Share |

KORJAUSSARJA ILMASTOUSKONTOON

__________________________________________

3.6.2019

ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUT JA ILMASTOPOLITIIKKA

HYVÄ KOMMENTTI (alla olevasta linkistä)

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006129228.html

Hallitusohjelma haluaa Suomesta hiilineutraalin vuoteen 2035 mennessä. Hallitusohjelma koskee kuitenkin maksimissaan vain tätä vaalikautta, tämä hallitusohjelma ei sido tulevia hallituksia.

Kannattaa muistaa, että ilmastonmuutos ei pysähdy tunteilla. Ilmasto noudattaa vain luonnonlakeja. Siksi jos Suomen osuus päästöistä on yksi promille, Suomen toimenpiteillä ei ole käytännössä mitään merkitystä. Lisäksi Suomen suhteellinen osuus pienenee koko ajan, kun Kiina ja Intia kasvattavat päästöjään”.

Hesarin ilmasto”asiantuntija” Piia Elonen (yllä oleva linkki):

Otetaan esimerkiksi liikenne. Päätös puolittaa päästöt vain kymmenessä vuodessa on kova linjaus, etenkin kun maantiet ovat täynnä autoja, joilla on paljon käyttövuosia edessään. Niiden päästöt eivät noin vain katoa.

Keinoina on mainittu esimerkiksi tuki sähköautojen latauspaikkojen rakentamiseen. Mutta tuki, jonka suuruutta ei vielä tiedetä, ei suoraan muutu edes latauspaikoiksi saati päätöksiksi hankkia sähköauto. Pelkkä latausaseman olemassaolo ei saa ihmisiä vaihtamaan bensa-autoaan sähköautoon.

Yllä oleva on tietysti totta, mutta ONGELMA on kyllä ihan muualla kuin latauspisteissä!

Pikku opetus HS-tyttöraasulle:

Luuleeko tämä (asperger-syndromasta kärsivän ilmastokakara Greta Thunbergin kaltainen) HS-lehtinainen, että latauspisteet ovat ”taivaasta tippuvien halpuutettujen sähköautojen” yleistymisen pahin ongelma?

Kyllä ne ongelmat ovat (sähköautojen kalliiden hintojen lisäksi) akkumateriaalina tarvittavien metallien ongelmat. Tällä hetkellä niistä merkittävä osa tuotetaan Afrikassa (Kongo). Jos niitä aletaan tuottaa Suomessa yhä etenevissä määrin, kuinka Suomen kaivoslaki ja ympäristönsuojelu (esim. valtion muutenkin sortamien saamelaisten tapauksessa) sopivat yhteen?

Kyllä ”ilmastotoimittaja” Elosen tulisi ensin väitellä tohtoriksi (geologia ja kemia sekä Euroopan vähemmistökansojen oikeudet ja ulkomaisten kaivosyhtiöiden ”ryöstöretket” Suomeen jne...) ennen kuin ryhtyy ”jauhamaan paskaa ihmisten lihamyllyssä”.

Mistä nämä Hesarin Ilmasto -”asiantuntija” tytöt (Heli Saavalainen, Minttu Mikkonen, Piia Elonen jne...) oikein sikiävät?

------------------------

1.6..2019

ILMASTOHYSTERIA JA MORAALINEN PANIIKKIKUVIO.

KRIMINAALIPSYKOLOGIN PUHEENVUOROSaara Huhtasaari

Ulkomaat

Sitoutumaton

Venyvä totuus ja Manipuloiva kieli -kirjojen kirjoittaja. Ihmismielen ihmettelijä. Takana opintoja mm. aikuiskasvatustieteestä, psykologiasta, kriminaalipsykologiasta ja kriminologiasta. Kirjoituksiani löytyy myös blogistani ”Kriminologiaa ja kriminaalipsykologiaa” osoitteessa:http://saarahuhtasaari.vuodatus.net/
Lisäksi facesta (saa käydä tykkäämässä):...

