Share |

MIELIPIDE

24.7.2021

PUOLUSTUSLIITTO NATON SEURAAVA PÄÄSIHTEERI ON NAINEN

Voisiko seuraava Naton pääsihteeri olla nainen? Jens Stoltenbergin pitkä kausi sotilasliiton johdossa päättyy syksyllä 2022

KOLINDA_GRABAR_1.PNG

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008137262.html

Sotilasliitto Naton jäsenmaat ovat alkaneet etsiskellä seuraajaa Naton nykyiselle pääsihteerille Jens Stoltenbergille, jonka pitkä kausi tulee päätökseen syksyllä 2022.

Valinnassa painavat maantiede ja tällä kertaa myös sukupuoli. Natolla ei ole koskaan ollut naista pääsihteerinä, mutta esimerkiksi Politico-lehti löytää jo useita mahdollisia naisehdokkaita.

Lehti mainitsee mahdollisina pääsihteereinä Kroatian entisen presidentin Kolinda Grabar-Kitarovićin

KOLINDA_GRABAR_4.PNG

Kolinda Grabar-Kitarović on työskennellyt aiemmin myös Naton varapääsihteerinä ja maansa ulko- ja eurooppaministerinä. Ansioluettelossa ovat myös vuodet Kroatian Yhdysvaltain-lähettiläänä.

Kolinda hallitsee Naton ja Venäjän suhteiden parantamisen.

KOLINDA_GRABAR_3.jpg

KOLINDA JA PUTIN

Kroatian presidentti Kolinda Grabar-Kitarovic antoi Putinille Kroatian pelipaidan ennen finaaliottelua MM-kisoissa.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-86-glasova-za-samo-tri-protiv-kolinda-grabar-kitarovic-i-sluzbeno-u-moo-u-15008788

This is Croatia's new president.

KOLINDA_GRABAR_5.PNG

https://9gag.com/gag/aW0z1E6

13.7.2021

Suomen metsät uhataan valjastaa yleiseurooppalaisiin tarpeisiin

Riita repesi – Nyt Eero Heinäluoma, Laura Huhtasaari, Mauri Pekkarinen ja muut varoittavat Suomen ”metsien museoinnista”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/riita-repesi-nyt-eero-heinaluoma-laura-huhtasaari-mauri-pekkarinen-ja-muut-varoittavat-suomen-metsien-museoinnista/732f73e6-afd5-4300-8540-603aba493003

Hallituspuolue sdp:n, keskustan ja rkp:n mepit varoittavat EU:n metsästrategiasta yhdessä opposition meppien kanssa. Jäsenmailla tulee olla riittävä liikkumavara toteuttaa päästövähennyksiä itselleen tehokkaimmalla ja sosiaalisesti hyväksyttävällä tavalla, mepit katsovat.

Nyt sdp:n ja keskustan europarlamentaarikot ovat julkaisseet avoimen kirjeen yhdessä oppositiopuolueiden meppien kanssa. Europarlamentaarikot Eero Heinäluoma (sd), Elsi Katainen (kesk), Henna Virkkunen (kok), Laura Huhtasaari (ps), Mauri Pekkarinen (kesk), Miapetra Kumpula-Natri (sd), Nils Torvalds (r), Petri Sarvamaa (kok) ja Teuvo Hakkarainen (ps) ottavat kirjeessään kantaa Suomen metsäpoliittiseen keskusteluun ja hallituksen yhtenäisyyteen Suomen EU-edunvalvonnassa.

KOMMENTTI

”Kannanotossa eivät ole mukana hallituspuolue vihreiden ja vasemmistoliiton mepit, eikä oppositiosta kokoomuksen Sirpa Pietikäinen.

Kannattaisi V Niinistön, vihreiden ja muiden öyhöttäjien tehdä opintomatka Karjalaan, erityisesti vanhaan Venäjän Karjalaan.

