Share |

MIELIPIDE

2.6.2021

SATU HASSI

Hassi on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista.

Punavihreiden uuskommunistien taustapiruna toimii SATU HASSI, entinen stalinisti-KOMMARI, joita myös TAISTOLAISIKSI kutsuttiin joka ei pätkän vertaa välitä elinkeinonsa menettävistä kansalaisistaan (oli niin ylimielinen eräässä TV-ohjelmassa, että mieleni teki ampua (tosin vain TV olisi hajonnut!).

https://www.verkkouutiset.fi/hassi-on-tehnyt-maalleen-enemman-vahinkoa-kuin-ehka-kukaan-muu-nykypoliitikoista-9824/#c1baa1da

Reijo Tossavainen toteaa sunnuntaisessa blogissaan, että Satu Hassi oli nuoruudessa äärijyrkkä taistolainen kommunisti, nyt äärijyrkkä punavihreä.

– Työssään europarlamentissa Hassi on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista. Hän vaikutti EU-parlamentissa keskeisesti, että lähes miljardin vuosikustannukset aiheuttava rikkidirektiivi tulee voimaan. Hassi johti asian valmistelua ja päätöksentekoa EU:ssa, sillä hän oli ns. raportööri, Tossavainen kirjoittaa.

Satu Hassi on valmis jättämään politiikan heti, kun Suomen hiili­neutraaliuteen tähtäävät päätökset on tehty

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008017739.html

”Hyvä Hassi,
Jos on halu tehdä maailmasta hiilineutraali niin suosittelen menemään vaikka Puolaan tai Kiinaan töihin. Siellä riittää työösarkaa. Me pärjäämme Suomessa ilman Hassia mainiosti.
Vannon että ette ole Suomelle korvaamaton ettekä edes tärkeä. Nuoria innokkaita maastamme huolta pitäviä Aalto yliopisto tuottaa jatkuvasti.
Hassikaan ei ole korvaamaton vaikka päähän on iskostunut ylitse muiden mainiomaisuus.
Kiitos vaan ja terveiset Kiinaan”.

Missään nimessä suomen ei tule mennä ajassa EU´n edelle.
Suomessa ei ole ilmasto-ongelmaa emmekä ole maailman pelastajia.
Ei suomesta kiinalaiset tiedä mitään, eikä heitä kiinnostakaan, miksi suomen tulisi ilmastotoiminnallaan tukea kiinaa, vielä kun suomi on "hyttysenpeiru" maailmassa.
Kuljetaan omaa tietämme eikä laiteta kansallisvarallisuuttamme, ei vanhoja autojamme eikä kaukolämpölaitoksiamme ilmaston edelle. Meillä on aikaa 2050, eikä elämä siihenkään lopu eikä ilma parane.
Muutetaan vanhat päätökset suomen eduksi eikä turmioksi. Tehdään päätöksiä kun niistä on suomen kansalle etua eikä haittaa, kuitenkin päämääränä 2050 eikä 2025, kuten nykyiset päättäjät tuntuvat haluavan.
Hättäilemällä, niin mitenkä se vanha sananlasku menikään?

Kauas on vihreä liike ajautunut alkujuuriltaan, ympäristöä suojelevasta sitä tuhoavaksi puolueeksi. Ydinvoiman ideologinen vastustus on vienyt käytöstä käytännössä ainoan toimivan ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen keinon torjua ilmastonmuutosta. Nyt hakataan metsät hakkeeksi, ja raivataan luontoa tehottomien tuuli- ja aurinkovoimaloiden alta sekä tuhotaan luonto ja elämä akkumineraalien löytämiseksi. Historia tulee tuomitsemaan nykyvihreät pahimpina ympäristön vihollisina”.

SATU HASSIN AIKAISEMMAT TIHUTYÖT: RIKKIDIREKTIIVI

SATU HASSI JA SUOMEEN KOHDISTUVA KAUPPASAARTO

Satu Hassi ja (lähes) maanpetoksellinen myyräntyö.  Kun katsomme Euroopan karttaa, huomaamme, että Suomi sekä Baltian maat ja Puola ovat kärsijöitä. Ruotsilla on suora pääsy Atlantille, joten se, ja tietysti Saksa ja muut Keski-Euroopan maat hyötyvät suhteessa ”liian puhtaan polttoaineen” maihin. Välimeren maat ovat suurimmat hyötyjät tästä EU:n säätämästä käsittämättömästä kauppasaarrosta.MEPIT MYYRÄNTYÖSSÄ

Euroopan parlamentti on hyväksynyt ns. rikkidirektiivin, joka kurjistaa Suomen vientiteollisuuden toimintaa, aiheuttaen työttömyyttä  kun toimintaa siirtyy ulkomaille.