Näytä koko profiili

http://saarahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/276649-ilmastohysteria-ja-moraalinen-paniikkikuvio

”Elämme ilmastohysterian aikaa. Koko ihmiskunta on herännyt ilmastonmuutokseen, mutta käsittelee aihetta jokseenkin järjenvastaisella tavalla. Sosiologiselta kannalta vallalla olevan ilmastohysterian voidaan katsoa olevan osa laajempaa moraalista paniikkia. Moraalinen paniikki on yhteiskunnassa syntyvä tunne siitä, että jokin ilmiö uhkaa sosiaalista systeemiä. Moraalipaniikilla on usein vaikutuksia yhteisön arvoihin, mielipiteisiin ja ajatteluun. Sillä voi olla myös vaikutuksia poliittiseen lainsäädäntöön sekä vaikutusta henkilön käytännön toimintaan. Ilmastohysterian vallitessa lähes kaikki epäkohdat liitetään ilmastonmuutokseen ja lisäksi ihmiset uskovat yksiselitteisesti ja lähes kyseenalaistamatta, että he ovat syyllisiä kaikkiin ilmastomuutoksiin liittyviin tekijöihin”.

”Ilmastohysteriasta on muotoutunut politiikan väline, jota käytetään surutta lyhytnäköisen ja usein tarkoitushakuisen “me too” –ympäristöpolitiikan läpirunnomisessa. Ilmastohysteria on enimmäkseen merkityksetöntä retoriikkaa, jolla on hyvin vähän tekemistä tieteen kanssa. Ilmastohysteriasta johtuen ihmiset uskovat yksiselitteisesti ja lähes kyseenalaistamatta, että he ovat syyllisiä kaikkiin ilmastomuutoksiin liittyviin tekijöihin. Eivät ole, ilmasto muuttuu myös ihmisistä riippumattomien tekijöiden johdosta ja näin on tapahtunut jo miljoonia vuosia. Ilmastonmuutokseen tulee suhtautua vakavasti, mutta faktapohjalta ja ilman hysteriaa. Jokainen voi omilla toimillaan vaikuttaa ilmastonmuutokseen, mutta panikoiminen asiassa ei auta, panikoimalla asiassa ainoastaan oma mielenterveys horjuu”.

Viime vaaleista on puhuttu “ilmastovaaleina”, herääkin kysymys, kuinka paljon tämä vallalla oleva ilmastohysterian-kampanjointi on vaikuttanut äänestyskäyttäytymiseen?

Blogin kirjoittaja on ollut enemmän huolissaan ilmastohysteriasta kuin ilmastonmuutoksesta.

(Kirjoitus löytyy myös blogista:https://saarahuhtasaari.vuodatus.net/)

Lähteet:

The Heartland Institut (2018). The IPCC is still Wrong on Climate Change. Scientists prove it. Haettu: https://www.heartland.org/news-opinion/news/the-ipcc-is-still-wrong-on-climate-change-scientists-prove-it

Lawson, M. (2019). Climate hysteria. Connorcourt Publishing.

Psychology today (2019). Is Climate Change Our Next Mental Health Crisis? Haettu: https://www.psychologytoday.com/us/blog/all-is-well/201905/is-climate-change-our-next-mental-health-crisis

Virtanen, M. (2019). Ilmastopaniikki. Hoito-opas. Docendo.

Wikipedia. Moraalipaniikki. Haettu: https://fi.wikipedia.org/wiki/Moraalipaniikki

WUWT (2019). An Analysis of the Climate Change Hysteria. Haettu: https://wattsupwiththat.com/2019/03/16/%EF%BB%BFan-analysis-of-the-climate-change-hysteria/

----------------------------------------------------------------------------

ILMASTOHYSTERIAA

https://www.verkkouutiset.fi/koulutytto-ei-suostunut-ilmastolakkoon-noyryytettiin-luokan-edessa/

