Share |

KEVÄT 2019

_____________

18.1.2019

TURVAPAIKKASHOPPAILU ELI HUMANITAARINEN MAAHANMUUTTO ON LOPETETTAVA

”Miten ihmeessä sisäministeriksi siunaantuu kaikkein vastuuttomimmat tyypit, jotka eivät voi myöntää, että turvapaikkapelleily on täysin valheellista alusta loppuun.

Tulijat hävittävät paperinsa, matkustavat monen turvallisen maan halki ja tulevat turvallisesta Ruotsista hakemaan turvapaikkaa Suomeen. Paperien hävittäminen kertoo, että jotain halutaan peittää, ja se että turvapaikkaa ei haeta ensimmäisestä turvallisesta maasta siitä, että kyse on turvapaikkashoppailusta. Valehdella voi miten paljon tahansa ja tehdä rikoksia, eikä sillä ole vaikutusta turvapaikkaprosessiin. Hakemuksia voi tehdä loputtomasti, ja kielteisen päätöksen saatuaankin voi jäädä Suomeen.

Nyt on korkea aika tehdä loppu humanitaarisesta maahanmuutosta, kuten Perussuomalaiset esittävät. Jo tähän asti tulleiden kunniakansalaisten ja kultamunien elättäminen on valtava rasite veronmaksajille, ja muodostaa erittäin suuren riskin turvallisuudelle.

Ruotsi on erittäin hyvä esimerkki siitä, mitä löperöstä maahanmuuttopolitiikasta seuraa”.

LUE LISÄÄ:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sisaministeri-mykkanen-laittomasti-maassa-olevien-sailoonoton-perusteita-tarkennetaan-yli-90-prosenttia-heista-ei-kuitenkaan-ole-vaaraksi-suomalaisille-tytoille-ja-lapsille/7244972#gs.4r7qySYD

Kai Mykkänen ilmoittautui älyllisesti epärehelliseksi

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/01/kai-mykkanen-ilmoittautui-alyllisesti.html

On ollut jännittävää seurata suomalaisen maahanmuuttopolitiikan kuohuntaa. Eilispäivänä kiinnitin huomioni erityisesti sisäministeri Kai Mykkäsen (kok) kommenttiin, jonka mukaan "kyllä tulee säilöönoton ja kiinnioton tarkennuksia. Kuitenkin yli 90 prosenttia laittomasti maassa olevista ei ole vaaraksi suomalaisille tytöille ja lapsille... Meidän tulee tehdä aidosti toimia, jotka kohdistuvat ulkomaalaisiin, koska meillä on tietty segmentti ulkomaalaisia, jotka ovat täällä ilman oleskelulupaa tai syyllistyvät rikoksiin, heistä meidän pitää päästä eroon. Tässä on yhteinen tahtotila ja niitä toimia viedään eteenpäin. Mutta samalla olisi väärin leimata tuhannet ulkomaalaiset ihonvärin perusteella."

Nämä Mykkäsen kommentit koostuvat sinänsä kaikilta osin tosiasioista. Mutta siitä huolimatta niistä paljastuu sisäministerin täydellinen ymmärtämättömyys siitä logiikasta, minkä takia Oulun tapahtumien perimmäisenä syynä on Suomen lepsu maahanmuuttopolitiikka.

Näin siksi, että me emme tiedä ketkä muodostavat Mykkäsen mainitseman 90% ja ketkä 10% osuuden.

___________________

17.1.2019

ARVOPOHJA, SEKSUAALIRIKOKSET JA KANSALAISTEN SUUN TUKKIMINEN

Arvopohjista ja pedofiliasta

https://beta.oikeamedia.com/o1-95800

Kokoomuksen Petteri Orpo teki eilen paljastuksen, jonka pitäisi säpsäyttää joka ainoaa normaalin moraalin ja tunne-elämän omaavaa suomalaista, joka kannattaa länsimaista sivistysyhteiskuntaa.

Orpo kertoi tienneensä alusta pitäen millaisia turvallisuusuhkia rajan auki pitäminen aiheuttaa. Orpo siis tiesi, että hänen ja Juha Sipilän (kesk) hallituksen muun ministerikunnan suosima avoimien rajojen politiikka tuottaa mitä todennäköisimmin terrorismia ja seksuaalirikoksia, joiden seurauksena yhteiskunnan turvallisuustaso, todellinen ja kansalaisten kokema, luisuu huonoon suuntaan.

