Share |

POLITIIKKA JA ILMASTO 2020

________________________________

9.2.2020

”KUNNIANHIMOINEN” FIN-HALLITUS EI TUNNU YMMÄRTÄVÄN TAI HUOMIOIVAN FAKTAA: Suomen kasvihuonepäästöt ovat vain ja ainoastaan TUHANNESOSA (0.1 prosenttia) maailman päästöistä. UUSKOMMUNISTISEN HUULIPUNAHALLITUKSEN ILMASTOHÖLMÖILYT

Suomessa nykyinen hallitus on julistanut ilmastonmuutoksen ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen tärkeimmäksi tehtäväkseen. Sen rinnalla suomalaisten elinolosuhteilla ei ole mitään väliä, jotta poliitikot voivat kansainvälisissä kokouksissa esiintyä suurina sankareina. Halutaan olla maailman ykkönen !

”Suomen osuus maailman hiilidioksidipäästöistä on jo nyt laskeva ja määrältään olematon, mutta se ei riitä viherkommunististen poliitikkojen identiteettikouhotukseen. Suomen pitää olla maailman paras ja siinä ei suomalaisten kohtalolla ole mitään merkitystä”.

Oheiseen artikkeliin on koottu joitakin seurauksia tästä politiikasta.

https://oikeamedia.com/o1-131400HIILIPUNAHALLITUKSEN UHRIT

”Ihmeen rauhallisesti suomalaiset tuntuvat marssivan teuraaksi. Viime aikoina on ollut näkyvissä hermostumista asiassa. Useiden perinteisten puolueiden kannatus on romahtanut ja erityisesti maaseudun puolestapuhujaksi julistautunut keskusta on syöksymässä kuiluun. Ilmeisesti kannattajille ei enää riitä, että puheenjohtaja sovittelee eri keskustelutilaisuuksiin huulipunan väriä ja korkokenkiä ja hokee kymmentä puoluetoimiston opettamaa fraasia”.

https://moottori.fi/liikenne/jutut/politiikkapaperi-hallituksen-paastotavoitteet-voimistaa-maaseutujen-autioitumista/?fbclid=IwAR1JuwU00u-MKm6tK6IeDsjQCiltQC5PTf8Wi1fEWS6YTvEqEwDC1mi20ZE

------------------------------------------------------------------------------

EU:n ilmastotavoitteiden toteutuminen on Kiinan käsissä!

https://vapaakulkija.wordpress.com/2020/02/08/eun-ilmastotavoitteiden-toteutuminen-on-kiinan-kasissa/

EU:n itselleen asettamien ilmastotavoitteiden toteutuminen ei ole unionin päättäjien käsissä. Kiina tulee määräämään missä, miten ja koska niin EU, kuin Suomi saa liikenteeseen riittävät määrät haluamiansa sähköautoja, joita vauhdittaa uusiutuva energia. Valitettava tosiasia on että EU ja Suomi ovat energia– ja raaka–aineköyhinä suurten armoilla, eikä tähän kuvioon sovi uutta silkkitietä rakentavan supervallan kanssa kärhämöinti.

-----------------------------------------------------------------

Vihervasemmisto ja maaseudun kurittaminen

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2020/02/vihervasemmisto-ja-maaseudun.html

-------------------------------------------------------

8.2.2020

ELÄKKEELLÄ OLEVA ILMATIETEEN LAITOKSEN YLIMETEOROLOGI JA SATAKUNNAN KANSA KERTOVAT TOTUUDEN (TOISIN KUIN HESARI) ILMASTONMUUTOKSEN VAIKUTUKSISTA MAAPALLON ERI ALUEILLA

FMI:n ylimeteorologi uskaltaa avata suunsa vasta eläkkeellä ja kertoa muutakin kuin virallista ”totuutta” ja ihmisen ”syyllisyyttä” ilmaston lämpenemiseen.

JÄITÄ HATTUUN ILMASTOASIOISSA

Entinen ylimeteorologi jarruttelee: Jäitä hattuun ilmastoasioissa – pohjoisilla leveysasteilla on monenlaisia ilmastoja, ja Kanadassa pakkaset paukkuvat edelleen

https://www.satakunnankansa.fi/a/a59a621a-14f2-4034-97e8-50493c16e122?_ga=2.214823954.483853851.1581061356-299462978.1581061356

Tänä talvena Suomessa kuten muuallakin Pohjoismaissa ja Baltiassa sade on tullut paljolti vetenä ja maa ollut laajalti musta. Yhtä pohjoisessa Kanadassa talvi on sen sijaan ollut ihan toisenlainen. Sääennustuksissa Kanadan etelärajaa myöten on annettu äärimmäisen pakkasen varoituksia muistuttaen, että paljas iho paleltuu minuuteissa.

Pakkanen on Kanadassa yltänyt Berliinin leveysasteilla paikoin jopa –45 asteeseen ja Parkanon–Mikkelin tasalta pohjoiseen yli –50 asteeseen. Silloin kun viima on pakkaslunta pöllyttäessään vienyt näkyvyyden olemattomiin, on varoitettu, että ulkosalla olo on hengenvaarallista.

Lapin tasalla, missä ei ole lainkaan metsää hillitsemässä tuulen hurjuutta, on tänä talvena esiintynyt jopa –68 asteen "wind chill" -arvoja, jotka kuvaavat pakkasen purevuutta tuulen vaikutus huomioiden.

Vaikka talvi osassa Suomea on ollut paljon tavallista leudompi ja ero Kanadaan nähden tavallista isompi, on muistettava, että Kanadassa talvet ovat keskimäärinkin 15–20 astetta kylmempiä kuin samoilla leveyksillä Euroopassa.

