Share |

SUHTEELLISUUDENTAJUA ILMASTOPOLITIIKKAAN JA HOITOA ILMASTOHYSTERIAAN

_______________________________________________________________________________________

21.12.2018   FIN-PÄÄTTÄJIEN SUHTEELLISUUDEN TAJU TIPOTIESSÄÄN

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/12/suomalaispuolueet-paattivat.html

Suomalaiset eduskuntapuolueet pääsivät eilen sopuun maamme ilmastotavoitteista. Vain Perussuomalaiset jäivät ulos, perusteenaan tavoitteiden korkea hinta tavallisille kansalaisille. Lisäksi he olivat huolissaan suomalaisten teollisuustyöpaikkojen puolesta.

”Puolueet touhuavat Suomen historian suurinta huijausta ja typeryyttä. Suhteellisuuden taju on tipotiessään. Suomen päästöpolitiikalla ei ole mitään vaikutusta globaalilla tasolla; ei käytännössä eikä esimerkkinä. Punavihreiden hehkuttamilla luomu-viljelyllä ja sähköautoilla vain lisätään hiilidioksidipäästöjä, kun vaikutukset lasketaan oikein”.

”Joka päivä saa ihmetellä, pitäisikö olla huvittunut vai järkyttynyt näistä kirkasotsaisista Sipilöistä, Tiilikaisista, Mykkäsistä, ja muista ääliöistä, jotka elävät tietämättömyydessään, typeryydessään ja suuruudenhulluudessaan aivan omassa maailmassaan.

Antti Lehmusvirta kirjoitti Kauppalehdessä jo jokin aika sitten seuraavaa: "Suomen vuotuiset hiilidioksidipäästöt ovat 56 miljoonaa tonnia, ja laskevat 6% tahtia. Intian päästöt ovat 2,5 miljardia tonnia ja ne kasvavat reilun 5% tahtia, eli vuodessa yli kaksi kertaa Suomen päästöjen verran."
Vaikka Suomen hallitus kuristaisi Suomen elinkeinoelämän hengiltä mielettömillä vaatimuksillaan, sillä ei ole kokonaisuuden kannalta mitään merkitystä.

Ovatko Sipilän hallituksen ministerit ainoita, jotka eivät tiedä tai ymmärrä tosiasioita, vai onko Brysselin houkutus sekoittanut pään totaalisesti. Joskus sanottiin, että suomalaisilla on ollut hyvä herraonni, kun on selvitty mm. viime vuosisadan koettelemuksista, mutta se onni on kyllä nyt täydellisesti kääntynyt”.

”Kaikki uskonnollisuus tosiaan tarvitsee tietyt peruskuvionsa, joista eskatologia on yksi keskeisimmistä. Toinen on moraali -- uskontojen voima ja valta perustuu siihen että niiden opeilla pystytään tehokkaasti syyllistämään ihmisiä. Ja tässä suhteessahan ilmastonmuutosuskonto on suorastaan esimerkillinen -- vaikka sen "tieteelliset" perusteet ovat edelleenkin epäselviä ja kaikki ajattelu perustuu "malleihin" eikä empiriaan, syyllistävä paatos on omaksuttu sataprosenttisesti”.

”Niin sanotun "vihreän ajattelun" nousu noin runsaassa viidessäkymmenessä vuodessa globaaliksi tajunnantekijäksi, "tiedollisesti" muotoilluksi valtauskonnoksi, jolla oli tarjottavanaan myös kaikkien uskontojen aina tarvitsema eskatologia, on hämmästyttävä ilmiö, joak todellakin kertoo hyvin hyvin hyvin synkää kieltä siitä, miten primitiivisille premisseille kaikki "oppinutkin" ajattelumme perustuu. Vihreä liike tarjosi alusta alkaen erilaisia maailmalopun ennusteita -- mm. ravintoketjujen katkeamisesta, raaka-aineresurssien loppumisesta, myrkyttymisestä, öljyn ja energian loppumisesta, energiantuotannon ongelmista, tuotannon ja kerskakulutuksen ongelmista, otsonikadosta, ydintalvesta ja uudesta jääkaudesta -- kunnes lopulta päädyttiin "tieteellisesti" kyllin monimuuttujaiseen ja kumoamattomaan uhkakuvaan ilmaston katastrofaalisesta lämpenemisestä. Siinä vaiheessa aluksi vahvasti "vihreää vouhotusta" vastustaneista säätieteilijöistä tuli ilmastotieteilijöitä, jotka eivät varmasti tule myöhäiskäännynnäisyydestään milloinkaan enää uudelleen irtisanoutumaan. Nämä paavalit meillä on saanamiehinämme hamaan loppuun asti”.

