Share |

ILMASTOHYSTERIA SUOMESSA

_________________________________

15.11.2018

YLEN VALEUUTINEN

Valeuutinen merien 60% lämpeämisestä kumoutuu

https://roskasaitti.wordpress.com/2018/11/09/valeuutinen-merien-60-lampeamisesta-kumoutuu/

Esimerkiksi Yle on levittänyt valeuutista (Linkki), jonka mukaan: ”Valtamerissä on lämpöä 60 prosenttia enemmän kuin on luultu.”

HESARIN KUTOMA VALHEIDEN VERKKO (MINTTU MIKKONEN): ILMASTONMUUTOS SYTYTTÄÄ MAASTOPALOT

Kalifornian maastopaloissa jo 44 kuolonuhria – Paradisen kaupunki tuhoutui täysin, ilmastonmuutos teki jättipaloista ”uuden normaalin”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005896983.html

”Kylläpä varsin rohkeasti toimittaja laittaa maastopalot ilmastonmuutoksen piikkiin. Kun kaikkien tilastojen perustella ne ja hirmumyrskyt ovat vähentyneet selvästi viimeisten vuosikymmenien aikana. Tämän on muuten fakta”.

https://roskasaitti.wordpress.com/2018/11/12/kalifornian-maastopalot-ja-ilmastonmuutos/

-------------------------------------------------

MEPPI HENNA VIRKKUNEN:

HIENOA, ETTÄ SUOMI AMPUU OMAAN JALKAANSA

”Kansainvälisessä ilmastopolitiikassa Euroopan unionilla on ollut johtava rooli. On hienoa että Suomi on puskemassa vahvasti eteenpäin kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa. Silti on tärkeä muistaa, että EU-alueen päästöt ovat alle 10 prosenttia maailman päästöistä. Yksin emme pysty suuntaa kääntämään, mutta oleellista on tehdä oma osaansa ja pyrkiä saamaan muut isot päästöjen aiheuttajat, erityisesti Kiina mukaan sitoumuksiin”, Virkkunen sanoo.TARVITAAN PELOTTELUA ETTÄ IHMISET MAKSAVAT VIULUT

Vaikka ilmastonmuutoksen torjunta tuottaa kustannuksia, arvioiden mukaan sen tuottamat haitat, kuten merenpinnan nousu, tulvat ja kuivuus, hyönteisten ja myrskyjen aiheuttamat metsätuhot, sään ääri-ilmiöiden vaikutukset sähköverkkoon ja maanteihin, peltoviljelyyn liittyvät riskit sekä terveyshaitat tulevat vielä paljon kalliimmaksi. Virkkusen mielestä mihinkään epätoivoon ei ole syytä, sillä muutos on mahdollinen.

https://www.hennavirkkunen.fi/2018/11/13/ilmastonmuutosta-on-torjuttava-nyt/

------------------------------------------------------------------------------------------------

5.11.2018

ILMASTOPOLITIIKAN ON KOHDATTAVA RISTIRIITANSA: ON OLEMASSA IPCC:n LINJAA PALJON HALVEMPI RATKAISU

Tuoreen talousnobelistin laskelmien perusteella IPCC:n edellyttämät päästörajoitukset tulisivat aivan liian kalliiksi.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005888350.html

Asioiden pitäminen oikeassa suhteessa ei ole helppoa IPCC:n lietsoman hysterian keskellä. IPCC on aiemmin arvioinut, että täysin hillitsemättömänä ilmastonmuutos maksaisi maapallolle 60 vuodessa 0,2–2 prosenttia bruttokansantuotteesta. Se ei olisi maailmanloppu.

IPCC vaatii maapallon keskilämpötilan nousun rajaamista 1,5 asteeseen teollistumista edeltäneeseen aikaan verrattuna. Nordhausin laskelmat osoittavat, että vaatimus on sekä taloudellisesti että käytännössä mahdoton.

IPCC:n raportti arvioi nollapäästöjen saavuttamisen kustannukset pahasti alakanttiin. Fossiilisista polttoaineista saadaan edullisesti tehokasta energiaa. Vihreä energia ei ole pääosin vieläkään kilpailukykyistä.

Radikaalimmat tavoitteet – kuten 1,5 asteen raja – ovat epärealistisia. Jo yrittäminen maksaisi maltaita.

Hiilipäästöjen pakkovähennyksistä pitää luopua, kunnes uudet energianlähteet lunastavat lupauksensa. Resurssit tulee keskittää ratkaisemaan teknologiavaje, joka tekee fossiilisista polttoaineista luopumisen kalliiksi. Vain aidot läpimurrot laskevat vihreän energian hintaa.

Ilmastopoliittisesti tehokkainta olisi osoittaa vihreän energian tutkimukseen ja kehitykseen sata miljardia euroa vuodessa. Se on IPCC:n linjaa paljon halvempi ratkaisu. Maailmanlaajuista sopimista ei tarvita. Mahdollisuudet hillitä ilmastonmuutosta paranisivat suuresti.

----------------------------------------------

1.11.2018

HIILIJALANJÄLKI: IHMISTEN TURHA SYYLLISTÄMINEN

Hiilijalanjälki on turhaa ihmisten syyllistämistä – ei riipu kenenkään päätöksistä, aiheuttaako ilmastonmuutos katastrofin vai ei, kaikkein vähiten suomalaisten

https://www.satakunnankansa.fi/a/201280988

”Puheet teollistuneen ihmiskunnan aiheuttamasta ilmaston lämpenemisestä on isottelua. Maapallon historiassa on ollut kylmempiä, jopa jääkausiksi kutsuttuja, ja lämpimämpiä vaiheita riippumatta siitä, oliko ihminen jo kehittynyt vai ei”.[Maapallon ilmastohistoria: https://www.tapionajatukset.com/35689 ]”Olemassa olevan tutkimustiedon mukaan nämä vaihtelut eivät ole aina olleet selvässä riippuvuussuhteessa ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden kanssa. Vaihtelut elävät omaa elämäänsä ja johtunevat eri syistä.

Viime aikoina on tilastojen mukaan ja käytännössäkin tapahtunut lievää lämpenemistä jo pienestä jääkaudesta (300 vuotta sitten) lähtien ja varmaan jatkuu edelleen riippumatta siitä, paljonko me kuritamme itseämme ja talouksiamme laskeskelemalla hiilijalanjälkiä.