Orpon sanoja ei ole tällä kertaa syytä epäillä, sillä sisäministerin tehtävässä istuva henkilö ei ole voinut olla tietämätön invaasion tuomasta terrorismiuhan kasvusta ja seksuaalirikollisuuden korrelaatiosta Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta saapuvan maahanmuuton kanssa. Sisäministeri on myös poliisiministeri, joten hän saa kaiken merkittävän tiedon sisäiseen turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Orpon lisäksi ministerit Paula Risikko (kok), Kai Mykkänen (kok), Antti Häkkänen (kok) ja Sanni Grahn-Laasonen (kok) ovat toistuvasti nostaneet vihapuheen kansakunnan suureksi ongelmaksi. Kokoomus on ollut niin innokas sananvapauden kahlitsija, että sen ministeriryhmä on pohtinut uusia keinoja kansalaisten suun tukkimiseksi.

VAALEIHIN VAIKUTTAMINEN TULEE LÄHEMPÄÄ KUIN VENÄJÄLTÄ

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085570770858901509

PS:n pj. Halla-aho on bannattu juuri ennen vaaleja Twitteristä. Neuvostoliitossa sensuroitiin väärät mielipiteet. Just before the election, Chairman of the Finns Party Halla-aho has been banned from Twitter. In the Soviet Union, false opinions were censored.

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1085492970839855106

Arvopohja on muuttunut kaikilla muilla puolueilla sopivasti juuri ennen vaaleja. Tarkoittaako tämä nyt sitä, että muut ovat puolueet ovat sittenkin valmiita tekemään yhteistyötä perussuomalaisten kanssa? Perussuomalaisten #arvopohja pysyy, muiden puolueiden #arvopohja muuttuu.

http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267732-turvapaikkapolitiikan-jarjettomyys-paljastuu-ps-ainoana-oikeassa

----------------------------


16.1.2019

PIPILA_ja_OULU.jpg

HALLITUKSEN ESITYKSET SEKSUAALIRIKOSTEN VÄHENTÄMISEKSI EIVÄT OLE RIITTÄVIÄ

Pääministeri Juha Sipilä: ”En pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena”.

https://twitter.com/krista_rehula/status/1084465684963344384

Epäilen vahvasti, että kaikki eivät ole samaa mieltä.

ALLASBAARI_4.jpg

Nyt tuli koko eduskunnan linjaus – Nämä 3 lakia runnotaan läpi seksuaalirikosten takia

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269308-juuri-nyt-nyt-tuli-koko-eduskunnan-linjaus-nama-3-lakia-runnotaan-lapi

LUE MYÖS: Näkökulma: Koko eduskunnalta kaksi väkevää linjausta – ja yksi heikko lenkki

Hallituksen esitys 212 on rikoslain muutos, jossa kiristetään rangaistusasteikkoja lasten seksuaalisen hyväksikäytön osalta. Rikoslakiin on myös tulossa uusi lapsen raiskausta koskeva säännös. Kaikkosen mukaan tämä esitys on mietinnöllä lakivaliokunnassa, jonka on vielä katsottava mahdollisuus kiristää rangaistuksia lisää. Laki on saatava ripeästi läpi, eduskuntapuolueet linjaavat. LUE MYÖS: Oikeusministeri: Seksuaalirikosten rangaistukset kiristyvät – törkeästä lapsen raiskauksesta 4–12 vuotta vankeutta

Hallituksen esitys 242 koskee poliisin henkilötietolakia. Kaikkosen mukaan tämä lakimuutos ”on yksi työkalu viranomaisille torjua seksuaalirikoksia”.

Hallituksen esitys 272 koskee kansalaisuuslain muutosta siten, että tiettyihin rikoksiin syyllistynyt menettäisi Suomen kansalaisuuden. Esitys on Kaikkosen mukaan parhaillaan perustuslakivaliokunnalla mietinnöllä. Eduskunnan linjaus on se, että hallituksen tulisi selvittää, voisiko esitykseen tuoda mukaan myös törkeät seksuaalirikokset.

Maahanmuuttopolitiikassa on tehty kiristyksiä – lisää tulossa

http://sampoterho.fi/?p=4111

Turvapaikkapoliittisen ohjelman tärkeimmät uudistukset ovat seuraavat:

