalliset kansalaiset, suoraan sanottuna, kusessa.

Taisi demaripomo sairastua Espanjan matkallaan pahemmin kuin on tiedettykään!

ILMASTONMUUTOS, LIHANHIMO JA ANTTI RINNE

Perisynnin ajatus saa meidät syyllistymään seksuaalisista nautinnoista, nyt Antti Rinne syyllistää meitä suomalaisia, täsmälleen kuin perisynnistä, lihan himosta”.

”Alkaa lähes koko poliittinen kenttä olemaan täynnä näitä vihernatseja jotka haluavat hallita ihmisten elämää ilmastoverukkeella”.

”Ruokadiktatuuri” on tästä hyvä esimerkki (demarien polttomoottorien ”kieltolain” ohella). Kohta varmaan tulee uusi kieltolaki viinin, oluen ja viinan valmistukseen, muodostuuhan alkoholikäymisessä hiilidioksidia!

Jos sallitaan, vertailu tunnetusta teoksesta:

SAATANA ON SAAPUNUT SUOMEEN (ei siis Moskovaan)!

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=saatana+saapuu+moskovaan

--------------------------------

RAKAS NUORI

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271661-rakas-nuori

Yhtä asiaa pyydän miettimään tarkkaan. Jos vaatimuksenne kohdistuu tänään lähinnä vain EU:n ja Suomen yhä tiukempiin päästöleikkauksiin, se ei lopputulokseen vielä auta. Muista, että tärkeä ilmastoteko olisi myös huolehtia, että maailman puhtain tuotanto säilyy hengissä, kehittyy yhä puhtaammaksi ja toimii referenssinä muille. Sen sijaan on varmaa, että jos Eurooppa menettää työpaikkojaan ja taloudellista voimaansa, se menettää myös poliittista vaikutusvaltaansa. Ihmisoikeusaktiivina tiedän, että se merkitsee taka-askeleita kansalaisoikeuksissa ja sananvapaudessa. Kiina esimerkiksi on taloudellinen jättiläinen mutta edelleen ihmisoikeuksien kääpiö. En haluaisi kenellekään maailmaa, jossa käy näin.

Älä sinäkään tyydy siihen, että tästä aiheesta ei saa puhua monelta kannalta. Että olisi olemassa sallittuja ja kiellettyjä mielipiteitä. Se olisi tuhon alku. Arvosta kriittistä ajattelua ja käy koulusi hyvin.

7.3.2019

JOHDANTO

Ensin Auringon vaikutuksesta ilmastoon (jota YK:n ilmastopaneeli IPCC ei tuo esiin ja josta ilmastouskovaiset ja muut lapsenmieliset suomalaiset eivät ymmärrä tuon taivaallista ”maailman pelastamisen uskosaan

https://roskasaitti.wordpress.com/2019/03/06/asiaa-auringosta-ja-yhdesta-pilkusta/

Otetaanpa alkuun yksi pilkku-uutinen: Auringossa näkyy nimittäin pilkku juuri nyt (Linkki), kuten myös kuva 1 kertoo. Tämä pieni pilkku katkaisi tämän vuosituhannen toistaiseksi pisimmän pilkuttomuusjakson 33 vuorokauteen.

Matti Virtasen tuoreessa Ilmastopaniikki-kirjasta muuten löytyy tieto myös ehkä oikeasta ihmiskunnan havaitsemasta auringopilkuttomuuden ennätysjaksosta. Se osui Maund[erin minimiin ja kesti 60 vuotta. Ei vaan ollut tätä tietoa käyttämässäni ”ennätysrekisterissä”, Silsossa (Linkki). Eikä siellä kyllä näkynyt vielä tätä uutta noteeraustakaan. [KIRJASTA LISÄÄ ALEMPANA]

[Maunderin minimistä tekstitetty KUVA TULOSSA]

TSI (auringon kokonaissäteily) vaikutus on pieni ja sehän sopii IPCC:lle jonka tehtävä on valita suuresta joukosta ne tutkimukset jotka tukevat annettua tavoitetta. IPCC ei (tietenkään!) käsittele Auringon magneettisen vaikutuksen (auringonpilkkujen lukumäärä) merkitystä pilvisyyteen ja siitä edelleen ilmaston lämpötilojen vaihteluihin!

Tässä on hyvä teoria.


http://www.sciencebits.com/CosmicRays_Climate_TheMissingLink

Matti Virtasen mainiossa Ilmastopaniikissa on käsitelty tätäkin aihetta, siis kosmisen säteilyn ja aurinkotuulien yhteisvaikutusta.

OMA KIRJOITUKSENI

EDUSKUNTAVAALIT_HUHTI_2019.PNG

SUOMALAISET LAPSET, NUORET JA LAPSENMIELISET KUVITTELELEVAT ”PELASTAVANSA MAAILMAN”. MUTTA KUKA PELASTAISI SUOMEN? UNELMA-MAAILMA JA REAALIMAAILMA

Lapsille, nuorille ja lapsenmielisille tiedoksi:

Vaikka suomalaiset kaikki kuolisivat tänään, se ei pelasta yhtikäs mitään. Ilmasto on valitettavasti globaali.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/03/optimaalinen-unelmamaailma.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIpsas+%28Professorin+ajatuksia%29

Optimaalisessa unelmamaailmassa ei siten olisi myöskään ISIS:iä eikä muitakaan terroristeja. Siksi sellaisessa ei olisi myöskään suomalaista kotimaahansa kaipaavaa ISIS-Sannaa eikä hänen lapsiaan.

Valitettavasti ISIS-Sanna kuitenkin on olemassa ja haluaa Suomeen niiden elätettäväksi, joiden kulttuurin hän ja hänen miehensä halusivat tuhota. Tämä ei ole miltään kannalta katsottuna oikein. Ei edes reaalimaailmassa.

LAPSET JA TEINIT JA LAPSENMIELISET KUVITTELEVAT ”PELASTAVANSA MAAILMAN”, MUTTA EIVÄT TAJUA, ETTÄ SUOMEN PÄÄSTÖT OVAT VAIN TUHANNESOSA (0.1 PROSENTTIA, ELLEIVÄT EDES HALLITSE MATEMATIIKKAA) MAAILMAN MUIDEN VALTIOIDEN PÄÄSTÖISTÄ!

ME SETÄMIEHET PELASTIMME JO KERRAN MAAILMAN

http://pjarvinen.blogspot.com/2019/03/me-setamiehet-pelastimme-jo-kerran.html

Ilmastonmuutos ja ilmastoahdistus ovat nousseet tasolle, jossa maalaisjärki ja journalistiset periaatteet saavat väistyä. Eilen Greenpeacen aktivisteja nousi eduskunnan pylväisiin vaatimaan, että Suomi pelastaa maailman ilmastonmuutokselta.

Some-keskustelussa nuoret syyllistävät vanhempiaan siitä, etteivät nämä osallistu riittävästi ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun. Mutta hei, me "setämiehet" ja "tätinaiset" pelastimme maailman omassa nuoruudessamme useitakin kertoja.

Onnistuimme pysäyttämään otsonikadon ja happosateet sekä lopettamaan jätevesien laskemisen järviin.

Pysäytimme kommunismin leviämisen Euroopassa ja torjuimme taistolaisuuden nousun Suomessa, vaikka sen tehneitä kutsuttiinkin noihin aikoihin mitään ymmärtämättömiksi taantumuksellisiksi. Lopulta kaadoimme Berliinin muurin ja yhdensimme Euroopan -- saavutus, jonka nykyiset nuoret tosin yrittävät kumota.

ILMASTONMUUTOS JA ILMASTOPANIIKKI

Ilmastopaniikki-kirjan tekijä: Ilmastonmuutosta käytetään sumeilematta hyväksi – ”Media myy tuotteittaan ja poliitikot aatteitaan”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/273834-ilmastopaniikki-kirjan-tekija-ilmastonmuutosta-kaytetaan-sumeilematta-hyvaksi-media

Virtanen avasi tätä leimaamis-asiaa erittäin hyvin eilen tiedotustilaisuudessa. Heikki Jokinen syyllistyy juuri siihen, minkä jokainen on havainnut, että keskustelussa ne, jotka eivät osta 100-prosenttisesti IPCC:n näkemystä, että maapallon lämpeneminen on yksinomaan ihmisestä aiheutuva, leimataan denialistiksi

Uskon täysin Matti Virtaseen. onko hän ainoa joka uskaltaa tulla ulos, Suomalaisia aina pystytään vedättää....(ei saunapuilla ilmastoa paranneta!

Ilmasto muuttuu ja on muuttunut paljon viimeisimmän 20.000 vuoden aikana, joka on maapallolle pieni aika.

Tämä ilmastohysteria on todella hämmästyttävää! Kun Suomen osuus on jotakin promillea koko päästöongelmasta, niin meillä rummutetaan lähes maailmanloppua ellemme hetikohta lopeta tätä "saastuttamista"! Suomi on jo nyt osuutensa tehnyt, nyt pitää vain vaatia muiden valtioiden vaikuttavia tekoja. Painopiste sinne!

Onhan näköjään vielä joku täysipäinen toimittaja, joka ei sorry kilpaa hiilihumpan jytkyttämiseen.

Eduskuntatalon pylvästelijöiden kannattaa kurkistaa SOHON sivulle, jossa näyttää edelleen vaikuttavan ”juustopalloilmiö.” Sitä on kestänyt jo kuukausia. Auringonpilkut ovat olleet kateissa muutamaa harvaa poikkeusta lukuun ottamatta ja aurinkotuuli on heikkoa. Ilmasto on siirtymässä kylmempään vaiheeseen Maunderin minimin malliin.

https://sohowww.nascom.nasa.gov/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maunderin_minimi

http://rjaaskel.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/270854-ilmastopaniikin-hoito-oppaasta

https://roskasaitti.wordpress.com/2019/03/05/ilmastopaniikin-hoito-oppaasta/

Kirja ilmastonmuutoksesta on realismia

https://www.iltalehti.fi/talous/a/a7868e47-4549-421e-997d-54335fb78578

RIIKKA PURRA: Maa joka taantui

https://riikkapurra.net/2019/03/05/maa-joka-taantui/

Nainen lopetti huivin käytön. Hänet erotettiin heimosta kunnian säilyttämiseksi. Mies uhkaili väkivallalla ja ulkonäön tuhoamisella.

