Share |

KEINOTODELLISUUS

____________________________________________

MATKAILU AVARTAA (AJATON)

Venäjän ulkoministeriön ”matkatoimisto” järjestää matkoja ja tapaamisia. Kuten alla on esitetty, Ylen toimittaja Erkka Mikkonen kieltäytyi hänelle tarjotusta matkasta. Näyttelijä Sarah Jessica Parker puolestaan sai  tarjouksen tavata Venäjän USA-lähettiläs (KUVA alla). Minulla ei ole tarkempia tietoja sen toteutumisesta.

Neuvostoliiton aikana näitä ”matkoja tarjottiin” lähinnä Siperiaan ”vankileirien saaristoon” tai sitten peräti ”toiseen maailmaan” (fysiikan säieteorian  ”kaarevat käytävät”) tästä neliulotteisesta ”einsteinilaisesta avaruudesta” eli planeetta Maan fysiikan tuntemasta aika-avaruudesta.

TAPAAMISIA KEINOTODELLISUUDESSA

Sarah Jessica Parker kirjoitti kevyen päivityksen Instagramiin - Venäjän ulkoministeriö vastasi yllätyksellä.

https://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/sarah%20jessica-62428

Sinkkuelämää -tv-sarjan tähtenä parhaiten tunnettu näyttelijä Sarah Jessica Parker kirjoitti ensin Instagramiin viattoman, ihmettelevän, iloittelevan viestin:  En voi muuta kuin ihmetellä... oliko Venäjän suurlähettiläs tavannut kaikki muut paitsi minut. Seuraavaksi tapahtui jotain erikoista.

Twiitin kuvassa ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova jatkaa meemin hengessä. Mukana on myös teksti "Sarah, jos haluat sitä niin kovasti, voimme auttaa sinua tapaamaan Venäjän lähettilään".

MARIA_SARAH2.jpg

 

MARIA ZAKHAROVA JA YLEN TOIMITTAJA ERKKA MIKKONEN SANANVAIHDOSSA

erkka_maria.png

Venäjän mediassa on puhuttanut  Ylen toimittajan Erkka Mikkosen ja Venäjän ulkoministeriön tiedottajan Maria Zakharovan sananvaihto. Mikkonen sai Marian välittämän kutsun Tshetsheniaan, mutta ei uskaltanut tai halunnut lähteä paikanpäälle tutkimaan kysymyksensä todenperäisyyttä.

maria_zakharova_mikkonen_yle.jpg

Uradiplomaatti Maria Zakharova on tylyttänyt toimittajia mediassa ennenkin ja hänen hyökkäävä tyylinsä on tunnettu. Zakharova, 41, on työskennellyt 1990-luvun lopusta saakka Venäjän ulkoministeriössä eri tiedotustehtävissä. Hän on valmistunut ulkoministeriön alaisesta MGIMO-yliopistosta, ja diplomaatti on toiminut urastaan valtaosan Venäjän valtion palveluksessa.

Maria Zakharova ojentaa mediaa (CNN), VIDEO:  Lopettakaa valheiden ja väärien uutisten levittäminen. CNN oli väittänyt, että Venäjän USA:n suurlähettiläs olisi vakooja.

Katso Mikkosen tylyttäminen englanniksi tulkittuna: Youtube-palvelusta. Erkka Mikkosen kysymys ja Maria Zakharovan vastaus ovat videolla kohdissa 1:00:20–1:07:16 ja 1:22:26–1:23:30

https://www.youtube.com/watch?v=pZErUW3DkSo&t=4043s

Kommentteja Zakharovan  ja Yle-toimittajan sanailusta. Huomioita ulkomailta. Aleksanteri-instituutin tutkija Hanna Smith kuvailee Zakharovaa ammattilaiseksi, jonka myötä koko Venäjän ulkoministeriön viestintä on muuttunut. - Kömmähdyksiä on tullut aiempaa vähemmän, ja tyyli on muuttunut entistä kansainvälisemmäksi, Smith kuvailee Lännen Medialle. Smithin mukaan Zakharova on ollut yhdessä ulkoministeri Lavrovin kanssa tärkeitä viestinviejiä Venäjälle. - Kumpikin pystyy välittämään sanoman silmääkään räpäyttämättä, oli se viesti mikä tahansa.

Erkka Mikkonen:  https://twitter.com/Erkanomia/status/871726787960733699

--------------------------------------------------

22.5.2017

TODELLISUUDESSA:   SOTA ITÄ-UKRAINASSA JATKUU   

https://twitter.com/LauraHuu/status/865931828502441984

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005219393.html?share=98f887160d14e9eea530c872b2e09ef6

----------------------------------------------

KEINOTODELLISUUDESSA TAI TODELISUUDESSA:  TIEDUSTELUVUOTO-GATE

TIIVISTELMÄ Suomen valtamediasta (Helsingin Sanomat ja Satakunnan Kansa).  

INTEL.jpg

http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3515330/Trumpin+epaluotettavuus+vaikuttaa+seka+kansaan+etta+liittolaisiin

http://yle.fi/uutiset/3-9624454

http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/art2369954

The New York Times uutisoi viime viikolla, että tiedot olisivat olleet peräisin Israelilta. Israelilais-poliitikot ja asiantuntijat ovat vakuutelleet, että maiden välinen tiedusteluyhteistyö jatkuu tiiviinä siitä huolimatta, että Yhdysvallat luovutti tiedustelutietoa, joka voi päätyä Israelin vihollisille.  http://thundering.life/tag/mossad/

Mm uutistoimisto ABC raportoi Trumpin vuotaneen (?) tiedon mahdollisesti paljastaneen Israelin ISISiin [Raqqa, Syyria]  soluttautuneen kenttäagentin henkilöllisyyden. Israelin nimeämättömien tiedustelulähteiden mukaan vuoto aiheuttaa Israelissa uudelleenarvioinnin siitä mitä tietoa USAlle jatkossa välitetään koska nyt vaaraa aiheutui sekä lähteille että työmetodeille. Israelin Washingtonin suurlähettiläs Ron Dermer on kuitenkin vakuuttanut maallansa olevan edelleen täysi luottamus läheiseen jo v. 2000 alkaneeseen tiedonvaihtoon USAn kanssa. Trumpin kansallinen turvallisuusneuvonantaja kenr.lt. McMaster totesi välitetyn tiedon olevan saatavilla myös avoimista lähteistä. Jotkut USAn tiedusteluvirkailijat ovat turhautuneita tapausta seuranneesta mediahysteriasta. Sitä paitsi USAn puolustusvoimien ylipäällikkönä Trumpilla on täysi oikeus välittää vapaasti tietoa tarpeelliseksi katsomallaan tavalla ja tahoille. Toisekseen jo presidentti Obama avustajineen jakoivat tiedustelutietoa Venäjän kanssa erityisesti taistelussa ISIS organisaatiota vastaan.   