TURHAA ILMASTOHYSTERIAA

https://yle.fi/uutiset/3-6159129

------------------------------------------------------------------------

ILMASTOHERKKYYS

KOMMENTTI alla olevasta linkistä

http://hannusinivirta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/276756-yhtaloita-antroposeenista-prof-hans-joachim-schellnhuber

IPCC:n omaksuma ilmastoherkkyys – ilmaston lämpeneminen ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden kaksinketaistuessa, on useiden tutkijöiden käsityksen mukaan epätarkka ja liioiteltu.Esimerkiksi tohtori Antero Ollila on vertaisarvioiduin tutkimuksin todennut, että ilmastoherkkyys on 0,6. Tämä jo osoittaa, miten hataran tiedon varassa IPCC toimii, kun se on omaksunut arvot 4,5-1,5.Ollila perustaa laskelmansa siihen, miten kauan ydinräjäytyksessä syntynyt, isotoopista C14 muodostunut hiilidioksidi ilmakehässä viipyy. Kun kasvikunnan yhteyttämä hiilidioksi on pääosin isotoopista C12 syntynyttä, eikä isotoopista C14 muodostunut hiilidioksidi juurikaan tuohon yhteyttämiseen osallistu, pääosa hiilidioksidista häipyy ilmakehästä olennaisesti nopeammin (kierron ilmakehä-meret-kasvillisuus-maaperä) kuin isotoopista C14 muodostunut hiilidioksidi.KORJAUSSARJA KOMMENTTIIN:

Useiden tutkijoiden käsityksen mukaan ilmastoherkkyys on 0.5-1.0 celsiusasteen luokkaa. IPCC puolestaan on ”vetänyt hatusta” (yllä olevasta omaksumisesta) arvon 3.0. Siinäpä on huikea ero monien tutkijoiden laskelmiin verrattuna. Mielenkiintoista on sekin, että IPCC:n huippuarvo 4.5 C EI edes ole laskettavissa matemaattisesti esiteollisesta ajoista lähtien tapahtuneesta lämpenemisestä (esimerkiksi viilenemiskaudet, jotka ovat selvästi nähtävissä lämpötilojen mittauksista viimeisen 200 vuoden aikana).

Myös 2000-luvun lämpönousujen keskeytyminen (satelliittimittaukset) ja lämpönousun selkeä hidastuminen (maanpinnan lämpötilojen mittaukset) sotivat pahasti IPCC:n ”teoriaa” vastaan fysikaalisten todisteiden (lämpömittaukset) mukaan!

-------------------------------------------------------------------

9.5.2019

FIN-KATASTROFI: TULEVA (?) HILLOPURKKIHALLITUS ”KEKSI UUDET” ILMIÖT

HILLOPURKKIHALLITUS.jpg

Ilmiöryhmät on listattu valtioneuvoston julkaisemassa neuvottelupöytien rakennetta kuvaavassa dokumentissa.

Ne ovat:

1. Hiilineutraali ja luonnon monimuotoisuuden turvaava Suomi

2. Suomi kokoaan suurempi maailmalla

3. Turvallinen oikeusvaltio Suomi

4. Elinvoimainen Suomi

5. Luottamuksen ja tasa-arvoisten työmarkkinoiden Suomi

6. Kestävän talouden Suomi

7. Oikeudenmukainen, yhdenvertainen ja mukaan ottava Suomi

8. Osaamisen, sivistyksen ja innovaatioiden Suomi

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/05/hillopurkkihallitus-olisi-monialainen.html

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/279606-antti-lindtman-mtvlla-hallitusohjelma-tehdaan-aivan-uudella-tavalla-tassa-ovat

https://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/05/hsn-gallup-ei-muuttanut.html

--------------------------------------------

8.5.2019

VASEMMISTOBLOKKI RULETTAA SUOMESSA SEURAAVAT NELJÄ VUOTTA?

Kansanrintamaa ja hikeä pukkaa hillopurkkiin

Vasemmisto, sisältää vihreät, sai vaaleissa 76 paikkaa.

Nyt he saavat hallituksessa( jos se syntyy) enemmistön.