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/12/suomalaispuolueet-paattivat.html?showComment=1545378710524#c5301002908572726471

19.12.2018

SUOMEN PERINTEINEN MEDIA=VALEMEDIA, MUTTA VALITETTAVASTI SE ON VALTAMEDIA=HELSINGIN SANOMAT JA YLE. ”KELTALIIVIT

KELTALIIVIT (VIDEO): https://www.youtube.com/watch?v=QKsm0LKq6yU

KELTALIIVIT2.jpg

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=keltaliivit

https://www.facebook.com/maria.dammert/posts/2388507194554047

”Suuri ongelma on sekin, ettei kansalainen ole kertojana riittävän uskottava. Tutkijoilla puolestaan on aina "totuus" hallussaan. Monia toimittajia tuntuukin riivaavan viranomais- ja asiantuntijauskovaisuus. Tästä seuraa se, ettei ajassa olevia epäkohtia kuten raakoja ihmisoikeusloukkauksia suostuta tunnistamaan, ellei joku ole tehnyt aiheesta väitöskirjaa. Mutta kuten tiedossa on, tutkimukset tulevat pitkällä viiveellä, eikä tutkimusapurahoja anneta hankkeille, joiden oletetaan uhmaamaan tieteenalan konsensusta.

Epäkohtien lista on pitkä, ja tuntuu, että jokin eettinen selkäranka on jo katkennut. Päin mäntyä mennään ideologia edellä. Jopa Julkisen sanan neuvosto (JSN) on miehitetty (henkilöitetty?) samanmielisillä hyväsisar-oletetuilla.

Taantumuksellista on se, että lehdet ovat sulkeneet netistä kommenttipalstansa, joten lukijat eivät voi oikaista toimitusten virheitä. Erityisen huolestuttavaa on se, että jotkut toimittajat ovat muuttuneet niin ylimielisiksi, etteivät he suostu oikaisemaan valeuutisiaan ja vääriä tulkintojaan”.

KELTALIIVIT

"Keltaliivi-mellakat johtuvat yksinomaan polttoaineen hinnoista" - vai johtuvatko? - Entä Suomen tilanne?

http://fundamentti.blogspot.com/2018/12/keltaliivi-mellakat-johtuvat-yksinomaan.html

Jo tässä tekstissä käsiteltiin ns. keltaliivi-mellakoita, ja siinä todettiin, ettei niistä uutisoimisessa ole valemedialla taaskaan olleet puhtaat jauhot pussissaan. (Ehkä tässä yhteydessä valemedia ei ole ihan sopiva nimitys, parempi olisi "osatotuusmedia").

”Oletko huomannut, ettei mikään media ole kertonut siinä olevan kyseessä muun, kuin polttoaineen hintojen?

Hyysärin Sanomat jotain mutisi keltaliivien "lapsellisesta" (yms) ohjelmasta, muttei esittänyt siitä pointin pointtina. Hyysärin Sanomatko niljakkaan epärehellinen ja täynnä paskaa?!  Totta kai se on. Se on malliesimerkki journalismin rappiosta. Vaan jatkakaamme asian tiimoilla”.

Mikä on keltaliivien ohjelma? Kysytään heiltä itseltään!

----------------------------------------------------------------------

17.12.2018

AUTOILIJA, VARAUDU HELVETTIIN (MIHIN MINISTERI ANNE BERNER JA ”TOIMENPIDETYÖRYHMÄ” ON SINUT VIEMÄSSÄ

https://www.is.fi/autot/art-2000005930771.html

Jos tämän PORUKAN (nimet löytyy yo. linkistä) esittämät toimenpiteet pääsevät poliittisten päättäjien työkalupakkiin, yhä useampi kansalainen (mitä vähävaraisempi, sen varmemmin) joutuu HELVETIN ESIKARTANOIHIN JA MIELISAIRAALAN PORTEILLE.

