Share |

ILMASTONMUUTOS 2019

__________________________

ILMASTONMUUTOS 2019 KIINNITETTY UUSIMMAT KIRJOITUKSET  A L E M P A N A  TÄLLÄ SIVULLA

(VANHIMMAT ENSIN)

KIINNITETTY: GLOBAALIEN LÄMPÖTILOJEN MITTAUKSET------> 2019

MEDIA EI KERRO TOTUUTTA

MEDIA EI KERRO TOTUUTTA ILMASTON LÄMPÖTILOJEN NOUSUN PYSÄHTYMISESTÄ JA HIDASTUMISESTA, MINKÄ SEKÄ SATELLITTIMITTAUKSET ETTÄ MAAPALLON PINTALÄMPÖJEN MITTAUKSET OSOITTAVAT SELKEÄSTI

Media ja muut ilmastouskovaiset eivät vahingossakaan mainitse sitä, että 2000-luvulla (noin 2002---->2019) globaalien lämpötilojen nousu on hidastunut tai keskeytynyt (pause englanniksi).

Media noudattaa ”vaikenemisen lakia”: Valtamediasta ei löydä etsimälläkään uutista, jossa kerrottaisiin nykyisestä (vuodet 2002---->2019) ilmaston lämpenemisnousun pysähtymisestä/ hidastumisesta (pause englanniksi). Satelliittimittausten mukaan alailmakehän lämpötilat eivär ole juurikaan kohonneet tuona aikana, maapallon pinnan lämpötilat ovat (mittausasemien mukaan) lievästi nousseet.

Kaikkien tärkeimpien mittausasemien tietoihin pääsee täältä: http://www.climate4you.com/

Linkistä pääsee kyseisten ilmaston mittauslaitosten nettisivuille, joista voi halutessaan tarkistaa yllä olevan linkin ilmoittamien mittausten oikeellisuuden.

EDELLÄ OLEVA LAUSE siksi, että olen usein saanut ilmastouskovaisilta palautetta, että tuo linkki on jokin ”roskasaitti”, jota ”denialistit” aina silloin tällöin pukkaavat häiritäkseen heidän ”ilmastouskoaan”.

Tutkikaa siis mittausasemien alkuperäistä dataa ja miettikää asiaa, ennen kuin jollakin keskustelupalstalla heilutatte ”denialistikorttia”!

LÄMPÖTILOJEN MITTAUSTEN LÄHDE: http://www.climate4you.com/

Satelliittimittaukset (UAH, ylempi KUVA) alailmakehän lämpötilat, alempi KUVA maapallon pintalämpötilat (HadCRUT4, Britannian ilmatieteen laitos MetOffice).

KUVA 1. Satelliittimittaukset alailmakehän lämpötilojen vaihteluista.

DECEMBER_SATELLITE.gif

Kuvassa (ylempi eli satelliitit UAH ja RSS) vuosien 1998 ja 2016 lämpöpiikit ovat El Nino ilmiön aiheuttamia, mutta ”ilmastoväki” iloitsee näistä ”uusista lämpöennätyksistä” välittämättä lainkaan noin 17 vuoden (2002-2019) lämpönousupaussista eli globaalien lämpötilojen tasaisuudesta tuona aikana.

Se, että 2000-luvulla saavutetaan (ilmastouskovaisten mukaan) jatkavasti ”uusi ennätyksiä”, johtuu yksinkertaisesti siitä, että viime vuosisadalla lämpötilat kohosivat noin 1 celsius-astetta.

Väännetäään nyt vielä rautalangasta (ilmastopelottelijoita varten): Koska maapallon globaalit lämpötilat eivät ole laskeneet, vaan elämme nyt lämpönousu paussin aikaa (nousu hidastunut tai suorastaan keskeytynyt), on selvää, että lämpötilat pysyttelevät viime vuosisadan nousun lukemissa.

KUVA 2 . Ilmakehän hiilidioksidin pitoisuus ja mitatut maapallon pintalämpötilojen vaihtelut.

HADCRUT4_NOVEMBER.gif

Alemmassa KUVASSA (UK MetOffice, pintalämpötilojen anomaliat) näemme, että maapallon pintalämpötilat ovat olleet leivässä nousussa (Weak). Tämä johtuu siitä, että mittauspaikkojen ympäristö on lämpimämpi kuin ilmakehässä. Puhumme ilmiöstä UHI (urban heat island) eli kaupunki lämpö saareke (kaikki liikenne ja lämpöä tuottavat härpäkkeet, tuulettimet ja kaukolämpöputket yms.)