Uutisissa puhutaan yleensä sääilmiöiden aiheuttamista tuhoista irrallisina tapahtumina yhdistämättä niitä alueiden ilmastoihin ja yhteiskuntiin. Esimerkiksi ääripakkaset ovat Kanadassa osa kansallista identiteettiä, ja niihin on totuttu sopeutumaan. Kun tällaiset pakkaset joskus pullahtavat Yhdysvaltojen puolelle, on yhteiskunta sekaisin.

Media on täynnä uutisia Yhdysvaltain sääasioista, mutta Kanada loistaa poissaolollaan, eikä Siperiastakaan puhuta.

Pohjoismaat erottuvat omaksi alueekseen, jolla talvien leudontuminen näkyy voimakkaasti toisin kuin paljon kylmätalvisemmassa Kanadassa, kirjoittaa Ilmatieteen laitoksen ylimeteorologin työstä eläkkeelle jäänyt Reijo Solantie. Tätä on hänen mielestään tuotu vähän esiin. Lapissa esimerkiksi naalit ovat ahtaalla, mutta Kanadassa niillä ei ole hätäpäivää.

Talvien lauhtuessa olosuhteet talviurheilulle ja -turismille heikkenevät Etelä- ja Keski-Suomessa, mutta samoilla leveyksillä Kanadassa ja Siperiassa ne paranevat. Tämä on esimerkki siitä, että ilmastonmuutoksen seuraukset ihmiselle ja luonnolle riippuvat aina olennaisesti siitä, millaisella ilmastollis-ekologisella alueella ollaan.Meille tuttu maatilatalous rajoittuu Kanadassa maan eteläreunalle, tuhat kilometriä meitä etelämmäs. Vain ainutlaatuisessa Pohjois-Euroopan ilmastossa peltojen ja metsien kasvu voi hyötyä pitkän valoisan ajan edullisuudesta ilman, että aimo osa auringon säteilyenergiasta hukkautuu jäiden ja routien sulattamiseen.

Hudsoninlahti, Itämeren vastine Kanadassa, oli kahtena edellisenä talvena niin vahvalti jäässä, että viimeisistä ahtojäistä varoiteltiin merenkulkijoita Gotlannin tasalla heinäkuulle ja Ahvenanmaan tasalla elokuulle. Kanadan mantereen pohjoispuolinen luoteisväylä ei ehtinyt Pohjois-Lapin tasalla täysin avautua ennen talven tuloa lokakuussa, kun sen sijaan Golf-virran huuhteleman Norjan pohjoisrannikon vedet pysyvät auki talvellakin. Jääkarhut eivät hyväksy Itämerta kodikseen, mutta viihtyvät Hudsoninlahdella sen etelärantaa myöten, siis Lyypekin tasalle asti.

ANTTI HÄKKÄNEN, KOKOOMUKSEN SEURAAVA PUHEENJOHTAJA SEKÄ TULEVA PÄÄMINISTERI

Seuraavan hallituksen muodostavat Kokoomus, Perussuomalaiset ja Keskusta sekä mahdolliset porvarilliset pienpuolueet.

Kokoomuksen Antti Häkkänen perää Suomeen ikuista elin­kautista: ”Kymmenien nuorten tappamista ei voi muulla tavoin sovittaa”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006400640.html

Kokoomus on ollut huolissaan hallituksen toimettomuudesta talous- ja työllisyyskysymyksissä. Nyt Häkkänen lisää syntilistaan voimalla myös sisäisen turvallisuuden.

Kansanedustaja Antti Häkkänen kritisoi hallitusta aikailussa terrorismilainsäädännön kanssa.

Kokoomus on ollut huolissaan hallituksen toimettomuudesta talous- ja työllisyyskysymyksissä. Nyt Häkkänen lisää syntisäkkiin vitkuttelun terrorismikysymyksissä. –Muuttuvassa maailmassa on koko ajan juostava kilpaa terroristeja vastaan.

Antti Häkkänen kunnioittaa professoreja, mutta ei jaa täysin Suomessa 30-40 vuotta vallinnutta kriminaalipoliittista ajattelua. Häestä Suomessa uhria ei suojata niin paljon kuin tekijää. –Ajatellaan, että tämä on vähän enemmän yhteiskunnan kuin tekijän oma vika.

----------------------------------------------------------------------------------------

5.2.2020

YLI 500 TIETEILIJÄÄ: ILMASTOHÄTÄTILAA EI OLE

https://www.ossitiihonen.com/2020/02/04/ville-niinisto-ja-jyrki-kasvi-kaksi-tyypillista-vihreiden-valheiden-levittajaa/

Viime vuoden 2019 lopulla yli 500 tieteilijää lähetti YK:n pääsihteerille kirjeen, jossa he julistivat, että ’Ilmastohätätilaa ei ole’. Lehdistötiedote, kirje ja allekirjoittajalista löytyvät täältä: https://clintel.nl/prominent-scientists-warn-un-secretary-general-guterres/

Tyypilliseen tapaansa suomalainen punavihreä media ei uutisoi tällaisista mitään, sillä se ei sovi toimittajien ajatusmaailmaan. Uutisoimatta jättäminen on tyyppiesimerkki ja todiste median vääristymästä vihervasemmalle.

Myös viisi suomalaista professoria on julkisesti ilmaissut kantansa, että ihminen ei ole syyllinen ilmastonmuutokseen. Pertti Sarkomaan ja Seppo Ruotun lisäksi fysiikan professori Jyrki Kauppinen, biologian professori Antero Järvinen ja metsäntutkimuksen professori Kari Mielikäinen pitävät luonnollisia vaikutuksia ihmisen vaikutusta suurempina. Myös tekniikan tohtori Antero Ollila on tehnyt merkittävää kansanvalistusta aiheesta.