Mukana on, suomalaisten liikkumisen halvaannuttamisessa, tietysti!, ministeri Anne Berner, joka jo aikaisemmin on ”ideoinut” yksityisautoilijoiden parkkipakkojen postamista, näiden liikkumisen estämiseksi.

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/e22fbbe4-3a96-406d-80b0-9e29a3f89d5b

”Työryhmän toimenpideohjelma ei olekaan lempeä. Se on suoranaista moukarointia, millä koko maa kirjaimellisesti pakotetaan lyönti lyönniltä siirtymään bensiini- ja diesel-autoista ekologisempiin vaihtoehtoihin, pääasiassa sähköautoihin. Lopullisena naulana fossiilisten polttoaineiden arkkuun odottaa bensiinin ja dieselin kielto vuonna 2045.

Toimenpiteet kuulostavat näin autoilijan näkökulmasta todella kovilta:

 • Bensiinin ja dieselin hintaa aletaan veronkorotuksilla hinata ylöspäin vuodesta 2020 alkaen. Hurjasti kallistuvalla polttoaineella ohjataan ihmisiä siirtymään sähköautoihin.

 • [näkis vaan ja kuulis kolinan, keillä (eliitin ohella) on varaa niihin, ja mitä päästöjä niidenkin valmistaisessa muodostuu]

 • Polttoaineen hintaa tultaisiin verotuksella nostamaan joka vuosi 3-9 sentillä. Kymmenen vuoden kuluttua litrahinta nousisi siis pelkän veronkorotuksen takia 30-90 senttiä. Kun siihen päälle lasketaan korotukset, jotka johtuvat raakaöljyn hinnasta, jalostuksesta, jakelusta, kuljetuksesta ja yleisestä inflaatiosta. Voi siis olla, että kymmenen vuoden kuluttua ysiviitosen litrahinta pyörii 2,5 euron paikkeilla nykyisen 1,5 euron sijaan.

Tiemaksut otetaan käyttöön kaupungeissa. Työryhmä nimenomaan puhuu kaupungeista eikä pääkaupunkiseudusta, joten se tarkoittanee muitakin kaupunkeja kuin Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Ainakin Turussa ja Tampereella kannattanee siis alkaa odotella maksullista keskusta-ajelua. Kun tienkäyttö maksaa, toivotaan ihmisten vaihtavan autonsa julkiseen liikenteeseen

Pysäköintiä vaikeutetaan vähentämällä parkkipaikkojen määrää. Ja niistä harvenevista parkkipaikoistakin tehdään kalliimpia. Moni saa nykyään pysäköidä autonsa ilmaiseksi työpaikkansa parkkipaikalle. Siihen halutaan puuttua, ja jatkossa tuostakin pysäköinnistä tehtäisiin verotettava työsuhde-etu. Tämänkin toivotaan ohjaavan yksityisautoilusta julkisen liikenteen käyttäjäksi.

 • Vanhojen suuripäästöisten autojen verotusta korotetaan. Kun niiden omistaminen tulee kalliimmaksi, haluavat ihmiset itse siirtyä sähköautoihin”.

 • [millä helvetin rahoilla tavalliset ihmiset näitä sähkökaaroja ostavat?]ILMASTONMUUTOS: UUTISIA, JOISTA VALTAMEDIA VAIKENEE

Keräilin kesällä 2018 sivulleni kirjoituksistani eri aiheista

Etsi sivultani esimerkiksi nämä, joista valtamedia vaikenee.

SIVU: https://www.tapionajatukset.com/34257

ILMASTONMUUTOS KUVAT 1 KUVAT 2 KUVAT 3 KUVAT 4 (suomenkieliset)

KUVAT 4 KUVAT 5 (jenkkitutkijat)

KUVAT 1

KUVAT 2

KUVAT 3

KUVAT 4

KUVAT 5

KUVAT 6

Ilmastonmuutos: Järki vai uskonto   Ilmastouskonto    ilmastonmuutos 2018     IPCC WMO MEDIA

Ilmastomuutoshuijaus on paljastettu ja ainoa tarkoitus on verottaa lisää kansalaisia.

https://suomimedia.wordpress.com/2018/10/27/ilmastomuutoshuijaus-paljastettu-lupa-verottaa-kansalaisia/

http://www.hollilla.com/reader.php?action=usercollation&nickname=Tapio+Simonen&forum=707

https://ylilauta.org/sekalainen/90283018

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263106-ipccn-rooli-ihmisen-syyllistajana

https://www.tapionajatukset.com/148

https://www.tapionajatukset.com/108

https://www.tapionajatukset.com/115

https://www.tapionajatukset.com/59

13.12.2018

Suomessa on siis ihmisiä, jotka ilmeisesti haluvat ”KELTALIIVIT” Helsingin kaduille.