Siellä voitte nähdä, miten voivat hoitamattomat metsät. Vettyvät, soistuvat ojittamattomina, tukehtumaisillaan, kallellaan olevat puiden raadot eivät todellakaan ole hiilinieluja.

Metsiä nyky-Suomessa ei pidä jättää rempalleen, vaan ne on pidettävä terveinä, uusiutumis/kasvukykyisinä, hiiltä nielevinä.

Kauan eläköön Suomen hyvin ammattitaitoinen, osaava metsien hoito ja sen parissa työskentelevät”.

”EUn keskusjohto pyrkii nevostoliiittomaiseen keskuskomentoon. Jos/kun tämä toteutuu, ei itsenäisillä valtioilla ole jäljellä mitään merkittävää päätäntää ns omiin asioihin. Sitten onkin uusi vasallivaltioliitto valmis palvelemaan keskuskomiteaa”.

HISTORIA TOISTUU: EU on kulkemassa entisen NEUVOSTOLIITON jalanjälkiä, kohti totalitaarista sosialismia, Nimi EUVOSTOLIITTO on siis toteutumassa; kuljemme kohti Euroopan unionin LIITTOVALTIOTA.

Metsä­kiista selitettynä: Tästä on kyse hiili­nieluissa, riidassa hakkuista ja EU:n tällä viikolla julkaistavissa suunnitelmissa Suomenkin metsän­käytöstä

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008096447.html

Tällä viikolla EU-komissio julkistaa ehdotuksiaan lainsäädännöksi, joka koskee muun muassa metsien käyttöä.

Suomi on korostanut, että metsäpolitiikan pitää pysyä jäsenvaltion omissa käsissä ja että kestävä kehitys tarkoittaa ekologisuuden lisäksi myös sosiaalisten ja taloudellisten näkö­kulmien huomioimista.

Lue lisää: Vihreiden Ohisalo vaatii pääministeri Marinilta kantaa EU:n metsä­strategiaa koskevassa kiistassa: ”Miten tämä on hallitus­ohjelman linjan mukaista?”

Lue lisää: Ministeri Tytti Tuppurainen tyrmää suora­sanaisesti vihreiden Maria Ohisalon syytöksen, että Sdp:n metsälobbaus EU:ssa on hallitusohjelman vastaista

KOMMENTTI

”Ongelma on tässä se, että EU haluaa ottaa hallintaansa kansalaisten ja
kansallisomaisuuden ilmaiseksi. Ennen tätä kutsuttiin sosialismiksi ja sen käytännön irvikuva Neuvostoliitto näytti, miten sen toteuttaminen onnistuu. Jokainen, siis ihan jokainen, metsänomistaja kasvattaa varmasti monimuotoista ikimetsää, jos siitä maksetaan aidosti oikea korvaus. Kenelläkään EU:ssa ei ole oikeutta lähteä moittimaan yksittäisen kansalaisen tapaa ratkaista oman taloutensa asioita myymällä tai kaatamalla metsää. Siinä vaiheessa EU voi tunkea ajatuksensa omaan "hiilinieluunsa", kun suomalainen päättää henkilökohtaisesti oman metsänsä käytöstä.
Moni saattaa suuttua, jos omaan omaisuutteen viedään itsemääräämisoikeus ja kerrotaan, mitä sille aiotaan tehdä. Osa suomalaisista poliitikoista on niin yksinkertaisia, että kuvittelevat oikeasti, että kyseessä on jonkin yhteisen hyvän eteen taistelu. Väärin. Kyse on rahasta ja vallasta ja yksikään muu EU-maa ei antaisi suurinta pääomaansa veloituksetta muiden käyttöön. Miettikääpä vaikka kuinka helposti Norja antaisi kaikki öljyvaransa veloituksetta muiden käyttöön. Toki Norja ei ole EU-maa, joten heidän ei tarvitse edes tällaista miettiä. Suomen metsävarallisuus ja niiden arvo sekä hiilinielut ovat niin suuri omaisuus, että näkisin EU:n puuttumisen niihin jopa niin törkeänä, että edes EU-erolla uhkaaminen ei olisi poissuljettu”.