Mies puukotti naista ja lapsia valvotussa tapaamisessa. Hän on edelleen karkumatkalla. Poliisin mukaan ei kuulemma vaaraksi.

Afganistan? Irak? Joku muu primitiivinen valtio?

Ei, vaan Suomi vuonna 2019.

Minun kotimaani.

--------------------------------------------------------------

26.2.2019

ESPOOLAISTEN ILMASTOHÖRHÖJEN (POLIITIKOT) SEKOILUA

Espoolaispoliitikot haluavat, että kaupunkilaiset söisivät enemmän kasvisruokaaOmista liha-aterioista ei silti luovuta: ”Mitä punavihreillä on nautoja ja sikoja vastaan?”

Timo Soini (sin) vertasi aloitetta kommunismiin ja fasismiin.

”Vastustan palautusta, koska en hyväksy minkään sortin diktatuuria, en ruokadiktatuuria, en fasismia, en kommunismia. Vastustan aloitetta, koska se minun mielestäni edustaa mielipidediktatuuria”, hän sanoi.

Myös Hanna Konttas (kok) ilmoitti, ettei kannata aloitetta. Kokoomus on Espoon valtuuston suurin ryhmä.

”Pelkkään kasvisruokaan siirtyminen valtuuston kokouksissa olisi ilmastovaikutuksiltaan mitätön päätös. Se on silkkaa moraaliposeerausta. Olisin valmis luopumaan kokoustarjoiluista kokonaan.”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006015372.html

HELSINKILÄISET POLIITIKOT (ILMASTOHÖRHÖT) AIKOVAT TUHOTA KARJANKASVATUKSEN JA MAIDONTUOTANNON!

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006001012.html

ESPOOLAISET JA HELSINKILÄISET ILMASTOHÖRHÖT eivät tajua, että ruokailujen säätämisellä ei ole mitään merkitystä globaalisessa mittakaavassa:

SUOMEN KASVIHUONEPÄÄSTÖT OVAT VAIN 0.1 PROSENTTIA ELI NOIN YHDEN PROMILLEN VERRAN MAAPALLON MUIDEN MAIDEN PÄÄSTÖISTÄ:

FIN_0.1_PROSENTTIA_GLOBPAASTOT2.PNG

SUOMEN JA MUIDEN MAIDEN KASVIHUONEPÄÄSTÖT

https://www.talouselama.fi/uutiset/mika-pettymys-koko-euroopan-hiilidioksidipaastot-kasvoivat-suomi-naytti-mallia-muille/714f2923-0350-3890-8b4b-2568113ce8f6

https://www.talouselama.fi/uutiset/ilmastoveivi-ihmetyttaa-paatetaanko-ilmastopolitiikasta-eduskunnassa-vai-mantyniemessa/abb3a63d-f271-3717-a50d-8d8a5b9f528e

https://blogit.kansalainen.fi/pelastuuko-maailma-014-lla/

https://tilastokeskus.fi/til/khki/2017/khki_2017_2018-05-24_kat_001_fi.html

http://www.europarl.europa.eu/news/fi/headlines/society/20180301STO98928/kasvihuonekaasupaastot-eu-ssa-ja-maailmalla-infografiikka

https://www.eco-business.com/news/india-and-china-drive-global-uptick-in-carbon-emissions/

-------------------------------------------------

20.2.2019

TIEDUSTELULAIT JA HÄVITTÄJÄT SEKÄ KOMMUNISMISTA ”PARANTUMINEN”

Puolustusministeri Niinistö: Eduskunnan pitäisi ”ryhdistäytyä” eikä antaa ”totalitäärisen neuvosto­yhteiskunnan ihailijoiden” vaikuttaa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006006471.html

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin) arvostelee yhä kovemmin sanoin tiedustelulakeja kritisoineita perustuslakiasiantuntijoita. Erityisen voimakkaasti Niinistö hyökkää professori Martin Scheininia kohtaan.

Näyttää siltä, että hän ei edes halua tiedustelulainsäädäntöä vaan tekee kaikkensa, ettei sitä tulisi”.

Tämä on huolestuttavaa, sillä eduskunta on tehnyt erittäin perusteellista työtä tiedustelulakien kanssa. Tässä on ollut parlamentaarinen ryhmä, joka on seurannut valmistelua ja myös vaikuttanut lakien sisältöön. Ministeriöiden virkamiehet ovat tehneet laadukasta työtä uutterasti. Valiokunnissa on kuultu laajaa asiantuntijajoukkoa.

Scheinin on itse kertonut, että kuului Suomen kommunistisen puolueen keskuskomiteaan vuoden ajan 1980-luvun alussa.

Myöhemmin minusta tuli liberaali, kun vapaus ja tasa-arvo vaihtoivat paikkaa

arvomaailmassani. Vuodesta 1987 tai 1988 lähtien”

[KOMMENTTI: Ai että tuli liberaali. Ihan ykskas! Vaikka kadun ylityksessä, toisella puolella katua kommari, kartsan toisella puolella lipilaari? Ei se noin mene, kommunismista ei voi ”parantua” millään taikatempulla. Sen ovat osoittaneet monet tunnetut komukat, ideologiasta ei noin vain ”parannuta”.]

KESKUSTELUA

Puolustusministeri Jussi Niinistö: Eduskunnan on ryhdistäydyttävä

http://jussiniinisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269902-eduskunnan-on-ryhdistaydyttava

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/272399-ministeri-niinistolta-rajut-syytokset-palkkio-670-1340-eulausunto

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/272349-hassakka-tiedustelulaeista-sai-kokoomuslaisen-jyrahtamaan-vu-professorien-aktivismi

HÄVITTÄJÄT

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/272362-suomelle-tarjotaan-elektronisen-sodankaynnin-growler-havittajaa-hx-hankkeen-puranen

--------------------------------------

19.2.19

TALEBANIT SUOMEN TURVALLISUUDEN UHKANA. Muitakin uhkia on (Demarit ja Vihreät) ÄLÄ ÄÄNESTÄ HUHTIVAALEISSA VIHREITÄ: EMMA KARI AJAMASSA KARILLE SUOMALAISTEN LIIKKUMISTA , PEKKA HAAVISTO SÄESTÄÄ JA SÄHELTÄÄ KOKOOMUS: Autot kuuluvat teille. (Vihreät ; Autot eivät kuulu Teille!) Mutta hei, meinasi unohtua: ÄLÄ ÄÄNESTÄ myöskään DEMAREITA, polttomoottorien kieltoon pyrkiviä tihutyön suunnittelijoita!

TALEBANIT SUOMEN TURVALLISUUDEN UHKANA

Niiinistö kehottaa eduskuntaa ryhdistäytymään: ”Talebanit ovat saaneet tahtonsa läpi”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006006405.html

Puolustusministeri Jussi Niinistö vihjaa, etteivät perustuslakiasiantuntijat edes halua Suomen ja suomalaisten turvallisuutta edesauttavaa lainsäädäntöä.

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin) ottaa tuoreessa blogikirjoituksessaan poikkeuksellisen kovasanaisesti kantaa tiedustelulakien uudistukseen.

Hän ottaa silmätikukseen erityisesti professori Martin Scheinin.

– Aivan oma lukunsa on perustuslakiasiantuntijana esiintyvä professori Martin Scheinin, entinen Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitean jäsen. Tunnettu myös Turun akateemisesta sosialistiseurasta, jonka ideologiana oli marxismi-leninismi.

TAPIONAJATUS: En väitä, että Scheinin toimii ”erään itäisen valtion” hyväksi, mutta epämääräisiä ajatuksia, Suomen turvallisuuden kehittämistä haittaava toiminta, joka tapauksessa herättää.

------------------------------------------------------------------------

KOKOOMUS: ”Autot kuuluvat teille

AUTO_KOKOOMUS_1.jpg

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006004706.html

Isoihin kaupunkeihin autoilua korostavia mainoksia ei ole tulossa. ”Ei tietenkään tule Helsinkiin, jossa on hyvä joukkoliikenne”, sanoo kokoomuksen viestintäpäällikkö Kirsi Hölttä.

Miten autoilumainos sopii hallituksen ja kokoomuksen ilmastopoliittisiin tavoitteisiin, jotka pyrkivät kohti nollapäästöjä?

”Sopii oikein hyvin. Olemme julkilausuneet, että auto on välttämätön osa hyvinvointia isossa osassa Suomea. Kannatamme joukkoliikenteen kehittämistä ja ajamme nopeita junayhteyksiä kaupunkiseutujen välille”, Hölttä sanoo.

”On muistettava, että autot eivät ole ongelma, vaan päästöt ovat ongelma”.

ONNEKSI OLKOON KOKOOMUS!

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006005327.html

Kokoomuksen tienvarsimainoksesta, jossa todetaan autojen kuuluvan teille, nousi kohu. Kyseessä on loistavaa, ellei erinomaista poliittista viestintää, tiivistää kommentissaan politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.

VIHREÄT: ”Autot eivät kuulu Teille

Vihreät esittää vaaliohjelmassaan ratkaisua autoilun vähentämiseksi: miljardien panostukset junayhteyksiin

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006004675.html

GRETA-RUKKA

https://blogit.perussuomalaiset.fi/sanna-paasikivi/greta-rukka/

Ottakaapa Gretan vanhemmat Greta-rukka pois Tukholman valtiopäivätalon edustalta koululakkoilemasta. Greta Thunbergiä retuutetaan nyt Davosin talousfoorumia myöten ilmastonmuutosbisneksen ja -propagandan mannekiinina. Gretalla on opetuslapsia vaikka hän on itsekin vielä lapsi. Nuoria on niin monesti käytetty räikeästi hyväksi.

---------------------------------------------------------------------------------

ÄLÄ ÄÄNESTÄ HUHTIVAALEISSA VIHREITÄ: EMMA KARI AJAMASSA KARILLE SUOMALAISTEN LIIKKUMISTA , PEKKA HAAVISTO SÄESTÄÄ JA SÄHELTÄÄ

BENSA- JA DIESELAUTOJEN TÄYSKIELTO

EMMA_KARI_22.jpg

Selkeä enemmistö kansanedustajista torjuu täyskiellon. Vihreiden Emma Kari toteuttaisi kiellon jo 2020-luvun loppuun mennessä.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005979468.html

Ehdotus bensa- ja dieselautojen täyskiellosta kuumentaa tunteita – Packalén: ”Typerä esitys

KUVA 3.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005931345.html

Suomen ei pidä olla autoilun Kuuba: https://oikeamedia.com/o1-97212

Yksityisautoilu on perustuslaillisen liikkumisen vapauden ja yksilönvapauden symboli sekä väline. Se ei ole koskaan ollut sosialististen aatesuuntausten suosiossa.

