Share |

SYKSY 2019

_____________

18.12.2019

ALHOLKESKUSTELU

https://dynamic.hs.fi/a/2019/alhol/

Tällaisia ovat suomalaiset Isis-vaimot:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/15a762e1-f93b-48e4-bd39-877230b27893

https://www.uusisuomi.fi/aiheet/politiikka

HAAVISTO__MARIN.jpg

Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) ja pääministeri Sanna Marin (sd) eduskunnan täysistunnossa tiistaina. (KUVA: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva)

MIELIPIDE TIEDUSTELULAINSÄÄDÄNNÖSTÄ

Al-Holista palautettavat ovat kuin oppikirjaesimerkki tapauksesta, jossa tiedustelulakeja voidaan käyttää

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006346274.html

Lainsäädäntö mahdollistaa esimerkiksi peitetoimintaa, vakoiluohjelmien asentamista, tietolähteiden ohjailua ja rajat ylittävän viestinnän tietoliikennetiedustelua.

”Tiedustelulainsäädäntö muotoiltiin sikäli ovelaksi, että sen toimivaltuuksien käyttämiseen riittää, että uhka kansalliselle turvallisuudelle on perusteltu ja tiedustelumenetelmien käytölle niihin erikoistuneen tuomarin lupa. Kohina al-Holista palautettavien ympärillä on omiaan osoittamaan, millaiseen tarkoitukseen tiedustelulait säädettiin. Eduskunta antoi keinot. Niitä saatetaan tarvita. Mitä keinoilla ehkäistään, on asia, josta Supon pitää kertoa itse”.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006345928.html

17.12.2019

FIN-HALLITUKSEN SAIPPUAOOPPERA NIMELTÄ ”al-Hol leirin paluumuutto”

Hallitus on tehnyt kymmenkohtaisen periaatepäätöksen al-Holin leirillä Syyriassa olevien suomalaisten auttamiseksi. Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoi maanantai-iltana päätöksen sisällön.

Sen johtavana ajatuksena on, että hallituksen tahtotilana on kotiuttaa lapset niin pian kuin mahdollista. Aikuisten avustamiseen ei ole velvoitetta. Viranomaiset harkitsevat jokaisen henkilön kotiuttamista tapauskohtaisesti.

Lue täältä kaikki operettisävellyksen 10 näytöstä:

https://yle.fi/uutiset/3-11120693

Lue täältä sävelletyn näytelmän arviointi:

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/12/selkarangaton-paatos.html

Sanna Marinin hallitus päätti pelastaa Suomen kansalaisuuden omaavien ISIS-naisten lapset hinnalla millä hyvänsä. Se tulee nimittäin omien sanojensa mukaan turvaamaan kaikissa tilanteissa lapsen edun, mikä on epäilemättä kiertoilmaus sille, että lasten mukana maahamme noudetaan myös äärimmäisen radikalisoituneita aikuisia muslimeja veronmaksajien kustannuksella hoidettavaksi, vartioitavaksi ja loppuiäkseen elätettäväksi.

Jotain maamme hallituksen selkärangattomuudesta kertoo se, että päätöksen mukaan ratkaisut naisten maahamme tuomisesta jätettiin virkamiesten vastuulle. Näin ilmeisesti ajateltiin vältettävän päätöksen poliittinen hinta.

-----------------------------------------------

5.12.2019

Suomi tarvitsee nyt Antti Lindtmania

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/suomi-tarvitsee-nyt-antti-lindtmania-sdpn-paaministerikisaan-ilmestyi-lisaa-tukijoita/50d83f87-125f-408b-9cec-ca0c2749b5b3

”SDP joutuu valitsemaan uuden pääministerin poikkeuksellisessa tilanteessa. Uudella hallituksen vetäjällä on edessään iso ja vaativa urakka. Siinä tarvitaan luottamusta ja yhteistyökykyä. Suomi tarvitsee nyt Antti Lindtmania”, ilmoittaa Helsingin apulaispormestari, entinen sdp:n kansanedustaja Nasima Razmyar Twitterissä.

KOMMUNISTI  KOMMARI   KOMUKKA

Kiilusilmäinen kommari Sanna Marin kieltäisi polttomoottorit (tyhmä tytöntyllerö ei edes tajua mitä paskaa laukoo suustaan eli tarkoitus on tuhota länsimainen yhteiskunta eli Suomi ja saada ”kunnianhimoisen maapallon pelastajan” arvonimi ja ”korkea arvo” hautakiveensä).

Pääministeriehdokkaat Marin ja Lindtman – toinen kiirehtisi polttomoottoreiden kieltämistä, toinen ei

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006331858.html

Marin kiirehtisi uusien bensa- ja dieselautojen myynnin kieltämistä, Lindtman ei.

DEMARIEN UUSKOMMUNISTI SANNA MARIN VAIKEUTTAA KANSALAISTEN LIIKKUMISTA

Hiilidioksidiin (CO2) vedoten voidaan lisätä veroja melkein mihin tahansa. Kuten esimerkiksi kansalaisten yksityisautoilun rajoittamiseen polttoaineiden verotuksen korotuksilla.

Liikennepäästöjen osalta SANNA MARIN (riippumatta siitä, onko tuleva päämisteri tai nykyinen ministeri) valmisteleekin jo täydellä höyryllä liikenteen suurta kokonaisverouudistusta, jolla turvataan verotulot ja samalla rokotetaan rahallisesti entistä enemmän niin sanotusti saastuttavaksi katsottavaa liikkumista kuten esimerkiksi yksityisautoilun suhteessa isopäästöisintä osuutta.

Mutta tässäkin heijastuu uuskommunistisen hallituksen vihertävä politiikka.

Onko liikenneministeri Sanna Marin Suomen hyvinvointivaltiota tuhoamassa. Uuskommunistit ovat tutkitusti entisen Itä-Saksan (DDR) tiedustelupalvelun (Stasi) linjoilla: Länsi-Saksaan solutettujen agenttien tehtävä oli länsimaisten valtioiden taloudellisen ylivallan tuhoaminen.

VIHREÄ LIIKE JA DDR

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa.

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

------------------------------------------------------------------------------------------

PERUSSUOMALAISET YLIVOIMAISESTI SUOSITUIN (GALLUP). MUTTA SUOMI SIIRTYY KOHTI KOMMUNISTISTA YHTEISKUNTAA

Yle-gallup: Perussuomalaisille järisyttävä lukema – sdp:n ja keskustan tilanne karmea

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/yle-gallup-perussuomalaisille-jarisyttava-lukema-sdpn-ja-keskustan-tilanne-karmea/a29816a0-1957-4fbc-80d8-06cfbba2b571

Perussuomalaiset saa tänään torstaina julkaistusta Ylen kannatusmittauksesta historian kovimman lukemansa, Yle kertoo. Suurimman oppositiopuolueen kannatus on nyt 24,3 prosenttia.

Sdp:n kannatus on laskenut edellisestä mittauksesta 0,7 prosenttiyksikköä 13,2 prosenttiin. Keskustan kannatuskriisi on jo valtava: puoleen kannatus on laskenut 2,3 prosenttiyksikköä 10,6 prosenttiin.

JOS UUSKOMMUNISTI SANNA MARIN ON PÄÄMISTERI, ”NIIN TAIVAS VARJELKOON MITÄ SIELTÄ TULEE”: ”ILMAVEIVI” KOHTI KOMMUNISTISTA SUOMEA?

GALLUP_5.12.2019_PS_YLIVOIMAINEN.PNG

SANNA MARIN KOMMUNISTI  KOMMARI   KOMUKKA (jatkoa yllä olevaan totuusseerumiin)

LAINAUKSET TÄÄLTÄ:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/aripesonen1/vasemmistodemari-marin-ja-tuleva-paaministeri-maahanmuuton-rajoittamiselle-ei-ole-tarvetta/

SDP:ssä jylläävät vasemmistovoimat. Väistynyt pääministeri on vasemmistodemari ja Sanna Marin on äärimmäinen vasemmistodemari.

Niin, tuo puheenjohtajuus sillä edellytyksellä, ettei Marin nyt ryssi ihan täysin pääministeriyttään. Marinin luonne tietäen yhdistettynä poliittisiin vasemmistoarvoihin, ryssiminen on kyllä enemmän kuin mahdollista.

Kun on katsonut Marinin televisioesiintymistä, hän vaikuttaa kylmältä kiiluvasilmältä. Ei tunteita. Päällekäyvä, hyökkäävä ja koppava. Ei varmaan ainakaan miehiä vedä SDP:n äänestäjiksi. Monilla miehillä on jo omista marineista kotona ihan tarpeeksi.

Eilisessä A-studiossa tuo Marinin kiiluvasilmäisyys ja tunteettomuus tuli hyvin esille (Yle Areena, A-studio 3.12.2019).

A-studion lähetyksessä tuli myös ilmi, että toimittajan on helppo saada Marin hermostumaan ja esiintymään varomattomasti. Hänet on helppo saada ärsyyntymään. Hyvin nopeasti kaikui eilenkin Marinin suusta Rinteen tuttu ”työehtoshoppailua ei hyväksytä” -lausahdus, kun toimittaja tivasi, mitä SDP:ssä on tehty väärin, kun tilanne päätyi pääministerin eroon.

Hän myös totesi, että ”Postin hallitus olisi pitänyt tuolloin [kesällä] vaihtaa” ja ”olisi pitänyt toimia niiden arvojen pohjalta, jotka sosialidemokraattiselle puolueelle ovat tärkeitä”.

Nuo Marinin kannanotot ovat Yle Areenaan nauhalla ajankohdassa 7.48-8.45.

Ylen vaalikone, eduskuntavaalit 2019:

Seuraavalla hallituskaudella tulee laatia aikataulu ja suunnitelma uusien myytävien polttomoottoriautojen kieltämiseksi henkilöliikenteessä ja biopolttoaineisiin siirtymiseksi raskaassa liikenteessä.

Kommentti: Tuosta tulevan pääministerin kannasta varmasti tykkäävät kaikki polttomoottoriautolla liikkuvat.

Eläinperäisten tuotteiden vähentäminen on avainasemassa ruuan ilmasto- ja ympäristövaikutusten pienentämisessä.

