Share |

"ILMASTOVAALIEN" LYHYT HISTORIA

______________________________________

30.5.2019

FIN-PUOLUEDIKTATUURI JA VALLANHALUKIIMA. DEMOKRATIAN IRVIKUVA

HS: Juha Sipilä pyrki yhtiöittämään koko omistajaohjauksen ministeriössä hallituskauden alussa - olisi lisännyt omaa päätösvaltaansa

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/96eba969-415d-44d6-85f7-31976174537a

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pyrki hallituskauden alussa siirtämään valtion yli 30 miljardin arvoiset yhtiöomistukset pitkälti oman päätäntävaltansa alaisiksi, uutisoi Helsingin Sanomat.

HALLITUSVALTA ON JAETTAVA

Vaihtoehdot

  1. Kaikki puolueet muodostavat parlamentaarisen hallituksen

  2. Eduskuntavaaleissa voittajat eli parhaiten menestyneet kutsutaan hallitukseen

  3. Poliittinen järjestelmä (hallituksen muodostamisessa) korvataan asiantuntijahallituksella (EI virkamieshallituksella, vaan kunkin yhteiskunnan alueen asiantuntijoilla). Asiantuntijoiden valinta hallintoon voisi alkaa kuntatasolta. Seuraavissa vaaleissa valituilla on tietysti ”asiantuntajavastuu” kuten nykyisessä järjestelmässäkin ns. polittiinen vastuu.

Hyvä mielipide kohtaan 2. (joka voisi olla ”number one”)

Jokaiselle merkittävälle (vaaleissa menestyneellä) eduskuntaryhmälle tulisi taata pääsy hallitukseen

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006123389.html

Viime eduskuntavaaleissa yli 44 prosenttia äänestäjistä – siis lähes 1,4 miljoonaa ihmistä – kannatti jotain muuta ryhmää kuin niitä viittä puoluetta, jotka nyt ovat muodostamassa uutta kansanrintamahallitusta.

Mielipide kohtaan 1

Kaikkien puolueiden hallitus tasaisi vastuuta

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006123698.html

Niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa pitäisi harkita mallia, jossa hallitus koottaisiin kaikista vaaleissa parlamenttipaikkoja saaneista puolueista.

UUSKOMMUNISTINEN HALLITUS (VIHREÄT JA VASEMMISTOLIITTO) TUHOAA SUOMEN

”Kansanrintamahallitus” ei ole se, jota suomalaiset äänestivät vaaleissa.

Mikä se (uusi Antti Rinteen hallitus) sitten on?

Se on uuskommunistinen ja ilmastopopulistinen hallitus, jonka tavoite on neukkujen (KGB) ja vasallivaltionsa (Itä-Saksa) DDR:n vakoiluorganisaation (Stasi) länsimaisten hyvinvointivaltioiden tuhoamiseen aluksi Länsi-Saksaan soluttama vihreä ”aate” (lue kommunistiseen maailmanvallankumoukseen tähtäävä bolsevikkinen ideologia).

VIHREÄT TUHOAVAT SUOMEN HYVINVOINTTIVALTION VASTUSTAMALLA JÄRKEVIÄ (BIOSEKTORI) TYÖPAIKKOJEN LUOMISTA. MUTTA HEI, HE (KUTEN OSMO SOININVAARA) KANNATTAVAT ILMASTOA TUHOAVIEN TYÖPAIKKOJEN LISÄÄMISTÄ!

Googlen uusi satojen jalkapallokenttien kokoinen halli Haminassa työllistää valmistuttuaan kymmeniä ihmisiä: "Investoinnit Suomeen ovat aina hyvä asia".

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/googlen-uusi-satojen-jalkapallokenttien-kokoinen-halli-haminassa-tyollistaa-valmistuttuaan-kymmenia-ihmisia-investoinnit-suomeen-ovat-aina-hyva-asia/7429212#gs.f0jsv4

Mutta:

https://rodionr.vuodatus.net/lue/2019/05/google-ja-vihreat-tuhoavat-suomen-ilmaston

Osmo Soininvaara on kovasti kriittinen tuhansia ihmisiä työllistävän Metsä Groupin Kemin sellutehtaan suhteen ja toivoo Kemijärven sellutehdashankkeen kaatuvan kokonaan. 

Soininvaara ei kuitenkaan arvostele Haminaan tulevaa jo toista jättimäistä Googlen datakeskusta, vaikka juuri ne ovat valtavia ilmastokatastrofeja. Niiden jäähdytykseen käytetään valtava määrä verotonta sähköämme ja nämä "lämpövoimalat" syytävät kaiken hukkalämmön Suomenlahteen ja Suomen arktiselle taivaalle.

UUSKOMMUNISTIT SUOMEA TUHOAMASSA

Heidi Hautala, Silvia Modig ja Sirpa Pietikäinen valittiin EU- parlamenttiin ja he tulevat tekemään kaikkensa Suomen teollisuuden ja Suomen kansan tuhoamiseksi Brysselistä käsin. Hautala, Pietikäinen, Kyllönen ja Ruohonen äänestivät reilu vuosi sitten Suomen metsähakkuita vastaan, kun jopa Ruotsin vihreät äänestivät niiden puolesta!

--------------------------------------------------------------

26.5.2019

ILMASTOTERRORISMI (”SISÄINEN TERRORISMI”). VENÄLÄISTEN JUOKSUPOJAT (DEMARIT) LÖYTYVÄT MUUALTA KUIN PERUSSUOMALAISISTA. ”ISIS-VAIMOT” JA YMPÄRIPUHUTUT NAISET . AIVOPESTYT NAISET.

Supon päällikkö Antti Pelttari MTV:lle: Ilmastoterrorismi on uhkakuva, johon Suojelupoliisi varautuu

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/supon-paallikko-antti-pelttari-mtv-lle-ilmastoterrorismi-on-uhkakuva-johon-suojelupoliisi-varautuu/7421406#gs.dwp0gs

Mitä se vaatii, että tällainen väkivaltasiipi syntyy?

– Sen, että on ihmisiä, jotka ryhtyvät laittomin keinoin asiaansa edistämään.

Suojelupoliisi on viime vuosina kasvanut merkittävästi ja siviilejä on palkattu virastoon töihin pohtimaan tulevaisuuden malleja. Taustalla on se, että niin al-Qaida kuin Isis yllättivät tiedustelupalvelut maailmalla.

Ajankohtaisempai asioita suojelupoliisissa ovat kuitenkin Isis-taistelijat ja näiden mahdollinen paluu kotimaihinsa. Siitä voi kehittyä uudenlainen terrorismiverkosto.

VENÄLÄISTEN JUOKSUPOJAT: MUUALTA KUIN PERUSSUOMALAISISTA: DEMARIT

https://oikeamedia.com/o1-109831

Media kohisee perussuomalaisten Venäjä-kytköksistä, koska EU-parlamentissa he saattavat olla yhteistyössä italialaisen Salvinin johtaman puolueen kanssa. Vaikka tuo mahdollinen ryhmittymä keskittyy liittovaltiokehityksen ja holtittoman maahanmuuton torjuntaan, niin silti pienikin oljenkorsi käytetään persujen mollaamiseen silloin kun se suinkin on mahdollista.

Samalla unohdetaan ne tahot, jotka ihan oikeasti pelaavat venäläisten pussiin ja saavat siitä muhkeat palkkiot. Henkilöt ovat entinen pääministeri ja demaripuolueen puheenjohtaja Paavo Lipponen ja demareiden nykyinen puoluesihteeri Antton Rönnholm.

Paavo Lipponen on edistänyt Gazpromin North Stream -kaasuputkihanketta. Rööri kulkee Pietarin läheltä Itämeren pohjaa pitkin Saksaan. Useat Itämeren rantavaltiot ovat olleet nihkeitä hankkeille. Suomen kanta on sen sijaan ollut myönteinen. Ehkäpä Lipposella on siihen suuri vaikutus”.

”Lipponen ei ole ainoa merkittävä suomalainen demarivaikuttaja, joka on ollut edistämässä Venäjän valtionyhtiö Gazpromin hanketta. Sdp:n puoluesihteeri Antton Rönnholm laskutti konsulttifirmansa kautta liki 200 000 euroa Gazpromin South Stream -kaasuputkihankkeessa vuosina 2011–2013. Rönnholm hoiti hankkeessa suhteita mediaan ja päätöksentekijöihin”.

ISIS-VAIMOT” JA YMPÄRIPUHUTUT NAISET

Tutkija: Naiset eivät ole vain Isis-vaimoja tai -morsiamia – ”Osallistuneet pitkään aseellisten ryhmien toimintaan eri rooleissa”

https://www.satakunnankansa.fi/a/201495698

Saarinen jakaa Foreign Policy -lehden artikkelin, jossa todetaan, että länsimaissa pitäisi suhtautua vakavasti Isis-naisten poliittiseen aktiivisuuteen. Naiset eivät ole pelkästään uhreja tai vaimoja, vaan myös aktiivisia toimijoita jihadistisissa liikkeissä.

Tutkija Juha Saarisen mukaan media ei saisi puhua Isis-vaimoista, koska heidän oman toimijuutensa tulee heijastua termeissä, joilla puhutaan.

Hänen mielestään Isiksen vaikutuspiirissä olleille alueille lähteneiden naisten roolin typistäminen Isis-vaimoiksi tai -morsiamiksi on ongelmallista. Samaa todetaan Iso-Britanniassa julkaistussa raportissa, johon Saarinen viittaa ja kutsuu sitä erinomaiseksi.

Islamin ja jihadismin suhteesta Saarinen on kirjoittanut yleistajuisesti esimerkiksi Ulkopolitist-julkaisussa.

Isis-teloittaja: ”Tapoin ja teurastin 900 miestä, raiskasin 250 naista”

https://www.satakunnankansa.fi/a/201426107

AIVOPESTYT NAISET

http://sinenmaa.blogspot.com/2019/05/ymparipuhutut-naiset.html

Naiset selvästi haluavat, että miesten pitää ensin puhua nainen epämukavaan olotilaan ennen kuin nainen itse alkaa hoksaamaan olevansa alistettu. Ympäripuhutut länsimaiset naiset eivät tajua esimerkiksi Iranin naisten olevan alistetussa asemassa, aivan samalla tavalla, miten isis-morsiamet eivät tajua isiksen julmuutta.