Niinpä ei tarvitse ihmetellä, miksi vasemmistopuolueet ovat olleet mestareita ahdistelemaan autoilijoita verojen kiristyksillä, normeilla ja säännöillä. Samoin ovat toimineet vihreät, joiden riveissä on paljon uustaistolaista ajattelua. Heidän mielestään valtiovalta tietää aina parhaiten, mikä on yksilöille hyväksi.

[Uustaistolaiset tarkoittaa entisiä taistolaiskommunisteja eli stalinisteja, joita hakeutui Neuvostoliiton hajottua 1990-luvun alussa vihreisiin ja vasemmistopuolueisiin. Alkuperäisten stalinistien päämäärä oli kommunistinen maailmanvallankumous ja länsimaisten hyvinvointiyhteiskuntien tuhoaminen]

EI OLE KAIKKI KOTONA VIHREÄLLÄ EMMALLA

 Samalla myös niiden maahantuonti on kiellettävä, Emma Kari linjasi kyselyssä.

Ehdotus bensa- ja dieselautojen täyskiellosta kuumentaa tunteita – Packalén: ”Typerä esitys

Selkeä enemmistö kansanedustajista torjuu IS:n kyselyssä liikenne- ja viestintäministeriön ”asiantuntijatyöryhmän” esityksen uusien bensa- ja dieselautojen myynnin kieltämisestä viimeistään vuoteen 2035 mennessä.

PALJON PUHUVIA KOMMENTTEJA

”Kallis esitys, nyt pysähtyi autokauppa idiotismin tähden. Haavisto lataa hybridiä 10h kalliilla hiilivoima / ydinvoimalla joka tulee kalliimmaksi, koska hänellä on varaa. Kulkisi sitten pyörällä, muttei ilmeisesti osaa ajaa?

”Yhteiskunta omakotialueineen ja pitkine työmatkoineen on rakentunut auton varaan, luopuminen koetaan henkilökohtaisena uhkana eikä tarjolla ole oikeita ratkaisuja. Oma pääoma ei riitä muutokseen”.

”Ehdotetaan vaikka mitä, vaikkei ole mitää tietoa, kokemusta sähköautojen latauspisteistä, akkujen kestävyydestä ja erään uutisen mukaan söhköauton akun valmistus kuluttaa enemmän mitä moni ajaa bensiiniautolla koko elämänsä aikana. Taas olisi järjen käyttö sallittu”

Mauri Pekkarisesta polt­to­moot­to­rien kieltointo on lähtenyt laukalle: "Mistä sähkö autoihin?"

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/mauri-pekkarisesta-polttomoottorien-kieltointo-on-lahtenyt-laukalle-34mista-sahko-autoihin34-6.3.465283.967f23fed6

---------------------------------------------------------------------------

DEMARIT HALUAVAT KIELTÄÄ POLTTOMOOTTORIAUTOT. Heidän uskomuksensa (ILMASTOUSKONTO) mukaan ”TAIVAASTA ILMESTYY” 750 000 KAIKKIEN KUKKAROLLE HALPUUTETTUA SÄHKÖAUTOA

Demareiden sähköautomuisti alkaa pätkiä – uusien polttomoottoriautojen kiellosta halutaan jo vaieta

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005994915.html

Sdp:n uusille polttomoottoriautoille suunnittelema käyttökielto alkaa ottaa lujille vaalikentillä, jos jopa Sdp:n puolueneuvoston puheenjohtaja Sirpa Paatero luonnehtii sitä mielikuvituksen tuotteeksi, pakinoi Setä Arkadia alias Timo Haapala.

Aloitetaanpa Setä Arkadia kerrankin mojovalla, arvovaltaisella sitaatilla:

”Seuraavalla hallituskaudella tulee laatia aikataulu uusien polttomoottoriautojen kieltämiseksi henkilöliikenteessä ja biopolttoaineisiin siirtymiseksi raskaassa liikenteessä.”

Ote on Sdp:n ilmasto-ohjelmasta, jonka puolue hyväksyi viime kuussa.

[Demarit haluavat siis halvaannuttaa kansalaisten liikkumisen! He kuvittelevat, että halvat ja kaikkien saatavilla näin ollen olevat sähköautot ilmestyvät kuin taivaasta. Lisäksi tämä kyvytön porukka ei tiedä, että biopolttoaineista muodostuu suurin piirtein sama määrä hiilidioksidia kuin fossiilisistakin polttoaineista. HERRA VARJELKOON MEITÄ KANSALAISIA, JOS TÄLLAISESTA PUOLUEESTA LEIVOTAAN PÄÄMINISTERI]

Kyllä sen äänestäjät (taatusti) muistavat, mutta Setä A. onkin huolissaan siitä, muistavatko demarit itse. Ainakin puoluevaltuuston puheenjohtajalle, kotkalaiselle Sirpa Paaterolle (sd) asia tuli yllätyksenä. Twitterissä hän väitti, että puheet Sdp:n polttomoottorikiellosta ovat ”mielikuvituksen tuotetta”. Mainittakoon, että Paateron johtama puoluevaltuusto käyttää suurinta valtaa Sdp:ssä puoluekokousten välillä. Paatero voisi lukaista puolueensa ilmasto-ohjelman joutohetkinään [VAIKKA SIITÄ EI YMMÄRRÄ TUON TAIVAALLISTA, SAATI SITTEN MAALLISTA]

Tuskanhuutoja kuuluu muualtakin. Moni demariehdokas toivoo Paateron lailla, että kyseessä olisikin ”mielikuvituksen tuote”. Ehkäpä asiaa on hankala myydä äänestäjille muuallakin kuin Kymenlaaksossa. Monella demarillakin on pihassa vielä uudenkarhea menopeli, jonka jälleenmyyntiarvon Sdp lupaa romuttaa. Lisäksi jatkossa pitäisi hankkia tilalle kallis sähköauto, johon on varaa vain äveriäillä kroisoskepulaisilla kuten Anne Bernerillä ja Juha Sipilällä.

Sdp on puoluetta johtavan Sanna Marinin johdolla kuitenkin vakuuttanut, että Suomessa on kymmenen vuoden sisään 750 000 sähköautoa. Samalla periaatteella Sdp voisi kirjata maatalouspoliittiseen ohjelmaansa, että vuoteen 2030 mennessä lehmätkin lentävät

----------------------------------------------

15.2.2019

SKRIPAL ”KIROTTUJEN TIE” , SALISBURYN MYRKYTYSTAPAUS

Bellingcat nimesi kolmannen Skripal-myrkytyksestä epäillyn, kyseessä korkea-arvoinen venäläinen GRU-agentti

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006002342.html

Britannian Salisburyssa vajaa vuosi sitten tehdyn hermomyrkkyiskun kolmas tekijäksi epäilty on korkea-arvoinen Venäjän sotilastiedustelun GRU:n agentti, kertoo brittiläinen tutkivan journalismin verkkosivusto Bellingcat.

Venäläinen kaksoisagentti Sergei Skripal ja hänen tyttärensä Julija Skripal saivat myrkkyä maaliskuussa 2018. Britannian viranomaiset ovat kertoneet, että myrkytyksessä käytettiin Novitšok-nimistä hermomyrkkyä, joka on kehitetty Venäjän edeltäjävaltiossa Neuvostoliitossa.

Mukana myrkyttämisessä epäillään olleen miehen, joka esiintyi nimellä Sergei Fedotov. HS kertoi torstaina, että hänen epäillään osallistuneen ihmisten myrkyttämiseen myös Bulgariassa.

https://twitter.com/LauraHuu/status/1096339009440239616

MARIA_ZAKHAROVA_MUNCHEN.jpg

MUNICH, GERMANY - FEBRUARY 15, 2019: Russian Foreign Ministry Spokesperson Maria Zakharova (L back), Russia's Foreign Minister Sergei Lavrov, and Belgium's Foreign Minister Didier Reynders (L-R front) during a meeting at the 2019 Munich Security Conference. Alexander Shcherbak/TASS (Photo by Alexander Shcherbak\TASS via Getty Images)

https://www.wfae.org/post/third-suspect-poisoning-former-russian-spy-named-investigative-group#stream/0

It also has some critical words for Bellingcat. Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova accused the site of being a "special agency" leaking false information "under the cover of investigations."

SKRIPAL ”KIROTTUJEN TIE” KOKO JUTTU TÄÄLLÄ

Täältä voit lukea lisää myrkytyksestä: https://www.tapionajatukset.com/28703

Siirry sitten sivulla alemmaksi kohtaan: 12.4.2018

Ja jatka ajassa taaksepäin aina pvm 9.3.2018 saakka.

SAAT SIIS KOKONAISKÄSITYKSEN AIHEESTA, TAI SEN, MITÄ TÄNÄÄN TIEDÄMME

---------------------------------------------------------------

15.2.2019

IVANKA HURMAA EUROOPAN

IVANKA_HURMAA_EUROOPAN_2.jpg

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006002665.html

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on lähettänyt Münchenin turvallisuuskonferenssiin vahvan kaartin hallintonsa kärkinimiä. Kokoukseen osallistuu varapresidentti Mike Pence ja virkaatekevä puolustusministeri Patrick Shanahan. Heidän lisäkseen Trump on lähettänyt Müncheniin tänä vuonna myös tyttärensä Ivanka Trumpin. Tämä tviittasi saapumisestaan aamupäivällä osin saksaksi.

– Saavuin juuri Müncheniin! Es geht los (suom. nyt mennään)!

https://twitter.com/IvankaTrump/status/1096305094264610822?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1096305094264610822&ref_url=https%3A%2F%2Fembed.is.fi%2Fext%2Fembed%2F%3Furl%3Dhttps%253A%252F%252Ftwitter.com%252FIvankaTrump%252Fstatus%252F1096305094264610822

------------------

13.2.2019

ARVIOINTI_VALE_TOTUUS.PNG

VALETTA, TOTUUTTA VAI JOTAIN SILTÄ VÄLILTÄ


http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269559-rikos-ja-rangaistus

Täältä voisi olla apua tuohon mielenkiintoiseen KUVAAN, eli mitä löytyy valheen ja totuuden väliltä.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajat...

https://twitter.com/LauraHuu/status/83697374146055...