Kommentti: Tuosta tulevan pääministerin kannasta varmasti tykkäävät kaikki lihasta ja maidosta nauttivat ja erityisesti Keskustan maatalouden yrittäjät. Elukkakasvattajat siis.

Helsingin Sanomien vaalikone, eduskuntavaalit 2015:

Ydinvoima ei ole yhteiskunnan kannalta kestävä, edullinen tai edes päästötön vaihtoehto.

Kommentti: Tuosta tulevan pääministerin kannasta varmasti tykkää Suomen ydinvoimateollisuus, kaikki ydinvoimaa kannattavat sekä he, jotka näkevät ydinvoiman ilmastonmuutoksen hillitsijänä.

------------------------------------------------------------------

29.11.2019

ILMASTONMUUTOS ON TORJUTTAVISSA

Kirjoittaja Atte Korhola on ympäristömuutoksen professori Helsingin yliopistossa

Päästöjä ei leikata yhtäkkiä, mutta saasteettomaan energiatalouteen voidaan päästä tekemällä monia hyviä asioita samanaikaisesti.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006324195.html

Tärkein toteamus heti aluksi: Sekä ihmisten terveyden (maapallolla miljoonia ihmisiä ennenaikaiseen hautaan vievät poltossa syntyvät pienhiukkaset) että myös hiilidioksidin lämmittävän vaikutuksen takia kivihiili on korvattava energiantuotannossa.

Toinen tärkeä terveyteen ja ilmastonmuutokseen vaikuttava tekijä

Helsigin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan myös monissa polttoprosesseissa syntyvä musta hiili on terveydelle haitallinen ja ainakin arktisella alueella yhtä paljon ilmastoa lämmittävä tekijä kuin hiilidioksidikin.

”Arktisella alueella musta hiili voi olla jopa hiilidioksidia merkittävämpi tekijä. Noin 30 prosenttia arktisen alueen lumi- ja jääpeitteen sulamisesta aiheutuu nokilaskeumasta”.

MUSTA HIILI ARKTISELLA ALUEELLA

TÄLLÄ SIVUSTOLLA (TÄMÄ SIVU)  JULKAISTAAN  VAIN JA AINOASTAAN TOHTORI-TASOISTEN  TUTKIJOIDEN KIRJOITUKSIA JA  ALKUPERÄISIÄ TUTKIMUKSIA

https://www.tapionajatukset.com/31425MUSTA HIILI ARKTISEN ALUEEN LÄMMITTÄJÄNÄKATSO VIDEO        Meri Ruppel: Noki arktisen alueen lämmittäjänä - YouTube_________________________________

--------------

28.11.2019

Perussuomalaisten kannatus nousi taas roimasti – näin tutkijat ja puolue itse kommentoivat ennätysmäistä suosiota

Entistä useampi suomalainen äänestäisi perussuomalaisia, jos eduskuntavaalit järjestettäisiin nyt. Kokoomus ohitti Sdp:n toiseksi suosituimpana puolueena.

GALLUP_11_2019_PS.PNG

MIKSI PERSUT ON YLIVOIMAISESTI SUOSITUIN?

Perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos vahvistaa että etenkin maahanmuutto ja ilmasto ovat teemoja, joista puolue haluaa nyt puhua. Maahanmuuttopolitiikasta puolue haluaa kireämpää. Ilmastopolitiikkaan puolestaan halutaan ”suhteellisuudentajua”.

Grönroos arvelee puolueen jäsenmäärän kasvaneen sadoilla ihmisillä. Jäsenten kokonaismääräksi hän arvioi 11 500.

Omasta linjasta kiinni pitämisen ohella Grönroos nostaa perussuomalaisten menestystekijäksi puheenjohtaja Jussi Halla-ahon. Halla-aho oli kevään eduskuntavaalien äänikuningas yli 30 000 äänellä.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006323111.html

Muutama lukijan kommentti Hesarista:

Suurimmat syyt suosioon ovat järkevä suhtautuminen maahanmuuttoon, ilmastonmuutokseen ja rikollisuuteen.

SDP:n ajamat ilmastoverot ovat varmin tapa tuhota puolueen kannatus. Puoluejohto elää punavihreässä maailmanparantajien kuplassa ja ei suostu tätä uskomaan.

Puolue joka pitää linjansa eikä poukkoile trendien perässä menestyy
Myös ainoa puolue joka pitää suomalaisten puolta ja myös uskaltaa sanoa sen
Halla-ahon johdolla 30 % kannatus saavutetaan tulevaan vappuun mennessä jos ei ole jo ennätetty käydä uusia vaaleja mikä on enmmän kuin mahdollista

Kyllä se nyt niin on,että ilmastonmuutos on totta ja olen Perussuomalainen. Mutta Jussi Halla-aho on tarkoittanut että ilmastonmuutos ei pysähdy suomalaisten tai edes euroopan ilmastoteoista. Varsinkin jos ajamme tehtaat ja tuotannon muualle.

Nykyisin Demarit on niin vasemmalla laidalla, että se karkottaa ison osan duunareista muihin puolueisiin. Lipposen aikana tilanne oli vielä toinen, kun Suomi nostettiin lamasta Lipposen ja Niinistön johdolla. Silloin Demarien johdolla kyettiin tekemään vaikeitakin päätöksiä.
Nykyisin Rinteen johdolla keskitytään jakamaan velkaralla etuuksia, koska tulojen ja työllistämisen eteen ei ole mitään konkretiaa. Ehdotus eläkkeiden uudelleen jakamisesta on silkkaa kommunismia. Onneksi perustuslaissa omaisuuden suoja estää Rinteeltä tämän ansaittujen eläkkeiden leikkaamisen ja uusjaon.

On siinä vanhojen isojen puolueiden poliittisilla broilereilla paineita, kun jotain pitäisi tehdä. Halla-aho on vielä niin hyvä tenteissä, haastatteluissa yms., että sormi on suussa monella puoluetoimistolla. Mielenkiintoista nähdä mihin tämä kääntyy. Oma veikkaukseni on, että demarit putoavat alle 10% Kepu saattaa pysyä tuon viivan yläpuolella.

--------------------------------------------------------------------------

25.11.2019

METSÄTEOLLISUUDEN INVESTOINNIT TYÖLLISTÄVÄT JA TUOVAT VIENTITULOJA

Investointien jarruttaminen tulee Suomelle kalliiksi

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006319491.html

Metsäteollisuuden investoinnit työllistävät etenkin haja-asutusalueilla, luovat kansantalouden janoamia vientituloja sekä uudistavat alaa valmistamaan jatkossakin ilmastoystävällisiä tuotteita yhä pienemmin päästöin.

LAINATTU YLLÄ OLEVASTA LINKISTÄ:

Ilmasto on maailmanlaajuinen, mutta metsäkeskustelu on hyvin Suomi-keskeistä. Tällöin unohtuu, että jos asetamme itsellemme investointitulpan, maailmanmarkkinoiden – eli ihmisten – tarvitsemat tuotteet tehdään jossakin muualla ja luultavasti ympäristöä rasittavammin.

Suomen on sovitettava yhteen päätavoitteensa ilmastonmuutoksen ehkäisystä, työllisyysasteesta ja kansantalouden tasapainosta. Ilmastonmuutosta ei selätetä huonolla taloudenpidolla: sekä EU että IMF ovat varoittaneet Suomea julkisen talouden epätasapainosta.

Metsäteollisuuden investoinnit ovat tässä yhtälössä avainasemassa. Investoinnit työllistävät etenkin haja-asutusalueilla, luovat kansantalouden janoamia vientituloja sekä uudistavat alaa valmistamaan ilmastoystävällisiä tuotteita yhä pienemmin päästöin. Lopulta markkinat päättävät, mitkä investoinnit toteutuvat.

Tässä mielessä investointisuunnitelmien ei pitäisi tuottaa päättäjille professorien kuvaamaa päänvaivaa vaan avata näkymä mahdollisuuksien maailmaan. Investoinnit eivät tule Suomelle kalliiksi, mutta niiden jarruttaminen tulee.

Karoliina Niemi

metsäjohtaja, Metsäteollisuus ry

Juha Hakkarainen

metsäjohtaja, Maa- ja metsä-

taloustuottajain Keskusliitto MTK

----------------------------------------------

24.11.2019

KATRI KULMUNI TUULETTAA ILMASTOHÖRHÖJEN UMMEHTUNEITA AIVOPIERUJA

KATRI_KULMUNI_2.jpg

Katri Kulmuni ilmastonmuutoksesta: ”Aivan turha keskustella siitä, mitä ihminen syö – teollisuus ratkaisee”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/katri-kulmuni-ilmastonmuutoksesta-aivan-turha-keskustella-siita-mita-ihminen-syo-teollisuus-ratkaisee/4a947439-df92-4973-bc2f-3cccb42445f7

Lainaus US-jutusta:

Keskustan puheenjohtaja, elinkeinoministeri Katri Kulmuni esittää keskustan puoluevaltuustolle pitämässään puheessa kansallisen ilmastorahaston perustamista.

Kulmuni puhui vihreän teollisuuden ohjelmasta. Hänen mukaansa ”korkeamman työllisyyden ja ilmastonmuutoksen torjumisen välillä on kohtalonyhteys”.

On aivan turha keskustella siitä, mitä ihminen syö, kun hiilineutraalisuuden ratkaisee teollisuus. Siksi keskusta esittää, että valtion tulee olla osarahoittajana kaikissa niissä merkittävissä investoinneissa, joilla saadaan tehokkaasti vähennettyä päästöjä Suomessa ja edistettyä uuden teknologian käyttöönottoa täällä”, Kulmuni sanoi.

LUE MYÖS KESKUSTAN AIVOPIERUT

Keskusta hyökkää nyt Halla-ahon joukkojen kimppuun – Aseena tiukka maahanmuuttolinja ja ”kani hatussa”

Keskusta ylisti kotimaista – Tutkija: ”Suomalainen naudanliha voi olla ilmaston kannalta jopa pahempi kuin saksalainen tai tanskalainen”---------------------------------------------------------

YLEN VALHEIDEN PUNAVIHREÄ VERKKO

Onko tapahtumassa ”punakaartin kosto” vuoden 1918 tapahtumista?

