Share |

UKR RUS FIN

8.9.2023

Miljonääri Noora Fagerström, kokoomus, köyhien kyykyttäjä kuningatar

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-tuomaala/miljonaari-noora-fagerstrom-kokoomus-koyhien-kyykyttaja-kuningatar/Kokoomuksen kansanedustaja Noora Fagerström on noussut lööppien ykköseksi, kun hän on avoimesti tilittänyt poliittisia motiivejaan. ”Hän sanoo IL:n haastattelussa, että Suomessa on liian helppo elää tukien varassa. Fagerström toteaa myös, että hallituksen leikkaukset kohdistuvat ”totta kai” pienempituloisiin, ”mutta sen takia, kun he ovat kotona ja saavat etuuksia”.”

Fagerströmin rohkeudelle taputtavat kokoomuslaiset, perussuomalaiset ja ruotsalaiset. Fagerström ei valehtele, vaan kertoo rehellisesti, mitä Orpon kauhuhallitus on tekemässä.

Noora Fagerströmin puoliso Petteri Fagerström on valinnut reilusti perussuomalaisen lähestymistavan ja rustannut vaimonsa arvostelijoille sapekkaita terveisiä, kuten Heidi Suotsalolle:

NOORA_FAGERSTROM_1.PNG

NOORA_FAGERSTROM_2.PNG

NOORA_FAGERSTROM_3.jpg

Pääministeri Orpolta kipakka reaktio someraivon nostattaneen Noora Fagerströmin puheisiin

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009819736.html

Pääministeri Petteri Orpon mukaan kaikki hallituksen uudistukset tähtäävät siihen, että työtä kannattaisi ottaa vastaan ja tarjota.

https://www.kokoomus.fi/noora-fagerstrom-naen-yrittamisen-kunniatehtavana/

PIA KAUMA

PIA_KAUMA_VAKIO_KANNATTAJAT.PNG

https://www.piakauma.fi/eduskuntatyo/osaaminen-nousuun/

PIA_WILLE_PS.PNG

4.9.2023

Lindtmanin natsitervehdys-bileet ja Näkkäläjärven kissantappo nousivat kansainvälisiin uutisiin

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a355ef55-1ff1-4009-9c7b-bbeaeecd72c7

SDP:lle valittiin uusi johto viikonloppuna Jyväskylässä. Puheenjohtaja Antti Lindtmanin ja puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärven menneet kohut nousivat kansainvälisiin uutisiin.

ANTTI_MIKKEL_DEMARIT.PNG

”Pahat sossu-johtajat”

Jos tai Kun linkki ei avaudu, se on tää:

https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/finnland-hitlergruss-und-katzenmord-die-ueble-vergangenheit-der-finnischen-sozi-85283822.bild.htmlSaksalainen Bild-lehti uutisoi sunnuntaina ”suomalaisten sossu-johtajien pahasta menneisyydestä”.

Bildin uutisoimassa SDP:n puheenjohtaja Lindtmanin natsitervehdys-bilekohussa on kyse kuvista, joissa myös 18-vuotias Lindtman esiintyy.

Kuvissa näkyy kommandopipoisia, lähes alastomia nuoria, joista osa tekee Hitler-tervehdyksiä käsi ojossa.

Bildin uutisessa viitataan Iltalehden heinäkuiseen artikkeliin, jossa Lindtman selittää kyseenalaista kuvakimaraa ja kiistää olleensa tai olevansa ”natsisymppaaja”.KOMMENTTINI (tuosta ”Pahat sossu-johtajat”)

[kauan sitten, kun olin voittanut Suomen mestaruuden, eräs demarien kansanedustaja kuskasi mut pelipaikalle.