Leninin hengessä : Porvari on kyllä tyhmä, se kustantaa köydenkin, johon hänet hirtetään.

http://timosoini.fi/2019/05/kansanrintamaa-ja-hikea-pukkaa/

Sääliksi käy Suomen kansaa

”Hallitustunnustelija Antti Rinne (sd.) on päättänyt aloittaa neuvottelut hallituksen muodostamiseksi Sdp:n, Keskustan, Vasemmistoliiton, Vihreiden ja Rkp:n kesken. Palettiin kuuluisi 117 kansanedustajaa. Hallitusneuvotteluihin lähtevät puolueet ovat kuitenkin vaalikannatuksensa nettomenettäjiä.

Lisäksi koalitiota kokoamaan lähdetään pelkkien ilmiöpohjaisten asioiden kuten ”eriarvoisuuden torjunnan” ja ”ilmastonmuutoksen” pohjalta mutta ei esimerkiksi valtiontalouden, sananvapauden ja Suomen kansan perusoikeuksien pelastamiseksi.

Kalevi Sorsan pääministeriaikoina keskustasta ja vasemmistosta koottuja punamultahallituksia oli tapana sanoa kansanrintamahallituksiksi. Vuodelta 1966 juurensa juontava käsite ei kuitenkaan sovi kuvaamaan Antti Rinteen hallitusta lainkaan.

Nyt muodosteilla oleva hallitus on aidosti punavihreä hallitus, jolla ei ole mitään tekemistä kansan vaaleissa ilmaiseman tahdon kanssa. Se ei ole kansanrintamahallitus siksikään, että sen osapuolet vastustavat kansallismielisyyttä ja kansallista etua.

Murskatappion kärsinyt Keskusta kehtaa lähteä hallitukseen ilmeisesti vain siksi, että kannatuksen on päätelty olevan absoluuttisessa nollapisteessä, josta se ei enää voi laskea vaan ainoastaan nousta, tekipä mitä tahansa. Tämä ei pidä paikkaansa. Keskustan kannatus voi pudota siihen samaan noin 8 prosenttiin, jossa se on Ruotsissa, ja siitä tulee pelkkä maanviljelijäväestön sekä MTK:n korporatiivinen jatke, mikä rooli puolueelle tietenkin myös sopii.

Oppositioon jäävät järkipuolue Perussuomalaiset ja Kokoomus”.

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/05/saaliksi-kay-suomen-kansaa.html

HIILIDIOKSIDIHALLITUS (CO2-PULJU)

”Rinne saa hiilidioksidihallituksensa, Suomelle ja yrittäjille se on hiilimonoksidia”.

Hiilimonoksidi (CO)on tappavaa kaasua, häkää.

Kommentti täältä:

http://artolehkamo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/275643-huonoin-mahdollinen-hallituspohja

Vasemmistoblokki (demarit, vasemmistoliitto ja vihreät) ottaa vallan, yhdessä vaalien suurimman häviäjän keskustan kanssa (RKP on tyypillinen apupuolue, jos mukana hallituksessa).

Vasemmistoblokki ja keskusta on ns. kansanrintamahallitus, saman tyyppinen kuin Neuvostoliiton kaavailema hallitus Suomeen sotien jälkeen (kepulit tunsivat silloin nimen maalaisliitto). Kommunistit (skdl) ja vasemmistodemarit olisivat olleet neukkujen mielestä hallituksen kantava voima.

”Antti Rinne puhui kaikkien puolueiden olevan mukana ja kumminkin vehkeilee vaalien suurimman häviäjän keskustan kanssa. Tämäkö on sitä demokratiaa? ”

”Tämä on sitä suomalaista demokratiaa aidoimmillaan. Häviäjät neuvottelevat ja vaalien todellinen voittaja unohdetaan. A studio eilen lego palikka leikeissä ei persuja mainittu sanallakaan. Tämä muistetaan 4 vuoden päästä. Nyky pellet ovat jo nyt historiaa”.

