Share |

ILMASTOHYSTERIA SUOMESSA

_________________________________

10.10.2018

MEDIAN LIETSOMA ILMASTOHYSTERIA

KOMMENTIT (K1-K3) TÄÄLTÄ:

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262261-professori-jarkyttyi-ipccn-raportista-korallit-kuolevat

K1

Lähinnä tästä paniikin lietsomisesta johtuen kävi mielessä nämä taustalla ajoittain esiintyvät sukupuuttoaallot.

Näyttäisi IPCC:n raportin olevan osittain lähtöisin tuolta NASAn Gissin osastolta. Michael Mann, Gavin Schmidt, Kathrine Marvel... Näistä kaksi jälkimmäistä ovat lisäksi englantilaista syntyperää.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gavin_Schmidt

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kate_Marvel

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Michael_E._Mann

K2

Kaiken takana on (yllätys yllätys ei nainen) vaan Nasa/Giss Dr James Hansen:

https://www.google.com/search?q=nasa+giss+hansen+t...

Katso myös linkin kuvahaku, näet vanhoja (noin kymmenen vuoden takaisia) juttujani aiheesta.

Nimeämäsi henkilöt ovat Jim Hansenin "opetuslapsia".

K3

Se on näin.

Nyt ne opetuslapset ovat ottaneet vallan.

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262307-...

NIINPÄ NIIN, ”OPETUSLAPSIEN” KOULUTUSKESKUS ON NASA/GISS:

Hajahuomioita IPCC:n ilmastoraportin uutisoinnista

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262307-hajahuomioita-ipccn-ilmastoraportin-uutisoinnista

”Kuten monet ovat blogikirjoituksissaan todenneet, niin ilmastonmuutoshysteria on lähtenyt aivan laukalle valtamediassa IPCC:n erikoisraportin SR17 julkaisun myötä. Raportti keskittyi siihen, miten ilmastonmuutos saataisiin pidettyä 1,5 sisällä.

Raportissa on kuva, miten lämpötila on kehittynyt vuodesta 1960 eteenpäin. Näyttää siltä, että pohjana on ollut GISS-lämpötiladata. Pidän UAH-satelliittimittausta luotettavampana. Olen laittanut nämä kaksi lämpötilatrendiä samaan kuvaan 1. IPCC:n mielestä lämpötila on noussut vuosina 1998-2018 n. 0,4 astetta, mutta satelliittimittaukset osoittavat vain 0,15 asteen nousua. Lisäksi on huomattava, että koko nousun aiheuttaa vuodesta 2016 alkanut lämpötilan poikkeama, jossa on mukana kaksi El Nino-piikkiä peräkkäin. Nyt lämpötila on palannut 2000-luvun keskiarvoon. Pidän IPCC:n esitystä selvänä aineiston manipulointina”.MUITA BLOGEJA ILMASTOHYSTERIASTA

Ensimmäisessä lähteessä SUURI määrä blogeja ja kirjoituksia

https://roskasaitti.wordpress.com/2018/10/10/ipcc-raportin-uutisointia/

http://kariimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262302-jalleen-hysteerinen-ipcc-pelottelu-again-hysterical-ipcc-intimidation

http://hannuaro1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262293-hallitus-on-joron-jaljilla-ilmastogate-jutussa

https://www.tekniikkatalous.fi/puheenvuorot/unohdettu-ratkaisu-merenpinnan-kohoamiseen-jota-jules-verne-ehdotti-1905-tehdaan-saharaan-155-400-neliokilometrin-sisameri-6725805

Näin se menee eli meitä kusetetaan

IPCC:n agendalla on (vain ja ainoastaan) ihmisen syyllisyyden osoittaminen maapallon lämpenemiseen. Tähän tämä YK:n alainen järjestö tarvitsee ”asiantuntijoita” kuten ääririjärjestö Greenpecen edustajia. Törmäsin tähän jo yli kymmenen vuotta sitten (tutkiessani raportin kirjoittajen taustoja), itse asiaan olen perehtynyt noin 20 vuoden aikana, toki usean ulkomaisen tutkijan kanssa”.

