Share |

SYKSY 2019

_____________

11.9.2019

ONKO JUTAN KOMISSAARISALKKU AFRIKKASALKKU?

Jutta_021.jpg

Keskustelu käy kiivaana siitä, onko Jutta Urpilaiselle tyrkyllä oleva komissaarisalkku tärkeä vai ei.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/raukkamainen-heitto-jussi-halla-aho-jutta-urpilaisen-afrikka-salkusta-tuli-kuuma-peruna/d535b76d-b4b4-45fc-b43a-4dfd1b94c723

Urpilaisen salkku. Osa yhteiskunnallisista keskustelijoista pitää salkkua merkittävänä tulevaisuuden kannalta, toiset taas ovat pettyneitä.

Kuvakaappaus salkkukeskustelusta twitterissä

AFRIKKASALKKU_JUTALLE.PNG

Halla-aho Urpilaisen komissaarisalkusta: Taaskaan ei vastannut Suomen toiveita

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/halla-aho-urpilaisen-komissaarisalkusta-taaskaan-ei-vastannut-suomen-toiveita/7544472#gs.2hg3tn

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16034855/taloussalkku-meni-urpilaisesta-mama-africa?utm_id=kv-0001

https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/ymparistonsuojelu

SENSUROIMATON PÄIVÄRINTA: HUSU vs. RIIKKA PURRA

PURRA_HUSU.PNG

https://www.iltalehti.fi/iltv-paivarinta/a/a7f90aa1-d0cd-4704-a7bb-5c20622657

Päivärinnan haastattelu oli hyvä. Husun puheet saman toistoa, mitä hän on tuonut kirjoituksissaan esille, mutta Riikka Purraan en ollut aiemmin tutustunut.  Tämä haastattelu yllätti positiivisisesti, eikä ihme, että Purra on nouseva tähti perussuomalaisissa: nuori, kaunis, tyylikäs, sanavalmis ja fiksun oloinen nainen. Eittämättä tulee mieleen, että onko hän persujen seuraava puheenjohtaja?

Hupsu Hussein ei osaa mitään muuta kuin vinkua rasismista. Hän on Suomen pahin rasisti ja vihapuhuja.

Riikka Purra olisi voinut liiskata Husun jos läksyt olisi tullut luettua. Pärjäsi olosuhteisiin nähden hyvin.

--------------------------------------------------------------

5.9.2019

PERUSSUOMALAISTEN KANNATUS EDELLEEN KOHOAMASSA

Ylen gallup: Perussuomalaisten kannatus jo yli 20 prosenttiavihreät, keskusta ja vasemmistoliitto menettivät kannatustaan

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylen-gallup-perussuomalaisten-kannatus-jo-yli-20-prosenttia-vihreat-keskusta-ja-vasemmistoliitto-menettivat-kannatustaan/7536790#gs.1lup2i

https://yle.fi/uutiset/3-10954150

Perussuomalaisten kannatus on kohonnut Ylen kannatusmittauksessa 20,6 prosenttiin. Nousua edellisestä mittauksesta on yksi prosenttiyksikkö.

4.9.2019

NYHVERÖ ANTTI RINTEEN ”JOHTAMA” UUSKOMMUNISTINEN (MARIA OHISALO JA LI ANDERSSON) HALLITUS ESTÄÄ SUOMALAISTEN NORMAALIN LIIKKUMISEN JA MYÖS LIHANSYÖNNIN (kuten olen jo aikaisemmin sivullani ja medialle lähetetyissä postauksissani todennut)

VIHERMULKEROT JA UUSKOMMUNISTIT KANSALAISTEN AHDISTELIJOINA

Liikenteen verotus voi mullistua täysin – uudistuksen sorvaaminen alkoi, valmista 1.3. 2021

Tämän viikon maanantaina työnsä aloittaneen uunituoreen virkamiestyöryhmän tehtävänä on arvioida ”liikenteen nykyisen verojärjestelmän sekä muiden verokeinojen ja veronluonteisten maksujen toimivuutta ja vaikutuksia”.


Selkosuomeksi käännettynä valtiovarainministeriön johdolla sorvataan nyt siis suurta liikenneverouudistusta, jossa kokonaisverotuloista ei tingitä.