MUITA LÄHTEITÄ

https://arielfi.wordpress.com/2017/05/21/trumpin-tietovuoto-tiedusteluyhteistyon-uhkana/

http://yle.fi/uutiset/3-9614618

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005212510.html

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005214613.html

http://www.ksml.fi/ulkomaat/Putin-valmis-antamaan-muistiinpanot-Lavrovin-ja-Trumpin-keskustelusta/987545

--------------------------------------------------------------------

19.5.2017

YHDYSVALLAT ”POLIITTISEN SKITSOFRENIAN” VALLASSA?  OMG:  UUSI TIME-LEHTI

Putin kiistää Trumpin jakaneen minkäänlaista salaista tietoa venäläisministeri Sergei Lavroville. Yhdysvallat on kehittänyt poliittisen skitsofrenian [jakomielitaudin], se on ainoa asia mikä mieleeni tulee, kun kuulen syytöksiä, joiden mukaan presidentti on paljastanut salaisuuksia Lavroville, Putin sanoi medialle keskiviikkona. Putin vitsaili joutuneensa nuhtelemaan ulkoministeri Lavrovia, koska tämä ei ollut jakanut kuulemiaan salaisuuksia Putinille, kertoo venäläinen uutistoimisto Tass. Samalla Putin tarjoutui lähettämään Yhdysvalloille kirjallisen muistion tai nauhoituksen Trumpin ja Lavrovin käymästä keskustelusta, CNN kertoo. Keskustelun julkistamista kongressin jäsenille on vaadittu USA:ssa. Putinin mukaan venäläisvastaisuus vaikuttaa aiheuttavan epävakautta Yhdysvaltain sisäpolitiikkaan.

DAGy60LV0AEqJ-g.jpg

16.5.2017

TRUMPILTA VENÄJÄLLE SALAISTA TIETOA (CLASSIFIED INFORMATION) ?

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005212510.html

http://www.talouselama.fi/uutiset/washington-post-trump-kertoi-venalaisille-huippusalaisiksi-luokiteltuja-tietoja-6649475

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/220962-trumpilta-emamoka-vuosi-huippusalaista-tietoa-mahtaillessaan-lavroville

VALTAMEDIA JA VALEUUTISET

maria_z_us-lehdet_valeuutisia_2.jpg

Oletteko lukeneet taas amerikkalaisia sanomalehtiä? Älkää lukeko niitä, Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova kirjoitti Facebookissa Reutersin mukaan. Viime aikoina se ei ole ollut vain vahingollista vaan myös vaarallista, Zakharova jatkoi.

Myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on usein haukkunut New York Timesia, CNN ja Washington Postia "valeuutisista".

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705162200140721_ul.shtml

17.5.2017

VENÄJÄN VASTAUS TRUMPIN SEKOILUUN (TIEDUSTELUVUOTO-GATE)

Venäjän vastaus Trumpin vuotojulkistuksiin: Älkää lukeko yhdysvaltalaisia sanomalehtiä

Tiistaina Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova kommentoi tilannetta kehottamalla ihmisiä olemaan lukematta yhdysvaltalaisia sanomalehtiä, kertoo uutistoimisto Reuters.

Zakharova kertoi saaneensa kymmeniä viestejä, joissa häneltä kyseltiin Trumpia koskevista julkistuksista, joiden todenperäisyyden Valkoinen talo on kiistänyt.

Tyypit, oletteko lukeneet jälleen amerikkalaisia sanomalehtiä?”

maria_trump_leaks.jpg

-------------------------------------------------

MACRONIN PITÄÄ PYSTYÄ MYÖS HALLITSEMAAN

Ranskan presidentinvaalit 2017

Ranskan uusi presidentti Emmanuel Macron astui virkaansa Elysee-palatsissa.  Seuraavaksi hänen pitää pystyä hallitsemaan. Macronin valinta voi johtaa EU:n integraatioprojektin uudelleenkäynnistämiseen. On myös ennenaikaista sanoa, että Macronin valinta pysäyttäisi kokonaan ja lopullisesti EU-vastaisia näkemyksiä lietsovan populistisen aallon Ranskassa.

YHTEISVASTUU JA EU-LIITTOVALTIO

”Macron voitti Ranskan presidentinvaalit.  Macron haluaa muodostaa EU:lle oman talousministeriön ja muuttaa EU:n oikeaksi liittovaltioksi. Tämä on Suomen hallitusohjelman vastaista. Hallitusohjelman tavoite on euroalue, jossa jokaisella jäsenvaltiolla on vastuu omasta talouspolitiikastaan. Kuitenkin iso osa Suomen päättäjistä oli tyytyväisiä Macronin voittoon. Suomi tarvittaessa taipuu mihin tahansa EU:n vaatimuksiin. Suomi on tottunut olemaan ajopuuna. Toisaalta, mitä 2% vaikutusvallalla sitten muuta tekisi? Vaikka Suomen hallitusohjelmassa lukee, että unionille ei tule antaa verotusoikeutta, niin isot maat päättävät kuitenkin aina ja kaikesta viime kädessä. Macron edustaa uusliberalistista ideologiaa, Le Pen modernia kansallismielistä ideologiaa. Le Pen sanoi vaaliväittelyssä: "Joka tapauksessa Ranska tulee johdetuksi naisen toimesta. Joko minun tai Rouva Merkelin." Mitä tulee federalistien heittoihin oikeistopopulistien "helpoista ratkaisuista", niin EU ainakin tekee asiat hyvin monimutkaisiksi. Monenkirjavien jäsenvaltioiden painostaminen kohti syvenevää liittovaltiota ei ainakaan helpota jäsenmaiden tilannetta”.