PUNAVIHREÄT SUOMEN HYVINTOINTIVALTIOTA TUHOAMASSA

Uuskommunistit (vihreät) ja ”oikeat” kommunistit (vasemmistoliitto) suomalaisten elinkeinoja (turve, metsät, maanviljelys yms.) tuhoamassa ja lisäämässä näin ollen työttömyyttä. Punavihreät myös aikovat estää talojen öljylämmityksen ja lisäävät näin kurjuutta. Sitten vielä vaikeutetaan ihmisten liikkuvuutta, narratiivilla ”taivaasta ilmestyvistä” ”halvoista” sähköautotoista ja ”ilman ilmastopäästöjä” louhittavista sähköautojen akkujen metalleista.

Edellä vain osa DDR:n (entisen Itä-Saksan) Stasin länsimaiden talouden tuhoamiseen tähtäävää perintöä eli Suomen entisten taistolaiskommunistien, stalinistien ja erityisesti uuskommunistien (vihreät) vaalimaa perintöä.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008120206.html

”Komissio uhkaa tehdä suomalaisista metsistä lähinnä yksipuolisen hiilinielun” Euroopan tarpeisiin”.

”Komission linja metsästrategiaksi näyttää pyrkivän määrittelemään, mitä tuotteita metsistä saisi jatkossa tuottaa ja mitä ei, sekä kyseenalaistamaan lyhytikäisten puutuotteiden käytön. Tällaista sääntelyä ei pidä tehdä EU-tasolla.”

Kirjeen ovat allekirjoittaneet Sdp:stä Eero Heinäluoma ja Miapetra Kumpula-Natri, kokoomuksesta Petri Sarvamaa ja Henna Virkkunen, keskustasta Elsi Katainen ja Mauri Pekkarinen, perussuomalaisista Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen ja Rkp:stä Nils Torvalds.

"Vihreiden Ville Niinistö, Heidi Hautala ja Alviina Alametsä eivät ole mukana, ei myöskään vasemmistoliiton Silvia Modig."

Kun eilen kuunteli jälleen Ville Niinistöä, niin tuli mieleen samainen Niinistö, joka oli ympäristöministeri, kun oli mielenosoitukset Helsingissä Talvivaaran kaivoksen vastustamiseksi.
Hän ilmoitti olevansa mieluummin mielenosoittajien puolella kuin ministerinä vastaamassa ko. asioista.

6.7.2021

EUROOPAN UNIONIN ENERGIAPOLITIIKKA LISÄÄ HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJÄ

”Politiikka, jonka piti pelastaa planeetta, tuhoaa sen. Meillä ei ole varaa tällaiseen vielä toisen vuosikymmenen ajaksi”

Järjestö: EU:n energia­politiikka on saattanut johtaa 4 miljoonan hehtaarin metsä­katoon: ”Politiikka, jonka piti pelastaa planeetta, tuhoaa sen”

https://www.hs.fi/talous/art-2000008102923.html

Öljykasvien viljelyn lisäämisen myötä metsää on vuosi­kymmenen aikana kaadettu suunnilleen Alankomaiden kokoisen alueen verran, selviää tuoreesta raportista.Euroopan unionin tavoitteet biopolttoaineiden käytön lisäämiseksi ovat todennäköisesti johtaneet noin 4 miljoonan hehtaarin metsäkatoihin Kaakkois-Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, selviää Transport and Environment (T&E) -järjestön raportista. T&E:n energiajohtajan Laura Buffetin mukaan raportin tulos viittaa siihen, että pyrkimykset korvata dieselöljyn kaltaiset saastuttavat polttoaineet ristiriitaisesti lisäävät maapalloa lämmittäviä hiilidioksidipäästöjä.