Eli tasan samaa tuttua, joskin matkan varrella eri vaiheita kokenutta verotus- ja päästövähennyshanketta, jonka eri toteuttamisvaihtoehtoja satelliittiseurantoineen kaikkineen on ehditty pallotella jo läpi lukuisten hallituskausien. Uutta on nyt se, että aiemmista vuosista poiketen selvittely on siirtynyt pois Liikenne- ja viestintäministeriöstä Valtiovarainministeriön johdettavaksi ja siten selkeästi verokärkiseksi.

-----------------------------

HESARIN AKKASEN TYPERÄ ”ANALYYSI” , SANALLA SANOEN PROPAGANDAA

Akkasen akan poika murjaisee jutussaan seuraavan ”älynväläyksen”:

Perussuomalaisten viimeisin gallup-suosio (20 %) johtuu siitä, että heillä on karismaattisen johtajan luotsaama kansanliike, jossa rivijäsenten osoittama ihailu johtajaansa kohtaan muistuttaa uskonnollista lahkoa!

Kannattaisi Akkasen akan pojan miettiä sitä, että hän itse kuuluu vihervasemmiston kuplaan ja ilmastouskovaisten lahkoon sekä kaiken lisäksi Hesarin propagandan tuottajiin, joille ilmastorealistit (ilmastoskeptikot) ja persut ovat propagandan ja typerien ”analyysien” kohteita!

Akkasen akan pojan ainoa oikea toteamus on jutun paperilehden lopussa: ”kyllä kansa tietää”.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/09/akkasen-analyysi.html

”Helsingin Sanomien Juha Akkanen pohdisteli tänä aamuna syitä perussuomalaisten menestykseen. Kirjoitus oli sikäli valaiseva, että se kertoi karulla tavalla kuinka suomalaiset politiikan kommentaattorit ovat pihalla tosiasioiden suhteen - vai koettavatko he tehdä propagandaa nousussa olevaa poliittista voimaa kohtaan”.

LUKIJAKOMMENTEISTA KERÄTTY

”Tietysti Halla-ahon asiapitoisella, perustelevalla ja rauhallisella esiintymiselläkin on osuutensa menestykseen, mutta suurimmat syyt taitavat löytyä muualta ja ne syyt eivät löydy niinkään perussuomalaisten hyvyydestä kuin muiden puolueiden huonoudesta. Niitä äänestäjiä karkottavia asioita ovat mm. naiivi maahanmuuttopolitiikka, julkisen sektorin paisuttaminen ja verojen korottaminen, ilmastonmuutoshysteria, pyrkimys ideologisesti värittyneeseen oikeudenkäyttöön ja sananvapauden kaventamiseen”.

”Tämäkin Akkanen on ikänsä seurannut politiikkaa, ja kirjoittelee aivan höpöjä. Onko kyseessä tyhmyys vai jonkinlainen tarkoitushakuisuus”

”Pakko se on jotakin vääntää, koska haave punakaartin kostosta elää”.

”Yleisemminkin vasemmistolaisilta toimittajilta puuttuu kyky analysoida heidän itse kannattamansa politiikan seurauksia ja sitä, kuinka nämä saavat aikaan tyytymättömyyttä suuressa osassa ihmisiä.

Tämä johtuu osin siitä, että heidän kannattamansa politiikka on osin uskonnon kaltaista eli itsessään hyvää ja eettistä ja sitä vastustavat tahot ovat tavalla tai toisella joko pahoja tai harhautettuja ihmisiä”.

”Halla-ahon ja muiden puoluejohtajien välissä on arvokuilu. Jussi on isänmaallinen ja rehellinen. Tätä eroa eivät akkaset ja kakkaset tajua”.

”Halla-ahon suosio perustuu nimenomaan siihen, että hän puhuu asiaa, eikä sitä poliitikoille tyypillistä turhaa puhetta ja kannanottoja joka jeesuksen asiaan pisteiden kalastamisen toivossa”.

-----------------------------

ILMASTONMUUTOS: https://www.uusisuomi.fi/aiheet/ilmastonmuutos

https://www.uusisuomi.fi/raha/289588-st1n-mika-anttonen-pelkaa-katastrofi-kehittymassa-syyna-sahkoautoilu

Energiayhtiö St1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen pelkää, että sähköautoilun takia maailmalla on kehittymässä akkukatastrofi.

”Nyt puhutaan paljon Amazonin metsäpaloista ja sademetsien häviämisestä, mutta myös Afrikassa hakataan paljon metsää, kun uusia kobolttikaivoksia avataan.”