1) Turvapaikkakäytäntöjen yhdenmukaistaminen EU:n ja Pohjoismaiden kanssa -> toteutettu, mm. humanitaarisen suojelun perusteella turvapaikkoja ei enää myönnetä
2) EU:n ulkorajavalvontaa tehostetaan -> toteutettu, Suomi on ollut mukana EU:n rajavalvontaviranomaisen Frontexin operaatioissa
3) Turvapaikkahakemusten päätöksentekoa tehostettava ja nopeutettava -> toteutettu, esimerkiksi kielteisten päätösten valitusaikaa lyhennetty ja Maahanmuuttoviraston resursseja lisätty käsittelyn nopeuttamiseksi.
4) Palautuksia tehostetaan -> toteutettu, lisäksi poliisin resursseja maastapoistojen toteuttamiseen on lisätty. 150-200 palaa kuukausittain vapaaehtoisesti.
5) Törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden karkottamista helpotetaan -> toteutettu, astui voimaan vuoden 2019 alussa
6) Perheenyhdistämistä kiristetään -> toteutettu, mm. otettu käyttöön toimeentuloedellytys, jonka mukaan perheenyhdistäjän tulee pystyä elättämään perheensä

SINISTEN_TOIMENPIDELISTA_2.png

Turvapaikkajärjestelmä petti naiset sekä Suomessa että maailmalla

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e574c4e8-fd30-4c50-86ac-bd54227bceff

Suomen turvapaikkajärjestelmä on perustavanlaatuisissa ongelmissa. Niitä ei ratkaista rikoslakia muuttamalla tai erilaisia määrärahoja lisäämällä, kirjoittaa Iltalehden vastaava päätoimittaja Erja Yläjärvi.

GROOMING

Grooming on kuulemma sitä, että aikuiset ihmiset vokottelevat (houkuttelevat, suostuttelevat) internetin someosastoilla pieniä tyttöjä seksiin.

Poliittinen grooming on sitä, että poliitikot vokottelevat Suomeen sellaisia ihmisiä, joilla ei ole hajuakaan, miten Suomessa eletään ja käyttäydytään:

http://sinenmaa.blogspot.com/2019/01/poliitikot-harrastavat-groomingia.html

POLIISIN UUDET TILASTOT

Poliisin uudet tilastot: Seksuaalirikosilmoitukset lisääntyivät eniten Helsingissä – raiskauksesta epäillyistä 54% ulkomaalaisia

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269227-poliisin-uudet-tilastot-seksuaalirikokset-lisaantyivat-eniten-helsingissa

Seksuaalirikokset

Poliisin viime vuoden tilastojen ennakkotietojen mukaan poliisille ilmoitettujen seksuaalirikosten määrä on kasvanut eniten Helsingissä.

Uusi Suomi sai ennakkotilastot Poliisihallitukselta.

Poliisitarkastaja Pekka Heikkinen kommentoi Uudelle Suomelle, että kun väestö pakkautuu Helsinkiin, myös epäkohdat pakkautuvat sinne.

PERUSSUOMALAISET OVAT RATKAISU

https://beta.oikeamedia.com/o1-95509

HUHTASAARI_LAURA_GROOMING-ILMIO.jpg

Perussuomalaiset ovat esittäneet rajatarkastuksia, koska missään valtioissa ei ole tarkoituksenmukaista päästää sisään ketään ilman papereita, ja sitten jälkikäteen ihmetellä, että mitä täällä olevien kanssa oikein pitäisi tehdä. Turvapaikkahakemuksia ei myöskään ole syytä vastaanottaa turvallisesta Ruotsista.

Tähän eivät muut puolueet suostuneet. Koska arvopohja.

Se johti onnettomuuteen lapsiamme ja naisiamme kohtaan. Inhimillisen kärsimyksen ja tragedian lisäksi se on aiheuttanut miljardien kustannukset.

Perussuomalaiset ovat esittäneet, että turvapaikkaprosessin ajaksi pitäisi kaikki ottaa säilöön, vähintään kuitenkin kielteisen päätöksen saaneet.

Tähän eivät ole muut puolueet suostuneet. Koska arvopohja.

Perussuomalaiset ovat esittäneet lukuisia konkreettisia tiukennuksia, joihin ei ole suostuttu. Koska arvopohja. Lue perussuomalaisten tiedote. https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ministerit-vastuussa-heikosta-turvallisuustilanteesta-vaadimme-neuvotteluilta-tuloksia/Tämä on meiän maa”, sanoi Simo Häyhä

http://johannasirenkaplas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267585-taa-on-meian-maa-sanoi-simo-hayha

”Tämä Suomi on meiän maa.

Toivon, että kaikki suomalaiset poliitikot ja elinkeinoelämän päättäjät ymmärtävät, että ei täälläkään – vaikka vapaassa maassa ollaankin – kannata kenellekään myöntää erivapauksia vain siitä syystä, että luullaan, että jotkut eivät ymmärrä mistään mitään. Tai luullaan, että halpa työvoima tulee aivan erityisen halvaksi.

Siitä voi koitua seurauksia?

