Share |

JUHANNUS 2017 JA JUHANNUKSEN JÄLKEINEN AIKA

_________________

21.7.2017

BLONDIN PALUU

HARALA_LOTTA_1.jpg

HARALA_LOTTA_2.jpg

Tamperelaisjuoksija Lotta Harala, 25, on kertonut avoimesti terveysongelmistaan tänä keväänä. Hänen uransa hiipui, koska tarkasta urheilijan ruokavaliosta oli tullut liian terveellinen. Hän ei vuosiin syönyt riittävästi, ja potentiaali pika-aiturina oli jäämässä pelkäksi lupaukseksi.  –Elimistö oli puutostilassa, kroppa ei palautunut, ja kierre oli kokonaisvaltaisen vaikea. Käänne tapahtui vasta tänä vuonna, Harala kertoo.

”Oon ihan fine! Ja jos juoksen kovan ajan, se on siistiä”.

Tulevana lauantaina Lotta Harala näyttää, mihin paluukauden kunto riittää. Hän juoksi ennätyksensä 13,25 pari viikkoa sitten. Kalevan kisoissa Seinäjoella Harala on voittajasuosikki naisten pika-aidoissa, kun Nooralotta Neziri jätti kauden kesken.

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/moni-stressaa-syomisesta-pika-aituri-selvitti-paansa-jatti-niukistelun-ja-juoksee-kovempaa-kuin-koskaan-200265183/

http://www.is.fi/viihde/art-2000005174584.html

https://faneille.com/yleisurheilu/lotta-harala-haastattelu/

-------------------------------------------------------

HELLE SAAPUU SUOMEEN ENSI VIIKOLLA?

AIKA_HELLE.jpg

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005298750.html

---------------------------------------------------------

VAKAVA ONGELMA: SUOMESSA URHEILUN SUURLUPAUSTEN KATOAMINEN? VALMENNUS ja TERVEYDENHUOLTO PIELESSÄ?

Yleisurheilun MM-joukkue jäämässä hälyttävän pieneksi – yksi selitys naisurheilijoiden ravinto-ongelmat.

MM-kisoihin suomalaisista on valittu keihäänheittäjä Tero Pitkämäki, kolmiloikkaajat Simo Lipsanen ja Kristiina Mäkelä, kävelijät Aku Partanen, Jarkko Kinnunen ja Aleksi Ojala, seiväshyppääjät Minna Nikkanen ja Wilma Murto, maratoonari Anne-Mari Hyryläinen sekä estejuoksija Camilla Richardsson.

https://www.uusisuomi.fi/urheilu/225689-suomen-mm-yleisurheilujoukkue-uhkaa-jaada-historian-pienimmaksi

AIKA_HYVIN_KRISTIINA.jpg 

KUVASSA Kristian Pulli ja Kristiina Mäkelä.

RAVINTO-ONGELMAT

http://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000005298341.html

Ravintopuolen ongelmat????  Eikö tämä asia ole urheilijalle tärkein, jotta yleensä pystyy harjoittelemaan saati kilpailemaan. Jos perusasiat eivät ole hanskassa, niin voi unohtaa koko urheilun”.

TERVEYS

Alisa Vainio ei juokse Kalevan kisoissa – kärsii nyt mykoplasmasta ja keuhkoklamydiasta ”Entinen suurlupaus mitä ilmeisemmin. Lähes kaikki lupaavat nuoret saadaan tässä maassa pilattua. Hyvää valmennustoimintaa ? Missä on Oona Kettunen, missä Johanna Peiponen...jne”?

http://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000005298933.html

Alisa Vainio voitti 10000 metrin SM-kultaa Kalevan kisoissa 2015.

ALISA_VAINIO.jpg

------------------------------

POLITIIKAN KOUKEROITA

SININEN TULEVAISUUS: UUVATIT KATOAVAT KUIN PIERU SAHARAAN

Loikkareiden tilanne on karmea. Ei ole aktiiveja, ei ole rahaa, ei ole muista erottuvaa puolueohjelmaa. Ei ole kannatusta. Ei ole minkäänlaisia menestymisen mahdollisuuksia. Mikä sitten on hillotolppansa vuoksi puolueensa ja äänestäjänsä pettäneiden kansanedustajien tulevaisuus Terho-kodissa? Sekään ei ole pitkäikäinen. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pitää Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtajan Simon Elon Venäjä-vihjailuja ”hullun horinana”. Halla-aho sanoo Uudelle Suomelle, että pelkkiä vihjailuja on vaikea kommentoida.