------------------------------------------------------------------------------

FMI-TUTKIMUSPROFESSORI: ILMASTOENNUSTEET OVAT EPÄTÄYDELLISIÄ ( silti media revittelee maailmanlopun otsikoilla)

Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori Ari Laaksonen: llmastoennusteet ovat ongelmallisia ja mallit ovat epätäydellisiä

https://www.ossitiihonen.com/2019/08/29/ilmatieteen-laitoksen-tutkimusprofessori-ari-laaksonen-llmastoennusteet-ovat-ongelmallisia-ja-mallit-ovat-epataydellisia/

Lainaus yllä olevasta

”Törmäsin juuri keskusteluun, jossa Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori suoraan kertoo ilmastoennustamisen vaikeuksista. Kyseessä oli keskustelu ENSO:sta, joka on El Niño–Southern Oscillation, eli Tyynenmeren eteläisen merivirran vaihtelu. Otsikkokuva on tästä ENSO:sta.

Miksi tämä asiantuntijoiden keskuudessa itsestäänselvyys ongelmista ja epävarmuuksista ennustamisessa on merkittävää? Siksi, että valtavirran tutkimusyhteisö ei sitä esille tuo ja media revittelee maailmanlopun otsikoilla”.

YLE: ILMASTONMUUTOS JA LIHANHIMO SYTYTTÄVÄT METSÄPALOJA?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/miksi-yle-syyllisti-suomalaisia-vaikka.html

Miksi Yle syyllisti suomalaisia, vaikka olisi pitänyt kehua?

https://yle.fi/uutiset/3-10936693

Yle teki joitakin aikoja sitten lanseeraamallaan rasittavalla tavalla luettavan jutun maailmaa riivaavien metsäpalojen syistä. Niissä se löysi kaksi jo annalta arvattavaa syytä: ilmastonmuutoksen ja eurooppalaisten lihanhimon

Ylen ilmastopropagandan tuottajat kai kuvittelevat, että viime vuosisadan maailmanlaajuinen lämpönousu (noin 1 astetta) ja 2000-luvun ”mahtava uusi ennätys” tänä vuonna (+0.04 astetta) sytyttävät maapallon metsät tuleen.

Eivät näköjään ymmärrä, että suurin osa maastopaloista ja metsäpaloista johtuu avotulen tahallisesta ja tahattomasta lämpötilasta. Sanalla sanoen, tarkoituksellisesta metsän polttamisesta maatalouden ja karjan kasvatuksen alueiden lisäämisestä, huolimattomasta nuotioiden ja muun tulenkäytön aiheuttamana, tupakan tumppin heittelystä sekä tietysti salamoinnista.

Ei yhden tai puolentoistakaan asteen lämpönousu (ilmastonmuutos) sytytä itsessään yhtään mitään!

Saati sitten lihanhimo, ymmärrän tuon termin kyllä hieman eri tavalla (jota en nyt sen kummemmin tässä käsittele!).

-----------------------------------------------------------------------

27.8.2019

SISÄMINISTERI MARIA OHISALO EI OLE TEHTÄVIENSÄ TASALLA.

JIHADISTI_MARIA.jpg

Porvoon yllättävälle (suomalaistaustaiset rikolliset) ampumiselle ei voi kukaan mitään, mutta kuitenkin erästä seikkaa on syytä tarkastella:

Sisäministeri Maria Ohisalon mielesta, jihadisti-kurkunleikkaajat ja muut maahamme tunkeutujat ovat tärkeämpiä kuin suomalaiset:

Sisäministeri Ohisalo: Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/58fddc94-a6a7-4c09-b852-6ae22add7f9c

Suomessa on runsaat 7 000 vähintään yhden kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa. He ovat kirjoilla vastaanottokeskuksissa, ja maahanmuuttoviraston (Migri) mukaan pääosa heistä on laillisesti maassa.

Lisäksi Suomessa on eri arvioiden mukaan useita tuhansia laittomasti maassa olevia, eli niin sanottuja paperittomia, ulkomaiden kansalaisia.

HAASTETTELU

Sisäministeri Maria Ohisalo, paljonko Suomessa on tällä hetkellä laittomasti maassa olevia?

