Share |

Neljännen Valtakunnan (EU) ministerit (ja ilmastokomissaari): KAIKKI KOTONA?

____________________________________________________________________________

Esittely (kuka olen?) Etusivulla ja täällä.  Sivustollani on ollut viime aikoina lukijoita (tai ainakin vierailuja)  yli 220 000 ja sivunavauksia yli 320 000.

mina_2012_210x220.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------

NELJÄS VALTAKUNTA

Neljättä Valtakuntaa Etsimässä.

Neljäs Valtakunta.

Neljännen Valtakunnan Uskonnot.

Eroskohu Neljännessä Valtakunnassa.

--------------------------------------------------------------------------------------

AJANKOHTAISTA FIN POLITIIKKAA

…….20.8.16……?

Menneisyys on osa tulevaisuutta

AJATONTA (kuten ”paskapönttöprinsessan” uudet seikkailut täyspäisten universumissa)

KEPU-BISNES JA KORRUPTIO. ELITISMI JA POPULISMI. ELIITIN LEIMAKIRVEET

http://www.iltasanomat.fi/paakirjoitus/art-2000001232621.html

http://euvostotaivas.blogspot.fi/2016/08/paskaponttoprinsessa.html

KOKOOMUSLAISEN OPETUSMINISTERIN 4 000 EURON ILLANISTUJAISET

Mut eihä tää ol mittä (murre totesi):  HUMUNEN JA HIMANEN löivät selvästi Sannin!

(HUMU ja Himanen, Satakunnan Kansa 13.3.2013)

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001233051.html

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/humu_ja_himanen_596x640.jpg

https://no2need.wordpress.com/2016/08/05/grahn-laasonen-bilettaa-kansa-maksaa-20168/

OPETUSMINISTERI SANNI GRAHN-LAASONEN LÄSSYTTÄÄ POPULISMISTA JA RASISMISTA

”Kykypuolueen” AIVOPESUA harrastava  ministeri.  Mistä näitä kokoomuksen lässyttäviä ”kykynaisia” oikein sikiää?

”Grahn-Laasonen kuvaa nykyistä Kokoomusta hyvin. Hänellä on kyky tuottaa puhetta mutta puheen sisältö on yleensä täynnä ulkoa opeteltuja iskulauseita ja tyhjänpäiväistä lässytystä”.

Ymmärrän kyllä, että Sanni kuvittelee kuuluvansa eliittiin, joka tarvitsee leimakirveiden (populismi ja rasismi) heiluttelua yhteisen kansan (rahvaan) kurissa pitämiseksi. Elitismi ja Populismi ovat eräänlaisia vastakohtia (kuvitellun) eliitin retoriikassa. Tarvittaessa puhetta voidaan vielä koventaa rasismi-leimakirveen vilauttamisella.

 http://www.verkkouutiset.me/syrjivat-aatteet-pois-takaraivoistamme/

http://vasarahammer.blogspot.fi/2016/08/opetusministeri-harrastaa-aivopesua.html

MONIKULTURISMI  RASISMI  PAKOLAISET

Sota EI OLE peruste turvapaikalle, monikulturismi on kansakuntamme syöpäläisten ideologia

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tynkkynen-sota-ei-ole-peruste-turvapaikalle-monikulttuurisuus-pahin-skenaario/6004882

http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2016/07/maailma-palaa-sedat-mankuvat-rasismista.html

https://plus.google.com/+TiinaWiik

--------------------------------------------------------------------------------------

HÄVITTÄÄKÖ SIPILÄN HALLITUS SIVISTYKSEN ?