Tuulimyllyt häiritsevät joitakin ihmisiä ihan oikeasti (eimerkiksi erityisherkät). Enemmistö taas vastustaa niitä kotinsa läheisyyden ja maiseman pilaamisen takia. Jotkut taas ovat ideologisista syistä niitä vastaan ja myös monet taloudelliset seikat ja maan omistukseen (myynnin tuloihin) sekä yhtiöiden toiminnan ”oikeellisuuteen” liittyvät asiat ovat mukana.

Lapissa Euroopan tunnetuimman tai ainoan alkuperäiskansan alistaminen tuulivoimayhtiöiden mielivallan alle on pöyristyttävää. Saamelaisilla on kysymys elinkeinonsa (poronhoito) eli olemassaolonsa turvaaminen. Jäämeren rata saataneen (kiinalaisten silkkitie-innostuksesta huolimatta) torjuttua.

Mutta miten käy tuulivoimayhtiöiden ahneuden kanssa? Saamelaisten alueesta pitäisi muodostaa oma Maakunta, mutta sitä ei PM Juha Sipilä, ”maakuntakeisariksi” pyrkivä nousukas ole lainkaan ottanut esiin.

Tulee ihan mieleen Ranskan ”keisariksi” pyrkivä Emmanuel Macron (joka ei taida oikein ymmärtää, mitä Napoleon Bonapartelle kävi lopulta).

Onkohan Sipilä ymmärtänyt?

11.2.2019

DEMARIT HALUAVAT KIELTÄÄ POLTTOMOOTTORIAUTOT. Heidän uskomuksensa (ILMASTOUSKONTO) mukaan ”TAIVAASTA ILMESTYY” 750 000 KAIKKIEN KUKKAROLLE HALPUUTETTUA SÄHKÖAUTOA

Demareiden sähköautomuisti alkaa pätkiä – uusien polttomoottoriautojen kiellosta halutaan jo vaieta

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005994915.html

Sdp:n uusille polttomoottoriautoille suunnittelema käyttökielto alkaa ottaa lujille vaalikentillä, jos jopa Sdp:n puolueneuvoston puheenjohtaja Sirpa Paatero luonnehtii sitä mielikuvituksen tuotteeksi, pakinoi Setä Arkadia alias Timo Haapala.

Aloitetaanpa Setä Arkadia kerrankin mojovalla, arvovaltaisella sitaatilla:

”Seuraavalla hallituskaudella tulee laatia aikataulu uusien polttomoottoriautojen kieltämiseksi henkilöliikenteessä ja biopolttoaineisiin siirtymiseksi raskaassa liikenteessä.”

Ote on Sdp:n ilmasto-ohjelmasta, jonka puolue hyväksyi viime kuussa.

[Demarit haluavat siis halvaannuttaa kansalaisten liikkumisen! He kuvittelevat, että halvat ja kaikkien saatavilla näin ollen olevat sähköautot ilmestyvät kuin taivaasta. Lisäksi tämä kyvytön porukka ei tiedä, että biopolttoaineista muodostuu suurin piirtein sama määrä hiilidioksidia kuin fossiilisistakin polttoaineista. HERRA VARJELKOON MEITÄ KANSALAISIA, JOS TÄLLAISESTA PUOLUEESTA LEIVOTAAN PÄÄMINISTERI]

Kyllä sen äänestäjät (taatusti) muistavat, mutta Setä A. onkin huolissaan siitä, muistavatko demarit itse. Ainakin puoluevaltuuston puheenjohtajalle, kotkalaiselle Sirpa Paaterolle (sd) asia tuli yllätyksenä. Twitterissä hän väitti, että puheet Sdp:n polttomoottorikiellosta ovat ”mielikuvituksen tuotetta”. Mainittakoon, että Paateron johtama puoluevaltuusto käyttää suurinta valtaa Sdp:ssä puoluekokousten välillä. Paatero voisi lukaista puolueensa ilmasto-ohjelman joutohetkinään [VAIKKA SIITÄ EI YMMÄRRÄ TUON TAIVAALLISTA, SAATI SITTEN MAALLISTA]

Tuskanhuutoja kuuluu muualtakin. Moni demariehdokas toivoo Paateron lailla, että kyseessä olisikin ”mielikuvituksen tuote”. Ehkäpä asiaa on hankala myydä äänestäjille muuallakin kuin Kymenlaaksossa. Monella demarillakin on pihassa vielä uudenkarhea menopeli, jonka jälleenmyyntiarvon Sdp lupaa romuttaa. Lisäksi jatkossa pitäisi hankkia tilalle kallis sähköauto, johon on varaa vain äveriäillä kroisoskepulaisilla kuten Anne Bernerillä ja Juha Sipilällä.

Sdp on puoluetta johtavan Sanna Marinin johdolla kuitenkin vakuuttanut, että Suomessa on kymmenen vuoden sisään 750 000 sähköautoa. Samalla periaatteella Sdp voisi kirjata maatalouspoliittiseen ohjelmaansa, että vuoteen 2030 mennessä lehmätkin lentävät

----------------------------------------------

8.2.2019

EDUSKUNTAVAALIT ja GALLUP. PERUSSUOMALAISET JA VIHREÄT NOUSUSSA

Entä jos Ylen gallupin mukaiset muutokset jatkuisivat vaaleihin asti?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/02/enta-jos-ylen-gallupin-mukaiset.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIpsas+%28Professorin+ajatuksia%29

Yle julkaisi eilen uusimman puoluekannatusmittauksensa. Sen mukaan erityisesti Kokoomuksen ja SDP:n kannatukset olivat laskussa ja Perussuomalaisten sekä Vihreiden nousussa.

YLEN KANNATUSMITTAUS: PERUSSUOMALAISET VOITTAJA

kannatus_2_2019.PNG

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269210-saako-jussi-halla-aho-kaivettua-nama-piilokannattajat-esiin

Jussi Halla-ahon johtama perussuomalaiset on Yle Uutisten tuoreimman kannatuskyselyn selkein voittaja.

Perussuomalaisten nousu on ollut nähtävissä myös Alma Median kyselyissä, mutta Ylellä tällä kerralla nähty 12 prosenttia on jotain uutta.

Hyvä kommentti (Uudensuomen linkissä):

Kokoomus ja demarit kieltäytyvät menemään samaan hallitukseen persujen kanssa, mutta persuille kelpaa kaikki puolueet, kuka tässä on oikein yhteistyökyvytön?

Kokkarit ja demarit vetoavat arvopohjaan ja ilmeisesti tässä viitataan ihmisarvoon, mutta viime päivinä on selvästi käynyt ettei ainakaa kokoomusta kiinnosta vanhusten ihmisarvo. Tai ainakin hoivafirmojen osakkeiden arvo kiinnostaa paljon enemmän kuin vanhusten ihmisarvo”.

Ylen kannatusmittaus: Kokoomus putoaa, perussuomalaiset selvässä nousussa

https://yle.fi/uutiset/3-10633111

Kyselyn suurin nousija on perussuomalaiset, jonka kannatus kohosi 12 prosenttiin. Edellisestä kuusta nousua tulee 1,8 prosenttiyksikköä ja marraskuusta 3,9.

Kyse on siitä, että ihmiset, jotka ovat aiemmissa vaaleissa äänestäneet perussuomalaisia ja olleet epäilevällä kannalla, ovat nyt ryhmittyneet enenevissä määrin perussuomalaisten taakse.

Sharia saapunut Suomeen?

http://sannapaasikivi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269154-sharia-saapunut-suomeen

Mtv-uutiset kertoi verkkojulkaisussaan erään pariskunnan pitkästä ja hankalasta avioeroprosessista.

Artikkelissa mainittiin täysin asiallisesti ja ikäänkuin luonnollisena osana tapausta myös sharia-tuomioistuin, joka oli myöntänyt parille omalta osaltaan avioeron. 

Sharia-tuomioistuimella ei ole minkäänlaista tuomio- tai toimeenpanovaltaa maassamme, silti sellainen mainitaan valtakunnallisessa uutisessa. Montako laitonta sharia-tuomioistuinta Suomessa on?

Mitä olemme saaneet? Sharia-tuomioistuimet.

VIHREÄT

PERUSTULO_MARIA_3.jpg

Tohtori Maria Ohisalo, vihreiden varapuheenjohtaja ja köyhyystutkija ja näin ollen sosiaaliturvaan liittyvien seikkojen asiantuntija.

Vihreät esittää kaikille työikäisille 600 euron vastikkeetonta perustuloa – toteutettaisiin kahdessa vaalikaudessa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005993013.html

PERUSUOMALAISET

Perussuomalaiset leikkaisivat vaalikauden aikana kaksi miljardia VM:n virkamiesehdotuksen tavoin – kohteina tuulivoima ja maahanmuuttajat

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005993294.html

Puolueen sosiaalipoliittista ohjelmaa esitellyt Riikka Purra ja talouspoliittista ohjelmaa esitellyt Sakari Puisto arvioivat puolestaan, että ”maahanmuuttajataustaisten” henkilöiden sosiaalitukia ja kotouttamis- ja vastaanottokeskusten kuluja vähentämällä saataisiin niilläkin ”miljardiluokan säästöt”.

-------------------------

PSYKOTERAPIAA

Heli Vaarasen kolumni: Vanhat parit tietävät, miten suhde pysyy ja paranee – viisi ohjetta onnelliseen liittoon

https://yle.fi/uutiset/3-10613750

Puhuminen, läheisyys ja tiiminä toimiminen auttavat pysymään yhdessä, kirjoittaa psykoterapeutti Heli Vaaranen.

Heli käväisi taannoin Susannan ”Puoliseiskassa”.

https://www.tapionajatukset.com/13155

1.2.2019

EDUSKUNTAVAALIT 2019

PUOLUEGALLUP

https://www.uusisuomi.fi/aiheet/puoluegallup

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/270827-alma-kysely-keskustan-alamaki-kiihtyy-perussuomalaiset-nousee

Alma-kysely: Keskustan alamäki kiihtyy – vihreät iskuetäisyydellä, perussuomalaiset nousee

Kuten kuvasta näkyy. Kuusi merkittävintä puoluetta jakaantuu mielenkiintoisesti kolmeen eri ryhmään kannatuksesta riippuen.