KATSO VIDEO

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=OwqIy8Ikv-c&feature=emb_logo

Jäätiköiden pienenemisessä ja kasvamisessa ei ole näkyvissä mitään merkittävää. Jotkut jäätiköt pienenevät ja median hämmästykseksi jotkut jäätiköt kasvavat. Helsingin Sanomat onnistui vähän aikaa sitten kirjoittamaan asiasta täysin valheellisen jutun. Nolosti HS:n hehkuttama jäätikkö olikin sulanut jo 120 vuotta aiemmin.

Myrskyjen määrässä ei myöskään ole näkyvissä mitään selkeää trendiä, pikemminkin niiden määrä on vähentynyt, sillä myrskyt saavat voimansa lämpötilaerosta ja ilmakehä on lämmennyt 1800-luvun puolivälistä noin asteen vähentäen lämpötilaeroja.

Vihreille on tyypillistä valehtelu ja sensuuri, koska he eivät muuten politiikassa pärjäisi. On pidettävä jatkuvasti yllä mitä ihmeellisimpiä tarinoita, joilla luodaan ihmisiin syyllisyydentuntoa ja joilla voidaan perustella kasvavaa verotusta ja sääntelyä. Vihreät luottavat punavihreiden toimittajatuttaviensa massiiviseen taustatukeen valehtelussaan.

----------------------------------------------------------------------------

4.2.2020

”HUULIPUNAHALLITUKSEN” KATRI KULMUNI: EI AIHETTA MAAILMANLOPUN MAALAILUUN TAI ILMASTOAHDISTUKSEN LIETSONTAAN

KATRI KULMUNI: Keskustan lähtökohta on ollut se, että uusia ilmastotoimia ei maksateta tavallisilla suomalaisilla. Painopiste on päästöjen vähentämisessä, eikä ihmisten liikkumisen hankaloittamisessa.

Keskustan ministeri Katri Kulmuni: Maailmanlopun maalailuun ja ilmastoahdistuksen lietsontaan ei ole aihetta.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/katri-kulmuni/ilmastoratkaisut-luovat-toivoa-koko-suomeen/

Hallituspuolueet olivat (3.2.2020) kokoontuneet Helsingin Vuosaareen löytämään ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteeri Petteri Taalas on sanonut, että kivihiilestä ja öljystä luopuminen ovat keskiössä kamppailussa ilmastonmuutosta vastaan.

lmastonmuutos tarjoaa huikean vetoavun suomalaisten yritysten investoinneille. Kivihiilen ja öljyn korvaajiksi tarvitaan uusiutuvia energialähteitä.  Uuden ajan ilmasto- ja energiapolitiikka luo työtä koko maahan.

”Emme halua asettaa esteitä metsäteollisuuden investoinneille”

---------------------------------------------------------------------------

3.2.2020

MAAILMANLOPPU EI OLE TULOSSA

Tuntuuko siltä, että maailma on tuhon oma ja ennen oli paremmin? Luepa tästä pari tilastofaktaa

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3f441a85-b463-4556-be93-705d0e0563db

Mikä on olennaista kamppailussa ilmastonmuutosta vastaan? Kivihiilestä ja öljystä luopuminen, vastaa Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteeri Petteri Taalas.

PETTERI_TAALAS_EI_MAAILMANLOPPU.PNG

”Maailman tila on parempi kuin koskaan lähes kaikilla mittareilla mitattuna”.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006393339.html

Maailmanloppu ei ole näköpiirissä ilmastonmuutoksesta huolimatta, sanoo Petteri Taalas – keskiössä ei ole ruoka eikä lentäminen vaan energia

ILMASTOPSYKOOSI

https://maanpuolustus.net/threads/ilmastopsykoosi-ketju.5055/page-168#post-736626

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/275549-lahentymista-ilmastotutkijoiden-kesken?fbclid=IwAR1CNOhqygm3XLZ4abju6ucZTXT9wsfBzuulF2kysZ8QOPfFgDHSSbDOHfQ


Lähentymistä ilmastotutkijoiden kesken

Ilmaston lämpeneminen alkoi yli 400 vuotta kestäneen kylmän kauden jälkeen

Luennoitsija ja ilmastotutkija tohtori Tamsin Edwards on todennut skeptikkotutkijoiden olleen oikeassa ja IPCC:n antaneen liian yksipuolista ja liioiteltua kuvaa ilmaston lämpenemisestä. Luonnollisilla tekijöillä on suurempi rooli kuin raporteissa on kerrottu. Arktisen alueen 20 vuotta jatkunut sulamistrendi ei välttämättä jatku. Antarktinen alue on kerännyt lisää jäätä jne.

Skeptikkopuolella on hyviä ihmisiä, heitä on turhaan syytetty mistä milloinkin, kun on vain ollut eri näkemyksistä kysymys ihmisen osuudesta maapallon lämpenemiseen. Luonnollisilla tekijöillä on ollut koko ajan roolinsa, vaikka ihmisen osuudesta on toisen maailmansodan jälkeen ollut havaittavaa kasvua liittyen maankäyttöön jne. 1/3 ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden noususta on johtunut maaperän köyhtymisestä, vaikka fossiilisista polttoaineista on puhuttu yksinomaan.

Tulevaisuudesta emme kuitenkaan tiedä mitään, mikä ei tarkoita, että ilmastotutkijat eivät tiedä tai ymmärrä mistään mitään, vaan on elettävä epävarmuuden kanssa. Lämpenemistä on mahdollisesti liioiteltu, jäätiköt eivät sula nopeasti, merenpinta ei nouse montaa metriä. Tulevaisuus näyttää epävarmalta ja sen kanssa on elettävä.

 

Hyvä kommentti linkkeineen edellisestä jutusta:


Kun ilmastonmuutosta kokonaisarvioidaan, on otettava huomioon (ilmaston lämpötilojen vaihteluissa) luonnollisten tekijöiden, kuten auringon kokonaissäteilyn (TSI) ja aurinkosyklien voimakkuuden vaihteluiden vaikutukset planeetta Maata ympäröivän magneettikentän muutoksiin, mikä puolestaan päästää/estää kauempaa avaruudesta tulevien energiarikkaiden kosmisten hiukkasten muuttuvaa (päästää läpi/estää) vaikutusta pilvisyyteen ja sitä kautta ilmaston lämpötiloihin.

