Share |

SYKSY 2017

______________

22.9.2017

HESARIN  INFOVAIKUTTAMINEN  PALJASTAA  VIHERKUPLAN  ITKUPOTKURAIVARIT

”Informaatiovaikuttamista voi tehdä niin monin tavoin. Eräs on  (1) faktojen valikointi. Toinen (2) on  asiantuntijoiden valikointi ja kolmas (3) on mielipiteiden esittäjien valikointi. Jos nämäkin kolme valintaa tehdään samaan suuntaan vinosti, saadaan aikaiseksi varsin vino kuvaus kohteesta”.

Hesarin informaatiovaikuttamisen faktojen valinta

  1. Hesarin näkökulma asiaan on yksittäinen puu: kun se kaadetaan, niin kestää 100 vuotta ennen kuin vastaava määrä hiiltä on sitoutunut metsään. Hesarille ei riitä tarkasteluksi Suomen metsien kokonaistilanne, että hakkuumäärät alittavat kasvumäärät.
  2. Lopussa on annettu lopullinen tuomiovalta asiassa Suomen ympäristöpaneelin jäsenelle Jyri Seppäselle, joka todistaa, että ”metsien käytön lisäämisellä voidaan aiheuttaa merkittävät lisäpäästöt vuosikymmeniksi eteenpäin ja että tämä on haluttu unohtaa kotimaisessa keskustelussa”.
  3. Hesari, Seppälä ja eräät muut tahot haluavat, että Suomi uhrautuu pidättäytymällä metsien lisähakkuista, jotta niiden hiilinielu olisi mahdollisimman suuri lähitulevaisuudessa.

Näihin ”muihin tahoihin” lukeutuu esimerkiksi meppi Sirpa Pietikäinen

-------------------------------------

POHJOISKOREA UHKAA VETYPOMMILLA

North Korea could test hydrogen bomb over Pacific Ocean, says foreign minister

http://edition.cnn.com/2017/09/21/politics/kim-jong-un-on-trump-comments/index.html?adkey=bn

Pohjois-Korean ulkoministeri Ri Yong-ho varoittaa maan saattavan kokeilla vetypommia Tyynellämerellä vastauksena Trumpin uhkaukseen. Kim Jong-un itse on sanonut harkitsevansa ”korkeimman tason”.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/230871-kim-jong-unilta-suora-uhkaus-donald-trumpille-varoitus-vetypommista-tyynellamerella

-------------------------------------

19.9.2017

KULTTUURIMARXISMI JA TOUKO AALTO LUOVAT SEKASORTOA SUOMEEN

KULTTUURIMARXISMI JA MAAHANMUUTTO

Kulttuurimarxismi on esimerkiksi akateemista punavihreyttä, feminismiä ja maahanmuuttoa puoltavaa kupla-ajattelua tai jotakin samankaltaista.

Kulttuurimarxilaisuus on lähinnä vasemmistolainen suuntaus. Maahanmuutto ja avoimet rajat on kulttuurimarxistien uusi tehokas keino aiheuttaa yhteiskunnallista sekasortoa. Se on tähän mennessä jo jakanut Suomen kansan kahteen leiriin, maahanmuuton kannattajiin ja sen vastustajiin.

TOUKO AALLON VALHEET

Ilta-Sanomat selvitti Touko Aallon (vihr) maahanmuuttoväitteiden todenperäisyyttä ja totesi ne höpötykseksi. Kenellekään asiaa tarkemmin seuranneelle tässä ei tietenkään ollut yllätystä, mutta hyvä, että asia on huomattu myös Erkkomediassa. Lööperiksi tulivat IS:n jutun mukaan osoitetuksi seuraavat Aallon väitteet:

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/09/touko-aalto-paljastui-hopottelijaksi.html

Eipä tuohon ole lisättävää: jälleen kerran ilmeni, että valheella on lyhyet jäljet. Tai lisätään nyt vielä se, että myös eräät muut poliitikot (esimerkki) ovat ilmaisseet nyt höpöttelijäksi paljastuneen Aallon väitteiden kanssa yhdensuuntaisia ajatuksia. Olisi ollut kohtuullista, että IS olisi julkaissut myös heidän nimensä.

---------------

18.9.2017

VENÄJÄN PELKO ON VIISAUDEN ALKU? KUITENKIN, PELKOMME PALVELEE VENÄJÄÄ

Venäjän vaikuttamispyrkimysten havaitseminen on tärkeää. Mutta se voi olla meille myös haitaksi, jos havaintoja tarjotaan yliannostus ilman riittäviä näyttöjä.

HUULAURA.jpg

”Suomen sisäiset asiat kiinnostavat Venäjän hallintoa varmasti, ja Venäjälle sen naapurimaan epävarmuus ja hämmentyneisyys sopii oikein hyvin. Pysyypä kurissa ja nuhteessa”.

Muistakaa tämä tänään kun #Putin pitää #Zapad2017 kalustonäyttelyä. Olemme vastuussa pelkomme seurauksista. #turpo

---------------

13.9.2017

PM JUHA SIPILÄ, KULTTUURIMARXISMI JA OIKEA KYSYMYS: MITEN  SUOMEN KANSALAISET HALUAVAT PAKOLAISPOLITIIKKAA HOIDETTAVAN: KIINTIÖPAKOLAISET JA MAAHAN LAITTOMASTI SAAPUVAT? ILMASTONMUUTOS EI OLE IHMISEN SYYTÄ

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen twiittasi: ”@juhasipila haluaa nostaa pakolaiskiintiötä, samoin Risikko. Annatteko todellakin kuihtuneiden sinisten estää sen?”

SIPILÄN HÖLMÖLÄ

Sisäministeriön sivulla kerrotaan vapaaehtoisesta paluumuutosta ja siitä mitä ryhmiä tuettu vapaaehtoinen paluu  kotimaahan helpottaa.  Sivulla kerrotaan "Tukea voi saada muun muassa kansainvälistä suojelua hakenut kolmannen maan kansalainen, joka poistuu maasta vapaaehtoisesti ja pysyväisluonteisesti peruttuaan hakemuksensa tai oleskelulupahakemuksen tultua hylätyksi. Lisäksi tukea voi saada muun muassa tilapäisen oleskeluluvan maasta poistumisen estymisen vuoksi saanut henkilö ja ihmiskaupan uhri, jolla ei ole kotipaikkaa Suomessa.

http://sirpaabdallah.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242785-voiko-enempi-olla-holmolaisempaa

OIKEA KYSYMYS kuuluisi: haluaako Suomen kansa nostaa kiintiöitä? Tai ylipäänsä lisää pakolaisia?

Tai maksaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille ”kotiinpaluurahaa”, jotta nämä suostuisivat palaamaan kotimaahansa ”lomarahat” taskussaan?

Ketkä hyötyvät pakolaisjärjestelmän pyörittämisestä?

https://yle.fi/uutiset/3-9821170?origin=rss

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/230053-nakokulma-jussi-halla-aho-paljasti-salaliiton

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242745-jussi-halla-aho-paljasti-salaliiton

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229973-ministeri-puuttui-vastaanottobisnekseen-turvapaikkajarjestelmaa-ei-saa-kayttaa

ILMASTONMUUTOS EI OLE IHMISEN (HIILIDIOKSIDI) SYYTÄ

Kulttuurimarxismi unohtaa tämän: monitieteellisten ongelmien syitä ei pitäisi omaksua uskonvaraisesti.

Ihmisperäisistä, fossiilisista polttoaineista aiheutuneen hiilidioksidipitoisuuden osuus ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden kokonaisnousussa on ollut korkeintaan vain noin 4 %.

 ”Ihmisen aiheuttamaksi uskotulle ilmastonmuutokselle ja sään ääri-ilmiöiden yhteydelle ei ole olemassa tieteellistä näyttöä”.