Auringon vaikutus (suorat pakotteet eli TSI, Total Solar Irradiance ja epäsuorat eli magneettisten vaikutusten (auringonpilkkujen lukumäärä) merkitys pilvisyyteen eivät ole agendalla. Paitsi aikaisemman raportin laadinnassa, jossa asiantuntijana (siis ihan oikeesti!) ole ilmastotutkija, astrofysiikan tohtori Judith Lean. Hän oli raportin laadinnassa ainoa astrofysiikan edustaja: niinpä ”pojat” pakottivat ”Juuditin” olemaan ”samaa mieltä itsensä kanssa” eli niinkuin kirjoittajiksi valitut ”konsensustutkijat” (ihmisen syyllisyyden syyttäjät) halusivat.

Niinpä tämän kaltaisia Auringon vaikutuksia ei edes otettu agendalle. Ei edes Judithin.

https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanhoillislestadiolainen sähköjulli säikähti:

http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262277-nakokulma-hallitus-kuuli-ilmastonmuutoksesta-tama-on-kaiken-huippu

9.10.2018

Hysteeriset kirjoitukset IPCC:n Raportista: Suomalaisen journalismin alennustila

Korppikotkat ja hyeenat haaskalla: Kuka pystyy parhaiten luomaan ilmastoahdistusta , hysteriaa ja ihmisten normaalien toimien valvontaa ja rajoituksia.

Kun kansalaisia aletaan vainota (yksityisautoilun vaikeuttaminen, saunan ja kotilämmityksen rajoitukset, lihanhimon vähentämien eli hyönteisten syöminen, olemme pikkuhiljaa ”orwellilaisessa maailmassa” eli uudessa maailmanjärjestyksessä (EU-liittovaltiossa ja sitä seuraavan ”maailmanhallituksen” alamaisia).

Tyypilliset ”ilmastotoimittajat” vetävät mutkat suoriksi: Kaikki IPCC:n raportin skenaariot julkaistaan totuuksina, ymmärtämättä itse aiheesta eli ilmaston vaihteluista tuon taivaallista.

Ei ole tullut vastaan toimittajaa, joka tietäisi (tai haluaisi kertoa), että maapallon ilmasto ei ole lämmennyt enää 2000-luvulla.

Ilmastonmuutos on tosi, mutta se on tapahtunut viime vuosisadalla!

Toimittajista kukaan ei ole huomannut (tai halunnut raportoida), että arktisen alueen sulaminenkin on ollut noin viiden vuoden ajan pysähdyksissä!

Propagandaa ja pelottelua, vaikka planeetta Maan ilmasto ei ole lämmennyt enää lähes 20 vuoteen. Sanalla sanoen, ilmastonmuutos on jo tapahtunut, viime vuosisadalla, joten elelemme siinä lämpötilanteessa tänäkin päivänä.

Maapallon ilmaston lämpeneminen on pysähtynyt/keskeytynyt 2000-luvulla:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajat...

KATSO täältä kaikkien tärkeimpien tutkimuslaitosten lämpötilojen ja jäätiköiden sulamisen mittaustulokset ja analyysit.

http://www.climate4you.com/

Ilmaston oletetaan lämpenevän, mutta napajään minimissä ei mittausten mukaan ole viime aikoina havaittu muutosta. Mittaukset perustuvat dataan:

https://nsidc.org/arcticseaicenews/charctic-intera...

http://beta.oikeamedia.com/o1-84600

”Kuvasta (linkki yllä) näemme, ettei napajään keskimääräinen pinta-ala tämän vuoden syyskuussa ollut mitenkään erityisen pieni, kuten ei ollut myöskään viime vuonna. Mittaushistorian pohja on kuuden vuoden takaa, joten ainakaan napajää ei näyttäisi tämän perusteella olevan sulamassa mitenkään ennätyksellistä vauhtia”.

”Nähtäväksi siis jää, onko napajään sulaminen alkamassa uudelleen noin puolen vuosikymmenen pysähtymisen jälkeen, kuten ilmastomallien perusteella on odotettavissa. Vai onko se sittenkin kääntymässä kasvuun”.

Tämäkin proffan (katso linkki) havainto on eräs ”korjaussarja” ilmastopropagandaa syytävien tahojen hypetykselle ja suoranaiselle valehtelulle.