FINLANDIA-VOITTAJA LAURA LINDSTEDT 

04_laura.jpg

05_laura.jpg

VIDEO FINLANDIA-PUHEESTA

 Laura Lindstedt kertoi näkemyksensä hallituksen toiminnasta (korostukset tekemiäni)

”Suomen hallituksen tempoileva, mutta ideologisesti tarkoitushakuinen politiikka murentaa turvallisuudentunnetta. Uusliberalistisen ideologian narratiivissa rikkaiden pöydiltä varisevat murut putoavat köyhän suuhun. Nyt perusoikeistolainen hallituksemme haluaa helpottaa hallintarekisterihankkeellaan rikkaiden veroparatiisipuljausta. Ikävä kyllä veroparatiisit ja ne vallanpitäjät, jotka eivät todella taistele verokeitaita vastaan, rapauttavat valtioita, yhteiskuntia, yhteisöjä, joissa ihmiset ovat valmiita rakentamaan yhteistä hyvää”.

Suomea ollaan rakentamassa aivan tietoisesti luokkayhteiskunnaksi. Isoisäni oli torpan poika. Isoisoäitini oli kiertävä sairaanhoitaja. Isoäitini oli puhelinkeskuksen sentraalisantra. Oma äitini oli jo luokanopettaja. Suvussamme uskottiin, ja uskotaan yhä, koulutukseen”.

”Mitä meidän johtavat poliitikkomme ovat tunkeneet koulutuksen, sivistyksen, tieteen ja totuuden ideaalien paikalle”.

”Sieltä löytyvät huiputus, sumutus, kulutus ja kuristus – kaikki nämä lyhyen tähtäimen näennäisratkaisut, joiden seurauksista myös tulevat sukupolvet joutuvat kärsimään, elleivät päättäjät pian havahdu hereille innovaatiounistaan”.

PALA PURTAVAKSI

pala_purtavaksi.jpg

http://www.opettaja.fi/cs/opettaja/jutut&juttuID=1408914749665

Opettaja on hankalan yhtälön edessä, kun ops vaatii yksilöllistä opetusta, vaikka kuntien rahatilanne pakottaa suurentamaan ryhmiä.

Katja Järvisen innostus loppuu kuitenkin lyhyeen, kun puhe tulee siitä, miten hienot ideat saadaan käytäntöön.

Samaan aikaan, kun uusi ops vaatii yksilöllisempää opetusta, Lahden kaupunki leikkaa kaikki jakotunnit. Ensi vuonna Järvisen jokaiselle tunnille osallistuvat kaikki 26 oppilasta, kun tänä vuonna hän on saanut yhden jakotunnin matematiikkaan ja yhden äidinkieleen.

Ops [ja opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen] vannoo digitaalisuuden nimiin, mutta Myllypohjan koulussa on rahaa oppikirja­tilauksiin niin vähän, että Järvinen ei pystynyt hankkimaan englannin opiskeluun ajan hermolla olevaa sähköistä oppimateriaalia.

http://sannigrahn-laasonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/puheenaihe/Digitalisaatio

Ja tuleeko digiloikasta tipuaskel, kun luokassa on käytössä vain kaksi tietokonetta?

– Vaikka olisi kuinka uudistusmielinen, tuntuu siltä, että jossakin vaiheessa on nostettava kädet pystyyn. Millä muulla alalla vaadittaisiin firmaa uudistumaan kokonaisvaltaisesti ja samalla kerrottaisiin, että pyörität sitten uutta toimintaa entisillä resursseilla, ja niistäkin vähän leikataan! Tietävätköhän vanhemmat ja veronmaksajat, mitä koulu­maailmassa tapahtuu? Järvinen kyselee.

Että se sitten siitä Sanni Grahn-Laasosen opetuksen ja koulutuksen ”kehittämisestä”!

----------

SIPILÄN (SSS) SOS-HALLITUS

SOS.jpg

SOS (VIDEO)

ULRIKE UNESSA (ONEIRON) JA UKRAINASSA (JÄÄKAUDEN AIKANA)

FINLANDIA-VOITTAJA Laura Lindstedt VIDEO, jossa ”esiintyy” ULRIKE:

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1448515454136

FINLANDIA-VOITTAJAN TEOS

Oneiron. Ονείρων. Uni. 