”Nyt halveerataan suomalaista demokratiaa. Rinteessä ei ole valtiomiestä lainkaan, ei paljon muutakaan miestä. Ei hyväksy Perussuomalaisia hallitukseen, vaikka Perussuomalaiset ovat tällä hetkellä Suomen suurin puolue. En viitsi kertoa, mitä suosittelisin Rinteen tekevän itselleen! ”

”Jos keskusta lähtee mukaan hallitukseen, osoittaa se keskustalta todella pöyristyttävää demokratian halveksuntaa. Myös Antti Rinteeltä, jos hän ottaa keskustan hallitukseen ohi perussuomalaisten ja kokoomuksen. Kansa on puhunut ja suurin häviäjä ei missään tapauksessa kuulu hallitukseen. Keskusta on pettänyt maaseudun ihmiset, toivottavasti ei tässäkin tapauksessa”.

Kommentit täältä:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/76fc8dd4-f5a6-4988-b806-c140911c259a

-------------------------

Minne kuljet SDP?

Asevelijuntta

http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2009/10/asevelijuntta.html

Aika on ajanut asevelisosialistien ohi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Asevelisosialistit

”Punaiset veljeni”, mihin on haukankatseenne kadonnut, missä on sotakirveenne, te olitte leijonaa rohkeampia ja kaikkia muita viisaampia.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Aseveliakseli

Aseveliakseli oli nimitys Suomessa sotien jälkeisinä vuosikymmeninä vaikuttaneelle poliittiselle koalitiolle, jonka muodostivat lähinnä Kokoomusta, Kansanpuoluetta ja SDP:tä kannattaneet neuvostovastaiset sotaveteraanit. SDP:n oikeistoa (ns. asevelisosialistit) ja kokoomuksen vasemmistoa sekä liberaaleja yhdisti suomalaisen hyvinvointivaltion rakentaminen.

https://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2011/06/13/aseveljia-ikava/

http://www.kylmasota.fi/fi/index.php/103-2-toisen-maailmansodan-jalkeinen-aika-1944-1955/2-4-suomen-aseman-vakiintuminen-1947-1948/2-4-2-sisapoliittiset-kiistat/2-4-2-laatikot/263-asevelisosialistit

Tänä päivänä, teidän ”arvopohjaanne” liittyy moraalinen ylimielisyys, ”arvopohjanne alla” olevien ihmisten vanhojen blogien retostelu. Kuitenkin, nämä suomalaiset haluavat pitää Suomen itsellään ja säilyttää sen hyvinvointivaltion, jota teitä edeltävät demarit, aseveljet olivat luomassa.

https://www.tapionajatukset.com/36525

https://www.tapionajatukset.com/37267

-------------------------------------------------

26.4.2019

KORJAUSSARJA DEMARIJOHTAJA RINTEEN ILMASTOUSKONTOON

Lista julki – Tässä ovat Antti Rinteen hallituskysymykset

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/278506-lista-julki-tassa-ovat-antti-rinteen-hallituskysymykset

Demaripomo Antti Rinteen ensimmäinen kysymys (muille puolueille):

Oletteko sitoutuneet globaalisti ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseen 1,5 asteeseen? Oletteko sitoutuneet siihen, että Suomi on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä ja sen jälkeen nopeasti hiilinegatiivinen?

Vastaus: ”Parturient montes nascetur ridiculus mus” (Vuoret ovat synnyttämässä, syntyy naurettava hiiri).

”Ilmastomestari” Rinne kuvittelee, että Suomen (demarien, vihreiden ja vasemmistoliiton) ”kunnianhimoiset” ilmastotoimet ”pysäyttävät” ilmaston lämpenemisen 1.5 asteeseen!!!