Soijan kokonaispäästöt ovat hiukan alhaisemmat kuin palmuöljyn, mutta ne ovat tutkimuksen mukaan silti kaksinkertaiset dieselpäästöihin verrattuna, kun huomioidaan metsien välitön ja epäsuora menetys.

[PITÄÄ OTTAA MYÖS HUOMIOON SE, että kun poltetaan luonnonöljyjä (biopolttoaineita), palamisprosessissa muodostuu hiilidioksidia! Se ei pitkään aikaan katoa, vaan lämmittää ilmastoa aivan kuten bensasta tai dieselistä muodostunut palamistuote (CO2)!!

MUISTISÄÄNTÖ: Jos poltetaan esimerkiksi kuivattua lantaa, se ei muutu takaisin paskaksi!]Jos EU jatkaa nykyistä biopolttoainepolitiikkaansa, se vapauttaa raportin mukaan ilmakehään 173 miljoonaa tonnia hiilidioksidia vuoteen 2030 mennessä. Määrä vastaa 95 miljoonaa ylimääräistä autoa tiellä yhden vuoden aikana.

Soijaviljelyn laajentaminen on tutkijoiden mukaan merkittävä syy metsäkadon nopeaan lisääntymiseen Brasilian Amazonissa ja muissa tärkeissä ekosysteemeissä. Metsäkato lisää ilmastouhkia, kun hiiltä imevät puut kaadetaan.

BIOENERGIAN HARHAKUVA https://www.tapionajatukset.com/785.7.2021

EU:n METSÄSTRATEGIA

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sariessayah/eun-metsastrategia-menee-pahasti-metsaan/

”Metsävallankaappauksessa” venytetään EU:n omia sääntöjä samaan malliin kuin elpymispaketin kylkiäisenä jäsenmaille ujutetut yhteisvelka ja EU-verotusoikeus.”

EUROOPAN UNIONI PETTÄÄ AINA

Nyt se sanottiin virallisesti ääneen: Elvytyspaketin yhteisvelasta pysyvä – ”Jos ei nyt, niin myöhemmin”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/nyt-se-sanottiin-virallisesti-aaneen-elvytyspaketin-yhteisvelasta-pysyva-jos-ei-nyt-niin-myohemmin/d713d792-9e2d-42aa-a6a2-b22a924d8fdc

Ehdotus tulee saamaan osakseen kovaa vastarintaa erityisesti niin sanotuissa nuukissa maissa, joihin kuuluvat Hollanti, Itävalta, Tanska ja Ruotsi.

Ranskan valtio­varain­ministeri: Yhteistä velan­ottoa pitää jatkaa EU:ssa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008101868.html

EU:n metsästrategia saattaa tuottaa Suomelle ongelmia

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008083209.html

Hallituksen metsäriita lähti täysin uusille kierroksille: Nyt väläytettiin jo Suomen EU-eroa

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/hallituksen-metsariita-lahti-taysin-uusille-kierroksille-nyt-valaytettiin-jo-suomen-eu-eroa-hohhoijaa/7b298236-8e24-49aa-8cbe-7509dbcfaa71Metsäpolitiikka ja erityisesti Euroopan unionin metsästrategiat repivät tällä hetkellä Sanna Marinin (sd) hallitusta.

ILMASTO 2021

https://www.tapionajatukset.com/42196

ILMASTO CLIMATE

https://www.tapionajatukset.com/41004ILMASTOUSKONTO JA ”VIIMEISET VAROITUKSET”

VASTAUS ex-taistolaiskommunisti (stalinisti) SATU HASSIN twiittiin (linkki edellä)

Ilmastonmuutosideologia on kommunismi uusissa vaatteissa.

Satu Hassi on näköjään hellekauden aikana herännyt ilmastohörhöjen bunkkerista!

HESARILLE TIEDOKSI: Ilmastonmuutos EI SYTYTÄ METSÄPALOJA!