  • Viimeisin arvio maahanmuuttoviraston mukaan on noin 2 000 henkilöä

IL:n haastattelu paljasti, ettei Maria Ohisalo ole tehtäviensä tasalla

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/iln-haasatattelu-paljasti-ettei-maria.html

”Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) linjasi eilen, että "turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle". Tämä siis tilanteessa, jossa tätä oikeutta käytetään kansainvaellukseen, jonka päätarkoituksena on tulijoiden elintason kohottaminen muuttamalla leveämmän leivän perässä Eurooppaan.

Asiasta uutisoineen Iltalehden toimittaja teki ministerille kerrankin oikeita ja suoria kysymyksiä. Ja ministeri kiemurteli ja kieltäytyi näkemästä nykyaikaisen kansainvaelluksen aiheuttamia ongelmia: turvallisuusuhat johtuivat hänen mielestään tulijoiden marginalisoitumisesta eikä hän suostunut näkemään edes heidän järkyttävän suuressa osuudessaan seksuaalirikoksissa mitään erikoista”.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.8.2019

ÄÄRIVASEMMISTO ISKEE HALLITUKSESTA (poliisiministeri Maria Ohisalo) ja ”NORSUNLUUTORNISTA” ( professori Martin Scheinin) muslimi-jihadistien terroriteot ”unohtaen”.

FEMINISTIJIHADISTI_OHISALO_2.jpg

FEMINISTIJIHADISTI_OHISALO_22.jpg

Maria Ohisalo: ”Turvallisuuden tunnetta pyritään rapauttamaan tarkoituksella - Emme saa antaa sijaa äärioikeistolaisille aatteille”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/288238-maria-ohisalo-tturvallisuuden-tunnetta-pyritaan-rapauttamaan-tarkoituksella-emme-saa

Jihadisti-feministi-ministeri ja köyhyystutkija Ohisalon mielenköyhyys:

Ohisalon mukaan äärioikeistolaiset ryhmittymät pyrkivät käyttämään Turun puukotuksen vuosipäivää oman vihamielisen ja väkivaltaisen sanomansa levittämiseen. 

https://rodionr.vuodatus.net/lue/2019/08/ohisalo-jihad-feminismin-tiella

Lukijakommentti kertoo karulla tavalla, miten poliisiministeri (turvallisuudesta puhuessaan ) on täysin ylittänyt valtuutensa ja osoittaa uskomatonta mauttomuutta:

No niin, Huti-Maisa alkaa päästä vauhtiin!

Tähän astih kun on kuultu juttua lähinnä ilmastonmuutoksen torjumisesta, raha-automaattipelien riistämisestä vanhuksilta elämänsä ehtoon viimeisinä harvoina iloina (miehillähän se suurin ilo on, että pystyy ylipäänsä virtsaamaan jotenkin), köyhistä ja sensellaista, mikä ei millään tavalla kuulu sisäisen turvallisuuden ministerin toimialaan.

Mutta:
pian ministerinvalan jälkeenhän Huti-Maisa kiekaisi riemukkaasti ettei pelkää natseja, joten antaa heidän tulla vain!
Huti-Maisan ja kumppaneiden on ollut ja on edelleen aavistuksen veran hankalaa löytää niitä natseja. Vaan eipä haittaa:
sellaisiksihan kelpaavat kaikki, jotka eivät ole joka asiasta samaa mieltä Hippivihreän puolueen nuorten naisten kanssa.

Johan siinä on kylliiksi, natsismia, fasismia, rasismia ja kaikkea muuta epäkivaa, jota vastaan taistella. Ja mikäpä on taistellessa, kun taustavoimia piisaa koko poliittisen, hallinnollisen ja mediaeliitin täydeltä.

”Tuo kirjoitus on kuitenkin suunnattu kaikkia vähänkin EU: ta ja maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia suomalaisia vastaan”.

POLIISIMINISTERI MARIA OHISALO DEMONIJAHDISSA

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2019/08/ministeri-demonijahdissa.html

Mikä sitten on se päivitetty äärioikeistolaisuus jonka hiljentämistä Ohisalo peräänkuuluttaa?

VASEMMISTOLAISET PROFESSORIT (Martin Scheinin) VOIVAT KIRJOITTAA OMILLA NIMILLÄÄN

http://sinenmaa.blogspot.com/2019/08/martin-scheinin-professorit-rasisteina.html

Oikeistolaiset proffat ovat vihervasemmiston (UUSKOMMUNISTIT) mielestä rasisteja, natseja tai fasisteja ja tätä poliisisiministeri MARIA OHISALO TUKEE HALLITUKSESTA KÄSIN!!