-----------------------------------------------------

12.2.2019

ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUN IHMEELLINEN MAAILMA

PÄÄOSISSA: PROFESSORI JUDITH CURRY, PROFESSORI VALENTINA ZHARKOVA JA ASTROFYSIIKAN TOHTORI JUDITH LEAN

OSA 1. JUDITH CURRY (osat 2 ja 3 ilmestyvät myöhemmin)

LÄMPÖTILAMITTAUKSET OSOITTAVAT, ETTÄ 2000-LUVULLA ILMASTON LÄMPÖTILOJEN NOUSU ON PYSÄHTYNYT (satellittimittaukset) ja ETTÄ MAAPALLON PINNAN LÄMPÖTILAT ON VAIN LIEVÄSTI KOHONNEET (MetOffice, Britannian ilmatieteen laitos). SUOMEN VALTAMEDIA ON TÄYSIN VAIENNUT TÄSTÄ FYSIKAALISESTA FAKTASTA (Kuten edellisessä kirjoituksessani todettiin)

GLOBAALIEN LÄMPÖTILOJEN NOUSUN PYSÄHTYMINEN/HIDASTUMINEN ON SIIS FYSIKAALISTEN HAVAINTOJEN (MITTAUKSET) MUKAAN TOSIASIA ELI KUTEN ALLA PROFESSORI JUDITH CURRY TOTEAA: PAUSE ON TIETEELLINEN TOSIASIA MUTTA MYÖS TIETEELLINEN ONGELMA IHMISEN SYYLLISYYDEN (HIILIDIOKSIVI) KANNALTA.

”Mikä ihmeen paussi”?

Olisi myös hyvä lukea (jos nyt vaikka sattuisi ymmärtämään huippututkijan ajatuksia) maailman erään tunnetuimman ja siteeratuimman ilmastotutkijan, professori Judith Curryn kritiikkiä ja sen, miten huippututkijat myöntävät globaalien lämpötilojen nousun pysähtymisen/keskeytymisen (pause in english) 2000-luvulla.

Causes and implications of the pause

Posted on March 4, 2014 by curryja | 432 Comments

http://meetings.aps.org/Meeting/MAR14/Event/210790

For the past 15+ years, there has been no increase in global average surface temperature, which has been referred to as a ‘hiatus’ in global warming.https://judithcurry.com/2014/03/04/causes-and-implications-of-the-pause/https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/AALEA_65.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/AALEA_67.gif

PROFESSORI JUDITH CURRY

Professori Judith Curry (maailman siteeratuin ilmastotutkija ja US-senaatin asiantuntija)......Blogi: https://judithcurry.com/

WIKI: https://en.wikipedia.org/wiki/Judith_Curry

https://twitter.com/curryja

http://curry.eas.gatech.edu/

Judith Curry climate change pause

https://www.google.com/search?q=judith+curry+climate+change+pause&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiqxqWKl7bgAhWvxcQBHZhpBmMQ_AUIDigB&biw=1920&bih=916#imgrc=gR3rUV6ZsluHjM:

-----------------------------------------------------------

13.2.2019

ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUIHIN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT

AALEA_1.jpg

AURINKOSYKLIT ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUISSA

AALEA_11.gif

KUVA_4.gif

AALEA_7.jpg

AALEA_5.gif

AALEA_6.gif

----------------------------------------------------------------------------

14.2.2019

PROFESSORI VALENTINA ZHARKOVA

AUR_VALENTINA2.jpg

https://www.researchgate.net/profile/Valentina_Zharkova

https://prabook.com/web/valentina_vladimirovna.zharkova/313743

ICE_AGE_ZHARKOVA_22.jpg

Aurinko

Professori Valentina Zharkovan tutkijaryhmän tekemän ennusteen mukaan Aurinko on menossa ”nukkumaan” ja vuosien 1645–1715 ”pieni jääkausi” toistuu 2030-luvulla.

Ennusteen mukaan Auringon aktiivisuus laskee 60 prosentilla 2030-luvulla. 

”Pienen jääkauden” aikana auringonpilkut olivat hyvin harvinaisia. Zharkova ennustaa, että nämä niin sanotun Maunderin minimin ominaisuudet toistuvat vuosina 2030–2040.

Zharkovan tiimi on onnistunut kehittämään erittäin tarkan ennustemallin Auringon käyttäytymisestä. Jo pitkään on tiedetty Auringon aktiivisuuden vaihtelevan sykleittäin, mutta jokainen sykli on siitä huolimatta omanlaisensa.