http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/236862-banksterit-ajavat-yhteisvastuuta

------------------------

28.4.2017

JAVANKA, PRESIDENTTI TRUMPIN NEUVONANTAJA

JAVANKA.jpg

Trumpin Valkoista taloa on luonnehdittu kuin perheyritykseksi. Presidentin hallinnossa asemiaan ovatkin vahvistaneet erityisesti perheenjäsenet: vävy Jared Kushner sekä tytär Ivanka Trump. Miehensä tapaan myös Ivankalle presidentin työhuoneen ovi on aina auki, ja pääsy presidentin luo on taattu. Pariskuntaa onkin jo luonnehdittu Valkoisen talon voimakaksikoksi, josta on Yhdysvalloissa väännetty yhdysnimi ”Javanka”.

http://yle.fi/uutiset/3-9584927

13.4.2017

 NAISET VAIKUTTAVAT JOPA HUIPPUPOLIITIKKOJEN PÄÄTÖKSIIN

Tämä väite pitää ilmeisesti paikkansa: Presidentti Donald Trumpin poika Eric Trump on sanonut olevansa ”varma”, että hänen sisarensa Ivanka käytti vaikutusvaltaansa siihen, että presidentti päätti tehdä ohjusiskun Syyriaan viime viikolla.

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005167983.html

Kirjoitin Ivankan vaikutusvallasta tälle sivulle jo 7.4.2017: Katso myös tekstin lisäksi Ivankan kuvan alla oleva video! ENTÄ MIKÄ SITTEN ON JAREDIN ROOLI?

Trumpin neuvonantajan Jared Kushnerin vaikutusta Syyria-päätökseen on vaikea selvittää, kun Ivanka oli se, joka rohkaisi pressaa tekemään ohjusiskun. Ovat tietysti Ivanka ja miehensä voineet olla yhtä tai eri mieltä. Mutta naiset tekevät päätöksen!

IVANKAN VAIKUTUSVALTA

http://www.stuff.co.nz/world/americas/91482291/outraged-ivanka-influenced-donald-trumps-decision-to-strike-syria-eric-trump-says

http://honey.nine.com.au/2017/04/12/06/06/ivanka-trump-syria-eric-trump

That narrative seemed to be popular Monday over at Breitbart, which reported the president ordered the strike at the behest of his daughter Ivanka Trump.

Read more: http://forward.com/fast-forward/368732/ivanka-trump-targeted-by-breitbart-in-blame-the-jews-for-syria-story/

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2017/04/08/report-trump-ordered-syria-strike-after-convinced-daughter-ivanka/

9.4.2017

YHDYSVALTAIN OHJUSISKU SYYRIAAN JA MOSKOVAN TUNNUSTUS ISRAELILLE

USA:n isku Syyriaan

Valtiotieteen tohtori, historian tutkija Jukka Tarkka varoittaa Yhdysvaltain Syyriaan tekemän ohjusiskun riskeistä.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/218268-suomalaishuomio-usan-ohjusiskusta-sisaltaa-niin-isot-riskit-etta-hirvittaa

--------------------------------

VENÄJÄN DIPLOMATIA: LÄNSIMAISET KOLLEGAMME ELÄVÄT KEINOTODELLISUUDESSA

Mr Putin’s foreign ministry spokeswoman Maria Zakharova said: “Our Western colleagues live in their own reality where they first try to make collective plans, and then cancel them by making up absurd excuses.”

maria_vs_lansimaat.jpg

http://www.express.co.uk/news/uk/789666/Russia-Boris-Johnson-Kremlin-Vladimir-Putin-Syria-chemical-weapons-Moscow-summit

----------------------------------

MOSKOVAN TUNNUSTUS ISRAELILLE

Mikko Paunio:   Moskova tunnusti Länsi-Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi

http://beta.oikeamedia.com/o1-12746

https://themoscowtimes.com/articles/russia-has-backed-itself-into-a-corner-in-syria-57673

Syyrian presidentti Assad taisi kusaista pahasti Putinin nilkoille ja nolasi hänet Trumpin silmissä, kun Assad kylvi sariinia hävittäjillään lasten päälle.

Yksi ulostie Putinille Frolovin mukaan olisi se, että ensi viikon Tillersonin tapaamisen jälkeen venäläiset koneet jäävät lentotukikohtiin eivätkä auta Assadia vähään aikaan, koska Iranin alaston valtapeli sotkee nyt asioita liikaa.

http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/

Isä Assad - ovat alawiitteja - taitaa olla ollut ainoa valtiomies, joka on omiaan vastaan käyttänyt ballistisia ohjuksia. Hän pulveroi erään sunnikylän aikoinaan scud-ohjuksilla.

MOSKOVA ON ENSIMMÄISENÄ KOKO MAAILMASSA TUNNUSTANUT PARI PÄIVÄÄ SITTEN LÄNSI-JERUSALEMIN ISRAELIN PÄÄKAUPUNGIKSI.

http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Jpost-Exclusive-Moscow-surprisingly-says-west-Jerusalem-is-Israels-capital-486336

Syy, miksi Putin ehti trumpittaa jenkit Jerusalem-kysymyksessä, liittyy todennäköisesti islamin nimissä tehtävään alati lisääntyvään väkivaltaan ja mm. siihen, että tuhansilla ISIS:n riveissä taistelevilla nuorilla miehillä on Venäjän passi.