Nyt viimeistään kannattaisi alkaa kuunnella Jussi Halla-ahoa aivan erityisen tarkasti”.

Jussi Halla-aho

Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää Suomessa - vain perussuomalaiset valmiita "koviin keinoihin"

https://beta.oikeamedia.com/o1-95523

Halla-aho: "Mitään ei tapahdu. Hallitus ja vasemmisto-oppositio luottaa siihen, että kuten ennenkin, tapaus vaipuu unohduksiin, ja sitten voidaan taas puhua sähköautoista"

Ruotsalainen Fria Tider kirjoittaa: "Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää edelleen Suomessa."

Lehti viittaa Oulussa ensin ilmenneisiin, mutta sitten myös Helsinkiin levinneisiin lapsiraiskaustapauksiin ja kuvaa osuvasti muslimimaahanmuuttajille tyypillistä lapsiin kohdistuvaa seksuaalihäiriötä, jota islamin profeetta Muhammed harjoitti pyhänä velvoitteenaan edellyttäen esimerkillään sitä tietysti myös seuraajiltaan.

http://www.friatider.se/barnv-ldt-kterna-sprider-sig-till-helsingfors-fler-invandrare-gripna

Muslimimaahanmuuttajien tehtailemia islamissa täysin hyväksyttäviä, sharia-lain oikeuttamia raiskauksia ei pystytä estämään edelleenkään, vaikka heille on nyt varta vasten tehty uunituoreet Maahanmuuttoviraston (Migri) julkaisemat, kymmenellä eri kielellä dubatut valistusvideot, joissa luku- ja kirjoitustaidottomia turvapaikanhakijoita muistutetaan, että "KETÄÄN ei saa kosketella ilman lupaa, ja ei tarkoittaa aina ei".

Varoituksista huolimatta Suomi on seurannut Ruotsin "monikulttuurista" esimerkkiä ja niittää nyt samoja Ruotsissa tapahtuneita virheitä

HELSINKI (ROIHUVUORI)

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-roihuvuoren-epailty-seksuaalirikos-jarkyttaa-talon-asukkaita-en-saa-nukutuksi-yolla-kun-mietin-asiaa/7240244#gs.E2qc1fEq

Helsingin Roihuvuoren epäilty seksuaalirikos järkyttää talon asukkaita: "En saa nukutuksi yöllä, kun mietin asiaa"OULU

Headed to #Oulu Finland to assist local police, government, feminists and media talk about their problem with migrant grooming gangs - targeting 10yr old Finnish children.

https://twitter.com/finnbird/status/1084367093414457344

Kiistelty Katie Hopkins tapaa Laura Huhtasaaren Suomessa – ”Avustan suomalaisia puhumaan groomausjengeistä”

KATIE.PNG

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269209-kiistelty-katie-hopkins-tapaa-laura-huhtasaaren-suomessa-avustan-suomalaisia-puhumaanPolitiikka

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari tapaa tiistaina brittiläisen Twitter-vaikuttaja Katie Hopkinsin. Hopkins on kiistelty hahmo ja hänen näkemyksiään maahanmuutosta on syytetty rasistisiksi.

Twitterissä Hopkinsilla on kaikkiaan lähes 900 000 seuraajaa, joille hän on viime päivinä välittänyt viestiä etenkin Oulussa tehdyistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Seuraajilleen hän on raportoinut myös suomalaisuutisointia aiheesta.

”Matkalla Suomen Ouluun avustamaan paikallista poliisia, hallitusta, feministejä ja mediaa puhumaan heidän ongelmastaan siirtolaisten groomausjengeistä, joiden kohteena on 10-vuotiaat suomalaislapset”, Hopkins toteaa Twitterissä.

Grooming-ilmiö: https://yle.fi/uutiset/3-10596072Toisessa tviitissään Hopkins kirjoittaa, että viranomaisten on ”aika tunnustaa oikea ongelma asiassa”.

Uuden Suomen tietojen mukaan Huhtasaaren ja Hopkinsin on määrä tavata Eduskunnassa.

------------------------------------------------

Suomesta tulossa Espanjaa afrikkalaisempi?

https://blogit.kansalainen.fi/suomesta-tulossa-espanjaa-afrikkalaisempi/

”Onko pääkaupunkiseudulla Helsingissä ja Espoossa jo enemmän Afrikasta tullutta väestöä suhteessa kantaväestöön kuin Afrikan naapurissa Espanjassa? Malagassa nyt runsaan viikon viettäneenä olen ihmetellyt, että miten täällä näkyy vähemmän afrikkalaisia kuin Suomessa, vaikka Afrikka on täältä vaan noin 150 kilometrin päässä. Myöskään lastenvaunuja työntäviä hunnuttautuneita naisia ei ole näkynyt. Muutama yksin kulkenut nainen pää kapaloituna on kyllä tullut bongailtua. Mesta on kuitenkin eräs portti Afrikasta Eurooppaan”.