Alla olevien linkkien aiheet:

Ilmastoskeptikot
https://www.tapionajatukset.com/37099

Aurinkofyysikkojen tutkimukset ilmaston vaihteluista
Ilmastotutkija, astrofysiikan tohtori Judith Lean

https://www.researchgate.net/profile/Judith_Lean
http://www.nasonline.org/member-directory/members/...
https://www.google.com/search?q=judith+lean+ilmast...

Profesori Valentina Zharkova

https://www.thegwpf.com/scientists-divided-over-impact-of-solar-minimum-on-global-temperatures/

JUDITH_VALENTINA.jpg


https://www.researchgate.net/profile/Valentina_Zha...
https://prabook.com/web/valentina_vladimirovna.zha...

Suomenkielinen yhteenveto (Judith Leanin ja Valentina Zharkovan tutkimuksista)

https://www.tapionajatukset.com/36782

UUSI TUTKIMUS

https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/1...

ILMASTONMUUTOSHUIJAUS PALJASTETTU

https://kantasuomalainen.net/2018/10/27/ilmastomuutoshuijaus-paljastettu-lupa-verottaa-kansalaisia/

Ilmastomuutoshuijaus on paljastettu ja ainoa tarkoitus on verottaa lisää kansalaisia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

24.1.2020

Kokoomusvaikuttaja puuttuu Maria Ohisalon nimitysperusteluihin: ”Nämä ovat arvostettavia asioita – mutta eivät sisäministeriön hallinnonalaa”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kokoomusvaikuttaja-puuttuu-maria-ohisalon-nimitysperusteluihin-nama-ovat-arvostettavia-asioita-mutta-eivat-sisaministerion-hallinnonalaa/bb134564-4d11-439c-9813-d63dab99eb23

VIHREÄT PYRKIVÄT TOTAALISEEN HALLINTAAN – KUTEN KOMMUNISTIT AIKOINAAN

Lainaus täältä:

https://oikeamedia.com/o1-130106

Maria Ohisalo pudisteli tänään kepeästi poliittisen viattomuuden hunnun vihreiden kasvoilta.

Tutkija, joka oli aikoinaan tavallisena ihmisenä tuominnut poliittiset virkanimitykset, rikkoi ministerinä oman sanansa.

Tekopyhyys sai oman värinsä – vihreän värin.

Vihreät = kommunistit

Vihreät muistuttavat kovasti kommunisteja; hekin pyrkivät totaaliseen hallintaan. Kommunistit seurasivat Stalinia – vihreät seuraavat omaa totalitaristista agendaansa.

Totaalisen hallinnan saamiseksi sisäasiainministeriö on avainasemassa, sillä sieltä käsin voi ryhtyä vyöryttämään wanhan yhteiskunnan perusteita.

Poliisin tuella voi ryhtyä masinoimaan tutkimuksia vääränlaisia kansanedustajia tai väärin ajattelevia kansalaisia vastaan. On selvä, että kuuliainen poliisi ja omanmielinen syyttäjä saadaan aina siihen suuntaan, johon ministeri ja kansliapäällikkö sitä patistavat. Ne, jotka ovat eri mieltä, siirretään syrjään. He eivät sovi totaalisen hallinnan toteuttajiksi.Yrjön yritys sisäministerinä

Edellinen yritys totaaliseen hallintaan epäonnistui.

Suomessa Yrjö Leinon johtama sisäasianministeriö ja kommunistien miehittämä Valpo ei kyennyt järkyttämään maata kohti kommunismia.

Syy tähän on yksikertainen: meillä oli silloin virkamiehistö, jolla oli omatunto ja armeija, joka totteli presidentti Paasikiveä.

Yrjö Leino pyrki aivan samalla tavalla kuin Ohisalo nimittämään omia miehiään avainvirkoihin niin poliisiin kuin ministeriöönkin mutta ei onnistunut. Isänmaalliset virkamiehet ja selkärankaiset poliitikot viivyttelivät, vetosivat pätevyysperiaatteisiin ja saivat näin estettyä kommunistien laajan vyöryn virkakoneistoon.

Siinä missä Yrjö ei aikoinaan onnistunut Maria näyttää nyt onnistuvan.Itä-Euroopan esimerkki: kansandemokratiat

Ja sieltä se löytyykin: yhteiskunnan totaalinen hallinta!

Itä-Euroopan historia II maailmansodan jälkeen tarjoaa hyvän esimerkiksi siitä miten eräs poliittinen puolue etsi täydellistä ja totaalista poliittista hallintaa.

LISÄÄN YLLÄ OLEVAAN OMAN KOMMENTTINI:

VIHREÄ AKTIVISMI JA SUOMEN UUSKOMMUNISMI PERÄISIN DDR:stä

Vihreä aktivismi tuhoaa Euroopan Unionin

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231763-vihrea-aktivismi-tuhoaa-euroopan-unionin

VIHREÄ LIIKE JA DDR (ENTINEN KOMMUNISTINEN ITÄ-SAKSA)

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/...

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa. Tässä kuitenkin linkki sivulle jossa teos on arvosteltu ja josta pääsee lukemaan tai tulostamaan koko kirjan.

http://www.hsozkult.de/publicationreview/id/rezbue...

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

http://vainojkarjalainen.blogspot.fi/2014/11/vihre...