YLE valehtelee paniikissa Perussuomalaisten nousevan kannatuksen vuoksi

https://www.ossitiihonen.com/2019/11/23/myos-yle-valehtelee-paniikissa-perussuomalaisten-nousevan-kannatuksen-vuoksi/

Lainaus yllä olevasta linkistä:

”Kirjoitin eilen kommentaarin Helsingin Sanomien kolumniin, jossa leviteltiin kommunisti Yrjo Raution suulla estottomasti valheita ja heiluteltiin leimakirvestä niin, että siitä olisi seurauksena Neuvostoliiton kokoinen aukkohakkuu. Tänään sitten YLE jatkaa täsmälleen samalla linjalla kertomalla silkkoja valheita Perussuomalaisista. Kyseessä ei ole millään tavalla poikkeus, vaan HS:n ja YLE punavihreiden toimittajien valittu linja. Jos jokaiseen tällaiseen ’uutiseen’ alkaisi kommentoimaan, niin pitäisi kirjoittaa pitkä kommentaari joka päivä”.

----------------------------------------------------------------------------------

22.11.2019

SEIDA SOHRABI: OPPITUNTI SUOMALAISILLE NAISILLE (JA MUILLEKIN)

SEIDA_10.PNG

UUSI SUOMI FOORUMI

”Aina silloin tällöin kuulee ja näkee televisiosta kiinnostavia haastatteluja. Niin tapahtui eilisiltanakin. Meidän yhteisestä US-blogistanistamme tuttu dosentti haastatteli tällä foorumilla usein kirjoittavaa Seida Sohrabia, joka edustaa kokoomusta. Kun sosialidemokraateilla ei ole ollut tuuria maahanmuuttaja-jäsentensä suhteen (Al-Taee, Husu, Rami Adham), niin kokoomusta voi kerrankin kunnolla onnitella.


https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilmari/selkeasanainen-nainen-seida-sohrabi/

”Seida on todella omilla aivoillaan ajatteleva ja rohkeasti uskaltaa sanoa erimielisyytensä ja mielipiteensä. Hän on todella sellainen oikea edustaja maahanmuuttajille ja uskaltaa myös maahanmuuttajille sanoa asiansa joko hyvässä tai pahassa. Tämä on juuri se asia mikä tekee hänestä tulevaisuuden nimen”.

VIDEO (Dosentti Arto Luukkasen haastattelu) SEIDA SOHRABI

https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=36195843

SEIDA_9.PNG

https://twitter.com/SeidaSohrabi?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

https://www.facebook.com/SeidaSohrabi/

Aiheeseen liittyviä sivuja

https://www.suomenuutiset.fi/tagi/seida-sohrabi/

https://www.youtube.com/watch?v=mn4RA82vYQ4

https://www.facebook.com/attekaleva/?ref=py_c

https://www.facebook.com/ainoahelmi/?ref=py_c

https://www.facebook.com/Lauranlinjapitaa/?ref=py_c

--------------

8.11.2019

”ILMASTOHÄTÄTILA” HUIJAUS

Ilmastohätätilan” julistaneiden tutkijoiden nimilista poistettiin – joukossa myös Mikki Hiiri ja Harry Potterin rehtori?

https://www.is.fi/tiede/art-2000006299895.html

Tiistaina julkistettu ja laajaa julkisuutta maailmalla saaneen ilmastokannanoton nimilistasta löytyi epämääräisyyksiä.

Yli 11 000 tutkijaa ja allekirjoittajaa eri puolilta maailmaa varoitti tiistaina julkistetussa kannanotossa, että ihmiskuntaa uhkaavat ”ennennäkemättömät kärsimykset ilmastomuutoksen vuoksi”, jos yhteiskunnissa ei ryhdytä merkittäviin muutoksiin. Vetoomuksesta uutisoitiin laajalti maailmalla, kun BioScience-tiedejulkaisun juttu aiheesta ilmestyi tiistaina.

Torstaina nimilista poistettiin sen keränneen Alliance of World Scientists -järjestön sivustolta. ”Allekirjoitukset eivät toistaiseksi ole nähtävissä. Työstämme asiaa”, lukee sivulla. Sivuston etusivulla kerrotaan, että ”valitettavan hallinnollisen virheen vuoksi listalla oli julkaistu pieni määrä vääriä nimiä”.

– Olemme poistaneet 34 nimeä alkuperäiseltä listalta, useimpien niistä oltua listalla kahteen kertaan, kerrotaan Alliance of World Scientists -sivustolla.

Ilmatieteenlaitoksen tutkimusprofessori Liski kertoi keskiviikkona Helsingin Sanomille, ettei itse todennäköisesti olisi allekirjoittanut vetoomusta, jos se olisi tullut hänen eteensä. Liski piti ongelmallisena muun muassa hätätila-sanan käyttöä.

-------------------------------------------------------------

7.11.2019

PERUSSUOMALAISET YLIVOIMAISESTI SUOSITUIN PUOLUE

PERSUT_SUOSITUIN_PUOLUE.webp

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006299057.html

Perussuomalaiset on entistä vankemmin Suomen suosituin puolue, kertoo Ylen gallup. Jussi Halla-ahon johtaman oppositiopuolueen kannatus on noussut edellisestä kyselystä 2,1 prosenttiyksikköä ja on nyt 23 prosenttia.

Kokoomus on kakkosena jo lähes kuuden prosenttiyksikön päässä 17,3 prosentissa.

Vihreät menetti kannatustaan hieman, mutta se on noussut kolmanneksi ohi pääministeripuolue SDP:n, jonka kannatuksesta suli 1,7 prosenttiyksikköä. Vihreiden kannatus on nyt 14,2 ja SDP:n 13,9 prosenttia.

VASTALÄÄKETTÄ ILMASTOPROPAGANDAAN

https://www.youtube.com/watch?v=Rq4XEaGsXu4

Kommentti videosta:

Suosittelen puhumaan ilmastonmuutosteorioista, esimerkiksi CO2-teoria tai astrofysikaalinen -teoria (Valentina Zharkova, Nasa, NOAA). Seuraavat 30 vuotta mennään kylmempää kohti auringon aktiivisuuden heiketessä edelleen ja tuo ennuste jääpeitteen laajenemisesta toteutuu!

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ILMASTO_EPAILY.jpg

AURINKO JA PILVISYYS SÄÄTELEVÄT MAAPALLON ILMASTON LÄMPÖTILOJA. GLOBAALIEN LÄMPÖTILOJEN NOUSU HIDASTUNUT MERKITTÄVÄSTI 2000-LUVULLA

Täältä lisää: https://www.tapionajatukset.com/38322

https://www.tapionajatukset.com/36782

https://www.tapionajatukset.com/38120

YK:n POLIITTISEN ILMASTOPANEELIN (IPCC) VÄITTEET HIILIDIOKSIDIN VAIKUTUKSESTA ILMASTON LÄMPENEMISEEN VIRHEELLISIÄ

Professorit Sarkomaa & Ruottu: IPCC:n väitteet hiilidioksidin vaikutuksesta globaaleihin lämpötiloihin perustuvat virheellisiin laskelmiin

https://www.ossitiihonen.com/2019/11/05/professorit-sarkomaa-ruottu-ipccn-vaitteet-hiilidioksidin-vaikutuksesta-globaaleihin-lampotiloihin-perustuvat-virheellisiin-laskelmiin/

Otteita yllä olevasta

Johdanto

Ilmasto on aina muuttunut ja muuttuu tavalla, jota ei voi ennustaa ajallisesti a) koska siihen vaikuttavat monet ennustamattomat tekijät, b) ilmastomallien fysikaalisten epätarkkuuksien vuoksi c) mallien numeeristen epätarkkuuksien vuoksi. Sen sijaan on mahdollista laskea olennaisesti oikein, miten ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden muutos vaikuttaa globaaliin ilmastoon.

Professorien johtopäätös ilmastonmuutoksesta on selvä: Kansainvälisen ilmastonmuutospaneelin IPCC:n väitteet ja ennusteet perustuvat vääriin laskelmiin. Ihmisen osuus on mitätön verrattuna luonnollisiin muutoksiin.

Professorien johtopäätöksen voi havaita kukin aivan itsekin, sillä ilmakehän lämpötila ei ole noussut yli 21 vuoteen, eikä korrelaatiota hiilidioksidin ja lämpötilan välillä ole. Lämpötila on ollut hitaassa laskussa jo 7000 vuotta, kuten tämän artikkeli otsikkokuva osoittaa. Laskun ovat keskeyttäneet välillä ajoittaiset lämpökaudet, jollaisella nytkin elämme. Lämpötila on kuitenkin huomattavasti alhaisempi kuin 7000 vuotta sitten, jolloin lämpötila helli Suomea siten, että sankka puusto kasvoi pohjoisen Lapin tuntureilla, jossa kasvaa nyt vain vaivaiskoivua.

Väittely on osoittanut merkittävän eron kovan tieteen edustajien ja IPCC:hen sidoksissa olevien tutkijoiden, lähinnä meteorologien, välillä. Jo viisi suomalaista professoria on julkisesti ilmaissut kantansa, että ihminen ei ole syyllinen ilmastonmuutokseen. Tässä mainittujen Pertti Sarkomaan ja Seppo Ruotun lisäksi fysiikan professori Jyrki Kauppinen, biologian professori Antero Järvinen ja metsäntutkimuksen professori Kari Mielikäinen pitävät luonnollisia vaikutuksia ihmisen vaikutusta suurempina.

Kymmenet tuhannet tieteentekijät ympäri maailman ovat kertoneet vastaavasti kantansa. Viimeisimpänä yli 500 tieteilijää lähetti YK:n pääsihteerille julkilausumansa, jossa he kertoivat selväsanaisesti, että ’Ilmastohätätilaa ei ole’. Nämä yleisen ilmastohysterian vastaiset kannat vaietaan Suomen punavihreässä valtamediassa lähes täysin. Tieto tulee usein esille vain yksittäisten ihmisten blogeissa tai pienmedioissa kuten tässä Maaseutumedian jutussa: ”… perehtyminen IPCC:n ilmastomalleihin osoitti, että niiden tuhannet laatijat eivät ymmärrä ilmastotutkimuksen tieteellisen perustan muodostavien termostatiikan ja -dynamiikan alkeitakaan.