8.4.2017

KAASUISKU SYYRIASSA  JA USA:n OHJUSISKU  SYYRIAAN

KAASUISKU SYYRIASSA

Yhdysvaltain YK-lähettiläs Nikki Haley on Syria Strikes, Says Russia Was Supposed to Remove Chemical Weapons (VIDEO). Kaikkia kemiallisia aseita tai niiden valmistus kemikaaleja ei siis oltu hävitetty kuten aiemmin oli sovittu.

http://www.satakunnankansa.fi/maailma/cnn-yhdysvallat-tutkii-venajan-osuutta-syyrian-kaasuiskuun-14130897

 USA:n OHJUSISKU SYYRIAAN

http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3464068/YKn+turvallisuusneuvosto+kokoontui+hatakokoukseen+Syyriasta

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3464704/Tutkija+Tama+on+sapelien+kalistelua++USAn+maainvaasioon+Syyriassa+ei+ole+edellytyksia

Välimerellä olevista kahdesta sota-aluksesta lähetettiin 59 Tomahawk-risteilyohjusta. Iskusta oli informoitu Venäjää sotilaskanavia käyttäen. Torjuntaohjuksia (alakuvassa) ei käytetty. Venäjän mukaan vain 23 ohjusta osui maaliinsa (mitä ne sitten olivatkin, kiitorata lienee säilynyt).

ohjusisku2.jpg

patriot_ohjus3.jpg

Ohjusisku Assadin hallitusta vastaan haittaa taistelua terroristeja (isis) vastaan Syyrian alueella

Russia's Foreign Ministry spokesperson Maria Zakharova said that a US airstrike on Syria’s Shayrat Airbase hinders “the collective struggle against international terrorism,” speaking at a press conference in Moscow on Friday.

http://newsvideo.su/video/6349200

https://www.youtube.com/watch?v=419lQljnS-0

Maria Zakharova has rarely appeared as nervous as she did this Friday morning. Although she is known for being in control, the Ministry of Foreign Affairs press director was obviously flustered on this occasion, having to start over several times as she read a prepared statement on US airstrikes in Syria. The statement condemned the missile attacks, which targeted a Syrian airbase near the city of Homs.  

http://www.dw.com/en/russia-between-anger-and-damage-control-on-syria/a-38344506

7.4.2017

YHDYSVALTAIN OHJUSISKU SYYRIAAN JA IVANKA TRUMP

TRUMP ISKI SYYRIAAN (hyväksyikö ”Yhdysvaltoja johtava Ivanka” ohjusiskun?). Isku hyödyttää terroristi-porukkaa (Isis, ”maltilliset” kapinalliset, muut islamisti-ryhmät ja …….?)

Presidentti Trumpin tyttärellä on oma toimisto Valkoisessa talossa. Ivanka on palkaton ja epävirallinen presidentin neuvonantaja. Ivanka on ottanut etäisyyttä isänsä politiikkaan eräässä haastattelussa (CBS News), mutta kertoi ilmaisevansa mahdollisen erimielisyytensä yksityisesti.

Emme siis tiedä miten Ivanka on suhtautunut Syyriaan tehtyyn ohjusiskuun. Myös Ivankan aviomies Jared Kushner toimii presidentin neuvonantajana. Koska presidentin Melania vaimo ei asu Washingtonissa, vaan NYC:ssä, Ivanka on ikään kuin ”US-First-Lady”. Ivankalla on ”hillitsevä vaikutus” isänsä politikkaan, mutta haluaisimme tietää miten Ivanka on suhtautunut odottamattomaan (siis sen nopeaan toteuttamiseen) ohjusiskuun.

ivanka.jpg

Ivanka Trump VIDEO   

http://www.cbsnews.com/news/ivanka-trump-interview-full-transcript/

https://www.yahoo.com/news/headlines-week-u-strike-syria-130646518.html

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005160598.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4382762/Ivanka-outraged-atrocious-Syrian-chemical-attack.html

Uutisia ja analyysejä

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/218129-trump-jarkytti-maailmaa-59-ohjusta-syyrian-tukikohtaan-venaja-ehti-varoittaa

http://yle.fi/uutiset/3-9552129

http://yle.fi/uutiset/3-9552996

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/04/trump-iski-syyriaan-mutta-mita-sitten.html

http://viljoh9.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235218-trumpin-venajakuhertelu-ohi

Jos Yhdysvallat tuhoaa Syyrian infrastruktuurin ja asevoimat, Isis tai ”muut toimijat” ottavat alueen haltuunsa tai terrorismin tyyssijaksi. Näin on jo käynyt osittain Irakissa, Afganistanissa ja Libyassa.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005160116.html

Venäjän ulkoministeriö

https://www.therussophile.org/russian-diplomat-slams-us-missile-strike-in-syria-as-senseless.html/

http://www.pravdareport.com/news/russia/kremlin/07-04-2017/137409-russian_foreign_ministry_zakharova-0/

6.4.2017

SYYRIAN KAASUISKU TUOMITAAN SOTARIKOKSENA MUTTA SYYLLISESTÄ KIISTELLÄÄN

Länsimaat pitävät Assadin hallintoa syyllisenä. Asiantuntijan näkemys. Jos hermokaasu sariinin valmistuksessa tarvittavat komponentit olivat erillään varastossa, pommi ei saa aikaan hermokaasun kemiallista muodostumista. JOS ne olivat ”valmiudessa” eli erillään varastossa, sariini-hermokaasu ei siis voinut muodostua pommin vaikutuksesta. JOS näin oli, ainoa mahdollisuus oli pommien mukana tullut valmis hermokaasu, kuten potilaiden oireet viittasivat. Paikalla täytyy tietysti tehdä kudosnäytteiden, veren ja ympäristön näytteiden tutkimus kemiallisen aseen laadun varmistamiseksi.

nikki_yk.jpg


NIKKI HALEY (US-YK LÄHETTILÄS: VIDEO)

JA MARIA ZAKHAROVA (RUS-UM-TIEDOTTAJA)

maria_vs_nikki.jpg

Maria Zakharova

U.S. Ambassador to the United Nations Nikki Haley strongly condemned Russia and the Syrian government Wednesday over the chemical weapons attack on civilians, suggesting that the US is open to using military action to solve the country's ongoing civil war.

Security Council eyes resolution

Representatives from the US, United Kingdom and France have ‎circulated a draft resolution demanding that the Syrian government provide flight logs from Tuesday, the day of the attack, which killed dozens, including many children. The draft also calls for meetings with Syrian generals or other officers.

But Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova blasted the resolution, telling reporters Wednesday it was "unacceptable" and that it was drafted too quickly.