Ympäristöministerimme rehvasteli joitakin aikoja sitten tavoitteena olevan, että Suomi on hiilivapaa johonkin vuoteen, muistaakseni 2050, mennessä. Jos koko maailma pyrkii samaan ja onnistuu tavoitteissaan, maapallo on pian kuollut planeetta.

Useat ilmastonmuutoksen nimissä tehdyt toimenpiteet ovat perusteltuja, vain peruste on ollut kyseenalainen. Ei ihminen pysty muuttamaan maapallon ilmastoa, mutta kovin helposti pilaamaan oman elinympäristönsä ilman”.

Ihmiskunnan suurin ongelma on todella ihmisten aiheuttama. Yhden eläinlajin, ihmisen, rajaton lisääntyminen niin, että maapallon resurssit eivät riitä. Tämän ihmiskunnan suurimman ongelman ratkaisemiseksi ei tunnu löytyvän varoja eikä puolestapuhujia vain päivittelyä”.

AIHEESTA LISÄÄ

https://www.tapionajatukset.com/35902

https://www.tapionajatukset.com/35840

https://www.tapionajatukset.com/35688

-----------------------------------------------

29.10.2018

HESARIN NAISTOIMTTAJAN ”ILMASTONMUUTOS”

Hesarin Anna-Stiina Nykäsen iso ja liian etäinen ongelma

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/10/anna-stiina-nykasen-iso-ja-liian.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIpsas+%28Professorin+ajatuksia%29

”Helsingin Sanomien Anna-Stina Nykänen kertoi meille, että ilmastonmuutos oli liian kauan iso ja ainoastaan Vihreisiin leimautunut ongelma. Hänen mukaansa pakolaisleirit, maahanmuutto ja uusi kansainvaellus ovat nyt aivan kuin ilmastonmuutos. Liian suuri ja etäinen aihe sekä leimautunut Perussuomalaisiin.

[Hmm, perussuomalaisten leimaamista ei Hesarin porukan mukaan pidä unohtaa!]

Hän intoutui kutsumaan aihetta peräti "ihmisyyden alasajoksi" oikein kursiivilla painottaen. Jostain syystä Nykänen arveli vihreän "kultakimpaleen" Antero Vartian kuitenkin pystyvän ratkaisemaan sen. Ja myös ilmastonmuutoksen torjuntatoimien auttavan”.

[Hmm, sieltähän se tuli: ”vihreä sankari” Antero Vartia selättää ilmastonmuutoksen!]

Hesarin naistoimittaja ei näköjään edes tiedä, mikä on ihmiskunnan kaikkien aikojen pahin ongelma: Maapallon väestömäärän räjähdysmäinen kasvu:

https://www.tiede.fi/keskustelu/4000513/ketju/hs_afrikkalaisia_on_vuonna_2100_yli_nelja_miljardia_siis_liikaa

[Hmm, väestönkasvusta puhuminen olisi kai ollut liian ”perussuomalaista”]

Hesari pitää lehteään maamme ”suurimpana ja kauneimpana” valtamediana, joka ei näe poliittisesti ”vääräuskoisten” joukossa vihreiden miesten kaltaisia ”kultakimpaleita”.

--------------------------------------------------------------------------------

31.10.2018

MAAHANMUUTTO JA GCM-JULISTUS

Siirtolaisuus


YK:n valmistelema suuri siirtolaisuussopimus on herättänyt verkkokeskustelua ja epäilyksiä Suomessa. Asian nosti politiikassa esiin perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio, joka vaatii GCM-sopimuksen (Global Compact for Migration) tuomista eduskunnan täysistunnon käsittelyyn.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/263279-donald-trump-hylkasi-siirtolaisuuspaperin-jonka-suomi-pian-allekirjoittaa-tasta-kyse

Mitä enemmän maahanmuuttoa, sitä enemmän heikennyksiä

https://riikkapurra.net/2018/10/28/mita-enemman-maahanmuuttoa-sita-enemman-heikennyksia/

https://riikkapurra.net/2018/09/29/hesarista-ja-turvapaikkapolitiikasta/

https://riikkapurra.net/2018/09/02/fasisteja-siella-fasisteja-taalla/

TANSKA

https://beta.oikeamedia.com/o1-87217

– Sanon selkeästi, että emme halua lisää afrikkalaisia Tanskaan. Jos tänne tulee afrikkalaisia, heidän täytyy tuottaa järjestelmään ja heidän täytyy elää kaikkien vaatimusten mukaisesti, sanoo Inger Støjberg.

Suomen on tarkoitus allekirjoittaa sopimus joulukuussa YK:n kokouksessa, mutta perussuomalaiset ovat vaatineet YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen tuomista eduskunnan päätettäväksi. Tähän mennessä Puola, Yhdysvallat, Unkari, Itävalta ja Australia ovat ilmoittaneet kieltäytyvänsä allekirjoittamasta sopimusta.TANSKAN UUSI OIKEISTO Pernille Vermund (kuvassa oikealla)

DANMARK_PERNILLE_2.jpghttps://www.kansalainen.fi/tag/pernille-vermund/

https://www.dr.dk/nyheder/politik/v-og-df-nye-borgerliges-ufravigelige-krav-vil-kollidere-med-virkeligheden

På Nye Borgerliges årsmøde i Vejle blev tre ting gentaget igen og igen:

Danmark skal ikke tage imod flere asylansøgere, udlændinge skal kunne forsørge sig selv, og kriminelle udlændinge skal sendes ud af landet efter første dom.

Partiformand Pernille Vermund gjorde det klart, da hun stod på scenen foran de knap 500 medlemmer: De tre punkter ikke er til diskussion med en borgerlig statsminister, der vil støttes af Nye Borgerlige.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ILMASTONMUUTOKSEN LOGIIKKA, DILEMMA JA POLIITTINEN AGENDA

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263186-ilmastonmuutoksen-logiikka

IPCC EI ANNA ERIKOISRAPORTISSAAN (2018) KOKONAISKUVAA ILMASTON VAIHTELUISTA JA ERITYISESTI VIIME VUOSISADAN LÄMPENEMISEN SYISTÄ: IHMISEN ROOLI ON IPCC:n MUKAAN ”SYYLLISYYS” JA AURINGON ROOLI EI OLE EDES AGENDALLA!