-------------------------------------------------------------

24.10.2019

MAALITETTU: JESSIKKA ARO

Infosota-kirjailija hovioikeudessa: Jessikka Aro maalitettiin törkeästi

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006283818.html

Helsingin hovioikeudessa kuultiin todistajana sotatieteiden tohtori Saara Jantusta (kuva oik.). Jantunen kuvaili toimittaja Jessikka Aroon (kuva vas.) kohdistunutta häirintää törkeäksi.

JESSIKKA_JA_SAARA.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23.10.2019

UUSKOMMUNISTI , SISÄMINISTERI MARIA OHISALO HYÖKKÄÄ POLIISIEN KIMPPUUN. KYSEESSÄ ON VIHREÄN POLITIIKAN TEKEMINEN

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006280924.html

Sisäministeri Ohisalo pyytää selvitystä poliisin toiminnasta – videot näyttävät: poliisi heitettiin kahakassa

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) ilmoitti sunnuntaina Twitterissä pyytävänsä poliisia selvittämään omaa toimintaansa.

Twitterissä Ohisalo voi kyllä tehdä vihreiden politiikkaa, ei tälllaista typeryyttä. Varsinkin kun poliisin kimppuun oli hyökätty.

Sisäministerin tehtäviin ei kuulu asiallisesti toimivien ja turvallisuudesta vastaavien virkamiesten kimppuun hyökkääminen!

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006280930.html

Kai Mykkänen kritisoi Maria Ohisalon selvityspyyntöä: ”Käytetään helposti anarkisti- tai ääriryhmäpiireissä”

MARIA_OHISALO_UUSKOMMUNISTI.jpg

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006280404.html

Perussuomalaisten kansanedustaja sisäministeri Ohisalosta: ”Antaa vaikutelman anarkismille flirttailusta”

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marko-suutari/nykyaan-poliisia-saa-heitella-kanveesin-ja-jos-se-laittaa-hanttiin-tulee-seuraamuksia/

Maria Ohisalon mielestä poliisia saa heitellä kanveesiin, eikä siihen saisi puuttua!

MARIA_OHISALO_SALLISI_TAMAN.jpg

Kuvassa Turkin vastaisessa mielenosoituksessa Suomen Poliisi pistetään ns kanveesiin, tässähän on mm mahdollisuus viedä viratoimituksessa olevalta  henkilöltä virka-ase ja erittäin suuri riski vammautua.

DEMARIEN UUSKOMMUNISTI SANNA MARIN VAIKEUTTAA KANSALAISTEN LIIKKUMISTA

SANNA_MARIN_TYHMA_TYTONTYLLERO.jpg

Liikennepäästöjen osalta nykyhallitus valmisteleekin jo täydellä höyryllä liikenteen suurta kokonaisverouudistusta, jolla turvataan verotulot ja samalla rokotetaan rahallisesti entistä enemmän niin sanotusti saastuttavaksi katsottavaa liikkumista kuten esimerkiksi yksityisautoilun suhteessa isopäästöisintä osuutta.

Liikenneministeri Sanna Marin Suomen hyvinvointivaltiota tuhoamassa. Uuskommunistit ovat tutkitusti entisen Itä-Saksan (DDR) tiedustelupalvelun (Stasi) linjoilla: Länsi-Saksaan solutettujen agenttien tehtävä oli länsimaisten valtioiden taloudellisen ylivallan tuhoaminen.

VIHREÄ LIIKE JA DDR

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa.

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

https://www.is.fi/autot/art-2000006250446.html

Liikenneministeri Marin vaatii liikennettä mukaan päästö­talkoisiin: ”Tarvitaan ennakkoluulottomia toimia”

Kiistelty bensalupaehdotus korottaisi hintoja rajusti – ”Jopa 50 senttiä litralta”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kiistelty-bensalupaehdotus-korottaisi-hintoja-rajusti-jopa-50-senttia-litralta/7598240#gs.bbsgk7

Tämä tyhmä tytöntyllerö voisi lopettaa kansalaisten uhkailun liikkumisen vaikeuttamisesta ja jopa estämisestä vähävaraisten osalta, erityisesti maaseudulla pitkiä ajomatkoja tarvittavilla työmatkoilla.

------------------------------------------------------------------

20.10.2019

EI OLE OLEMASSA MITÄÄN ILMASTON HÄTÄTILAA

Ovatko Suomen hallituksen ilmastopuheet vain poliittista agiatsioonia?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/10/ovatko-hallituksen-ilmastopuheet-vain.html

Ranskassa taannoin velloneet keltaliivien mielenosoitukset osoittivat, etteivät ilmastonmuutoksen torjumiseksi vaaditut toimenpiteet tapahdu helposti.

THERE IS NO CLIMATE EMERGENCY

On olemassa myös toisenlaisia satojen tiedemiesten jakamia tieteellisiä näkemyksiä, joita valtamediamme on parhaansa mukaan pyrkinyt pimittämään asiakkailtaan.

SATOJEN TIETEILIJÖIDEN TUTKIMUKSIA JA NÄKEMYKSIÄ:

https://www.technocracy.news/wp-content/uploads/2019/09/ED-brochureversieNWA4-1.pdf

SADAT TIETEILIJÄT vs. POLIITTINEN TIEDEPANEELI (IPCC)

There is no climate emergency eli ei ole olemassa ilmaston hätätilaa, vaikka IPCC:n poliittinen ilmastopaneeli näin yrittää vakuuttaa:

”Olemmehan me IPCC:n mukaan äärimmäisen vakavassa uhkatilanteessa, josta ulospääsy on mahdollista vain lopettamalla ilmastopäästöt seuraavan 30 vuoden kuluessa. Tämän narratiivin mukaan epäonnistumisen johtaisi ennennäkemättömään katastrofiin, josta kärsisivät kaikki maailman ihmiset ja suuret rantakaupungit sekä saarivaltiot hukkuisivat meriin. Ja jääkarhut kuolisivat sukupuuttoon”.

(Narratiivi on tarina.)

”Onko punavihreiden hallitsijoidemme ilmastonmuutospuhe on vain poliittista agiatsioonia, jolla on tarkoitus ohjata vaalikarjaa äänestämään agitaattoreiden kannalta oikein? Eli eivätkö poliitikkomme puoluekentän vihervasemmalta laidalta edes itse usko väkevän retorisesti ajamiinsa asioihin ja niiden taustalla oleviin IPCC:n raportteihin?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAIKKI SYYRIAN ALUEET PITÄISI SAADA DAMASKOKSEN KONTROLLIIN

All Syrian national lands must be put under Damascus’ control, says Russian diplomat

MASHA_Z_2.jpg

https://tass.com/politics/1083706

Moscow favors the restoration of Syria’s territorial integrity by putting all national territories, including the frontier zone with Turkey under the control of Damascus, Russian Foreign Ministry Spokeswoman Maria Zakharova told a briefing on Thursday.

18.10.2019

VENÄJÄ ESTÄMÄSSÄ SOTATOIMET SYYRIAN JA TURKIN RAJA-ALUEELLA

Asiantuntija arvioi: Venäjä tekee nyt taustalla kaikkensa, jotta Turkille löytyisi kasvoja suojeleva ulospääsy Syyrian konfliktista

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006275570.html

RUS FM SPOKESWOMAN MARIA ZAKHAROVA (VIDEOT ALLA)

https://www.modernghana.com/videonews/0/1/73552/

https://www.youtube.com/watch?v=fZ1aE8XkxEA

BRIEFING_17.10.2019_MARIA_ZAKHAROVA.PNG

Damascus must receive control of Syrian-Turkish border, says Russian FM

MARIA_BOXING.PNG

MARIA_BOXING_2.PNG

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2019/10/17/Damascus-must-receive-control-of-Syrian-Turkish-border-says-Russian-FM.html

The Syrian government in Damascus must receive control of the Syrian-Turkish border, said Russia's Foreign Ministry's spokesperson Maria Vladimirovna Zakharova, according to Interfax.

Russia is an ally of the regime of Bashar al-Assad, based in Syria's capital Damascus.

Last week, Turkey launched a military offensive into northeastern Syria, which was under the control of Kurdish-led forces. At least 218 civilians have been killed, according to the Kurdish-led authorities, as Turkish forces continue to fight against Kurdish-led forces for the control of border towns.

Venäjän sotilaat muuttivat Syyrian sodan kulun ja partioivat nyt myös kurdialueella: Mitä Venäjän operaatiosta tiedetään?

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006277300.html

Manbijin kaupungissa Pohjois-Syyriassa partioi tällä viikolla venäläisiä sotilaspoliiseja. Venäläisten kolonna on symbolisesti merkittävä, sillä vielä äskettäin Syyrian kurdialueella sijaitsevan kaupungin kaduilla liikkuivat Yhdysvaltain sotilaat. Yhdysvaltain ilmoitettua vetäytymisestään kurdit päästivät Syyrian ja Venäjän joukot alueelle suojaksi Turkin hyökkäystä vastaan.

Yhdysvaltain vetäydyttyä kurdialueelta al-Assadin joukot pääsivät etenemään myös sinne. Samalla Venäjän merkitys vain kasvoi. Syyria oli Venäjän vanha liittolainen. Venäjällä oli siellä tukikohta Neuvostoliiton peruna jo ennen sisällissotaa.

Mutta mitä Venäjän joukoista Syyriassa tiedetään?

Lue lisää: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006277300.html

---------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

25.9.2019

ILMASTO_EPAILY.jpg

ILMASTONMUUTOS ON UUSI USKONTO

Entinen kansanedustaja ja EU-parlamentin jäsen, filosofian tohtori (poliittinen historia) Lasse Lehtinen

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lasse_Lehtinen

Lasse Lehtisen ilmastonmuutosta koskevat kirjoitukset

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006213598.html

ILMASTO ON UUSI USKONTO

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006250308.html

Ilmaston muutos on tosiasia. Ääri-ilmiöt ovat lisääntyneet. Napajäätiköt sulavat. Eniten toistetaan väitettä, että kaikki vakavasti otettavat tiedemiehet ovat asioista yhtä mieltä.Eivät ole, eikä heidän pidäkään olla. Tiede ja teknologia etenee vain kyseenalaistamalla vanhat totuudet.