Demarit ja Kokoomus ovat puolueita, jotka voivat saada yli 20 prosentin kannatuksen. On siis selviö, että pääministeri tulee jommasta kummasta ”ykkösryhmän” puolueesta.

Kakkosryhmässä Keskusta ja Vihreät ovat puolueita, jotka keikkuvat 15 prosentin kannatuksen kieppeillä.

Kolmosryhmässä Perussuomalaiset ja Vasemmistoliitto voivat yltää yli 10 prosentin kannatukseen.

Muut ovat sitten niin sanottuja pienpuolueita tai tulevan hallituksen ”apupuolueita”.

EDUSKUNTAVAALIT2.PNG

------------------

22.1.2019

SOTE-UUDISTUS KAATUU

Sote-uudistus

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269908-elina-lepomaki-sote-kaatuu

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki arvioi, että hallituksen sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus kaatuu. Hän perää Suomeen sote-vaaleja.

Maria Ohisalo (vas.) ja Elina Lepomäki

ELINA_MARIA.jpg

REALISMIA UTOPIAN SIJAAN: SÄHKÖAUTOT EIVÄT ILMESTY ”NOIN VAIN”

”Tämä ei voi olla vallankumous, sähköautot eivät vain ilmesty tänne” – Autoliitosta suorat sanat puolueille aamu-tv:ssä

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269883-tama-ei-voi-olla-vallankumous-sahkoautot-eivat-vain-ilmesty-tanne-autoliitosta-suorat

IlmastopolitiikkaAutoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen vaatii realismia puolueiden ilmastopoliittisiin linjauksiin. Sekä Nieminen että Sitran ilmastoratkaisujen projektijohtaja Janne Peljo sanoivat Ylen aamu-tv:ssä tiistaina, että ilmastopolitiikassa pitäisi olla selkeää ja johdonmukaista pitkän linjan politiikkaa.

___________________

21.1.2019

AINOASTAAN PERUSSUOMALAISILLA JOHDONMUKAINEN LINJA HAITTAMAAHANMUUTOSSA. JOTA HAITTAPOLIITIKOT ELI SIPILÄN HALLITUS KANNATTAA

http://hannumononen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268036-persut-sossivat-jytkynsa-pahemman-kerran

Ainoana johdonmukaisesti haittamaahanmuuttoa vastustaneena puolueena Perussuomalaiset olivat todella vahvoilla huhtikuun 14 päivän 2019 eduskuntavaalien alla. Syksyn 2015 kansainvaelluksessa 32 000 tarpeettomasti Suomessa  tehtyä turvapaikkatutkimusta – sen sijaan, että vain vastuuvaltiot olisi selvitetty Suomessa ja tutkittavat passitettu niihin Dublinin sopimuksen mukaan – olivat maksaneet suomalaisille hirvittävän hinnan sekä miljardien eurojen kustannuksina että henki-, väkivalta- ja seksuaalirikoksina, haittojen jatkuessa yhä.

Tästä 2000 -luvun pahimmasta poliittisesta virheestä ovat vastuussa pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja tuolloinen sisäministeri Petteri Orpo (kok), jotka vastuutaan pakoillakseen eksyttävät nyt puheenaiheeksi "Ruotsiin palauttamisen", kun kyse on hakijoiden palauttamisesta ensimmäisiin EU:hun saapumismaihinsa, joihin Suomella olisi ollut Dublinin sopimuksen nojalla oikeus lähettää vastaanottopyynnöt sekä hakijat perässä puolen vuoden sisällä maahantulosta.

Perussuomalaisten linjaa haittaavaan maahanmuuttoon ei mikään muuta.

Maamme valtamediassa (erityisesti Hesari) ja somessa puututaan välittömästi kaikkiin mahdollisiin uutisiin, valeuutisiin (Hesari) tai väärinkäsityksiin Perussuomalaisten mahdollisen vaalimenestyksen estämiseksi.

YLEN KYSELY PUOLUEILTA

https://yle.fi/uutiset/3-10588121

Puoluejohtajat nostavat sisäisen turvallisuuden merkittävimmiksi uhiksi syrjäytymisen ja eriarvoistumisen.

----------------------------------------------------

HAVITTAJAT2.jpg

Perussuomalaisethuonossa seurassa

Ylen kysely turvallisuuspolitiikasta: SDP, vasemmistoliitto, vihreät ja perussuomalaiset valmiita vähentämään hävittäjien määrää

KORJAUSSARJA YLLÄ OLEVAAN:

Jussi Halla-ahon tuore kommentti: PS on sitoutunut hävittäjähankintoihin

http://johannasirenkaplas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268098-jussi-halla-ahon-tuore-kommentti-ps-on-sitoutunut-havittajahankintoihin

Vaaleihin vaikuttamista lähempää kuin Venäjältä

DISINFORMAATIO_VAALIT.jpg

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085570770858901509

PS:n pj. Halla-aho on bannattu juuri ennen vaaleja Twitteristä. Neuvostoliitossa sensuroitiin väärät mielipiteet. Just before the election, Chairman of the Finns Party Halla-aho has been banned from Twitter. In the Soviet Union, false opinions were censored.

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085492970839855106

Arvopohja on muuttunut kaikilla muilla puolueilla sopivasti juuri ennen vaaleja. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että muut ovat puolueet ovat sittenkin valmiita tekemään yhteistyötä perussuomalaisten kanssa? Perussuomalaisten #arvopohja pysyy, muiden puolueiden #arvopohja muuttuu.

-------------------------------------------------

18.1.2019

TURVAPAIKKASHOPPAILU ELI HUMANITAARINEN MAAHANMUUTTO ON LOPETETTAVA

”Miten ihmeessä sisäministeriksi siunaantuu kaikkein vastuuttomimmat tyypit, jotka eivät voi myöntää, että turvapaikkapelleily on täysin valheellista alusta loppuun.

Tulijat hävittävät paperinsa, matkustavat monen turvallisen maan halki ja tulevat turvallisesta Ruotsista hakemaan turvapaikkaa Suomeen. Paperien hävittäminen kertoo, että jotain halutaan peittää, ja se että turvapaikkaa ei haeta ensimmäisestä turvallisesta maasta siitä, että kyse on turvapaikkashoppailusta. Valehdella voi miten paljon tahansa ja tehdä rikoksia, eikä sillä ole vaikutusta turvapaikkaprosessiin. Hakemuksia voi tehdä loputtomasti, ja kielteisen päätöksen saatuaankin voi jäädä Suomeen.

Nyt on korkea aika tehdä loppu humanitaarisesta maahanmuutosta, kuten Perussuomalaiset esittävät. Jo tähän asti tulleiden kunniakansalaisten ja kultamunien elättäminen on valtava rasite veronmaksajille, ja muodostaa erittäin suuren riskin turvallisuudelle.

Ruotsi on erittäin hyvä esimerkki siitä, mitä löperöstä maahanmuuttopolitiikasta seuraa”.

LUE LISÄÄ:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sisaministeri-mykkanen-laittomasti-maassa-olevien-sailoonoton-perusteita-tarkennetaan-yli-90-prosenttia-heista-ei-kuitenkaan-ole-vaaraksi-suomalaisille-tytoille-ja-lapsille/7244972#gs.4r7qySYD

Kai Mykkänen ilmoittautui älyllisesti epärehelliseksi

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/01/kai-mykkanen-ilmoittautui-alyllisesti.html

On ollut jännittävää seurata suomalaisen maahanmuuttopolitiikan kuohuntaa. Eilispäivänä kiinnitin huomioni erityisesti sisäministeri Kai Mykkäsen (kok) kommenttiin, jonka mukaan "kyllä tulee säilöönoton ja kiinnioton tarkennuksia. Kuitenkin yli 90 prosenttia laittomasti maassa olevista ei ole vaaraksi suomalaisille tytöille ja lapsille... Meidän tulee tehdä aidosti toimia, jotka kohdistuvat ulkomaalaisiin, koska meillä on tietty segmentti ulkomaalaisia, jotka ovat täällä ilman oleskelulupaa tai syyllistyvät rikoksiin, heistä meidän pitää päästä eroon. Tässä on yhteinen tahtotila ja niitä toimia viedään eteenpäin. Mutta samalla olisi väärin leimata tuhannet ulkomaalaiset ihonvärin perusteella."

Nämä Mykkäsen kommentit koostuvat sinänsä kaikilta osin tosiasioista. Mutta siitä huolimatta niistä paljastuu sisäministerin täydellinen ymmärtämättömyys siitä logiikasta, minkä takia Oulun tapahtumien perimmäisenä syynä on Suomen lepsu maahanmuuttopolitiikka.

Näin siksi, että me emme tiedä ketkä muodostavat Mykkäsen mainitseman 90% ja ketkä 10% osuuden.

___________________

17.1.2019

ARVOPOHJA, SEKSUAALIRIKOKSET JA KANSALAISTEN SUUN TUKKIMINEN

Arvopohjista ja pedofiliasta

https://beta.oikeamedia.com/o1-95800

Kokoomuksen Petteri Orpo teki eilen paljastuksen, jonka pitäisi säpsäyttää joka ainoaa normaalin moraalin ja tunne-elämän omaavaa suomalaista, joka kannattaa länsimaista sivistysyhteiskuntaa.

Orpo kertoi tienneensä alusta pitäen millaisia turvallisuusuhkia rajan auki pitäminen aiheuttaa. Orpo siis tiesi, että hänen ja Juha Sipilän (kesk) hallituksen muun ministerikunnan suosima avoimien rajojen politiikka tuottaa mitä todennäköisimmin terrorismia ja seksuaalirikoksia, joiden seurauksena yhteiskunnan turvallisuustaso, todellinen ja kansalaisten kokema, luisuu huonoon suuntaan.

Orpon sanoja ei ole tällä kertaa syytä epäillä, sillä sisäministerin tehtävässä istuva henkilö ei ole voinut olla tietämätön invaasion tuomasta terrorismiuhan kasvusta ja seksuaalirikollisuuden korrelaatiosta Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta saapuvan maahanmuuton kanssa. Sisäministeri on myös poliisiministeri, joten hän saa kaiken merkittävän tiedon sisäiseen turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Orpon lisäksi ministerit Paula Risikko (kok), Kai Mykkänen (kok), Antti Häkkänen (kok) ja Sanni Grahn-Laasonen (kok) ovat toistuvasti nostaneet vihapuheen kansakunnan suureksi ongelmaksi. Kokoomus on ollut niin innokas sananvapauden kahlitsija, että sen ministeriryhmä on pohtinut uusia keinoja kansalaisten suun tukkimiseksi.