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263186-ilmastonmuutoksen-logiikka#comment-3999549

A. Ilmastonmuutoksen dilemma

Dilemma (m.kreik. δί-λημμα, "kaksois-olettamus") eli pulma on ongelma, johon on olemassa vähintään kaksi mahdollista vastausta. Retoriikassa vastaukset ovat usein epätyydyttäviä, mutta vastausten ei välttämättä pidä olla epätyydyttäviä, jotta ongelma voitaisiin luokitella dilemmaksi. Tyydyttävätkin vastaukset tekevät siis ongelmasta dilemman.

B. IPCC:n raporttien kirjoittajat (”konsensus-tutkijat”, ympäristöjärjestöjen edustajat ja valittujen maiden edustajat) ajautuvat ”yksimielisyydessään” dilemmaan, toistensa ja erityisesti rippumattomien tutkijoiden kanssa, Pulma on siis todellinen, eli valtaporukan mukaan ”ilmastonmuutos” on esitettävä kauhuskenaariona ”uskottavuuden” aikaansaamiseksi.

Niinpä se erityisraportti esitetään ”poliittisen agendan valepuvussa”:YK:n ILMASTOPANEELIN (IPCC) RAPORTIN LAATIJOILLA POLIITTINEN AGENDA

Trump epäilee ilmastotutkijoilla olevan poliittinen agenda – lämpötila "voisi ihan hyvin palata takaisin" Presidentti epäilee edelleen, onko ilmastonmuutos ihmisten aikaansaannos.

https://satakunnankansa.fi/a/201252233

Työpaikkojen säilyminen tärkeämpää kuin taistelu ilmastonmuutosta vastaan, sillä ihminen ei voi mitään luonnollisten (Aurinko) tekijöiden vaikutuksia vastaan. Kuitenkin, Vihreiden Antero Vartia, saunasta ja eduskunnasta luopuva ilmastoahdistuksen uhri, kuvittelee seljättävänsä ilmastonmuutoksen! Voi pyhä yksinkertaisuus, onko tuulimyllyjä (Auringon vaikutusta) vastaan taisteleminen mitenkään täyspäisen ihmisen toimintaa?

US-pressa Donald Trump siis tietää, kuten moni muukin, tämän: Ilmastonmuutos on ilmiö, joka sisältää paljon enemmän poliittisia ja taloudellisia tarkoitusperiä kuin tieteellisesti todistettua faktaa.

Ovathan IPCC-raportin ”tieteelliset ulostulot” (oikeastaan ulostukset) pelkästään skenaarioita!

Ja nyt julkaistun uusimman erikoisraportin tapauksessa kauhuskenaarioita, joilla ihmisiä pelotellaan.

Satakunnan Kansa-lehdestä löytyi erinomainen kirjoitus, joka selventää asiaa:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajat...

https://www.tapionajatukset.com/35840

https://www.tapionajatukset.com/35731

https://www.tapionajatukset.com/35689

https://www.tapionajatukset.com/35688

---------------------------------------------------------

IPCC:n SYNKIMMÄT SKENAARIOT EIVÄT OLE USKOTTAVIA

Synkimmät ennusteet ilmaston lämpenemisestä eivät ole uskottavia, kertoo tutkimus

https://tekniikanmaailma.fi/synkimmat-ennusteet-ilmaston-lampenemisesta-eivat-ole-uskottavia-kertoo-tutkimus/

Tutkijat varoittavat Auringon aiheuttamasta ”minijääkaudesta”, joka voi viilentää maapalloa 2030-luvulla

https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/

HEIKKENEVÄT AURINKOSYKLIT: LÄMPENEMISPAUSSI TAI VIILENEMINEN

Aurinkosyklien heikkenemisen mukaan maapallo on viilenemässä, ei lämpenemässä

https://www.youtube.com/channel/UCP0Dfc4Tt600NS7lKEZtJqQ

Maailmanlaajuinen viileneminen (Global cooling VIDEOT)

https://www.youtube.com/watch?v=KhxRU_mqUSY

https://www.youtube.com/watch?v=ERoJ-z8ugtQ

https://www.youtube.com/watch?v=rGn-Vcxztng

https://www.youtube.com/watch?v=_wB46mgJrzI

Bisnestä ilmastonmuutoksella?

http://karinkarjalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263243-bisnesta-ilmastonmuutoksella

Ilmaston lämpenemisestä on luotu ihmisten ajatteluun dramaattinen mielikuva, josta puuttuu tietoinen realismi: Syyllisiä ilmaston lämpenemiseen ovat ihmiset. Heitä on siksi helppoa huiputtaa.

Tehdään bisnestä hyväuskoisten ihmisten kustannuksella. Puuttuko ihmisiltä kykyä ja halua kyseenalaistaa annettua tietoa ilmaston lämpenemisestä?

Miten kyseenalaistaisit lauseen: Ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen on niin voimakasta, että se saattaa kumota vaihtelut auringon aktiivisuudessa. Uskoako tieteeseen vai huiputukseen?

 Synkät mielikuvat ilmaston lämpenemisestä eivät ole uskottavia.

Pienen jääkauden tulemisesta ei puhuta, koska kyseenalaistavien ihmisten rahastus voi loppua.

 Auringon aktiviteetti laskee vuodesta 2021 lähtien. Pieni jääkausi syntyy, kun auringon aktiivisuus vähenee ja auringonpilkut vähenevät. Näiden auringonpilkkujen aktiivisuus vaihtelee 11 vuoden mittaisissa jaksoissa. Tämä tietää tulevina vuosikymmeninä kylmää ajanjaksoa. Ilmiö on ollut havaittavissa viimeksi vuosina 1645-1715. Euroopassa ja Pohjois-Euroopassa talvet olivat poikkeuksellisen kylmiä. Ajanjakso tunnetaan nimellä Maunderin miniminä.  Katovuodet koettelivat myös Suomea vuosina 1665-1697. 

--------------------------------------------------------

17.10.2018

US-PRESIDENTTI DONALD TRUMP TIETÄÄ SAMAN KUIN MINÄKIN (onkohan IVANKA auttanut häntä tässäkin asiassa?)