LASSE ON OIKEASSA, ALLA ESIMERKKEJÄ ILMASTOTUTKIJOISTA, JOIDEN TIETEELLISISSÄ LEHDISSÄ JULKAISTUT ARTIKKELIT EIVÄT TUE IPCC:n VÄITETTÄ IHMISEN SYYLLISYYDESTÄ ILMASTONMUUTOKSEEN

Aina jotkut uskaltavat haastaa virallisen opin. Jyrki Kauppinen ja Pekka Malmi Turun yliopistosta katsovat osoittaneensa, että Kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n käyttämissä mallinnuksissa ei oteta huomioon pilvipeitteen vaikutuksia maailmanlaajuisiin lämpötiloihin. Se on johtanut päästöjen vaikutusten yliarviointiin.

Maailman ilmatieteen järjestön WMO:n pääsihteeri Petteri Taalas on pitänyt kotimaista ilmastokeskustelua yliampuvana. ”Ei tästä maailmanloppua tule, maailma vain muuttuu harmaammaksi.” Hän kannattaa metsien käyttöä Suomessa. ”Ilmastonmuutoksen torjunnan kannalta parasta on, että metsää hakataan ja kasvatetaan uutta.”

Suomen punavihreä media levittää häpeämättömasti valhetta, että ihmiskunta olisi syyllinen ’ilmastonmuutokseen’ tarkoittaen sillä, että ihmiset hiilidioksidintuotannollaan nostaisivat maaapallon lämpötilaa katastrofaalisesti ja aiheuttaisivat jonkinlaisen maailmanlopun. Väitetään myös, että asiassa olisi jonkinlainen 97 % mielikuvituksellinen konsensus, vaikka väite on monta kertaa todistettu vääräksi. ’Asiantuntijatkin’ onnistuvat muutaman päivän sisällä kertomaan ristiin, että ihmiskunta on syyllinen ja toisaalta, että ennustemallit eivät toimi.

Kahdessa maailman perinteisesti arvostetuimmassa tiedelehdessä on julkaistu iso joukko tutkimuksia, jotka kyseenalaistavat väitteen ihmiskunnan syyllisyydestä. Näistä tutkimuksista on osa listattuna alla.

HIILIDIOKSIDIN (CO2) VAIKUTUSTA ILMASTON LÄMPENEMISEEN YLIARVIOITU

https://www.nature.com/articles/nature08769

– Tutkijat toteavat, että ilmankehän herkkyyttä hiilidioksidin määrälle on yliarvioitu useimmissa ilmastomalleissa, ja että historialliset havainnot asettavat herkkyydelle rajoituksia. Todetaan myös, että muitakin tekijöitä kuin hiilidioksidia tulee selvittää tarkemmin ilmastomallien toimivuuden kannalta.

https://www.nature.com/articles/35077048

Mediassa ei kerrota lainkaan ilmaston pitkäaikaisesta luonnollisesta vaihtelusta ja Auringon vaikutuksesta ilmastoon. Julkaisu todistaa, että Auringon säteilyn muutokset ovat olleet pääasiassa ilmastoa ohjaava tekijä Omanissa tuhansien vuosien ajan.

https://www.nature.com/articles/nature09388

– Mediassa kerrotaan, että kaikenlaiset sään ääri-ilmiöt lisääntyvät. Artikkelissa todetaan, että Pohjois-Atlantin matalapaineiden määrä ja voimakkuus tulee todennäköisesti laskemaan.

https://www.nature.com/articles/ngeo1349

– Tutkimus käsittelee erään Grönlannin jäätikön (Helheim glacier) historiallisia muutoksia. Todetaan, että jäätiköt reagoivat nopeasti lämpötilaan ja 30-luvulla jäätikkö on pienentynyt yhtä nopeasti kuin 2000-luvulla. Artikkelissa käsitellään myös ilmaston syklisiä vaihteluita, joita ei käsitellä koskaan mediassa (esim. Atlantic Multi-decadal Oscillation).

https://www.nature.com/articles/nature710

– Etelämantereen todetaan kylmenneen 1966-2000 toisin kuin maapallon keskimäärin. Tämän osoitetaan asettavan haasteita ilmaston ja ekosysteemien mallintamiseen.

http://science.sciencemag.org/content/298/5599/1732

Cosmic Rays, Clouds, and Climate (kosmiset säteet ja pilvet ilmaston lämpötiloissa)

  • Tutkimuksessa esitellään malli, jonka mukaan pienet muutokset kosmisten säteiden määrässä Auringon muutoksista johtuen voivat johtaa suuriin muutoksiin Maapallon ilmastossa.

http://science.sciencemag.org/content/292/5520/1367-Tutkimukset osoittavat, että Auringon säteilyn pienillä muutoksissa on ollut suuri vaikutus ilmastoon, ja että tätä ei ole huomioitu tarpeeksi ilmastomalleissa.

http://science.sciencemag.org/content/330/6009/1378

– Auringon säteilyn muutosten todetaan vaikuttavan ilmastoon merkittävästi, mutta vaikeasti ennustettavasti ja eri tavoin eri puolilla Maata. Nykyiset ilmastomallit eivät huomiota Auringon muutoksia riittävästi. Lisäksi todetaan, että mallit eivät osaa ennustaa todettua keskiajan lämmintä kautta, joka on johtunut Auringon säteilyn muutoksista.

http://science.sciencemag.org/content/291/5508/1497

– Artikkeli käsittelee historiallisia lämpötilan vaihteluita ja todistaa, että osa nykyisestä lämpötilan noususta johtuu pitkäaikaisesta luonnollisesta vaihtelusta

http://science.sciencemag.org/content/274/5292/1504

  • Historiallisia lämpötilan vaihteluita ja todisteita lämpötilan jaksollisesta vaihtelusta luontaisista syistä.I H M I N E N E I O L E S Y Y L L I N E N

Yli 30.000 amerikkalaista tiedemiestä: Ihminen ei syyllinen ilmastonmuutokseen

https://www.ossitiihonen.com/2019/01/18/yli-30-000-amerikkalaista-tiedemiesta-ihminen-ei-syyllinen-ilmastonmuutokseen/

1350+ Peer-Reviewed Papers Supporting Skeptic Arguments Against ACC/AGW Alarmism

Yli tuhat vertaisarvioitua tieteellistä tutkimusta, jotka tukevat ns. ilmastoskeptikoita vs. Ilmastopelottelijat (alarmistit), siis vastoin poliittisen tieteen IPCC:n väitteitä.

http://www.populartechnology.net/2009/10/peer-reviewed-papers-supporting.html

-------------------------------------------------------------

24.9.2019

GRETA JA MAAILMANLOPUN KULTTI SEKÄ MEDIAN VALHEELLINEN ”INFORMAATIO”

GRETA_T_3.PNG

ILMASTON HURMAHENKINEN ”KULTTI-JOHTAJA” GRETA THUNBERG (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=TMrtLsQbaok

https://oikeamedia.com/o1-121406

"On oikeastaan mielenkiintoista, että tämä Greta Thunbergin ympärille rakentunut hurmoshenkinen liike muistuttaa aika lailla tällaista maailmanlopun kulttia"

PROFFAN AJATUKSIA: MEDIAN VALHEELLINEN ILMASTO-UUTISOINTI

Ilta-Sanomat kertoi, että YK:n raportin mukaan "kesäaikaisen arktisen merijään määrä on vähentynyt 12 prosentin vuosikymmentahtia 40 viime vuoden ajan. Mittaushistorian neljä pienintä jäämäärää on mitattu viiden viime vuoden aikana."

Viimeisen 12 vuoden aikana ei ole ollut nähtävissä juuri minkäänlaista trendiä kuten edellä mainitsemani minimivuodet osoittavat: samaa osoittavat pohjoisen merijään minimilaajuuden viisi maksimivuotta samalta ajalta. Ne ovat 2009, 2013, 2014, 2017 ja 2018. Siten pohjoisen napajään kehityksessä ei ole näkynyt myöskään ilmastonmuutoksen väitetty kiihtyminen viime vuosina.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/09/arktinen-merijaan-laajuuden-taman.html

AJATUKSIA ”ILMASTOGURU” GRETASTA

https://intrigoori.blogspot.com/2019/09/greta-ja-lapset-kouluun-ja-kotia.html

PETTERI TAALAKSEN "KAKSOISROOLI" (ilmastonmuutoksen ”kaksoisagentti”)

Talouselämä uutisoi 6.9. Maailman Ilmatieteenjärjestön (WMO) pääsihteerin Petteri Taalaksen haastattelun pohjalta, että ”ilmastonmuutos ei ole karannut käsistä, mutta keskustelu siitä on”.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/hourulan-vaen-ilmastovallankumous-ja-ykk/

Petteri Taalas ei ole uskaltanut kertoa suomalaisille, vaikka hänellä siihen on toistuvasti ollut tilaisuus eri suomalaismedioiden haastatteluissa viimeisen vuoden aikana, että hänen alaisuudessaan toimiva YK:n ilmastopaneeli suositti viime lokakuussa laajaa pelkoa herättäneessa 1,5 asteen erityisraportissa maapallolle tuhoisaa bioenergiapolkua, jotta maapallon lämpeneminen voidaan pysäyttää 1,5 asteeseen. Murheellisinta tässä on, että tämän tunnustuksen edessä olevasta täystuhosta, mikäli ”tieteellisen” IPCC:n neuvoja kuunneltaisiin, löytää piilotettuna IPCC:n viittaamasta kirjallisuudesta.

Maailman terveysjärjestö (WHO) vastustaa IPCC:n bioenergiapolkua, koska se vaarantaa maailman ruokaturvallisuuden. Paljon puhuvaa on se, että YK:n ympäristöohjelma UNEP ei ole irtisanoutunut IPCC:n bioenergiatulevaisuudesta, vaikka se tuhoaisi kasvit ja eläimet ja tuhoaisi maapallon makean veden varat!