Naisten ympäripuhumiseen vaikka ilmastohysteriaan riittää muutama suupaltti mies.

”Eläinmaailmassakin  naaraat valitsevat lisääntymiskumppanikseen kaikkein raaimman uroksen. Juuri naisten järjetön halu uskoa miesten palopuheita pitää yllä niitä geenejä, jotka saavat ihmiset tekemään epäinhimillisiä tekoja.

Ehkäpä se on evoluutio, joka selittää sen, miksi naisten pitää olla ympäripuhuttavissa ihan mihin tahansa liikkeeseen”?

-------------------------------------------------------------------------------

25.5.2019

SOTILASVALLANKAAPPAUS SUOMESSA?

The Economist julkaisi kartan sotilasvallankaappauksen riskistä Suomessa – ”Sellainen olisi hyvin yllättävää nähdä”

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/the-economist-julkaisi-kartan-sotilasvallankaappauksen-riskista-suomessa-sellainen-olisi-hyvin-yllattavaa-nahda/

Arvion on tehnyt yhdysvaltalainen One Earth Future -tutkimuslaitos.

Kotimaa 24.5.2019 13:11

Jukka Rislakki

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomessa-riski-sotilasvallankaappauksesta-arvostettu-brittilehti-julkaisi-hammentavan-kartan-suomi-euroopan-kauhukakarana-samassa-luokassa-irakin-ja-pakistanin-kanssa/7422924#gs.e94pzm

--------------------------------------------------

24.5.2019

MAAMME UUSKOMMUNISTIT (VIHREÄT JA VASEMMISTOLIITTO) SEKÄ MAAHAMME SAAPUVAT KÄVELEVÄT AIKAPOMMIT TUHOAVAT SUOMEN. UUSKOMMUNISTIT OVAT NEUVOSTOLIITON JA ENTISEN ITÄ-SAKSAN (DDR) HENKISEN PERINNÖN VAALIJOITA

ISIS-vaimojen ja muiden ihmisoikeudet?

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/05/isis-vaimojen-ja-muiden-ihmisoikeudet.html

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomalaisille-isis-naisille-ei-heru-sympatiaa-antti-rinteelta-aikuiset-ihmiset-ovat-oman-ratkaisunsa-tehneet/7422874#gs.e96fyw

Julkaisen poikkeuksellisesti kaksi psykologisesti perusteltua kommenttia, joista ilmenee suomalaisen hyvinvointivaltion tuhoon johtavaa alitajuista toimintaa. Tuhon tielle johtaa maamme uuskommunistien (stalinistien ja taistolaiskommunistien henkisen perinnön seuraajat) ja DDR:n länsimaiseeen yhteiskuntaan (Länsi-Saksan kautta) soluttama ”vihreä aate” eli sanalla sanoen, nykyinen Suomen Vihreät, ilmastopopulismin avulla hallintovaltaan rynnivät ”sisäiset terroristit”.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/05/kavelevat-aikapommit-tulevat-suomeen.html

1. KOMMENTTI

”Siis "ideologia" ei ole se mikä saastuttaa ihmisten mielet -- tunnustuksellisissakaan ideologioissa vaikuttavaa ei ole mikään "opillinen" sisältö, vaan nimenomaan tuo tunnustuksellisuus -- ja tällaisilla kävelevien aikapommien taustoilla kyse voi olla korjaamattomista psyykkisistä taantumista, jotka ovat seurausta raaistavista kokemuksista, jne.

”Primitiivisiin uhrirooleihin taantunut ajattelu on joitain aivan muuta kuin miltä se päältäpäin empaattisin silmin katsottuna näyttää. Siinä ei ole esimerkiksi samaa vastavuoroisuutta joka normaalisti vallitsee autettavan ja auttavan välillä. Kun ajattelu taantuu uhriroolien huomaan, kyse ei ole avuntarvitsijoiden asenteista, vaan jostain jokseenkin päinvastaisesta. Uhriutuminen ja kuolemankultti ruokkivat toisiaan, ja uhriutumisesta tulee mitä primitiivisimmällä tavalla voimaannuttavaa. Siksi nämä ihmiset ovat todellakin käveleviä aikapommeja.

Tämä poliittinen tilanne on psykotulkittuna todella toivoton: vihervasemmistomme -- eli koko tuon hallitusta runnaavan konkkaronkan -- omassa "ajattelussa" vaikuttaa varsin vahva taantuma uhriajatteluun. Joten empatiaa ja samaistumista, voimaannuttavaa ryhmävahvistautumista tulee riittämään.

Ja niinhän se yhteiskunta sitten hajoaa. Tie on päällystetty hyvillä aikomuksilla. Kun yhteiskunnallinen luottamus romahtaa, sitä ei palauta mikään. Mutta vielä kaaoksen keskelläkin joku Rinne tulee hoputtamaan: meillä on tämä meidän ihmiskäsitys, tämä meidän arvopohja, me emme ole rasisteja, me me me... ”

  1. KOMMENTTI

”Kyllä me nyt taidetaan olla tuhon tiellä…. Suurin osa ihmisistä ei tunnu ymmärtävän alitajunnan suurta merkitystä ihmisen käyttäytymiseen. Varsinkaan poliittiset päättäjät. Yleisesti ihmiset luulevat hallitsevan käyttäytymistään ja tilanteita, mutta todellisuudessa meitä ohjaavat alitajuiset toimintatavat. Tällaisia henkilöitä, jotka ovat kasvaneet lapsuutensa täysin Suomesta poikkeavissa olosuhteissa tai ovat muuten vaan jääneet ”vääränlaisen” aivopesun uhreiksi ei tulisi ikinä päästää Suomeen ainakaan suuressa määrin. Tällaiset ihmiset voivat pintapuolisesti opetella elämään Suomen kulttuurissa ja olosuhteissa, mutta tilan-teissa, joissa vaistot ja vietit ohjaavat, opitut toimintatavat nousevat alitajunnasta ja toiminta on aiemman opitun kulttuurin kaltaista. Tämä näkyy väkivaltaisena käytöksenä ja mm. terroritekoina. Ja ongelma on, ettei suurin osa lähtökohtaisesti halua elää Suomen kultturin mukaisesti.

Juuri kun olemme saavuttaneet Suomessa sukupolven, joka ei enää juuri kärsi maailmansotien traumois-ta, niin hankimme tänne porukkaa, joka on kasvanut meidän näkökulmastamme aivan toiseen suuntaan. Ei hyvältä näytä tilanteemme”.

KOMMENTTIEN JÄLKEEN VOIT LUKEA TODISTEET KIRJASTOSTA SAATAVASTA SAKSALAISTUTKIMUKSESTA.

Vihreä aktivismi tuhoaa Euroopan Unionin

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231763-vihrea-aktivismi-tuhoaa-euroopan-unionin

VIHREÄ LIIKE JA DDR

Vihreys nousi esille jo aikaisemmin mm. Länsi-Saksassa, jossa se, ilmeisesti Stasin tukemana edisti hienosti kommunistisia pyrkimyksiä.

http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2014/09/...

Koska DDR huomasi, että se ei kykene kilpailemaan teollisuustuotannon ja hyvinvoinnin suhteen Länsi-Saksan kanssa, se päätti ryhtyä sabotoimaan niitä.

https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Saksalaiset ovat tutkineet myös lähihistoriaansa kriittisesti, ja DDR:n arkistoissa on paljon tutkittavaa. Udo Baron on kirjoittanut kirjan Kalter Krieg und heisser Frieden, jossa noin puolet tekstistä käsittelee DDR:n vaikutusta Vihreisiin. Kirja on ilmestynyt 2003. Kaupunginkirjastossa sitä ei ole, eikä näytä olevan yliopistojenkaan kirjastoissa. Tässä kuitenkin linkki sivulle jossa teos on arvosteltu ja josta pääsee lukemaan tai tulostamaan koko kirjan.

http://www.hsozkult.de/publicationreview/id/rezbue...

Eräs saksalainen lehtimies kiteytti hyvin vihreän liikkeen nousun Saksassa. Kun DDR kaatui, joutuivat sen etuoikeutetut kommunistit tavallaan tuuliajolle. Heidän piti keksiä korvaavaa toimintaa, jolla terrorisoidaan yritystoimintaa. Kyseessä ei siis ollut tavoitteenakaan mikään luonnonsuojelullinen aspekti, vaan suojelun nimissä tehty kommunistinen toiminta. Siinä se on onnistunut tavattoman hyvin ja se on nähty.

Suomessa on aivan samoin. Kun kommunistit joutuivat sielläkin ahtaalle, niin Satu Hassi ja kumppanit lähtivät vihreiden kautta tekemään samaa sabotaasia kuin aiemminkin. Tämä toteutuu kaikissa markkinatalouksissa lähes poikkeuksetta. Tämän kaiken toiminnan maksaa se vähäosaisin kansa. Eivät rikkaat lopulta tästä kärsi eikä suurteollisuuskaan. Nuo entiset kommarit kuuluivat vielä stalinisteihin eli heidänkin ääriliikkeeseensä.

http://vainojkarjalainen.blogspot.fi/2014/11/vihre...

Kun Marxismi-Leninistisen Saksan demokraattisen tasavallan DDR:n joukkotuhonta- ja turvallisuusviraston Stasin ulkomaanvakoiluosaston HVA:n (Hauptverwaltung Aufklärung) johtaja Markus Johannes Wolf lanseerasi läntisen maailman äärivasemmistolaisen ja äärivanhoillisen vihreän liikkeen tarkoituksenaan tuhota läntisen maailman teollisuuden ja talouden, hän ei voinut kuvitella kuinka yli kaksi vuosikymmentä

DDR:n tuhoutumisen jälkeen vihreä liike tekee menestyksekkäästi edelleen tuhojaan sekä luonnolle että taloudelle.

http://tarinoitataloudesta.blogspot.fi/2013/06/vih...

http://rakennusliikeerbau.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

-------------------------------------------------------------------

23.5.2019

MAAHANMUUTTOAHDISTUS KOSKETTAA MONIA SUOMALAISIA.

https://oikeamedia.com/o1-109508

TUONEN JOUTSEN: Mitä vikaa on suomalaisen Suomen toivomisessa ja väestönvaihdon vastustamisessa? EUROKOMMUNISTIT JA FIN-VIHER-UUS-KOMMUNISTIT

http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2019/05/pyrkyrointia-ja-selkaanpuukotusta.html

Mikä motivoi Halla-ahoa? Miksi hän harjaa nuoria mielipiteistä, jotka ovat kansallismieliselle itsestäänselviäja ja huomattavasti maltillisempia kuin Jussin omat blogitekstit negridisen rodun älykkyydestä ja sopeutuvuudesta.