Amerikkalainen professori on nyt perehtynyt hiilidioksidin ja lämpötilan korrelaatioon viimeisen 500 miljoonan vuoden ajalta, eikä ole löytänyt pääosiltaan muuta kuin negatiivista korrelaatiota.

https://www.mdpi.com/2225-1154/5/4/76/htm

US-proffan julkaisu on suuri metatutkimus (useiden ilmastotutkimuksen professorien tutkimusten laaja yhteenveto), jossa mukana on useita tutkimuslaitoksia (mm. Nasa).

LUE myös Professorin ajatukset ja erityisesti sinne postatut KOMMENTIT.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/10/i...

”Raportissa vilautetaan keinoja, joilla kasvihuonepäästöt voitaisiin rajata siten, ettei katastrofia pääsisi syntymään. Niitä ovat Ylen käyttämän asiantuntijan, Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori Hannele Korhosen, mukaan uudenlaisten hiilenpoistoteknologioiden käyttö ja ydinvoiman rakentaminen, liikenteen sähköistäminen ja julkisen liikenteen lisääntyvä käyttö, kasvisruokaan siirtyminen, asuntojen ylilämmittämisestä luopuminen ja niiden tiivistäminen sekä lentämisen välttäminen”

”Jäin ihmettelemään, että miksei keinoina ole mainittu väestönkasvun rajoittamista tai edes ihmisten muuttamisen rajoittamista alhaisen hiilijalanjäljen maista korkean elintason valtioihin. Eikö IPCC mainitse sitä lainkaan, vai eikö Yle vain välittänyt asiaa meille”?

”Kielletäänkö polttomoottorit ja/tai yksityisautoilu tai ajetaanko kotimainen teollisuus alas entistä tiukemmilla päästöehdoilla ja uusiutuvien luonnonvarojen kuten metsien käyttörajoituksilla? Pannaanko lomamatkoille rajut veronkorotukset ja lopetetaanko maataloustuki karjankasvatukselle? Kielletäänkö lihansyönti”? .

-------------------------------------------------------

IPCC:n, YLEN , FIN-ILMATIETEEN LAITOKSEN JA HESARIN KUTOMA VALHEIDEN VERKKO

Ilmastonmuutoshysteria osana Vihreää Valhetta

http://markusjansson.blogspot.com/2018/10/ilmastonmuutoshysteria-osana-vihreaa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MarkusJanssoninBlogi+%28Markus+Janssonin+blogi%29

Hesarin naistoimittajat

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005854489.html

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005856206.html

Ilmastotutkimuksen ”asiantuntijat”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005856425.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005856541.html

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005856277.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005856223.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005856574.html

Nainen Sveitsistä (palautettava sinne mahdollisimman pikaisesti)

https://www.is.fi/autot/art-2000005856531.html

Satakunnan Kansassa maltillinen kirjoitus

Puolen asteen ero on hiuksenhieno, mutta silti merkittävä – merenpinnan nousu vaikuttaisi miljoonien ihmisten elämään

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/puolen-asteen-ero-on-hiuksenhieno-mutta-silti-merkittava-merenpinnan-nousu-vaikuttaisi-miljoonien-ihmisten-elamaan-201240433

Kuten jo otsikosta näkyy, kaikkea pelottelua ja ”asiantuntoiden typeryyttä ei oteta todesta,

Täälläkin (UusiSuomi) eräs nainen (twitter) luulee, että IPCC:ssä ”huippututkijat” kirjoittavat paneelin raportteja. Tosiasia (josta olen kirjoittanut oman raporttini) on kuitenkin tarua ihmeellisempi: Kirjoittajat ovat tarkasti valittuja ”konsensus-tutkijoita, jotka siis ovat kuin yleinen syyttäjä: ”ihminen on syyllinen ilmaston lämpenemiseen” eli ihmisiä pitää rankasta!

