Share |

ROSKAMEDIA HESARI

29.7.2023

Helsingin Sanomat ylitti rajan

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/eija-riitta-korhola/helsingin-sanomat-ylitti-rajan/

Helsingin Sanomat on astunut merkittävän julkista ja yksityistä koskevan rajan yli julkaistessaan Wille Rydmanin ja tämän tyttöystävän viestejä vuodelta 2016.

Päätoimittaja Laura Saarikoski perustelee päätöstä poliitikon mielipiteiden yhteiskunnallisella merkityksellä.

KUVA

https://hs.mediadelivery.fi/img/658/2c3a4624fcf197dd017f7a807c7d79e4.jpg.webp

[”MUU PORUKKA” löytyy Hesarin paperilehdestä sivulta 4]

Helsingin Sanomien logiikka on oikeusmurha. Ja olen varma, että jokainen toimittaja sen tietää itsekin.

Useimmat ihmiset ovat elämässään joskus panneet joskus leikiksi asian, josta heitä on oikeudettomasti syytetty: ”Mitäs me roistot ja varkaat” ei ole välttämättä tunnustus rikoksesta.

Taustalla on oletus, että yksityisviestit paljastavat asenteet aidoimmillaan – siksi poliitikon menneiden yksityisviestien kaivelu on oikein, koska se tekee oikeutta tekevän ja tarpeellisen paljastuksen tämän arvomaailmasta.

Helsingin Sanomat on huono jumala ja huono tuomari, koska se ei näe kaikkea. Se on pelottavalla ajatuspoliisin tiellä, joka kuuluu totalitarismiin, ei meille.

Kuka meistä kestäisi, jos jokainen sana, teko ja fantasia tuotaisiin julkisuuteen, kaikkien arvioitavaksi? Se joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen twiitin.

WILLE sanoi ”tämän” TYTTÖYSTÄVÄLLEEN

Rydman sanoi tämän tyttöystävälleen. On selvää että jos hän sanoisi tämän maahanmuuttajalle, kyseessä olisi sopimaton puhe. Sitä ei voisi vitsiksi tulkita.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/eija-riitta-korhola/helsingin-sanomat-ylitti-rajan/#comment-3947244

Hesarin toimittajat (ja monet muutkin) KUVITTELEVAT ”tämän” olevan ase Rydmania vastaan, niin että hän ei voi olla ministerinä, ja että näillä yksityisillä viesteillä HALLITUS VOIDAAN KAATAA.

JO PELKÄSTÄÄN TÄMÄ TODISTAA ETTÄ HESARI ON ROSKAMEDIA !!!!!!!!!!!

Siteeraukset Rydmannin yksityisviesteistä tyttöystävälleen vuosien takaa ovat olleet leppoisaa kahden ihmisen väliseksi tarkoitettua herjan heittoa eikä mitään muuta. Kun hän eräässä viestissä on kirjoittanut mm. ”me natsit…” niin luuleeko joku oikeasti, että tuo pitäisi ottaa vakavasti? Kyse on jopa ennemminkin itseironiasta.

Tätä menoa meillä vielä tulee olemaan mikrofonit ja kaukovarjostimet joka kodissa Orwellin ennustuksen mukaisesti.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/eija-riitta-korhola/helsingin-sanomat-ylitti-rajan/#comment-3947825

https://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/07/miten-vanhat-tekstiviestit-vaikuttavat.html

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/07/keskustan-petos-mahdollisti-arvottoman.htmlHelsingin sanomien kirjoittelu Wille Rydmanin (ps) entiselle - mutta sitäkin kostonhimoisemmalle - tyttöystävälleen lähettämistä viesteistä on saavuttanut ainakin osittain tavoitteensa. Tämä tapahtui, kun RKP:n puheenjohtaja katsoi asialliseksi toivoa Rydmanilta julkista anteeksipyyntöä tämän yksityisissä viesteissä käyttämistä sanoista.

