Share |

ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUT

_______________________________________

4.10.2018

MAAPALLON ILMASTON LÄMPENEMINEN ON KESKEYTYNYT 2000-LUVULLA: ”IHMISEN SYYLLISYYS” ILMASTON VAIHTELUIHIN ON SUURTA HUIJAUSTA

PROFESSORIN AJATUKSISTA POIMITTU:

Trumpin hallinto olettaa ilmaston lämpenevän, mutta napajään minimissä ei muutosta

http://beta.oikeamedia.com/o1-84600

”Trump-uutisen innoittamana katsoin NSIDC:n nettisivulta kuinka pohjoinen napajää on saavuttanut tämän vuoden miniminsä. Niinpä piirsin seuraavan kuvan jäätikön koosta eri vuosien syyskuissa”.

KUVA_6.png

Kuvasta näemme, ettei napajään keskimääräinen pinta-ala tämän vuoden syyskuussa ollut mitenkään erityisen pieni, kuten ei ollut myöskään viime vuonna. Mittaushistorian pohja on kuuden vuoden takaa, joten ainakaan napajää ei näyttäisi tämän perusteella olevan sulamassa mitenkään ennätyksellistä vauhtia”.

”Nähtäväksi siis jää, onko napajään sulaminen alkamassa uudelleen noin puolen vuosikymmenen pysähtymisen jälkeen, kuten ilmastomallien perusteella on odotettavissa. Vai onko se sittenkin kääntymässä kasvuun?

Tämäkin proffan havainto on sopusoinnussa ilmastopropagandaa syytävien tahojen valehtelun ja pelottelun kanssa.

MYÖS TÄMÄ HAVAINTO (MITTAUS) OSOITTAA ILMASTOPELOTTELIJOIDEN VALEHTELEMISEN

Kylmin syyskuu kymmeneen vuoteen

KUVA_2_9_2018.PNG

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261948-kylmin-syyskuu-kymmeneen-vuoteen

Amerikkalainen professori on nyt perehtynyt hiilidioksidin ja lämpötilan korrelaatioon viimeisen 500 miljoonan vuoden ajalta, eikä ole löytänyt pääosiltaan muuta kuin negatiivista korrelaatiota.

https://www.mdpi.com/2225-1154/5/4/76/htm

US-PROFFAN JULKAISU ON SUURI METATUTKIMUS (useiden tutkimusten yhteenveto), JOSSA ON MUKANA VALTAVA MÄÄRÄ ILMASTOTUTKIMUKSEN PROFESSOREJA JA TUTKIMUSLAITOKSIA

IHMISEN AIHEUTTAMA MAAPALLON LÄMPENEMINEN” ON SIIS NÄILTÄKIN OSIN SUURTA HUIJAUSTA

Ihmisen aiheuttama” ilmastonmuutos on suuren luokan huijaus, koska maapallon lämpötilojen mittausten aikasarjat osoittavat selkeästi, että ilmaston vaihteluita aiheuttavat pääasiallisesti luonnolliset pakotteet (kuten aurinkosyklien voimakkuuden muutokset). Hiilidioksidilla on toki ilmastoa lämmittävä vaikutus, mutta sen rooli on ylikorostunut, koska IPCC:n agendalla on nimenomaan ihmisen toiminta, ei Auringon toiminta tai muut luonnolliset pakotteet.

http://beta.oikeamedia.com/o1-83000

”Ilmastonmuutos on kummallinen asia. Siitä kohkataan poliittisissa piireissä ja poliitikot ovat ilmastonmuutoksen nimissä valmiita maksamaan mitä tahansa täyttääkseen joidenkin omitusten sopimusten vaatimukset. Omituisten siksi, että ne sopimukset eivät mitenkään rajoita ns. hiilidioksidipäästöjä esimerkiksi Kiinassa ja Intiassa. Ne rajoittavat päästöjä Euroopassa ja USA.ssa, missä päästöistä pitää maksaa maksuja, jotka menevät käytännössä muiden maiden hyödyksi”.

Suomalaisten kohkaajien suuruudenhuluuus: Me pysäytämme ilmastonmuutoksen ja pelastamme maailman ja ihmiskunnan!


Kyseessä tuntuisi enemmän olevan suurenluokan rahastusoperaatio, jossa maksajina ovat eurooppalaiset ja veronmaksajat”.

TOSIASIAT ELI FAKTAT

SUOMEN OSUUS MAAPALLON PÄÄSTÖISTÄ ON HÄVIÄVÄN PIENI

https://www.facebook.com/groups/ilmastofoorumi/permalink/10155896551962725/?__tn__=CH-R

MITTAUKSET OSOITTAVAT: MAAPALLO EI OLE ENÄÄ LÄMMENNYT 2000-LUVULLA

https://www.facebook.com/groups/ilmastofoorumi/permalink/10155885062732725/

Musta hiili (nokipäästöt) on arktisella alueella ainakin yhtä suuri lämmittävä pakote kuin IPCC:n rakastama "hiilidioksidimörkö", jolla pelotellaan ja aiheutetaan ilmastoahdistusta.

https://www.tapionajatukset.com/35571

_______________________________________