”Laura Lindstedtin pitkään odoteltu toinen romaani alkaa dramaattisesti: nuori kaunis Ulrike saapuu outoon paikkaan, ”valkoiseen tilaan”, elämän ja kuoleman väliseen tilaan, jonnekin tuonpuoleiseen, jossa kuusi naista raiskaa hänet. Vai raiskaako? Oikeastaan kyse on jonkinlaisesta initiaatioriitistä, jossa tulokas vihitään yhteisön jäseneksi. Ulrike saa räjäyttävän orgasmin oraaliseksin päätteeksi. Tervetulotoimituksen kielipelin välityksellä suo Shlomith, laiha, sairaan näköinen nainen. Shlomith on Johtaja. Muut ovat hänen apureitaan”.

Lainattu täältä:

http://kannestakanteensivuistasivuille.blogspot.fi/2015/07/laura-lindstedt-oneiron-teos-2015.html

http://www.hs.fi/kulttuuri/a1448519784607

___________________________________________________________________________

VANHEMMAT JUTUT

1.10.2013

Kokoomuksen puisto-osastosta (De Gröna)  ”heitetään laattaa”:  Tuleva ex-ympäristöministeri Ville Niinistö oksentaa ministerikollegansa päälle (ylempi kuva). Alemmassa jutussa ex-älykkö, ulkoministeri Erkki Tuomioja on  Maya-intiaanien ”maailmanloppu-linjalla”.

ex-ymparistoministeri_540x640.jpg

ex-alykko_640x581.jpg

----------------------------------------------------------------------------

1.8.2013

Ministerit ovat palanneet tai palailemassa lomiltaan, mutta onko KAIKKI KOTONA?

Ville Niinistöstä tuossa hieman alempana (ILMASTONMUUTOS).

Susanna Huovinen kohautti kansalaisia ehdotuksellaan keskioluen vetämisestä takaisin Alkon hyllyille. Tämä olisi kuitenkin paluuta menneisyyteen, vuoteen 1969, jolloin keskiolut vapautettiin ”Alkon kahleista”. Mitä seuraisi jos ministerin ajattelumallia toteutettaisiin? Ainakin ”viinaralli” Virosta kiihtyisi ja kansalaiset joutuisivat eriarvoiseen asemaan, eihän siellä maaseudulla nyt Alkon myymälöitä ole joka kylässä. Henkilöautoliikenne ja päästöt lisääntyisi kun ”kotimainen viinaralli” kiihtyisi. Lisäksi sauna- tai ruokakaljat pitäisi kaupungissakin noutaa ”pitkäripaisesta” ja muitakin hankaluuksia tulisi tavalliselle ihmiselle, suurkuluttajat kyllä hankkivat viinansa vaikka mistä, tämä nähtiin jo kieltolain aikana 1900-luvun alkuvuosina.

Ministerin ajattelu olisi siis paluu menneisyyteen ja kieltojen tielle. Eikö ministerillä ole mitään tulevaisuuden visioita?

Krista Kiuru puolestaan halusi ”viivyttää nuorten syrjäytymistä” ehdottamalla oppivelvollisuuden jatkamista vuodella. Tämä puolestaan olisi ”pakkopullaa” monelle jo opiskeluun väsyneelle ja pahentaisi tilannetta. Jonkinlainen oppisopimus systeemin rakenteellinen kehittäminen ja sekä opiskelu ja työn yhdistäminen voisi olla huomattavasti parempi keino.

Ei ihme, että demarien suosio on pohjamudissa, kun tulee tällaisia (Huovinen ja Kiuru) ehdotuksia. Ei tainnut ministerikierrätys tuoda lisäpisteitä puolueelle.

I L M A S T O N   M U U T O S

 

1.8.2013

Ympäristöministeri Ville Niinistö Suomen hölmöin ministeri?

Ministeri Ville Niinistön tavoite: VIHREÄN USKONNON YLIVALTA

Ville Niinistön tavoitteena on “VIHREÄ MAAILMANJÄRJESTYS”, ja ilmastolaki, jolla Suomea hallinnoidaan.