Trump epäilee ilmastotutkijoilla olevan poliittinen agenda – lämpötila "voisi ihan hyvin palata takaisin" Presidentti epäilee edelleen, onko ilmastonmuutos ihmisten aikaansaannos. Työpaikkojen säilyminen tärkeämpää kuin taistelu ”ilmastonmuutosta” vastaan.

https://satakunnankansa.fi/a/201252233

LUE LISÄÄ ALLA OLEVASTA KIRJOITUKSESTANI

HESARIN NAISTOIMITTAJA LIHANSYÖJIEN KIMPUSSA. ILMASTONMUUTOKSEN PELKO SUMENTAA JÄRJEN. YK, POLIITTINEN TIEDE JA IPCC:n KAUHUSKENAARIO.IPCC-RAPORTIN LAATIMINEN: GREENPEACE MUKANA, AURINGON VAIKUTUS ILMASTOON EI OLE AGENDALLA. AUSTRALIAN ILMASTOHISTORIA UUSIKSI. MITTAUSDATAA MUUTELTU JA PIDETTY PIMENNOSSA. ILASTORAPORTTI EI SAA OHJATA VÄÄRIIN TOIMENPITEISIIN. MUSTAN HIILEN (NOKIPÄÄSTÖJEN) ONGELMA

HS-NAISTOIMITTAJA LIHANSYÖJIEN KIMPUSSA

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005863309.html

Länsimaalaisten pitäisi vähentää lihansyöntiä 90 prosenttia, muuten ilmastonmuutoksen hillintä ei onnistu, varoittavat tutkijat

ILMASTONMUUTOKSEN PELKO SUMENTAA JÄRJEN

http://pjarvinen.blogspot.com/2018/10/ilmastonmuutoksen-pelko-sumentaa-jarjen.html

”Viime viikolla julkaistu IPCC:n ilmastonmuutoksesta varoittava raportti on käynyt vahvasti tunteisiin. Raportti maalasi kuvan apokalyptisesta tulevaisuudesta, jossa nouseva merenpinta hukuttaa kaupungit, tappaa eläimet ja aiheuttaa tornadoja, jotka pyyhkivät yli mantereiden.

Meidän suomalaistenkin on pitäisi leikata lihansyöntiä 90 %, rajoittaa autoilua ja lopettaa lentomatkailu.

Jokaisella on oma listansa: pyöräilijät haluavat lopettaa autoilun, kaupunkilaiset maanviljelyn, sinkut lastenteon, ilman lemmikkiä olevat luopua lemmikeistä ja niin edelleen”

------------------------------------------------------------------------------------

Uusiutuva energia ei ole ilmastolle aina hyväksi

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005864146.html

Bioenergian nettopäästöt voivat jopa olla suurempia kuin fossiilisen energian päästöt.

Tiedämme, että fossiilisista polttoaineista on päästävä eroon: ne tuottavat ilmakehään paljon hiili­dioksidia ja ovat uusiutumatonta energiaa. Ilmastoahdistus on kannustanut tuottamaan mahdollisimman paljon kaikkea uusiutuvaa energiaa. Energian uusiutuvuus on arvokas asia, mutta kaikki uusiutuvat ener­gia­lähteet eivät ole hiilineutraaleja tai päästöttömiä.

Kirjailija Jari Tervon ”maailmanloppu”

Maailmanloppu on tulossa, ja se on kaikin tavoin erilainen kuin aiemmat maailmanloput

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005862160.html

________________________________________________

ILMASTON LÄMPENEMINEN EI OLE, EIKÄ VOI OLLA PELKÄSTÄÄN IHMISEN SYYTÄ

Luonnollisia tekijöitä väheksytty ilmastomalleissa

https://roskasaitti.wordpress.com/2018/10/15/luonnollisia-tekijoita-vaheksytty-ilmastomalleissa/

Yhteenveto suomenkielellä yo. linkissä

Role of 'natural factors' on recent climate change underestimated, research shows

https://www.sciencedaily.com/releases/2018/10/181010105613.htm

________________________________________________________

SUOMALAISET OVAT NIIN TYHMIÄ, ETTEIVÄT TAJUA, ETTÄ YK:n POLIITTISEN ”ILMASTOTIETEEN KONSENSUSTUTKIJOIDEN” LAATIMA ”RAPORTTI” ON KAUHUSKENAARIO, EI MIKÄÄN TIETEELLINEN JULKAISU.

SUOMALAISILLA EI MITÄÄN KÄSITYSTÄ POLIITTISESTA ”TIETEESTÄ”

LUE TÄMÄ (ennenkuin luet ulkolaisia lähteitä):

http://www.ilmastofoorumi.fi/tiedostot/ilmastoskeptikon-kasikirja-2.pdf

Suomalaisilla ei ole mitään käsitystä siitä, miten IPCC-raportit laaditaan.

Pitäisi ymmärtää enemmän tästä vaikeasta kokonaisuudesta, johon olen perehtynyt 20 vuoden ajan, kemian tohtorina, jolla HY:n arvosanasuoritukset fysiikasta, kemiasta ja geologiasta

Alla hieman juttua IPCC-raportista ja sen laadinnasta.

IPCC:n mielestä aina on ollut ”viimeinen hetki” tehdä jotakin. Tuntuuko tutulta?

http://www.webcitation.org/66qsho4x7

Copenhagen summit is last chance to save the planet

http://www.webcitation.org/66quZGJBL

Kööpenhamina

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/79317-hirvea-tungos-ilmastokokouksessa-pareet-paloivat

Balin ilmastokokouksessa taas toisinajattelijat (dissenting scientists) poistettiin ”näyttämöltä”:

Balin ilmastokokous (Bali climate meeting): esimakua COP 15 summittiin:

YK:n taktiikka toisinajattelijoiden vaientamiseksi:

http://joannenova.com.au/2009/12/flashback-to-bali-un-tactics-to-silence-dissent/


________________________________

DONNA_LAFRAMBOISE.jpg

DONNA

Lue tämä aluksi: https://judithcurry.com/2011/10/19/laframboise-on-the-ipcc/

https://nofrakkingconsensus.com/2018/10/10/the-last-chance-climate-saloon/

https://nofrakkingconsensus.com/wp-content/uploads/2018/10/pr_181008_P48_spm_en.pdf

https://nofrakkingconsensus.com/2018/10/08/ipcc-pretends-the-scientific-publishing-crisis-doesnt-exist/

Donna has critiqued the Intergovernmental Panel on Climate Change's claims about itself, its authors and its peer review process, and found them very VERY wanting...