KOMMENTTI

”Varsinainen ongelma on se, että valtamediat ovat vihervasemmistolaisten toimittajien hallinnassa. Toimittajat ajavat omaa agendaansa sen sijaan, että heidän tehtävänsä (etenkin verovaroin rahoitetussa YLEssä) pitäisi olla asiallinen eri näkökohtia esiin tuova tiedonvälitys. "Asiantuntijaksi" uutislähetykseen tai ohjelmaan kutsutaan toimittajan omaa agendaa tukeva henkilö, faktat ja kriittiset mielipiteet jätetään kertomatta”.

http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242765-poliitikkojen-tulee-itsekin-ymmartaa-totuus

 

12.9.2017

ONKO PÄÄMINISTERI JUHA SIPILÄ YLITTÄMÄSSÄ VALTUUTENSA?

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/sipila%20puolustus-69928

Onko eduskunta, hallitus tai TP Niinistö, Suomen kansasta nyt puhumattakaan, antanut pääministeri  Sipilälle valtuudet sitoa Suomi  tällä tavalla Euroopan unioniin?

YLEN PROPAGANDA ELÄÄ JA VOI HYVIN, ILMASTOTUTKIJA: EI TODISTEITA!

YLE:n toimittaja valitsi ”hirmumyrskyhysterian” työkalukseen suomalaisten pelotteluun ja (poliitikkojen toivomaan) ”kuriin saattamiseen”: Aja fillarilla tai hukut merten maininkeihin tyyli on valtamedian käyttämä informaatiovaikuttaminen (kun poliittinen ”eliitti” ei itse kehtaa tehdä sitä). Oras Tynkkynen esiintyi  ( Ilmastonmuutos alkaa noin 19 minuutin kohdalla) A-studiossa (https://areena.yle.fi/1-4158465) asiallisesti, mutta Ylen naistoimittaja oli täysin pihalla kiiluvine silmineen ja ”ilmastonmuutoksen syyllisyyden” jankkaamisessa.

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242702-hirmumyrskyhysteriassa-syytetaan-ilmastonmuutosta-ei-todisteita

PALAUTUSKESKUKSIA EU:n ULKOPUOLELLE? HYÖDYTTÄISI MYÖS ”ISÄNTÄMAATA” KUN EU MAKSAISI INFRASTRUKTUURIN RAKENTAMISEN (TOISI PAIKALLISILLE TYÖPAIKKOJA) SEKÄ ANTAISI RAHAT KESKUSTEN YLLÄPITOON

Ehdotus toimisi, joten se ei kelpaisi Suomen poliittiselle johdolle eikä myöskään kulttuurimarxisteille.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229924-perussuomalainen-sakari-puisto-vaatii-palautuskeskuksia-euroopan-ulkopuolelle-ilman

--------------------------------

KULTTUURIMARXISMI JA MAAHANMUUTTO

Kulttuurimarxismi on esimerkiksi akateemista punavihreyttä, feminismiä ja maahanmuuttoa puoltavaa kupla-ajattelua tai jotakin samankaltaista.

Kulttuurimarxilaisuus on lähinnä vasemmistolainen suuntaus. Maahanmuutto ja avoimet rajat on kulttuurimarxistien uusi tehokas keino aiheuttaa yhteiskunnallista sekasortoa. Se on tähän mennessä jo jakanut Suomen kansan kahteen leiriin, sen kannattajiin ja sen vastustajiin.

Kokoomus kertoi vielä budjettiriihen alla, että puolue esittää pakolaiskiintiön nostamista. Pääministeri Juha Sipilä olisi valmis nostamaan pakolaiskiintiötä jopa 2000 henkilöön vuodessa. Oppositiopuolueista ainakin vasemmisto, SDP, vihreät ja RKP ovat esittäneet pakolaiskiintiön nostamista.

http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2017/onko-paaministeri-sipila-tosissaan/

Kulttuurimarxismia voi pitää eräänlaisena aivopesuna. Kulttuurimarxistien keinot ovat helposti tunnistettavissa ainakin niille, jotka ovat käyneet maahanmuuttopolitiikasta keskustelua niin kutsuttujen suvaitsevaisten kanssa.

-------------------------------------

PAKOLAISSIRKUS”: PAKOLAISET, TURVAPAIKANHAKIJAT, MAAHANMUUTTAJAT, MAAHANTUNKEUTUJAT JA PÄÄMINISTERI JUHA SIPILÄ

Pakolaiset

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) sanoo Ylellä, että olisi valmis nostamaan Suomen pakolaiskiintiöitä reippaasti. Sipilä sanoo, että kiintiötä voisi nostaa väliaikaisesti jopa 2000 pakolaiseen. Sisäministeri Paula Risikko (kok.) on perustellut kiintiön nostamista muun muassa sillä, että näin autettaisiin kaikkein suurimmassa hädässä olevia. Kiintiöpakolaiset tulevat Suomeen eri järjestelmän kautta kuin turvapaikanhakijat. Järjestelmässä sijoitetaan suoraan ulkomailta YK:n pakolaisiksi katsomia henkilöitä, jotka Suomi valitsee YK:n ehdotuksesta.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229768-yle-paaministeri-juha-sipila-valmis-nostamaan-suomen-kiintion-2000-pakolaiseen-750sta

PAAVO VÄYRYNEN ON TOISTA MIELTÄ

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/226234-vayrysen-kansalaispuolue-nuijisi-suomen-pakolaiskiintion-alas-tanskan-taysi-stoppi

EU:n ON ESTETTÄVÄ IHMISSALAKULJETUS VÄLIMEREN KAUTTA

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/224675-aluksia-ei-saa-paastaa-satamiin-halla-aho-vaatii-eulta-esteita-ihmissalakuljetukselle

AIKA ON AJANUT OHI: PM JUHA SIPILÄ: MIINUKSET-PLUSSAT 17-5

Tässä listaus miinuksista ja plussista puheenjohtaja Sipilän osalta kuluneen pääministerikauden osalta. Plussat ovat niin vähäiset, että keskustan on syytä vaihtaa puheenjohtaja viimeistään ensi kesän 2018 Sotkamon puoluekokouksessa.

http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242619-sipilan-aika-oli-ja-meni-sipilan-julkisuuskuva-uhkaa-turmella-keskustan-imagon

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229643-paaministerin-salainen-palaveri-ei-ollut-lainkaan-riittava-perussuomalaiset-haluaa

ISLAMISAATIO

http://rjaaskel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242623-islamisaatio-uhat-ja-mahdollisuudet

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229591-raportti-suomen-vankiloissa-juhlitaan-terrori-iskuja-muslimivankien-epaillaan

”AALTO-DIKTATUURIN” TODELLISET KASVOT: YLIMIELINEN  TOUKO AALTO

Vihreiden paheenjohtaja osoittaa todellista ymmärtämättömyyttään julistamalla, ettei hänelle kelpaa demokraattisen vaalien tulos.

AALTO KUVITTELEE!!!! ETTÄ HÄN VOI PÄÄTTÄÄ KETKÄ OVAT HALLITUKSESSA!!!! KYLLÄ ON KUSI NOUSSUT PÄÄHÄN, PAHASTI, SILLÄ KUSI EI PÄÄSE POIS KOSKA PASKA TEKEE PATOJA!!!! (NÄHTÄISIIN JOS PÄÄ OLISI LASISTA TEHTY)

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229699-touko-aalto-tvssa-perussuomalaiset-tiputan-pois

”AALTO ASETTAA ITSENSÄ LAIN YLÄPUOLELLE”

http://minnaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242611-touko-aallon-harkintakyky-ei-riita-paaministerin-tehtavaan

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242581-lietsooko-aalto-vakivaltaa-omaa-harkintaa-kayttaen

http://sinenmaa.blogspot.fi/2017/09/touko-aalto-ei-mene-demokraattiseen.html

Laura Huhtasaari: Olen hyvin, hyvin vihainen

Perussuomalaisten presidenttiehdokas, kansanedustaja Laura Huhtasaari kertoo Sunnuntaisuomalaisen haastattelussa olevansa vihainen maahanmuuttoon liittyvistä ongelmista. Hänen mukaansa ongelmia hyssytellään.