Tuleviin metsäpaloihin voidaan ainakin vaikuttaa valistuksella. Tämänkin Kyproksen roihun sai aikaan 67-vuotias mies, joka oli polttanut roskia.

Ilmastonmuutos EI sytytä metsäpaloja, sytyttäjinä on salamat, tahallaan (pyromaamit) sytyttelevät tai huolimattomasti leireilevät nuotioita sytyttävät retkeilijät.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008101940.html

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008099619.html

DYSTOPIAN MESTARI: VIIMEINEN VAROITUS ja TYRMÄYS

Kanada on liekeissä, ja sen pitäisi olla viimeinen varoitus­merkki Suomelle, sanoo ilmasto­tutkija: ”Tyrmäävä hetki pohjoiselle luonnolle”

EU:n METSÄSTRATEGIA

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/sariessayah/eun-metsastrategia-menee-pahasti-metsaan/

Ryöpytys jatkuu Suomessa: ”EU-jäsenyyden mielekkyys menee monella harkintaan”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/ryopytys-jatkuu-suomessa-eu-jasenyyden-mielekkyys-menee-monella-harkintaan/721d0a82-cdd1-477f-af59-29fc2c176398

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayahin mukaan EU:n uudessa metsästategiassa EU:n omia sääntöjä venytetään samalla tavalla kuin elpymispaketissa ja sen mukana tulleessa yhteisvelassa.

2.6.2021

SATU HASSI

Hassi on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista.

Punavihreiden uuskommunistien taustapiruna toimii SATU HASSI, entinen stalinisti-KOMMARI, joita myös TAISTOLAISIKSI kutsuttiin joka ei pätkän vertaa välitä elinkeinonsa menettävistä kansalaisistaan (oli niin ylimielinen eräässä TV-ohjelmassa, että mieleni teki ampua (tosin vain TV olisi hajonnut!).

https://www.verkkouutiset.fi/hassi-on-tehnyt-maalleen-enemman-vahinkoa-kuin-ehka-kukaan-muu-nykypoliitikoista-9824/#c1baa1da

Reijo Tossavainen toteaa sunnuntaisessa blogissaan, että Satu Hassi oli nuoruudessa äärijyrkkä taistolainen kommunisti, nyt äärijyrkkä punavihreä.

– Työssään europarlamentissa Hassi on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista. Hän vaikutti EU-parlamentissa keskeisesti, että lähes miljardin vuosikustannukset aiheuttava rikkidirektiivi tulee voimaan. Hassi johti asian valmistelua ja päätöksentekoa EU:ssa, sillä hän oli ns. raportööri, Tossavainen kirjoittaa.

Satu Hassi on valmis jättämään politiikan heti, kun Suomen hiili­neutraaliuteen tähtäävät päätökset on tehty

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008017739.html

”Hyvä Hassi,
Jos on halu tehdä maailmasta hiilineutraali niin suosittelen menemään vaikka Puolaan tai Kiinaan töihin. Siellä riittää työösarkaa. Me pärjäämme Suomessa ilman Hassia mainiosti.
Vannon että ette ole Suomelle korvaamaton ettekä edes tärkeä. Nuoria innokkaita maastamme huolta pitäviä Aalto yliopisto tuottaa jatkuvasti.
Hassikaan ei ole korvaamaton vaikka päähän on iskostunut ylitse muiden mainiomaisuus.
Kiitos vaan ja terveiset Kiinaan”.