KELTALIIVIT: https://www.google.com/search?q=keltaliivit+pariisi&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

Näin polttoainehintojen ja ajoneuvoveron korotuksissa on määrä edetä

Liikenne- ja viestintäministeriön asettama virkamiehistä, yritysedustajista ja tutkijoista koostuva työryhmä julkaisi eilen toimenpideohjelmaksi nimetyn keinovalikoimansa Suomen liikenteen hiilipäästöjen poistamiseksi.

https://www.is.fi/autot/art-2000005930771.html

Ota kantaa (tilanne oli tämä, kun sivulla käväisin):

Kannatatko Suomen liikenteeseen kohdistuvia rajuja päästövähennyksiä nopealla aikataululla?

Kyllä 7% Ehkä 4% En 89%

Ääniä yhteensä 10176

RAPORTIN LAATIJAT

Osastopäällikkö, ylijohtaja Juhapekka Ristola, liikenne- ja viestintäministeriö (työryhmän puheenjohtaja)

Johtaja Sabina Lindström, liikenne- ja viestintäministeriö (työryhmän varapuheenjohtaja)

Pääjohtaja Juhani Damski, Ilmatieteen laitos

Ylijohtaja Mirja Noukka, Liikennevirasto

Pääjohtaja Mia Nykopp, Trafi

Assistant Professor Heikki Liimatainen, Tampereen teknillinen yliopisto

Tutkija Riku Viri, Tampereen teknillinen yliopisto

Professori Markku Ollikainen, Helsingin yliopisto

Johtaja Mari Pantsar, Sitra

Vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen

Head of Environmental and Energy Policy Seppo Loikkanen, Neste

Johtaja Matti Oksanen, Gasum

Country Manager Tero Era, Fortum

Johtava asiantuntija Heikki Karsimus, Teknologiateollisuus

Toimialaryhmän puheenjohtaja Matti Rae, Teknologiateollisuus/Ensto Oy

Toiminnanjohtaja Marko Forsblom, ITS Finland

Hallituksen puheenjohtaja Karri Salminen, ITS Finland

Ryhmäpäällikkö Aarno Kononen, Helsingin seudun liikenne

Osaston johtaja Sini Puntanen, Helsingin seudun liikenne

Yksikön päällikkö Arto Hovi, Liikennevirasto

Johtaja Jarno Ilme, Viestintävirasto

Ympäristöneuvos Magnus Cederlöf, ympäristöministeriö

Ympäristöneuvos Petteri Katajisto, ympäristöministeriö

Teollisuusneuvos Petteri Kuuva, työ- ja elinkeinoministeriö

Teollisuusneuvos Timo Ritonummi, työ- ja elinkeinoministeriö

Erityisasiantuntija Ilari Valjus, valtiovarainministeriö

Viestintäjohtaja Susanna Niinivaara, liikenne- ja viestintäministeriö

Liikenneneuvos Saara Jääskeläinen, liikenne- ja viestintäministeriö (työryhmän sihteeri)

Neuvotteleva virkamies Johanna Särkijärvi, liikenne- ja viestintäministeriö (työryhmän sihteeri)Päästöohjelmien laatijoilla realismi ja mittakaavat sekaisin

https://www.is.fi/autot/art-2000005929949.html

Autoliitto tyrmäsi päästöesityksen – ”todella kaukana suomalaisen arjesta”

https://www.is.fi/autot/art-2000005930767.html

-----------------------------------------------------------


12.12.2018

ILMASTONMUUTOKSEN HILLINTÄ ON TEHTÄVÄ PÄÄOSIN BIOLOGIAN JA KEMIAN KEINOILLA!