Kun raportin kirjoittamisessa on mukana äärijärjestö Greenpeacen jäseniä, on selvää mikä on hallitustenvälisen ilmastopaneelin (IPCC) ”viesti”: ihmisiä on rangaistava: yksityisautoilu ja lentäminen lopetattava, lihansyönti kriminalisoitava, sirkkoja, hyönteisiä ja toukkia ruokapöytään, asuntojen lämmittäminen lopetettava hyvin toimivalla kaukolämmityksellä jne … jne....

”Lähivuosien päätökset ovat ihmiskunnan tärkeimmät” – Suuri ilmastoraportti vaatii ennennäkemätöntä muutosta 12 vuoden aikana

https://www.uusisuomi.fi/tiede-ja-ymparisto/260983-lahivuosien-paatokset-ovat-ihmiskunnan-tarkeimmat-suuri-ilmastoraportti

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tiukka-ilmastoraportti-julki-kaikki-keinot-kayttoon-muuten-jaatikot-sulavat-ruoanlaitto-vaikeutuu-merenpinta-nousee-ja-lajeja-haviaa/7105546#gs.kvgutGM

Tiukka ilmastoraportti julki: Kaikki keinot käyttöön – muuten jäätiköt sulavat, ruoanlaitto vaikeutuu, merenpinta nousee ja lajeja häviää

Täällä on kyllä mittauksiin perustuva toisenlainen TOTUUS:

Trumpin hallinto olettaa ilmaston lämpenevän, mutta napajään minimissä ei muutosta

http://beta.oikeamedia.com/o1-84600

Kaksi uhkaa, joihin ihminen ei voi vaikuttaa: ilmaston vaihtelut ja maapallon vulkaaninen toiminta, mannerlaattojen siirtymät (maanjäristykset ja tsunamit) sekä mahdolliset asteroidien törmäykset maapallelle.

Ettei totuus unohtuisi, on olemassa todella suuri uhka ihmiskunnan tulevaisuudelle:

Nasa varautumassa ihmiskunnan suurimpiin kuuluvan uhan heräämiseen – edellisestä kerrasta 600 000 vuotta

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nasa-varautumassa-ihmiskunnan-suurimpiin-kuuluvan-uhan-heraamiseen-edellisesta-kerrasta-600-000-vuotta/7103860#gs.aLBYPyY

”Ihmisen aiheuttama” eli pelkästään hiilidioksidin vaikutus, on suurta huijausta, johon syyllistyvät poliittisten tutkijoiden lisäksi ympäristöjärjestöt (kuten Greenpeace) ja asiasta mitään ymmärtämättömät poliitikot, toimittajat ja muut ”päänpaukuttajat”.

Ilmaston vaihteluita aiheuttavat pääasiallisesti luonnolliset pakotteet (kuten aurinkosyklien voimakkuuden muutokset). Hiilidioksidilla on toki ilmastoa lämmittävä vaikutus, mutta sen rooli on ylikorostunut, koska IPCC:n agendalla on nimenomaan ihmisen toiminta, ei Auringon toiminta tai muut luonnolliset pakotteet.

http://beta.oikeamedia.com/o1-83000

”Ilmastonmuutos on kummallinen asia. Siitä kohkataan poliittisissa piireissä ja poliitikot ovat ilmastonmuutoksen nimissä valmiita maksamaan mitä tahansa täyttääkseen joidenkin omitusten sopimusten vaatimukset. Omituisten siksi, että ne sopimukset eivät mitenkään rajoita ns. hiilidioksidipäästöjä esimerkiksi Kiinassa ja Intiassa. Ne rajoittavat päästöjä Euroopassa ja USA.ssa, missä päästöistä pitää maksaa maksuja, jotka menevät käytännössä muiden maiden hyödyksi”.

Musta hiili (nokipäästöt) on arktisella alueella ainakin yhtä suuri lämmittävä pakote kuin IPCC:n rakastama "hiilidioksidimörkö", jolla pelotellaan ja aiheutetaan ilmastoahdistusta.

https://www.tapionajatukset.com/35571

Helsingin yliopistossa tehty tutkimus mustan hiilen vaikutuksesta arktisella alueella.

Täältä löytyy myös VIDEO tutkijan esitellessä tuloksiaan:

https://www.youtube.com/watch?v=wQGw2do5vSY

https://www.tapionajatukset.com/31425

_______________________________