Missään nimessä suomen ei tule mennä ajassa EU´n edelle.
Suomessa ei ole ilmasto-ongelmaa emmekä ole maailman pelastajia.
Ei suomesta kiinalaiset tiedä mitään, eikä heitä kiinnostakaan, miksi suomen tulisi ilmastotoiminnallaan tukea kiinaa, vielä kun suomi on "hyttysenpeiru" maailmassa.
Kuljetaan omaa tietämme eikä laiteta kansallisvarallisuuttamme, ei vanhoja autojamme eikä kaukolämpölaitoksiamme ilmaston edelle. Meillä on aikaa 2050, eikä elämä siihenkään lopu eikä ilma parane.
Muutetaan vanhat päätökset suomen eduksi eikä turmioksi. Tehdään päätöksiä kun niistä on suomen kansalle etua eikä haittaa, kuitenkin päämääränä 2050 eikä 2025, kuten nykyiset päättäjät tuntuvat haluavan.
Hättäilemällä, niin mitenkä se vanha sananlasku menikään?

Kauas on vihreä liike ajautunut alkujuuriltaan, ympäristöä suojelevasta sitä tuhoavaksi puolueeksi. Ydinvoiman ideologinen vastustus on vienyt käytöstä käytännössä ainoan toimivan ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen keinon torjua ilmastonmuutosta. Nyt hakataan metsät hakkeeksi, ja raivataan luontoa tehottomien tuuli- ja aurinkovoimaloiden alta sekä tuhotaan luonto ja elämä akkumineraalien löytämiseksi. Historia tulee tuomitsemaan nykyvihreät pahimpina ympäristön vihollisina”.

SATU HASSIN AIKAISEMMAT TIHUTYÖT: RIKKIDIREKTIIVI

SATU HASSI JA SUOMEEN KOHDISTUVA KAUPPASAARTO

Satu Hassi ja (lähes) maanpetoksellinen myyräntyö.  Kun katsomme Euroopan karttaa, huomaamme, että Suomi sekä Baltian maat ja Puola ovat kärsijöitä. Ruotsilla on suora pääsy Atlantille, joten se, ja tietysti Saksa ja muut Keski-Euroopan maat hyötyvät suhteessa ”liian puhtaan polttoaineen” maihin. Välimeren maat ovat suurimmat hyötyjät tästä EU:n säätämästä käsittämättömästä kauppasaarrosta.MEPIT MYYRÄNTYÖSSÄ

Euroopan parlamentti on hyväksynyt ns. rikkidirektiivin, joka kurjistaa Suomen vientiteollisuuden toimintaa, aiheuttaen työttömyyttä  kun toimintaa siirtyy ulkomaille.

Itämerellä, Pohjanmerellä ja Englannin kanaalissa polttoaineen rikkipitoisuus pudotetaan nykyisestä 1,0 prosentin rajasta 0,1 prosenttiin jo vuonna 2015, kun taas Välimerellä sallitaan polttoaineille 4,5 prosentin pitoisuus vielä 2020 saakka.

Myyräntyötä oli tekemässä, pääpukari Satu Hassin lisäksi, kolme muuta täysin kuutamolla ollutta tyyppiä.SATU SATUILEE


Täyttä satuilua on Hassin väite, että rikkidioksidi aiheuttaa 50 000 ennenaikaista kuolemaa vuodessa.

Voi pyhä yksinkertaisuus!”Kyseessä lienee tämän parlamenttikauden merkittävin terveysuudistus. Tätä nykyä laivojen aiheuttamien ilmansaasteiden arvioidaan aiheuttavan noin 50 000 ennenaikaista kuolemaa vuodessa. Kun laivojen rikkipäästöt nyt vähenevät melkein kymmenesosaan entisestä, säästetään kymmeniätuhansia ihmishenkiä vuodessa.”KEMIAN TOHTORINA VOIN KERTOA SEURAAVAN TOSIASIAN

Rikkidioksidi on myrkyllinen (merkintä T, R23) kun pitoisuus (C) on yli 20%. Haitallinen (merkintä Xn, R20) kun pitoisuus on 5-20%.

Tällaisia pitoisuuksia ei tule hengitettäväksi koska vapautunut määrä laimenee nopeasti ilmaan.