Mahdollisuuksia on kaksi:

-Sano Twitter-suvakille, minne hän voi tunkea mielipiteensä. Totea, että tässä asiassa meillä nyt vain on erilaiset arvot. Hyödynnä kenties tilaisuus jauhottaa hänen laiskat argumenttinsa integraatiosta, ja tee pöyristelystä vaaliase,

Tai

-Panikoi kiukkuisen suvakin edessä. Tuomitse mielipide, joka on kansallismielisyyden peruskivi. Hauku puolueesi nuorisojärjestön jäsenistö ja vallitseva aate. Potkaise mukava riita vauhtiin puolueen sisällä mutta tietysti julkisesti somessa keskusteltuna, jotta vihervasemmistollekin tarjotaan jotain huvitusta näin vaalien alla. Ammu itseäsi jalkaan hyökkäämällä vaalimainoksissasi oman puolueesi jäseniä vastaan.

En yksinkertaisesti voi käsittää, miksi Halla-aho valitsi jälkimmäisen. Mitä ihmettä hän tai puolue tuosta hyötyvät? Toki Jussilla on omat kärhämänsä etnojen kanssa, mutta enpä tiedä olisiko hän niin pikkumainen, että sabotoisi puolueensa eurovaaleja kostaakseen etnoille. Jos ymmärrätte, miksi Jussi toimii näin tyhmästi, kertokaa ihmeessä.

Harmillista, että persut ovat tulleet tähän, mutta yllättynyt en ole. Se vain seuraa eräiden Euroopan populistipuolueiden jäljillä: Ruotsidemokraatit ovat laimentuneet maahanmuuton vastustamisesta siihen, että ajoittain joku heistä rohkenee vaatia, että mamujen tulisi opetella ruotsia. AfD Saksassa taas moraalisäteilee perustamalla omat tytärjärjestöt muslimeille ja juutalaisille. Jopas menee suvakilla aivot solmuun, kun kämyt toteuttavat suvakkien politiikkaa ja arvomaailmaa ihan itse”.

EUROKOMMUNISTIT JA FIN-VIHER-UUS-KOMMUNISTIT

POPULISTIT ANGELAN JA EU:n UHKANA?

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/280658-angela-merkel-varoittaa-populisteista-he-haluavat-tuhota-meidan-arvojemme-mukaisen

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/280654-laura-huhtasaari-puhui-matteo-salvinin-suurkokouksessa-perussuomalaiset-haluaa-ottaa

EUROKOMMUNISTIT

http://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2019/05/tyrmays-eurokommunisteille.html

ANGELA HALUAA YHDISTÄÄ EU:n KESKUSHALLINTOJOHTOISEKSI (LIITTOVALTIO)

https://www.theguardian.com/world/2019/may/15/angela-merkel-interview-europe-eu-unite-challenge-us-russia-china?fbclid=IwAR02awXUR_e03qRmwBQyXeZzHGIqBCG5u9ye8uel8ns3NEOp80rNFAIwZaM

VALTAOSA EUROOPPALAISISTA USKOO EU:n HAJOAVAN 20 VUODEN AIKANA

https://www.theguardian.com/world/2019/may/15/majority-of-europeans-expect-end-of-eu-within-20-years

TUHOAAKO VIHERKOMMUNISTINEN PORUKKA (vihreät ja vasemmistoliitto) FIN-HYVINVOINTI YHTEISKUNNAN. VIHREÄT JA LOBBARIT

LOBBARIT HALLITUSNEUVOTTELUISSA

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006102059.html

Vihreät nimitti lobbaritoimiston osakkaan hallitusneuvottelijakseen - tämä jos mikä on korruptiota

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ba4b48f6-6fd...

Vihreiden Emma Kari irvi lobbareille ja nyt kävi nolosti

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/275787-vihreiden-emma-kari-irvi-lobbareille-ja-nyt-kavi-nolosti

Lobbarit eivät kuulu hallitusneuvottelijoihin

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/279876-nyt-kuittaa-petteri-orpo-lobbarit-eivat-kuulu-hallitusneuvotteluihin

________________________________

17.5.2019

AJATUSHAUTOMO SITRAN RAPORTTI VESSAPAPERIA (itse en edes pyyhkisi persettäni tällaiseen roskaan). SITRANILMASTONMUUTOKSEN ASIANTUNTIJATEIVÄT YMMÄRRÄ, ETTÄ SUOMI EI VOI ”KUNNIANHIMOSSAAN” YKSIN OMILLA TEOILLAAN PELASTAA MAAILMAA (varsinkin kun Aurinko on tärkeä tekijä ilmaston vaihteluissa). SILTI, SITRAN mielestä tavallinen suomalainen on SYYLLINEN ja häntä pitää kurittaa ja rankaista!)

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/05/sitran-raportti-joutaisi-vessapaperiksi.html

”Ajatushautomo Sitra on ottanut reippaasti kantaa kulutukseemme ja käyttäytymiseemme. Sen uudesta raportista esimerkiksi Yle otsikoi eilen, että "Punainen liha pannaan ja omat autot vapaa-ajalla kotiin – ilman ennennäkemättömän kovia tekoja ilmastotavoite karkaa Suomessa".

Edelleen mainitaan, että "Sitran tilaamien laskelmien mukaan edes EU:n kaavailemat tiukemmat tavoitteet eivät riitä Suomen kaltaisille maille." Kaikkiaan suomalaisten päästöjä pitäisi vähentää jo vuoteen 2030 mennessä 75 prosenttia.

Käytännössä raportin suositukset tarkoittaisivat luopumista suomalaisesta elämäntavasta kesämökkeineen tai veneilyineen sekä monista sellaisista lasten harrastuksista, joissa auto on välttämätön. Esimerkkinä mainittakoon esimerkiksi lapsen kannettavaksi liian raskasta varustusta vaativa jääkiekko tai pitkiä kilpailumatkoja sisältävä kilpahiihto.

Raportin uutisointi nostatti itsessäni sen verran uteliaisuutta, että kävin lataamassa sen tietokoneelleni katsoakseni millä perusteella vaatimukset on laskettu. Mieleeni nimittäin nousi pieni epäilyksen piru, että raporttia laadittaessa oli menty sieltä, missä aita on matalin.

Ja niinhän asia oli kuten epäilinkin. Raportissa oli tasapäistetty kaikki maailman ihmiset eli harvaan asutun ja talvella kylmän Suomen kansalaisen "päästöoikeudeksi" oli laskettu sama kuin vaikkapa äärimmäisen tiheään asutun Singaporen tai järkyttävän nopeasti väkeään kasvattavan Lähi-idän.”

http://jormanordlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/276084-sitran-ilmastomuutoksen-muutoslista-on-moraalinen-mahdottomuus

”Itse "poppamies", auringon tekijä, Sitran Markus Terho toteaa sivullaan näin:
"Markuksella on kestävän kehityksen alalta vuosikymmenien vankka kokemus, sekä strategian ja vision luomisesta, että käytännön toteuttamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri”.

SITRAN ”ILMASTONMUUTOKSEN ASIANTUNTIJAT” EIVÄT YMMÄRRÄ, ETTÄ SUOMI EI VOI ”KUNNIANHIMOSSAAN” YKSIN OMILLA TEOILLAAN PELASTAA MAAILMAA

Ja Suomi pelastaa maailman!

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006106713.html

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra


Itämerenkatu 11-13, PL 160,
00181 Helsinki

Puhelin +358 294 618 991
Sähköpostiosoite
etunimi.sukunimi@sitra.fi tai sitra@sitra.fi

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra (Samuli Laita, Markus Terho, Kari Herlevi ja Merja Rehn)

https://www.sitra.fi/ihmiset/samuli-laita/

https://www.sitra.fi/ihmiset/markus-terho/

https://www.sitra.fi/ihmiset/kari-herlevi/

https://www.sitra.fi/ihmiset/merja-rehn/

https://www.sitra.fi/uutiset/kansainvalinen-raportti-valtava-kuilu-nykyisten-elamantapojemme-ja-15-asteen-tavoitteen-valilla/

MEDIA

Nyt tuli järisyttävä lista kaikille suomalaisille: Kasvissyönti, pienempi asunto, kaikki vapaa-ajan matkat julkisilla – ”Suuria muutoksia kaikkiin arjen tapoihin”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/280368-nyt-tuli-jarisyttava-lista-kaikille-suomalaisille-kasvissyonti-pienempi-asunto-kaikki

”Suomalaisia patistetaan vegaaneiksi, eihän tällaisissa laskelmissa ole mitään järkeä!” – Kansanedustaja Kärnä hurjistui Sitran raportista

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/280369-suomalaisia-patistetaan-vegaaneiksi-eihan-tallaisissa-laskelmissa-ole-mitaan-jarkea

-------------------------------------------------------

13.5.2019

ILMASTONMUUTOKSEN ARVIOINTI JA ASTROFYYSIKOIDEN TUTKIMUKSET

Kun ilmastonmuutosta kokonaisarvioidaan, on otettava huomioon (ilmaston lämpötilojen vaihteluissa) luonnollisten tekijöiden, kuten auringon kokonaissäteilyn (TSI) ja aurinkosyklien voimakkuuden vaihteluiden vaikutukset planeetta Maata ympäröivän magneettikentän muutoksiin, mikä puolestaan päästää/estää kauempaa avaruudesta tulevien energiarikkaiden kosmisten hiukkasten muuttuvaa (päästää läpi/estää) vaikutusta pilvisyyteen ja sitä kautta ilmaston lämpötiloihin.