-----------------------------------------------------

ILMAVOIMIEN LENTÄJÄT ILMOITTANEET UFO-HAVAINNOISTA, MYÖS PORISSA

https://www.tapionajatukset.com/49

Mutta koska myös Suomessa on vallinnut tämä salaamisen kulttuuri koskien ufo-havaintoja, niin tästä syystä ilmavoimat sekä Finnair kiistävät kaikki ufo-havainnot, vaikka heidän lentäjänsä ovat niistä kertoneet julkisuuteen.

Ainoa lentäjän tekemä ufo-tapaus, jonka Suomen ilmavoimat on julkisesti myöntänyt sattui Porin lentokentällä vuonna 1969, jolloin lentäjä Tarmo Tukeva sai tehtäväkseen lähestyä tunnistamattomia valopalloja (yht. 7 kpl)  Fouga Magister lentokoneellaan. 

Valopallot lähtivät lopulta muodostelmassa lentoon kiihtyvällä vauhdilla, eikä suihkukoneella ollut lopulta mitään mahdollisuutta pysyä enää samassa vahhdissa. Hetkeä myöhemmin samat valopallot havaittiin Vaasan lentoasman tutkassa.

Suomen ufotutkijat ry:n pitkäaikainen ufotutkija Tapani Koivula kertoi muutama vuosi sitten, että Suomen armeija sekä rajavartiostolaitos olisivat tutkineet ufoja jo pitkään.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/09/usan-laivaston-lentajat-kertoivat-ufo.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HavaintojaUudestaMaailmanjrjestyksest+%28Havaintoja+uudesta+maailmanj%C3%A4rjestyksest%C3%A4%29

---------------------------------------------------------

23.9.2019

ILMASTOUSKOVAISTEN KULTIN STALINISTINEN MANIFESTI

https://fi.wikipedia.org/wiki/Manifesti

Manifesti (lat. manifestum ’julistus’ < manus ’käsi’ + festus ’kosketeltava’) on julkinen periaatteiden ja aikomusten kirjallinen ilmoitus, joka usein käsittelee poliittisia aiheita, mutta manifesti voi myös ilmaista kirjoittajansa elämänkatsomusta tai taiteellisia periaatteita. Uskonnollisista asioista kertovaa manifestia sanotaan uskontunnustukseksi. Myös tiettyjä historiallisia säädöksiä on nimitetty Suomessa manifesteiksi.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/09/nuoret-ilmastoaktivistit-stalinin.html

GRETA THUNBERG JA ILMASTOUSKOVAISTEN MANIFESTI

https://twitter.com/GretaThunberg/status/1175198609660399617

GRETA_JA_STALIN.jpg

"If you belong to the small number of people who feel threatened by us, then we we have some very bad news for you: This is just the beginning. Change is coming - like it or not" eli "jos kuulut niihin lukumääräisesti vähäiseen määrään ihmisiä, jotka tuntevat itsensä uhatuksi meidän taholtamme, silloin meillä on sinulle erittäin huonoja uutisia: tämä on vasta alkua. Muutos on tulossa - pidit siitä tai et".

GRETA_STALININ_JALANJALJILLA.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------

KUINKA KUKAAN SUOMALAINEN VOI SANOA, ETTÄ BURKINI ON VAIN PALA KANGASTA?

RIIKKA_PURRA_BURKINI.PNG

https://riikkapurra.net/2019/09/22/kuinka-kukaan-suomalainen-voi-sanoa-etta-burkini-on-vain-pala-kangasta/

http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/09/handmaids-tale-pornoa-feministisen.html

ISLAMISAATIO ETENEE

Ennen varsinaista blogitekstiä tiedotus:

Lauantaina 28.9.2019 klo 19:00 järjestetään Helsingissä Wake Up Finland (WUF) 2 –tapahtuma, josta saa lisää tietoa katsomalla youtubesta aiheesta kertovan trailerin. Videon avulla saa tietää keitä tapahtumassa esiintyy ja millä tavoin puheita pääsee kuuntelemaan. Ulkomaiset esiintyjät ovat iranilaisia henkilöitä, jotka ovat olleet vainottuja Iranissa johtuen lähinnä siitä, että he eivät ole islaminuskoisia.

Sitten varsinaiseen asiaan, islamisaation etenemiseen.

Useat punavihreiden ja valtamedian edustajat, kuten Helsingin Sanomien Kalle Silfverberg, pyrkivät toistuvasti väittämään, että islamisaatio on äärioikeiston keksimä termi. Silfverberg 7.9.2017: 

””Islamisaatio.” Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja ja presidenttiehdokas Laura Huhtasaari pääsi viljelemään äärioikeiston keksimää sanaa kahdesti Ylen tv-uutisissa torstai-iltana.”

Helsingin Sanomien toimittajan mielipidettä ei ole mitään syytä ottaa vakavasti, mutta sen sijaan on hyvä tiedostaa mitä käsitteellä islamisaatio tarkoitetaan.

-----------------------------------------------------------------------

11.9.2019

ONKO JUTAN KOMISSAARISALKKU AFRIKKASALKKU?

Jutta_021.jpg

Keskustelu käy kiivaana siitä, onko Jutta Urpilaiselle tyrkyllä oleva komissaarisalkku tärkeä vai ei.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/raukkamainen-heitto-jussi-halla-aho-jutta-urpilaisen-afrikka-salkusta-tuli-kuuma-peruna/d535b76d-b4b4-45fc-b43a-4dfd1b94c723

Urpilaisen salkku. Osa yhteiskunnallisista keskustelijoista pitää salkkua merkittävänä tulevaisuuden kannalta, toiset taas ovat pettyneitä.

Kuvakaappaus salkkukeskustelusta twitterissä

AFRIKKASALKKU_JUTALLE.PNG

Halla-aho Urpilaisen komissaarisalkusta: Taaskaan ei vastannut Suomen toiveita

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/halla-aho-urpilaisen-komissaarisalkusta-taaskaan-ei-vastannut-suomen-toiveita/7544472#gs.2hg3tn

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16034855/taloussalkku-meni-urpilaisesta-mama-africa?utm_id=kv-0001

https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/ymparistonsuojelu

SENSUROIMATON PÄIVÄRINTA: HUSU vs. RIIKKA PURRA

PURRA_HUSU.PNG

https://www.iltalehti.fi/iltv-paivarinta/a/a7f90aa1-d0cd-4704-a7bb-5c20622657

Päivärinnan haastattelu oli hyvä. Husun puheet saman toistoa, mitä hän on tuonut kirjoituksissaan esille, mutta Riikka Purraan en ollut aiemmin tutustunut.  Tämä haastattelu yllätti positiivisisesti, eikä ihme, että Purra on nouseva tähti perussuomalaisissa: nuori, kaunis, tyylikäs, sanavalmis ja fiksun oloinen nainen. Eittämättä tulee mieleen, että onko hän persujen seuraava puheenjohtaja?

Hupsu Hussein ei osaa mitään muuta kuin vinkua rasismista. Hän on Suomen pahin rasisti ja vihapuhuja.

Riikka Purra olisi voinut liiskata Husun jos läksyt olisi tullut luettua. Pärjäsi olosuhteisiin nähden hyvin.

--------------------------------------------------------------

5.9.2019

PERUSSUOMALAISTEN KANNATUS EDELLEEN KOHOAMASSA

Ylen gallup: Perussuomalaisten kannatus jo yli 20 prosenttiavihreät, keskusta ja vasemmistoliitto menettivät kannatustaan

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylen-gallup-perussuomalaisten-kannatus-jo-yli-20-prosenttia-vihreat-keskusta-ja-vasemmistoliitto-menettivat-kannatustaan/7536790#gs.1lup2i

https://yle.fi/uutiset/3-10954150

Perussuomalaisten kannatus on kohonnut Ylen kannatusmittauksessa 20,6 prosenttiin. Nousua edellisestä mittauksesta on yksi prosenttiyksikkö.

4.9.2019

NYHVERÖ ANTTI RINTEEN ”JOHTAMA” UUSKOMMUNISTINEN (MARIA OHISALO JA LI ANDERSSON) HALLITUS ESTÄÄ SUOMALAISTEN NORMAALIN LIIKKUMISEN JA MYÖS LIHANSYÖNNIN (kuten olen jo aikaisemmin sivullani ja medialle lähetetyissä postauksissani todennut)

VIHERMULKEROT JA UUSKOMMUNISTIT KANSALAISTEN AHDISTELIJOINA

Liikenteen verotus voi mullistua täysin – uudistuksen sorvaaminen alkoi, valmista 1.3. 2021

Tämän viikon maanantaina työnsä aloittaneen uunituoreen virkamiestyöryhmän tehtävänä on arvioida ”liikenteen nykyisen verojärjestelmän sekä muiden verokeinojen ja veronluonteisten maksujen toimivuutta ja vaikutuksia”.


Selkosuomeksi käännettynä valtiovarainministeriön johdolla sorvataan nyt siis suurta liikenneverouudistusta, jossa kokonaisverotuloista ei tingitä.

Eli tasan samaa tuttua, joskin matkan varrella eri vaiheita kokenutta verotus- ja päästövähennyshanketta, jonka eri toteuttamisvaihtoehtoja satelliittiseurantoineen kaikkineen on ehditty pallotella jo läpi lukuisten hallituskausien. Uutta on nyt se, että aiemmista vuosista poiketen selvittely on siirtynyt pois Liikenne- ja viestintäministeriöstä Valtiovarainministeriön johdettavaksi ja siten selkeästi verokärkiseksi.

-----------------------------

HESARIN AKKASEN TYPERÄ ”ANALYYSI” , SANALLA SANOEN PROPAGANDAA

Akkasen akan poika murjaisee jutussaan seuraavan ”älynväläyksen”:

Perussuomalaisten viimeisin gallup-suosio (20 %) johtuu siitä, että heillä on karismaattisen johtajan luotsaama kansanliike, jossa rivijäsenten osoittama ihailu johtajaansa kohtaan muistuttaa uskonnollista lahkoa!

Kannattaisi Akkasen akan pojan miettiä sitä, että hän itse kuuluu vihervasemmiston kuplaan ja ilmastouskovaisten lahkoon sekä kaiken lisäksi Hesarin propagandan tuottajiin, joille ilmastorealistit (ilmastoskeptikot) ja persut ovat propagandan ja typerien ”analyysien” kohteita!