Luonnollisten tekijöiden vaikutukset (kuten auringon aktiivisuuden vaihtelut) on kuulemma tuon punavihreän porukan hallinnassa! Ehkä se punavihreä ”viisaus” vielä pystyy kääntämään maapallon akselin ilmaston vaihteluiden kannalta parempaan asentoon? Kunhan nyt ensin aurinkotähtemme kokonaissäteily (Total Solar Irradiance TSI) ja aurinkosyklien voimakkuuden vaihteluiden magneettiset vaikutukset (kauempaa avaruudesta tulevan kosmisen säteilyn) planeetta Maan pilvisyyteen ja sitä kautta ilmastoon laitettu kuriin?

O sancta simplicitas (Voi pyhä yksinkertaisuus!)

Punavihreä porukka:

Kyllä se (1.5 asteen lämpöpysäytys) onnistuu kun panemme lihan, autoilun, asumisen, kuluttamisen ja lentämisen verot ja muut keksimämme ihmisen syyllisyyden johdosta lankeavat synnit maksettaviksi.

-----------------------------------------------------------

ILMASTOUSKONTO VAI JÄRJEN KÄYTTÖ? ?

Mitä tiesimme ilmastouskosta ja järjen käytöstä viisi vuotta sitten?

Ilmastouskonto

https://www.tapionajatukset.com/144

Ilmastonmuutos: Järki vai Uskonto?

https://www.tapionajatukset.com/148

MITÄ TIEDÄMME TÄNÄÄN?

Mitä tiedämme tänään (2019) ilmaston lämpötilojen kehityksestä? Ainakin sen, että lämpötilat eivät ole nousseet enää 2000-luvulla. Miksi jatkuva hiilidioksidipitoisuuden nousu ilmakehässä ei ole kiihdyttänyt globaalien lämpötilojen nousua? Miten siihen on vaikuttanut aurinkosyklien heikkeneminen (auringonpilkkujen pienentynyt määrä ja näin ollen heikentyneet magneettiset vaikutukset), siihen vastaavat astrofysiikan ja ilmastotutkimuksen tohtori (Lena) ja professori (Zharkova)

ASTROFYSIIKAN TOHTORI JA ILMASTOTUTKIJA JUDITH LEAN

Judith Lean on tutkinut auringon vaikutusta ilmastoon noin 30 vuoden ajan.

IPCC ei siteeraa eniten referoituja ilmastonmuutostieteen tutkijoita

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258085-ipcc-ei-siteeraa-eniten-referoituja-ilmastonmuutostieteen-tutkijoita#comment-3903017Thursday, November 1st 2018

"We have to know what it's doing, and we have to know what it isn't doing,” said Judith Lean, NASA Solar Scientist.

Dr. Judith Lean has been studying the sun for thirty years.

"During Solar Minimum there's slight less energy coming in,” said Lean.

https://local21news.com/news/local/solar-minimum-could-bring-wild-weather-patterns-11-01-2018

JUDITH LEAN

https://www.researchgate.net/profile/Judith_Lean

http://www.nasonline.org/member-directory/members/3004009.html

https://www.google.com/search?q=judith+lean+ilmastonmuutos&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwim2vLZx5rgAhXp_CoKHR_PAwkQ_AUIDigB&biw=1920&bih=916

PROFESSORI VALENTINA ZHARKOVA

https://www.researchgate.net/profile/Valentina_Zharkova

https://prabook.com/web/valentina_vladimirovna.zharkova/313743

Professori Valentina Zharkovan tutkijaryhmän tekemän ennusteen mukaan Aurinko on menossa ”nukkumaan” ja vuosien 1645–1715 ”pieni jääkausi” toistuu 2030-luvulla.Ennusteen mukaan Auringon aktiivisuus laskee 60 prosentilla 2030-luvulla. 

”Pienen jääkauden” aikana auringonpilkut olivat hyvin harvinaisia. Zharkova ennustaa, että nämä niin sanotun Maunderin minimin ominaisuudet toistuvat vuosina 2030–2040.

Zharkovan tiimi on onnistunut kehittämään erittäin tarkan ennustemallin Auringon käyttäytymisestä. Jo pitkään on tiedetty Auringon aktiivisuuden vaihtelevan sykleittäin, mutta jokainen sykli on siitä huolimatta omanlaisensa.