-----------------

HELSINGIN TUNNELIVERKOSTOSTA SYNTYNYT MEDIAKOHU

https://twitter.com/LauraHuu/status/887961972570038272

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/Jarno%20Limness%20Helsinki%20tunnelit-67971

MH17-LENTOTURMA KOLME VUOTTA SITTEN JA BUK-ILMATORJUNTA-OHJUSJÄRJESTELMÄ

https://twitter.com/LauraHuu/status/886916761697869824

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005294053.html?share=9bce2e900a527fb340224362d042befd

---------------

19.7.2017

RUS-ZAPAD (LÄNSI)-SOTAHARJOITUS: SOTAHIRVI-HYÖKKÄYS, FIN-ARMY ”KÄTKETTYYN KAUPUNKIIN”? KÄTKETYN KAUPUNGIN TUTKAT JA ILMATORJUNTA KUITENKIN PELASTIVAT HELSINGIN JATKOSODASSA.

http://nytt.s3.webdigital.hu/nyheter/venajan-media-ilkkuu-helsingin-tunneleille-tunnelit-eivat-pelasta-venalaiset-bunkkeripommit-yltavat-suomalaisiin-maan-alle-asti-

http://nytt.s3.webdigital.hu/nyheter/wsjn-uutinen-helsingin-sotatunneleista-lahti-laukalle-venajan-mediassa-mussukat-milla-vuosituhannella-elamme

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/wsj-puolustusvoimat-harjoitteli-vihreiden-miesten-varalta-tunneleihin-mahtuisivat-kaikki-helsinkilaiset-200269138/

https://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/ven-j-hy-kk-suurin-voimin-elokuussa-2017

http://www.suomensotilas.fi/zapad-2017-huolestuttaa-baltiassa/

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707102200256610_pi.shtml

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005292634.html

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005293484.html

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005293357.html

MEDIAN SAMANKALTAISTA ”ÄLYLLISTÄ” JUTUSTELUA OVAT (linkki 1 ja linkki 2) KUIN NE SOTAHIRVET ja MEDIAN INNOSTUS HELSINGIN ALLA OLEVISTA TUNNELEISTA

OHJUSPUOLUSTUS ON NYKYSODANKÄYNNISSÄ TÄRKEINTÄ: Ilmatorjuntaohjukset, Hornet-hävittäjien ilmataisteluohjukset ja ilmastamaahanohjukset, maavoimien ohjukset, merimaaliohjukset ja ohjusten torjunta järjestelmät (kuten Patriot). Ohjusjärjestelmien liikuteltavuus on olennaista.

JATKOSODAN AIKANA ”KÄTKETTY KAUPUNKI” KUITEN NÄYTTELI RATKAISEVAA OSAA HELSINGIN PUOLUSTUKSESSA

KÄTKETTY KAUPUNKI sen sijaan on mahtava luomus, jota on rakennettu vuosikymmenten ajan. Tehtävät annettiin useille eri rakennusyhtiöille, jotta kukaan ei voisi paljastaa kaikkea. Kätketty kaupunki oli osittain olemassa jo Jatkosodan aikana 1940-luvun alkupuolella. Kallion kaupunginosan alapuolelle oli sijoitettu Saksasta saadut kaksi tutkaa, kaukotutka ja lähitutka, joilla pystyttiin seuraamaan Neuvostoliiton kaukotoimintailmavoimien pommittajakoneiden saapumista, harhauttamista (esim. pudottamaan pomminsa ennen Helsinkiä), ilmatorjunnan sulkutulen ja torjuntatulen ohjausta. Tämä ja sitä ohjaavat ansiokkaat upseerit pelastivat Helsingin punaisten murhapommittajien (siviilien murhaaminen)  hirmuteoilta lähes kokonaan (toki pommitusten uhreja tuli jonkin verran ja talojakin tuhoutui). Neukuille lähetettiin erään ”käännynnäisen” välityksellä tietoja, että Helsinki on raunioina. Osattiin sitä meilläkin dis-informaatio jo kauan sitten!

-------------------

18.7.2017

ILMASTOPAKOLAISUUS MEDIASSA JA TODELLISUUDESSA

http://ilmastorealismia.blogspot.fi/2017/07/ilmastopakolaisuus-mtv3n-uutisissa-ja.html

--------------------------------------

Helsingin alla kulkeva tunneliverkosto on Suomelle valtava etu, jos vihollinen yrittäisi vallata pääkaupungin.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005293484.html

-------------------------------------

LAURA HUHTASAARI

Laura Huhtasaari on porilainen 38-vuotias ensimmäisen kauden kansanedustaja, perussuomalaisten ensimmäinen puheenjohtaja ja Porin kaupunginvaltuuston toinen varapuheenjohtaja.

Jäi vuoden 2011 eduskuntavaaleissa varasijalle reilulla 3 000 äänellä.

Nousi Porin kaupunginvaltuustoon vuonna 2012.

Jäi valitsematta eurovaaleissa vuonna 2014 reilulla 9 000 äänellä.

Nousi eduskuntaan yli 9000 äänellä vuonna 2015 ja sai vuonna 2017 Porin kaikkien aikojen suurimman äänimäärän kuntavaaleissa.