Siis miten kehitämme kaupunkeja, liikennettä, asumista, ruoan tuotantoa… Ilmastolain tavoitteena on ohjata tehokkaasti päästövähennyksia niin, että kaikkien ministeriöiden toimet kootaan yhteen… Ilmastolaki on toteuttamisväline… jonka painoarvoa halutaan nostaa politiikassa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa… Ilmastolaki ohjaa kaikkia muita lakeja… Liikenteen, jätehuollon, energiantuotannon sääntely (siis pitäisi koordinoida ilmastolain perusteella)…

Ilmastolain valmistelun julkisena perusteluna on torjua ilmaston lämpenemistä, ja siitä johtuvien vaaratekijöiden vuoksi vihreän katastrofi-ideologian kannattajat haluavat saada välineen, jolla voisi ohjata kaikkea toimintaa Suomessa.

Professori Atte Korhola totesi samassa A-studion jaksossa yksiselitteisen selvästi, että Suomen ilmastolailla ei ole mitään vaikutusta maailmanlaajuisiin hiilidioksidipäästöihin. Jos uskoisimme nykyiseen ilmastoparadigmaan ja tuohon Korholan uskottavaan väitteeseen, joutuisimme silti toteamaan, että valmisteilla olevalla ilmastolailla ei olisi vaikutusta ilmastoon. Tämä todistaa voimakkaasti sen puolesta, että ilmaston pelastaminen ei olekaan lakihankkeen tähtäimessä. Päämääränä on vain sementoida vihreän uskonnon ylivalta kaikkeen muuhun politiikkaan nähden.

 

30.7.2013

Ministeri Ville Niinistö valehteli televisiossa päin näköä.

Maailmalla kiistellään ilmaston lämpenemisen ja hiilidioksidipäästöjen yhteydestä. Arvostettujen ilmastontutkimuslaitosten mukaan globaali ilmasto ei ole enää lämmennyt vuosiin. Muun muassa Nasan ja Iso-Britannian ilmatieteenlaitoksen tilastoissa ei ole näkynyt lämpenemistä 16 vuoteen. Hallituksella ei ole suunnitelmia sen varalle, että ilmasto jäähtyisikin.

Ville Niinistö väitti muun muassa, että ilmasto lämpenee vähintään 4 astetta! Tämä valhe on napattu virtuaalimaailmasta, eräästä tietokoneella tehdystä tulevaisuuden skenaariosta! Niinistö myös höpisi ilmaston lämmenneen ”aina viime vuosiin asti”, vaikka Nasan ja Britannian ilmatieteen laitoksen mittaukset kertovat ettei lämpenemistä ole enää tapahtunut 16 vuoteen! Hän ei siis luottanut näiden huippututkimusyksiköiden mittauksiin! Vaikka hän väitti uskovansa tieteeseen, fysikaaliset mittaustulokset eivät siis tämän viherpiipertäjän mielestä kuulu tieteen alueeseen! Voi pyhä yksinkertaisuus!!

LÄHTEET

http://yle.fi/uutiset/ymparistoministeri_niinisto_ymparistoasioista_toimin_tieteen_pohjalta_en_keksi_totuuksia/6754062

http://areena.yle.fi/tv/1956595

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2013/07/ville-niinisto-valehtelee-pain-nakoa.html

NOAA: Ilmaston lämpötilojen vaihtelu pääasiallisesti Luonnollista vaihtelua.

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2013/07/paluu-lampoaaltojen-luonnollisuuteen-ja.html

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2013/07/pesan-puolustus-uhattuna-nykyilmastossa.html

Ilmastokeskustelussa on jo lähes 20 vuotta hoettu mantraa, jonka mukaan

  1. ilmasto lämpenee,
  2. se johtuu ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden noususta,
  3. me ihmiskuntana olemme siihen syyllisiä, ja
  4. tiedemaailma on asiasta tästä kaikesta lähes yksimielinen.