SILLÄ

NYKYISELLÄ MENOLLA (PAKKOTOIMENPITEET) ”KELTALIIVIT” ILMESTYVÄT MYÖS SUOMEEN

KELTALIIVIT: https://www.google.com/search?q=keltaliivit+pariisi&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

Autoilijalta vaaditaan nyt suuria muutoksia: Työryhmä tekisi autoilusta niin kallista, että kaikki vaihtaisivat menopeliä


https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005929745.html

https://www.uusisuomi.fi/aiheet/ilmastopolitiikka

BIOLOGIA JA KEMIA ALEMPANA (10.12.2018) TÄLLÄ SIVULLAEU:n ilmastostrategian toimenpiteiden keskiöön nousee seitsemän elementtiä, jotka ovat energiatehokkuus, uusiutuva energia, liikenne, teollisuus, älyverkot ja -yhteydet, biotalous ja hiilinielujen kasvattaminen sekä hiilidioksidin talteenotto ja varastointi.

Lista sisältää juuri niitä asioita, joiden ympärille kestävä tulevaisuus rakentuu. Kemianteollisuuden energiatehokkuustyöllä on jo pitkät perinteet, ja kasvihuonekaasupäästöjä on vähennetty systemaattisesti. Etsimme myös mahdollisuuksia käyttää kasvihuonekaasuja raaka-aineena. Matkamme hiilinieluksi on siis alkanut

https://kumppaniblogit.uusisuomi.fi/innovaatio-suomi/kemianteollisuus-hiilineutraalia-tulevaisuutta-ei-ole-ilman-kemiaaILMASTONMUUTOKSEN ENNUSTAMISEN VAIKEUDESTA

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/266635-st1-miljardoori-mika-anttonen-oli-vaikea-juttu-huomata-etta-biopolttoaineet-eivat-ole

Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen.

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265635-tiedotushiljaisuus-ilmastonmuutoksesta#comment-4040015

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265635-tiedotushiljaisuus-ilmastonmuutoksesta

ILMASTOKOKOUS KUIN LINNANJUHLATKatowicen ilmastokokous muistuttaa linnanjuhlia. Tungos on kova, ja paikallaolija ei tiedä, missä huoneessa on parhaat bileet. Kummassakin puhutaan ilmastonmuutoksesta yhtä paljon, ja ruokapisteitä on siellä täällä. Parhaimman käsityksen tilanteesta saa jäljestäpäin. Täällä on toki yli kymmenkertainen määrä porukkaa, 22000 osallistujaa, ja puhe kaikuu joka puolella. Useimmat ovat lentäneet paikalle, minäkin. Suurimmat delegaatiot tulevat Afrikasta. En ihan tiedä, miksi esimerkiksi Guineasta pitää olla 406 edustajaa, mutta ehkä he ovat vahvistamassa kehitysmaiden ääntä siitä, ettei niille vastaisuudessakaan tulisi laittaa päästövähennysvelvoitteita. 

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/265679-eraanlaiset-linnanjuhlat----------------------------------------------------------------------------------------

10.12.2018

ILMASTONMUUTOKSEN HILLINTÄ BIOLOGIAN KEINOILLA

|Ilmastopolitiikka

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/266635-st1-miljardoori-mika-anttonen-oli-vaikea-juttu-huomata-etta-biopolttoaineet-eivat-ole

Energia- ja polttoaineyhtiö St1:n perustaja ja pääomistaja Mika Anttonen toisti tänään pääministeri Juha Sipilän (kesk) järjestämässä ilmastopoliittisessa paneelissaan viestiään siitä, että ilmastotoimissa tulisi huomata maankäytön suuri potentiaali ja että toimet EU:n sisällä eivät riitä.

Anttonen puhui viime kuussa eduskunnan tilaisuudessa ja sanoi, että ”sen paremmin biopolttoaineet kuin sähköautotkaan eivät ole minkäänlainen ratkaisu ilmakehässä olevan hiilidioksidipitoisuuden vähenemiseen”. LUE TARKEMMIN: ST1-miljardööri lyttää sähköautot, päästörajoitukset ja biopolttoaineet ilmastotoimina – ”Naiivi ja vastuuton kuvitelma EU:ssa”

Maankäyttötoimilla Anttonen viittaa hiilinieluihin. St1:llä onkin vireillä hanke, jota se markkinoinut kärkenään Saharan autiomaan metsittäminen.