Itämerellä, Pohjanmerellä ja Englannin kanaalissa polttoaineen rikkipitoisuus pudotetaan nykyisestä 1,0 prosentin rajasta 0,1 prosenttiin jo vuonna 2015, kun taas Välimerellä sallitaan polttoaineille 4,5 prosentin pitoisuus vielä 2020 saakka.

Myyräntyötä oli tekemässä, pääpukari Satu Hassin lisäksi, kolme muuta täysin kuutamolla ollutta tyyppiä.SATU SATUILEE


Täyttä satuilua on Hassin väite, että rikkidioksidi aiheuttaa 50 000 ennenaikaista kuolemaa vuodessa.

Voi pyhä yksinkertaisuus!”Kyseessä lienee tämän parlamenttikauden merkittävin terveysuudistus. Tätä nykyä laivojen aiheuttamien ilmansaasteiden arvioidaan aiheuttavan noin 50 000 ennenaikaista kuolemaa vuodessa. Kun laivojen rikkipäästöt nyt vähenevät melkein kymmenesosaan entisestä, säästetään kymmeniätuhansia ihmishenkiä vuodessa.”KEMIAN TOHTORINA VOIN KERTOA SEURAAVAN TOSIASIAN

Rikkidioksidi on myrkyllinen (merkintä T, R23) kun pitoisuus (C) on yli 20%. Haitallinen (merkintä Xn, R20) kun pitoisuus on 5-20%.

Tällaisia pitoisuuksia ei tule hengitettäväksi koska vapautunut määrä laimenee nopeasti ilmaan.

Muuten, miksiköhän tulivuoren (esim. Vesuvius) juurella asuvat ihmiset eivät ole kuolleet!

Kyseessä on kyllä Satu Hassin  (toistaiseksi) törkein temppu suomalaisen hyvinvointivaltion tuhoamisyritysten sarjassa.

Rikkidirektiivi on kurja esimerkki siitä, mikä kaikki voi mennä pieleen”, lataa europarlamentaarikko, EPP-ryhmän Suomen delegaation puheenjohtaja Eija-Riitta Korhola.

“Direktiivin seurauksena on kilpailun vääristymä, jossa saastuttaja saa palkkion.”

Itämerellä, Pohjanmerellä ja Englannin kanaalissa polttoaineen rikkipitoisuus pudotetaan nykyisestä 1,0 prosentin rajasta 0,1 prosenttiin jo vuonna 2015, kun taas Välimerellä sallitaan polttoaineille 4,5 prosentin pitoisuus vielä 2020 saakka. Korhola muistuttaakin, että laskelmien mukaan päätös merkitsee noin 600 miljoonan vuosittaista euron lisäkustannusta. Tämä vastaa noin 9000 työpaikkaa.

VANHAT JA UUDET POLIITTISET LIIKKEET KUNTAVAALEISSA 2021

Vanhin liike on Suomen kommunistinen puolue (SKP), muut enemmän tai vähemmän ”uusia”Uudet poliittiset liikkeet haastavat nyt pääkaupunkiseudulla etenkin vihreitä ja vasemmistopuolueita.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008004427.html

VAIKKA EN OLE, ENKÄ OLE OLLUT, KOMMARI (KOMUKKA), MIELIPITEENI on SELKEÄ:

”Vanhat kommunistit” (SKP) ovat pienituloisten kaupunkilaisten asialla. SKP vaatii vuokrasääntelyä (kohtuuhintaisia asuntoja) ja sitä, että jokaiselle on taattava oikeus asuntoon.

MUTTA MITÄ VAATIVAT ”UUSKOMMUNISTIT” eli nykyinen VAARALLINEN ÄÄRILIIKE VIHREÄT (Maria Ohisalo, Krista Mikkonen ym. DDR:n ”henkistä perintöä” vaalivat punavihreät sisäiset teroristit):

VIHREÄ-ÄÄRILIIKE haluaa (DDR:n tapaan) tuhota länsimaisen hyvinvointivaltion. Mitä sanotte tästä OHISALON TAVOITTEESTA: Tuhotaan tuhansien elinkeinoharjoittajien elämä (turpeentuottajat), estetään suomalaisten liikkumista (kuritetaan autoilijoita kaikin mahdollisin keinoin, kuten polttoaineiden veronkorotuksilla, ruuhkamaksuilla).

Punavihreiden uuskommunistien taustapiruna toimii SATU HASSI, entinen stalinisti-KOMMARI, joita myös TAISTOLAISIKSI kutsuttiin joka ei pätkän vertaa välitä elinkeinonsa menettävistä kansalaisistaan (oli niin ylimielinen eräässä TV-ohjelmassa, että mieleni teki ampua (tosin vain TV olisi hajonnut!).

https://www.verkkouutiset.fi/hassi-on-tehnyt-maalleen-enemman-vahinkoa-kuin-ehka-kukaan-muu-nykypoliitikoista-9824/#c1baa1da

Reijo Tossavainen toteaa sunnuntaisessa blogissaan, että Satu Hassi oli nuoruudessa äärijyrkkä taistolainen kommunisti, nyt äärijyrkkä punavihreä.