Muuten, miksiköhän tulivuoren (esim. Vesuvius) juurella asuvat ihmiset eivät ole kuolleet!

Kyseessä on kyllä Satu Hassin  (toistaiseksi) törkein temppu suomalaisen hyvinvointivaltion tuhoamisyritysten sarjassa.

Rikkidirektiivi on kurja esimerkki siitä, mikä kaikki voi mennä pieleen”, lataa europarlamentaarikko, EPP-ryhmän Suomen delegaation puheenjohtaja Eija-Riitta Korhola.

“Direktiivin seurauksena on kilpailun vääristymä, jossa saastuttaja saa palkkion.”

Itämerellä, Pohjanmerellä ja Englannin kanaalissa polttoaineen rikkipitoisuus pudotetaan nykyisestä 1,0 prosentin rajasta 0,1 prosenttiin jo vuonna 2015, kun taas Välimerellä sallitaan polttoaineille 4,5 prosentin pitoisuus vielä 2020 saakka. Korhola muistuttaakin, että laskelmien mukaan päätös merkitsee noin 600 miljoonan vuosittaista euron lisäkustannusta. Tämä vastaa noin 9000 työpaikkaa.

VANHAT JA UUDET POLIITTISET LIIKKEET KUNTAVAALEISSA 2021

Vanhin liike on Suomen kommunistinen puolue (SKP), muut enemmän tai vähemmän ”uusia”Uudet poliittiset liikkeet haastavat nyt pääkaupunkiseudulla etenkin vihreitä ja vasemmistopuolueita.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008004427.html

VAIKKA EN OLE, ENKÄ OLE OLLUT, KOMMARI (KOMUKKA), MIELIPITEENI on SELKEÄ:

”Vanhat kommunistit” (SKP) ovat pienituloisten kaupunkilaisten asialla. SKP vaatii vuokrasääntelyä (kohtuuhintaisia asuntoja) ja sitä, että jokaiselle on taattava oikeus asuntoon.

MUTTA MITÄ VAATIVAT ”UUSKOMMUNISTIT” eli nykyinen VAARALLINEN ÄÄRILIIKE VIHREÄT (Maria Ohisalo, Krista Mikkonen ym. DDR:n ”henkistä perintöä” vaalivat punavihreät sisäiset teroristit):

VIHREÄ-ÄÄRILIIKE haluaa (DDR:n tapaan) tuhota länsimaisen hyvinvointivaltion. Mitä sanotte tästä OHISALON TAVOITTEESTA: Tuhotaan tuhansien elinkeinoharjoittajien elämä (turpeentuottajat), estetään suomalaisten liikkumista (kuritetaan autoilijoita kaikin mahdollisin keinoin, kuten polttoaineiden veronkorotuksilla, ruuhkamaksuilla).

Punavihreiden uuskommunistien taustapiruna toimii SATU HASSI, entinen stalinisti-KOMMARI, joita myös TAISTOLAISIKSI kutsuttiin joka ei pätkän vertaa välitä elinkeinonsa menettävistä kansalaisistaan (oli niin ylimielinen eräässä TV-ohjelmassa, että mieleni teki ampua (tosin vain TV olisi hajonnut!).

https://www.verkkouutiset.fi/hassi-on-tehnyt-maalleen-enemman-vahinkoa-kuin-ehka-kukaan-muu-nykypoliitikoista-9824/#c1baa1da

Reijo Tossavainen toteaa sunnuntaisessa blogissaan, että Satu Hassi oli nuoruudessa äärijyrkkä taistolainen kommunisti, nyt äärijyrkkä punavihreä.

– Työssään europarlamentissa Hassi on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista. Hän vaikutti EU-parlamentissa keskeisesti, että lähes miljardin vuosikustannukset aiheuttava rikkidirektiivi tulee voimaan. Hassi johti asian valmistelua ja päätöksentekoa EU:ssa, sillä hän oli ns. raportööri, Tossavainen kirjoittaa.