PROFESSORIT PROPAGANDAN ÄÄNITORVINA (tai pelkästään torvina)

http://outimara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279724-professoreiden-ja-tutkijoiden-puolueettomuus

Oletteko nähneet ihmisoikeusprofessorin Martin Scheinin viiltävää analyysiä kansanedustaja Al-Taeen toimista? Kertokaa toki, jos sellainen löytyy. Itse en ole sellaiseen törmännyt, vaikka olen melko aktiivinen somen ja uutisten seuraaja. Myös tutkija Oula Silvennoisen analyysit Usan terrori-iskuista loppuivat kuin seinään, koska tekijät eivät vissiin olleetkaan natseja. Nämä herrat tutkintoineen edustavat mielestäni vain sen yhden kannan tutkimusta. Eihän siinä mitään. Ja puolukannoista. Toinen entinen kommunisti, toinen vihreä kansanedustajaehdokas vuosimallia 2019. Luuletteko, että heidän analyysinsä ovat puolueettomia ja objektiivisia?

KIRJOITTANUT

Outi Mara

OUTI_MARA.jpg

Joensuu

Perussuomalaiset

Äippä, joka haluaa turvallisen maan ja maailman lapsilleen sekä kanssakulkijoille.

Näytä koko profiili

MARIA OHISALO EI PYSTY VIHERPESEMÄÄN eli MUUTTAMAAN TOTUUTTA

Maria Ohisalo https://www.vihreat.fi/blogit/maria-ohisalo/2019/08/luottamus-peittoaa-v... miksi häpäiset Turun terrori-iskun uhrien muiston vähättelemällä heihin kohdistunutta rikosta? Sinä yrität häpeilemättä muuttaa totuutta ja kääntää terrori-iskun puukkoiskuksi. Satuttaako totuus sinua niin paljon, että et kykene puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä?

http://maurikokkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279712-totuutta-et-maria-ohisalo-pysty-viherpesemaan

-------------------------------------------------

Tässä hieman REALISMIA ”ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen”

IPCC:n HARMI: AURINKO SELITTÄÄ MERENPINNAN VAIHTELUITA

Tänään näyttää olevan hyvä ilmastonmuutospäivä US:n kirjoitusten määrän perusteella. Nämä US:n kirjoitukset asiasta ovat pääsääntöisesti skeptikkojen tekemiä, jotka kyseenalaistavat ns. virallista konsensus-totuutta ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Hyvä niin, koska valtamedia ei anna tilaa muille tuloksille ja käsityksille.

Tässä kirjoituksessa esitän israelilaisen tutkijan Nir Shavivin kolme kuvaa. Ilmastoasioita seuraavat tietävät, että Shaviv on yhdessä tanskalaisen Svensmarkin kanssa julkaissut useita tutkimuksia auringon ja kosmisen säteilyn vaikutuksista ilmastonmuutoksessa. He ovat piikki IPCC:n lihassa, koska IPCC:n mukaan aurinko on tähti, jonka säteilyn voimakkuus ei juurikaan vaihtele ja siksi sen säteilymäärää kutsutaankin nimellä aurinkovakio, joka on n. 1360 W/m2. Tämän ”vakion” taso tosin vaihtelee eri datalähteiden mukaan välillä 1360-1368 W/m2, mutta se ei ole tässä oleellista.

Oleellista on, että aurinkovakio ei ole vakio, vaan vaihtelee lyhyen ajan eli n. 11 vuotisen aurinkosyklin ja pitemmän ajan jaksoissa. IPCC:n mukaan auringon vaikutus on ollut vain 0,05 W/m2 kokonaismuutoksesta 2,34 W/m2 eli 2,1 % ajanjaksolla 1750 – 2011.