Kun Marxismi-Leninistisen Saksan demokraattisen tasavallan DDR:n joukkotuhonta- ja turvallisuusviraston Stasin ulkomaanvakoiluosaston HVA:n (Hauptverwaltung Aufklärung) johtaja Markus Johannes Wolf lanseerasi läntisen maailman äärivasemmistolaisen ja äärivanhoillisen vihreän liikkeen tarkoituksenaan tuhota läntisen maailman teollisuuden ja talouden, hän ei voinut kuvitella kuinka yli kaksi vuosikymmentä DDR:n tuhoutumisen jälkeen vihreä liike tekee menestyksekkäästi edelleen tuhojaan sekä luonnolle että taloudelle.

http://tarinoitataloudesta.blogspot.fi/2013/06/vih...

---------------------------------------------------------------

23.1.2020

PUNAVIHREIDEN VALLANKAAPPAUS ALKAMASSA

Ihmisoikeusjuristi ohittamassa poliisin – poliittinen virkanimitys heijastaisi Ohisalon linjaa ja tekisi vihreistä tavallisen puolueen

Vihreät poliitikot ovat kautta vuosien arvostelleet poliittisia virkanimityksiä. Puolueen nykyinen puheenjohtaja Maria Ohisalo, edelliset puheenjohtajat Touko Aalto ja Ville Niinistö, keskeisistä poliitikoista myös Satu Hassi ja Emma Kari ovat erottaneet vihreät muista puolueista sillä, että vihreät ei taivu poliittisiin virkanimityksiin.

Nyt sisäministeri Maria Ohisalo on Ylen tietojen mukaan nimittämässä kansliapäällikön, jonka tausta on vihreiden eduskuntaryhmän ja ministerin avustajana. Asia on valtioneuvoston käsittelyssä huomenna torstaina.

Ohisalon ehdokas on Kirsi Pimiä, joka työskentelee yhdenvertaisuusvaltuutettuna. Hänen uralleen on mahtunut paljon muutakin kuin aiempia töitä vihreiden parissa, esimerkiksi valiokuntaneuvoksena ja valtioneuvoston EU-yksikön vetäjänä.

Pimiän tulevaa nimitystä on vaikea nähdä muuna kuin poliittisena virkanimityksenä siinä merkityksessä, kuin suomalaiset puolueet ovat tehneet vastaavia nimityksiä.

https://yle.fi/uutiset/3-11169652

_________________________

--------------------------------------

22.1.2020

POHJOISEN NAPA-ALUEEN LÄMPENEMINEN JA GLOBAALIT LÄMPÖTILAMITTAUKSET

Pohjoisen napa-alueen nopeaan lämpenemiseen löytyi merkittävä syy: Otsonikerrosta tuhoavat aineet

https://www.hs.fi/tiede/art-2000006379010.html

Otsonikatoa aiheuttavat aineet ovat puolen vuosisadan ajan lämmittäneet koko maapalloa ja etenkin arktisia alueita.

Tutkijat mallinsivat ilmaston lämpenemistä vuodesta 1955 vuoteen 2005 asti siinä tapauksessa, että otsonin hävittäjiä ei olisi enää päästetty ilmakehään vuoden 1955 jälkeen.

Kävi ilmi, että 50 vuoden tarkasteluaikana maapallon ilmasto olisi lämmennyt kolmanneksen vähemmän kuin nyt on käynyt ilman otsonia tuhoavia aineita. Pohjoisen napa-alueen lämpenemisestä ja jääkadosta otsonia tuhoavat aineet selittävät tuolta ajalta peräti puolet.

Tarkastelujaksolla maapallo lämpeni 0,59 astetta. Ilman otsonia tuhoavia aineita se olisi jäänyt 0,39 asteeseen.

Samassa ajassa pohjoinen napa-alue lämpeni 1,59 astetta. Lämpöä olisi tullut vain 0,82 astetta, jos halogenoidut hiilivedyt olisivat jääneet vuoden 1955 tasolle.

MUSTA HIILI ARKTISELLA ALUEELLA

https://www.tapionajatukset.com/31425

MUSTA HIILI ARKTISEN ALUEEN LÄMMITTÄJÄNÄKATSO VIDEO        Meri Ruppel: Noki arktisen alueen lämmittäjänä - YouTube_________________________________

GLOBAALIT LÄMPÖTILAMITTAUKSET

ALAILMAKEHÄN SATELLIITTIMITTAUKSET (YLIN KUVA), MAAPALLON PINTALÄMPÖTILAT JA HIILIDIOKSIDIPITOISUUDET JA LÄMPÖTILAPOIKKEAMAT (ALIN KUVA)

ALAILMAKEHA_SAT.gif

HADCRUT_PINTALAMMOT.gif

HIILIDIOKSIDI_LAMMOT.gif

LÄHDE: http://www.climate4you.com/

http://www.climate4you.com/GlobalTemperatures.htm

http://www.climate4you.com/UrbanHeatIsland.htm

http://www.climate4you.com/Polar%20temperatures.htm

http://www.climate4you.com/ClimateAndClouds.htm

http://www.climate4you.com/ClimateAndVolcanoes.htm

http://www.climate4you.com/GreenhouseGasses.htm

http://www.climate4you.com/ClimateAndHistory.htm

http://www.climate4you.com/Sun.htm

_________________________________

--------------------------------------

22.1.2020

SISÄMINISTERI MARIA OHISALO: SISÄMINISTERIÖÖN JA SUPOON PUNAVIHREÄ JOHTO

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5387a6c4-03ca-40c0-9fab-42207a877440

Vihreät sivuuttaa supon päällikön Antti Pelttarin härskillä poliittisella virkanimityksellä – Ohisalo esittää Kirsi Pimiää sisäministeriön kansliapäälliköksi

Iltalehti paljasti tiistaina, että nykyinen sisäministeri Maria Ohisalo kaavailee yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiän nimittämistä uudeksi kansliapäälliköksi eli ministeriönsä ylimmäksi virkamieheksi. Samaa paikkaa on hakenut tehtävään meriittiensä puolesta pätevämmältä vaikuttava Supon päällikkö Antti Pelttari, joka sattuu olemaan kokoomuslainen.