VAALEIHIN VAIKUTTAMINEN TULEE LÄHEMPÄÄ KUIN VENÄJÄLTÄ

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085570770858901509

PS:n pj. Halla-aho on bannattu juuri ennen vaaleja Twitteristä. Neuvostoliitossa sensuroitiin väärät mielipiteet. Just before the election, Chairman of the Finns Party Halla-aho has been banned from Twitter. In the Soviet Union, false opinions were censored.

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085492970839855106

Arvopohja on muuttunut kaikilla muilla puolueilla sopivasti juuri ennen vaaleja. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että muut ovat puolueet ovat sittenkin valmiita tekemään yhteistyötä perussuomalaisten kanssa? Perussuomalaisten #arvopohja pysyy, muiden puolueiden #arvopohja muuttuu.

http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267732-turvapaikkapolitiikan-jarjettomyys-paljastuu-ps-ainoana-oikeassa

----------------------------


16.1.2019

PIPILA_ja_OULU.jpg

HALLITUKSEN ESITYKSET SEKSUAALIRIKOSTEN VÄHENTÄMISEKSI EIVÄT OLE RIITTÄVIÄ

Pääministeri Juha Sipilä: ”En pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena”.

https://twitter.com/krista_rehula/status/1084465684963344384

Epäilen vahvasti, että kaikki eivät ole samaa mieltä.

ALLASBAARI_4.jpg

Nyt tuli koko eduskunnan linjaus – Nämä 3 lakia runnotaan läpi seksuaalirikosten takia

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269308-juuri-nyt-nyt-tuli-koko-eduskunnan-linjaus-nama-3-lakia-runnotaan-lapi

LUE MYÖS: Näkökulma: Koko eduskunnalta kaksi väkevää linjausta – ja yksi heikko lenkki

Hallituksen esitys 212 on rikoslain muutos, jossa kiristetään rangaistusasteikkoja lasten seksuaalisen hyväksikäytön osalta. Rikoslakiin on myös tulossa uusi lapsen raiskausta koskeva säännös. Kaikkosen mukaan tämä esitys on mietinnöllä lakivaliokunnassa, jonka on vielä katsottava mahdollisuus kiristää rangaistuksia lisää. Laki on saatava ripeästi läpi, eduskuntapuolueet linjaavat. LUE MYÖS: Oikeusministeri: Seksuaalirikosten rangaistukset kiristyvät – törkeästä lapsen raiskauksesta 4–12 vuotta vankeutta

Hallituksen esitys 242 koskee poliisin henkilötietolakia. Kaikkosen mukaan tämä lakimuutos ”on yksi työkalu viranomaisille torjua seksuaalirikoksia”.

Hallituksen esitys 272 koskee kansalaisuuslain muutosta siten, että tiettyihin rikoksiin syyllistynyt menettäisi Suomen kansalaisuuden. Esitys on Kaikkosen mukaan parhaillaan perustuslakivaliokunnalla mietinnöllä. Eduskunnan linjaus on se, että hallituksen tulisi selvittää, voisiko esitykseen tuoda mukaan myös törkeät seksuaalirikokset.

Maahanmuuttopolitiikassa on tehty kiristyksiä – lisää tulossa

http://sampoterho.fi/?p=4111

Turvapaikkapoliittisen ohjelman tärkeimmät uudistukset ovat seuraavat:

1) Turvapaikkakäytäntöjen yhdenmukaistaminen EU:n ja Pohjoismaiden kanssa -> toteutettu, mm. humanitaarisen suojelun perusteella turvapaikkoja ei enää myönnetä
2) EU:n ulkorajavalvontaa tehostetaan -> toteutettu, Suomi on ollut mukana EU:n rajavalvontaviranomaisen Frontexin operaatioissa
3) Turvapaikkahakemusten päätöksentekoa tehostettava ja nopeutettava -> toteutettu, esimerkiksi kielteisten päätösten valitusaikaa lyhennetty ja Maahanmuuttoviraston resursseja lisätty käsittelyn nopeuttamiseksi.
4) Palautuksia tehostetaan -> toteutettu, lisäksi poliisin resursseja maastapoistojen toteuttamiseen on lisätty. 150-200 palaa kuukausittain vapaaehtoisesti.
5) Törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden karkottamista helpotetaan -> toteutettu, astui voimaan vuoden 2019 alussa
6) Perheenyhdistämistä kiristetään -> toteutettu, mm. otettu käyttöön toimeentuloedellytys, jonka mukaan perheenyhdistäjän tulee pystyä elättämään perheensä

SINISTEN_TOIMENPIDELISTA_2.png

Turvapaikkajärjestelmä petti naiset sekä Suomessa että maailmalla

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e574c4e8-fd30-4c50-86ac-bd54227bceff

Suomen turvapaikkajärjestelmä on perustavanlaatuisissa ongelmissa. Niitä ei ratkaista rikoslakia muuttamalla tai erilaisia määrärahoja lisäämällä, kirjoittaa Iltalehden vastaava päätoimittaja Erja Yläjärvi.

GROOMING

Grooming on kuulemma sitä, että aikuiset ihmiset vokottelevat (houkuttelevat, suostuttelevat) internetin someosastoilla pieniä tyttöjä seksiin.

Poliittinen grooming on sitä, että poliitikot vokottelevat Suomeen sellaisia ihmisiä, joilla ei ole hajuakaan, miten Suomessa eletään ja käyttäydytään:

http://sinenmaa.blogspot.com/2019/01/poliitikot-harrastavat-groomingia.html

POLIISIN UUDET TILASTOT

Poliisin uudet tilastot: Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksesta epäillyistä 54% ulkomaalaisia

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269227-poliisin-uudet-tilastot-seksuaalirikokset-lisaantyivat-eniten-helsingissa

Seksuaalirikokset

Poliisin viime vuoden tilastojen ennakkotietojen mukaan poliisille ilmoitettujen seksuaalirikosten määrä on kasvanut eniten Helsingissä.

Uusi Suomi sai ennakkotilastot Poliisihallitukselta.

Poliisitarkastaja Pekka Heikkinen kommentoi Uudelle Suomelle, että kun väestö pakkautuu Helsinkiin, myös epäkohdat pakkautuvat sinne.

PERUSSUOMALAISET OVAT RATKAISU

https://beta.oikeamedia.com/o1-95509

HUHTASAARI_LAURA_GROOMING-ILMIO.jpg

Perussuomalaiset ovat esittäneet rajatarkastuksia, koska missään valtioissa ei ole tarkoituksenmukaista päästää sisään ketään ilman papereita, ja sitten jälkikäteen ihmetellä, että mitä täällä olevien kanssa oikein pitäisi tehdä. Turvapaikkahakemuksia ei myöskään ole syytä vastaanottaa turvallisesta Ruotsista.

Tähän eivät muut puolueet suostuneet. Koska arvopohja.

Se johti onnettomuuteen lapsiamme ja naisiamme kohtaan. Inhimillisen kärsimyksen ja tragedian lisäksi se on aiheuttanut miljardien kustannukset.

Perussuomalaiset ovat esittäneet, että turvapaikkaprosessin ajaksi pitäisi kaikki ottaa säilöön, vähintään kuitenkin kielteisen päätöksen saaneet.

Tähän eivät ole muut puolueet suostuneet. Koska arvopohja.

Perussuomalaiset ovat esittäneet lukuisia konkreettisia tiukennuksia, joihin ei ole suostuttu. Koska arvopohja. Lue perussuomalaisten tiedote. https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ministerit-vastuussa-heikosta-turvallisuustilanteesta-vaadimme-neuvotteluilta-tuloksia/Tämä on meiän maa”, sanoi Simo Häyhä

http://johannasirenkaplas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267585-taa-on-meian-maa-sanoi-simo-hayha

”Tämä Suomi on meiän maa.

Toivon, että kaikki suomalaiset poliitikot ja elinkeinoelämän päättäjät ymmärtävät, että ei täälläkään – vaikka vapaassa maassa ollaankin – kannata kenellekään myöntää erivapauksia vain siitä syystä, että luullaan, että jotkut eivät ymmärrä mistään mitään. Tai luullaan, että halpa työvoima tulee aivan erityisen halvaksi.

Siitä voi koitua seurauksia?

Nyt viimeistään kannattaisi alkaa kuunnella Jussi Halla-ahoa aivan erityisen tarkasti”.

Jussi Halla-aho

Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää Suomessa - vain perussuomalaiset valmiita "koviin keinoihin"

https://beta.oikeamedia.com/o1-95523

Halla-aho: "Mitään ei tapahdu. Hallitus ja vasemmisto-oppositio luottaa siihen, että kuten ennenkin, tapaus vaipuu unohduksiin, ja sitten voidaan taas puhua sähköautoista"

Ruotsalainen Fria Tider kirjoittaa: "Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää edelleen Suomessa."

Lehti viittaa Oulussa ensin ilmenneisiin, mutta sitten myös Helsinkiin levinneisiin lapsiraiskaustapauksiin ja kuvaa osuvasti muslimimaahanmuuttajille tyypillistä lapsiin kohdistuvaa seksuaalihäiriötä, jota islamin profeetta Muhammed harjoitti pyhänä velvoitteenaan edellyttäen esimerkillään sitä tietysti myös seuraajiltaan.

http://www.friatider.se/barnv-ldt-kterna-sprider-sig-till-helsingfors-fler-invandrare-gripna

Muslimimaahanmuuttajien tehtailemia islamissa täysin hyväksyttäviä, sharia-lain oikeuttamia raiskauksia ei pystytä estämään edelleenkään, vaikka heille on nyt varta vasten tehty uunituoreet Maahanmuuttoviraston (Migri) julkaisemat, kymmenellä eri kielellä dubatut valistusvideot, joissa luku- ja kirjoitustaidottomia turvapaikanhakijoita muistutetaan, että "KETÄÄN ei saa kosketella ilman lupaa, ja ei tarkoittaa aina ei".