Donna on kritisoinut IPCC:tä itseään, sen raporttien kirjoittajia ja niiden vertaisarviointien puutteellisuutta.

Sanalla sanoen: Vertaisarviointi on roskaa.

https://roskasaitti.wordpress.com/2016/11/02/donna-vertaisarviointi-on-roskaa/

https://www.youtube.com/watch?v=U5weFQYBL5w

JoNova

ILMASTON LÄMPENEMINEN ON KESTÄNYT JO 300 VUOTTA

AUS_JOANNE_NOVA.jpg

Pikku jääkauden aikana (kuva n. v. 1600) Englannissakin (Thames-joella) luisteltiin:

http://jonova.s3.amazonaws.com/photos/little-ice-age/ice-avercamp.jpg

Satellite data only goes back to 1979, and global land-thermometer records only go back to 1850. Before that we have to resort to “proxies”, which are various natural phenomena from which temperature can be deduced

Pikku jääkauden lopulta lähtien ilmasto alkoi lämmetä ja on lämmennyt näihin aikoihin saakka:

http://jonova.s3.amazonaws.com/guest/de/temp-0-ppt.jpg

The current global warming trend started around 1670 to 1700, some 310 years ago. The current temperature is probably less than the medieval peak—the land thermometer data from 1850 to 1980 exaggerates temperature increases, though no one knows by how much.

Ilmastolliset muutokset Euroopassa pitkän ajanjakson (n. 1 000 vuotta) aikana:

http://jonova.s3.amazonaws.com/guest/de/temps-ar2.jpg

The climate establishment’s temperature picture in 1995, with the current global warming trend starting around 1680. From the Second Assessment Report of the IPCC, 1996, via here.

Globaalit lämpötilat 1850-2010, lämpenemistä, viilenemistä eli aaltoliikettä:

http://jonova.s3.amazonaws.com/guest/de/temp-1850-ppt.jpg

Alternating periods of warming and cooling, within the overall warming trend. The periods last about 20 – 33 years each. Warning: This is land thermometer data, which has been subjected to tricks and revisions (especially 1940 – 1975)—the turning points shown are the generally agreed ones, except that 2002 is still ambiguous because it is not yet confirmed by a definite subsequent decline (see Figure 14 in Part 2 ).

1900-luvun loppupuolen lämpönousu

Auringon magneettisen aktiivisuuden kohoaminen 1970-luvun lopulta lähtien (auringonpilkut) toimi eräänä ilmastodraiverina (ajavana voimana) globaalien lämpötilojen nousussa:

http://www.climate4you.com/Sun.htm#Global%20temperature%20and%20sunspot%20number

_____________________________________

IPCC ja GREENPEACE

IPCC ja Greenpeace: Onko niillä mitään eroa?

http://joannenova.com.au/2011/06/greenpeace-gate-breaks-and-the-ipcc-is-busted-the-shock-could-they-really-be-this-dumb/

_____________________________________________________

Omien tutkimusteni mukaan raportin laatiminen menee näin:

IPCC:n agendalla on (vain ja ainoastaan) ihmisen syyllisyyden osoittaminen maapallon lämpenemiseen. Tähän tämä YK:n alainen järjestö tarvitsee ”asiantuntijoita” kuten ääririjärjestö Greenpecen edustajia. Törmäsin tähän jo yli kymmenen vuotta sitten (tutkiessani raportin kirjoittajen taustoja), itse asiaan olen perehtynyt noin 20 vuoden aikana, toki usean ulkomaisen tutkijan kanssa”.

Auringon vaikutus (suorat pakotteet eli TSI, Total Solar Irradiance ja epäsuorat eli magneettisten vaikutusten (auringonpilkkujen lukumäärä) merkitys pilvisyyteen eivät ole agendalla. Paitsi aikaisemman raportin laadinnassa, jossa asiantuntijana (siis ihan oikeesti!) ole ilmastotutkija, astrofysiikan tohtori Judith Lean.

AAALEA_40_2.jpg

AALEA_1.jpg

Hän oli raportin laadinnassa ainoa astrofysiikan edustaja: niinpä ”pojat” pakottivat ”Juuditin” olemaan ”samaa mieltä itsensä kanssa” eli niinkuin kirjoittajiksi valitut ”konsensustutkijat” (ihmisen syyllisyyden syyttäjät) halusivat.

Niinpä tämän kaltaisia Auringon vaikutuksia ei edes otettu agendalle. Ei edes Judithin (Lean).

https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/

Olisi myös hyvä lukea (jos nyt vaikka sattuisi ymmärtämään huippututkijan ajatuksia) maailman erään tunnetuimman ja referoiduimman ilmastotutkijan, professori Judith Curryn kritiikkiä ja sen, miten huippututkijat myöntävät globaalien lämpötilojen nousun pysähtymisen/keskeytymisen (pause in english) 2000-luvulla.

https://judithcurry.com/2018/10/08/1-5-degrees/

AALEA_67.gif

AALEA_65.jpg

------------------------------------------------------------------

PROFESSORIN AJATUKSIA

Australian ilmastohistoria meni uusiksi

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/10/australian-ilmastohistoria-meni-uusiksi.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIpsas+%28Professorin+ajatuksia%29

Aamun (13.10.2018) Helsingin Sanomat julkaisi kirjoituksen, jossa iloittiin pohjoismaisten "populistipuolueiden" hyväksyvän ilmastonmuutoksen tosiasiaksi. Syyksi jutussa epäiltiin näiden maiden väestön korkeaa koulutusastetta.

Uutisen luettuani ajattelin katsoa pitkästä aikaa NASA:n ilmastoon liittyviä nettisivuja.

Kun nyt kerran olin NASA:n sivuilla, niin päätin uteliaisuuttani katsahtaa myös mielessäni usein hämmästystä herättäneen Australian Alice Springsin tilastoa.

Siitä näkee, että homogenoinnin avulla on dataa muokattu aika tavalla ja joitain pisteitä on poistettu kokonaan. Merkillistä kyllä, niistä moni sijoittuu aikasarjan loppuun eli poistetut tiedot kuuluvat tilaston tuoreimpiin mittaustuloksiin - pois lukien muutama viimeinen piste, jotka on jälleen hyväksytty homogenoituun dataan.