______________

14.1.2019

HOLTITON MAAHANMUUTTO: SUOMI MAKSAA KALLISTA LASKUA

Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään turvapaikanhakijat ovat kansallinen turvallisuusuhka

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c

SDP:n vt. puheenjohtaja Sanna Marin sanoi lauantai-iltana Yle Uutisissa, että puolue on jo pitkään esittänyt poliisien määrän lisäämistä. Silläkö raiskausten määrä vähenee? Ei vähene.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) puhuivat yhtä pehmeitä Helsingin Sanomien haastattelussa (HS 13.1.). Sipilä sanoi muun muassa, että ”kotouttamisessa on kiinnitettävä enemmän huomiota suomalaisen yhteiskunnan perusarvoihin ja siihen, että niitä pitää pystyä täällä kunnioittamaan.”

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho totesi aivan oikein, että hallituksella, jossa muuten perussuomalaisetkin olivat kesään 2017 asti, on ollut 4 vuotta aikaa tehdä vaikuttavia päätöksiä.

Ne ovat jääneet suurelta osin tekemättä.On käsittämätöntä, että asiasta puhutaan kunnolla vasta Oulun tapausten jälkeen. Sitä ennen on kuitenkin ehtinyt tapahtua paljon. Liian paljon. Turun terroristinen puukotus (kaksi kuolonuhria) kaksi naisen tappoa Porissa (toinen poltettiin elävältä, toiselta katkaistiin kaula), Oulun kirvessurmat (kaksi uhria), Otanmäen tappo (yksi uhri), tai Kotkan paloittelusurmaaja (väkivaltarikoksista tuomittu irakilaismies surmasi toisen maahanmuuttajan). Tässä vain osa.

Kaikissa tapauksissa tekoon on syyllistynyt ulkomaalaistaustainen mies, joka on tullut Suomeen turvapaikanhakijana.

HOLTITTOMAN MAAHANMUUTON HUIPPU

Kaiken huippu oli tietysti vuosi 2015, kun Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa.

Maahanmuuttokeskustelu kuitenkin padottiin vaikenemalla tai kuitattiin jopa rasismisyytöksillä, jos joku rohkea halusi nostaa ongelmia esille.

Mikä sitten on se keskustelu, jota Suomessa ei edelleenkään käydä, mutta johon koko ongelma tiivistyy? Yksinkertaisesti kyse on siitä, että Suomi on ollut liian houkutteleva maa turvapaikanhakijoille, turvapaikanhakijoille on myönnetty löysin perustein turvapaikkoja ja tämän seurauksena Suomessa on liikaa turvapaikanhakijoita, jotka muodostavat kansallisen turvallisuusuhan. Mikä itsenäinen maa lakaisee tällaisen kysymyksen maton alle?Ei taitanut tulla ilmastovaaleja, vaan tuli maahanmuuttovaalit.

13.1.2019

KATSO VIDEO (ennen kuin aloitat juttujen lukemisen)

https://riikkapurra.net/2019/01/12/oulusta/

OULU.PNG

LESTADIOLAINEN, YLIMIELINEN JA RÖYHKEÄ SÄHKÖJULLI, PÄÄMINISTERI JUHA SIPILÄ: Vihapuhe on pahin. Raiskaukset ovat tätä päivää.

http://outimara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267444-raiskaus-jokamiehenoikeus

Pääministeri Sipilä ei pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3b90f29d-3326-4b2e-9e22-3bb4c20543d4?_ga=2.202601876.483542939.1547371883-2063711693.1547371882

Juha Sipilän mielestä Oulun raiskausvyyhdin lapsiuhrien määrä ei ole poikkeuksellinen, kun sen suhteuttaa kaikkiin lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin

Sipilä esitti toiveen suomalaisille, jotka keskustelevat asiasta netissä.