SUOMEN POLIITTINEN JOHTO (SIPILÄ) HYSSYTTELEE MAAHANMUUTON ONGELMIA

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229744-laura-huhtasaari-lehdille-mina-sen-sijaan-olen-vihainen-erittain-vihainen

http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242500-useimmat-poliitikot-eivat-nayta-lainkaan-ymmartavan-tilanteen-vakavuutta

8.9.2017

LAURA HUHTASAARI KERTOI TOTUUDEN

HUHTASAARI_TOTUUS.jpg

Perussuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari syytti Suomea ja muuta Eurooppaa laajamittaisen muslimien maahanmuuton lepsusta hoidosta.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229548-laura-huhtasaari-hyokkasi-muslimeja-vastaan-eduskunnassa-paaministeri-napaytti-olimme

”Eduskunnassa on tällä hetkellä vain yksi totuuden puhuja, kiitos Laura Huhtasaari. Vain totuuden tunnustamalla voimme rakentaa hyvää yhteiskuntaa, jossa kaikkien on hyvä olla taustastaan riippumatta. Juha Sipilän ja hänen joukkionsa maailmankuva on todella sairas, he rinnastavat terrorismin vihapuheeseen ja näin kieltävät omat hirvittävät virheensä, jonka seuraus on kansalaisten kritisointi tätä hallitusta kohtaan. Häpeä Juha Sipilä ja eroa heti”.

Useimmat poliitikot eivät näytä lainkaan ymmärtävän tilanteen vakavuutta

http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242500-useimmat-poliitikot-eivat-nayta-lainkaan-ymmartavan-tilanteen-vakavuutta

Länsi-Euroopan maiden johtajat vaativat islamin terrorismiin tottumista

Pariisin yliopiston professori: Euroopan johtajat eivät vieläkään tiedä, mitä tehdä tilanteessa, jonka ovat itse luoneet

Islam ideologisena ja poliittisena välineenä on mielestäni ihmisoikeusrikos joka pitäisi maailmanlaajuisesti kieltää. Samalla tavoin, kun on kielletty rasismi mm.. Uskontona se menee niin kauan, kun siitä jätetään tämän hautaa vaille valmiin ikämiehen psykopaattiset väkivalta fantasiat pois. Niin kauan, kun länsimaissa ei tätä suostuta näkemään, olemme aikalailla kädettömiä, kunnes tapahtuu jotain, mikä katkaisee kamelin selän. Tämä ei siis ole mikään JOS tapahtuu, vaan KUN tapahtuu. Ja takuuvarmasti tapahtuu, toivoa vain sopii, että silloin ei ole liian myöhäistä”.

7.9.2017

PUOLUEIDEN KANNATUS-KYSELY

GALLUP_SYKSY_2017_1.png

”Sipilöinti” vie PM Sipilän, keskustan ja hallituksen tuhoon.

Kolmen hallitusryhmän - keskustan, kokoomuksen ja sinisten - yhteenlaskettu kannatus on kutistunut enää 38,4 prosenttiin. Kesäkuussa 2015 Sipilän hallituksen alkutaipaleella hallitusryhmillä oli yhteensä 55,6 prosentin kannatus.

https://yle.fi/uutiset/3-9818447

SUOMEN PAKOLAISSIRKUS: YKSI KUVA KERTOO ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAA

Puoluejohtajien yhteisessä lausumassa todetaan mm.: Tuomitsemme jyrkästi terrorismin kaikissa muodoissaan sekä kaikenlaisen väkivallan ja vihapuheen. Kyllä ISIS-tappajat nyt säikähtävät ja lopettavat kaiken terrorismin kaikkialla maailmassa.

https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/09/07/yksi-kuva-kertoo-enemman-kuin-tuhat-sanaa/

BLOGIN KIRJOITTAJA: ”Minäkin pelästyin ja lopetan vihapuheen, mutta jatkan vihakuvilla”.

Katso kuva: PM Sipilän kutsun (annan kotini pakolaisille) vaikutus turvapaikanhakijoiden määrään.

Sipilä esitti kutsunsa 5.9.2015 Ylen aamu-tv:ssä. Kaksi päivää myöhemmin 7.9.2015 www.alarabiya.net Alarabiya-nettisivustolla oli Sipilän asuntolupauksesta mainos. Mainosta sävytettiin vaaleiden suomalaisten neitojen kuvilla.

KATSO KUVAT: ÖKYASUNTO JA UPEAT BLONDIT!

(Blogissa myös Google-käännös arabiankielestä suomenkielelle)

BLONDIT_HOUKUTUS.jpg

NINIMERKKI TERVE JÄRKI:

Sipilän järjenvastaista toimintaa ei voi ymmärtää mitenkään muuten kuin että hän on uskonlahkonsa vanki, ehkä jopa vaimonsa tai ties minkä imaamin komennossa. Muu ei selitä tällaistä jatkuvaa ”käännetään poskea, vihapuhe vihapuhe ” hymistelyä kun pitäisi tehdä toimenpiteitä kansakunnan turvallisuustilanteen palauttamiseksi ja kaaottisen pakolaisongelman ratkaisemiseksi. Orpon vaikuttimia ja yliampuvaa reagointia ja pakolaisongelman vähättelyä taas voi selittää hänen vaimonsa intressit asian tiimoilta. Kokoomuksen puoluetoimistossa on myös vahva unelmoijien edustus. Risikko on sisäministerinä myös ilmeisen päätös – ja toimintakyvytön em. puolueen sisäisistä syistä”.

PAKOLAISSIRKUS JA ”POPULISTIKUNINGAS” VILLE NIINISTÖN VÄITTÄMÄT

Suomeen saattaa jäädä 6 000 kielteisen turvapaikka­päätöksen saanutta, joita ei voida käännyttää – Diakonissalaitoksen johtaja: Suomi on patti­tilanteessa

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005354937.html

https://demokraatti.fi/ville-niiniston-mitta-tayttyi-taas-totaalinen-selkarangattomuus-vastuunpakoilu-ja-arvojohtajuuden-puute-sipilan-hallituksen-erikoisalaa/

http://mikkokarna.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242425-ville-niinisto-ja-populismin-sietamaton-keveys

Vihreiden entinen puheenjohtaja Ville Niinistö hyökkää Demokraatissa hallituksen turvapaikkapolitiikkaa vastaan kovin sanoin. Kenellekään aikaansa seuraavalle ihmiselle ei varmaankaan tule yllätyksenä, että Niinistön argumentit ovat virheellisiä. Vihreiden populistinen supersankari saa kuitenkin näkemyksilleen valitettavan paljon näkyvyyttä, joten on parasta oikaista muutamia hänen väitteistään. Niinistö väittää, että Suomi on luonut linjansa turvallisista maista poliittisesti aivan itse. Väite on virheellinen.

 

5.9.2017

MAAHANTUNKEUTUJAT JA FIN-KULTTUURIMARXISTIT POLIISIN KIMPUSSA JYVÄSKYLÄSSÄ

Jyväskylän vastaanottokeskuksen välikohtaus

Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtaja Pekka Nuutinen kertoo Ylelle, että vastaanottokeskusten ilmapiiri on kiristynyt kielteisen päätöksen saaneiden määrän kasvaessa. Poliisipartio oli hakemassa maasta poistettavaksi määrättyä afgaaniperhettä Jyväskylän vastaanottokeskuksesta, kun se joutui mielenosoittajien – pääosin turvapaikanhakijoidenpiirittämäksi. Paikalle jouduttiin kutsumaan runsaasti lisävoimia, ja poliisi joutui myös käyttämään OC-kaasua mielenosoittajien rauhoittamiseen, kun virkavallan päälle käytiin.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229239-migri-jyvaskylan-mellakasta-ylelle-vastaanottojarjestelmassa-11-000-kielteisen

KULTTUURIMARXISTIT LEVOTTOMUUKSIEN LIETSOJANA (TURVALLISUUSUHKA)

Kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) vaatii vihervasemmistoa sanoutumaan irti pakkopalautusten vastustamisesta. Kärnä on huolissaan Jyväskylän vastaanottokeskuksen tämän päivän tapahtumista. Kärnä ohjaa sanansa erityisesti Touko Aallolle, jonka kotipaikka Jyväskylä on.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229203-todella-jarkyttavaa-ja-tuomittavaa-vastaanottokeskuksen-mellakan-jalkeen

YLE KULTTUURIMARXISMIN SUOJELIJANA JA PROPAGANDISTINA (VALEHTELIJANA)

http://saarahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242375-psykopaatit-oppivat-muita-paremmin-valehtelemaan

Ylen uutisissa puhuttiin vain mielenosoittajista. Ylen uutisissa näytetystä kuvasta sai sen vaikutelman, että kyseessä oli lähinnä suomalaisia. Vasta IL:n tarkempi videon tarkastelu paljasti, että mukana oli jokunen suomalainen ja enemmistö turvapaikanhakijoita. Jostain syystä tätä seikkaa ei uutisessa nähty aiheelliseksi tuoda esiin. Tosiasioiden piilottelu lisää kansalaisten epäluottamusta Yleä ja viranomaisia kohtaan”.