”Jos yhteyttävien kasvien määrässä tapahtuu 10 prosentin muutos ylös- tai alaspäin, niin se on vaikutuksiltaan suurempi kuin fossiilisen energian päästöt. Kun me tehdään näitä asioita, me ei voida välttää sitä, että miten maankäyttösektorilla tehdään toimenpiteitä, sillä on vähintään yhtä suuri vaikutus kuin se, mitä tehdään päästöjen puolella”, Anttonen sanoi pääministerin seminaarissa tänään.

Anttosen mukaan on mahdotonta päästä 1,5 celsiusasteen ilmastotavoitteeseen muuttamalla energiajärjestelmää.

”Sellainen väite on epätosi ja se on valhe”, Anttonen täräytti.BIOLOGIAAN PERUSTUVIA KEINOJA

-Hiilen sitominen maaperään peltoviljelyksessä

 • Hiilen sitominen maaperään metsähakkuiden yhteydessä: Hakkuutähteet jätetään pöpöjen käsiteltäväksi, jolloin ne muuttuvat aikanaan fossiiliseksi ainekseksi

 • Täydellisten avohakkuiden välttäminen tai jos on ”pakko”, istutetaan lähialueelle nopeasti kasvavaa pajua, joka imee hiilidioksidia

 • Metsien istuttaminen Saharaan ja Sahelinin alueelle ja muuallekin sopiviin paikkoihin

 • Pohjoisten soiden hyödyntäminen:

 • Tutkimus: Pohjoisen suot varastoivat ilmaston lämmetessä enemmän hiiltä

https://www.sttinfo.fi/tiedote/tutkimus-pohjoisen-suot-varastoivat-ilmaston-lammetessa-enemman-hiilta?publisherId=3747&releaseId=69695724

Englantilaisen Exeterin yliopiston johtama 70 tutkijan ryhmä keräsi ja analysoi tutkimusta varten turvenäytteitä eri puolilta maailmaa. Helsingin yliopistosta tutkimukseen osallistuivat yliopistotutkija Minna Väliranta sekä professori Atte Korhola bio- ja ympäristötieteellisestä tiedekunnasta. Tutkijat lähettivät aineistoon näytteitä sekä Etelä-Suomen että Lapin soista ja osallistuivat niiden analysointiin ja tulkintaan.

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/pohjoisen-suot-hillitsevat-ilmastonmuutostahttps://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ATTE_ILMASTO_SUOT.jpg

-------------------------------------

M U S T A  H I I L I

-Mustan hiilen vähentäminen eli polttoprosessien puhdistaminen ja vähitellen tapahtuva vähentäminen

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/MERI_RUPPEL.jpg

Helsingin yliopistossa tehty tutkimus mustan hiilen vaikutuksesta arktisella alueella.

Täältä löytyy myös VIDEO tutkijan esitellessä tuloksiaan:

https://www.youtube.com/watch?v=wQGw2do5vSY

https://www.tapionajatukset.com/31425

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_1.jpghttps://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_2.jpghttps://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_3.jpghttps://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_4.jpg___________________________________________

----------------------------------------------------------

-Uusiutuvaa polttoainetta ilmasta kaapatusta hiilidioksidista:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_10.jpg

-------------------------------------------------------

-Kinkkujätteestä polttoainetta

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_13.jpgKiertotalouteen globaali sopimus

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_14.jpg

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ALKEMIA_15.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.10.2018

SUHTEELLISUUDENTAJUA ILMASTOPOLITIIKKAAN JA HOITOA ILMASTOHYSTERIAAN

Suhteellisuudentajua ilmastopolitiikkaan – meidän ei tule itseämme yksioikoisesti syyllistää tai painostaa pahoista teoista, joihin me emme edes yllä osallistumaan

https://www.satakunnankansa.fi/a/201270942?c=1528958569157

Suomen hiilidioksidipäästöt ovat 0,07–0,08 prosenttia maailman kokonaismäärästä ja ihmisen aiheuttamista (liikenne, maatalous, teollisuus) 0,0054 prosenttia. Mutta jos me, yhteisvastuuta tuntien, puserramme kaksi prosenttia päästöistämme, se tekee 0,0018 prosenttia maailman taakasta. Näin todisteli Henrik Gräsbeck (Pohjalainen 12.10.).

Tuo on jo niin pieni määrä promillien osia, että onko semmoista olemassakaan. Suomi on puhtaan ilman asteikolla noin sijoilla 2–4.

