Share |

AJOJAHTI

17.8.2023

HALLITUKSEN KAATAJAT

DEMARIT

Sanna Marin, Krista Kiuru, Antti Lindman........jne

SANNA MARIN VALEHTELEE (esimerkki)

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009786925.html

”Sdp ei voi hyväksyä sitä, että Petteri Orpon hallitus on valmis normalisoimaan rasistisen kielenkäytön ja murentamaan demokraattisen yhteiskunnan perusarvoja vain päästäkseen toteuttamaan oikeistolaista talouspoliittista linjaansa.”

SANNAN VALHE (yllä alleviivattu) ON TÖRKEÄ (suorastaan KUNNIANLOUKKAUS Petteri Orpoa vastaa (PITÄISI OTTAA TUTKINTAAN, eikä vain päivitellä).

KUVA

Sanna Marin halasi Krista Kiurua eduskuntaryhmän kesäkokouksen alussa. Kuva: Saara Mansikkamäki / HS

https://hs.mediadelivery.fi/img/658/d555a0fdc577a1d0e129ae9aca625db3.jpg.webp

MIKSI HALASI:

Siksi että Krista Kiuru oli aikaisemmin Sanonut:

Tehtäväni on HALLITUKSEN KAATAMINEN

Hallituslähde IS:lle: Krista Kiuru uhkaili hallituksen kaatamisella – ”Toimiiko omalla vai pääministerin mandaatilla?”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009349458.html

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd) uhkaili sote-ministeriryhmän kokouksessa hallituksen kaatamisella, jos Sdp ei saa rahavaatimuksiaan läpi, hallituslähde kertoo IS:lle.

Kiuru ei käyttänyt kaataa-sanaa, mutta antoi ymmärtää, että asia on poliittisesti niin tärkeä, ettei hallitus pysy pystyssä, jos Sdp:n vaatimus sote-rahoista ei mene läpi.

KUVA

https://is.mediadelivery.fi/img/658/37333d7e5b6a4a8d90f5424369cb7b96.jpg.webp

Demarit ottavat enemmän kuin kaiken irti tästä ylisuuret mittasuhteet saaneesta rasismikohusta.

Vielä suurempi ja perätön väittämä koskee demokraattisen yhteiskunnan murtamista.

Näyttää siltä, että Marin voi käyttää mitä kieltä tahansa ja käyttäytyä kuten haluaa sekä laittaa medialle suitsia suuhun. Tämä poliitikko on hajottaja eikä tiimipelaaja kuten kävi ilmi jo hänen ministeriaikoinansa.

Stubb lähtee ehdolle: Kertoi olevansa enemmän huolissaan Suomen sisäisestä tilanteesta kuin ulkoisista uhista

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009784396.html

EU-yliopiston professorina Firenzessä työskentelevä Alexander Stubb on profiloitunut Eurooppa-poliitikkona. Hänen mielestään Venäjän kanssa ei voi olla tekemisissä, kun sota jatkuu.

Presidentinvaalit pidetään 28. tammikuuta 2024. Lue täältä kaikki HS:n jutut vaaleista.

15.8.2023

AJOJAHTI

Helsingin sanomien pääkirjoittaja julkaisi selittelypuheenvuoron, jossa se väitti perussuomalaisten tekevän mediasta kansan vihollista. Jutussa lainataan journalistiliiton puheenjohtajaa, jonka mukaan "ollaan vahvasti sellaisessa kehityksessä, että mediasta tehdään osapuoli. Kun viestinvälittäjä julkaisee jonkin tiedon yleisesti hyväksyttyjen journalististen periaatteiden kautta, oletetaan, että se julkaistaan siksi, että halutaan esimerkiksi kaataa hallitus."

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/08/journalismin-periaatteita-noudattava.html

Puheenjohtajan väite oli sikäli outo, sillä perussuomalaiset on nimenomaisesti joutunut sen uhriksi, ettei media ole noudattanut yleisesti hyväksyttyjä journalistisia periaatteita. Tämä nähtiin erityisen selvästi Ville Rydmanin (ps) ajojahdissa, mutta myös Riikka Purran (ps) tapauksessa ja Vilhelm Junnilan (ps) vainoamisessa - ja juuri Helsingin sanomien toimesta. 

Tästä syystä HS:n päätoimittajan kirjoitus oli poikkeuksellisen arrogantti ja röyhkeä. Sen sijaan, että kirjoittaja olisi tunnustanut toimituskuntansa virheet ja lupaisi rehellisesti paluuta journalismin ohjeisiin, hän hyökkäsi peitsi tanassa maan toiseksi suurimman poliittisen puolueen kimppuun. Tämä jos jokin on mediavallan väärinkäyttöä.

ROSKALEHTI HESARI

”Eiköhän kannattaisi Hesarin mennä itseensä eikä aina syyttää lukijoita. Ei meitä kiinnosta toimittajan henkilökohtaiset vihakirjoitukset jostakin puolueesta, vaan ihan uutiset. Hesarin kirjoituksethan esimerkiksi perussuomalaista ovat keskittyneet täysin toimittajan omaan mielipiteeseen puolueesta, jota äänesti 620.000 kansalaista. Heihin lyödään leima, olette tyhmiä, tyhmiä, aina vain tyhmiä. Me kaikki emme äänestäneet perussuomalaisia, mutta monelle ne ovat aiheuttaneet sen, ettei enää halua maksaa roskasta.Pitkän elämäni aikana en ole moista ala-arvoista roskaa lukenut. Hesari ei enää ole puolueeton tasokas lehti”.

HS-PÄÄKIRJOITUS: KATSO PAPERILEHDEN SIVU A4

ALA-ARVOISEN HESARIN PÄÄKIRJOITUS TÄHTÄÄ HALLITUKSEN KAATAMISEEN

AJOJAHDISSA OVAT MUKANA KOMMARIT ELI PUNAVIHREÄT POLIITIKOT

Media ei ole kansan vihollinen

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009782952.html

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra syytti mediaa perussuomalaisten leimaamisesta. Median syyttely on poliittisesti tehokasta, mutta sillä voi olla huonot seuraukset

KUVA

https://hs.mediadelivery.fi/img/658/b71398bfd716d8ec32d312396685e75f.jpg.webp

Perussuomalaiset maalaa mediaa vastapuolekseen

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009782680.html

Kahtiajako on Suomessa jo pitkällä

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009777924.html

Vihan vauhdittamana päädytään nopeasti poteroitumiseen.

Perussuomalaisten kannatus kumpuaa pitkälti Suomen epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta. Eikö Suomesta tosiaankaan löydy muuta puoluetta, joka ottaisi asiakseen maahanmuuton uudistamisen?

Outi Papamarcos

insinööri ja kirjailija

Pennsylvania, Yhdysvallat