  • Nyt on tärkeää, että maltti säilyy.

http://kosonenjuhapekka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267439-puoluejohtajista-vain-halla-aholla-on-ajantasainen-tilannekuva

Keskuudessamme liikkuu seksuaalirikollisten lisäksi sekä tappajia että sotarikollisia ja vankiloista kriisien yhteydessä paenneita tai vapautettuja rikollisia. Vaihtoehtomedioiden tekemä taustatutkimus sekä niiden julkaisemat kuvat ja artikkelit kertovat siitä, että monen Suomeenkin päätyneen "turvapaikanhakijan" taustat eivät kestä päivänvaloa.

http://arkitieto.blogspot.com/2019/01/sipila-ja-orpo.html

-Sipilä ja Orpo. Kuka näitä paskoja äänestää, kysytään somessa. Sipilähän on tunnetusti se äkkirikastunut liikemies ja tunnettu veronkiertäjä, jolla se on kuuluisa hölmön ja jälkeenjääneen typerä hymy kasvoilla, kun hän jotain yrittää selittää. Tulos tai ulos, oli Sipilän motto kun hallitus sotea rakensi. Ei tullut sotea ja Sipilä se vaan istuu ja istuu ja istuu ja osti sähköauton ja lähti Ouluun. On kuulemma ilmastovaalit tulossa.

HESARI PIHALLA KUIN LUMIUKKO

https://blogit.kansalainen.fi/hesari-pihalla-etnonationalismista/

--------------------------------------------------------------------------

12.1.2019

HOLTITTOMAN MAAHANMUUTON SEURAUKSET: TURVAPAIKANHAKIJOIDEN SEKSUAALIRIKOKSET SUOMESSA: ALAIKÄISTEN TYTTÖJEN RAISKAUKSET OULUSSA. LESTADIOLAINEN PÄÄMINISTERI SIPILÄ VAIN JEESUSTELEE. MEDIAN ASENNE?

Sipilä jeesustelee, raiskaukset jatkuvat

http://ainoahelmi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267335-sipila-jeesustelee-raiskaukset-jatkuvat

MEDIAN ASENNE?

Se, mitä vuoden sisällä on Oulussa (ja muuallakin Suomessa) tapahtunut, on yksi pahimmista katastrofeista, minkä uhreiksi tässä maassa lapset ja nuoret ovat koskaan joutuneet. Siis: mitä lapsille ja nuorille on kaikessa hiljaisuudessa annettu tapahtua.  Ja kaikki tietävät mistä puhun.  Kuva tapahtumista laajenee ja muuttuu koko ajan järkyttävämmäksi.  https://yle.fi/uutiset/3-10592908?fbclid=IwAR222rbOXzoTM9NJ9iyju1uCnQ_UvBT2d1FlI1uBfKQQTYAbLc-FIjVaT9U

http://tuulakomsi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267325-oulun-katastrofi-ja-median-asenne

HALLITUKSEN HÄTÄKOKOUS?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005963407.html

Sinisten puheenjohtaja, ministeri Sampo Terho vaatii hallituksen hätäkokousta Oulun seksuaalirikosepäilyjen takia.

Siniset myös edellyttää, että seksuaalirikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat karkotetaan maasta. EU-tasolla koko turvapaikkaprosessi pitää Terhon mielestä siirtää unionin ulkopuolelle, jotta maahanmuutto saadaan pysyvästi hallintaan.

Uudet seksuaalirikosepäilyt vetivät oululaiset järkytyksestä sanattomiksi: ”Yllättikö tämä vielä jonkun?”

Raiskaukset ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Teot ovat tapahtuneet viime kesänä.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005963018.html

Oulun seksuaalirikosvyyhtiin kuului aiemmin viisi erillistä tapausta. Laajimmassa tapauksessa epäiltyjä on kahdeksan, heistä seitsemän on vangittu. Neljässä muussa tapauksessa tekijöitä on ollut yksi. Kaikki uhrit ovat alaikäisiä suomalaistyttöjä ja epäillyt tekijät täysi-ikäisiä maahanmuuttajataustaisia miehiä.

Hallitus kokoontui hätäistuntoon, kun Kempeleessä eli pääministeri Juha Sipilän kotikunnassa sattui seksuaalirikos marraskuussa 2015. Miksei nyt? kysyy toimittaja Mirja Rintala.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005963161.html

Alaikäisiin kohdistuva seksuaalirikosvyyhti alkoi purkautua Oulussa marras-joulukuun vaihteessa ja uusia tapauksia näyttää tulevan ilmi vielä lisää. Yhteistä niille on uhrien alaikäisyys ja epäiltyjen tekijöiden ulkomaalaistausta. Kammottavia epäilyjä, joista on hirveää kirjoittaa.

-----------------

10.1.2019

YK JATKAA KAMPANJAANSA SANANVAPAUTTA VASTAAN

YK jatkaa kampanjaansa sananvapautta vastaan - nyt tähtäimessä Hege Storhaug

Uuskommunistiset tahot yrittävät saada Hegeä ja hänen islam-kirjaansa YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa.

https://beta.oikeamedia.com/o1-94815

Hege Storhaug ja hänen kirjansa "Islam - Yhdestoista vitsaus" on herättänyt paljon huomiota. Uuskommunistiset tahot yrittävät saada sitä nyt YK-komitean tutkittavaksi ja syytteeseen Norjassa. Vainoamisen syyksi vasemmistoaktivistit ilmoittavat islamin arvostelun.