Ilmastokatastrofi ratkaistaan mahdollisesti Intiassa ja Kiinassa, joissa asuu 2,7 miljardia ihmistä, kirjoittaa Pohjalaisen päätoimittaja Toni Viljanmaa.

Meitä on tuohon massaan verrattuna 0,2 prosenttia. Lienee siis aivan sama, millaisen hiilijalanjäljen tänään tallaan popsimalla lihapullia porkkanoiden sijaan.

Vuosina 2006–2016 energian kulutus Aasiassa kasvoi 40 prosenttia. Pääkeinona on hiili. Mutta eikö heillä ole oikeus pyristellä ylös köyhyydestä? 200 miljoonaa intialaista elää – tai on elämättä – vajaalla eurolla per päivä.

Entä ns. rikkaat maat? Esimerkiksi Australia tuottaa puolet sähköstään hiilellä, joka on myös tärkeä vientituote. Saksan sähköstä 35 prosenttia höylätään hiilestä. Kaiken lisäksi Saksa on päättänyt luopua ydinvoimasta vuoteen 2023 mennessä.

Osmo Soininvaara (vihr.) ehdotti pienten ydinvoimaloiden rakentamista, mikä olisikin järkevää.

Kun vanhaa metsää, joka ei enää hiiltä niele, hakataan ja kasvatetaan uutta, se on oivaa ilmastopolitiikkaa.

Ilmastopolitiikka edellyttää akkuteollisuuden kasvua. Siihen tarvitaan nikkeliä, litoniumia ja kobolttia. Kaivosteollisuus ei valitettavasti ole meillä kummoisessakaan suosiossa.

Tulevaisuuden suurimpia ongelmia on väestönkasvu. Nyt meitä on seitsemän miljardia, vuonna 2050 lähes 10 miljardia. Eiköhän se merkitse kulutuksenkin 40 prosentin lisäystä”?

Kirjoittaja on Satakunnan Kansan entinen päätoimittaja.

-------------------------------------------------------------------

HESARIN NAISTOIMITTAJAT KANSALAISTEN KIMPUSSA JATKUVASTI

Satakunnan Kansa-lehdessä on joukko omia aivojaan käyttäviä journalisteja ja toimitus julkaisee muidenkin kuin ”ilmastouskovaisten” lähettämiä kirjoituksia.

Toisin on Hesarissa, omasta mielestään ”Suomen suurimmassa ja kauneimmassa” perinteisessä mediassa, sanalla sanoen, Hesari pitää lehteään ns. valtamedian ehdottomana ykkösenä.

Tässä tyypillnen HS-näyte:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005875518.html

Hesarista

”Helsingissä syntyvien päästöjen lisäksi helsinkiläinen aiheuttaa suunnilleen saman verran ilmastopäästöjä jossain muualla ostamalla muualla tuotettua ruokaa ja tavaroita sekä matkustamalla. Tuhlailevan kulutuksen karsimisen ei luulisi olevan vaikeaa. Jos kävelee ja pyöräilee enemmän, syö enemmän kasviksia, ei heitä ruokaa roskiin eikä osta turhia tavaroita, oma terveys ja talouskin voivat paremmin. Pitämällä kodin sisälämpötilan talvella enintään 21 asteessa helsinkiläinen tekee jo ison ympäristöteon”.

Kirjoittajan tekstin tulkinta (panin tähän vähän satiiria mukaan, ettei nyt tulisi vaikka syytettä ”kunnianloukkauksesta” tai jostain muusta muodissa olevasta syystä).

HESARIN ”LOPULLINEN RATKAISU

Tulee ihan mieleen Natsi-Saksa. Kuitenkin, meillä on toivoa, koska omilla aivoillaan (ei siis IPCC:n tai ilmastouskovaisten aivopesemillä) kirjoittavia täyspäisiä ihmisiä on maassamme. Jopa Greenpeacen maajohtaja Sini Harkki antoi kirjoituksessaan meille ”toivoa”.

Pian tulee varmaan ”lopullinen ratkaisu”, näiden ilmastonmuutoksesta mitään eli tuon taivaallista (saati sitten maallista) ymmärtämättömien ”naistoimittajien määräykset”:

 • Älä asu tai ainakaan lämmitä kämppääsi tai asu kadulla, porraskäytävissä etc.