Porilaiskansanedustaja Laura Huhtasaari on noussut valtakunnanjulkisuuteen vaaleana ja kovapäisenä maahanmuuttokriitikkona, mutta myös siksi, että hän osaa katsoa silmiin, läheltä. Laura Huhtasaari, porilainen perheenäiti ja erityisopettaja, on tehnyt yhden Suomen viime vuosikymmenten näyttävimmistä nousuista politiikassa.

LAURA_HUHTASAARI_PS_PORI.jpg

Suomineito, Suomen jalokivi, kirjoittavat kannattajat hänen Facebook-seinälleen sydämenkuvien kera. Vaaleat hiukset, suora ryhti, kohti katsovat siniset silmät, hymyilevät kasvot – ei niistä haittaakaan ole, ainakaan jos haluaa puhua sinivalkoisen Suomen puolesta.

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/kylla-on-komia-kylla-menee-pitkalle-taman-vuoksi-laura-huhtasaari-ps-nousi-puolueen-johtoon-200267104/

SIPILÄN ”METSÄTALOUSPOLITIIKKA” JÄRJETÖNTÄ

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Skinnari arvostelee suorin sanoin Juha Sipilän (kesk.) hallituksen elinkeinopolitiikkaa. –Sipilän hallituksen kasvustrategia nojaa liikaa metsäteollisuuden varaan. Suomi jää koko ajan jälkeen kansainvälisestä kehityksestä, jota ajavat investoinnit tekoälyyn, kyberosaamiseen, kiertotalouteen, älykkäisiin energiaratkaisuihin ja uusiin tapoihin tuottaa palveluita digitaalisesti, Skinnari toteaa tiedotteessaan. Skinnarin mukaan hallituksen kannattaisi kuunnella yrityksiä, eikä itse keksiä omia reseptejä Suomen talouden kakun kasvattamiseen.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/225388-kovaa-arvostelua-juha-sipilan-talouspolitiikalle-jaamme-muiden-jalkoihin

ILMASTONMUUTOS

http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240137-totuus-ihmisen-aiheuttamaksi-uskotusta-ilmastonmuutoksesta

VENÄJÄN NOOTTI

Ulkoministeriö: Venäjän nootti Suomelle "arkista viestintää"

https://yle.fi/uutiset/3-9724881

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005292127.html

SUORAA PUHETTA SIVISTYKSESTÄ

”Sanon sen nyt suoraan: Koulutusleikkaukset ovat osoitus mitä suurimmasta typeryydestä. Tai sitten Arkadianmäellä ei vain välitetä. Jos kyse on jälkimmäisestä, hallituksessa istuvien kannattaisi pohtia, haluavatko he todella olla vastuussa suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rapistumisesta. Sillä siihen suuntaan ollaan menossa.  Sivistys kun ei ole ainoastaan sitä, että tietää, kuka on maalannut museossa roikkuvan taulun. Sivistys on väylä toisten kunnioittamiseen ja välittämiseen. Sivistyksen avulla vaikutetaan päätöksentekoon ja lyödään faktat pöytään silloin, kun päättäjät puhuvat puuta heinää. Kaiken maailman dosentit eivät nimittäin perustele näkemyksiään vain sanomalla ”sori siitä”. He käyttävät aseenaan tietoa. Mutta miten käy, kun koulutusta ja sivistystä ei tueta?”

https://www.ilkka.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/lukijoilta-kuuleeko-arkadianm%C3%A4ki-sivistys-kutsuu-1.2339540

 

PERINTEINEN MEDIA VALIKOI JA MANIPULOI TOTUUTTA. SE SIIS VALEHTELEE

Porin SuomiAreenalla perinteisen median edustajat keskustelivat mediasta ja kehuivat perinteistä mediaa ja moittivat somea. Näin omahyväisesti ja sokeasti asennoitumalla media ampuu itseään pahemman kerran omaan nilkkaansa. Perinteisen median suurin ongelma on valikoitu/manipuloitu totuus. Tarkoittaa sitä, että jossakin jutussa asiat ovat näennäisesti oikein, mutta lukijalle/kuulijalle/katsojalle syntyy silti täysin vääristynyt, suorastaan valheellinen kuva todellisuudesta.

LUE tuorein  esimerkki Saksasta:    http://beta.oikeamedia.com/o1-28156

http://tuulakomsi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240048-todista-ettet-ole-venajan-trolli

PAKOLAISET

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/225194-ministeri-selvensi-radiossa-2-syyta-miksi-suomeen-pitaisi-ottaa-300-pakolaista-lisaa

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/225146-sauli-niinisto-turvapaikanhakijoista-siihen-vastaanottokykymme-ei-riita-pitkan-paalle

http://eskokalervo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240023-taas-yksi-turha-a-studio-afrikasta-ja-valimeren-tilanteesta

”Kun muu Eurooppa suunnittelee lomiaan, me suunnittelemme puolustavamme Eurooppaa.”