Kuvassa 1 Shaviv esittää merenpinnan muutoksen ja ”aurinkovakion” vaihtelun välille 1920-2000. Silmällä näkee yhtäläisyyden eli korrelaation


KATSO KUVAT TÄÄLTÄ:

http://aveollila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279749-aurinko-selittaa-merenpinnan-vaihtelua-ipccn-harmiksi

IPCC SAA VOIMAKASTA KRITIIKKIÄ

https://www.ossitiihonen.com/2019/08/14/politisoitunut-ilmatieteen-laitos-kieltaytyy-julkisesta-tieteellisesta-vaittelysta-ja-osa-henkilostosta-haikailee-vallankumousta/

”IPCC saa tällä hetkellä voimakasta kritiikkiä monesta suunnasta, Suomessa ja kansainvälisesti. Maailmalla on tuhansia ja taas tuhansia tutkijoita ja tutkimuksia, joissa ilmastonmuutoksen todetaan olevan luonnonilmiö. Italialaiset tieteilijät tekivät tuoreen julkilausuman, jossa he sanovat, että ”hiilidioksidin vaikutusta on perusteettomasti paisuteltu, eivätkä katastrofiennusteet ole realistisia”. Suomen ilmastotutkijat sen sijaan allekirjoittelevat julistuksia, joissa he manaavat vallankumousta.”

ILMASTOTIEDE

Ilmastotiede-blogisti kirjoitti pitkän analyysin XR-liikkeestä:

https://ilmastotiede.wordpress.com/2019/03/28/extinction-rebellion-ilmastotempauksissa-ei-ole-kyse-ilmastosta/

XR-liikkeen manifestin allekirjoittajat löytyvät (ainakin vielä toistaiseksi) täältä: https://t.co/7cLVe12xPm?amp=1

Ilmatieteen laitos vaatisi suursiivouksen ja paluun rehellisen tieteen pariin.

EXTINCTION_REBELLION_2.PNG

EXTINCTION_REBELLION.PNG

-----------------------------------------------------------------------

IPCC myöntää globaalin vihertymisen ja CO2-lannoituksen

https://roskasaitti.wordpress.com/2019/08/14/ipcc-myontaa-globaalin-vihertymisen-ja-co2-lannoituksen/

”IPCC:n tuoreesta maankäyttöraportista on uutisoitu Suomessakin (Linkki), esimerkkinä Yle (Linkki). Uutisointi on nähdäkseni noudattanut samaa uhkapainoitteista linjaa, millä IPCC:kin on. Ettei voi pelkästään uutisoijia moittia. Mitä maankäyttöön ja maa- sekä metsätalouteen tulee, niin onhan maaperässä enemmän hiiltä kuin ilmakehässä, että toki sillä ja sen käytöllä on merkityksensä.

Siirryn kuitenkin optimistisempaan tarkasteluun WUWT-sivustoa peesaten (Linkki). Siinäpä se olisikin tämä blogi, mutta kun minusta blogin kirjoittamisen pitää aiheuttaa vaivaa, niin jatkan. Ensiksikin huomautan, että tuossa Eric Worrallin artikkelissa ja sen kommenteissa on paljon tietoa, mutta ilmeisesti myös yksi ehkä tahallinen vääristely (nimimerkiltä Old England). Tutkimusta, jonka mukaan kasvien hiilinielu olisi jo ylittänyt fossiilihiilipäästöt, ei löydy. Sensijaan mm. maininta maaperän hiilestä ja laidunmaiden viljelyskelvottomuudesta ovat aloitusta täydentävää tietoa.

Kun katsoo IPCC:n raportin lukujen otsikoita, sieltä löytyy aavikoituminen, muttei vihertymistä. Kun tätä vertaa sitten luvusta 2 löytyvään tekstiin, niin uhkapainotteisuus on hyvä selitys otsikkovalinnalle”.

ILMASTOTUTKIJA JUDITH CURRY: LÄMPENEMISTÄ JO 400 VUOTTA

https://roskasaitti.wordpress.com/2015/11/16/curry-ehdottelee-400-vuotista-lampenemista/

”Judith Curry on vaivautunut kirjoittamaan blogiartikkelin (Linkki), jossa hän ehdottelee ilmaston lämpenemisen jatkuneenkin jo 400 vuotta. Hänen tarinansa alkaa IPCC:n AR5-raportin kuvasta FAQ 10.1 Figure 1. Hän näkee siinä mallien eroa havainnoista vuosijaksoilla  1910…1940, 1940…1970 ja vuodesta 2000 eteenpäin. Vertaamalla hiilidioksidipitoisuuden muutosta lämpenemisjaksolle 1910…1940 hän tulee päätelmään, ettei se selitä tuon jakson lämpenemistä. Curry mainitsee stadionaaltohypoteesinsa”.

------------------------------------------------