Hänen ensi ”tervehdyksensä” oli tämä: Onko sun isäsi ”kova sossu”? OMG, en avaa vastaustani edes tänä päivänä, muahan olivat porvarit luulleet jopa kommunistiksi! SIKSI että olin tutkinut ja tiedustellut kommareitakin! Ihan kiva muistella tätäkin ”porvarien typeryydestä”]

SE SIITÄ: SOSSUT ON SOSSUJA! (aivan kuin RYSSÄTKIN, eivät muutu vaikka voissa paistaisi!!UllaMari_

muutama sekunti sitten

Hienoa, että maailmallakin tämä huomioitiin, nyt sitten vain eropyynnöt kehiin sekä puolueesta että eduskunnasta.Venäjä moukaroi Izmajilin satamaa droneilla – tunteja kestänyt isku aiheutti laajaa vahinkoa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009598881.html

IS seuraa tässä artikkelissa tilannetta Ukrainan sodassa sekä siihen liittyviä tapahtumia Venäjällä.

Venäjä iski aamuyöllä tuntien ajan Izmajilin satamaan - dronehyökkäys sai aikaan laajoja vahinkoja

Ukrainan viranomaisten mukaan Venäjän armeija teki maanantain vastaisena yönä dronehyökkäyksen Tonavan varrella sijaitsevaan Izmajilin satamaan. Odessan alueen kuvernöörin Oleh Kiperin mukaan hyökkäys kesti yli kolme tuntia ja aiheutti laajaa vahinkoa sataman infrastruktuuriin.

Iskun yhteydessä syttyi tuleen useita rakennuksia ja ainakin kaksi ihmistä loukkaanui. Telegramissa iskusta raportoineen Kiperin mukaan noin 17 dronea saatiin ammuttua alas, mutta osa niistä pääsi osumaan kohteisiinsa.

Sataman lisäksi isku aiheutti vahinkoja myös laajemmalle alueelle. Kiper kertoi varastojen, tuotantorakennusten sekä useiden maatalouskoneiden kärsineen tuhoa.

Izmajil sekä muut Tonavan varren satamat ovat Ukrainalle merkittäviä viljanviennin mahdollistajia. Venäjä vetäytyi aiemmasta Turkin välityksellä neuvotellusta viljasopimuksesta heinäkuussa.

Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoganin on määrä tavata maanantaina Sotshissa Venäjän presidentti Vladimir Putin houkutellakseen Venäjän takaisin sopimuksen piiriin. Ukrainan presidentinhallinnon johtaja Andri Jermak kommentoi Izmajiliin kohdistunutta iskua Telegramissa.

- Venäläisterroristit jatkavat iskujaan satamainfrastruktuuria kohtaan siinä toivossa, että he saisivat maailmassa aikaan ruokakrisin ja nälänhädän, Jermak kirjoitti.

3.9.2023

Arvioita Venäjän tulevaisuudesta ei pidä rakentaa toiveajattelulle

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009821588.html

TODELLISUUS: Kaikki viittaa siihen, että Venäjä aikoo jatkaa sotaa Ukrainassa. Putinin järjestelmän nopeaa romahdusta ei ole nyt näköpiirissä.

LÄNNEN ”ASIANTUNTIJOIDEN” INNOSTUS sekä ”ETTÄ ja ETTEI”-TOISTELU EI OLE TODELLISUUTTA

Siitä lähtien, kun venäläiset joukot aloittivat maaliskuussa 2022 vetäytymisensä Kiovan esikaupunkialueilta, on toistettu yhä uudelleen, että parhaat venäläiset yksiköt on tuhottu, ja ettei Moskovalla olisi uusia ”Siperian divisioonia” niiden tilalle. Että liikekannallepanoa vastustettaisiin, ja ettei uusia värvättyjä koulutettaisi kunnolla. Että uudet joukko-osastot ovat laadultaan hyvin heikkoja ja että vain Wagnerin palkkasoturit osasivat taistella. Että Kremlin ohjusvarastot olivat lopussa, ja että sotaa jouduttiin käymään jopa 70 vuotta vanhoilla aseilla. Että talouspakotteet toisivat Venäjän teknologisen romahduksen partaalle, ja että maan taloudellinen vakaus horjuisi vientitulojen tyrehtyessä ja koulutetun nuoren väestön paetessa maasta. Että ikääntyvä Putin oli menettämässä luomansa järjestelmän hallinnan.

