Share |

EVOLUUTION TODISTEET (Evolution Theory)

Ihmeteltyäni aikani suomalaisten tietämättömyyttä (biologisesta evoluutiosta) ja jenkkien (kreationistien) harhatietomuseota, löysin asiasta upean jutun ja sitä kautta evoluution todisteet! Täällä esitetään kymmenen (MYÖHEMMIN) tieteellistä faktaa siitä, että Universumi, Aurinko, Maapallo ja Elämä eivät tosiaan ole 6 000 vuotta vanhoja, vaan paljon, paljon vanhempia! Sanalla sanoen, evoluutioteoria on tosi, vaikka vain noin 70% suomalaisista uskoo siihen (ja kreationistit näin itsepäisesti  väittävät hyväksymättä tai ymmärtämättä tieteellisiä tosiasioita ja tutkimuksia). 

Kun aikani riittää (tulevaisuuden tiede ja erityisesti takyonien teoriat vievät aikansa), kommentoin niitä suomeksi (eiköhän kaikki kuitenkin ymmärrä englantiakin). Suomennos ja siihen kommentit tulevat jossain vaiheessa. On vähän niinkuin pakko, ettei käy Suomessakin kuten Jenkkilässä: esimerkiksi Floridassa (Polk County) opetetaan ID/kreationismia kouluissa. Lue lisää täältä (November 21, 2007). Sehän on sama kuin jos kemian tunnilla opetettaisiin alkemiaa (kullan valmistus muista alkuaineista), fysiikan tunnilla astrologiaa (tähdistä ennustaminen) tai matematiikan tunnilla numerologiaa (lukujen merkitykseen uskominen). LOL, ellei asia olisi niin surullinen. 

Understanding Evolution (tietoa opettajille!).

Lue täältä, mitä teoria (Evolution Theory) tarkoittaa tieteessä.

MYÖHEMMIN siis ilmestyy 10 TIETEELLISTÄ FAKTAA, jotka osoittavat, että BIOLOGINEN EVOLUUTIO on tieteelisesti todistettu.  Sitä ennen voit lukea Kemiallisesta evoluutiosta.