______________________

28.3.2017

EUROOPAN UNIONIN ERITAHTISUUS JA SIPILÄN PROSESSIKAAVIO

KÄSITTÄMÄTÖNTÄ SEKOILUA: Sipilä kehuu omaa PROSESSIKAAVIOTAAN: ”Suomen edustama linja tulevaisuuskeskustelussa on ollut kirkas ja selkeä. Se näkyi hyvin myös lauantaina hyväksytyssä julistuksessa”.

Sipilä ei tunnu käsittävän sitä, kulkeeko Suomi ”keskitietä”, ”eritahtisesti”, EU:n ”ytimessä” vai jossakin muualla.

http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005142452.html

Euroopan talouden painoarvo maailmassa kutistuu, muuttovirtoja on hankala hallita. EU ei pysty kulkemaan enää yhtä jalkaa.

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005144641.html

SERBIA, ODOTUSHUONE EU:n PYRKIVILLE SIIRTOLAISILLE

Ennen Unkarissa saattoi odottaa pahoinpitely, tästä päivästä alkaen suljettu parakkileiri – naapurimaa Serbiasta tuli odotushuone EU:hun

27.3.2017

EU-KOMISSIO NÄYTTELEE NÖYRÄÄ MUTTA VALMISTELEE INTEGRAATION SYVENTÄMISTÄ

Näytille eli syötiksi on annettu ajatus siitä että kansallisvaltiot voivat kulkea ”eri raiteilla” eli edetä eri vauhtia, Siis mitä? Mihin on tarkoitus edetä?

Valtaapitävä eliitti valehtelee aina ja Euroopan unionin ytimeen pyrkivä Suomi voi joutua liittovaltio-kehityksen uhriksi. Kaksikymmentäseitsemän EU-maata juhli viikonloppuna Rooman sopimusta. Juhlaväki vannoi unionin yhtenäisyyttä.

Poliittinen eliitti on kuitenkin säikähtänyt brexitiä siinä määrin  että kauhistelun keskellä integraatiokoneisto jauhaa täyttä vauhtia ja  valmistelee merkittävää integraation syventämistä eli sanalla sanoen, liittovaltio-kehitystä.

Kun komissaari Jyrki Katainen (kok) kävi Suomessa joulun alla, hän ilmoitti, että neljän viiden vuoden päästä Euroopan integraatio on paljon pitemmällä kuin nyt. Katainen tietää, mistä puhuu. Komission ja europarlamentin useat työryhmät valmistelevat integraation ja yhteisvastuun huomattavaa lisäämistä. Erityisesti näin tulee tapahtumaan talous- ja rahaliitossa, euroalueella.

US-PRESSA TRUMP: ”MINÄ olen valtio” (kuten aikoinaan ”aurinkokuningas” Ranskassa).

EU-ELIITTI: ”ME olemme liittovaltio”

LÄHTEET

http://www.talouselama.fi/uutiset/euroopan-loppuratkaisu-lahenee-lahivuosina-keskusteluun-noussevat-euroalueen-oma-budjetti-verotusoikeus-ja-yhteinen-velanotto-6635447

http://beta.oikeamedia.com/o1-9830

26.3.2017

PM JUHA SIPILÄ:  JULISTUKSET. JUHLAPUHEET JA PROSESSIKAAVIO PELASTAVAT EU:n

PM JUHA SIPILÄ kuvittelee, että murenevaa Euroopan unionia voidaan viedä ”oikealle tielle” julistuksilla ja juhlapuheilla. Tai hänen tekemällään prosessikaaviolla, jota esitteli Angela Merkelille (joka pian tämän jälkeen pakeni paikalta!).

Pääministeri Juha Sipilä on omassa maassaan SUSI LAMPAAN VAATTEISSA.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/217246-juha-sipila-allekirjoitti-eu-julistuksen-parempi-osallistua-kuin-jaada-ulkopuolelle

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/217265-professorilta-terveiset-juha-sipilalle-itkin-aamulenkilla

PÄÄTTÄJILLÄ PEHMEÄT PÄÄT: PEHMOHALI SUOMEEN PALAAVILLE ISIS-TAISTELIJOILLE?

Päättäjiemme nyt pähkäilevät sitä, mitä tehdä niille kymmenille henkilöille, jotka ovat perheineen palaamassa Isis-retkiltään takaisin Suomeen. Iltalehden tietojen mukaan sisäministeriön virkamiehet ovat, vallan odotetusti, ihan hemmetin viisaina ehdottaneet, että nuo sotarikolliset ja terrorijärjestön jäsenet pyrittäisiin kotouttamaan osaksi suomalaista yhteiskuntaa, jos se heille itselleen sopii eikä heille tule siitä paha mieli.

ALOITTIKO HESARI ASIALLISEN MAAHANMUUTTOPOLITIIKAN  UUTISOINNIN?

http://ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/234043-hellikaamme-isis-taistelijat-terveiksi-aijai

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703232200089862_uu.shtml

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/03/aloittiko-helsingin-sanomat-asiallisen.html

23.3.2017

MAAHANMUUTTOPOLITIIKKA

OPPOSITION SUVAKIT (Andersson, Henriksson, Niinistö ja Rinne).  MITÄ SANOVAT KANSALAISET?

Punavihreät poliitikot (Li, Ville ja Antti) antavat turhaa toivoa?

TUTKIMUS: Suomalaisten luottamus mediaan ja maahanmuuttopolitiikkaan heikentynyt. Kansan enemmistö on maahanmuuttokriittistä.

