Share |

Eroskohu "Neljännessä Valtakunnassa"

_____________________________________________________________________________

NELJÄTTÄ VALTAKUNTAA ETSIMÄSSÄ.

Suomen "neljännen valtakunnan" ministerit: Kaikki kotona?

--------------------------------------------------------------------------------------

HELENA ERONEN, ”NELJÄNNEN VALTAKUNNAN” BLOGGAAJA

Suomen ”Neljäs Valtakunta” on DDR eli pääministeri Jyrki Kataisen ”Demokraattisen Diktatuurin Rakennelma”.

Yhden totuuden fasistisen Suomen kaksinaismoraalia: kauhistellaan (kuvitteellista!) natsikortin vilauttamista.

VIDEO ”Korkojen kera” TV-ohjelmasta (20.4.2012), Helena Erosen ”haastattelu”.

helenae7.jpg

Helena Eronen

------------------------------------------------------------------------------------------

Oma kommenttini US/Markku Huuskon blogissa

SATIIRINEN PAKINA ON PAKINA , EI  EHDOTUS (MEDIAN VÄÄRISTELY) TOIMINTAMALLIKSI
Olen Helena Erosen blogin säännöllinen lukija ja ymmärrän tämän terävän naisen kirjoituksen pointin:
Satiirinen pakina, sisältää sarkasmia ja mustaa huumoria (kuinka hyvää tai huonoa, arviointi on lukijan).

Media kuitenkin käsittelee asiaa omasta ”arvo”maailmastaan käsin. Esimerkiksi useilla valtamedian nettisivuilla on  ”tutkivaa journalismia” siitä, kuka julkkisnainen on vilauttanut ja mitä. Nyt sitten Turun Sanomat on vajonnut samalle tasolle ja saatiin pakinasta ahaa-elämys:  blogi-kirjoituksessa vilautettiin natsikorttia!  (ehkäpä TS:n toimituksessa oikea käsi refleksinomaisesti nousi ensin  heil-tervehdykseen, sitten tajuttiin ”mikä juttu”  siitä saadaan aikaan!).

Kun elokuvaohjaaja Kaurismäki ”vilauttaa” haastattelussaan miljoonien rikkaiden tappamista ”maapallon pelastamiseksi”, ei  häneltä peruuteta akateemikon arvoa tai tehdä tutkintapyyntöä. Media vain hymistelee, taiteilijat vain nyt ovat tuommoisia.

Jos kansanedustaja Hakkarainen olisi näin (tappamisesta) sanonut, Suomessa olisi jo ”sota”.

Kuka siis sanoa ja mitä?  Saako esim, ”Loka” Laitinen kirjoittaa pakinoissaan ”mitä tahansa”, kun ei ole poliitikko?

Median tarttuminen asioihin (pakinat, blogit, haastattelut ym) ovat siis valikoiva, se ratkaisee kuka sanoi, ei se, mitä sanotaan.

Nyt (lähes) jokainen ”itseään kunnioittava media” kertoo, että kyseessä oli EHDOTUS (satiirinen pakina ”muuttuikin” toimintamalliksi).  Voi pyhä yksinkertaisuus, onko toimittajien taso näin alhainen, että lähdetään heti tilaisuuden tullen VÄÄRISTELEMÄÄN asioita!

Summa summarum:

Jokainen täyspäinen ihminen tajuaa, ettei Helena Erosen blogissa kaivettu esiin natsikorttia (tai edes hihamerkin ehdottamista), kyseessä on satiirinen pakina.

Pakinoiden kirjoitus on sallittua koska Suomessa on sananvapaus.
----------------------------------------------------------------------------------------

VALTAMEDIAN KEHITTÄMÄ EROSGATE

http://patriootti.blogspot.com/2012/04/eronen-voitti-mutta-kuka-havisi.html

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/121821-poliisi-vihjasi-rikoksesta-helena-eroselta-paasi-nauru

http://takkirauta.blogspot.com/2012/04/huumorintajuttomien-tosikkojen-maa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Takkirauta+%28Takkirauta%29

”Ei hyvänen aika Erosen teksti vahingoittanut Suomen mainetta ulkomailla. Suomen mainetta ulkomailla vahingoitti huumorintajuton valtamedia, joka ei ymmärtänyt satiiria vaan otti Erosen satiirin todesta ja teki siitä ison haloon - juuri täsmälleen kuten tyhmät ja ahkerat tekevät! Ja kaupan kukkuna sitten desantti... ei kun siis dosentti Herostratos (lingvistikko Bravon käyttämä termi), joka on tehnyt Erosen tekstistä tutkintapyynnön, aiheena "kiihotus kansanryhmää vastaan".