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242351-sipilan-joukko-kansallisen-turvattomuuden-hallitus

Maahantunkeutujien mielenosoitus Torniossa

Mielenosoituksen syynä on pääosin irakilaisten turvapaikanhakijoiden tyytymättömyys tilanteeseensa Suomessa. Moni irakilainen on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/live-noin-kello-11-turvapaikanhakijoilla-mielenilmaus-torniossa-mtv-uutiset-paikan-paalla/6563254#gs.IMkHD70

4.9.2017

SUURIN TURVALLISUUSUHKA SUOMELLE ON POLIITIKOT (SIPILÄ) JA MINISTERIÖT (NERG) SEKÄ KULTTUURIMARXISMI

Kulttuurimarxismi on esimerkiksi akateemista punavihreyttä, feminismiä ja maahanmuuttoa puoltavaa kupla-ajattelua tai jotakin samankaltaista.

EUROOPAN UNIONIN JA SUOMEN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ HÖLMÖILYÄ

Suomesta lähteneitä turvapaikanhakijoita lennätetään takaisin Suomeen – pyyntöjä tullut jo lähes 1600

SISÄMINISTERIÖN KANSLIAPÄÄLLIKKÖ

Syrjäytyneet suomalaiset SUURIN turvallisuusuhka

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomesta-lahteneita-turvapaikanhakijoita-lennatetaan-takaisin-suomeen-pyyntoja-tullut-jo-lahes-1600/6555894#gs.K71PZ_U

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/hs-sisaministerion-kansliapaallikko-arvioi-syrjaytyneiden-suomalaisten-olevan-suurin-turvallisuusuhka/6561676#gs.rBHlvY4

Eteläiseen Eurooppaan saapuneita ja sitten Keskiseen Eurooppaan ja Ruotsiin kulkeutuneita turvapaikanhakijoita pukattiin siis (erityisesti 2015-2016) läpi Euroopan, kunnes he päätyivät Suomeen ,”luvattuun maahan” , jossa he saavat (propagandistisen maalailun mukaan)  asunnon, huolenpidon ja jopa palkkaakin! Näin Lähi-idässä arabiankielinen propaganda lupaili ja näyttivät vielä komeiden asuntojen ja upeiden blondien kuvia! Suomessa tyhmät poliitikot (PETTERI ORPO ”TUMPUT SUORINA” SISÄMINISTERINÄ OLLESSAAN) antoivat viranomaisille määräyksen käsitellä KAIKKIEN TULIJOIDEN turvapaikkahakemukset ja ”TURVAPAIKKAHAKEMUKSET”. MIKSI SUOMI EI NYT palauta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita takaisin lähtömaihinsa, kuten EU ja muut maat tekevät pyytäessään (EU:n vaatimuksesta) pakolaisten lennättämistä takaisin Suomeen, ”luvattuun maahan”?

NIIN MIKSI:

http://jukkakleppalahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242313-eu-palauttaa-paljon-maahanmuuttajia-suomeen-miksi-suomi-ei-toimi-vastaavasti

31.8.2017

TURVALLISUUSARVIOT OVAT VIRKAMIESTEN, EIVÄT POLIITIKKOJEN ASIA

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto linjasi lauantaina, ettei viranomaisten ja asiantuntijoiden tekemiin maa-arvioihin voi luottaa. Aalto myös totesi, että mikäli turvapaikkahakemus todetaan perusteettomaksi ja hakija ei palaa vapaaehtoisesti, on hänelle silti syytä antaa tilapäinen oleskelulupa. Touko Aallon näkemys siitä, ettei virkavastuulla toimivien asiantuntijoiden maa-arvioihin voi luottaa, on ennenkuulumaton merkittävän poliitikon suusta.

Maailman on tiedettävä, että Suomeen ei kannata tulla kalastelemaan perusteettomilla turvapaikkahakemuksilla ja että Suomi luottaa asiantuntijatietoon ratkaisuja tehdessään.

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/3633896/Turvallisuusarviot+ovat+virkamiesten+++eivat+poliitikkojen+heinia

SUOMI PALKITSEE MAAHAN SAAPUVAT JIHADISTIT?

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/08/pitaisiko-jihadistit-palkita.html

KOMMENTTI

Professori tarttui jälleen oikeaan asiaan. Näyttää siltä, että suomalainen poliitikko ei yksinkertaisesti voi tai uskalla olla Perussuomalaisten kanssa samaa mieltä. Olen ihmetellyt sitä, etteivät Sipilä, Orpo ja Soini sekä Risikko voi päättää rohkeasti, että joka ainoa jihadisti palautetaan heti takaisin sinne mistä ovat tulleetkin. Kyse on vain maamme turvallisuuden varmistamisesta. Suomea ei ole tarpeen muuttaa terroristien tukikohdaksi, josta matkustetaan tarvittaessa tekemään terrori-iskuja pitkin maailmaa ja palataan sitten takaisin odottelemaan uutta määräystä tänne lintukotoon.

--------------------------------

30.8.2017

SUOMI ON NAIIVI HÖLMÖLÄ

Suomeen palaaville Isis-taistelijoille esitetty ”ohituskaistaa” sosiaalipalveluihin

”Pitäisi tietenkin olla muutakin tukea. Pelkkä asunto ei ratkaise vielä mitään”.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ehdotukseen antamassa lausunnossa suhtaudutaan positiivisesti ”erityiseen tukeen” taistelualueelta palaaville vierastaistelijoille.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005345630.html

http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242091-kylla-suomalainen-vauva-kiittaa

JE SUIS IDIOT

Hallituksen, kokoomuksen ja keskustan ”puhuvat päät” sekä perinteinen valtamedia:

Kauniit ja tosi kauniit tarinat kaikuvat taas julkisuudessa yhä kovemmin. Vaikka Turun iskun myötä myös kokoomuksen ja keskustan puhuvat päät ovat tehneet asiaan kuuluvia ulostuloja vaatien ”kiristyksiä” ja ”viranomaistoimintaa” ja ”vakavaa keskustelua”, haihtuvat ne kuin hiipuvan hallituksen kuiskaukset aina.

Niinpä olemme jälleen kerran tilanteessa, jossa rajaa laillisen ja laittoman maahanmuuton välillä halutaan madaltaa. Kiireellinen sosiaalihuolto pitää sisällään jo majoituksen, ruoan ja lääkkeet. Keskustelua käydään myös tilapäisten oleskelulupien palauttamisesta ja myöntämisestä tilanteisiin, joissa palauttaminen ei onnistu tai sitä ei saada täytäntöön.

Ja yhä suurempi osuus kielteisen saaneista jatkaa kotoperäisten empaatikkojemme avustuksella prosessiaan saada lottovoitto Suomeen tai sitten katoaa kokonaan. Onko tämä meidän globaali pelastuspolitiikkamme todellista? Ainakin se on tullut selväksi, että järjellä on nykyaikana niin kovin vähän tekemistä yhtään minkään kanssa.

https://riikkapurra.net/2017/08/28/epatodellinen-maahanmuuttopolitiikkamme/

LAITTOMASTI MAASSA OLESKELEVAT

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228637-kela-vahvistaa-laittomasti-maassa-oleva-voi-saada-toimeentulotuen-ruokarahaa

http://samisavio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241968-laittomasti-maassa-oleskeleville-myonnetyt-tuet-on-nostettava-paivanvaloon

JOHTAJUUS PUUTTUU!

http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242013-johtajuus-puuttuu

--------------------------------

28.8.2017

JIHADISMISTA AVOINTA PUHETTA

Juha Saarinen  Kirjoittaja on jihadismiin erikoistunut tutkija ja jatko-opiskelija King’s College Londonissa.