Varoituksista huolimatta Suomi on seurannut Ruotsin "monikulttuurista" esimerkkiä ja niittää nyt samoja Ruotsissa tapahtuneita virheitä

HELSINKI (ROIHUVUORI)

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-roihuvuoren-epailty-seksuaalirikos-jarkyttaa-talon-asukkaita-en-saa-nukutuksi-yolla-kun-mietin-asiaa/7240244#gs.E2qc1fEq

Helsingin Roihuvuoren epäilty seksuaalirikos järkyttää talon asukkaita: "En saa nukutuksi yöllä, kun mietin asiaa"OULU

Headed to #Oulu Finland to assist local police, government, feminists and media talk about their problem with migrant grooming gangs - targeting 10yr old Finnish children.

https://twitter.com/finnbird/status/1084367093414457344

Kiistelty Katie Hopkins tapaa Laura Huhtasaaren Suomessa – ”Avustan suomalaisia puhumaan groomausjengeistä”

KATIE.PNG

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269209-kiistelty-katie-hopkins-tapaa-laura-huhtasaaren-suomessa-avustan-suomalaisia-puhumaanPolitiikka

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari tapaa tiistaina brittiläisen Twitter-vaikuttaja Katie Hopkinsin. Hopkins on kiistelty hahmo ja hänen näkemyksiään maahanmuutosta on syytetty rasistisiksi.

Twitterissä Hopkinsilla on kaikkiaan lähes 900 000 seuraajaa, joille hän on viime päivinä välittänyt viestiä etenkin Oulussa tehdyistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Seuraajilleen hän on raportoinut myös suomalaisuutisointia aiheesta.

”Matkalla Suomen Ouluun avustamaan paikallista poliisia, hallitusta, feministejä ja mediaa puhumaan heidän ongelmastaan siirtolaisten groomausjengeistä, joiden kohteena on 10-vuotiaat suomalaislapset”, Hopkins toteaa Twitterissä.

Grooming-ilmiö: https://yle.fi/uutiset/3-10596072Toisessa tviitissään Hopkins kirjoittaa, että viranomaisten on ”aika tunnustaa oikea ongelma asiassa”.

Uuden Suomen tietojen mukaan Huhtasaaren ja Hopkinsin on määrä tavata Eduskunnassa.

------------------------------------------------

Suomesta tulossa Espanjaa afrikkalaisempi?

https://blogit.kansalainen.fi/suomesta-tulossa-espanjaa-afrikkalaisempi/

”Onko pääkaupunkiseudulla Helsingissä ja Espoossa jo enemmän Afrikasta tullutta väestöä suhteessa kantaväestöön kuin Afrikan naapurissa Espanjassa? Malagassa nyt runsaan viikon viettäneenä olen ihmetellyt, että miten täällä näkyy vähemmän afrikkalaisia kuin Suomessa, vaikka Afrikka on täältä vaan noin 150 kilometrin päässä. Myöskään lastenvaunuja työntäviä hunnuttautuneita naisia ei ole näkynyt. Muutama yksin kulkenut nainen pää kapaloituna on kyllä tullut bongailtua. Mesta on kuitenkin eräs portti Afrikasta Eurooppaan”.

______________

14.1.2019

HOLTITON MAAHANMUUTTO: SUOMI MAKSAA KALLISTA LASKUA

Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään turvapaikanhakijat ovat kansallinen turvallisuusuhka

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c

SDP:n vt. puheenjohtaja Sanna Marin sanoi lauantai-iltana Yle Uutisissa, että puolue on jo pitkään esittänyt poliisien määrän lisäämistä. Silläkö raiskausten määrä vähenee? Ei vähene.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) puhuivat yhtä pehmeitä Helsingin Sanomien haastattelussa (HS 13.1.). Sipilä sanoi muun muassa, että ”kotouttamisessa on kiinnitettävä enemmän huomiota suomalaisen yhteiskunnan perusarvoihin ja siihen, että niitä pitää pystyä täällä kunnioittamaan.”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho totesi aivan oikein, että hallituksella, jossa muuten perussuomalaisetkin olivat kesään 2017 asti, on ollut 4 vuotta aikaa tehdä vaikuttavia päätöksiä.

Ne ovat jääneet suurelta osin tekemättä.On käsittämätöntä, että asiasta puhutaan kunnolla vasta Oulun tapausten jälkeen. Sitä ennen on kuitenkin ehtinyt tapahtua paljon. Liian paljon. Turun terroristinen puukotus (kaksi kuolonuhria) kaksi naisen tappoa Porissa (toinen poltettiin elävältä, toiselta katkaistiin kaula), Oulun kirvessurmat (kaksi uhria), Otanmäen tappo (yksi uhri), tai Kotkan paloittelusurmaaja (väkivaltarikoksista tuomittu irakilaismies surmasi toisen maahanmuuttajan). Tässä vain osa.

Kaikissa tapauksissa tekoon on syyllistynyt ulkomaalaistaustainen mies, joka on tullut Suomeen turvapaikanhakijana.

HOLTITTOMAN MAAHANMUUTON HUIPPU

Kaiken huippu oli tietysti vuosi 2015, kun Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa.

Maahanmuuttokeskustelu kuitenkin padottiin vaikenemalla tai kuitattiin jopa rasismisyytöksillä, jos joku rohkea halusi nostaa ongelmia esille.

Mikä sitten on se keskustelu, jota Suomessa ei edelleenkään käydä, mutta johon koko ongelma tiivistyy? Yksinkertaisesti kyse on siitä, että Suomi on ollut liian houkutteleva maa turvapaikanhakijoille, turvapaikanhakijoille on myönnetty löysin perustein turvapaikkoja ja tämän seurauksena Suomessa on liikaa turvapaikanhakijoita, jotka muodostavat kansallisen turvallisuusuhan. Mikä itsenäinen maa lakaisee tällaisen kysymyksen maton alle?Ei taitanut tulla ilmastovaaleja, vaan tuli maahanmuuttovaalit.

13.1.2019

KATSO VIDEO (ennen kuin aloitat juttujen lukemisen)

https://riikkapurra.net/2019/01/12/oulusta/

OULU.PNG

LESTADIOLAINEN, YLIMIELINEN JA RÖYHKEÄ SÄHKÖJULLI, PÄÄMINISTERI JUHA SIPILÄ: Vihapuhe on pahin. Raiskaukset ovat tätä päivää.

http://outimara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267444-raiskaus-jokamiehenoikeus

Pääministeri Sipilä ei pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3b90f29d-3326-4b2e-9e22-3bb4c20543d4?_ga=2.202601876.483542939.1547371883-2063711693.1547371882

Juha Sipilän mielestä Oulun raiskausvyyhdin lapsiuhrien määrä ei ole poikkeuksellinen, kun sen suhteuttaa kaikkiin lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin

Sipilä esitti toiveen suomalaisille, jotka keskustelevat asiasta netissä.

  • Nyt on tärkeää, että maltti säilyy.

http://kosonenjuhapekka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267439-puoluejohtajista-vain-halla-aholla-on-ajantasainen-tilannekuva

Keskuudessamme liikkuu seksuaalirikollisten lisäksi sekä tappajia että sotarikollisia ja vankiloista kriisien yhteydessä paenneita tai vapautettuja rikollisia. Vaihtoehtomedioiden tekemä taustatutkimus sekä niiden julkaisemat kuvat ja artikkelit kertovat siitä, että monen Suomeenkin päätyneen "turvapaikanhakijan" taustat eivät kestä päivänvaloa.

http://arkitieto.blogspot.com/2019/01/sipila-ja-orpo.html

-Sipilä ja Orpo. Kuka näitä paskoja äänestää, kysytään somessa. Sipilähän on tunnetusti se äkkirikastunut liikemies ja tunnettu veronkiertäjä, jolla se on kuuluisa hölmön ja jälkeenjääneen typerä hymy kasvoilla, kun hän jotain yrittää selittää. Tulos tai ulos, oli Sipilän motto kun hallitus sotea rakensi. Ei tullut sotea ja Sipilä se vaan istuu ja istuu ja istuu ja osti sähköauton ja lähti Ouluun. On kuulemma ilmastovaalit tulossa.

HESARI PIHALLA KUIN LUMIUKKO

https://blogit.kansalainen.fi/hesari-pihalla-etnonationalismista/

--------------------------------------------------------------------------

12.1.2019

HOLTITTOMAN MAAHANMUUTON SEURAUKSET: TURVAPAIKANHAKIJOIDEN SEKSUAALIRIKOKSET SUOMESSA: ALAIKÄISTEN TYTTÖJEN RAISKAUKSET OULUSSA. LESTADIOLAINEN PÄÄMINISTERI SIPILÄ VAIN JEESUSTELEE. MEDIAN ASENNE?

Sipilä jeesustelee, raiskaukset jatkuvat

http://ainoahelmi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267335-sipila-jeesustelee-raiskaukset-jatkuvat

MEDIAN ASENNE?

Se, mitä vuoden sisällä on Oulussa (ja muuallakin Suomessa) tapahtunut, on yksi pahimmista katastrofeista, minkä uhreiksi tässä maassa lapset ja nuoret ovat koskaan joutuneet. Siis: mitä lapsille ja nuorille on kaikessa hiljaisuudessa annettu tapahtua.  Ja kaikki tietävät mistä puhun.  Kuva tapahtumista laajenee ja muuttuu koko ajan järkyttävämmäksi.  https://yle.fi/uutiset/3-10592908?fbclid=IwAR222rbOXzoTM9NJ9iyju1uCnQ_UvBT2d1FlI1uBfKQQTYAbLc-FIjVaT9U

http://tuulakomsi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267325-oulun-katastrofi-ja-median-asenne

HALLITUKSEN HÄTÄKOKOUS?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005963407.html

Sinisten puheenjohtaja, ministeri Sampo Terho vaatii hallituksen hätäkokousta Oulun seksuaalirikosepäilyjen takia.

Siniset myös edellyttää, että seksuaalirikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat karkotetaan maasta. EU-tasolla koko turvapaikkaprosessi pitää Terhon mielestä siirtää unionin ulkopuolelle, jotta maahanmuutto saadaan pysyvästi hallintaan.

Uudet seksuaalirikosepäilyt vetivät oululaiset järkytyksestä sanattomiksi: ”Yllättikö tämä vielä jonkun?”