”Tyhmät ja ahkerat poliitikkomme, journalistimme ja vaikuttajamme laukovat tuollaisia parodiahorisontin ylittäviä aivopieruja niin että pahaa tekee. Ilmeisesti on vain niin, että poliitikkomme kertakaikkiaan elävät siellä eristeisessä saapasnahkatornissaan ja ovat kertakaikkiaan kyvyttömiä näkemään että mikä on totta ja mikä on satiiria. Sekä puolustusministeri Stefan Wallinin, pääministeri Jyrki Kataisen että liikenneministeri Merja Kyllösen sekoiilut viittaisivat siihen suuntaan.”
”Suomea hallitsevat öykkärit, kukkahattutädit ja koppalakkisedät. Joilta puuttuu huumorintaju aivan täysin, jotka eivät ymmärrä satiiria ja joilla on ilmeisen alhainen älykkyysosamäärä. Tyhmä ja ahkera on kaikkein tuhoisin mahdollinen yhdistelmä, ja sekä Eduskunta että varsinkin valtamediamme tuntuvat olevan tyhmiä ja ahkeria.”

Helena Eronen median (lehdet ja TV) fasististen toimittajien silmätikkuna

http://elina.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103187-tsuhnalaisen-fasismin-irve

”Turun Sanomien vääristelty uutisointi levisi kulovalkean tavoin totena suomalaisessa valtamediassa  Ylen pääuutisia myöten.  STT tiivisti  turkulaisen toimittajan harhaanjohtavan artikkelin tarkistamatta lähdemateriaalia ja levitti sitä uutisena ulkomaiselle medialle  kiihottaen muun muassa venäläisiä, ukrainalaisia, unkarilaisia,  azerbaidshanilaisia ja muita lukijoita vihaisiin kannanottoihin suomalaista kansanryhmää vastaan.”

http://suuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103195-turun-sanomat-aiheutti-suomelle-ulkopoliittista-vahinkoa

”Alkuperäisen puheenvuoron kirjoittaja, Helena Eronen, on ollut viime vuorokaudet aikamoisen grillauksen alla. Aika kohtuutonta kenelle hyvänsä vastikää taviksesta kansanedustajan avustajaksi hypänneelle ihmiselle. Samaten aika kohtuutonta grillausta hänen esimiehelleen, James Hirvisaarelle.
Entäs, mitä tapahtuu valehtelijalle. Pääseekö väärän metakan aiheuttanut Turun Sanomien toimittaja luistamaan valehtelustaan, kuin koira veräjästä ? Vaikka näköjään valehtelullaan aiheutti Suomelle jopa ulkopoliittista vahinkoa.

Harvinaisen munattomaksi toiminta tekee TS jutun kirjoittaminen anonyymiuden takaa. Ei edes omalla nimellään raukka uskaltanut. Lähipiiri taputtelee tätä anonyymiä valehtelijaa olkapäille: Hyvin tehty. Saimme lukijoita ja saimme taas kerran leimattua tätä yhtä "etnistä" ryhmää huonoon valoon. Vaikka sitten tällä kertaa jopa Suomen ulkopoliittisen kustannuksen varjolla.”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/121719-hihamerkkiblogin-kirjoittaja-eronen-%E2%80%9Dkaru-todellisuus-lavahti-silmille%E2%80%9D

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/121709-raivo-%E2%80%9Dhihamerkkikohusta%E2%80%9D-%E2%80%93-tyly-tuomio-lehtiotsikoille

http://jannekuusi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/102999-satiirin-vai-valehtelun-sananvapaus

http://simonelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103004-turun-sanomien-toimituksen-t%C3%A4ytyy-kantaa-vastuu

http://ohohupsis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/102984-hlvetinmoinen-sokora

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/102975-huonoja-vitsej%C3%A4-ja-huonoa-uutisointia
--------------------------------------------------------------------------------------------