Lukijakommentit (yli 800)

Tämä kommentti kuvaa hyvin kansalaisten käsitystä härskeistä vihreistä:

”Tällä hallituksella ei ole mitään moraalia. Ja nämä kehtaavat vielä arvostella muiden tekemisiä”.

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0518bc1-664f-44e7-91c6-54e06fbc5b1f

Pääkirjoitus: Kaikki puolueet haluavat lopettaa poliittiset virkanimitykset — siis muiden puolueiden tekemät

KUVAT

Härski sisäministeri ja Pimiä kansliapäällikkö (?)

PUNAVIHREA_MARIA.jpg

KIRSI_PIMIA.jpg

-----------------------------------------------------

13.1.2020

UUSKOMMUNISTI SANNA MARIN ON PÄÄMISTERI: ”TAIVAS VARJELKOON MITÄ SIELTÄ TULEE”: ”ILMAVEIVI” KOHTI KOMMUNISTISTA SUOMEA!

”Uuskommunistin” arvonimi ja ”Korkea Arvo” on myönnetty siitä syystä, että Sanna Marin on ”demarien poliittisessa mittakaavassa” äärivasemmistodemari, kun esimerkiksi Antti Rinne oli vain ja ainoastaan vasemmistodemari.

SDP:n toisena pääministeri-ehdokkaana ollut Antti Lindtman on sosialidemokratian ”keskitien kulkija” , joka ei olisi lähtenyt estämään suomalaisten liikkumista (polttomoottoriautojen ”lopulliseen ratkaisuun” tähtäävät toimenpiteet). Antti Lindtman olisi pelastanut Suomen tällä ”kolmannen tien” aatemaailmallaan, muistuttaen jollain tavalla legendaarisia demareita, kuten Arvo Poika Tuominen ja Mauno Koivisto.

https://www.tapionajatukset.com/77

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mauno_Koivisto

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=mauno+koivisto


Kiilusilmäinen kommari Sanna Marin kieltäisi polttomoottorit, ei edes tajua mitä paskaa laukoo suustaan eli tarkoitus on tuhota länsimainen yhteiskunta eli Suomi ja saada ”kunnianhimoisen maapallon pelastajan” arvonimi ja ”korkea arvo” hautakiveensä).

komMARIN keksintö, YKSITYISAUTOILUN VAIKEUTTAMINEN (polttomoottorien kieltoon tähtäävät toimenpiteet) saa UUSKOMMUNISTI-hallituksen lähes täyden (Keskusta eri mieltä) TUEN.

Lainaus täältä:

http://naskinen.blogspot.com/2020/01/rangaistaan-autoilijoita-kun-ei-tassa.html

Liikenneministeriön kansliapäällikkö Harri Pursiainen sanoi television Ykkösaamu-haastattelussa, että liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen kohdistuu yksityisautoiluun, koska ei oikein muuta ole keksitty.

Pahasti ruuhkautunut henkilöautoliikenne aiheuttaa Suomen kokonaispäästöistä 5 prosenttia. Se on valtava määrä, sillä se on melkein yhtä paljon kuin Raahen terästehtaan 7,5 prosenttia.

Maapallon kasvihuonepäästöistä on Suomen osuus 0,15 prosenttia ja Suomessa liikkuvien autojen osuus 0,000375 prosenttia.

Suomen henkilöautoista on sähkökäyttöisiä noin 4200 (0,2 %) ja ladattavia hybridimalleja 21 000 (0.8 %). Pursiainen ja nykyinen hallitus lähtevät siitä, että näiden autojen määrän on kymmenen vuoden kuluttua oltava vähintään 250 000. Tähän katsotaan päästävän sillä, että muiden kuin sähköautoilla ajavien verotusta kovennetaan radikaalisti.

Nykyisen hallituksen aikana Pursiainen on vähintään yhtä vahvassa asemassa. Kun hän vielä on ottanut päätehtäväkseen yksityisautoilun rikollistamisen, hän saa täyden tuen pääministeri Sanna Marinilta ja liikenneministeri Timo Harakalta.

HIEMAN AIKAISEMMIN

1.2.2019

DEMARIT HALUAVAT KIELTÄÄ POLTTOMOOTTORIAUTOT. Heidän uskomuksensa (ILMASTOUSKONTO) mukaan ”TAIVAASTA ILMESTYY” 750 000 KAIKKIEN KUKKAROLLE HALPUUTETTUA SÄHKÖAUTOA

Demareiden sähköautomuisti alkaa pätkiä – uusien polttomoottoriautojen kiellosta halutaan jo vaieta

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005994915.html

Sdp:n uusille polttomoottoriautoille suunnittelema käyttökielto alkaa ottaa lujille vaalikentillä, jos jopa Sdp:n puolueneuvoston puheenjohtaja Sirpa Paatero luonnehtii sitä mielikuvituksen tuotteeksi, pakinoi Setä Arkadia alias Timo Haapala.

Aloitetaanpa Setä Arkadia kerrankin mojovalla, arvovaltaisella sitaatilla:

”Seuraavalla hallituskaudella tulee laatia aikataulu uusien polttomoottoriautojen kieltämiseksi henkilöliikenteessä ja biopolttoaineisiin siirtymiseksi raskaassa liikenteessä.”

Ote on Sdp:n ilmasto-ohjelmasta, jonka puolue hyväksyi viime kuussa.