Näillä mahtipontisilla sanoilla nimettömänä esiintyvä mies perustelee Libyan rannikolle suunniteltua merioperaatiota Defend Europe -projektin videolla. Miehen mukaan operaation tarkoituksena on tarkkailla avustusjärjestöjen ”rikollista toimintaa” Välimerellä ja ohjata siirtolaisia takaisin Afrikkaan. Operaatio on tarkoitus aloittaa heinäkuun aikana.

Defend Europe syyttää avustusjärjestöjä yhteistyöstä ihmissalakuljettajien kanssa ja kutsuu järjestöjen aluksia vesitakseiksi, jotka houkuttelevat siirtolaisia merimatkalle.

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005291483.html

 

SYNKKÄ ENNUSTUS:  AFRIKKA VALTAA EUROOPAN 10-20 VUODESSA

Turvapaikanhakijat

Ulkoministeri Timo Soini (uv.) arvioi, että Afrikan tilanne eskaloituu valtavaksi katastrofiksi, jos Eurooppa ei ole tukemassa maiden kehitystä.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/225016-timo-soinin-synkka-ennustus-jos-afrikka-jaa-yksin-meilla-valtava-katastrofi-kasissa

https://suomimedia.wordpress.com/2017/07/15/islam-on-poliittinen-sodan-uskonto-joka-tuhoaa-maailman/

Sisällys:
Onko Islam Suomelle mahdollisuus vai uhka?
Islam on myös poliittinen uskonto
Naisen asema
Loppusanat

Onko Islam Suomelle mahdollisuus vai uhka?

A2 Islam-illan juontaja kysyi Husulta (Mohamed Abdirahim Hussein) onko Islam rauhan uskonto vai sotaisia uskonto. Husu vastasi sanoen Islamin olevan rauhantahtoinen uskonto. Keskustelusta tuli myös esille ajatus, että odottavatko muslimit kutsua jihadiin. Juontaja kysyi Juha Ahviolta onko Islam Suomelle uhka vai mahdollisuus. Juha vastasi Islamin olevan enemmän uhka kuin mahdollisuus. Islam ei ole rauhantahtoinen uskonto, vaan sodan uskonto. Koraania tutkimalla saamme tästä selkeän todistuksen.

 

EDESVASTUUTON EHDOTUS:  SISÄMINISTERI PAULA RISIKKO EI YMMÄRRÄ TEHTÄVÄÄNSÄ

Sisäministeri Paula Risikko esitti huhtikuussa Suomen pakolaiskiintiön nostamista 300:lla ensi vuonna. Tämän ehdotuksen Eurooppa- ja kulttuuriministeri Sampo Terho torjui tuoreeltaan.

Sisäministerin ensisijainen tehtävä on huolehtia Suomen sisäisestä turvallisuudesta, eikä todellakaan heikentää sitä lisäämällä ongelmia.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/risikko-hallituksen-pitaa-keskustella-pakolaiskiintion-nostamisesta/6499778#gs.Pr1rbIM

Turvapaikanhakijat

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri vaativat, että Suomen tulee lopettaa välittömästi turvapaikanhakijoiden sisäiset siirrot Italiasta ja Kreikasta ja kieltäytyä osallistumasta uusiin taakanjakojärjestelyihin.  –Sisäiset siirrot eivät ratkaise siirtolaiskriisiä vaan pahentavat sitä, sillä ne luovat siirtolaisille houkuttimen saapua meren yli Italiaan ja Kreikkaan, Halla-aho ja Meri sanovat.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/224907-jussi-halla-aho-ja-leena-meri-suomen-tulee-lopettaa-valittomasti-sisaiset-siirrot

https://www.verkkouutiset.fi/politiikka/ps_siirtolaiskriisi-67651

http://uutisvirta.fi/uutiset/9537477-jussi-halla-aho-ja-leena-meri-suomen-tulee-lopettaa-valittomasti-sisaiset-siirrot-italiasta-ja-kreikasta

HALLITUKSEN HÄIKÄILEMÄTÖN PÄÄMINISTERI JA KEPU-KOK-DIKTATUURI

Sipilän hallituksen sote-uudistukseen on liittynyt ennenäkemätöntä ja häikäilemätöntä politikointia, jossa perustuslain vastaiseksi tiedettyjä esityksiä on yritetty väkisin viedä eteenpäin, Andersson katsoo.