 • Älä syö (ainakaan lihaa tai muuta ravintoa joka on terveellistä)

 • Älä matkusta (jos on pakko mennä johonkin, kävele tai aja fillarilla)

 • Älä osta ruokaa kaukaisista maista tai kaupoista

 • Jos on pakko syödä, syö oman pihasi ruohoa tai hyönteisiä

 • Muuta pienempään asuntoon ja tuhopolta edellinen (suurempi) asuntosi, ettei kukaan voi muuttaa sinne ja näin ollen tuhoa maapalloa ja sen asukkaita päästöillään

 • Älä päästele omia päästöjäsi ilmakehään, laita korkki perseeseen

 • Surmaa lemmikkisi (nehän ovat pahoja ilmastovihollisia)

 • Älä, jumalauta!, enää koskaan mene lentokoneeseen (paitsi jos haluat seisomalla käytävällä estää sen lähdön)

 • Kun kuolet, älä poltata itseäsi (hiilidioksidipäästöt), pyydä riittävän syvä hautapaikka, jossa pöpöt muuttavat sinut hiileksi eli ikuisiksi ajoiksi eli fossiiliseksi polttoaineeksi!

Yllä nyt vain hiukan Hesarin naistoimittajien ajattelumaailmasta sekä tieteellisestä ja sosiaalisesta kyvyttömyydestä, jos vaikka mukana oleva SATIIRI auttaisi suhteellisuustajun puutteeseen (tai sen tietoiseen välttelyyn oman agendansa tupuutamista suitsivana).

Näin se menee, Hesarin naistoimittajien mielestä on syytä aiheuttaa ihmisille ilmastonmuutosahdistusta tai masennusta. ”Monien koululaisten kerrotaan jopa pelkäävän ilmastonmuutosta” (Fanny Frömän, Hesari. Lasten uutiset 26.10,2018).

Pitäisi vähän miettiä, mitä suustaan tai kynästään päästelee (ne ovat virtuaalisia päästöjä).

Hesarin naistoimittajien (Heli Saavalainen, Minttu Mikkonen ja Jaana Savolainen) olisi syytä lukea (ja miettiä omaa ”uutisointiaan”) yllä oleva Satakunnan Kansan entisen päätoimiitajan, Erkki Teikarin kirjoitus, jos vaikka ymmärtäisivät oman suhteellisuustajunsa puutteen.

YK:n ILMASTOPANEELIN (IPCC) RAPORTIN LAATIJOILLA POLIITTINEN AGENDA

Trump epäilee ilmastotutkijoilla olevan poliittinen agenda – lämpötila "voisi ihan hyvin palata takaisin" Presidentti epäilee edelleen, onko ilmastonmuutos ihmisten aikaansaannos.

https://satakunnankansa.fi/a/201252233

Työpaikkojen säilyminen tärkeämpää kuin taistelu ilmastonmuutosta vastaan, sillä ihminen ei voi mitään luonnollisten (Aurinko) tekijöiden vaikutuksia vastaan. Kuitenkin, Vihreiden Antero Vartia, saunasta ja eduskunnasta luopuva ilmastoahdistuksen uhri, kuvittelee seljättävänsä ilmastonmuutoksen! Voi pyhä yksinkertaisuus, onko tuulimyllyjä (Auringon vaikutusta) vastaan taisteleminen mitenkään täyspäisen ihmisen toimintaa?

US-pressa Donald Trump siis tietää, kuten moni muukin, tämän: Ilmastonmuutos on ilmiö, joka sisältää paljon enemmän poliittisia ja taloudellisia tarkoitusperiä kuin tieteellisesti todistettua faktaa.

Ovathan IPCC-raportin ”tieteelliset tutkimukset” pelkästään skenaarioita! Ja nyt julkaistun uusimman erikoisraportin tapauksessa kauhuskenaarioita, joilla ihmisiä pelotellaan.

Satakunnan Kansa-lehdestä löytyi erinomainen kirjoitus, joka selventää asiaa:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ILMASTONMUUTOSTA_EI_TORJUTA.jpg

___________________________________________________

Aiheesta lisää:

https://www.tapionajatukset.com/35840

https://www.tapionajatukset.com/35731

https://www.tapionajatukset.com/35689

https://www.tapionajatukset.com/35688

___________________________________________________