Share |

SUOMI24/FOORUMI:Ilmastonmuutos

 

ILMOITAN TÄSSÄ SEURAAVASTI:

1. En ole lähettänyt SUOMI24 (ilmastonmuutos) FOORUMILLE yhtään viestiä (Ylläpito on tästä tietoinen), vaikka (tässä yhteydessä nimimerkillä mainitsemattomat) henkilöt näin väittävät ja jatkuvasti loukkaavat yksityisyyden suojaa ja syyllistyvät kunnianloukkaukseen herjaamisellaan).

Siellä olleet sivustoltani peräisin olevat kirjoitukset on joku/jotkut kopioineet sinne ilman lupaa.

En siis ole osallistunut, enkä aio osallistua, tämänmuotoiseen ”keskusteluun”, vaan hoidan asian tarvittaessa rikospoliisin kautta (tunnistetiedot). Olen kopioinut koneelleni tarvittavan määrän viestejä ja todistajat ovat olemassa.

2. En ole myöskään koskaan osallistunut keskusteluun Tiede-lehden foorumilla. Kommentoin joskus Uuden Suomen nettisivustolla (jossa onneksi häiriköt ovat harvinaisia, mutta sielläkin minua on häiriköity, todennäköisesti asialla on/ovat samat henkilöt, selviää tarvittaessa tunnistetiedoista) ja ulkomaisilla foorumeilla (joissa keskustelu on yleensä asiallista).

Kirjoitukseni Urantia-kirjasta rajoittuu siellä olevan tieteellisen aineiston ja modernin (fysikaalisen) tieteen vertailuun, ei uskonnolliseen tai filosofiseen osaan. Tämä tässä TIEDOKSI, kun kerran tuntuu siltä, että joillakin henkilöillä lukemisen ymmärtäminen tuottaa vaikeuksia.

Näin ollen jo pelkkä ”urantia-hihhuliksi” nimittäminen (muiden törkeyksien ohella) täyttää kunnianloukkauksen kriteerit.

Tapio Simonen

Filosofian tohtori ,Pori