Alla olevien linkkien aiheet

Ilmastoskeptikot

https://www.tapionajatukset.com/37099

ASTROFYYSIKOIDEN TUTKIMUKSET

Aurinkofyysikkojen tutkimukset ilmaston vaihteluista

Ilmastotutkija, astrofysiikan tohtori Judith Lean

https://www.researchgate.net/profile/Judith_Lean

http://www.nasonline.org/member-directory/members/3004009.html

https://www.google.com/search?q=judith+lean+ilmastonmuutos&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwim2vLZx5rgAhXp_CoKHR_PAwkQ_AUIDigB&biw=1920&bih=916

Profesori Valentina Zharkova

https://www.researchgate.net/profile/Valentina_Zharkova

https://prabook.com/web/valentina_vladimirovna.zharkova/313743

Suomenkielinen yhteenveto (Judith Leanin ja Valentina Zharkovan tutkimuksista)

https://www.tapionajatukset.com/36782

UUSI TUTKIMUS

https://agupubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/2017EA000357#

----------------------------------------------------------

ILMASTOAHDISTUKSEN (TÄYSIN TURHAT) UUDET TUULET

Täällä juttua ilmastoahdistuksen ja syntyvyyden ”korrelaatiosta”

https://alusta.uta.fi/2019/04/29/nuorten-ilmastoahdistus-ylittaa-kansallisen-syntyvyyshuolen/

PROFFAN AJATUKSIA

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/05/ilmastonmuutoksessa-jalleen-uusi-kaanne.html

Ilmastonmuutoksessa jälleen uusi käänne

Viime aikoina on puhuttu paljon ilmastonmuutoksesta ja siitä kuinka se aiheuttaa ihmisissä ahdistusta. Jopa alhainen lapsilukumme on pantu sen piikkiin, missä lienee osa totuutta, vaikka suurin syy siihen lieneekin yhteiskunnassamme vallitsevassa hedonistisessa ilmapiirissä.

On siis jälleen kerran tullut aika tarkastella tuon ihmisiä ahdistavan ilmastonmuutoksen kehittymistä sen herkimmällä mittarilla eli arktisella alueella. Tarkemmin sanottuna arktisen merijään eli pohjoisen napajään kokoa proxyna pitäen.

Jääkäämme siis jännityksellä odottamaan kuinka kiihtyväksi arveltu ilmastonmuutos sulattaa pohjoisen napajäämme: Vai käykö sittenkin niin, että vuosi 2012 saa pitää arktisen napajään minimikoon ennätyksensä myös kuluvan syyskuun jälkeen eikä arktinen napajää ala sittenkään sulaa yhä kiihtyvällä nopeudella vaan noudattaa jotain toista eri perustein hahmotelluista kehityskuluista.

-----------------------------------------------

1.5.2019

ILMASTOPELOTTELUN LYHYT HISTORIA

OMG. Ilmastonmuutos tuhoaa (maapallon lisäksi) seksihalusi! Suomessa syntyvyys ei siis nouse kasvuun, ennen kuin tämä ”globaali hörhöily” saadaan kuriin. Demaripomo Antti Rinteen taannoinen kehoitus lisätä ”makuuhuonepeittojen heilutteluja” ei tuo lisää vauvoja.

Hyvä puoli asiassa on se, että osaajien maahanmuuttoa pitää tehostaa eli oleskelulupien myöntämistä pitää nopeuttaa. Ne ovat usein kestäneet jopa vuoden verran, jota typerät päättäjämme eivät ole edes tajunneet! Esimerkiksi Porissa eräät opiskelupaikan saaneet eivät saaneet oleskelulupaa!!

CLIMATE CHANGE IS KILLING OUR SEX DRIVE

Ilmastonmuutos_ja_seksi_CNN.jpg

Climate change melts glaciers, kills off wildlife, roils seas, and sparks calamitous weather disasters. It might also hurt your libido.

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/news/a48751/climate-change-bad-for-sex/

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a25780521/dry-january-dating-sex/

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/tips/a4498/car-sex-tips/

AUTOSEKSI.PNG

AUTOILU_2.jpg

YLEN ILMASTOPELOTTELU ON JOHDETTUA PROPAGANDAA (toimittajien kouluttamisen on hoitanut FMI eli Suomen ilmatieteen laitos)

https://yle.fi/uutiset/3-10748651

http://pjarvinen.blogspot.com/2019/04/ylen-uutiset-varoittaa.html

http://pjarvinen.blogspot.com/2019/04/yle-nayta-esimerkkia-ilmastonmuutos.html

Yle on ottanut tehtäväkseen kasvattaa [OMG] suomalaisia ilmastotietoisuuteen. Tuskin on iltaa, jolloin jossain Ylen ohjelmassa ei muistutettaisi ilmastonmuutoksen uhkasta ja kannustettaisi pieniin ilmastotekoihin: vähemmän autoilua, vähemmän lihansyöntiä, vähemmän lentomatkailua.

Välillä ilmaston mukaan ymppääminen saa erikoisia piirteitä tai tuottaa kummallisia tutkimuksia ("samat ihmiset epäilevät ilmastonmuutosta ja vastustavat maahanmuuttoa", Yle 24.4.2019).

Miten olisi, Yle, jos näyttäisitte itse esimerkkiä ja eläisitte kuten opetatte?

Ensimmäisenä tulee mieleen urheilu-uutiset. Tuskin on ilmaston kannalta haitallisempaa ja muutenkaan turhempaa lajia kuin ralliautoilu (voiko sitä edes urheiluksi kutsua?). Autoja huoltojoukkoineen lennätetään kaukaisiin maihin ajamaan kilpaa yleisillä teillä. Touhussa ei ole mitään järkeä. Autot kiitävät eksoottisissa maisemissa pölyä lennättäen ja hullunrohkeita katsojia väistellen. Argentiinassa näkyi tielle päässyt koira, jonka auto hädin tuskin ehti väistää.

Äskettäin Yle lähetti toimittajansa seuraamaan Meksikon rallia, viikonloppuna oli Argentiinan rallin vuoro. Jos oikein näin, toimittaja oli lentänyt myös Argentiinaan haastattelemaan suomalaiskuljettajia. Ralliuutisista ei totisesti ole puutetta.

Moni kokee ahdistuvansa suomalaisen median ilmastouutisoinnista, eikä mikään ihme.

Mitä jos Yle alkaisi elää kuten se opettaa meitä katsojia? Ole se muutos, jonka haluat muissakin nähdä.

VIHREÄT VASTUSTAVAT UUSIEN TYÖPAIKKOJEN LUOMISTA

HAAVISTO_JA_VIHREAT.jpg

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006087287.html

Ilmastopopulismi kohtaa todellisuuden

EIJA-RIITTA_JA_ILMASTOPOPULISMI.PNG

http://www.korhola.com/lang/fi/2019/04/vihreiden-vaikeus-ymmarrettavaa-hallitusneuvotteluissa-ilmastopopulismi-kohtaa-todellisuuden/

MARIA OHISALO VIHREIDEN TULEVA PUHEENJOHTAJA

MARIA_OHI_KISA.jpg

Vihreiden uuden johtajan nimi taitaa olla jo selvillä, mutta kisa tekisi puolueelle hyvää

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006088849.html

Vihreiden uusi puheenjohtaja nimetään virallisesti kesäkuun puolivälissä Porissa, mutta uuden johtajan nimi taisi ratketa jo tiistaina.

Helsingissä peräti 12 000 ääntä kerännyt Maria Ohisalo ilmoitti aamulla odotetusti, että hän on käytettävissä vihreiden puheenjohtajaksi. Heti perään kakkossuosikkina pidetty Emma Kari twiittasi, ettei ole mukana kilpailussa. Kari antoi tukensa Ohisalolle.

Maria Ohisalo piti eduskunnassa tiedotustilaisuuden tiistaina aamulla ja kertoi lähtevänsä vihreiden johtajakisaan. (KUVA: Markku Ulander / Lehtikuva)

Kestävät investoinnit eivät uhkaa hiilinieluja

https://www.hennavirkkunen.fi/2019/05/01/kestavat-investoinnit-eivat-uhkaa-hiilinieluja/

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen mielestä hallitusneuvottelijat eivät juuri parempaa vappulahjaa olisi voineet saada, kuin Metsä Groupin suunnittelema Kemin biotuotetehdas.

”Sen lisäksi että investointi tuo työtä ja vientituloja, se myös nostaa tuntuvasti Suomen uusiutuvan energian määrää ja tuo markkinoille lisää biopohjaisia tuotteita fossiilisia raaka-aineita korvaamaan. Juuri tämän eteen Euroopan unionissa on viime vuodet tehty työtä”, Virkkunen sanoo.

Hänen mukaansa myös uuden tehtaan vaatimat investoinnit liikenneinfrastuktuuriin ovat nekin linjassa eurooppalaisten tavoitteiden kanssa. Päärata Helsingistä Tornioon saakka on juuri nostettu CEF-asetuksessa EU:n liikennerahoituksen piiriin. Virkkunen toimi asetuksessa EU-parlamentin neuvottelijana.

”Uuden hallituksen on nyt sitouduttava osaltaan tekemään tarvittavat liikenneinvestoinnit. Ne eivät hyödytä pelkästään pohjoista, vaan koko Suomea”, Virkkunen sanoo.

Hän pitää käsittämättömänä vihreiden asettumista poikkiteloin uuden investoinnin edessä.

”Metsät kasvavat Suomessa enemmän kuin koskaan. Niiden käyttöä voidaan edelleen kestävästi lisätä toisin kuin vihreät väittävät. Erityisesti Pohjois-Suomessa laskelmien perusteella puuta riittää hyvin”, Virkkunen sanoo.

-----------------------------------------------------------

15.4.2019

LAURA HUHTASAARI, SATAKUNNAN ÄÄNIKUNINGATAR

LAURA_AANIKUNINGATAR.PNG

Järjetön äänivyöry – Laura Huhtasaari pisti uusiksi lähes rikkomattomana pidetyn ennätyksen

https://www.satakunnankansa.fi/a/0fbd2605-4ec9-4576-af8d-ec15c77eec2d

Tässä ovat kaikki Satakunnan uudet kansanedustajat – neljä uutta nimeä pääsee Arkadianmäelle

https://www.satakunnankansa.fi/a/38fd1306-3c10-4f2a-9e2e-e0c63735e545

VIRON VAALIVOITTAJA KAJA KALLAS JÄÄMÄSSÄ SYRJÄÄN HALLITUKSESTA

KAJA_KALLAS_2.jpg

Vaalivoittaja on jäämässä syrjään Viron hallituksesta – Tallinnalaiset osoittavat mieltään oikeistopopulistisen Ekren valtaanpääsyä vastaan

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006069276.html

Vaalivoitto takasi Viron reformipuolueen Kaja Kallakselle vain hallitustunnustelijan paikan mutta ei hallitukseen pääsyä.