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/89092-professori-teki-laskelman-aurinko-menossa-nukkumaan-vuosien-1645-1715-ilmio

Aurinkominimi johtaa ilmaston viilenevään vaiheeseen – meidän pitää varautua nyt, sanoo aurinkofyysikko   Astrofyysikko Tohtori Valentina Zharkova varoittaa tulevasta globaalista ilmaston viilenemisestä. Katovuosia voi olla tulossa ja ruoka käydä vähiin...

https://www.kotipohjolassa.fi/tag/valentina-zharkova/

”Pieni jääkausi” tulossa

https://www.metsalehti.fi/keskustelut/aihe/pieni-jaakausi-tulossa/

https://www.youtube.com/watch?v=2ufAps9RRaQ

Valentina Zharkova: The Solar Magnet Field and the Terrestrial Climate

https://www.nextbigfuture.com/2018/11/winter-is-coming-super-grand-solar-minimum.html

https://www.sott.net/article/400195-Professor-Valentina-Zharkova-explains-and-confirms-why-a-Super-Grand-Solar-Minimum-is-upon-us

https://watchers.news/2018/11/11/valentina-zharkova-solar-magnet-field-and-terrestrial-climate-presentation/

-------------------------------------------------------------

INTIALAISTEN PAPERI SISÄLTÄÄ VIRHEITÄ (professori Valentina Zharkova)

Intialaisten tekemän paperin väite, että aurinkosykli 25 olisi voimakkaampi kuin 24, saa huutia Valentina Zharkovan kommentissa. Sanalla sanoen, jos intialaiset olisivat oikeassa, ilmaston viileneminen ei olisi mahdollista auringon toimesta. Auringon vaikutus tulevaan ilmastoon on pelkkää spekulointia, mutta auringonpilkkujen rekonstruointi ja niin saatujen aurinkosyklien voimakkuudet ja niiden vertailu ilmaston ja maapallon lämpötiloihin vastaavana aikana on tiedettä.

Auringonpilkku-lämpötila korrelaatiot kertovat menneisyydestä, ei kuitenkaan tulevaisuudesta, jossa tietenkin operoivat myös kasvihuonekaasut.

https://www.nature.com/articles/s41467-018-07690-0#Sec6

Summary

After all these deficiencies in the model and data reduction listed above is it possible to trust to any simulations done by BN2018 for a single cycle 25 with the current model? With these problems the authors can predict and claim literarily anything they want by changing the model tuning parameters manually.

For cycle 24 there were about 100 predictions with the similar claims that cycle 24 will be stronger than cycle 23. But the reality was exactly opposite as we know, and activity in cycle 24 was lower than in cycle 23. The same will be with this prediction by BN2018 which becomes known just in a few years.

Faithfully Yours,

Prof. Valentina Zharkova,
Northumbria University,
UK

Yksi julkaisu ei kesää tee, eikä edes talvea! (Siis intialaisten paperi, jota professori Valentina Zharkova kritisoi).

-------------------------------------------------------

AURINKOSYKLIEN HAVAINNOT JA ENNUSTEET

This page features our predictions and forecasts for the Sun. Currently, we have Solar Cycle predictions for Solar Cycle 24 (cycle amplitude and F10.7 flux) and Solar Cycle 25 (cycle amplitude). We also show our predictions for the evolution of the Sun's polar magnetic fields for the remainder of Solar Cycle 24, which were used to predict the amplitude of Cycle 25.

http://solarcyclescience.com/forecasts.html

https://www.researchgate.net/figure/Monthly-variation-of-the-observed-and-predicted-underlined-values-of-the-sunspot_fig3_320034312

KUVA 2

https://www.researchgate.net/publication/330407292_Prediction_of_declining_solar_activity_trends_during_solar_cycles_25_and_26_and_indication_of_other_solar_minimum

TÄÄLTÄ VOI OPISKELLA LISÄÄ AURINKOSYKLEISTÄ

https://www.google.com/search?q=solar+cycles+f10.7+flux&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiL6JrW4rDgAhWr5KYKHe5EAuMQ_AUIDigB&biw=1920&bih=916

HEIKKENEVÄT AURINKOSYKLIT: LÄMPENEMISPAUSSI TAI VIILENEMINEN

Aurinkosyklien heikkenemisen mukaan maapallo on viilenemässä, ei lämpenemässä

https://www.youtube.com/channel/UCP0Dfc4Tt600NS7lKEZtJqQ

Maailmanlaajuinen viileneminen (Global cooling VIDEOT)

https://www.youtube.com/watch?v=KhxRU_mqUSY

https://www.youtube.com/watch?v=ERoJ-z8ugtQ

https://www.youtube.com/watch?v=rGn-Vcxztng

https://www.youtube.com/watch?v=_wB46mgJrzI