Share |

EUROOPAN IHMISTYYPIT, GENEETTISET EROT JA ALKUPERÄ

________________________________________________________________

EUROOPPALAISET JA SUOMALAISET IHMISTYYPIT SEKÄ ”IHMISROTUJEN” GENEETTINEN ALKUPERÄ

TIIVISTELMÄ TEKSTITETTYJEN KUVIEN JOHDATTAMANA

AFI_12.jpg

AFI_8.jpg

AFI_1.png

AFI_9.jpg

AFI_85.jpg

AFI_94.jpg

AFI_23.jpg

AFI_24.jpgSUOMEN VÄESTÖN GENEETTINEN AINUTLAATUISUUS EUROOPASSA

Nature-tutkimus ei ole yllättävä, suomalaisten ”eriytyneet” geenit on tunnettu jo aikaisemmin:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/GEENIT_FIN_EST_SWE.png

”Suomalaiset” ja ”ei-suomalaiset”. Näihin kahteen ryhmään jaetaan eurooppalaiset tuoreessa Nature-tiedejulkaisussa ilmestyneessä väestöjen geeniperimän tutkimuksessa.

Suomalaisten geeniperimä on tiedetty erikoislaatuiseksi, mutta vasta nyt (SMOS = Smiling My Own Style) tiedetään, että Suomen väestö on Euroopassa täysin ainutlaatuinen tapaus. Suomalaiset ovat perimältään niin erilaisia muista eurooppalaisista, että heidät pitää luokitella omaksi väestökseen, summataan Itä-Suomen yliopiston tutkimustiedotteessa. On vähän erikoislaatuinen Press Release (don't believe everything you read in press releases).

------------------------------------------------------

EUROOPAN UNIONIN (POLITIIKAN SOTKEMA) ROTUKÄSITYS

Euroopan Unionin käsityksen mukaan ihmisrotuja ei ole olemassa tai että ainakaan sanaa ”rotu” ei tule käyttää. Tämä ilmenee muun muassa EU-lainsäädännössä, erityisesti siinä, että rotusyrjintä on kielletty. Sanasta ”rotusyrjintä” saa kuitenkin käsityksen, että rotuja on kuitenkin olemassa.

Kyseessä on politiikan sekoittaminen tieteeseen siten , että ”korkealta taholta” ilmoitetaan, mikä tieteen  teoria hyväksytään tai mikä tieteellinen tutkimusalue tai tulos on ”poliittisesti korrekti”.  Kyseessä on sama kuin ilmastonmuutoksen tutkimuksessa, vain tulokset, jotka osoittavat ”ihmisen syyllisyyden” ovat ”oikeita”.

Sanalla sanoen, kyseessä on ”yhden virallisen totuuden” julistaminen ja propagointi. Tunnetusti, tämä on sekä fasistisen että kommunistisen järjestelmän pääperiaate, toisinajattelijat vaiennetaan tai jopa tuhotaan.

Neuvostoliitossa yhden ”totuuden” propaganda ja toteuttamissuunnitelma meni jopa niin pitkälle, että yritettiin kehittää ”neuvostoihminen” eli homo sovieticus.

Meillä kaikilla (suomalaisilla) on jo nyt kaksoiskansalaisuus, olemme sekä suomalaisia että EU-kansalaisia (esimerkkinä passi). Tulevassa liittovaltiossa  (Euroopan Yhdysvalloissa) olemme sitten kenties ”EUvostoihmisiä”, rodullisista piirteistä, uskonnosta tai mistään muustakaan riippumatta.

Euroopan unionin suosituksen mukaan korrekti ilmaisu erilaisille ihmisille voisi olla ihmistyyppi, väestö, populaatio tai mikä tahansa termi, joka hävittäisi kiusallisen ”rotu” ilmaisun. Ainoa peruste tälle ”korrektille yhdelle totuudelle” on se, että geneettisesti olemme samaa ”rotua” eli nykyihmisiä”, eroten näin ollen esimerkiksi apinoista.

POHJOIS-EUROOPAN VÄESTÖJEN GEENISUKULAISUUS

https://www.tapionajatukset.com/161 Tämän sivun kirjoitelma on OSA 4 juttusarjassa:BLONDIT ja EUROOPAN IHMISRODUT (OSA 1)

EUROOPPALAISTEN KANTAÄIDIT (OSA 2)

EUROOPPALAISTEN ALKUPERÄ: GENEETTISTÄ TUONTITAVARAA (OSA 3)

---------------------------------------------------