TODELLISUUS

UKRAINAN ”MUUTAMAN KYLÄN VALTAUS” EI ”TUO KESÄÄ

TODELLISUUDEN (VALITETTAVAT) KASVOT TUO ESIIN ASIANTUNTIJA:

ARKADY MOSHES:Valitettavasti tilanne näyttää nyt aivan toisenlaiselta. Venäjän asevoimat ovat oppineet virheistään ja taistelevat paljon paremmin kuin ennen, ainakin puolustustilassa. Ukrainan vastahyökkäys saattaa tuoda taktisia saavutuksia, mutta ne ovat kaukana viime syksyn voittokulusta. Samaan aikaan venäläiset droonit ja ohjukset tuhoavat pala palalta Ukrainan kaupunkeja ja infrastruktuuria, ja talvi lähestyy. Venäjän joukoissa ei ole pulaa miehistä, eikä sillä ole väliä, ovatko he liittyneet armeijan riveihin liikekannallepanon seurauksena vai ”vapaaehtoisina”.

Vain vähemmistö venäläisistä vastustaa sotaa. Passiivinen enemmistö on valmis tukemaan kaikkia poliittisen johdon tekemiä päätöksiä. Sekä liberaali että ”ultraisänmaallinen” oppositio on tukahdutettu, eivätkä ne kykene haastamaan valtaapitäviä. Vuoden 2024 presidentinvaalit tulevat olemaan Vladimir Putinille kaikkien aikojen helpoin ”voitto”.

KOMMENTTI

Arkady Moshes kirjoittaa hyvin viisaasti. Länsimaissa on vuosisatojen ajan toistettu samoja virheitä, jossa Venäjään ja venäläisiin suhtaudutaan aina joko todellisuutta vääristävien ruusunpunaisten silmälasien tapahtumia tulkiten, tai siten että omat toiveunet ja tavoitteet olisivat muka jo reaaliteettejä. Kuitenkin vain sillä on suurin merkitys mitä Venäjä on nyt, ja miten se toimii tässä hetkessä. Venäjä-tulkinnoissaan ja politiikassaan Suomikin on ollut itsepetoksen suurvalta.

Jo Lenin opetti aikoinaan, että ei tule kuunnella puhujan puheita, vaan tulee katsoa mitä hänen kätensä tekevät. Putinin käsienjälki ja samalla ennustus tulevasta nähtiin Tsetseenian sodissa vuosituhannen vaihteessa ja sitä ennen massiivisen korruptiopyramidin rakentajana mafiasuhteittensa avulla Pietari-Leningradissa. Laajentumissodat Georgiaan 2008, Krimin miehitys 2014 ja hyökkäys Ukrainaan 2022 ovat jatkumo josta kuulivat hyvissä ajoin ennakkoon ne jotka halusivat kuulla.

Venäjän poliittinen johto toimii saman oppikirjan ja ksäikirjoituksen mukaan kuin elokuvassa "Kummisetä" toimitaan, jalostettuna George Orwellin dystopialla "1984" jota käytetään varoittavan esimerkin sijasta käsikirjana. Historialliset analogiat Hitlerin ja Göbbelsin toimintatapoihin ja arvoihin ovat kiistämättömät.