Hesarin ”töpselitytöt” (ei pahan hiilen polttamista tarvita, sähköhän tulee kun työntää töpselin pistorasiaan”, kun aikoinaan sähköautoilusta intoilivat) jatkavat mantran hokemista.

 

--------------------------------

MAAPALLON ENERGIATASAPAINO

Planeetta Maan energiatasapainon tutkimus (update) osoittaa, että (IPCC:n käyttämät) ilmastomallit ovat väärässä.

POIMINTOJA

1.    Ihmisen ilmakehään tuottaman hiilidioksidin (alla 5%) ”pakotevaikutus”  katoaa epämääräiseen       kohinaan.

2.    Luonto tuottaa yli 95% vuotuisista CO2-päästöistä.

3.    Ilmaston lämpötilojen vaihtelut ovat vuosisatojen ajan korreloineet aurinkosyklien kanssa, eivät CO2-pitoisuuksien kanssa.

4.    Tietokoneilla laaditut ilmastomallit eivät ole mikään kokeellinen todiste ilmaston vaihteluihin vaikuttavista tekijöistä

5.    AGW (”ihmisen syyllisyys”) EI ole TEORIA, ainoastaan oletus tai uskomus.

6.    Väite (IPCC), että  ”90 prosentin todennäköisyydellä ihminen on syyllinen”  (viime vuosisadan lämpenemiseen, 2000-luvullahan globaali lämpeneminen on pysähtynyt) on pelkkä arviointi.

7.    Tällainen arviointi voidaan TULKITA myös näin:  ”emme tiedä mitkä tekijät aiheuttivat (viime vuosisadalla havaitun) lämpenemisen, joten sen TÄYTYY olla hiilidioksidi (SIC!).

IHMINEN EI OLE SYYLLINEN ILMASTON MUUTOKSIIN

Ei ole olemassa mitään kokeellista todistusaineistoa (dataa) siitä, että ihmiskunnan käyttämät fossiiliset polttoaineet (hiilivedyt ja niistä syntyvä hiilidioksidi) aiheuttaisivat ei-toivottua ilmaston lämpenemistä.

There are no experimental data to support the hypothesis that increases in human hydrocarbon use or in atmospheric carbon dioxide and other greenhouse gases are causing or can be expected to cause unfavorable changes in global temperatures, weather, or landscape. There is no reason to limit human production of CO2, CH4, and other minor greenhouse gases as has been proposed (82,83,97,123).

slide13.png

---------------------------------------------------------------------------------------

MINISTERIEN VIRHEARVIOITA, MEPPIEN MYYRÄNTYÖT JA ILMASTOUSKONTOtanskatar_ilmaston_saataja.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------

IPCC:n RAPORTIT

SYYT, miksi YK:n ilmastopaneeliin (IPCC) EI VOI LUOTTAA.  

-    Raporttien kirjoittajat (”asiantuntijat”)
-    Organisaation rakenne

Katso täältä tutkivan journalistin (Donna Laframboise) tutkimus aiheesta.

ILMASTOUSKONTO MURENEE (22.10.2012)

Heikkotasoisen ilmasto”tieteen” mureneminen:  Termodynamiikka (konvektio)  säätelee ilmakehän lämpötapahtumia (EI säteilyfysiikka, kuten ilmastouskonto yrittää esittää).

KASVIHUONE-ILMIÖN TERMODYNAMIIKKAA

Säteily (auringosta) tuo tietysti lämpöenergiaa planeetta Maahan, mutta maanpinnalta takaisin heijastuva ja kasvihuonekaasuihin imeytynyt (absorboitunut) lämpösäteily EI emittoidu (säteile takaisin) maanpintaan, vaan siirtyy ympäröivään molekyylijoukkoon ja lämpö siirtyy konvektiolla (ainesiirrolla) ilmavirtausten mukana.