"Joulukuun kokouksessa Genevessä, YK:n rotusyrjinnän vastainen komitea syytti Norjan viranomaisia velttoudesta puuttua tiukemmin sellaisten ihmisten puheisiin ja kirjoituksiin, jotka kehtaavat ajatella sananvapauden merkitsevän myös lupaa kirjoittaa sellaista, josta muslimit voivat loukkaantua", kirjoittaa Frontpage Mag.

YK on ottamassa yhä suurempaa roolia sekä konkreettisia askelia sananvapauden rajoittamiseksi ja ylikansallisten totalitarististen rakenteiden luomiseksi.

Storhaugin teoksen suomenkielisestä laitoksesta on otettu viime alkusyksystä kolmas painos, ja sitä on saatavilla Kiukaan verkkokaupasta:

https://kiuaskustannus.com/products-page/kiukaankirjat/hege-storhaug-islam-yhdestoista-vitsaus/

-------------------------

Yksi Oulun seksuaalirikoksen uhreista menehtyi oman käden kautta

"Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä"

https://beta.oikeamedia.com/o1-94823

Nuori, vain 14-vuotias tyttö, menehtyi oman käden kautta lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla Tuiraan. Raiskaus tapahtui Tuirassa sijaitsevalla asunnolla. Tässä tapahtumasarjassa raiskattiin kaksi tyttöä. Miehet olivat käyttäneet tyttöjen houkutteluun mm. alkoholia.

Oulun poliisin tiedotus ja valtamedia valehtelivat syksyllä yhdessä päin naamaa yleisölle, kertoessaan että tällaista ei ole poliisin tiedossa.

"Viranomaisilla ja valtamedialla paletti on nyt todella pahasti sekaisin. Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä.", kirjoittaa PT-Media.

------------------------------------

PERUSSUOMALAISTEN KANNATUS NOUSUSSA

PERSUT_RULETTAVAT.jpg

Ylen gallupista katastrofi­luvut keskustalle – Perus­suomalaiset antoi myrsky­varoituksen

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005960897.html

Ylen tuorein gallup kertoo, että Sdp on yhä ykkösenä. Ennen muuta gallup kertoo, että vaaleissa voi käydä miten vain. Perussuomalaiset on kovin nousija, mutta politiikan kulisseissa moni arvioi, että kokoomus on voittamassa vaalit, arvioi politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.

---------------------------

KIRJAILIJA JARI TERVO JAUHAA PASKAA IHMISTEN LIHAMYLLYSSÄ

Laura Huhtasaari ja Ville Tavio vastaavat Jari Tervolle: EU:ssa on useita puutteita, joita voi verrata Neuvostoliittoon

Nykyisenlainen EU-liittovaltio vie Euroopan kansakunnat syvälle suohon, ellei kukaan vihellä peliä poikki.

Kirjailija Jari Tervo moitti kolumnissaan (HS Sunnuntai 6.1.) meitä historiatietojen puutteesta, koska olemme verranneet Euroopan unionin kehitystä Neuvostoliittoon ja esittäneet, että järjestelmissä on samankaltaisuuksia. Olemme samaa mieltä siitä, että kommunistinen Neuvostoliitto oli hirmuvaltio, joka kohteli väärin, kidutti ja tappoi omia kansalaisiaan. EU:n ja Neuvostoliiton järjestelmien samankaltaisuuksien vertailu ei kuitenkaan merkitse, kuten Jari Tervo tuntuu ymmärtävän, että järjestelmät tai tapahtumat olisivat identtisiä tai yhtä pahoja.

EU:lla on voimakas väestöpolitiikka kuten useimmilla suurvalloilla. Siirtolaisuus Afrikasta sekä Lähi-idästä Eurooppaan ja Suomeen palvelee EU:n agendaa sekä ideologisesti että käytännöllisesti hajottaen kansallisvaltiota.

Nykyisenlainen EU-liittovaltio vie Euroopan kansakunnat syvälle suohon, ellei kukaan vihellä peliä poikki. Pelkkä Euroopan kauppaliitto olisi kaikin tavoin järkevämpi järjestelmä.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005959127.html

Perinteisen valtamedian olisi lopetettava trollaaminen eli perussuomalaisiin kohdistuva vihapuhe.  Jos olette lukeneet valtamediaa, olette kenties havainneet, että (Hesarissa) on jo esimerkiksi kirjailija Jari Tervo ja kosmologi Kari Enqvist valjastettu perussuomalaisia vastaan kohdistettuun trollaukseen.