Reformipuolueen puheenjohtaja Kaja Kallas sai huhtikuun ensimmäisenä perjantaina presidentti Kersti Kaljulaidilta virallisen nimityksen hallitustunnustelijaksi. (KUVA: Raigo Pajula / AFP)

NAISTEN JÄÄKIEKON MM-KISOISSA TAPAHTUI OIKEUSMURHA

Suomen jääkiekkopomot Ylelle: "Jäällä olleet tuomarit olivat hyväksymässä maalia – protestimahdollisuutta ei ollut"

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suomen-jaakiekkopomot-ylelle-jaalla-olleet-tuomarit-olivat-hyvaksymassa-maalia-protestimahdollisuutta-ei-ollut/7365896#gs.53pkt9

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kalervo-kummola-aikoo-ryhtya-toimenpiteisiin-suomen-hylatyn-finaalimaalin-takia-vanha-videotuomarikaytanto-takaisin/7366120

Jääkiekkoliiton johto kommentoi MM-finaalin skandaalia - tuomarit tekivät virheen: ”Yksi ihminen päätti, että maali hylätään”

https://www.satakunnankansa.fi/a/8eecc3d8-d770-474a-8710-e25b1f81147e?c=1528874183846

Suomalaisilla oli ryöstetty olo naisten MM-finaalin jälkeen. Naisleijonien jatkoaikamaali hylättiin hyvin kyseenalaisesti.

https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/4c3eca33-8de6-4efd-99c0-32e542195211

Ruotsalaisetkin tyrmistyivät - joutuiko Naisleijonat kammottavan oikeusmurhan uhriksi? Kolumnistilegenda: ”Se oli puhdas ryöstö

”Funderar på om det är ett politiskt beslut

https://www.svt.se/sport/ishockey/funderar-pa-om-det-ar-ett-politiskt-beslut

Finländska förbundskaptenens uppmaning: ”Jaga videodomaren”

https://www.svt.se/sport/ishockey/finlandska-forbundskaptenens-uppmaning-jaga-videodomaren

Det var Petra Nieminen som hade pucken i mål, men sedan dömdes det målet bort på samma gång som USA:s målvakt Alex Rigsby blev utvisad.

– Jag kan inte vara tyst. De ger mig inte ens en förklaring. Kolla på USA, de var inte ens glada. De visste att de hade förlorat egentligen. Det är tragiskt att det här kan hända på ett VM, säger Mustonen.

https://www.svt.se/sport/ishockey/savolainen-guldmedaljen-tillhor-oss

-----------------------------------------------------------

12.4.2019

VAALEIHIN VALMISTAUTUVAT POLIITIKOT (perussuomalaisia lukuunottamatta) KILPALAULOIVAT ILMASTOTEKOJEN LUPAUKSILLAAN PUOLUEENSA SUOHON, TULI KÄÄNTEISET ”ILMASTOVAALIT”.

JOHDANTO (käänteisiin ilmastovaaleihin)

”ArvoPohja-puolueet” laativat ”persuille” ansan: Puhutaan jatkuvasti ”kunnianhimoisista” ilmastoteoista, joita teemme kun pääsemme valtaan. Kun pidämme jatkuvasti yllä ihmisten ilmastoahdistusta, persut näyttävät äänestäjien silmissä ”ilmastovihollisilta”!

PIELEEN MENI kuten persujen jatkuvasti kiihtyvä kannatus osoittaa. Sanalla sanoen, kun muiden puolueiden vaaliehdokkaat puhuivat ”jatkuvasti kiihtyvästä ilmaston lämpenemisestä” ja sen pysäyttämisestä 1,5 asteeseen, kiihtyivät vain ja ainoastaan äänestäjät!

KATSO (tätäkin aihetta eli ”persu-ansaa” käsittelevä) VIDEO:

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1114889847959949312

SUORAAN VIDEOON

https://www.facebook.com/laura.huhtasaari/videos/10161706431605046/

------------------------------------------

Poimintoja filosofian tohtori Eija-Riitta Korholan erinomaisesta kirjoituksesta.

Käänteiset ilmastovaalit

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274169-kaanteiset-ilmastovaalit

”Kun puhuttiin, että näistä vaaleista olisi tulossa ilmastovaalit, harva odotti, että ne olisivat sitä käänteisellä tavalla. Nyt kuitenkin näyttää siltä. Torstaina julkaistua Ylen gallupia voi tulkita siinä valossa, että ne puolueet, jotka ovat vetäneet ilmastotiukinta linjaa, ovat kaikki laskussa. Perussuomalaiset saattavat saada ilmastopoliittisesta kritiikistään suorastaan nosteen. Sunnuntaina tiedämme enemmän. 

Voi olla, että tiettyjä ulostuloja jo kadutaan, koska ne antoivat tarjottimella persuille aseen. Yhtenä sellaisena pidän WWF:n huonosti perusteltuja kuusi kananmunaa kuukaudessa –ohjeita. ”

VIHREÄT KOHTELEVAT SUOMEA EPÄREILUSTI

”Vihreä leirin ongelma puolestaan on, että he kohtelevat Suomea epäreilusti. Suomi-neitoa selkäänpuukotetaan noissa piireissä ahkerasti. He systemaattisesti kuvaavat Suomen huonompana suoriutujana kuin se todellisuudessa on. Juuri tähän viistouteen useat suomalaiset ovat läpeensä kyllästyneet. Eihän se ole kannustavaa, kun tehdään parhaamme, ja silti haukutaan ja kannellaan EU:lle. Jos lukee esimerkiksi Oras Tynkkysen argumentit aiheesta, niissä on selkeä taustaoletus, että Suomi on maa, joka ei ole alkuunkaan tehnyt omaa osuuttaan. Näinhän ei suinkaan ole.”

Vihreiden argumentti on, että meillä tuotetaan vääriä tuotteita ja olisi parempi että lopettaisimme tehdasteollisuuden Suomesta. Tämä on aivan järkyttävä ajatus, jos yritämme ratkaista ilmastokysymyksen. Lisäksi se olisi väärin suomalaista osaamista kohtaan. Perussuomalaiset ovat oikeassa siinä, että jokainen tehtaanpiippu Suomessa on ilmastoteko. Lause ei ole kuitenkaan puoluepoliittista yksityisomaisuutta: myös minä kokoomuslainen olen sanonut niin paljon ennen persuja katsottuani vuosikausia läheltä EU:n ilmastopolitiikkaa. ”

”Blogitekstini Miksi uusiutuva energia ei vastaa odotuksiin selittää, miksi on näin, ja miksi mittava tuuleen ja aurinkoon investoiminen ei ole sittenkään laskenut energiantuotannon päästöjä Saksassa. 

Vertailut Suomen hiilijalanjäljestä kautta vuosien ovat olleet erittäin politisoituneita. Tätä epäsuhtaa olen kuvannut edellisessä blogikirjoituksessani sekä aiemmassa ilmastoindeksin ruumiinavauksessa. Hyvä esimerkki oudosta vertailusta on, että Suomea on sakotettu ydinvoimakantansa takia, jota on pidetty vääränä politiikkana. Päästöjen kannaltahan tämä on vain hyvä, mutta vertailua tehnyt ympäristöjärjestö päätti rokottaa vääräoppisesta sähköstä.” 

----------------------------------------------------------------------

11.4.2019

Li Anderssonin punavihreältä unelmalta putosi pohja

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274058-li-anderssonin-punavihrealta-unelmalta-putosi-pohja

”Ylen viimeisen puoluekannatusmittauksen tulos ennen sunnuntain eduskuntavaaleja on monella tavoin huomionarvoinen.

Ensinnäkin nyt muuttui lihaksi se, että perussuomalaisilla on pienenpieni mahdollisuus nousta Suomen suurimmaksi puolueeksi. Sillä on nousutrendi alla ja etäisyys pitkään johtoa pitäneeseen sdp:hen on tässä mittauksessa enää 2,7 prosenttiyksikköä.

Kannatuslukemat ovat 16,3 prosenttia ja 19,0 prosenttia perussuomalaiset ensin mainittuna. Petteri Orpon kokoomus on hyytynyt 15,9 prosenttiin ja sillä on hätä kädessä, koska se näyttää pudonneen kärkikisasta ja kakkospaikkakin on ainakin toistaiseksi mennyttä”.

http://jormanordlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274019-rasisteiksi-haukkuminen-paha-virhe-perussuomalaiset-kakkosena

Ylen gallup: Perussuomalaiset kiri kokoomuksen ohi toiseksi – ”Täysin auki”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/277204-ylen-gallup-perussuomalaiset-kiri-kokoomuksen-ohi-toiseksi-taysin-auki

Analyysi: Perussuomalaiset pilaamassa kokoomuksen vaalit - vain SDP on osoittautumassa liian kovaksi Halla-aholle

https://www.satakunnankansa.fi/a/5b7b4e60-f428-4483-927e-5df23b76e9e5

SDP on nousemassa 20 vuoden tauon jälkeen eduskunnan suurimmaksi puolueeksi. Yleisradion torstaiaamun gallupissa perussuomalaiset kiilasi jo kokoomuksen ohi.

https://www.satakunnankansa.fi/a/2146b38e-de7e-4809-9b1a-7e32174024b4?c=1528874183846

Ylen torstaiaamun kannatusmittauksessa perussuomalaiset nousi jo toiseksi suurimmaksi 16,3 prosentilla. Sdp oli kärjessä 19 prosentilla, kun vaaleihin on aikaa kolme päivää.

ILMASTOVAALIEN” LOPPUNÄYTÖS: PERUSSUOMALAISET NOUSUSSA

HUHTASAARI_LAURA_PS_3.jpg

https://twitter.com/persut/status/1115477547637202944

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006063719.html?share=f76adf203972173764cb669d35564846

HUHTASAARI_LAURA_31.jpg

https://twitter.com/LauraHuhtasaari

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/laura-huhtasaari

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=laura+huhtasaari

 

HS-gallup: Perussuomalaisilta hurja loikka – nousi kolmanneksi 15 %:iin

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/276976-hs-gallup-perussuomalaisilta-hurja-loikka-nousi-kolmanneksi-15-iin

TURVALLISUUSPOLITIIKKA KAIPAA MITTAVAA TÄYSREMONTTIA

Sisäisen turvallisuuden kohteet

http://attekaleva.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273851-sisaisen-turvallisuuden-kohteet

Terrorismin torjunnassa on tärkeää muistaa niin sanottujen pehmeiden kohteiden turvaaminen. Poliisit, ensihoitajat, palomiehet, järjestyksenvalvojat, vartijat ja sotilaat ovat viime vuosina alkaneet kiinnostaa terroristeja mahdollisina iskukohteina ja samalla osa heistä joutuu työssään ja jopa vapaa-ajallaan muunkinlaisen väkivallan kohteeksi. 