Viiden viime vuoden aikana jihadistinen liikehdintä Suomessa on yleistynyt ja kehittynyt merkittävästi.

Vuoteen 2012 verrattuna suojelupoliisin kohdehenkilöiden määrä on lähes kaksinkertaistunut. Tällä hetkellä ensisijaisesti väkivaltaiseen ekstremismiin kytkeytyviä kohdehenkilöitä on yli 350.

Supon viestintäpäällikkö Jyri Rantalan mukaan Suomeen on kehittynyt jihadistinen alamaailma. Se koostuu yksilöistä sekä verkostoista, jotka pyrkivät radikalisoimaan, rekrytoimaan sekä muuten tukemaan konfliktialueella toimivia jihadistisia ryhmiä.

Jihadistinen liikehdintä pohjautuu maailmankatsomukseen ja ideologiaan, joissa väkivallan ihannointi ja käyttäminen ovat keskeisessä roolissa. Tällaisen ideologian omaksuneiden ekstremistien sekä väkivaltaan kannustavan aktivismin yleistyminen ja kehittyminen johtavat todellisiin väkivallantekoihin.

Jihadistisen alamaailman kehittyminen vaatii myös uusia keinoja sellaisten yksilöiden ja verkostojen operatiivisen kyvyn sekä tilan vähentämiseksi, jotka eivät halua irtaantua väkivaltaisesta ideologiasta ja sitä edistävästä liikehdinnästä.

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kolumnit/puheenaihe-jihadismista-avointa-puhetta/

NÄKYMÄTTÖMÄT JIHADISTIT

Ruotsin maanpuolustuskorkeakoulun terrorismin tutkija Magnus Ranstorp sanoo, ettei ole mitenkään epätavallista, etteivät viranomaiset pääse etukäteen iskuja suunnittelevien terroristisolujen jäljille. –He ovat löytäneet tavan muuttua näkymättömiksi, hän kommentoi Ruotsin radion Ekot-ohjelmassa. –Heillä on ihmisiä, joiden roolina on radikalisoida ja rekrytoida. Sitten on heitä, joiden tehtävänä on hoitaa logistiikkaa ja mahdollistaa iskut. Varsinaisen iskun tekijät ovat yleensä yksilöitä, jotka houkutellaan tekemään iskuja, Ranstorp kuvailee.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228544-tutkija-tasta-syysta-terroristisolujen-jaljille-vaikea-paasta-ei-merkintaa-taustojen

SUOMESSA SATOJA JIHADISTEJA

  • Suomen muslimiyhteisön tunteva lähde kertoo Iltalehdelle, että Turussa toimii aktiivinen jihadistiverkosto, joka iskun jälkeen vetäytyi maan alle.
  • Muslimivaikuttajan mukaan jihadistisaarnoja pidetään jopa yleisissä moskeijoissa Suomessa.

Parhaillaan Turun jihadistit ovat kaikki kaivautuneet koloihinsa: ei pidetä yhteyttä, ei liikuta näkösällä, ei käydä edes moskeijassa. Pölyn annetaan laskeutua.

[LAAJA versio ja printtilehti: ”Kun pöly on laskeutunut, jihadistit jatkavat.  Seuraavalla kerralla  aseena voi olla auto” (haastateltava)]

Supo kyllä tietää, keitä he ovat, hän sanoo. Viranomaisten toiminnasta hänellä ei ole mairittelevaa kuvaa. - Supo ja KRP tappelevat keskenään. Ne ovat ihan sekaisin, hän tuhahtaa. Poliitikoista hänellä ei ole sen imartelevampaa kuvaa. He askartelevat hänen mielestään täysin turhanaikaisten hankkeiden, kuten puhelinkuuntelulainsäädännön kanssa. - Niin kauan, kun Suomessa on prepaid-liittymiä, niin miten niitä kuuntelet, hän napauttaa.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708252200351754_u0.shtml

---------------------------------

26.8.2017

PRESIDENTTIEHDOKAS PEKKA HAAVISTO  (JA MUUT ”SUVAKIT”) EI YMMÄRRÄ

”Rajoja ei saa sulkea. ei se auta meitä”. Näin he (ja Pekka Haavisto) ”todistelevat” humaanisuuttaan päivästä toiseen. Voi hellan lettas sentään, mitä ”hyviksiä” kuvittelevat olevansa.

OTETAANPA ESILLE FAKTA  ELI MITEN ON AUSTRALIASSA:

Australiassa ongelmat ovat vähäisiä tai jopa poistuneet kokonaan rajoja ”sulkemalla”.
Rajojen sulkeminenhan tarkoittaa sitä, että rajoilla kysytään matkustusasiakirjoja, kuten papereita, passeja ja viisumeja.

PEKKA HAAVISTO ONGELMIEN ”RATKAISIJANA”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228485-pekka-haavisto-olisi-naivia-kuvitella-etta-ongelmat-ratkeavat-rajoja-sulkemalla

MINISTERI PETTERI ORPON JA SANOMATALON KUPLAN HENKINEN TYHJYYS

URPO (kenoteksti) JA HESARI:

"Euroopan unionia ja maahanmuuttoa vastustavat henkilöt poistavat meiltä keinot puuttua terrorismiin."

"pakolaisten maahantulon motiivien epäily on rasismia".

”Maahanmuuttokriittisten mielenosoitus on yhtä kuin fasistien mielenosoitus”.

ORPO kuvittelee, että edustamansa ”Arvo Pohja” antaisi hänen käyttää ”keinoja”. Ei URPON ”arvopohjalla” voi edes puuttua terrorismiin!

---------------------------------

25.8.2017

AJATUKSIA TERRORISMISTA JA PM JUHA SIPILÄN ”SUURIMMASTA HUOLESTA”

Pääministeri Juha Sipilän suurin huoli:

"Suurin huoli on se, että vihaan reagoidaan vihalla. Poliisin vihapuheyksikkö tutkii kymmentä vihapuherikosta Turun tapahtumiin liittyen."

Ihanko tosi, Juha Sipilä? Joko ollaan siinä pisteessä, että rinnastetaan tuhmanpuhuminen netissä siihen, että ihmiseltä vedetään veitsellä kaulavaltimot auki? Kaikkien vihapuheesta höpisevien olisi syytä hieman miettiä prioriteettejään.

---------------------

Professorin ajatuksia

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/08/turun-puukotukset-kolme-pointtia.html

MAAHANMUUTOSTA VASTANNEET MINISTERIT POLIITTISESSA VASTUUSSA

Tarkoitetaan tietenkin Turun puukotuskatastrofia

Ensinnäkin kaikkien suomalaisten olisi syytä ymmärtää, että kyseessä ei ollut sattuma, huono tuuri eikä kohtalo, vaan harjoitetun maahanmuuttopolitiikan looginen seuraus. Asian vahvistavat muslimiterrorismin puuttuminen sellaisista Euroopan maista kuin Puola, Tshekki, Unkari, Viro, Latvia ja Liettua. Niitä yhdistävät tiukka maahanmuuttopolitiikka ja sen seurauksena islaminuskoisten henkilöiden pieni määrä.

Edelle kirjoitetusta seuraa loogisesti se, että syyllisiä Turun tapahtumiin ovat itse puukotusten tekijän ja siihen suoraan liittyvien henkilöiden lisäksi suomalaisesta maahanmuuttopolitiikasta viime vuosina vastanneet henkilöt. Tämä vastuu on luonteeltaan poliittinen, eikä siis oikeudellinen, joten "rankaisuoikeus" on seuraavissa vaaleissa äänestävillä Suomen kansalaisilla.