Juha Sipilän (kesk.) hallituksen pitäisi jatkaa sote-uudistuksen valmistelua yhteistyössä oppositiopuolueiden kanssa. Näin katsoo oppositiopuolue vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson. Pääministeri Sipilä on jo ilmoittanut, että parlamentaarista valmistelua ei tule. – Nykyisellä aikataululla sote-uudistus on astumassa voimaan vasta 2020, joten iso osa uudistuksen toimeenpanoa on siirtymässä seuraavalle hallitukselle. Näin ollen Sipilän hallituksella ei ole perusteita jatkaa uudistuksen valmistelua ilman parlamentaarista yhteistyötä, Andersson toteaa vasemmistoliiton tiedotteessa.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/224923-li-anderssonilta-kovat-haukut-sipilalle-ennennakematonta-ja-haikailematonta

SUOMI AREENA PORI

Paikalla oli myös köyhyystutkija, tohtori MARIA OHISALO     https://twitter.com/MariaOhisalo

GALLUP__7_2017.jpg

 

-------------------------------------------

RAKKAUSTOHTORI EMILIA VUORISALMI

http://www.iltalehti.fi/pinnalla/201706302200238509_iq.shtml

http://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000005237201.html

http://www.thepicta.com/user/docemilia/639037348/1492842816349594298_639037348

http://www.kemia-lehti.fi/wp-content/uploads/2017/06/Emilia_Vuorisalmi_Tutustu_rauhassa_ennen_seksia_ja_hormonihoyryja_Kemia_lehti_08_06_2017.pdf

KEMIA 4/2017

Miksi lääketiede ei kerro, mitä rakkaus tekee ihmiselle? Entä rakkauden menettäminen? Tätä pohti aikoinaan lääkäri, kirjailija  Emilia Vuorisalmi. Koska hyvää vastausta ei ollut, hän ryhtyi selvittämään asiaa itse ja perehtymään niin neurofysiologisiin kuin evoluutiopsykologisiin rakastumistutkimuksiin.

TÄÄLLÄ AIHEESTA LISÄÄ

https://www.tapionajatukset.com/13155

 

--------------------------------------------------------------------------

7.7.2017

KYMMENIEN MILJOONIEN SIIRTOLAISTEN VYÖRY AFRIKASTA TUHOAA NYKYMUOTOISEN EUROOPAN. TULEVAISUUDESSA EU HAJOAA, KUN KANSALLISVALTIOIDEN ON PAKKO TEHDÄ OMIA RATKAISUJAAN. EUROOPAN UNIONI ON VOIMATON  PYSÄYTTÄMÄÄN LIBYAN KAUTTA TULEVIA LAITTOMIA SIIRTOLAISIA

Turvapaikanhakijat

Italian jälleen voimistunut turvapaikanhakijavirta herättää keskustelua Euroopassa. Vuodesta 2015 alkanut nykyinen muuttoliike on kuitenkin vain alkusoittoa tuleville kansanvaelluksille, muistuttivat ulkoministeriön tarkastaja Johanna Rasimus ja Kehys ry:n vaikuttamistyön koordinaattori Jussi Kanner Ylen Ykkösaamun keskustelussa perjantaina. Eurooppaan on vuodesta 2015 lähtien tullut Välimeren reittiä yli 1,3 miljoonaa turvapaikanhakijaa, ja kaikkiaan uusia turvapaikanhakijoita rekisteröitiin Euroopassa noin 1,2 miljoonaa sekä vuonna 2015 että 2016. Tämän lisäksi noin kolme miljoonaa syyrialaista pakolaista asuu Turkissa.

”Nämä muuttoliikkeet, mitä nyt olemme nähneet, ovat vasta alkusoittoa. Tämä voi tulevaisuudessa tarkoittaa kymmeniä miljoonia tulijoita Afrikasta Eurooppaan”.

IHMISSALAKULJETTAJAT, KANSALAISJÄRJESTÖT JA ITALIAN MAFIA YHTEISTYÖSSÄ, EU VOIMATON

Siirtolaisia Libyan kautta Italiaan kuskaavilla rikollisjengeillä on tiiviit yhteydet Italian mafiaan. Ihmissalakuljetusbisneksen lisäksi mafian  ”agendalla” on ihmiskauppa, prostituutio ja huumekauppa. Sisilian mafian on arvioitu tienanneen pelkällä Eurooppaan laittomasti pyrkivien ihmisten ahdingolla miljoonia euroja. EU on täysin kykenemätön puuttumaan tähän ongelmaan, koska Italian viranomaisetkaan eivät siihen pysty. Eräs Sisilian mafia-klaani on pyörittänyt, yhdessä kansalaisjärjestöjen kanssa, ”vastaanottokeskusta” jo vuosien ajan. Keskusta on virallisesti johtanut katolilainen järjestö, jonka takana on mafia, joka kerää miljoonat talteen. On siis selvää, ettei EU pysty tähänkään puuttuman (kaikki on ”virallisesti” OK). Italialaisen L’Espresso-lehden mukaan pakolaiset ovat jopa kärsineet nälkää keskuksessa, kun ruokaan tarkoitetut rahat ovat menneet mafian taskuun.