KOMMENTIT

Myös arvovaltaiseksi katsottava organisaatio The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) eli Yhdysvaltain (valta)meren ja ilmakehän tieteellisestä tutkimuksesta vastaava organisaatio on esim. viime talvena syyllistynyt lämpötila-tilaston vääristelyyn suurta ilmastohuijausta tukevalla tavalla:

"NOAA Caught (Again) Adjusting Big Freeze Out Of Existence",

https://www.technocracy.news/noaa-caught-adjusting-big-freeze-existence/


Vuoden 2016 alussa n. 300 tiedemiestä vaati yhteisesti, että NOAA:n on lopetettava lämpötilatietojen pimittäminen:

"300 Scientists Want NOAA To Stop Hiding Its Global Warming Data",

https://www.technocracy.news/300-scientists-want-noaa-to-stop-hiding-its-global-warming-data/

Vastaus arveluusi on, että oikeat mittausarvot eivät sovi ilmastonmuutosuskonnnon harjoittajien satuihin.

AUSTRALIA

IPCC:n tuulesta temmattua satuailmaston lämpenemisestä.

http://joannenova.com.au/2018/10/abc-climate-fiction-life-at-0-5-degrees-hotter-dead-plants-animals-ghost-towns-jellyfish-hell/

Miksi koulutettu eliitti on altista tullakseen huijatuksi?

http://joannenova.com.au/2018/10/lindzen-on-why-the-educated-elites-are-so-vulnerable-to-being-fooled/

Australialla on kanttia työntää syrjään YK:n hysteerinen hiilienergian viha. Jos aussit lopettaisivat hiilen käytön, se ”pelastaisi” maailman: Vaikutus olisi 0.01 astetta ja merenpinnalla 2 mm.

http://joannenova.com.au/2018/10/australia-discovers-a-spine-pushes-back-against-un-hysterical-coal-hate/

---------------------------------------------------------

YMPÄRISTÖMUUTOKSEN PROFESSORI ATTE KORHOLA PUHUU JÄRKEÄ

Ilmastoraportti ei saa ohjata vääriin toimenpiteisiin

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005863330.html

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/10/hiilinieluun-keskittyminen-olisi.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIpsas+%28Professorin+ajatuksia%29

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262523-metsiemme-rooli-ilmastonmuutoksen-torjunnassa

______________________________________________

MUSTAN HIILEN (NOKIPÄÄSTÖJEN) ONGELMA

Helsingin yliopistossa tehty tutkimus mustan hiilen vaikutuksesta arktisella alueella.

Täältä löytyy myös VIDEO tutkijan esitellessä tuloksiaan:

https://www.youtube.com/watch?v=wQGw2do5vSY

https://www.tapionajatukset.com/31425

---------------------------------------------------------------------

10.10.2018

MEDIAN LIETSOMA ILMASTOHYSTERIA

KOMMENTIT (K1-K3) TÄÄLTÄ:

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262261-professori-jarkyttyi-ipccn-raportista-korallit-kuolevat

K1

Lähinnä tästä paniikin lietsomisesta johtuen kävi mielessä nämä taustalla ajoittain esiintyvät sukupuuttoaallot.

Näyttäisi IPCC:n raportin olevan osittain lähtöisin tuolta NASAn Gissin osastolta. Michael Mann, Gavin Schmidt, Kathrine Marvel... Näistä kaksi jälkimmäistä ovat lisäksi englantilaista syntyperää.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gavin_Schmidt

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kate_Marvel

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Michael_E._Mann

K2

Kaiken takana on (yllätys yllätys ei nainen) vaan Nasa/Giss Dr James Hansen:

https://www.google.com/search?q=nasa+giss+hansen+t...

Katso myös linkin kuvahaku, näet vanhoja (noin kymmenen vuoden takaisia) juttujani aiheesta.

Nimeämäsi henkilöt ovat Jim Hansenin "opetuslapsia".

K3

Se on näin.

Nyt ne opetuslapset ovat ottaneet vallan.

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262307-...

NIINPÄ NIIN, ”OPETUSLAPSIEN” KOULUTUSKESKUS ON NASA/GISS:

Hajahuomioita IPCC:n ilmastoraportin uutisoinnista

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262307-hajahuomioita-ipccn-ilmastoraportin-uutisoinnista

”Kuten monet ovat blogikirjoituksissaan todenneet, niin ilmastonmuutoshysteria on lähtenyt aivan laukalle valtamediassa IPCC:n erikoisraportin SR17 julkaisun myötä. Raportti keskittyi siihen, miten ilmastonmuutos saataisiin pidettyä 1,5 sisällä.

Raportissa on kuva, miten lämpötila on kehittynyt vuodesta 1960 eteenpäin. Näyttää siltä, että pohjana on ollut GISS-lämpötiladata. Pidän UAH-satelliittimittausta luotettavampana. Olen laittanut nämä kaksi lämpötilatrendiä samaan kuvaan 1. IPCC:n mielestä lämpötila on noussut vuosina 1998-2018 n. 0,4 astetta, mutta satelliittimittaukset osoittavat vain 0,15 asteen nousua. Lisäksi on huomattava, että koko nousun aiheuttaa vuodesta 2016 alkanut lämpötilan poikkeama, jossa on mukana kaksi El Nino-piikkiä peräkkäin. Nyt lämpötila on palannut 2000-luvun keskiarvoon. Pidän IPCC:n esitystä selvänä aineiston manipulointina”.MUITA BLOGEJA ILMASTOHYSTERIASTA

Ensimmäisessä lähteessä SUURI määrä blogeja ja kirjoituksia

https://roskasaitti.wordpress.com/2018/10/10/ipcc-raportin-uutisointia/

http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262302-jalleen-hysteerinen-ipcc-pelottelu-again-hysterical-ipcc-intimidation

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262293-hallitus-on-joron-jaljilla-ilmastogate-jutussa

https://www.tekniikkatalous.fi/puheenvuorot/unohdettu-ratkaisu-merenpinnan-kohoamiseen-jota-jules-verne-ehdotti-1905-tehdaan-saharaan-155-400-neliokilometrin-sisameri-6725805

Näin se menee eli meitä kusetetaan

IPCC:n agendalla on (vain ja ainoastaan) ihmisen syyllisyyden osoittaminen maapallon lämpenemiseen. Tähän tämä YK:n alainen järjestö tarvitsee ”asiantuntijoita” kuten ääririjärjestö Greenpecen edustajia. Törmäsin tähän jo yli kymmenen vuotta sitten (tutkiessani raportin kirjoittajen taustoja), itse asiaan olen perehtynyt noin 20 vuoden aikana, toki usean ulkomaisen tutkijan kanssa”.