 Ilahduttavaa on huomata, että Iltalehden selvityksen mukaan 80% suomalaisista haluaa eristää kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet henkilöt muusta yhteiskunnasta. Asiaa ajaa Suomessa Perussuomalaiset, jonka piirissä tämä tosiasia on tunnustettu jo ennen Turun tapahtumia ja vaadittu myös turvapaikkaa hakevien eristämistä.

KOMMENTTI PROFFAN KIRJOITUKSEEN

Jos maahanmuuttopolitiikasta vastanneet ministerit eli aikoinaan sisäministeri Orpo ja hänen esimiehensä pääministeri Sipilä hallituksineen olisi noudattanut Dublin-sopimusta, ei teon tekijä olisi päässyt Suomeen asti vaan jäänyt johonkin toiseen maahan. Näin teon tehneen teko ei olisi tapahtunut ainakaan Suomessa eikä murhannut teollaan suomalaista.

TUHANNET TURVAPAIKANHAKIJAT ”KADONNEET”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228288-sisaministeri-paula-risikko-ylella-5300-turvapaikanhakijaa-kadonnut-suomessa

KOVIA KOMMENTTEJA (en siis ole niitä itse keksinyt, mutta tuodaan kuitenkin esille)

Meillä on poliitikkoja, jotka aktiivisesti tuhoavat maatamme.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/minkalaiseen-yhteiskuntaan-petteri-orpo.html

”Petteri Orpoa ja Timo Soinia ei saa unohtaa, jos vaikka ihme tapahtuisi ja joku päivä nämä rikolliset poliitikot istuvat vielä syytettyinä Suomen kansan tuhoamisesta”.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/06/kiitos-siita-ettei-suomi-ole-enaa.html

Petteri Orpo haastattelussa syksyllä 2015

Sisäministeri on orpo tai urpo, joka ”uskoo ja toivoo ja toivoo uskovansa” Suomen selviävän pakolaistulvasta (VIDEO 3 min, haastattelu):

https://www.youtube.com/watch?v=GvkOsuHAdp8

---------------

23.8.2017

POLIITTISEN JOHTOMME ”SHOKISSA OLEMINEN” (SIPILÄ) JA TERRORITEKOJEN JULISTAMINEN ”TUOMITTAVIKSI JA RAUKKAMAISIKSI” (SOINI) EIVÄT POISTA KANSALAISTEN HUOLIA MAAMME TURVALLISUUSTILANTEESTA. PUHEIDEN JA JULISTUSTEN AIKA ON OHI.

ME SUOMEN KANSALAISET VAADIMME PÄÄTTÄJILTÄMME TEKOJA ELI TOIMENPITEITÄ TERROTEKOJEN UHKAN JA NIIDEN TOTEUTTAMISEN ESTÄMISEKSI.

LEIKKEET (SATAKUNNAN KANSA JA HELSINGIN SANOMAT) KERTOVAT, ETTÄ VALTAMEDIA(KIN) ON HERÄNNYT VAATIMAAN VALTAELIITILTÄ TOIMENPITEITÄ MAAMME SISÄISEN TURVALLISUUDEN PARANTAMISEKSI.

A_FIN_TURVALLISUUS_1.jpg

A_FIN_TURVALLISUUS_2.jpg

| Turun puukotukset  Hallituspuolueista löytyy varovaista kannatusta palautuskeskusten käyttöön ottamiselle eli kielteisen päätöksen saaneiden entisten turvapaikanhakijoiden valvonnan tiukentamiselle.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/228206-hallituksesta-varovaista-vihreaa-valoa-palautuskeskuksille-tiukempaa-valvontaa

Maahanmuutosta on voitava keskustella ilman että leimataan rasistiksi

Keskustelujen perusteella moni ihminen kokee saavansa helposti rasistin leima, kun puhutaan maahanmuutosta ja turvapaikanhakijoista. Minun maahanmuuttajaystävät mielellään vähentäisivät Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden määrää, tai jopa laittaisivat rajat kokonaan kiinni. Poliitikot ja viranomaiset usein vetoavat kansainvälisiin sopimuksiin, jotka on tehty EU maiden kesken.

http://jennichen1415.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241716-maahanmuutosta-on-voitava-keskustella-ilman-etta-leimataan-rasistiksi

Eihän Isis-terrorismin vastustaminen voi olla rasismia?

Hallitus on luvannut tästä johtuen tiedustelulakia, joka minun mielestäni ei riitä.

http://leenarosendahloshanhijrvi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241714-eihan-isis-terrorismin-vastustaminen-voi-olla-rasismia

Kuten Raimo Ilaskivi sanoo blogissaan osuvasti "Hyväntahoisen, maailmoja syleilevän hölmöyden aika on nimittäin ohi". On ryhdyttävä tositoimiin

Dublin-sopimus ei toimi ja Suomi on sinisilmäinen

Terrorimurhista vangittujen marokkolaismiesten taustalta on löytynyt erikoinen historia Saksasta. He ovat tulivat sinne pakolaisina ja syyllistuivät rikoksiin, mutta heitä ei kirjattu turvapaikanhakijoiksi (korjattu klo 12:15). He muuttivat Suomeen ja täällä heidät kirjattiin turvapaikanhakijoiksi. Saksa, Tanska, ja Ruotsi työnsivät kylmästi nämä henkilöt Suomeen Dublin-sopimuksen vastaisesti. Miten Suomi reagoi tähän? Lähetetäänkö noottia ja korvauskannetta. Epäilen, että ei edes harkita.

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241748-dublin-sopimus-ei-toimi-ja-suomi-on-sinisilmainen

--------------------------------

PAKOLAISPOLITIIKAN KIEMUROITA: PETTERI ORPO JA SUPO, UNKARI TIUKKANA

KOVIA KOMMENTTEJA (en siis ole niitä itse keksinyt, mutta tuodaan kuitenkin esille)

Meillä on poliitikkoja, jotka aktiivisesti tuhoavat maatamme.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/08/minkalaiseen-yhteiskuntaan-petteri-orpo.html

Anonyymi20. kesäkuuta 2017 klo 18.30

”Petteri Orpoa ja Timo Soinia ei saa unohtaa, jos vaikka ihme tapahtuisi ja joku päivä nämä rikolliset poliitikot istuvat vielä syytettyinä Suomen kansan tuhoamisesta”.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/06/kiitos-siita-ettei-suomi-ole-enaa.html

Petteri Orpo haastattelussa syksyllä 2015

Sisäministeri on orpo tai urpo, joka ”uskoo ja toivoo ja toivoo uskovansa” Suomen selviävän pakolaistulvasta (VIDEO 3 min, haastattelu):

https://www.youtube.com/watch?v=GvkOsuHAdp8

 Unkari hyväksyi lain: Kaikki turvapaikanhakijat pidetään leireillä

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005117226.html

STT Helsinki

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari arvioi, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kokoamisesta palautuskeskuksiin olisi todennäköisesti hyötyä. Pelttari kommentoi asiaa aamulla Ylen aamu-tv:lle.

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/supon-pelttari-ylelle-palautuskeskuksista-olisi-todennakoisesti-hyotya-200344255

-------------------------------

22.8.2017

PRESIDENTTI:  Presidentti Niinistö sanoo sen suoraan: ”Maahantulo ei ole päättymässä”

”Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse”

”Orwellimainen isovelivalvonta” kiristää otettaan. Suomalaisten valvontaa ja kurissa pitämistä perustellaan esim. seuraavasti:

1.Rajat pidetään auki ja maahantunkeutujilla vapaa pääsy Suomeen. Siten  voidaan perustella  kansalaisten kiristyvää valvontaa, suitsia  vihapuheita ja korostaa monikulttuurisen yhteiskunnan ”ilosanomaa”.

Myös ilmastonmuutos on poliitikkojen työkalupakissa (enemmän tai vähemmän verhottuna):

2. Valheellinen ilmastonmuutos propaganda (jota media ja ”ilmastouskovaiset” julistavat eliitin apuna): olet syyllinen ilmaston lämpenemiseen. Tee ”ilmastotekoja”. Älä harrasta yksityisautoilua, älä syö lihaa………jne

Presidentti linjaa, että rajojen sulkeminen (rajatarkastukset) ei ole realistinen vaihtoehto.