Miten vanhat tekstiviestit vaikuttavat Rydmanin, hallituksen ja Helsingin sanomien tulevaisuuteen?

https://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/07/miten-vanhat-tekstiviestit-vaikuttavat.htmlHelsingin sanomat päätti jatkaa Wille Rydmaniin kohdistuvaa ajojahtiaan julkaisemalla hänen kostonhimoisen ex-tyttöystävänsä viestejä sivuillaan. Lehden mukaan Rydman on "yksityisviesteissään käyttänyt rasistista kieltä ja jakanut rasistisia sisältöjä"

http://oikotieto.fi/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/

28.7.2023

Seiska -lehti opettaa HSn toimittaja Paavo Teittiselle journalismin eettisiä pelisääntöjä

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki-2/seiska-lehti-opettaa-hsn-toimittaja-paavo-teittiselle-journalismin-eettisia-pelisaantoja/

”Kirjoitin jo taannoin miten alas HS ja erityisesti toimittaja Paavo Teittinen on vajonnut journalismissa koskien tapaus Ville Rydmania. Vaikka syyteharkinta on menossa tämä ”toimittaja” jatkaa juttunsa kaivelua pyrkiessään julkistamaan Villen ja hänen katkeroituneen eksänsä yksityisviestejä.

Niinpä ollaan nähty sekin ihme että Seiska -lehden toimittaja Paavo Hyrkkö joutuu opastamaan journalismin eettisiä periaatteita HSlle:

”Te olette @PaavoTeittinen sekaisin @hsfi
toimituksessa. Jos meidän olisi toimitusprosessissa virheitä vilisseen jutun takia, niin pitäytyisimme kaikkia kirjoittamasta henkilöstä mitään mitään. Touhusi vainoamista, eikä sillä ole journalismin kanssa mitään käyttöä on.”

KOMMENTIT

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki-2/seiska-lehti-opettaa-hsn-toimittaja-paavo-teittiselle-journalismin-eettisia-pelisaantoja/#comment-3946452

Hesari on viime aikoina mennyt jutuissaan liian pitkälle, toiminut ajoittain siis roskamedian tavoin. Tämä johtuu mitä luultavimmin liian suuresta vallasta – Hesarilla ei ole varteenotettavia kilpailijoita. Valta usein sokaisee, tämä näkyy hyvin valtiotasolla (Xi Jinping, Putin, Erdogan). Mediakonsernin liian suuri valta sokaisee siis myös toimittajia. Tarvitaan lisää kilpailua mediakentälle”

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki-2/seiska-lehti-opettaa-hsn-toimittaja-paavo-teittiselle-journalismin-eettisia-pelisaantoja/#comment-3946452

”Ovat panostaneet ammattitaidottomiin toimittajiin, jotka ovat kiinnostuneet yksityiselämän sensaatioista. Olisiko syynä tilaajakato ja epätoivoinen yritys populisoida lehteä mahdollisimman laajalle ruohonjuuritasolle?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki-2/seiska-lehti-opettaa-hsn-toimittaja-paavo-teittiselle-journalismin-eettisia-pelisaantoja/#comment-3946472

Purra tarkoitti vain yhtä henkilöä, joka ahdisteli häntä ” Turkkilais- apinaksi” HS kirjoitti että olisi tarkoittanut kaikkia Turkkilaisia, ja oikaisu oli nihkeää meni pari viikkoa ja oikaisu oli pienellä, vaikka oikaisu pitäisi tehdä välittömästi

https://www.suomenuutiset.fi/purra-ei-koskaan-kirjoittanut-turkkilaisapinoista-hslla-kesti-oikaisun-tekemisessa-kaksi-viikkoa-karkea-virhe-lapaisi-koko-suomalaisen-mediakentan/

Helsingin Sanomista on tullut roskamedia

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki-2/helsingin-sanomista-on-tullut-roskamedia/

VIESTIKOEKESKUS-JUTTU KERTOO KAIKEN HESARISTA

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki-2/helsingin-sanomista-on-tullut-roskamedia/#comment-3940511

KUVA

https://www.tapionajatukset.com/files/tapion.ajatukset.net/HS_LAURA_LIERO_NIEMI.PNG

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1f21e499-b447-4237-987f-6d7916fc4387

KUVA

https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,h_800,ar_1.5,dpr_1,c_fill/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/v1664953575/39-1016803633d2caeadc2d

HS:n toimittaja Laura Halminen jätettiin tuomitsematta rangaistukseen. Kuvassa Halminen Viestikoekeskus-oikeudenkäynnissä Helsingin käräjäoikeudessa 5.10.2022. Kuva: Jani Saikko / Yl

JUTTUA SUOMEN LEHDISTÖSTÄ JA ERITYISESTI HESARISTA

https://suomenlehdisto.fi/kollegat-kommentoivat-kaius-niemen-toimintaa-viestikoekeskus-jutussa-toimitusten-pitaa-voida-luottaa-etta-paatoimittajat-ovat-kilpina-vaikeimpina-hetkina/

HS:n toimittajat ryöpyttivät toisiaan oikeudessa

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/17c7e3f6-4435-4538-b0d4-994958363c25