Auringon vaikutus (suorat pakotteet eli TSI, Total Solar Irradiance ja epäsuorat eli magneettisten vaikutusten (auringonpilkkujen lukumäärä) merkitys pilvisyyteen eivät ole agendalla. Paitsi aikaisemman raportin laadinnassa, jossa asiantuntijana (siis ihan oikeesti!) ole ilmastotutkija, astrofysiikan tohtori Judith Lean. Hän oli raportin laadinnassa ainoa astrofysiikan edustaja: niinpä ”pojat” pakottivat ”Juuditin” olemaan ”samaa mieltä itsensä kanssa” eli niinkuin kirjoittajiksi valitut ”konsensustutkijat” (ihmisen syyllisyyden syyttäjät) halusivat.

Niinpä tämän kaltaisia Auringon vaikutuksia ei edes otettu agendalle. Ei edes Judithin.

https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhoillislestadiolainen sähköjulli säikähti:

http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262277-nakokulma-hallitus-kuuli-ilmastonmuutoksesta-tama-on-kaiken-huippu

9.10.2018

Hysteeriset kirjoitukset IPCC:n Raportista: Suomalaisen journalismin alennustila

Korppikotkat ja hyeenat haaskalla: Kuka pystyy parhaiten luomaan ilmastoahdistusta , hysteriaa ja ihmisten normaalien toimien valvontaa ja rajoituksia.

Kun kansalaisia aletaan vainota (yksityisautoilun vaikeuttaminen, saunan ja kotilämmityksen rajoitukset, lihanhimon vähentämien eli hyönteisten syöminen, olemme pikkuhiljaa ”orwellilaisessa maailmassa” eli uudessa maailmanjärjestyksessä (EU-liittovaltiossa ja sitä seuraavan ”maailmanhallituksen” alamaisia).

Tyypilliset ”ilmastotoimittajat” vetävät mutkat suoriksi: Kaikki IPCC:n raportin skenaariot julkaistaan totuuksina, ymmärtämättä itse aiheesta eli ilmaston vaihteluista tuon taivaallista.

Ei ole tullut vastaan toimittajaa, joka tietäisi (tai haluaisi kertoa), että maapallon ilmasto ei ole lämmennyt enää 2000-luvulla.

Ilmastonmuutos on tosi, mutta se on tapahtunut viime vuosisadalla!

Toimittajista kukaan ei ole huomannut (tai halunnut raportoida), että arktisen alueen sulaminenkin on ollut noin viiden vuoden ajan pysähdyksissä!

Propagandaa ja pelottelua, vaikka planeetta Maan ilmasto ei ole lämmennyt enää lähes 20 vuoteen. Sanalla sanoen, ilmastonmuutos on jo tapahtunut, viime vuosisadalla, joten elelemme siinä lämpötilanteessa tänäkin päivänä.

Maapallon ilmaston lämpeneminen on pysähtynyt/keskeytynyt 2000-luvulla:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajat...

KATSO täältä kaikkien tärkeimpien tutkimuslaitosten lämpötilojen ja jäätiköiden sulamisen mittaustulokset ja analyysit.

http://www.climate4you.com/

Ilmaston oletetaan lämpenevän, mutta napajään minimissä ei mittausten mukaan ole viime aikoina havaittu muutosta. Mittaukset perustuvat dataan:

https://nsidc.org/arcticseaicenews/charctic-intera...

http://beta.oikeamedia.com/o1-84600

”Kuvasta (linkki yllä) näemme, ettei napajään keskimääräinen pinta-ala tämän vuoden syyskuussa ollut mitenkään erityisen pieni, kuten ei ollut myöskään viime vuonna. Mittaushistorian pohja on kuuden vuoden takaa, joten ainakaan napajää ei näyttäisi tämän perusteella olevan sulamassa mitenkään ennätyksellistä vauhtia”.

”Nähtäväksi siis jää, onko napajään sulaminen alkamassa uudelleen noin puolen vuosikymmenen pysähtymisen jälkeen, kuten ilmastomallien perusteella on odotettavissa. Vai onko se sittenkin kääntymässä kasvuun”.

Tämäkin proffan (katso linkki) havainto on eräs ”korjaussarja” ilmastopropagandaa syytävien tahojen hypetykselle ja suoranaiselle valehtelulle.

Amerikkalainen professori on nyt perehtynyt hiilidioksidin ja lämpötilan korrelaatioon viimeisen 500 miljoonan vuoden ajalta, eikä ole löytänyt pääosiltaan muuta kuin negatiivista korrelaatiota.

https://www.mdpi.com/2225-1154/5/4/76/htm

US-proffan julkaisu on suuri metatutkimus (useiden ilmastotutkimuksen professorien tutkimusten laaja yhteenveto), jossa mukana on useita tutkimuslaitoksia (mm. Nasa).

LUE myös Professorin ajatukset ja erityisesti sinne postatut KOMMENTIT.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/10/i...

”Raportissa vilautetaan keinoja, joilla kasvihuonepäästöt voitaisiin rajata siten, ettei katastrofia pääsisi syntymään. Niitä ovat Ylen käyttämän asiantuntijan, Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori Hannele Korhosen, mukaan uudenlaisten hiilenpoistoteknologioiden käyttö ja ydinvoiman rakentaminen, liikenteen sähköistäminen ja julkisen liikenteen lisääntyvä käyttö, kasvisruokaan siirtyminen, asuntojen ylilämmittämisestä luopuminen ja niiden tiivistäminen sekä lentämisen välttäminen”

”Jäin ihmettelemään, että miksei keinoina ole mainittu väestönkasvun rajoittamista tai edes ihmisten muuttamisen rajoittamista alhaisen hiilijalanjäljen maista korkean elintason valtioihin. Eikö IPCC mainitse sitä lainkaan, vai eikö Yle vain välittänyt asiaa meille”?