Tarvitaan siis riittävät resurssit tiedusteluun, poliisin määrärahoihin ja rajavalvontaan. Myös turvapaikkapolitiikka kaipaa mittavaa täysremonttia.

ILMASTOHÖRHÖT ”LUPAAVAT” VAIKKA MITÄ ENNEN VAALEJA!

Ja yrittävät ajaa sinut pienempään asuntoon, rajoittaa ravintoasi ja viedä polttomoottoriautosi. Jos aioit liikkua, sinua vaaditaan ostamaa KALLIS sähköauto, jos asut maaseudulla!

Asunto, auto ja ruoka - perustarpeet, joihin intoilijat iskevät lisähintaa!

http://toimikankaanniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273842-asunto-auto-ja-ruoka-perustarpeet-joihin-intoilijat-iskevat-lisahintaa

Asunto, auto ja ruoka ovat jokaiselle kuuluvat perustarpeet.

 Näitä kolmea on uhkailtu verojen kiristyksellä. Eikä vain uhkailtu. Kahdeksan yhdeksästä eduskuntapuolueesta sitoutui viime vuoden lopulla sellaisiin ilmastopoliittisiin päästöjen vähentämisiin, että mittava lasku tulee. Sen suuruutta nuo puolueet eivät uskalla kertoa.

Kaikki nuo, asunto, auto ja ruoka, ovat kohteita, joiden hintaa korottamalla kahdeksan puoluetta uhkaa siirtää ilmastonmuutoksen vastustamisen kustannukset tavallisen kansan maksettavaksi. Työmies, työnainen, lapsiperhe, eläkeläinen. Jokainen tuloistaan ja varallisuudestaan riippumatta saa laskun. Miksi?

 Siksi, että kahdeksan eduskuntapuoluetta, Kesk, Kok, Sdp, Vihr, Sin, Vas, Rkp ja Kd, haluaa vähentää Suomen 1,4 promillen hiilidioksidipäästöosuuden globaalista kokonaispäästöstä pienemmäksi. Ilmastonmuutoksen torjumisen kanssa tällä ei tosiasiassa ole mitään tekemistä. Avaimet ovat todellisilla saastuttajilla.

--------------------------------------------------------

”ILMASTOVAALIT” JA ILMASTOHUIJAUS

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Mb861dutxog

https://www.youtube.com/watch?v=nF2FWOcEuN8

https://www.youtube.com/watch?v=6SBKUqELZys

---------------------------------------------------------------------------------

AURINGON VAIKUTUS MAAPALLON ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUIHIN

Jos aikomuksesi on lukea ilmasto- ja aurinkotutkijoiden (astrofysiikan tohtori Judith Lean ja professori Valentina Zharkova) alkuperäiset (englanninkieliset) tutkimukset, kannattaa ensin lukea lyhyet suomenkieliset yhteenvedot alla olevista linkeistä.

Aurinkosyklien (auringonpilkkujen määrä ja niiden magneettiset vaikutukset maapallon pilvien muodostukseen) vaikutukset. Pilvisyyden vaihtelu aiheuttaa muutoksia suoraan aurinkosäteilyyn (Total Solar Irradiance, TSI) ja näin ollen ilmakehän lämpötilojen vaihteluihin.

https://www.tapionajatukset.com/36782

(KIINNITETYN JÄLKEISET KIRJOITUKSET 12.2.2019

ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUN IHMEELLINEN MAAILMA)

--------------------------------------

Jos haluat tutustua LUENTOON ilmastonmuutoksesta, se löytyy täältä:

Ilmastonmuutoksen tutkija astrofysiikan tohtori Judith Lean on ollut IPCC:n raportin (AR4) kirjoittajana.

LUENTO (Dr Judith Lean lecture at AGU) ILMASTONMUUTOKSESTA

https://www.tapionajatukset.com/33178

MUUTA TIETOA (suomenkieliset kirjoitukset)

Jos haluat tutustua maapallon ILMASTOHISTORIAAN, se löytyy tästä:

https://www.tapionajatukset.com/35689

Jos haluat tutustua ilmastonmuutoksen KEMIAAN, se löytyy tästä:

https://www.tapionajatukset.com/35571

Jos haluat tietää, miten MUSTA HIILI (nokipäästöt) vaikuttaa ilmastonmuutokseen, lue tästä:

https://www.tapionajatukset.com/31425

Jos haluat tietää, kuinka kauan maapallo on lämmennyt: https://www.tapionajatukset.com/108

ETUSIVU https://www.tapionajatukset.com/1

-----------------------------------------------------------

KUVIA klikkaamalla pääset lukemaan niihin liittyvät KIRJOITUKSET.

-------------------

JUDITH LEAN

Google-haku

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=judith+lean

KUVAT

https://www.google.com/search?q=judith+lean+ilmastonmuutos&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwim2vLZx5rgAhXp_CoKHR_PAwkQ_AUIDigB&biw=1920&bih=916

SUORA HAKU

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ilmastonmuutos+judith+lean+

JUDITH LEAN, ESITTELY ja TIETEELLISET JULKAISUT

https://www.researchgate.net/profile/Judith_Lean

http://www.nasonline.org/member-directory/members/3004009.html

--------------------------------

VALENTINA ZHARKOVA

Google-haku

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=valentina+zharkova

KUVAT

https://www.google.com/search?q=ilmastonmuutos+valentina+zharkova&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwje3s60rLvhAhUixqYKHei_BMYQ_AUIDigB&biw=1920&bih=916

SUORA HAKU

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=ilmastonmuutos+valentina+zharkova+

VALENTINA ZHARKOVA, ESITTELY JA TIETEELLISET JULKAISUT

https://www.researchgate.net/profile/Valentina_Zharkova

https://prabook.com/web/valentina_vladimirovna.zharkova/313743

7.4.2019

DEMARIT LÄHESTYVÄT PERUSSUOMALAISIA

https://www.satakunnankansa.fi/a/a3b1cff7-6554-4366-a37c-99019e32d3db?c=1528874183846

LM-kysely: Antti Rinne edistäisi pääministerinä hiilitulleja EU:n ulkorajoille – Sdp:n linja lähestyy perussuomalaisia

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne väläyttää mahdollisuutta Euroopan unionin hiilitulleille ilmastonmuutoksen suitsimiseksi.

  • Esimerkkejä EU-tasoisesta yhteistyöstä on pohdinta hiilitulleista EU:n ulkorajoille, hiilen lattiahinnasta, tai hiilipörssistä eli hiilensidonnan hinnoittelusta. Näitä on järkevää edistää EU-tasolla, vastaa Rinne Lännen Median kyselyyn pääministeriehdokkaille.

  • Sdp:n alkuperäisestä vaaliohjelmasta ei löytynyt mainintaa hiilitulleista. Sdp ja Rinne ovatkin tulossa samoille linjoille kuin perussuomalaiset, joka on kannattanut hiilitulleja jo aiemmin.

  • Suomen tulisi EU-puheenjohtajana ja muutenkin EU:n jäsenenä edistää protektionistisia kauppa- ja tullitoimia Kiinaa ja muita saastuttavia halpatuotantomaita kohtaan. Hiilitulleilla estetään teollisuuden siirtymistä Euroopasta Aasiaan, suojellaan eurooppalaista työtä ja ohjataan Kiinan kaltaisia maita kestävämpiin tuotantotapoihin, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho vastaa.

ILMASTO- JA YMPÄRISTÖPANIIKIN LIETSOMINEN

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/04/ymparistopaniikin-lietsomisellakin-on.html

Huuhaa-naiset ja koululaiset ilmastopaniikin lietsojina

https://oikeamedia.com/o1-104600

Eija-Riitta Korhola teki sen taas kerran: Puhui järkeä hysteerisessä Suomessa!

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273574-holmolaisten-paiva

------------------------------------------------------------------

5.4.2019

DEMARI SANNA MARIN JA VIHREÄ EMMA KARI TÄYSIN POISSA KARTALTA (Missä maassa parivaljakko Sanna Marin ja Emma Kari kuvittelee elävänsä?)

Parivaljakko Sanna Marin ja Emma Kari ei elä Suomessa.05 huh 2019

Kirjoittanut Eija-Riitta Korhola

https://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2019/04/05/parivaljakko-sanna-marin-ja-emma-kari-ei-ela-suomessa/

Oli outoa kuulla eilen uudelleen ja uudelleen viittausta 1,5 asteen lämpenemiseen, ikään kuin Suomi voisi sen asian ratkaista. Me voimme tehdä vain oman osuutemme. Marin ja Kari tekevät suuren virheen uskotellessaan suomalaisille, ettemme muka olisi näin tekemässä.

Oli piinallista katsella eilen YLEn ilmastotenttiä, jossa eduskuntapuolueiden ehdokkaat esittelivät ilmastokantojaan. Onko tämä mahdollista aikuisten kesken, kysyin mielessäni. Missä maassa vaikkapa parivaljakko Sanna Marin ja Emma Kari kuvittelee elävänsä?

Sen täytyy olla maa, joka on hoitanut ilmastopolitiikkansa todella huonosti, hävittänyt metsää vuosikymmenten ajan, tuhonnut luonnonvaroja peruuttamattomasti, romahduttanut biodiversiteetin ja jättänyt vähentämättä päästöjään. Itseruoskinta oli armotonta, nyt on tehtävä parannus.

Se maa ei todellakaan ole Suomi. Herätkää suomalaiset, ja pudottakaa kädestänne se piikkiruoska, jolla huidotte. Suomi on oikeasti primusoppilas, mitä esimerkiksi metsäpolitiikkaan tulee”.

”Tuollainen ilmastovouhotus juurikin sataa Perussuomalaisten-laariin.