Akkasen akan pojan ainoa oikea toteamus on jutun paperilehden lopussa: ”kyllä kansa tietää”.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/09/akkasen-analyysi.html

”Helsingin Sanomien Juha Akkanen pohdisteli tänä aamuna syitä perussuomalaisten menestykseen. Kirjoitus oli sikäli valaiseva, että se kertoi karulla tavalla kuinka suomalaiset politiikan kommentaattorit ovat pihalla tosiasioiden suhteen - vai koettavatko he tehdä propagandaa nousussa olevaa poliittista voimaa kohtaan”.

LUKIJAKOMMENTEISTA KERÄTTY

”Tietysti Halla-ahon asiapitoisella, perustelevalla ja rauhallisella esiintymiselläkin on osuutensa menestykseen, mutta suurimmat syyt taitavat löytyä muualta ja ne syyt eivät löydy niinkään perussuomalaisten hyvyydestä kuin muiden puolueiden huonoudesta. Niitä äänestäjiä karkottavia asioita ovat mm. naiivi maahanmuuttopolitiikka, julkisen sektorin paisuttaminen ja verojen korottaminen, ilmastonmuutoshysteria, pyrkimys ideologisesti värittyneeseen oikeudenkäyttöön ja sananvapauden kaventamiseen”.

”Tämäkin Akkanen on ikänsä seurannut politiikkaa, ja kirjoittelee aivan höpöjä. Onko kyseessä tyhmyys vai jonkinlainen tarkoitushakuisuus”

”Pakko se on jotakin vääntää, koska haave punakaartin kostosta elää”.

”Yleisemminkin vasemmistolaisilta toimittajilta puuttuu kyky analysoida heidän itse kannattamansa politiikan seurauksia ja sitä, kuinka nämä saavat aikaan tyytymättömyyttä suuressa osassa ihmisiä.

Tämä johtuu osin siitä, että heidän kannattamansa politiikka on osin uskonnon kaltaista eli itsessään hyvää ja eettistä ja sitä vastustavat tahot ovat tavalla tai toisella joko pahoja tai harhautettuja ihmisiä”.

”Halla-ahon ja muiden puoluejohtajien välissä on arvokuilu. Jussi on isänmaallinen ja rehellinen. Tätä eroa eivät akkaset ja kakkaset tajua”.

”Halla-ahon suosio perustuu nimenomaan siihen, että hän puhuu asiaa, eikä sitä poliitikoille tyypillistä turhaa puhetta ja kannanottoja joka jeesuksen asiaan pisteiden kalastamisen toivossa”.

-----------------------------

ILMASTONMUUTOS: https://www.uusisuomi.fi/aiheet/ilmastonmuutos

https://www.uusisuomi.fi/raha/289588-st1n-mika-anttonen-pelkaa-katastrofi-kehittymassa-syyna-sahkoautoilu

Energiayhtiö St1:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen pelkää, että sähköautoilun takia maailmalla on kehittymässä akkukatastrofi.

”Nyt puhutaan paljon Amazonin metsäpaloista ja sademetsien häviämisestä, mutta myös Afrikassa hakataan paljon metsää, kun uusia kobolttikaivoksia avataan.”

------------------------------------------------------------------------------

FMI-TUTKIMUSPROFESSORI: ILMASTOENNUSTEET OVAT EPÄTÄYDELLISIÄ ( silti media revittelee maailmanlopun otsikoilla)

Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori Ari Laaksonen: llmastoennusteet ovat ongelmallisia ja mallit ovat epätäydellisiä

https://www.ossitiihonen.com/2019/08/29/ilmatieteen-laitoksen-tutkimusprofessori-ari-laaksonen-llmastoennusteet-ovat-ongelmallisia-ja-mallit-ovat-epataydellisia/

Lainaus yllä olevasta

”Törmäsin juuri keskusteluun, jossa Ilmatieteen laitoksen tutkimusprofessori suoraan kertoo ilmastoennustamisen vaikeuksista. Kyseessä oli keskustelu ENSO:sta, joka on El Niño–Southern Oscillation, eli Tyynenmeren eteläisen merivirran vaihtelu. Otsikkokuva on tästä ENSO:sta.

Miksi tämä asiantuntijoiden keskuudessa itsestäänselvyys ongelmista ja epävarmuuksista ennustamisessa on merkittävää? Siksi, että valtavirran tutkimusyhteisö ei sitä esille tuo ja media revittelee maailmanlopun otsikoilla”.

YLE: ILMASTONMUUTOS JA LIHANHIMO SYTYTTÄVÄT METSÄPALOJA?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/miksi-yle-syyllisti-suomalaisia-vaikka.html

Miksi Yle syyllisti suomalaisia, vaikka olisi pitänyt kehua?

https://yle.fi/uutiset/3-10936693

Yle teki joitakin aikoja sitten lanseeraamallaan rasittavalla tavalla luettavan jutun maailmaa riivaavien metsäpalojen syistä. Niissä se löysi kaksi jo annalta arvattavaa syytä: ilmastonmuutoksen ja eurooppalaisten lihanhimon

Ylen ilmastopropagandan tuottajat kai kuvittelevat, että viime vuosisadan maailmanlaajuinen lämpönousu (noin 1 astetta) ja 2000-luvun ”mahtava uusi ennätys” tänä vuonna (+0.04 astetta) sytyttävät maapallon metsät tuleen.

Eivät näköjään ymmärrä, että suurin osa maastopaloista ja metsäpaloista johtuu avotulen tahallisesta ja tahattomasta lämpötilasta. Sanalla sanoen, tarkoituksellisesta metsän polttamisesta maatalouden ja karjan kasvatuksen alueiden lisäämisestä, huolimattomasta nuotioiden ja muun tulenkäytön aiheuttamana, tupakan tumppin heittelystä sekä tietysti salamoinnista.

Ei yhden tai puolentoistakaan asteen lämpönousu (ilmastonmuutos) sytytä itsessään yhtään mitään!

Saati sitten lihanhimo, ymmärrän tuon termin kyllä hieman eri tavalla (jota en nyt sen kummemmin tässä käsittele!).

-----------------------------------------------------------------------

27.8.2019

SISÄMINISTERI MARIA OHISALO EI OLE TEHTÄVIENSÄ TASALLA.

JIHADISTI_MARIA.jpg

Porvoon yllättävälle (suomalaistaustaiset rikolliset) ampumiselle ei voi kukaan mitään, mutta kuitenkin erästä seikkaa on syytä tarkastella:

Sisäministeri Maria Ohisalon mielesta, jihadisti-kurkunleikkaajat ja muut maahamme tunkeutujat ovat tärkeämpiä kuin suomalaiset:

Sisäministeri Ohisalo: Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/58fddc94-a6a7-4c09-b852-6ae22add7f9c

Suomessa on runsaat 7 000 vähintään yhden kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa. He ovat kirjoilla vastaanottokeskuksissa, ja maahanmuuttoviraston (Migri) mukaan pääosa heistä on laillisesti maassa.

Lisäksi Suomessa on eri arvioiden mukaan useita tuhansia laittomasti maassa olevia, eli niin sanottuja paperittomia, ulkomaiden kansalaisia.

HAASTETTELU

Sisäministeri Maria Ohisalo, paljonko Suomessa on tällä hetkellä laittomasti maassa olevia?

  • Viimeisin arvio maahanmuuttoviraston mukaan on noin 2 000 henkilöä

IL:n haastattelu paljasti, ettei Maria Ohisalo ole tehtäviensä tasalla

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/08/iln-haasatattelu-paljasti-ettei-maria.html

”Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) linjasi eilen, että "turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle". Tämä siis tilanteessa, jossa tätä oikeutta käytetään kansainvaellukseen, jonka päätarkoituksena on tulijoiden elintason kohottaminen muuttamalla leveämmän leivän perässä Eurooppaan.

Asiasta uutisoineen Iltalehden toimittaja teki ministerille kerrankin oikeita ja suoria kysymyksiä. Ja ministeri kiemurteli ja kieltäytyi näkemästä nykyaikaisen kansainvaelluksen aiheuttamia ongelmia: turvallisuusuhat johtuivat hänen mielestään tulijoiden marginalisoitumisesta eikä hän suostunut näkemään edes heidän järkyttävän suuressa osuudessaan seksuaalirikoksissa mitään erikoista”.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.8.2019

ÄÄRIVASEMMISTO ISKEE HALLITUKSESTA (poliisiministeri Maria Ohisalo) ja ”NORSUNLUUTORNISTA” ( professori Martin Scheinin) muslimi-jihadistien terroriteot ”unohtaen”.

FEMINISTIJIHADISTI_OHISALO_2.jpg

FEMINISTIJIHADISTI_OHISALO_22.jpg

Maria Ohisalo: ”Turvallisuuden tunnetta pyritään rapauttamaan tarkoituksella - Emme saa antaa sijaa äärioikeistolaisille aatteille”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/288238-maria-ohisalo-tturvallisuuden-tunnetta-pyritaan-rapauttamaan-tarkoituksella-emme-saa

Jihadisti-feministi-ministeri ja köyhyystutkija Ohisalon mielenköyhyys:

Ohisalon mukaan äärioikeistolaiset ryhmittymät pyrkivät käyttämään Turun puukotuksen vuosipäivää oman vihamielisen ja väkivaltaisen sanomansa levittämiseen. 

https://rodionr.vuodatus.net/lue/2019/08/ohisalo-jihad-feminismin-tiella

Lukijakommentti kertoo karulla tavalla, miten poliisiministeri (turvallisuudesta puhuessaan ) on täysin ylittänyt valtuutensa ja osoittaa uskomatonta mauttomuutta:

No niin, Huti-Maisa alkaa päästä vauhtiin!

Tähän astih kun on kuultu juttua lähinnä ilmastonmuutoksen torjumisesta, raha-automaattipelien riistämisestä vanhuksilta elämänsä ehtoon viimeisinä harvoina iloina (miehillähän se suurin ilo on, että pystyy ylipäänsä virtsaamaan jotenkin), köyhistä ja sensellaista, mikä ei millään tavalla kuulu sisäisen turvallisuuden ministerin toimialaan.