”Kielletäänkö polttomoottorit ja/tai yksityisautoilu tai ajetaanko kotimainen teollisuus alas entistä tiukemmilla päästöehdoilla ja uusiutuvien luonnonvarojen kuten metsien käyttörajoituksilla? Pannaanko lomamatkoille rajut veronkorotukset ja lopetetaanko maataloustuki karjankasvatukselle? Kielletäänkö lihansyönti”? .

-------------------------------------------------------

IPCC:n, YLEN , FIN-ILMATIETEEN LAITOKSEN JA HESARIN KUTOMA VALHEIDEN VERKKO

Ilmastonmuutoshysteria osana Vihreää Valhetta

http://markusjansson.blogspot.com/2018/10/ilmastonmuutoshysteria-osana-vihreaa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MarkusJanssoninBlogi+%28Markus+Janssonin+blogi%29

Hesarin naistoimittajat

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005854489.html

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005856206.html

Ilmastotutkimuksen ”asiantuntijat”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005856425.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005856541.html

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005856277.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005856223.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005856574.html

Nainen Sveitsistä (palautettava sinne mahdollisimman pikaisesti)

https://www.is.fi/autot/art-2000005856531.html

Satakunnan Kansassa maltillinen kirjoitus

Puolen asteen ero on hiuksenhieno, mutta silti merkittävä – merenpinnan nousu vaikuttaisi miljoonien ihmisten elämään

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/puolen-asteen-ero-on-hiuksenhieno-mutta-silti-merkittava-merenpinnan-nousu-vaikuttaisi-miljoonien-ihmisten-elamaan-201240433

Kuten jo otsikosta näkyy, kaikkea pelottelua ja ”asiantuntoiden typeryyttä ei oteta todesta,

Täälläkin (UusiSuomi) eräs nainen (twitter) luulee, että IPCC:ssä ”huippututkijat” kirjoittavat paneelin raportteja. Tosiasia (josta olen kirjoittanut oman raporttini) on kuitenkin tarua ihmeellisempi: Kirjoittajat ovat tarkasti valittuja ”konsensus-tutkijoita, jotka siis ovat kuin yleinen syyttäjä: ”ihminen on syyllinen ilmaston lämpenemiseen” eli ihmisiä pitää rankasta!

Kun raportin kirjoittamisessa on mukana äärijärjestö Greenpeacen jäseniä, on selvää mikä on hallitustenvälisen ilmastopaneelin (IPCC) ”viesti”: ihmisiä on rangaistava: yksityisautoilu ja lentäminen lopetattava, lihansyönti kriminalisoitava, sirkkoja, hyönteisiä ja toukkia ruokapöytään, asuntojen lämmittäminen lopetettava hyvin toimivalla kaukolämmityksellä jne … jne....

”Lähivuosien päätökset ovat ihmiskunnan tärkeimmät” – Suuri ilmastoraportti vaatii ennennäkemätöntä muutosta 12 vuoden aikana

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/260983-lahivuosien-paatokset-ovat-ihmiskunnan-tarkeimmat-suuri-ilmastoraportti

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tiukka-ilmastoraportti-julki-kaikki-keinot-kayttoon-muuten-jaatikot-sulavat-ruoanlaitto-vaikeutuu-merenpinta-nousee-ja-lajeja-haviaa/7105546#gs.kvgutGM

Tiukka ilmastoraportti julki: Kaikki keinot käyttöön – muuten jäätiköt sulavat, ruoanlaitto vaikeutuu, merenpinta nousee ja lajeja häviää

Täällä on kyllä mittauksiin perustuva toisenlainen TOTUUS:

Trumpin hallinto olettaa ilmaston lämpenevän, mutta napajään minimissä ei muutosta

http://beta.oikeamedia.com/o1-84600

Kaksi uhkaa, joihin ihminen ei voi vaikuttaa: ilmaston vaihtelut ja maapallon vulkaaninen toiminta, mannerlaattojen siirtymät (maanjäristykset ja tsunamit) sekä mahdolliset asteroidien törmäykset maapallelle.

Ettei totuus unohtuisi, on olemassa todella suuri uhka ihmiskunnan tulevaisuudelle:

Nasa varautumassa ihmiskunnan suurimpiin kuuluvan uhan heräämiseen – edellisestä kerrasta 600 000 vuotta

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nasa-varautumassa-ihmiskunnan-suurimpiin-kuuluvan-uhan-heraamiseen-edellisesta-kerrasta-600-000-vuotta/7103860#gs.aLBYPyY

”Ihmisen aiheuttama” eli pelkästään hiilidioksidin vaikutus, on suurta huijausta, johon syyllistyvät poliittisten tutkijoiden lisäksi ympäristöjärjestöt (kuten Greenpeace) ja asiasta mitään ymmärtämättömät poliitikot, toimittajat ja muut ”päänpaukuttajat”.

Ilmaston vaihteluita aiheuttavat pääasiallisesti luonnolliset pakotteet (kuten aurinkosyklien voimakkuuden muutokset). Hiilidioksidilla on toki ilmastoa lämmittävä vaikutus, mutta sen rooli on ylikorostunut, koska IPCC:n agendalla on nimenomaan ihmisen toiminta, ei Auringon toiminta tai muut luonnolliset pakotteet.

http://beta.oikeamedia.com/o1-83000

”Ilmastonmuutos on kummallinen asia. Siitä kohkataan poliittisissa piireissä ja poliitikot ovat ilmastonmuutoksen nimissä valmiita maksamaan mitä tahansa täyttääkseen joidenkin omitusten sopimusten vaatimukset. Omituisten siksi, että ne sopimukset eivät mitenkään rajoita ns. hiilidioksidipäästöjä esimerkiksi Kiinassa ja Intiassa. Ne rajoittavat päästöjä Euroopassa ja USA.ssa, missä päästöistä pitää maksaa maksuja, jotka menevät käytännössä muiden maiden hyödyksi”.

Musta hiili (nokipäästöt) on arktisella alueella ainakin yhtä suuri lämmittävä pakote kuin IPCC:n rakastama "hiilidioksidimörkö", jolla pelotellaan ja aiheutetaan ilmastoahdistusta.

https://www.tapionajatukset.com/35571

Helsingin yliopistossa tehty tutkimus mustan hiilen vaikutuksesta arktisella alueella.

Täältä löytyy myös VIDEO tutkijan esitellessä tuloksiaan:

https://www.youtube.com/watch?v=wQGw2do5vSY

https://www.tapionajatukset.com/31425

_______________________________