Kukaan täysipäinen ihminen ei halua että jotkut punavihreät haihattelijat määräävät mitä ruokaa saa syödä ja milloin, millä autolla ajaa ja mitenkä saunansa lämmittää ! Karmeinta on , että Orpo ja Mykkänen kuorossa peesaavat näitä kaakattajia!

---------------------------------------------------------------

4.4.2019

FYSIIKAN NOBELISTI TYRMÄÄ ILMASTOHYSTERIAN. ILMASTO EI OLE ENÄÄ (kuten 1900-luvulla) LÄMMENNYT 2000-luvulla

https://oikeamedia.com/o1-104334

Puolen tunnin luento, joka ei ole kovin vauhdikas, mutta on täyttä asiaa. Tätä tulisi näyttää kouluissa oppilaille ilmastoahdistuksen lievittämiseksi ja kaikkien sivistämiseksi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=TCy_UOjEir0

Ilmasto ei ole lämmennyt viimeisen 18 vuoden aikana (ainoastaan maapallon pinta on lievästi lämmennyt).

http://www.climate4you.com/

JOHDANTO SIVUN ALUSSA

https://www.tapionajatukset.com/36782

Muutokset auringon toiminnassa korreloivat paremmin mitattuihin lämpötilavaihteluihin kuin CO2:n pitoisuuden muutokset, ....

LUE AURINKOSYKLIEN VAIKUTUS MAAPALLON LÄMPÖTILOIHIN:

https://www.tapionajatukset.com/36782

SIVUN KOHDASTA

KIINNITETYN JÄLKEISET KIRJOITUKSET (Valentina Zharkova, Judith Lean)

12.2.2019

ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUN IHMEELLINEN MAAILMA

PÄÄOSISSA: PROFESSORI JUDITH CURRY, PROFESSORI VALENTINA ZHARKOVA JA ASTROFYSIIKAN TOHTORI JUDITH LEAN

--------------------------------------------------------

3.4.2019

PETTERI ORPO JA JUHA SIPILÄ PANIKOIVAT PERUSSUOMALAISTEN VAALIVOITTOA PELÄTESSÄÄN

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/04/sipila-panikoi.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006056822.html

KOMMENTTEJA

”Nyt ei ole dippainssi katsonut tilastoja tai sitten hän ei ymmärrä niitä.

Äänestän perussuomalaisia juuri tämän takia !

Sipilällä tuntuu olevan jo löysät housuissa. Ei tietääkseni kukaan ole leimannut kaikkia ulkomaalaisia. Siinä koko tämän ulkomaalaiskeskustelun suurin vääristymä.

Vaalitenteissä alkaa näkyä, miten Keskusta ja Kokoomus suhtautuvat muita aggressiivisemmin Perussuomalaisiin. Mistäköhän mahtaa johtua? Orpon sanat eilen siitä, että arvopohjan vuoksi ei voisi ajatellakaan yhteistyötä tulevassa hallituksessa on voimakasta viestintää kansalaisille ja äänestyskäyttäytymisen suuntaamista, mutta myös paniikkia siitä, että juuri Perussuomalaiset saattavat ohittaa Kokoomuksen.

Arvopohjan ero on siinä, että persuilla on tiukka ja isänmaallinen turvapaikkapolitiikka, muilla puolueilla lepsu ja epäisänmaallinen linja.

Sipilän törkeä teko kutsua elintasopakolaisia tänne elätettäväksi on vertaansa vailla oleva hölmöys.
Tähän tekoon liittyvät Sipilän selitykset ovat jo sellaista teatteria ettei paremmasta väliä. Luota sitten tuollaiseen tyyppiin - ei ikinä!

Marokkolaisen tekemät puukotukset Turun torilla olisivat myös jääneet tekemättä jos kokoomuslaiset sisäministerit olisivat isänmaan asialla mutta kun ei niin ei.

Sutki-Sipilän arvopohjaan on kuulunut jatkuvasti väärän todistuksen antaminen erilaisista asioista. Kyllähän nyt jokainen näkee eron vuonna 2015 annettujen lausuntojen ja nykyisen tarinan välillä, koskien Kempeleen talon luovutusta ns. pakolaisille. Tämä uusi tarina on todennäköisesti laadittu paniikissa puoluetoimistolla luottaen siihen, että ihmiset eivät muista tai jaksa selvittää vanhaa tarinaa.

------------------------------------------------------------------

VALTAMEDIAN ”LOGIIKKA”: PERSUJEN VAALIVOITON PELKO ON ”VIISAUDEN” ALKU

Ylen pelko Perussuomalaisten vaalivoitosta syvenee

https://oikeamedia.com/o1-104038

”Uutinen PS:n vaalipäivän poistamisesta Areenasta ei hämmästytä!

Syy tähän ”tekniseen poistoon” on aivan ilmeinen.

Perussuomalaisten vaalivoitto näyttää niin pelottavalta vaihtoehdolta, että kaikki temput on otettu käyttöön.

Ihmisten enemmistö on nyt hyökymässä perussuomalaisten taakse. Ihmiset alkavat taas uskoa politiikkaan ja muutokseen”.

Syy Ylen harjoittamaan pimittämiseen on aivan selvä. Kyse on pelosta.

---------------------------------------------------------------------------------------

ILMASTOHÖRHÖT HYÖKKÄÄVÄT MAATALOUSTUOTTAJIEN KIMPPUUN

Jos syömme, kuten ilmastopuritaanit vaativat, maataloustuottajien perheitä odottaa karu kohtalo eikä muillekaan hyvä heilu

https://www.satakunnankansa.fi/a/3f2c538e-235d-452e-bfa1-b58a81bc111b?c=1528874183846

”Korkeintaan lasi maitoa päivässä, juustoa vain muutama viipale. Korkeintaan kuusi kananmunaa kuukaudessa. Punaista lihaa kerran viikossa, jos ollenkaan. Tämä on monille tuttu World Wide Fundin (WWF) suosittelema ilmastoystävällinen ruokavalio.

Mitähän siitä ajattelevat suomalaiset lihan- ja maidontuottajat? Lihan, maidon ja kananmunan myynnillä he ostavat pikkulapsille uudet toppahaalarit ja lukiolaiselle oppikirjat. Mopoautoon rahat tuskin riittävät.

Jos me alamme syödä, kuten WWF neuvoo, Suomi ei kohta tarvitse maidontuottajia. Sikalan ovet voi naulata säppiin ja virikekanaloille keksiä uutta käyttöä. Monen mielestä näin kuuluisikin toimia. Mutta minne laitetaan maaseudun väki? Kortistoonko?

Metrolla paikasta toiseen sujauttavien on helppo syyllistää maakunnan ihmisiä. Kauramaidon hinnasta kiukuttelevien on hyvä muistaa, että kaura tulee maasta. Joku sen kylvää ja joku sen korjaa”.

FYSIIKAN NOBELISTI PALJASTAA ILMASTOHUIJAUKSEN

Fysiikan nobelisti paljastaa ilmastohuijauksen (KATSO VIDEO!)

https://suomimedia.wordpress.com/2018/10/27/ilmastomuutoshuijaus-paljastettu-lupa-verottaa-kansalaisia/

VIDEOT

Muuttuuko ilmasto ihmisen toimesta? Kyllä, mutta todennäköisesti hyvin vähän suhteessa luonnollisiin vaihteluihin.

ILMASTOHUIJAUKSEN PALJASTAMINEN

Fysiikan nobelisti, englanninkielinen

https://www.youtube.com/watch?v=TCy_UOjEir0

Suomenkielinen video

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=nF2FWOcEuN8

-------------------------------------------------------------------------------------

1. Ilmastovouhotuksen positiivinen vaikutus: Ilmastorealistien suosio nousussa

Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaiset on nyt kolmanneksi suosituin puolue, SDP menetti kannatustaan

https://yle.fi/uutiset/3-10711554

Myös kokoomuksen ja vihreiden suosio on laskenut.

Perussuomalaisten loppukiri lupaa jälleen menestystä - ilmastonmuutospaniikki sataa Halla-ahon laariin

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/3d06b971-62b7-4bca-9efe-2240f4ee0351

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f5ac28cf-d332-49bb-809c-c90b54e7c669

Yleisradion gallupin mukaan perussuomalaiset on siis noussut kolmanneksi suosituimmaksi puolueeksi. Sosialidemokraattien kannatus laski.

  1. Ilmastovouhotuksen negatiivinen vaikutus: Tulevan hallituksen (demarit, vihreät, vasemmistoliitto ja RKP ja ?) ”arvopohja” vaatii, että Suomi ampuu omaan jalkaansa.

--------------------------------------------------------------------

29.3.2019

VAALIGALLUP: PERUSSUOMALAISET (PS) NOUSIVAT KESKUSTAN OHI KOLMANNEKSI SUOSITUIMMAKSI PUOLUEEKSI

HALLA-AHO_NOSTI_PERSUT.PNG

MUIDEN PUOLUEIDEN ILMASTOVOUHOTUS JA MEDIAN LUOMA ILMASTONMUUTOSHYSTERIA SATAA PS-LAARIIN. ILMASTOUSKOVAISILLE (media sekä vihreät, vasemmistoliitto ja demarit) TIEDOKSI: ”SITÄ SAA, MITÄ TILAA”!

Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaiset on nyt kolmanneksi suosituin puolue, SDP menetti kannatustaan

https://yle.fi/uutiset/3-10711554

Myös kokoomuksen ja vihreiden suosio on laskenut.

Perussuomalaisten loppukiri lupaa jälleen menestystä - ilmastonmuutospaniikki sataa Halla-ahon laariin

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/3d06b971-62b7-4bca-9efe-2240f4ee0351

Perussuomalaisten nousu jatkuu - ohitti nyt jo keskustan Ylen puoluegallupissa

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f5ac28cf-d332-49bb-809c-c90b54e7c669

Yleisradion gallupin mukaan perussuomalaiset on siis noussut kolmanneksi suosituimmaksi puolueeksi. Sosialidemokraattien kannatus laski.

----------------------------------------------------------

27.3.2019

”ILMASTOVAALIEN” LYHYT HISTORIA.

Filosofian tohtori Eija-Riitta Korholan analyyttinen kirjoitus vapauttaa meidät ilmastoahdistuksesta!