Suomalaisten enemmistö on vihdoinkin avannut silmänsä Putinin Venäjän hallinnon pudotettua naamionsa. Liittyminen Natoon tapahtui aivan viime hetkillä. Putin kun ei ole tavoitteitaan salannut: Hänen tavoitteenaan on suur-Venäjä, isovenäläinen maailma joka voimakeinoin ja ihmisarvoa tunnustamatta alistaa ja hallinnoi pienempiä naapurikansojaan ja sulattaa ne ajan myötä itseensä

Paha ei poistu työntämällä päämme pensaaseen ja hokemalla mantran lailla että pahaa Putinia ei muka ole olemassakaan. Pahuus etenee jos hyvät ihmiset vaikenevat. Siksi Putinin edessä ei tule vaieta, vaan muuttaa puheet teoiksi. Putin ymmärtää ja kunnioittaa vain itseään kunnioitavaa vastustajaa joka iskee Putinille luun kurkkuun”.

VENÄJÄN SOTARIKOKSEThttps://www.tapionajatukset.com/43294

PUTIN TOIMII (Ukrainan suhteen) KUTEN MONGOLIT AIKOINAAN

VENÄJÄN HISTORIAA, MONGOLEISTA PUTINIIN

https://fi.alegsaonline.com/art/44483

HISTORIAA

Mongolit olivat hävittäneet Kiovan pahoin vuonna 1240, sen valta-asema hiipui ja sitä ympäröivät alueet suhteessa vahvistuivat. Niistä Galitsia–Volynia sulautui lopulta Puola-Liettuaan, kun taas mongolien vallan alle jäänyt Vladimir-Suzdal ja itsenäinen Novgorodin tasavalta muodostuivat modernin Venäjän perustaksi.

Loppu onkin sitten jo Vladimir Putinin kertomuksista tuttua ja sillä selitetään myös Ukrainassa parhaillaan käytävää sotaa. Suomi ja Ruotsi katsoivat nyt viisaaksi liittyä Natoon, jonka jäseniä muut Pohjolan valtiot ja baltit jo olivatkin. Turkin johdossa toimiva muisti toki nämä edellä kuvatut taustat ja pyrkii kaikin tavoin estämään tämän entuudestaan tunnetun Skandinaavien viikinkien liiton. Turkkilaiset paimentolaisheimot ja kultainen Orda kummittelee Erdogan unissa.

https://fi.frwiki.wiki/wiki/Invasion_mongole_de_l%27Europe

https://fi.topwar.ru/192224-tatary-ili-mongoly-kto-na-samom-dele-napal-na-rus.html

Zelenskyin neuvonantaja: Lennokki-iskuja Venäjän maaperälle luvassa yhä enemmän

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009827339.html

”Tämä on se sodan vaihe, kun vihollisuudet siirtyvät vähitellen Venäjän federaation alueelle”, neuvonantaja Myhailo Podoljak sanoi.

1.9.2023

Tällaisilla lennokeilla Ukraina iskee Venäjälle – kantama jopa 1 000 kilometriä

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009822641.html

Ukraina kiusaa Venäjää itse valmistamillaan pitkänmatkan lennokeilla.

UKRAINAN_LENNOKIT.PNG

UKRAINAN_LENNOKIT_2.PNG

EUROOPAN UNIONIN TIHUTYÖT

EU tuhoaa vähitellen Suomen perinteisiä elinkeinoja

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/raunolintunen/eu-tuhoaa-vahitellen-suomen-perinteisia-elinkeinoja/

EU:n komissio naputteli maanantaina 28.8. Suomen kalastuselinkeinolle viimeisen naulan sen kirstuun.

Komissio esittää ensi vuodelle Itämeren kalastuskiintiön osana Suomen vesille silakan pyyntikieltoa. Myös merilohen pyyntiä rajoitettaisiin kovalla kädellä.

Komission esitys on jatkoa Suomen maatalouden alasajolle, mikä alkoi heti vuoden 1995 alusta, kun EU-meno alkoi. Tuolloin maassamme oli vielä 180 000 maatilaa. Nyt niitä on enää vain noin 30 000 ja maaseutu on suurelta osin autioitunut.