VALLANPITÄJÄT EIVÄT VÄLITÄ KANSALAISTEN MIELIPITEISTÄ

Kansa esittää mielipiteitään, mutta prosessikaavio-insinööri-sivistyksen-alasajaja-köyhien-kyykyttäjä pääministeri JUHA SIPILÄ ei välitä kansan puheesta paskaan vertaakaan. Sipilän mielestä tieteentekijät jotka hänen toimiaan ovat arvostelleet ovat ”kaiken maailman dosentteja” (PM on siis lukenut näiden kirjoituksia mutta EI OLE YMMÄRTÄNYT LUKEMAANSA! Meillä on siis ensimmäistä kertaa pääministeri, jolle lukemisen tai puheen kuulemisen ymmärtäminen tuottaa vaikeuksia.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216929-suomalaisten-enemmisto-kielteisen-paatoksen-saaneet-turvapaikanhakijat-poistettava

”Helsingin Sanomien kolumnisti Yrjö Rautio kirjoitti 17.3., että Sampo Terhon tai Jussi Halla-ahon noustessa perussuomalaisten puheenjohtajaksi uhkaa puoluetta ”pimeyden ja pahuuden” aikakausi. Pitkän linjan kommunistina tunnetun Raution kolumnia käsittelivät OM-blogeillaan jo aiemmin entinen päätoimittaja ja kansanedustaja Reijo Tossavainen sekä Professorin ajatuksia -nimimerkillä kirjoittava akateeminen tutkija. Helsingin Sanomat eli "Pravda" ui jo niin sameissa vesissä, että sen uskottavuus mediana - siis sellaisena, jota tuo sana on ennen merkinnyt - on Vappulehden luokkaa. Punaviher -lähtöinen "juornalismi" hakee "henkisen kotinsa" kommunismista, joka jo Neuvostoliiton ajoilta ikäihmiset muistavat tuon savijalkaisen jättiläisen joskus huvittavan retoriikan”.

http://beta.oikeamedia.com/o1-8622

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/217062-poliisille-kohtuuton-paine-kansanedustaja-tom-packalen-vaatii-lakimuutosta

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216998-suurmoskeija-epailyttaa-maahanmuuttajapoliitikkoja-muslimina-tulee-ikava-tunne-tasta

_____________________

15.3.2017

 KEINOTODELLISUUDEN AAVEITA:  HAKKEROINTI, KYBERVAKOILU, KYBERSABOTAASI jne.

https://twitter.com/LauraHuu/status/841946631834603520

https://www.facebook.com/LauraOnInfosec/?ref=nf

https://www.facebook.com/LauraOnInfosec/posts/441250659550030

TODELLISUUDEN HAAVEITA

Therese Johaug pestasi dopingkäsittelyynsä huippujuristin, joka sai aiemmin kutistettua Maria Sharapovan tuomiota. Venäläinen tennispelaaja Maria Sharapova sai meldoniumkärystään tulleen kahden vuoden kilpailukiellon supistettua 15 kuukaudeksi CASissa.

THERESE.jpg

beckie_scott_therese_johaug.jpg

Maailman antidopingtoimiston Wadan urheilijakomitean puheenjohtaja Beckie Scott uskoo norjalaishiihtäjä Therese Johaugin dopingselitystä.

http://www.iltalehti.fi/talviurheilu/201703142200085633_tl.shtml

http://www.framtidinord.no/ntb/sport/2017/03/14/WADAs-Beckie-Scott-tror-p%C3%A5-Johaug-14445647.ece

http://www.mtv.fi/sport/hiihtolajit/maastohiihto/artikkeli/wadan-urheilijakomitean-pomo-uskoo-johaugia-vaikuttaa-vahingolta/6349780

https://fi.wikipedia.org/wiki/Beckie_Scott

https://en.wikipedia.org/wiki/Beckie_Scott

Therese Johaug

therese_lahdessa2.jpg

-------------------------

”DOPING-POLIISIEN” MIELIVALTA: UHREILLA PUUTTEELLINEN OIKEUSTURVA.  Wadan pomo: Therese Johaug on syytön. Minä: Therese on mielenterveyden ongelmista kärsivien  ”doping-poliisien” uhri, jolle olisi langetettava kovin mahdollinen rangaistus (ja mikäli mahdollista vieläkin kovempi!). Samalla tavalla Maria Sharapova joutui doping-poliisien virittämään ansaan: tieto Marian käyttämän sydänlääkkeen lisäämisestä doping-aineiden listalle naamioitiin tennistähdelle lähetetyn suuren sähköpostimäärän joukkoon, koska arveltiin ettei Maria niitä kaikkia ehdi lukea! EI EHTINYT.  

Maria Sharapova

mashan_odotus.JPG

mashan_erikoinen_keskittyminen42.jpg

_________________________________

TODELLISUUS JA KEINOTODELLISUUS (alempana 8.3. - 11.3.2017)

11.3.2017

INSINÖÖRIPMSIPILÄN DIKTATUURIN SEURAAMUKSIA

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216269-sipilan-jattiuudistukselle-tyrmays-helsingista-kokoomuksen-vapaavuori-taysin-eri

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216206-uupumusta-valittanut-ministeri-jari-lindstrom-jaa-sairauslomalle

INSINÖÖRIPÄÄMINISTERI JUHA SIPILÄ OSOITTANUT KYVYTTÖMYYTENSÄ

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216199-sipilan-sakki-tormaillyt-kovaa-ex-ministeriavustaja-ville-kopra-syyttaa-hallitusta

YLIMIELINEN LIISA JAAKONSAARI KUVITTELEE OLEVANSA ”RAHVAAN” YLÄPUOLELLA

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216191-erittain-huolestuttavaa-perussuomalaisten-ville-tavio-arvioi-ylelle-puolueen

JAAKONSAAREN  ELITISMI

http://areena.yle.fi/1-3760238

 

A-Studio: Talkin keskustelussa 9.3.2017 Liisa Jaakonsaari (SD) oli sitä mieltä, että mitään EU-kansanäänestystä ei tarvita, vaan on eduskunnan asia päättää Suomen linja. Tällainen elitistinen demokratiakäsitys on täysin käsittämätön!

http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233064-jaakonsaaren-elitismi-ei-kansanaanestysta-eusta-eduskunta-paattaa-linjan

HELSINGIN TULEVA PORMESTARI (Jan Vapaavuori vai Anni Sinnemäki)

Jan Vapaavuori tiukkana: Suurmoskeija voi toimia alustana  ”epäterveille ilmiöille”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216231-jan-vapaavuori-tiukkana-vastustan-suurmoskeijaa-riippumatta-rahoittajasta

Miksi en kannata  suurmoskeijan rakentamista Helsinkiin? Useasta eri syystä.

http://vapaavuori.net/suurmoskeija-vaikeuttaisi-suvaitsevaisuuden-edistamista/

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/AJ_1.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/AJ_2.jpg

Anni Sinnemäki islamin maailmanvalloituksen (Euroopan islamisaatio) asialla.

https://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sinnemaki%20moskeija-62641

Stalinismin ja taistolaiskommunismin kaikuja

http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233041-taistolaisen-henkinen-konkurssi

-----------------------------------------------------------------

KÖYHÄT EIVÄT KIINNOSTA VIHREITÄ POLIITIKKOJA

Vihreyteen hullaantuneet poliitikot jatkavat omassa kuplassaan. Onko tähän varaa? saksalaismedia kirjoittaa uusiutuvan energian korkeiden kuluttajahintojen ajaneen köyhät kurjuuteen. Poliitikkojen on turha kauhistella kansalaisten keskuudessa kasvavaa populismia, jos he päätöksillään ruokkivat sitä.