Raiskaukset ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Teot ovat tapahtuneet viime kesänä.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005963018.html

Oulun seksuaalirikosvyyhtiin kuului aiemmin viisi erillistä tapausta. Laajimmassa tapauksessa epäiltyjä on kahdeksan, heistä seitsemän on vangittu. Neljässä muussa tapauksessa tekijöitä on ollut yksi. Kaikki uhrit ovat alaikäisiä suomalaistyttöjä ja epäillyt tekijät täysi-ikäisiä maahanmuuttajataustaisia miehiä.

Hallitus kokoontui hätäistuntoon, kun Kempeleessä eli pääministeri Juha Sipilän kotikunnassa sattui seksuaalirikos marraskuussa 2015. Miksei nyt? kysyy toimittaja Mirja Rintala.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005963161.html

Alaikäisiin kohdistuva seksuaalirikosvyyhti alkoi purkautua Oulussa marras-joulukuun vaihteessa ja uusia tapauksia näyttää tulevan ilmi vielä lisää. Yhteistä niille on uhrien alaikäisyys ja epäiltyjen tekijöiden ulkomaalaistausta. Kammottavia epäilyjä, joista on hirveää kirjoittaa.

-----------------

10.1.2019

YK JATKAA KAMPANJAANSA SANANVAPAUTTA VASTAAN

YK jatkaa kampanjaansa sananvapautta vastaan - nyt tähtäimessä Hege Storhaug

Uuskommunistiset tahot yrittävät saada Hegeä ja hänen islam-kirjaansa YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa.

https://beta.oikeamedia.com/o1-94815

Hege Storhaug ja hänen kirjansa "Islam - Yhdestoista vitsaus" on herättänyt paljon huomiota. Uuskommunistiset tahot yrittävät saada sitä nyt YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa. Vainoamisen syyksi vasemmistoaktivistit ilmoittavat islamin arvostelun.

"Joulukuun kokouksessa Genevessä, YK:n rotusyrjinnän vastainen komitea syytti Norjan viranomaisia velttoudesta puuttua tiukemmin sellaisten ihmisten puheisiin ja kirjoituksiin, jotka kehtaavat ajatella sananvapauden merkitsevän myös lupaa kirjoittaa sellaista, josta muslimit voivat loukkaantua", kirjoittaa Frontpage Mag.

YK on ottamassa yhä suurempaa roolia sekä konkreettisia askelia sananvapauden rajoittamiseksi ja ylikansallisten totalitarististen rakenteiden luomiseksi.

Storhaugin teoksen suomenkielisestä laitoksesta on otettu viime alkusyksystä kolmas painos, ja sitä on saatavilla Kiukaan verkkokaupasta:

https://kiuaskustannus.com/products-page/kiukaankirjat/hege-storhaug-islam-yhdestoista-vitsaus/

-------------------------

Yksi Oulun seksuaalirikoksen uhreista menehtyi oman käden kautta

"Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä"

https://beta.oikeamedia.com/o1-94823

Nuori, vain 14-vuotias tyttö, menehtyi oman käden kautta lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla Tuiraan. Raiskaus tapahtui Tuirassa sijaitsevalla asunnolla. Tässä tapahtumasarjassa raiskattiin kaksi tyttöä. Miehet olivat käyttäneet tyttöjen houkutteluun mm. alkoholia.

Oulun poliisin tiedotus ja valtamedia valehtelivat syksyllä yhdessä päin naamaa yleisölle, kertoessaan että tällaista ei ole poliisin tiedossa.

"Viranomaisilla ja valtamedialla paletti on nyt todella pahasti sekaisin. Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä.", kirjoittaa PT-Media.

------------------------------------

PERUSSUOMALAISTEN KANNATUS NOUSUSSA

PERSUT_RULETTAVAT.jpg

Ylen gallupista katastrofi­luvut keskustalle – Perus­suomalaiset antoi myrsky­varoituksen

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005960897.html

Ylen tuorein gallup kertoo, että Sdp on yhä ykkösenä. Ennen muuta gallup kertoo, että vaaleissa voi käydä miten vain. Perussuomalaiset on kovin nousija, mutta politiikan kulisseissa moni arvioi, että kokoomus on voittamassa vaalit, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.

---------------------------

KIRJAILIJA JARI TERVO JAUHAA PASKAA IHMISTEN LIHAMYLLYSSÄ

Laura Huhtasaari ja Ville Tavio vastaavat Jari Tervolle: EU:ssa on useita puutteita, joita voi verrata Neuvostoliittoon

Nykyisenlainen EU-liittovaltio vie Euroopan kansakunnat syvälle suohon, ellei kukaan vihellä peliä poikki.

Kirjailija Jari Tervo moitti kolumnissaan (HS Sunnuntai 6.1.) meitä historiatietojen puutteesta, koska olemme verranneet Euroopan unionin kehitystä Neuvostoliittoon ja esittäneet, että järjestelmissä on samankaltaisuuksia. Olemme samaa mieltä siitä, että kommunistinen Neuvostoliitto oli hirmuvaltio, joka kohteli väärin, kidutti ja tappoi omia kansalaisiaan. EU:n ja Neuvostoliiton järjestelmien samankaltaisuuksien vertailu ei kuitenkaan merkitse, kuten Jari Tervo tuntuu ymmärtävän, että järjestelmät tai tapahtumat olisivat identtisiä tai yhtä pahoja.

EU:lla on voimakas väestöpolitiikka kuten useimmilla suurvalloilla. Siirtolaisuus Afrikasta sekä Lähi-idästä Eurooppaan ja Suomeen palvelee EU:n agendaa sekä ideologisesti että käytännöllisesti hajottaen kansallisvaltiota.

Nykyisenlainen EU-liittovaltio vie Euroopan kansakunnat syvälle suohon, ellei kukaan vihellä peliä poikki. Pelkkä Euroopan kauppaliitto olisi kaikin tavoin järkevämpi järjestelmä.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005959127.html

Perinteisen valtamedian olisi lopetettava trollaaminen eli perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe.  Jos olette lukeneet valtamediaa, olette kenties havainneet, että (Hesarissa) on jo esimerkiksi kirjailija Jari Tervo ja kosmologi Kari Enqvist valjastettu perussuomalaisia vastaan kohdistettuun trollaukseen.

YLE ja HESARI ovat itse asiassa pahempia trollaajia kuin Venäjä eli valtamedian (valkopesuun liittyvä) "hirvittävä" pelko Venäjän sekaantumisesta Suomen vaaleihin on syyllisyyden  siirtoa.

Tänäänkin siihen "pelkoon" osallistuivat Hesarissa Kaleva ja Turun Sanomat.

Kun siirretään "syylliyys" muille tahoille (esimerkiksi Venäjä), voidaan omaa trollausta harrastaa mielin määrin.

--------------------------------

8.1.2019

PÄÄMINISTERI JUHA SIPILÄN OUTO ”ARVOPOHJA”

Ulkomailla kauhistellaan pääministeri Sipilän tunteettomuutta oman maansa kansalaisia kohtaan

Georg Spöttle totesi "Sipilän sylkäisseen puheellaan vasten kansansa kasvoja" ja että hänen mielestään Sipilälle "ei ole sijaa politiikassa".

https://beta.oikeamedia.com/o1-94609

Suomen pääministeri Juha Sipilä (kesk.) viittasi uudenvuodenpuheessaan Oulun viime viikkojen uutisiin ulkomaalaisista, jotka ovat raiskanneet ja käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä ja korosti, että epäiltyihin rikoksiin ovat "tässäkin tapauksessa syyllistyneet yksilöt, eivät väestöryhmät".

"Vetoan, että tapahtumia ei käytetä vihan lietsontaan pakolaisia tai ulkomaalaistaustaisia henkilöitä vastaan. Muistutan, että omankädenoikeuden käyttö on oikeusvaltiossa rikos, kuten myös vihapuheen viljeleminen", Sipilä totesi.

Sipilä asettui lausumallaan omaa kansaansa vastaan ja antoi ymmärtää, että "vihapuheen viljeleminen" on hänen mielestään hirvittävämpi rikos, kuin ulkomaalaisten alaikäisiin lapsiin kohdistama seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaaminen. Pääministeri ei tiennyt, että rikoslakimme ei edes tunne käsitettä "vihapuhe".

VIHAPUHE ON IHMISOIKEUS

https://blogit.kansalainen.fi/vihapuhe-on-ihmisoikeus/

Lainaus yllä olevasta Linkistä (korostukset tekemiäni):

”Pääministeri Juha Sipilä on sanonut, että vihapuhe on rikos. Sipilä on väärässä.

Vihapuhe ei ole rikos. Vihapuhe on ihmisoikeus.

Jokaisella ihmisellä on oikeus tuntea vihaa pahuutta, vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta kohtaan ja ilmaista vihan tunteensa puhein tai kirjoituksin.

Tämän oikeutetun vihan leimaaminen rikokseksi on väärä syytös. Suomen laissa ei ole pykälää, jossa vihapuhe kriminalisoitaisiin. Ja vaikka olisikin, sellainen olisi väärä laki.

Kyseessä onkin maailmanlaajuinen raha- ja valtaeliitin propagoima yritys yhdenmukaistaa kaikkien ihmisten ajattelua orwellimaiseen ja diktatuuriseen tyyliin niin, että kaikkien pitää olla samaa mieltä tai muutoin on ajatusrikollinen. Kyseessä on itse asiassa kommunismi, joka on verhoutunut kulttuurimarxismin kaapuun.

Kuitenkaan mielipiderikoksia ei ole oikeasti olemassa. On vain erilaisia mielipiteitä, jotka pitäisi sallia suvaitsevaisuuden ja demokratian takia. Nykyajan suvaitsevaisto ei kuitenkaan suvaitse muita kuin omia mielipiteitään.

Hyvät suomalaiset, älkää äänestäkö ensi kevään eduskuntavaaleissa näitä yhteen ajatusmuottiin pakottajia. He ovat olevinaan liberaaleja, mutta he ovat itse asiassa diktatuurisia ja suomalaisia vastaan.

Teillä on täysi oikeus, ihmisoikeus, tuntea vihaa ja pettymystä Suomessa harjoitetun politiikan takia. Ilmaiskaa vihanne myös äänestyskopissa”.

AVOIN KIRJE PÄÄMINISTERILLE

http://marirantanen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267083-avoin-kirje-paaministeri-sipilalle


-----------------------------------------------------------