Asukkaiden Helsinki-lista

Tämä puolueisiin sitoutumaton asukkaiden yhteislista koostuu enimmäkseen puolueisiin sitoutumattomista kuntavaaliehdokkaista. Ehdokkaita on Helsingissä kaikkiaan 26.

Näkyvin ehdokas on kuitenkin Suomen kommunistisen puolueen kaupungin­valtuutettu Yrjö Hakanen. Liikkeen ehdokkaat korvaavat Skp:n Helsingin-listan.

Liike vastustaa kiihkeää väestönkasvua, viheralueille rakentamista, palveluiden keskittämistä suuryksiköihin ja pormestarimallia. Liike haluaisi lisätä sosiaali- ja terveyspuolen määrärahoja sekä siirtää Helsingin asunto-ohjelman painopistettä edulliseen vuokra-asuntotuotantoon.

Suomen kommunistinen puolue (SKP)

Suomen kommunistisen puolueen listoilla on kuntavaaliehdokkaita vain Espoossa ja Vantaalla, molemmissa kaupungeissa 5 ehdokasta.

Helsingin Skp:n jäseniä löytyy ehdokkaina puolueisiin sitoutumattomalta Asukkaiden Helsinki -listalla.

Marko Korvela on Skp:n kuntavaaliehdokkaana Espoossa. Kuva: Kimmo Räisänen

Skp on pienituloisten kaupunkilaisten asialla ja vaatii esimerkiksi vuokrasääntelyä, jotta asuminen pääkaupunkiseudulla olisi kohtuuhintaista. Puolueen vaaliohjelman mukaan ihmisten kodeista on tehty sijoituskohteita ja puolue haluaa muutoksen asiaan. Lisäksi puolue vaatii, että jokaiselle on taattava oikeus asuntoon.

Tämän lisäksi puolue haluaa kaupunkeihin yhä järeämpiä ympäristötoimia, lisää rahaa sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä enemmän voimavaroja päihdepalveluihin.

2.6.2021

POLIITTINEN POLIISI (POLPO) JA MIELIPIDESENSUURI

Essayah puolusti rikos­syytteet saanutta Räsästä: ”Valta­kunnan­syyttäjä hyökkää ihmisen vakaumusta ja uskonnon­vapautta, myös sanan­vapautta kohtaan

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008016746.html

SYYTTEIDEN TAUSTAA

Päivi Räsäsen Raamatun-tulkinnoista nostettiin poikkeukselliset rikos­syytteet

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007952259.html

”Kansalaisena seuraan Suomen yhteiskunnan oikeusvaltiokehitystä huolestuneena. Valtakunnansyyttäjän motiiveja voi vain epäillä. Ei voi valitettavasti välttyä vaikutelmalta, jossa syyttäjä tutkii ja maalittaa kohdetta ideologisin tai poliittisin perustein”.

Valtakunnansyyttäjän toiminta jostain syystä kohdistuu vain puoluekartan oikeaan reunaan mutta ei vasemmalle, josta löytyy vastaavia tapauksia paljon kun mennään vuosia taaksepäin”.

”Kun tietää valtakunanasyyttäjän en oikeastaan ihmettele, millä hänellä on tässä nyt selkä seinää vasten, eikä hän voi mestarinsa eli sisäministerinsä silmien alla enää perääntyä”.

Kansanedustaja Päivi Räsänen saa syytteet kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007948429.html

Kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan nostettiin syytteet kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen toimii Poliittisen poliisin (POLPO) kätyrinä, ”salaisen poliisin”, jonka naruja vetelee sisäministeri Maria Ohisalo.

”Huolestuttaa se, että valtakunnan korkeiden virkamiesten ja -naisten kalliisti palkattua aikaa käytetään tällaisiin turhanpäiväisiin juttuihin. Olisi veronmaksajien rahoille paljon tärkeämpääkin käyttöä”.