VÄÄRINKÄSITETTY LIHA

https://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2019/03/26/vaarinkasitetty-liha/

26 maaliskuuta 2019

Kirjoittanut Eija-Riitta Korhola | 52 Kommenttia

EIJA-RIITAN_LOISTAVA_KIRJOITUS_2.jpg

Eija-Riitta Korhola on clean techiin ja energiaan keskittyvä hallitusammattilainen ja filosofian tohtori, joka on väitellyt ilmastopolitiikasta. Vuosina 1999-2014 hän toimi europarlamentaarikkona ja 2006-2010 Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Korhola on ilmastofoorumi ICEFin johtoryhmän jäsen, HelsinkiMission valtuuskunnan jäsen sekä vieraileva vanhempi tutkija Pekingin Tsinghua-Brookingsissa.

Ilmastonmuutos taitaa olla lottovoitto sellaiselle poliitikolle, joka haluaa päästä helpolla vaaleista ja väistellä sisällöllisesti vaikeammat osaamista vaativat kysymykset. Ilmastopuheen keskeiset hokemat on vaivatonta opetella – lapsikin pystyy siihen, kuten on nähty. On näköjään maailman helpointa ryhtyä ilmastopoliitikoksi kahden tunnin pikakurssilla ja ilmoittautua ympäristön puolustajaksi, koska perusfraasit tuntuvat kelpaavan ja menevän läpi myös lehdistössä”.

Hyvä esimerkki ilmastohömpästä on tapaus liha. Makuasioista ei tietenkään pidä kiistellä, ja ihmiset saavat puolestani syödä mitä tahtovat, mutta ruokasuositusten yhteydessä esitetyt faktat tulisi sentään osua kohdalleen. On jossain määrin hämmentävää, etteivät faktantarkistajat nosta meteliä. Viimeksi tänään on aiheesta uutisoitu: WWF:n suosittelemaan ilmastoystävälliseen ruokavalioon kuuluu korkeintaan lasi maitoa tai muutama siivu juustoa päivässä. Kananmunia saisi syödä korkeintaan kuusi kuukaudessa. Broileria saisi vetää muutaman kerran viikossa ja punaista lihaa kerran viikossa. En puutu nyt dieetin terveellisyyteen vaan annan näkökulman sen ilmastoväitteistä:

Liha on erityisen suosittu ilmastoalarmismin uhri, ja meillä Suomessakin sille on vilauteltu veroa. Eräs perusväite taustalla on, että ruoan tuotanto tuottaa enemmän kasvihuonekaasuja kuin vaikkapa koko kuljetussektori. Tieto oli pujahtanut jopa YK:n tiedotteisiin vuonna 2006. Tämä tieto on perätön.

KOMMENTTEJA EIJA-RIITAN LOISTAVAAN KIRJOITUKSEEN

Jälleen täyttä asiaa Eija-Riitalta. Kiitos!

”Mahtava kirjoitus. Analyyttinen, kunnolla tutkittua asiaa sisältävä, realistinen, perusteleva, ilman moraaliposeerausta tai syyttelyä”.

”Kiitos Eija-Riitta. Vaikea ymmärtää järkiperäisesti, miksi näitä ilmastouskovaisten valheita jatketaan ja jatketaan. Olisi mukava olla elossa ja nähdä livenä kun minun makkaransyönti (punainen liha) hävittää ihmiskunnan lajina, niinkuin rohkeimmat ovat esittäneet. Dinosaurusten katoamiseen tarvittiin valtava meteori-isku. Nyt riittäisi makkaran syönti. Edistystä on siis tapahtunut.

Täysin vastuutonta valjastaa nämä nuoret valheellisen propagandan välineiksi”.

”Ilmastovouhotus tuli kuin tilauksesta. Sillä on hyvä vaikka ohittaa joitain tärkeitä vaaliasioita.
Eli saadaan vaikkapa tärkeitä asioita siivottua ns. maton alle”

”Vihreät, demarit ja kommarit ovat ihan samaa porukkaa, joka yrittää kaikin mahdollisin keinoin viedä demokraattiset länsimaat, kuten Suomi, kurjuuteen. Vanha sanonta: nälkä on punikki – pitää edelleen paikkansa. Kun ne saavat nälänhädän aikaiseksi, niin pääsevät valtaan – siihen tämä ilmastonlämpenemisvouhotuskin perustuu”.

”Kuten kirjoituksen lopussa todettiin – maailman väestö kasvaa eikä ruokaa tule riittämään kaikille. Siksi ei ole järkevää kieltää tai vähentää yhtäkään ruuaksi käypää ravintoa. Muuten me kaikki joudumme tulevaisuudessa syömään pelkkiä hyttysiä. Ei niillä pysy kukaan hengissä.”

”Ilmastopuheen keskeiset hokemat on vaivatonta opetella – lapsikin pystyy siihen, kuten on nähty.” .

”Vihervasemmiston tavoite on eräänlainen kommunismi. Verotetaan länsimaat kurjuuden rajoille ja viedään rahat kehitysmaihin sekä pyöritetään huimaa virkamiesarmeijaa ja aivopestyä tutkijajoukkiota. Pelkkää sumutusta kaikki. Vääristellään ja valehdellaan, ja mikä pahinta, aivopestään nuorisokin uskomaan tähän sirkukseen”

MEDIA JA ILMASTOUSKOVAISET LUOVAT ILMASTOAHDISTUKSEN

https://www.ossitiihonen.com/2019/02/25/media-luo-ilmastoahdistuksen/

Valtamedia on tässä nähdäkseni pääsyyllinen pelon lietsontaan – Suomessa Helsingin Sanomien ja Ylen päivittäinen perusteeton katastrofiuutisointi luo ja vahvistaa yleisön pelkoja. Syntyy itseään vahvistava kierre. Yleisön pelko pakottaa sitten poliitikot uskomaan samaan uhkakuvaan – poliitikot eivät ole joukkopelolle immuuneja. Liike-elämä hyödyntää tilanteen ja myy sitä mitä kysytään, ’pienellä hiilijalanjäljellä’ tehtyjä tuotteita tai mitä nyt halutaankin. Valitettavasti näiden tuotteiden markkinointi ja niihin käytetty rahamäärä vahvistaa pelon kierrettä.

Onneksi joukkopsykoosi ei ole Suomessa vielä edennyt kuoleman kultin asteelle, jossa muutetaan Guyanan viidakkoon ja tehdään joukkoitsemurha. Tämäkin kierre laantuu aikanaan ja jonkin aikaa eletään ilman pelon lietsontaa, kunnes aihe unohtuu ja alkaa taas uusi villitys. Toivottavasti vahingot ovat tällä kertaa pieniä.

ILMASTOHARHAN LYHYT HISTORIA

http://ilmastorealismia.blogspot.com/2015/01/ilmastoharhan-lyhyt-historia.html

VAALIVALVOJAT

DEMARIPOMO ANTTI RINTEEN HAPUILU: KOKOOMUKSEN MÄRKÄ UNI

Kokoomuksen märkä uni Antti Rinteen tv-hapuilusta kävi toteen

Vaalivalvojat

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275637-nakokulma-kokoomuksen-marka-uni-antti-rinteen-tv-hapuilusta-kavi-toteen

”ILMASTOVAALIT” KUUMOTTAVAT DEMARIEN JA KOKOOMUKSEN VÄLEJÄ

Sdp:n kanssa pääministerin paikasta tiukimmin taisteleva kokoomus on laskenut jo kuukausia paljon sen varaan, että sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ei onnistu eduskuntavaalien alla käytävissä tv-tenteissä.

Tämä Kansakoulukujan märkä uni kävi toteen maanantai-iltana, kun Antti Rinne joutui Ylen puheenjohtajasarjassa Kirsi Heikelin ja Olli Seurin tenttiosuudessa koville.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275637-nakokulma-kokoomuksen-marka-uni-antti-rinteen-tv-hapuilusta-kavi-toteen

Antti Rinne selvisi eilisiltaisessa tv-tentissä toki kunnialla monelta osin, esimerkiksi silloin, kun puhuttiin fossiilisia polttoaineita käyttävien uusien polttomoottoriautojen kieltämisestä tulevaisuudessa.  Hän havainnollisti sdp:n linjaa sanomalla, että kenenkään ”vanhaa Toyotaa” ei pihalta viedä, vaan vanhoilla polttomoottoriautoilla saa ajaa niin kauan kuin ne kulkevat.

[KOMMENTTI. Autokauppiaat riemastuivat: ”Jos ostaa uuden mersun juuri ennen ”kieltolain” päivämäärää, voi siis ajella ”miljoonakilometri-mersulla” vaikka kymmeniä vuosia. Koska sitä ei ”viedä pihalta”!]

YMPÄRISTÖJÄRJESTÖ WWF:n AIVOPIERU

Nyt tuli todella tiukka uusi ruokasuositus: Kuusi kananmunaa kuukaudessa – punaista lihaa korkeintaan kerran viikossa

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/275639-wwflta-uusi-tiukka-ruokasuositus-kuusi-kananmunaa-kuukaudessa-punaista-lihaa

Ilmastoystävällisessä ja luonnon kannalta kestävässä ruokavaliossa syödään punaista lihaa korkeintaan kerran viikossa. WWF:n suosittelema ilmastoystävällinen ruokavalio sisältää seuraavat linjaukset:

– pääasiassa kasviksia

– kotimaista kestävästi pyydettyä kalaa

– korkeintaan lasi maitoa tai muutama siivu juustoa päivässä

– broileria muutaman kerran viikossa

  • korkeintaan kerran viikossa punaista lihaa

  • korkeintaan kuusi kananmunaa kuukaudessa.

[KOMMENTTI. WWF-porukka pöpilään tai suoraan hourulaan (suljetulle osatolle)?]

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/wwf-julkaisi-uudet-ilmastoystavalliset-ruokasuositukset-tallainen-ruokavalio-olisi-paras-seka-luonnon-etta-ihmisten-kannalta/7338896

– Jotta maapallon keskilämpötilan nousu voidaan rajata 1,5 asteeseen, ruokavaliomme on muututtava pääosin kasvisperäiseksi, sanoo WWF:n pääsihteeri Liisa Rohweder.

KOMMENTTI 2: USKOMATONTA AIVOKÄÄPIYTTÄ: WWF-Rohweder kuvittelee voivansa säätää maapallon lämpötilaa (nousu korkeintaa 1.5 astetta) punaisella lihalla ja kananmunilla!

Kuinka ilmastouskonto voi viedä ihmisen noin sekopääksi!

----------------------------------------------------------------------------