LUE lisää TÄÄLTÄ (sivun lopussa, VIILENEMINEN) säteilyfysiikka/termodynamiikka ilmiöistä. Huomaa myös, että maapallo ei ole termodynaamisesti suljettu eikä  eristetty systeemi! Lämpösiirto ylemmän ilmakehän ja ”alemman avaruuden” välillä on siis sallittu ilmiö avoimessa systeemissä. Ei ole mitään (kasvihuoneessa olevaa) ”lasikattoa”, josta tapahtuisi heijastumista maanpinnalle.  

Kasvihuone-ilmiön kaltaista, mutta termodynamiikan säätelemää, lämpenemistä (lämpösäteilyn imeytymistä) tietysti on, mutta väärin ”tarjoiltuna” ilmastouskovaisten tutkijoiden ”teorioissa”. Hiilidioksidin aiheuttama lämpeneminen on noin yksi (1.2) celsius-aste CO2-pitoisuuden tuplaantuessa, EI siis mitenkään niin pelottavaa kuin ”alarmistit” ja heidän laulujaan lauleleva media rummuttaa.

ILMASTO EI OLE LÄMMENNYT NOIN 15 VUOTEEN

Tämän osoittaa Britannian ilmatieteen laitoksen  (MetOffice) mittaustulokset. Ilmastomallit ovat suuresti yliarvioineet  maapallon lämpenemistä. Täällä suomenkielinen huomio ilmastouskovaisten (Hesari) pelottelu-propagandasta.

ei_lampenemista_15_vuoteen.jpg


 

 

 

 

ipcc-projections-ar4-models-v-empirical-web.gif

 

 

 


-----------------------------------------------------------------------------------------

SYYLLISET RIKKIDIREKTIIVIIN

Neuvottelut rikkidirektiivistä aloitti ex-ympäristöministeri Paula Lehtomäki. Pääministerinä toimi silloin Matti Vanhanen.

Tämän Suomen ulkomaankauppaa (vientiä) vahingoittavan direktiivi-luonnoksen neuvottelivat suomalaiset virkamiehet, joten silloiset ministerit,  kepulaiset poliitikot (Vanhanen ja Lehtomäki sekä liikenneministeri Anu Vehviläinen) ovat siitä vastuussa.

Entinen ympäristöministeri Paula Lehtomäki on myös aikaisemmin (kepulihallituksessa ollessaan) esittänyt kovia otteita bensamoottorin (ja yksityisautoilun) kieltämiseksi. Ministerin silloisen lausunnon mukaan hiilidioksidirajat tulisi vetää niin alas, etteivät polttomoottorit kykenisi niitä alittamaan testeissä! Tämä merkitsisi siis bensamoottorien loppua autoilussa. Sillä lailla tämä ”neropatti” olisi kyykyttänyt (tulevia entisiä) autoilijoita.

TULEVA EX-YMPÄRISTÖMINISTERI VILLE NIINISTÖ

Ville Niinistö jauhaa paskaa ihmisten lihamyllyssä (28.10.2012).

Mutta eipä taida nykyinen ympäristöministeri Ville Niinistö olla sen parempi vaihtoehto yrittäessään saada Suomeen ILMASTOLAIN (CO2-päästöjen leikkaamiseksi). Tämä vaikeuttaisi edelleen (rikkidirektiivin lisäksi) maamme teollisuutta ja vähentäisi viennistä saatavia tuloja.

LISÄKSI on huomioitava (YLLÄ ESITETTY) tosiasia, että ILMASTO EI OLE LÄMMENNYT 15 VUOTEEN!

JA SE, että ILMASTOMALLIT (tietokoneilla laaditut, EI kokeellista fysiikkaa!) ovat pahasti YLIARVIOINEET LÄMPENEMISTÄ!

On se kummallista, että kaikki ympäristöministerimme yrittävät ajaa Suomen KIVIKAUTEEN!
----------------------------------------------------------------------------------------

Mepit Satu Hassin johdolla täydensivät tämän supertyhmyyden ajamalla direktiivin läpi Euroopan parlamentissa. Kyllä (lähes) kaikilla muilla Euroopan mailla on nyt naurussa pidättelemistä!