Mutta:
pian ministerinvalan jälkeenhän Huti-Maisa kiekaisi riemukkaasti ettei pelkää natseja, joten antaa heidän tulla vain!
Huti-Maisan ja kumppaneiden on ollut ja on edelleen aavistuksen veran hankalaa löytää niitä natseja. Vaan eipä haittaa:
sellaisiksihan kelpaavat kaikki, jotka eivät ole joka asiasta samaa mieltä Hippivihreän puolueen nuorten naisten kanssa.

Johan siinä on kylliiksi, natsismia, fasismia, rasismia ja kaikkea muuta epäkivaa, jota vastaan taistella. Ja mikäpä on taistellessa, kun taustavoimia piisaa koko poliittisen, hallinnollisen ja mediaeliitin täydeltä.

”Tuo kirjoitus on kuitenkin suunnattu kaikkia vähänkin EU: ta ja maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia suomalaisia vastaan”.

POLIISIMINISTERI MARIA OHISALO DEMONIJAHDISSA

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2019/08/ministeri-demonijahdissa.html

Mikä sitten on se päivitetty äärioikeistolaisuus jonka hiljentämistä Ohisalo peräänkuuluttaa?

VASEMMISTOLAISET PROFESSORIT (Martin Scheinin) VOIVAT KIRJOITTAA OMILLA NIMILLÄÄN

http://sinenmaa.blogspot.com/2019/08/martin-scheinin-professorit-rasisteina.html

Oikeistolaiset proffat ovat vihervasemmiston (UUSKOMMUNISTIT) mielestä rasisteja, natseja tai fasisteja ja tätä poliisisiministeri MARIA OHISALO TUKEE HALLITUKSESTA KÄSIN!!

PROFESSORIT PROPAGANDAN ÄÄNITORVINA (tai pelkästään torvina)

http://outimara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279724-professoreiden-ja-tutkijoiden-puolueettomuus

Oletteko nähneet ihmisoikeusprofessorin Martin Scheinin viiltävää analyysiä kansanedustaja Al-Taeen toimista? Kertokaa toki, jos sellainen löytyy. Itse en ole sellaiseen törmännyt, vaikka olen melko aktiivinen somen ja uutisten seuraaja. Myös tutkija Oula Silvennoisen analyysit Usan terrori-iskuista loppuivat kuin seinään, koska tekijät eivät vissiin olleetkaan natseja. Nämä herrat tutkintoineen edustavat mielestäni vain sen yhden kannan tutkimusta. Eihän siinä mitään. Ja puolukannoista. Toinen entinen kommunisti, toinen vihreä kansanedustajaehdokas vuosimallia 2019. Luuletteko, että heidän analyysinsä ovat puolueettomia ja objektiivisia?

KIRJOITTANUT

Outi Mara

OUTI_MARA.jpg

Joensuu

Perussuomalaiset

Äippä, joka haluaa turvallisen maan ja maailman lapsilleen sekä kanssakulkijoille.

Näytä koko profiili

MARIA OHISALO EI PYSTY VIHERPESEMÄÄN eli MUUTTAMAAN TOTUUTTA

Maria Ohisalo https://www.vihreat.fi/blogit/maria-ohisalo/2019/08/luottamus-peittoaa-v... miksi häpäiset Turun terrori-iskun uhrien muiston vähättelemällä heihin kohdistunutta rikosta? Sinä yrität häpeilemättä muuttaa totuutta ja kääntää terrori-iskun puukkoiskuksi. Satuttaako totuus sinua niin paljon, että et kykene puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä?

http://maurikokkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279712-totuutta-et-maria-ohisalo-pysty-viherpesemaan

-------------------------------------------------

Tässä hieman REALISMIA ”ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen”

IPCC:n HARMI: AURINKO SELITTÄÄ MERENPINNAN VAIHTELUITA

Tänään näyttää olevan hyvä ilmastonmuutospäivä US:n kirjoitusten määrän perusteella. Nämä US:n kirjoitukset asiasta ovat pääsääntöisesti skeptikkojen tekemiä, jotka kyseenalaistavat ns. virallista konsensus-totuutta ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta. Hyvä niin, koska valtamedia ei anna tilaa muille tuloksille ja käsityksille.

Tässä kirjoituksessa esitän israelilaisen tutkijan Nir Shavivin kolme kuvaa. Ilmastoasioita seuraavat tietävät, että Shaviv on yhdessä tanskalaisen Svensmarkin kanssa julkaissut useita tutkimuksia auringon ja kosmisen säteilyn vaikutuksista ilmastonmuutoksessa. He ovat piikki IPCC:n lihassa, koska IPCC:n mukaan aurinko on tähti, jonka säteilyn voimakkuus ei juurikaan vaihtele ja siksi sen säteilymäärää kutsutaankin nimellä aurinkovakio, joka on n. 1360 W/m2. Tämän ”vakion” taso tosin vaihtelee eri datalähteiden mukaan välillä 1360-1368 W/m2, mutta se ei ole tässä oleellista.

Oleellista on, että aurinkovakio ei ole vakio, vaan vaihtelee lyhyen ajan eli n. 11 vuotisen aurinkosyklin ja pitemmän ajan jaksoissa. IPCC:n mukaan auringon vaikutus on ollut vain 0,05 W/m2 kokonaismuutoksesta 2,34 W/m2 eli 2,1 % ajanjaksolla 1750 – 2011.


Kuvassa 1 Shaviv esittää merenpinnan muutoksen ja ”aurinkovakion” vaihtelun välille 1920-2000. Silmällä näkee yhtäläisyyden eli korrelaation


KATSO KUVAT TÄÄLTÄ:

http://aveollila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279749-aurinko-selittaa-merenpinnan-vaihtelua-ipccn-harmiksi

IPCC SAA VOIMAKASTA KRITIIKKIÄ

https://www.ossitiihonen.com/2019/08/14/politisoitunut-ilmatieteen-laitos-kieltaytyy-julkisesta-tieteellisesta-vaittelysta-ja-osa-henkilostosta-haikailee-vallankumousta/

”IPCC saa tällä hetkellä voimakasta kritiikkiä monesta suunnasta, Suomessa ja kansainvälisesti. Maailmalla on tuhansia ja taas tuhansia tutkijoita ja tutkimuksia, joissa ilmastonmuutoksen todetaan olevan luonnonilmiö. Italialaiset tieteilijät tekivät tuoreen julkilausuman, jossa he sanovat, että ”hiilidioksidin vaikutusta on perusteettomasti paisuteltu, eivätkä katastrofiennusteet ole realistisia”. Suomen ilmastotutkijat sen sijaan allekirjoittelevat julistuksia, joissa he manaavat vallankumousta.”

ILMASTOTIEDE

Ilmastotiede-blogisti kirjoitti pitkän analyysin XR-liikkeestä:

https://ilmastotiede.wordpress.com/2019/03/28/extinction-rebellion-ilmastotempauksissa-ei-ole-kyse-ilmastosta/

XR-liikkeen manifestin allekirjoittajat löytyvät (ainakin vielä toistaiseksi) täältä: https://t.co/7cLVe12xPm?amp=1

Ilmatieteen laitos vaatisi suursiivouksen ja paluun rehellisen tieteen pariin.

EXTINCTION_REBELLION_2.PNG

EXTINCTION_REBELLION.PNG

-----------------------------------------------------------------------

IPCC myöntää globaalin vihertymisen ja CO2-lannoituksen

https://roskasaitti.wordpress.com/2019/08/14/ipcc-myontaa-globaalin-vihertymisen-ja-co2-lannoituksen/

”IPCC:n tuoreesta maankäyttöraportista on uutisoitu Suomessakin (Linkki), esimerkkinä Yle (Linkki). Uutisointi on nähdäkseni noudattanut samaa uhkapainoitteista linjaa, millä IPCC:kin on. Ettei voi pelkästään uutisoijia moittia. Mitä maankäyttöön ja maa- sekä metsätalouteen tulee, niin onhan maaperässä enemmän hiiltä kuin ilmakehässä, että toki sillä ja sen käytöllä on merkityksensä.

Siirryn kuitenkin optimistisempaan tarkasteluun WUWT-sivustoa peesaten (Linkki). Siinäpä se olisikin tämä blogi, mutta kun minusta blogin kirjoittamisen pitää aiheuttaa vaivaa, niin jatkan. Ensiksikin huomautan, että tuossa Eric Worrallin artikkelissa ja sen kommenteissa on paljon tietoa, mutta ilmeisesti myös yksi ehkä tahallinen vääristely (nimimerkiltä Old England). Tutkimusta, jonka mukaan kasvien hiilinielu olisi jo ylittänyt fossiilihiilipäästöt, ei löydy. Sensijaan mm. maininta maaperän hiilestä ja laidunmaiden viljelyskelvottomuudesta ovat aloitusta täydentävää tietoa.

Kun katsoo IPCC:n raportin lukujen otsikoita, sieltä löytyy aavikoituminen, muttei vihertymistä. Kun tätä vertaa sitten luvusta 2 löytyvään tekstiin, niin uhkapainotteisuus on hyvä selitys otsikkovalinnalle”.

ILMASTOTUTKIJA JUDITH CURRY: LÄMPENEMISTÄ JO 400 VUOTTA

https://roskasaitti.wordpress.com/2015/11/16/curry-ehdottelee-400-vuotista-lampenemista/

”Judith Curry on vaivautunut kirjoittamaan blogiartikkelin (Linkki), jossa hän ehdottelee ilmaston lämpenemisen jatkuneenkin jo 400 vuotta. Hänen tarinansa alkaa IPCC:n AR5-raportin kuvasta FAQ 10.1 Figure 1. Hän näkee siinä mallien eroa havainnoista vuosijaksoilla  1910…1940, 1940…1970 ja vuodesta 2000 eteenpäin. Vertaamalla hiilidioksidipitoisuuden muutosta lämpenemisjaksolle 1910…1940 hän tulee päätelmään, ettei se selitä tuon jakson lämpenemistä. Curry mainitsee stadionaaltohypoteesinsa”.

------------------------------------------------