Italian ehdotuksessa meripelastustehtävissä olevat alukset voisivat tuoda maahanmuuttajat mihin tahansa EU-maan satamaan. Se keventäisi Italian satamien taakkaa hoitaa vastaanotot. EU-maiden ministerit ottivat jyrkän kannan Italian aloitteelle avata EU-maiden satamat Välimerta ylittämään lähteneille siirtolaisille. Kiista alkoi aiemmin Italian uhattua sulkea satamansa ulkomaan lippujen alla kulkevilta vapaaehtoisjärjestöjen aluksilta, mikäli EU ei aio auttaa Italian viranomaisia tulijoiden vastaanotossa. EU myöntyi nopeasti Italian avunhuutoon. Euroopan komissio tuki Italian ehdotusta. Ministerikokouksen tyrmäys oli kuitenkin odotettu jopa Italiassa. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty kuvaa eurooppalaisia ministereitä vastuuntunnottomiksi, koska heidän pyrkimyksenä on palauttaa mereltä pelastetut ihmiset takaisin Libyaan.

6.7.2017

YHDYSVALLAT JA EUROOPAN NATO-MAAT SYYLLISIÄ LIBYASTA JA IRAKISTA TULEVAAN PAKOLAISVYÖRYYN

Pakolaiset

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on jättänyt Eurooppa-neuvostolle vastattavaksi kirjallisen kysymyksen, jossa hän peräänkuuluttaa kansalaisjärjestöjen tukeman ihmissalakuljetuksen ehkäisemistä Välimerellä. Italiaan on saapunut alkuvuoden aikana yli 80 000 ihmistä Libyasta. Tulijoita on ollut lähes viidennes enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Toissa viikonloppuna kerralla saapui yli 10 000 ihmistä. Italia on uhannut estää kansalaisjärjestöjen pelastusalusten pääsyn maahan ja vaatinut muita EU-maita ottamaan vastaan siirtolaisia. Salakuljetuksen on laajasti katsottu olevan merkittävä ongelma pakolaiskriisissä. Halla-ahon mukaan suurin osa tulijoista on lähtenyt liikkeelle Libyan satamista huonokuntoisilla veneillä, ”joista he odottavat tulevansa pelastetuiksi Italian mantereelle”.

KOMMENTTI 1    KOMMENTTI 2    KOMMENTTI 3

-----------------------

PIPILÄ-URPO JA SAMMONTAONTA.  ANGELAN ”ARVOKIRVES”, UUSI ”NAPOLEON” JA SOS-JUOKSUPOJAT

Euromakaroni Emmanuel  ei tiedä, että kun näyttämölle ilmestyy uusia ”napoleoneja”, näiltä  leikataan siivet. Tämä vanha sanonta syntyi sen jälkeen, kun Napoleon Bonaparte oli kukistettu.

EMMANUEL_NAPOLEON2.jfif

Voi hellan lettas sentään, mitä lipevä Euromakaroni onkaan julistanut:

”Tulevina vuosina Ranskan rooli on puolustaa kaikkea yleismaailmallista, yhteistä hyvää ja vastustaa sitä, mikä kyseenalaistaa sen” (puhe Ranskan senaatille ja kansalliskokoukselle Versaillesin palatsissa).

”Saksan Merkel ja Ranskan Macron näkevät, että nyt on sopiva aika kehittää liittovaltiota "yhä syvemmälle". Federalistien piirustuspöydillä on ratkaisuja, jotka sisältävät mm. yhteisvastuun veloista. Kreikkalaisten on sen jälkeen nykyistä helpompaa jatkaa vastuutonta taloudenpitoa, koska maksaja löytyy aina Pohjolan perukoilta. Sipilän hallituksen ohjelmapaperin kirjaukset eivät hyväksy tällaista. Siksi Perussuomalaiset hajotettiin. Nyt hallituksessa on nöyriä loikkaripettureita. Petteri Orpo möläytti tosiasian julkiseksi sanoessaan, että "Sampo Terholle on tehty pelisäännöt selviksi".

LÄHTEET

http://beta.oikeamedia.com/o1-26800

https://fi.wikipedia.org/wiki/Napoleon_I

https://www.pressreader.com/austria/kronen-zeitung/20170604/281547995856770

http://www.lopinion.fr/edition/politique/esprit-conquete-emmanuel-macron-candidat-bonapartiste-123565

PIPILÄN JA URPON ”ARVOT” JA ANGELAN ”ARVOKIRVES”

Sipilän ja Orpon huoli ”arvoista” ei ole heidän omansa. Todellisuus on ihmeellisempi. Ohjeet tulivat suoraan Berliinistä. Nyt näyttää siltä, että Saksa ja sen vanavedessä liukuva Macronin Ranska on lähtenyt kovalle linjalle suhteessa Itä-Eurooppaan. Unkarin ja Puolan sekä muiden itsepäisten valtioiden on nyt toteltava ja kuljettava ”eurooppalaisten perusarvojen” mukaan. Mikäli ne eivät sitä tee, ne eivät tule saamaan EU:n tukirahoja maatalous- ja rakennerahastoista. Kun niillä ei ole oikeita ”arvoja”, niin heille ei anneta rahaa. Toisin sanoen: Saksa aikoo jahdata Itä-Eurooppaa arvokirveellä. Rahalla. ”Arvokirves” on tehoisa sillä Iso-Britannia lähtee maksajien ringistä. Saksan perusarvoja tarvitaan kun a) vähennetään EU pottia b) ja kun haetaan lisää maksajia”.