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/89092-professori-teki-laskelman-aurinko-menossa-nukkumaan-vuosien-1645-1715-ilmio

Aurinkominimi johtaa ilmaston viilenevään vaiheeseen – meidän pitää varautua nyt, sanoo aurinkofyysikko   Astrofyysikko Tohtori Valentina Zharkova varoittaa tulevasta globaalista ilmaston viilenemisestä. Katovuosia voi olla tulossa ja ruoka käydä vähiin...

https://www.kotipohjolassa.fi/tag/valentina-zharkova/

”Pieni jääkausi” tulossa

https://www.metsalehti.fi/keskustelut/aihe/pieni-jaakausi-tulossa/

https://www.youtube.com/watch?v=2ufAps9RRaQ

Valentina Zharkova: The Solar Magnet Field and the Terrestrial Climate

https://www.nextbigfuture.com/2018/11/winter-is-coming-super-grand-solar-minimum.html

https://www.sott.net/article/400195-Professor-Valentina-Zharkova-explains-and-confirms-why-a-Super-Grand-Solar-Minimum-is-upon-us

https://watchers.news/2018/11/11/valentina-zharkova-solar-magnet-field-and-terrestrial-climate-presentation/

SUOMENKIELINEN YHTEENVETO (löytyy alla olevasta linkistä Johdannon ja Kiinnitetyn kirjoituksen jälkeen)

Suomenkielinen yhteenveto (Judith Lean ja Valentina Zharkova) auringon vaikutuksesta.

https://www.tapionajatukset.com/36782

Mitä tiedämme ilmaston vaihteluista?

https://www.tapionajatukset.com/35689

Mitä ajattelevat ilmastoskeptikot?

https://www.tapionajatukset.com/37099

https://www.tapionajatukset.com/35731

Ilmastonmuutoksen käsittelyyn ja ilmastopolitiikkaan tarvitaan suhteellisuuden tajua

https://www.tapionajatukset.com/35902

Ilmastonmuutoksen kemiaa

https://www.tapionajatukset.com/35571

Miten ilmastonmuutoskeskustelu vaikutti Suomen eduskuntavaaleihin?

https://www.tapionajatukset.com/37267

Teoreettista fysiikkaa ja tutkijan ilmastopohdiskelua

https://www.tapionajatukset.com/32498

ILMASTOUSKOVAISET, ILMASTOREALISTIT JA ILMASTOSKEPTIKOT

Ilmastonmuutos - miksi ette panikoi?

Helsingissä 6.4.2019 järjestetty marssi ilmastonmuutosta vastaan oli vaikuttava näky. Tuhannet ihmiset vaativat nopeita toimia ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi. Osa kehotti suoraan kansalaisia panikoimaan, koska tilanne on niin vakava.

http://pjarvinen.blogspot.com/2019/04/ilmastonmuutos-miksi-ette-panikoi.html

Poimintoja (alussa tämä merkki ”) Petteri Järvisen oivaltavasta kirjoituksesta (korostukset ja alleviivaukset tekemiäni).

Kommenttini [näiden merkkien sisällä]

” Tuhansien ihmisten kulkue vaikutti varmasti kansanedustajiin ja vaalitulokseen, jossa eduskuntaan valittiin 17 vihreää naista. Liikkeellä ovat selvästi isot voimat. Asiaa ei ole turhaan verrattu uskontoon.

” Eilen Ylen pääuutisissa höristin korviani. Kirsti Jylhän tutkimuksen mukaan "ihmiset, jotka hyväksyvät epätasa-arvoisuuden, kieltävät useammin myös ilmastonmuutoksen".