PROFESSORILTA REALISTINEN EHDOTUS MAAHANMUUTTOKRIISIIN

TURVAPAIKKASIRKUS” ON JÄRJENVASTAINEN JA UHKAA SUOMEN SISÄISTÄ TURVALLISUUTTA

TIEDUSTELULAKI

---------------

21.8.2017

SIPILÄ, HALLITUS JA EDUSKUNNAN PUUPÄÄT (LAINSÄÄDÄNTÖ) PAHASTI MYÖHÄSSÄ: SUOMESSA ON JO JIHADISTINEN ALAMAAILMA. TURVAPAIKKAPROSESSIA ON MUUTETTAVA

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/227977-kansanedustaja-tom-packalen-suomessa-oleskeleva-jihadisti-iskee-suomessa-tama-oli

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/218649-suojelupoliisi-varoittaa-tessa-suomeen-syntynyt-jihadistinen-alamaailma

TURUN PUUKKOISKUN VIITTÄ MAROKKOLAISTA ESITETÄÄN VANGITTAVAKSI

Poliisi esittää viittä miestä vangittavaksi Turun perjantaisiin puukotuksiin liittyen. Vangitsemiskäsittelyt järjestetään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa huomenna. Pääepäiltyä, Abderrahman Mechkahia, vaaditaan vangittavaksi kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005334313.html

SIPILÄ JA HALLITUS: MIETINTÄMYSSY PÄÄHÄN!

http://sirpaabdallah.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241555-sipilalla-ja-hallituksella-on-miettimisen-paikka#comment-3623451

”Hallituksen tulee kantaa ensisijaisesti vastuuta omasta maasta ja sen kansalaisista. Tämä pitäisi olla päivän selvä lähtökohta valtioneuvostossa päätöksiä ja esityksiä tehdessään. Koska Schengensopimusta ei ole jäsenmaissa noudatettu, niin Suomen tulee ottaa tiukempi ote myös omien rajojen valvontaan. Miksi näin ei tehty heti kun oli selvää Ruotsista saapuvaan suureen määrään turvapaikanhakijoita? Osalla ei uutisoinnin mukaan ollut minkäänlaisia matkustusasiakirjoja, jolloin ulkomaalaislain (myös Schengensopimus) mukaan ei pidä olla maahan pääsyäkään. Miksi menteltiin toisin sisäministerinä toiminut Petteri Orpo ja pääministeri Sipilä? Oliko kysessä EU:n komission taholta painostusta? Jos oli, niin oman maan etu on aina pantava etusijalle.

Pääministeri Sipilä (keskusta) ja sisäministeri Risikko (kokoomus) teiltä odotetaan tekoja, ei puhuttuja latteuksia, joilla ei maamme turvallisuutta paranneta! Eikä maamme etuja ajeta. Lukekaa oma päivitetty maahanmuuttopolittinen ohjelma, vaikka se tuntuikin ainakin puheissanne mahdottomalta toteuttaa! Mikäli ette toteuta tuota ohjelmaa, ette valitettavasti ole taitava johtamaan maatammekaan. Tuo Teidän pitää hetimmiten tunnustaa myös itsellenne”.

http://sirpaabdallah.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241555-sipilalla-ja-hallituksella-on-miettimisen-paikka

LIIAN SUVAITSEVA VALTAELIITTI ESTÄÄ SUOMEN SISÄISEN TURVALLISUUDEN PARANTAMISEN

Jussi Halla-ahon mielestä surunvalittelut ja latteudet eivät riitä. "Päättäjien on kannettava vastuu harjoittamansa politiikan seurauksista, tunnistettava terroristien motiivit ja ryhdyttävä lainsäädännöllisiin ja muihin toimiin, jotta syyttömiin sivullisiin kohdistuva terroriaalto saadaan katkaistua."

http://beta.oikeamedia.com/o1-34740

ILKKA KANERVA: SISÄISTEN UHKIEN KONKREETTISIA TOIMENPITEITÄ KEHITETTÄVÄ

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200338150_u0.shtml

-------------------------------------------

Laura Huhtasaari: Naiset ovat kansallis­mielisyyden ”sotureita”

Perussuomalaisten tuleva presidenttiehdokas Laura Huhtasaari puhuu haastattelussa feminismistä, äitiydestä ja kreationismista. Hän kiistää matkivansa Marine Le Peniä.

http://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005331050.html

---------------------------------------------

Sekä Turun että Barcelonan epäillyt Marokosta – Asiantuntija: Radikalisoituvat entistä enemmän

MAROKKO

Sekä Turun että Barcelonan iskujen epäillyt tekijät ovat marokkolaisia. Suojelupoliisin mukaan Marokko on yksi maista, johon nykyinen radikalisoituminen kohdistuu. Marokkolaisten radikalisoitumisen taustalla on erityisesti maan köyhyys ja islamistisen puolueen nousu, arvioi geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija Alan Salehzadeh. –Viime aikoina Marokko on siirtynyt tavallisesta maltillisesta islamista ääri-islamiin päin. Aiemmin on ollut kuria pitänyt fiksu kuningas, mutta viime aikoina mopo on karannut käsistä ja ihmiset ovat radikalisoituneet entistä enemmän.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/seka-turun-etta-barcelonan-epaillyt-marokosta-asiantuntija-radikalisoituvat-entista-enemman-200337463/

Poliisilähde vahvistaa Mtv:lle, että Turun puukkoiskun tekijä on saanut aiemmin kielteisen turvapaikkapäätöksen.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/poliisilahde-mtvlle-tekija-oli-saanut-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-200337229

 

Supon uhka-arvio: Riskilistalla 350 henkilöä, innostuneet radikaali-islamilaisesta propagandasta

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005333364.html

TURUN PUUKOTUKSET

Historiallisen kuvan tarkennus (linkki alla)

EPAILTY_TURKU_3.jpg

Turkulainen rakennusmestari Timo Leppänen ei aavistanut tilanteen historiallisuutta, kun hän katseli televisiosta snookeria kotonaan Turussa Brahenkadulla. Leppänen oli tietämättään ottanut kotiovellaan kuvan Suomen ensimmäisen terroriteon pääepäillystä kiinnioton hetkellä.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/harvinainen-kuva-turkulainen-mies-kuvasi-tietamattaan-terroriepaillyn-kotiovellaan-200338047

---------------

19.8.2017

TURUN PUUKOTUKSET

SUOJELUPOLIISIN (SUPO) TIEDOTUSTILAISUUS KLO 15 (TV1):  KYSEESSÄ OLI TERRORITEKO

(Rikosnimike on siis terroristisessa tarkoituksessa tehdyt murhat ja niiden yritykset. Jos teko on suunniteltu, kohdennettu ja terroristisolun tai ryhmän tekemä, puhutaan terrori-iskusta. SUPO käytti ainakin aluksi nimitystä terroriteko.)  

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332355.html

Epäillyn tekijän lisäksi neljä muuta marokkolaista on otettu kiinni ja yksi on kansainvälisessä etsintäkuulutuksessa.