LÄHDE

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239654-saksa-jahtaa-arvokirveella-suomea

SOTE-SOPPA PALOI POHJAAN

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoo Twitterissä, että sote tulee voimaan vasta vuoden 2020 alussa. Lisäksi hän kertoo, että maakuntavaalit pidetään vasta lokakuussa 2018.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/224638-jymypaukku-hallitukselta-sotelle-perati-vuosi-lisaaikaa-ja-maakuntavaalit-eteenpain

------------------------

SUOMEN KESÄN SÄÄTILAT (MISTÄ JOHTUVAT)

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005278472.html

METSÄMUSTIKKAA

http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005275822.html

-----------------------

IHMISKAUPPA, PROSTITUUTIO JA MAFIA

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nigerialaisia-tuodaan-seksityohon-eurooppaan-enemman-kuin-koskaan-poliisi-suomeen-saapuvat-tietavat-tarkkaan-mihin-tyohon-tanne-tulevat/6490340

--------------------------

VALON VANHENEMISTEORIA

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/valon-vanhenemisteoria-saa-vahvistusta-uudet-avaukset

--------------------------

HELVETIN SANOMAT JA ”NATSITERVEHDYKSET”

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/07/helsingin-sanomat-pilasi-hyvan-juttunsa.html

----------------------

MONIKULTTUURISUUS

Monikulttuurisuudesta pitäisi luopua Suomessa, koska se ruokkii rasismia ja syrjintää, sanoo tutkija – tästä on kyse. Monikulttuurisuutta ei tänä päivänä pitäisi Suomessa tavoitella, koska se ei johda enää mihinkään hyvään.

”UUSI NATIONALISMI”

Näin totesi Helsingin yliopiston tutkija, tohtorin väitöskirjaansa valmisteleva Maïmouna Jagne-Soreau esseessään Ylioppilaslehdessä toukokuussa.

Hänen pointtinsa on tämä: monikulttuurisessa valtiossa ihmiset eivät ole yhdenvertaisia. Sellaisessa osa ihmisistä erotetaan omiin lokeroihinsa, oman kulttuurinsa, etnisyytensä tai muun vähemmistönsä edustajiksi.

TUONEN JOUTSEN: ”UUSI NATIONALISMI”??

Nyt on nähty sekin päivä, kun Helsingin Sanomat yrittää opettaa meille oikeanlaista nationalismia. Helsingin yliopiston tutkija Maïmouna Jagne-Soreau sanoo, että monikulttuurista pitää luopua, koska se ruokkii rasismia ja syrjintää lisäämällä kahtiajakoa ryhmien välillä. Oikea malli naisen mielestä olisi postnationalistinen valtio, jossa ei tueta monikulttuuria vaan hyväksytään suomalaisiksi jokainen, joka vaan elää suomalaisen kulttuurin mukaisesti: Siksi Suomessa pitäisi siirtyä ”uuteen nationalismiin”, Jagne-Soreau kirjoittaa. Sellaiseen, jossa kaikki hyväksytään osaksi suomalaisuutta. Ja jossa ei olisi nationalismin lieveilmiöitä, kuten suvaitsemattomuutta, rasismia tai ääriajattelua.  Siinäpä erikoinen ajatussotku, jossa on jotain oikein mutta paljon enemmän väärin. Ensinnäkin on huvittavaa, että joku näkee rasismin ja syrjinnän syntymisen monikulttuurin suurimpana ongelmana - sinä ongelmana, jonka vuoksi monikulttuuri on huono asia. Moni muu nimeäisi niiden sijasta vaikkapa naisten aseman heikkenemisen, lasten sukuelinten rituaalisilvonnat, tyttöjen pakkohunnutuksen, tyttöihin kohdistuvan sosiaalisen kontrollin, kunniakulttuurin ja raiskauskulttuurin. Suomi ei yksinkertaisesti ole rasistinen maa. Vaikka Hesari tykkää uutisoida kauheista rasismikokemuksista, jotka yleensä sijoittuvat jostain syystä HSL:n joukkoliikennevälineisiin - tuohon rasismin Bermudan kolmioon, jossa jatkuvasti rasisteerataan, mutta siitä ei koskaan jää todisteita. Jos suomalaiset olisivat Hesarin artikkelien mukaisia, he eivät muuta tekisi kuin neekeriä huutaisivat.