SATU HASSI JA SUOMEEN KOHDISTUVA KAUPPASAARTO

Satu Hassi ja (lähes) maanpetoksellinen myyräntyö.  Kun katsomme Euroopan karttaa, huomaamme, että Suomi sekä Baltian maat ja Puola ovat kärsijöitä. Ruotsilla on suora pääsy Atlantille, joten se, ja tietysti Saksa ja muut Keski-Euroopan maat hyötyvät suhteessa ”liian puhtaan polttoaineen” maihin. Välimeren maat ovat suurimmat hyötyjät tästä EU:n säätämästä käsittämättömästä kauppasaarrosta.

MEPIT MYYRÄNTYÖSSÄ

Euroopan parlamentti on hyväksynyt ns. rikkidirektiivin, joka kurjistaa Suomen vientiteollisuuden toimintaa, aiheuttaen työttömyyttä  kun toimintaa siirtyy ulkomaille.

Itämerellä, Pohjanmerellä ja Englannin kanaalissa polttoaineen rikkipitoisuus pudotetaan nykyisestä 1,0 prosentin rajasta 0,1 prosenttiin jo vuonna 2015, kun taas Välimerellä sallitaan polttoaineille 4,5 prosentin pitoisuus vielä 2020 saakka.

Myyräntyötä oli tekemässä, pääpukari Satu Hassin lisäksi, kolme muuta täysin kuutamolla ollutta tyyppiä.
Täysi satuilua on Hassin väite, että rikkidioksidi aiheuttaa 50 000 ennenaikaista kuolemaa vuodessa. Voi pyhä yksinkertaisuus!

”Kyseessä lienee tämän parlamenttikauden merkittävin terveysuudistus. Tätä nykyä laivojen aiheuttamien ilmansaasteiden arvioidaan aiheuttavan noin 50 000 ennenaikaista kuolemaa vuodessa. Kun laivojen rikkipäästöt nyt vähenevät melkein kymmenesosaan entisestä, säästetään kymmeniätuhansia ihmishenkiä vuodessa.”

Rikkidioksidi on myrkyllinen (merkintä T, R23) kun pitoisuus (C) on yli 20%. Haitallinen (merkintä Xn, R20) kun pitoisuus on 5-20%.

Tällaisia pitoisuuksia ei tule hengitettäväksi koska vapautunut määrä laimenee nopeasti ilmaan.

Muuten, miksiköhän tulivuoren (esim. Vesuvius) juurella asuvat ihmiset eivät ole kuolleet!

Kyseessä on kyllä Satu Hassin  (toistaiseksi) törkein temppu suomalaisen hyvinvointivaltion tuhoamisyritysten sarjassa.

hassi_korhola.jpg

       

 

 

 

 

 

 

 

                Satu Hassi                                                            Eija-Riitta Korhola:

“Rikkidirektiivi on kurja esimerkki siitä, mikä kaikki voi mennä pieleen”, lataa europarlamentaarikko, EPP-ryhmän Suomen delegaation puheenjohtaja Eija-Riitta Korhola. “Direktiivin seurauksena on kilpailun vääristymä, jossa saastuttaja saa palkkion.”

Itämerellä, Pohjanmerellä ja Englannin kanaalissa polttoaineen rikkipitoisuus pudotetaan nykyisestä 1,0 prosentin rajasta 0,1 prosenttiin jo vuonna 2015, kun taas Välimerellä sallitaan polttoaineille 4,5 prosentin pitoisuus vielä 2020 saakka. Korhola muistuttaakin, että laskelmien mukaan päätös merkitsee noin 600 miljoonan vuosittaista euron lisäkustannusta. Tämä vastaa noin 9000 työpaikkaa.