MAROKKOLAINEN TERRORISTIVERKOSTO

Marokkolainen terroristiverkosto ulottuu Barcelonasta Turkuun (ruotsalaistutkija)

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005332946.html

MITÄ MAROKOSSA TAPAHTUU

Poliisin mukaan Turun puukotuksista vangittu 18-vuotias mies oli tullut Suomeen hakemaan turvapaikkaa. Tutkija Pakkalan mukaan harva marokkolainen kohtaa sellaista vainoa, joka oikeuttaa turvapaikan saamiseen?

https://yle.fi/uutiset/3-9786302

KUMPI TÄRKEÄMPÄÄ: SUOMEN TURVALLISUUS VAI ”MAAMME MAINE”

https://yle.fi/uutiset/3-8447431

--------------------------------

Keskusrikospoliisin (KRP) mukaan Turun puukotuksia tutkitaan terroristisessa tarkoituksessa tehtyinä murhina sekä niiden yrityksinä. Perjantaina poliisi ei vielä halunnut ottaa kantaa siihen, oliko kyseessä terroriteko. Viranomaiset ovat jatkaneet tiiviisti eilisten Turussa tapahtuneiden puukotusten tutkintaa. Tekoja on tutkittu murhina, mutta yön aikana saadun lisätiedon myötä rikosnimikkeinä ovat nyt terroristisessa tarkoituksessa tehdyt murhat sekä niiden yritykset, KRP:n Crista Granroth sanoo tiedotteessa. Epäilty loukkaantui kiinniottotilanteessa poliisin voimankäytön seurauksena, kun poliisi pysäytti hänet ampumalla. Granrothin mukaan epäilty on 18-vuotias Marokon kansalainen.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/227921-juuri-nyt-turun-puukotuksia-tutkitaan-terroristisessa-tarkoituksessa-tehtyina-murhina

------------------------------

JIHADISTIEN PROPAGANDAA SUOMESSA

Tutkija: Turun  terroriteko on konkreettinen esimerkki jihadistisen aktivismin voimistumisesta Suomessa

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005332874.html

Materiaalia myös suomeksi

Isis-propagandaa on levitetty paljon myös eri kielille, ja kielten joukkoon liittyi tänä vuonna myös suomi. Alkuvuonna Isiksen sisältöä on käännetty suomeksi myös blogeissa. Suojelupoliisin viestintäpäällikkö Jyri Rantala on kommentoinut Lännen Medialle (23.5.), että suomenkielinen sisältö viittaa siihen, että järjestössä on Suomi-tietoisuus kasvanut. CMI:n Patokallio arvioi, että käännettyä sisältöä on jonkin verran. Hänen mukaansa ilmiö on huolestuttava siitä syystä, että materiaalille on löytynyt kääntäjiä. – Tämä vihjaa siihen, että toiminnalle tukea antavat verkostot Suomessa ovat jo jonkin kokoisia, sanoo Patokallio.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/tutkija-hiipuva-isis-heijastuu-myos-eurooppaan-propagandassa-huolestuttava-suomi-piirre/761546/

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706202200219729_u0.shtml?_ga=2.1749686.60913327.1498028466-1179985751.1498028466

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/il-temppeliaukion-kirkko-mainittiin-viime-vuonna-isisin-propagandalehdessa-200220018

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/krp-temppeliaukion-uhkaa-vastaavia-tilanteita-on-ollut-aikaisemminkin-200220091

TERRORISMI

Vaarallisimmat  matkustuskohteet.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/FIN_EU_TERRORISMI.jpg

TERRORISMISTA

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238990-miksi-uhkataso-on-vain-kohonnut-kun-temppeliaukiolle-kohdistuu-terroriuhka

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239004-supon-toimintatapa-terrorismin-ehkaisyssa-liian-rajoitettu

http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2017/06/tilastot-kumoavat-hysterian.html

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/06/brysselissa-rajahti-mutta-petteri-orpo.html

Orpon mukaan ehdotus pakolaiskiintiön nostamisesta "on Kokoomuksen mielipide". Se on selvää puhetta, jonka soisi leviävän myös äänestäjien tietoisuuteen. Etenkin silloin, kun Brysselissä pommit räjähtelevät, Pariisissa autot törmäilevät ja Helsingissä siirrellään betoniporsaita.

Kuten aiemmin on todettu (tässä ja tässä), tällaiset tapahtumat eivät ole vahinkoja, vaan harjoitetun maahanmuuttopolitiikan loogisia seurauksia. Siis sellaisen politiikan, jonka Petteri Orpo painotti olevan "Kokoomuksen mielipide".

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kiitos siitä, ettei Suomi ole enää lintukoto
Lontoossa pakettiauto niitti muslimeita
Minkälaiseen yhteiskuntaan Petteri Orpo meitä johtaa?

-----------------------------

17.8.2017

ISIS JA IRAK. TERRORISTIJÄRJESTÖN SYNTY: TV1 ULKOLINJA KLO 21.50 (17.8.2017)

Leikkeet: Satakunnan Kansa ja Hesari

ISIS_IRAK_1.jpg

ISIS_IRAK_2.jpg

MAAHANTUNKEUTUMISKRIISI ESPANJASSA

"Maahan tunkeutuvien ihmisvirtojen hallinta edellyttää vahvaa eurooppalaista politiikkaa ja riittäviä taloudellisia resursseja. Espanja ei voi olla yksin Etelä-Euroopan suojelija."

16.8.2017

YDINSODAN UHKA SIIRTYI TULEVAISUUTEEN. ”KIMI” EI PAINANUT NAPPULAA

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/reutersin-lahteet-pohjois-korea-voisi-todennakoisesti-valmistaa-moottorit-ohjuksiinsa-itse/6537754#gs.flJ4vvA

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ukrainan-avaruusvirasto-pohjois-korean-kayttamia-rakettimoottoreita-valmistettiin-venajaa-varten/6537518#gs.zUMx3YY

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/maailma-on-keikkunut-muutaman-kerran-kuilun-partaalla-kahta-kylmapaista-neuvostoupseeria-voi-kiittaa-ydinsodan-estamisesta/6537092#gs.QjiFB9k

---------------

12.8.2017

PRESIDENTTI DONALD TRUMP P-KOREASTA:  LADATTU JA VARMISTETTU

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sanoo, että sotilaallinen vaihtoehto Pohjois-Korean varalle on nyt valmiina. Trump kirjoitti Twitterissä, että sotilastoimet on "ladattu ja varmistettu". Trump uhkasi aikaisemmin Pohjois-Koreaa "tulella ja raivolla", jos maa jatkaa Yhdysvaltain uhkailua. Pian Trumpin tuli ja raivo -kommenttien jälkeen Yhdysvaltain puolustusministeri James Mattis sanoi, että sota Pohjois-Korean kanssa olisi katastrofi ja Yhdysvaltojen pyrkimys on keskittyä diplomatiaan. Australia on kertonut auttavansa Yhdysvaltoja, jos Pohjois-Korea hyökkää Yhdysvaltoihin. Australian pääministeri Malcolm Turnbull painotti radiokanava 3AW:n haastattelussa, että mailla on ANZUS-sopimus. Se tarkoittaa sitä, että jos jompaankumpaan maahan tehdään hyökkäys, toinen tulee apuun. Turnbullin mukaan Yhdysvalloilla ei ole vahvempaa liittolaista kuin Australia.

STT

Mediatietojen mukaan Japani on ryhtynyt valmistelemaan Patriot-ohjuspuolustusjärjestelmää käyttöä varten. Japanin yleisradioyhtiön NHK:n mukaan puolustusministeriö on ryhtynyt valmisteluihin muun muussa Shimanessa, Hiroshimassa ja Kochissa. Televisiossa esitetyssä materiaalissa näkyy, kuinka välineitä kuljetetaan Kochin tukikohtaan aikaisin lauantaiaamuna paikallista aikaa.

10.8.2017

POHJOIS-KOREA JA YHDYSVALLAT: UHKAILUA YDINASEILLA

Leikkeet Hesarista (10.8.2017). TV1 klo 21.50 (Ulkolinja 10.8.17).

KOREA_1.jpg

KOREA_2.jpg

KOREA_3.jpg

KOREA_4.jpg

AIHEESTA LISÄÄ

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/iloniemi-ei-usko-pohjois-korean-tokeentuvan-trumpin-uhosta-mikaan-ei-viittaa-siihen/6531212#gs.9beXHtQ

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/pohjois-korea-soimasi-trumpia-jarjettomaksi-vain-voimankaytto-toimii-trumpia-vastaan/6531286#gs.SiVQB3M

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005320996.html

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005320582.html

http://www.ksml.fi/ulkomaat/Tillerson-Trump-l%C3%A4hetti-viestin-jonka-Kim-Jong-un-ymm%C3%A4rt%C3%A4%C3%A4/1026457

-----------------------------------------