[Demarit haluavat siis halvaannuttaa kansalaisten liikkumisen! He kuvittelevat, että halvat ja kaikkien saatavilla näin ollen olevat sähköautot ilmestyvät kuin taivaasta. Lisäksi tämä kyvytön porukka ei tiedä, että biopolttoaineista muodostuu suurin piirtein sama määrä hiilidioksidia kuin fossiilisistakin polttoaineista. HERRA VARJELKOON MEITÄ KANSALAISIA, JOS TÄLLAISESTA PUOLUEESTA LEIVOTAAN PÄÄMINISTERI]

Kyllä sen äänestäjät (taatusti) muistavat, mutta Setä A. onkin huolissaan siitä, muistavatko demarit itse. Ainakin puoluevaltuuston puheenjohtajalle, kotkalaiselle Sirpa Paaterolle (sd) asia tuli yllätyksenä. Twitterissä hän väitti, että puheet Sdp:n polttomoottorikiellosta ovat ”mielikuvituksen tuotetta”. Mainittakoon, että Paateron johtama puoluevaltuusto käyttää suurinta valtaa Sdp:ssä puoluekokousten välillä. Paatero voisi lukaista puolueensa ilmasto-ohjelman joutohetkinään [VAIKKA SIITÄ EI YMMÄRRÄ TUON TAIVAALLISTA, SAATI SITTEN MAALLISTA]

Tuskanhuutoja kuuluu muualtakin. Moni demariehdokas toivoo Paateron lailla, että kyseessä olisikin ”mielikuvituksen tuote”. Ehkäpä asiaa on hankala myydä äänestäjille muuallakin kuin Kymenlaaksossa. Monella demarillakin on pihassa vielä uudenkarhea menopeli, jonka jälleenmyyntiarvon Sdp lupaa romuttaa. Lisäksi jatkossa pitäisi hankkia tilalle kallis sähköauto, johon on varaa vain äveriäillä kroisoskepulaisilla kuten Anne Bernerillä ja Juha Sipilällä.

Sdp on puoluetta johtavan Sanna Marinin johdolla kuitenkin vakuuttanut, että Suomessa on kymmenen vuoden sisään 750 000 sähköautoa. Samalla periaatteella Sdp voisi kirjata maatalouspoliittiseen ohjelmaansa, että vuoteen 2030 mennessä lehmätkin lentävät

----------------------------------------------

EX-Pääministeriehdokkaat Marin ja Lindtman – toinen kiirehtisi polttomoottoreiden kieltämistä, toinen ei

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006331858.html

Marin kiirehtisi uusien bensa- ja dieselautojen myynnin kieltämistä, Lindtman ei.

VIHREÄ AKTIVISMI JA UUSKOMMUNISTIT

Vihreä aktivismi tuhoaa Euroopan Unionin

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231763-vihrea-aktivismi-tuhoaa-euroopan-unionin

VIHREÄ LIIKE JA DDR

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/...

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa. Tässä kuitenkin linkki sivulle jossa teos on arvosteltu ja josta pääsee lukemaan tai tulostamaan koko kirjan.

http://www.hsozkult.de/publicationreview/id/rezbue...

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

http://vainojkarjalainen.blogspot.fi/2014/11/vihre...

Kun Marxismi-Leninistisen Saksan demokraattisen tasavallan DDR:n joukkotuhonta- ja turvallisuusviraston Stasin ulkomaanvakoiluosaston HVA:n (Hauptverwaltung Aufklärung) johtaja Markus Johannes Wolf lanseerasi läntisen maailman äärivasemmistolaisen ja äärivanhoillisen vihreän liikkeen tarkoituksenaan tuhota läntisen maailman teollisuuden ja talouden, hän ei voinut kuvitella kuinka yli kaksi vuosikymmentä

DDR:n tuhoutumisen jälkeen vihreä liike tekee menestyksekkäästi edelleen tuhojaan sekä luonnolle että taloudelle.

http://tarinoitataloudesta.blogspot.fi/2013/06/vih...

http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

-------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------

ILMASTONMUUTOS EI OLE MAAILMANLOPPU

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006369964.html

Puheet maailmanlopusta kuuluvat uskonnolliseen retoriikkaan, mutta synkkiä tulevaisuudenkuvia on levitelty myös keskustelussa ilmastonmuutoksesta.

Pelottelusta ja kauhukuvien maalailusta on huolestunut myös yksi johtavista suomalaisista ilmastoasiantuntijoista, Maailman ilmatieteen järjestön (WMO) pääsihteeri Petteri Taalas.

Taalaksen mukaan kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n raportteja luetaan välillä kuin Raamattua ja sisällöstä haetaan perusteita omille ääriajatuksille. Taalas näkee tässä uskonnollisen ääriliikkeen piirteitä.

Kovat puheet ovat ehkä olleet tarpeen, jotta poliittisen ja taloudellisen vallan käyttäjät vihdoin heräävät ratkomaan asiaa. Puheet maailmanlopusta heittävät kuitenkin yksittäisen kansalaisen harteille kohtuuttoman taakan.

Pelottelu voi tunnetusti johtaa toivottomuuteen ja lamaannukseen. Jos ilmastoahdistus valtaa mielen, harva kykenee tekemään aktiivisia muutoksia omassa elämässään. Reaktio voi olla jopa päinvastainen: oman mielenterveytensä säilyttääkseen ihminen kiistää koko ongelman.

Ilmastonmuutos on vakava asia, ja sen seuraukset osin arvaamattomia, mutta IPCC:n raportissa ei puhuta kaiken elollisen elämän loppumisesta. Raportin viesti ei ole toivottomuus, vaan se, että aikaa ei ole hukattavaksi.

Ylivoimaisilta tuntuvat uhkakuvat voivat hämärtää sen, että ilmastonmuutoksen torjuntaan on olemassa sekä teknisiä että taloudellisia välineitä. Keskeistä on fossiilisista polttoaineista aiheutuvien päästöjen vähentäminen.