Olisi kiinnostavaa kuulla tänään niiden propagandistien mielipiteitä, jotka ajoivat suomalaiset äänestämään EU:hun liittymisen puolesta lupauksilla oman päätösvallan säilymisestä, omasta rahasta, omasta ruokatuotannosta ja halvasta ruokakorista.

Valitettavasti iso osa lienee jo manan majoilla tai muuten vastauskyvyttömiä. Ne, jotka ovat vielä hengissä, saisivat hävetä!VENÄJÄN HYÖKKÄYS

Lue kaikki Venäjän hyökkäystä Ukrainaan koskevat HS:n jutut täältä.

Sotilastappiot ovat vain arvioita, koska Venäjän uskotaan toistuvasti valehtelevan kuolleista ja haavoittuneista. Ukraina taas ei paljasta sotilas­tappioitaan.

Suomi tahtoo rauhaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jussiniinisto/suomi-tahtoo-rauhaa/

Suomen itsemääräämisoikeutta ja puolustuskykyä rajoittaneesta YYA-sopimuksesta luovuttiin. Suomesta tuli hetkeksi oikeastikin puolueeton maa, ennen kuin se liittyi Euroopan Unioniin 1995.

Venäjä käy laitonta ja raakalaismaista hyökkäyssotaansa Ukrainassa, on käynyt jo puolitoista vuotta. Kuuma ja kylmä sota ovat palanneet maanosaamme.

Sodan seurauksena Suomen valtiojohto teki viime vuonna suuren ja periaatteellisen turvallisuuspoliittisen päätöksen hakemalla puolustusliitto Naton jäsenyyttä. Suomi on nyt ollut reilu neljä kuukautta Naton jäsen, paljon yksityiskohtia on vielä selvitettävä jäsenyyden velvoitteisiin liittyen mutta se kuitenkin on edelleen selvää, että Suomi vastaa oman valtioalueensa uskottavasta puolustuksesta.

Suomi tahtoo rauhaa, siksi se varautuu sotaan. Rauhan säilyttämiseksi puolustusvoimat kouluttaa varusmiehiä ja reserviläisiä. Vanha roomalainen viisaus: Si vis pacem, para bellum – jos haluat rauhaa, varaudu sotaan.

Varautuminen on viisautta, sillä Venäjä on Venäjä – se on laajentumishaluinen imperiumi.

Rkp:n ja etenkin Eva Biaudet`in toiminta epäjohdonmukaista

https://blogit.perussuomalaiset.fi/sirpa-abdallah-2/rkpn-ja-etenkin-eva-biaudetin-toiminta-epajohdonmukaista/

Kaikkein suurin syy siihen, miksi katson Rkp:n toimintaa nykyisellä rasismisyyttelyn ratsatuksella on se, etteipä puheenjohtaja Henrikssonille, eikä edustaja Eva Biaudetille tullut edes mieleen, että olivat Rinteen – Marinin hallituksessa, jossa oli ministereitä jotka oli tuomittuja oikeudessa rikoksista sekä hyväksyivät luottamuslauseäänestyksessä lakia rikkoneelle ministerille luottamuksen. Miksi Rkp katsoi oikeusministerinä tuolloin toimineen Henrikssonin myötävaikutuksella lakia rikkoneen nauttivan luottamusta? Tuon pitäisi olla paljon suurempi luottamuksen este kuin mitä on vuosikymmenien takaiset nettikirjoitukset joista ei ole edes oikeuden käsittelyä, saati päätöstä. Vai onko tämä Rkp:n menettely katsottava sellaiseksi toiminnaksi, jolla puolue ottaa oikeuden omiin käsiinsä tavalla jonka itse katsovat oikeaksi?

Kahdessa leirissä

https://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000009753291.html

Suomen läpi kulkee raja, jonka toisella puolella eletään sairaampina ja kuollaan nuorempina. Kartat näyttävät, kummalla puolella rajaa asut.