 ------------------------------------------------------------------------------------------

22.6.2017

TIIVISTELMÄ: TISSIT PUHUTTAA MEITÄ TÄNÄ JUHANNUKSENA.  MYÖS INFOSOTA JA VIHAPUHE.  SALAKULJETTAJIEN BISNES.  TERRORISMI EU:SSA JA SUOMESSA

FIN_ILTASANOMAT.jpg

Jihadistien tukiverkosto Suomessa kasvaa.

Mitä jakautuneempi yhteiskunta on, sitä helpompi sitä on ohjata ulkopuolelta, sanoo Infosota-kirjan kirjoittaja sotatieteen tohtori Saara Jantunen.

Helsingin Sanomat kertoo tapauksista, joissa Suomessa asuva jemeniläismies houkutteli siirtolaisia Suomeen. HS:n mukaan Suomessa asuva jemeniläismies on todennäköisesti saanut matkojen järjestämisestä yli 10 000 dollaria ainakin kymmeneltä jemeniläiseltä. Lehden haastattelemalle jemeniläissiirtolaiselle luvattiin matka Venäjän kautta Eurooppaan. - Hän (salakuljetuksen järjestäjä) vakuutteli, miten mahtavaa elämästäni tulisi. Saisin työtä, asunnon ja voisin opiskella, Salem-niminen mies kertoo HS:lle. TULOS: Jemeniläinen möi koko omaisuutensa, yritti Suomeen, mutta istuu nyt vankilassa Moskovassa odottamassa oikeudenkäyntiä.

Hmmm….. eräs poliitikko (Pipilä) lupasi asuntonsa……

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706222200225061_u0.shtml

VIINIT RUOKAKAUPPAAN?

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/223656-valiton-reaktio-alkoholisopuun-nyt-esitetaan-viineja-ruokakauppaan

RASISTIT JA SUVAKIT. TERRORISMI EUROOPASSA JA SUOMESSA.  JIHADISTIEN PROPAGANDAA SUOMESSA

FIN_TIEDOTUS_KERSANTTI.jpg

https://twitter.com/LauraHuu/status/876736725460164608

FIN_SELFIE.jpg

EU-DIKTATUURIN FIN-KENRAALIKUVERNÖÖRIT ELI PIPILÄ-PETTURIURPO-DIKTATUURI

FIN_EU_TERRORISMI.jpg

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238990-miksi-uhkataso-on-vain-kohonnut-kun-temppeliaukiolle-kohdistuu-terroriuhka

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239004-supon-toimintatapa-terrorismin-ehkaisyssa-liian-rajoitettu

http://tuonenjoutsen.blogspot.fi/2017/06/tilastot-kumoavat-hysterian.html

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2017/06/brysselissa-rajahti-mutta-petteri-orpo.html

Orpon mukaan ehdotus pakolaiskiintiön nostamisesta "on Kokoomuksen mielipide". Se on selvää puhetta, jonka soisi leviävän myös äänestäjien tietoisuuteen. Etenkin silloin, kun Brysselissä pommit räjähtelevät, Pariisissa autot törmäilevät ja Helsingissä siirrellään betoniporsaita.

Kuten kahdessa edellisessä kirjoituksessani (tässä ja tässä) olen todennut, tällaiset tapahtumat eivät ole vahinkoja, vaan harjoitetun maahanmuuttopolitiikan loogisia seurauksia. Siis sellaisen politiikan, jonka Petteri Orpo painotti olevan "Kokoomuksen mielipide".

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kiitos siitä, ettei Suomi ole enää lintukoto
Lontoossa pakettiauto niitti muslimeita
Minkälaiseen yhteiskuntaan Petteri Orpo meitä johtaa?

JIHADISTIEN PROPAGANDAA SUOMESSA

Materiaalia myös suomeksi

Isis-propagandaa on levitetty paljon myös eri kielille, ja kielten joukkoon liittyi tänä vuonna myös suomi. Alkuvuonna Isiksen sisältöä on käännetty suomeksi myös blogeissa. Suojelupoliisin viestintäpäällikkö Jyri Rantala on kommentoinut Lännen Medialle (23.5.), että suomenkielinen sisältö viittaa siihen, että järjestössä on Suomi-tietoisuus kasvanut. CMI:n Patokallio arvioi, että käännettyä sisältöä on jonkin verran. Hänen mukaansa ilmiö on huolestuttava siitä syystä, että materiaalille on löytynyt kääntäjiä. – Tämä vihjaa siihen, että toiminnalle tukea antavat verkostot Suomessa ovat jo jonkin kokoisia, sanoo Patokallio.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/tutkija-hiipuva-isis-heijastuu-myos-eurooppaan-propagandassa-huolestuttava-suomi-piirre/761546/

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706202200219729_u0.shtml?_ga=2.1749686.60913327.1498028466-1179985751.1498028466

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/il-temppeliaukion-kirkko-mainittiin-viime-vuonna-isisin-propagandalehdessa-200220018

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/krp-temppeliaukion-uhkaa-vastaavia-tilanteita-on-ollut-aikaisemminkin-200220091

----------------------------------------------------------------