IPCC:n ilmastoraportin mukaan nettopäästöt pitäisi pudottaa nollaan seuraavien kolmenkymmenen vuoden aikana. Ihmiskunta ei silloin vapauttaisi ilmakehään enempää hiilidioksidia kuin se pystyy sieltä poistamaan luonnollisten hiilinielujen kuten merien, maaperän ja metsien kautta tai luomalla keinotekoisia hiilinieluja.

Tarvittavat muutokset ovat suuria, koska nykyinen elämäntapa nojaa pitkälti juuri fossiilisiin polttoaineisiin. Teknologia voi kuitenkin muuttua yllättävän nopeasti ja nopeammin kuin ihmisten asenteet.

-------------------------------------------------

ILMASTONMUUTOS ON TORJUTTAVISSA

Kirjoittaja Atte Korhola on ympäristömuutoksen professori Helsingin yliopistossa

Päästöjä ei leikata yhtäkkiä, mutta saasteettomaan energiatalouteen voidaan päästä tekemällä monia hyviä asioita samanaikaisesti.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006324195.html

Tärkein toteamus heti aluksi: Sekä ihmisten terveyden (maapallolla miljoonia ihmisiä ennenaikaiseen hautaan vievät poltossa syntyvät pienhiukkaset) että myös hiilidioksidin lämmittävän vaikutuksen takia kivihiili on korvattava energiantuotannossa.

Toinen tärkeä terveyteen ja ilmastonmuutokseen vaikuttava tekijä

Helsigin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan myös monissa polttoprosesseissa syntyvä musta hiili on terveydelle haitallinen ja ainakin arktisella alueella yhtä paljon ilmastoa lämmittävä tekijä kuin hiilidioksidikin.

”Arktisella alueella musta hiili voi olla jopa hiilidioksidia merkittävämpi tekijä. Noin 30 prosenttia arktisen alueen lumi- ja jääpeitteen sulamisesta aiheutuu nokilaskeumasta”.

MUSTA HIILI ARKTISELLA ALUEELLA

https://www.tapionajatukset.com/31425

MUSTA HIILI ARKTISEN ALUEEN LÄMMITTÄJÄNÄKATSO VIDEO        Meri Ruppel: Noki arktisen alueen lämmittäjänä - YouTube_________________________________

------------------------------------------

AUSTRALIAN METSÄPALOISTA VAIN 6% LUONNOLLISTA ALKUPERÄÄ

https://www.ossitiihonen.com/2020/01/10/australian-metsapaloista-vain-6-luonnollista-alkuperaa/

Mediassa on uutisoitu paljon Australian metsäpaloista. Näihin syyllisiksi on usein leimattu ’ilmastonmuutos’, vaikka jokaisen suomalaisen pitäisi tietää, ettei kuuma saunakaan syty ilman kipinää. Saunassa on sentään usein sata astetta, mikä on paljon enemmän kuin Australian luonnossa.

Mikä sytyttää Australian metsäpalot? Australian Institute of Criminology on tutkinut palojen syttymissyitä. Otsikkokuvassa ovat jakaumat. Niistä näkyy mm., että 85 % paloista on ihmisten sytyttämiä, joko tarkoituksella tai vahingossa. Vain 6 % on luonnollista alkuperää, kuten salamoiden aiheuttamaa. ABC on uutisoinut asiasta kattavasti.

Onko Australiassa vallinnut kuuma ja kuiva sää poikkeuksellinen? Tilastotiedot ja historiankirjat kertovat, että Australiassa on ollut kuumaa ja kuivaa iät ja ajat ja myös metsät ovat palaneet. Metsäpalot kuuluvat luontoon. Roy Spencer on kirjoittanut asiasta kattavasti. Esimerkiksi vuonna 1851 Australiassa oli ns. Musta torstai, jolloin kärvähti viisi miljoonaa hehtaaria metsää, ihmisiä, miljoona lammasta ja muita eläimiä.

Vihreä politiikka pahentaa metsäpaloja. Australiassa, kuten Kaliforniassakin, ovat vihreät poliitikot saaneet läpi lakeja, jotka kieltävät raivaamasta metsää. Tämä aiheuttaa valtavan palokuorman kuivan aineksen kertyessä maaperään. Australiassa on syntynyt tilanteita, joissa metsää vastoin vihreää lainsäädäntöä raivanneita on sakotettu, mutta toisaalta heidän talonsa ja henkensä ovat säästyneet.

ILMASTOFARSSIN KÄÄNNEKOHTA

https://oikeamedia.com/o1-129003

Suomessa on käynnissä lupaava riita Australian metsäpaloista. Jopa Erkki Tuomioja on herännyt horroksestaan julistamaan ilmastonmuutoksen oppia.

Riita lähti siitä, kun valtamedia eli Yle ja Hesari etunenässä alkoivat julistaa, että Australiassa riehuvat metsäpalot ovat ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen syytä. Tuollainen propaganda sai osakseen kritiikkiä, josta ilmastonmuutoksen propagoijat vetivät herneet nenäänsä.

Ilmatieteen laitoksen tutkija ja Jyväskylän ylipiston lehtori antoivat medialle lausuntoja, joissa haukkuivat Australian palojen väärinkäytöstä kritisoineita alatyylisesti. Syytiivät valehtelijoiksi ym.  Noissa päästöissä ei kuitenkaan ollut mitään tieteellisiä argumentteja, vain eri mieltä olevien haukkumista.

Kun noiden "tutkijoiden" rähjäämisestä kritisoitiin, syytettiin hyökkäyksestä tieteellisiä ajatuksia vastaan. Valitettavasti vain heiltä puuttui tieteelliset argumentit, he vain heittivät poliittisia mielipiteitään tieteentekijöiksi naamioituneina.

ILMASTOPANIIKIN HOITO-OHJE

https://ilmasto.wordpress.com/2019/03/09/matti-virtasen-uusi-kirja-ilmastopaniikkki-hoito-ohje/

------------------------------------