YLE ja HESARI ovat itse asiassa pahempia trollaajia kuin Venäjä eli valtamedian (valkopesuun liittyvä) "hirvittävä" pelko Venäjän sekaantumisesta Suomen vaaleihin on syyllisyyden  siirtoa.

Tänäänkin siihen "pelkoon" osallistuivat Hesarissa Kaleva ja Turun Sanomat.

Kun siirretään "syylliyys" muille tahoille (esimerkiksi Venäjä), voidaan omaa trollausta harrastaa mielin määrin.

--------------------------------

8.1.2019

PÄÄMINISTERI JUHA SIPILÄN OUTO ”ARVOPOHJA”

Ulkomailla kauhistellaan pääministeri Sipilän tunteettomuutta oman maansa kansalaisia kohtaan

Georg Spöttle totesi "Sipilän sylkäisseen puheellaan vasten kansansa kasvoja" ja että hänen mielestään Sipilälle "ei ole sijaa politiikassa".

https://beta.oikeamedia.com/o1-94609

Suomen pääministeri Juha Sipilä (kesk.) viittasi uudenvuodenpuheessaan Oulun viime viikkojen uutisiin ulkomaalaisista, jotka ovat raiskanneet ja käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä ja korosti, että epäiltyihin rikoksiin ovat "tässäkin tapauksessa syyllistyneet yksilöt, eivät väestöryhmät".

"Vetoan, että tapahtumia ei käytetä vihan lietsontaan pakolaisia tai ulkomaalaistaustaisia henkilöitä vastaan. Muistutan, että omankädenoikeuden käyttö on oikeusvaltiossa rikos, kuten myös vihapuheen viljeleminen", Sipilä totesi.

Sipilä asettui lausumallaan omaa kansaansa vastaan ja antoi ymmärtää, että "vihapuheen viljeleminen" on hänen mielestään hirvittävämpi rikos, kuin ulkomaalaisten alaikäisiin lapsiin kohdistama seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaaminen. Pääministeri ei tiennyt, että rikoslakimme ei edes tunne käsitettä "vihapuhe".

VIHAPUHE ON IHMISOIKEUS

https://blogit.kansalainen.fi/vihapuhe-on-ihmisoikeus/

Lainaus yllä olevasta Linkistä (korostukset tekemiäni):

”Pääministeri Juha Sipilä on sanonut, että vihapuhe on rikos. Sipilä on väärässä.

Vihapuhe ei ole rikos. Vihapuhe on ihmisoikeus.

Jokaisella ihmisellä on oikeus tuntea vihaa pahuutta, vääryyttä ja epäoikeudenmukaisuutta kohtaan ja ilmaista vihan tunteensa puhein tai kirjoituksin.

Tämän oikeutetun vihan leimaaminen rikokseksi on väärä syytös. Suomen laissa ei ole pykälää, jossa vihapuhe kriminalisoitaisiin. Ja vaikka olisikin, sellainen olisi väärä laki.

Kyseessä onkin maailmanlaajuinen raha- ja valtaeliitin propagoima yritys yhdenmukaistaa kaikkien ihmisten ajattelua orwellimaiseen ja diktatuuriseen tyyliin niin, että kaikkien pitää olla samaa mieltä tai muutoin on ajatusrikollinen. Kyseessä on itse asiassa kommunismi, joka on verhoutunut kulttuurimarxismin kaapuun.

Kuitenkaan mielipiderikoksia ei ole oikeasti olemassa. On vain erilaisia mielipiteitä, jotka pitäisi sallia suvaitsevaisuuden ja demokratian takia. Nykyajan suvaitsevaisto ei kuitenkaan suvaitse muita kuin omia mielipiteitään.

Hyvät suomalaiset, älkää äänestäkö ensi kevään eduskuntavaaleissa näitä yhteen ajatusmuottiin pakottajia. He ovat olevinaan liberaaleja, mutta he ovat itse asiassa diktatuurisia ja suomalaisia vastaan.

Teillä on täysi oikeus, ihmisoikeus, tuntea vihaa ja pettymystä Suomessa harjoitetun politiikan takia. Ilmaiskaa vihanne myös äänestyskopissa”.

AVOIN KIRJE PÄÄMINISTERILLE

http://marirantanen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267083-avoin-kirje-paaministeri-sipilalle


-----------------------------------------------------------