– Työssään europarlamentissa Hassi on tehnyt omalle maalleen enemmän vahinkoa kuin ehkä kukaan muu nykypoliitikoista. Hän vaikutti EU-parlamentissa keskeisesti, että lähes miljardin vuosikustannukset aiheuttava rikkidirektiivi tulee voimaan. Hassi johti asian valmistelua ja päätöksentekoa EU:ssa, sillä hän oli ns. raportööri, Tossavainen kirjoittaa.

Asukkaiden Helsinki-lista

Tämä puolueisiin sitoutumaton asukkaiden yhteislista koostuu enimmäkseen puolueisiin sitoutumattomista kuntavaaliehdokkaista. Ehdokkaita on Helsingissä kaikkiaan 26.

Näkyvin ehdokas on kuitenkin Suomen kommunistisen puolueen kaupungin­valtuutettu Yrjö Hakanen. Liikkeen ehdokkaat korvaavat Skp:n Helsingin-listan.

Liike vastustaa kiihkeää väestönkasvua, viheralueille rakentamista, palveluiden keskittämistä suuryksiköihin ja pormestarimallia. Liike haluaisi lisätä sosiaali- ja terveyspuolen määrärahoja sekä siirtää Helsingin asunto-ohjelman painopistettä edulliseen vuokra-asuntotuotantoon.

Suomen kommunistinen puolue (SKP)

Suomen kommunistisen puolueen listoilla on kuntavaaliehdokkaita vain Espoossa ja Vantaalla, molemmissa kaupungeissa 5 ehdokasta.

Helsingin Skp:n jäseniä löytyy ehdokkaina puolueisiin sitoutumattomalta Asukkaiden Helsinki -listalla.

Marko Korvela on Skp:n kuntavaaliehdokkaana Espoossa. Kuva: Kimmo Räisänen

Skp on pienituloisten kaupunkilaisten asialla ja vaatii esimerkiksi vuokrasääntelyä, jotta asuminen pääkaupunkiseudulla olisi kohtuuhintaista. Puolueen vaaliohjelman mukaan ihmisten kodeista on tehty sijoituskohteita ja puolue haluaa muutoksen asiaan. Lisäksi puolue vaatii, että jokaiselle on taattava oikeus asuntoon.

Tämän lisäksi puolue haluaa kaupunkeihin yhä järeämpiä ympäristötoimia, lisää rahaa sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä enemmän voimavaroja päihdepalveluihin.

2.6.2021

POLIITTINEN POLIISI (POLPO) JA MIELIPIDESENSUURI

Essayah puolusti rikos­syytteet saanutta Räsästä: ”Valta­kunnan­syyttäjä hyökkää ihmisen vakaumusta ja uskonnon­vapautta, myös sanan­vapautta kohtaan

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008016746.html

SYYTTEIDEN TAUSTAA

Päivi Räsäsen Raamatun-tulkinnoista nostettiin poikkeukselliset rikos­syytteet

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007952259.html

”Kansalaisena seuraan Suomen yhteiskunnan oikeusvaltiokehitystä huolestuneena. Valtakunnansyyttäjän motiiveja voi vain epäillä. Ei voi valitettavasti välttyä vaikutelmalta, jossa syyttäjä tutkii ja maalittaa kohdetta ideologisin tai poliittisin perustein”.

Valtakunnansyyttäjän toiminta jostain syystä kohdistuu vain puoluekartan oikeaan reunaan mutta ei vasemmalle, josta löytyy vastaavia tapauksia paljon kun mennään vuosia taaksepäin”.

”Kun tietää valtakunanasyyttäjän en oikeastaan ihmettele, millä hänellä on tässä nyt selkä seinää vasten, eikä hän voi mestarinsa eli sisäministerinsä silmien alla enää perääntyä”.

Kansanedustaja Päivi Räsänen saa syytteet kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007948429.html

Kansanedustaja Päivi Räsästä vastaan nostettiin syytteet kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen toimii Poliittisen poliisin (POLPO) kätyrinä, ”salaisen poliisin”, jonka naruja vetelee sisäministeri Maria Ohisalo.

”Huolestuttaa se, että valtakunnan korkeiden virkamiesten ja -naisten kalliisti palkattua aikaa käytetään tällaisiin turhanpäiväisiin juttuihin. Olisi veronmaksajien rahoille paljon tärkeämpääkin käyttöä”.