Joskus tämä hulluus kyllä loppuu, mutta sillä välin se maksaa paljon. Saksan vihreät jo pelkäävät romahdusta liittopäivävaaleissa. Vihreydestä tulee muutamassa vuodessa Euroopan vihatuin aate, ja hyvästä syystä, sillä ympäristönsuojelun ja vähäosaiset se on unohtanut. 

Kirjoittaja on Vihreän Langan entinen kolumnisti 1994-1999

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233057-kun-koyhat-ei-kiinnosta

-------------------------------------------------------------------------

9.3.2017

NÄIN SE ON: POPULISMIN NOUSU EI OLE ONGELMIEN SYY, VAAN SEURAUS. KYSE ON SIIS YKSINKERTAISESTI SIINÄ, ETTÄ KYVYTÖN EUROOPAN UNIONI ON EPÄONNISTUNUT.

PM JUHA SIPILÄN KYVYTTÖMYYS TAAS ILMENEE SIITÄ, ETTÄ HÄN KUVITTELEE JONKINLAISEN KESKITIEN JOHTAVAN EU:N TOIMINTAKYVYN PALAUTUMISEEN. TP SAULI NIINISTÖ JA VIRON PRESIDENTTI KERSTI KALJULAID (SUOMEN VIERAILULLA) OLIVAT TOISTA MIELTÄ: EU:N JÄSENVALTIOIDEN TULISI EDETÄ ERIVAUHTISESTI, EI PAKOTTAMALLA SAMAAN  ”KESKITIEN RAITEESEEEN”.

JOS EUROOPPALAINEN UNELMA MURTUU (hyvä kirjoitus emeritusproffalta):

Pääkirjoituksen (HS 3.3.)http://www.hs.fi/paivanlehti/03032017/art-2000005111133.html mukaan EU:n komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin ”Valkoinen kirja” tarjoaa selkeän pohjan keskustelulle EU:n tulevaisuudesta. Myös pääministeri Juha Sipilä pohti eurooppalaisia arvoja (HS 3.3.).http://www.hs.fi/paivanlehti/03032017/art-2000005111158.html

On syytä kysyä: miksi populistiset liikkeet ovat vahvistumassa? Edustaako kansalaisten syyllistäminen arvojen murenemisesta pinnallista analyysia? Eikö luontevin tulkinta ole, että populismin nousu ei ole ongelmien syy vaan seuraus? Missä määrin kyse on Euroopan unionin epäonnistumisesta?

Monessa maassa nähdään, ­että EU on epäonnistunut sisäisen turvallisuuden luomisessa. Osa EU:n jäsenmaista (Puola, Unkari, Tšekki ja Slovakia) on irtaantunut EU:n maahanmuuttopolitiikasta. On koettu, että eurooppalainen identiteetti on vaarassa. Saksassa vaaditaan Välimeren yli tulevien palauttamista.

EU on epäonnistunut sen periaatteen toteuttamisessa, että sillä on oltava omistusoikeus rajoihinsa. Ei Suomikaan hyväksy rajan vuotamista Raja-Joosepissa. EU:n kansalaiset ovat myös tuskastuneet Brysselin päätöksiin, joiden koetaan rajoittavan liikaa paikallista päätöksen­tekoa.

Virhearviot Ukrainan poliittisen kehityksen suunnasta ovat paljolti EU:n vastuulla. Suhde Venäjään on vakavasti häiriintynyt, ja EU:n sisävesi, Itämeri, kasvaneen turvallisuusvajeen alainen.

Vaikka Euroopan arvot ovat vahvat, niiden varjolla ei voi ajaa politiikkaa, joka ei saa kansan tukea. Demokratiassa arvoista päättää kansa eivätkä johtajat.

Euroopan unioni on tienhaarassa. Murtuuko eurooppalainen unelma?

------------------------------------------------------------------------------------

"POPULISMIN" TODELLISET KASVOT

POPULISMI ON ELIITIN KÄYTTÄMÄ HAUKKUMASANA, KOSKA NÄMÄ VALTAAPITÄVÄT SUVAKKILIBERAALIT VAPISEVAT KANSALLISVALTIOIDEN LÖYTÄESSÄ ITSENSÄ EU:N IKEEN ALTA

Komission FEDERALISTINEN (”liittovaltiomies”) puheenjohtaja Jean-Claude Juncker on esitellyt uuden EU:n alustavia ja vaihtoehtoisia tulevaisuuden rakennepiirustuksia.

EU-komissio esitteli viisi vaihtoehtoista tulevaisuusvisiota EU:ksi.

Poikkeuksellista on, että niistä osa tarkoittaisi selvästi taantumista. Katseet onkin kiinnitettävä erityisesti kahteen malliin. Toinen niistä tiivistäisi EU:n melkeinpä liittovaltioksi, ja toinen taas jakaisi jäsenmaat useaan erivauhtiseen etenemiseen.

Sekä Viron presidentti Kersti Kaljulaid että TP Sauli Niinistö kannattavat EU:n jäsenien etenemistä eri raiteilla.

PM Juha Sipilä sensijaan on (Hesarissa) höpissyt jostain ”samanvauhtisesta etenemisestä”.

Juncker jätti mainitsematta, että yksi vaihtoehto on nykymuotoisen unionin hajoaminen.