[Ilmaston vaihteluiden kieltäminen on turhaa, sillä viime vuosisadalla ilmasto on lämmennyt. Tärkeämpi ”porukka” on ns. ilmastorealistit tai ilmastoskeptikot, jotka vain ja ainoastaan osoittavat tutkimuksillaan sen, että ihminen ei ole syyllinen siihen, mitä IPCC ja ilmastouskovaiset tai Suomen punavihreä porukka (demarit, vasemmistoliitto ja tietysti vihreät) jankuttaa]

" Ylen juttu avaa tutkimusta hieman enemmän, mutta silti epätasa-arvon ja ilmastonmuutoksen rinnastaminen tuntuu hurjalta. Tutkimuksen mukaan ilmastouskosta on tulossa poliittinen voimatekijä, joka jakaa kansaa jo ajatuksen tasolla.

[Kysymys on todellakin uskonnosta, jolla ihmisiin pyritään vaikuttamaan tunteiden tasolla. Esimerkiksi järki hylätään, kun ilmastonvaihteluiden luonnolliset pakotteet (aurinkosyklit ja niiden magneettiset vaikutukset) ”heitetään roskakoriin”. Toisaalta, ymmärrän hyvin, ettei tunteella ilmastonmuutoksen suhtautuva porukka ymmärrä tuon taivaallista (saati sitten maallista) astrofyysikoiden tutkimuksista. Ilmastouskonto on helppo ratkaisu: Ei tarvitse muuta kuin uskoa IPCC:n lähetyssaarnajien sanomaan]

” Suomi voi pienuutensa vuoksi toimia asiassa vain moraalisena esikuvana. Suomi pyrkii kalliisti eroon hiilivoimasta samalla, kun Intiassa rakennetaan 1600 megawatin hiilivoimalaa. Uutisen mukaan hiilen osuus Bangladeshin sähköntuotannosta on nyt kolme prosenttia, mutta maa aikoo nostaa sen 50 prosenttiin vuoteen 2030 mennessä. Onko tämän faktan toteaminen ilmastodenialismia, oikeistolaisuutta vai rasismia? Nähdäkseni ei mitään niistä.

” Joskus tuntuu, että ilmastopaniikin lietsominen on suorastaan teollisuuden salajuoni. Kun julkinen huomio kiinnittyy ilmastoon, mikromuovien ja luonnon monimuotoisuuden uhkat jäävät piiloon.LUE MYÖS KIRJOITUKSEN KOMMENTIT

---------------------------------------------------------Ilmastopaniikki ja sen hoito-opashttp://pjarvinen.blogspot.com/2019/04/ilmastopaniikki-ja-sen-hoito-opas.html”Toimittaja Matti Virtanen julkaisi maaliskuussa kirjan Ilmastopaniikki ja antoi sille kuvaavan alaotsikon: hoito-opas. Koska aihe on herkkä enkä ole asiantuntija, en lähde arvioimaan ilmaston lämpenemistä sinänsä. Virtasen kirja on kuitenkin mainio, sillä se antaa erilaisen näkökulman nykyiseen ilmastovouhotukseen ja siihen paniikkiin, johon meitä suomalaisia yllytetään”.


Paniikista ei ole koskaan hyötyä, ei liioin hätiköidyistä toimista. Mitä tahansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi tehdäänkin, sen täytyy olla rationaalista ja perusteltua. Arjen pienet teot eivät paljon auta, eivät edes koko Suomen isot teot.

Tiedemiehet ovat liki yksimielisiä siitä, että ilmasto lämpenee.[HUOM: Ilmasto ei ole enää lämmennyt 2000-luvulla samalla vauhdilla kuin 1900-luvulla:

http://www.climate4you.com/

Satelliittimittausten kukaan lämpenemistä ei ole juurikaan tapahtunut, ja Maapallon pintalämpötilojen mittaukset osoittavat vain lievää lämpenemistä 2000-luvulla]Kehityksen nopeus ja ihmisen osuus nousussa on paljon mutkikkaampia asioita. Virtanen on haastatellut lukuisia tutkijoita niin Suomesta kuin lähimaistakin, joiden mielestä ihmisen vaikutusta on liioiteltu, eikä tulevaa lämpenemistä osata ennustaa.-------------------------------------------------------