-------------------------------------------------------------------------------------

SEKSIN OSTAMINEN

Kyllä vai ei? (13.11.2012)

tanskattaret2.jpg

korkkari_01.jpg

korkkari_02.jpg

 

---------------------------------------------------------------------------------

ANNA-MAJA HENRIKSSON JA SEKSINOSTO

NYT SE TULI!

(25.7.2012)

Eli YK on ehdottanut samaa kuin minäkin (jos et usko, lue alempaa sivultani tai tästä US-blogista!

Kommenttini yllä olevaan blogiin.

www.uusisuomi.fi/ulkomaat/52226-yklta-vaatimus-seksityosta-oikea-ammatti

seksityo_maailman_vanhin_ammatti2.jpg

seksikauppaa.jpgANNA-MAJA HENRIKSSON

anna-maja_henriksson_rkp.jpg

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) aloittaa ministeriössään valmistelut  SEKSIN  ostokiellon toteuttamiseksi.

Seksin ostokieltoa EI ole kirjoitettu vuosi sitten sovittuun hallitusohjelmaan. Lehden [HS] mukaan ministeri EI ole keskustellut ostokiellosta muiden puolueiden tai edes oikeusministeriön virkamiesten kanssa.

OMA KOMMENTTINI:

Myydä saa, mutta ei ostaa.

Onko ministeri huomannut, että lain toteutuessa ostajat painuvat ”maan alle”, jossa seksirikollisuus (paritus) ja seksikauppaan liittyvä ihmiskauppa ovat valvonnan (poliisit ja lääkehoito) ulkopuolella?

On myös typerää kriminalisoida ihmisen perustarpeisiin kuuluva inhimillinen toiminto.

Kieltääkö ministeri A-MH myös jonkin muun perustarpeen, syömisen tai juomisen (enkä nyt puhu viinasta!).

---------------------------------------------------------------------------------

Erinomainen kirjoitelma aiheesta [seksin ostokielto] löytyy täältä.

Pari näytettä yo. jutusta:

”Kuitenkin minusta on yksinkertaisesti tekopyhää kuvitella, että kieltämällä jotain voidaan kitkeä rikollisuus alalta pois.”

OMA KOMMENTTI:

NÄIN ON. Laajentaen tämä tekopyhyys: KAIKKI rikollisuus voitaisiin lopettaa KIELTÄMÄLLÄ tämän naiivin ja idealistisen ”logiikan” mukaan.

”Luultavasti koko homman laillistaminen ja tuominen luvanvaraiseksi elinkeinonharjoittamiseksi olisi ainoa keino kitkeä rikollista prostituutiota, paritusta ja ihmiskauppaa alalta.”

OMA KOMMENTTI:

NÄIN ON. Laillinen elinkeinoharjoittaminen (työhakemuksineen, toimintalupineen, lääkäripalveluineen jne.) olisi erinomainen keino rikollisuuden (paritus ja ihmiskauppa) vähentämiseksi.

---------------------------------------------------------------------------------------

HENNA VIRKKUNEN

henna_virkkunen_kok.jpg

Satakunnassa on kehittymässä kuntakriisi, kun kolme Porin naapurikuntaa pyrkii irtautumaan kaupungin kanssa tehdystä perusturvasopimuksesta, kertoo Satakunnan Yle.

Ylen mukaan kuntaministeri Henna Virkkunen (kok.) aikoo käyttää tarvittaessa PAKKOA  pitääkseen irtokunnat suuremmissa yhteistyöalueissa.

OMA KOMMENTTINI:

Onko perustuslain mukaista kävellä yli kunnan itsehallinnon?

Missä vaiheessa (entiset) kokoomusnuoret (Virkkunen ja Katainen) saivat Neljänneltä Valtakunnalta käskyn rakentaa Suomen (omaan) ”neljänteen valtakuntaan” suurempia yksiköitä (”maamme osavaltioita” tai ”kanttoneita” Itävallan ja Sveitsin malliin)?
---------------------------------------------------------------------------