”POPULISMI” (eliitin vihaama kansallisuusaate tai patriotismi) voi myös toimia MUUTOKSEN AIRUENA:

http://www.tapionajatukset.com/28066

-----------------------------------------------------------

11.3.2017

MARIA ZAKHAROVA: CIA ON UHKA GLOBAALILLE TURVALLISUUDELLE

briefing_zakharova.jpg

Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova said on Friday that US spy agencies must be held fully accountable following the recent revelations about the CIA’s hacking techniques, adding that if found to be true the acts of espionage by Washington represent “a great” danger to the world.

https://investmentwatchblog.com/russia-cia-hacking-leaks-shows-world-in-great-danger/

“If this information is confirmed, it would be desirable for the US security services to respond fully and adequately to the released documents with specific facts,” Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova told a briefing Friday.

“And if this information is confirmed, then this is a great danger to the world and international security,” she added.

http://theiranproject.com/blog/2017/03/11/true-leaks-cia-hacking-show-world-great-danger-russia/

RT: Moscow has urged US intelligence services to provide a detailed and open response to WikiLeaks’ accusations of CIA hacking activities as #Vault7 constitutes a serious threat to international security, Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova said.

http://unicpress.com/2017/03/11/russia-urges-u-s-explain-cia-hacking-exposed-wikileaks/

http://macedoniaonline.eu/content/view/31538/61/

----------------------------------------------------------

11.3.2017

KEINOTODELLISUUS VIIDES PUOLUSTUSHAARA

    Poliisiylijohtaja ‏Varmennettu tili @SJKolehmainen 3 t3 tuntia sitten

Valtiot päivystävät maalla,merellä,ilmassa ja avaruudessa.Uusin,viides puolustushaara on #kyber, jossa taistelevat teknologiat ja ideologiat

https://twitter.com/LauraHuu/status/840288458367197184

FBI.jpg

------------------------

KEINOTODELLISUUS

8.3.2017

CIA:   HAKKEROINTIKYKY   KYBERSOTA   KEBERSABOTAASI  WIKILEAKS

https://twitter.com/wikileaks/status/839356974592569344

CIA_5.jpg

https://twitter.com/LauraHuu/status/839152904724434948

”Yksi syy sille, että Pohjois-Korean ohjuskokeet ja ydinasepelote eivät ole niin pitkällä kuin saattaisivat olla, voi olla Yhdysvaltojen sabotaasi, kirjoittaa The New York Times. Kyberkeinojen kohdentaminen ydinohjusten laukaisujärjestelmiin astuu puolustuspolitiikassa sektorille, jossa ei tiettävästi ole kuljettu aiemmin”.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005117915.html

”Wikileaks julkaisi tiistaina aineistoa, jonka se sanoo paljastavan yksityiskohtia Yhdysvaltain tiedustelupalvelun CIA:n käyttämistä hakkerointimenetelmistä. Kyseessä on Wikileaksin mukaan tähän mennessä laajin CIA:ta koskeva salaiseksi luokiteltujen asiakirjojen paljastus”.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005118005.html

-------------------------------------------------------------------

SAMMON TAONTA

SAMPO.jpg

http://www.satakunnankansa.fi/satakunta/sammon-taonta-on-alkanut-terho-ylivoimainen-suosikki-satakunnassa-14096921/

-------------------------------------------------------------------

MIELENVIKAISET ”DOPING-POLIISIT” UHRINSA (THERESE JOHAUG) KIMPUSSA

DOPINGINPOLIISIEN_UHRI.jpg

PUOLUSTUS

”Hän on käyttänyt huulirasvaa. Minun näkemykseni mukaan hän ei ole käyttänyt dopingia, vaan ollut lähinnä huolimaton.

Ja sitä paitsi hiihtoliitto on neuvonut häntä noudattamaan lääkäreiden ohjeita. Niin hän tekikin. Hän sai rangaistuksen, hän sai kilpailukieltoa, hän joutui sivuun MM-kisoista, hän menetti tuloja ja hänen brändinsä koki kolauksen, listaa Nordvall. – Hän on symboli. Tästä yritetään tehdä dopingin vastaista pelottavaa esimerkkiä. Mutta tämä on liian raakamaista”.

Therese saa valita yhden kolmesta juristista ”tuomionjulistukseensa”.

http://www.mtv.fi/sport/hiihtolajit/maastohiihto/artikkeli/ruotsissa-verrataan-johaugia-jari-isometsaan-tasta-on-tulossa-oikeusmurha/6338682

http://www.is.fi/maastohiihto/art-2000005118499.html

-----------------------------------------------------------------------

MARIA OHISALO

KOYHYYDEN_TORJUMINEN.jpg

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/215987-tasta-kyselty-sk-koyhyystutkija-mari-ohisalo-avasi-vihreiden-puheenjohtajakisan

----------------------------------------------------------------

ÄLYKKYYS ON KATOAVA LUONNONVARA

Älykkyyden evoluutiosta

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/03/alykkyyden-evoluutiosta.html

--------------------------------------------------------

MEEMIT

http://jonnapurojarvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232705-meemilukutaito

”Ymmärrys erilaisten meemien toiminnasta saa harvemmin tilaa medialukutaidon yhteydessä, vaikka juuri niiden ymmärtäminen on avainasemassa kun medialukutaidosta puhutaan”.

TIEDON VERIFIOINTI

TIEDON_VERIFIOINTI.jpg

https://twitter.com/LauraHuu/status/836973741460553729

EU-KOMISSION PUHEENJOHTAJA JUNCKERIN SKENAARIOT UNIONIN TULEVAISUUDESTA

Junckerin skenaarioista puuttuu hajaantuminen ja romahdus, mutta aivan kaikkea ei voi komission puheenjohtajalta vaatia. Tämä on hyvä keskustelunavaus komissiolta.

http://ristoejpenttila.fi/2017/03/02/junckerin-viisi-skenaariota-suomi/

http://sirpapietikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232457-junckerin-puhditon-puhe-vei-ilmat-eun-tulevaisuuspaperista

POPULISMI MUUTOKSEN AIRUENA: EU:n TULEVAISUUDEN SKENAARIOT

http://www.tapionajatukset.com/28066

MARIE LE PENIN VOITTO EI NÄYTÄ MAHDOTTOMALTA

http://elisahyvrinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232293-ranskan-presidentinvaalit-marine-le-penin-voitto-ei-nayta-enaa-mahdottomalta

--------------------------------------------------------------------