Share |

SUHTEELLISUUDENTAJUA ILMASTOPOLITIIKKAAN JA HOITOA ILMASTOHYSTERIAAN

_______________________________________________________________________________________

27.10.2018

SUHTEELLISUUDENTAJUA ILMASTOPOLITIIKKAAN JA HOITOA ILMASTOHYSTERIAAN

Suhteellisuudentajua ilmastopolitiikkaan – meidän ei tule itseämme yksioikoisesti syyllistää tai painostaa pahoista teoista, joihin me emme edes yllä osallistumaan

https://www.satakunnankansa.fi/a/201270942?c=1528958569157

Suomen hiilidioksidipäästöt ovat 0,07–0,08 prosenttia maailman kokonaismäärästä ja ihmisen aiheuttamista (liikenne, maatalous, teollisuus) 0,0054 prosenttia. Mutta jos me, yhteisvastuuta tuntien, puserramme kaksi prosenttia päästöistämme, se tekee 0,0018 prosenttia maailman taakasta. Näin todisteli Henrik Gräsbeck (Pohjalainen 12.10.).

Tuo on jo niin pieni määrä promillien osia, että onko semmoista olemassakaan. Suomi on puhtaan ilman asteikolla noin sijoilla 2–4.

Ilmastokatastrofi ratkaistaan mahdollisesti Intiassa ja Kiinassa, joissa asuu 2,7 miljardia ihmistä, kirjoittaa Pohjalaisen päätoimittaja Toni Viljanmaa.

Meitä on tuohon massaan verrattuna 0,2 prosenttia. Lienee siis aivan sama, millaisen hiilijalanjäljen tänään tallaan popsimalla lihapullia porkkanoiden sijaan.

Vuosina 2006–2016 energian kulutus Aasiassa kasvoi 40 prosenttia. Pääkeinona on hiili. Mutta eikö heillä ole oikeus pyristellä ylös köyhyydestä? 200 miljoonaa intialaista elää – tai on elämättä – vajaalla eurolla per päivä.

Entä ns. rikkaat maat? Esimerkiksi Australia tuottaa puolet sähköstään hiilellä, joka on myös tärkeä vientituote. Saksan sähköstä 35 prosenttia höylätään hiilestä. Kaiken lisäksi Saksa on päättänyt luopua ydinvoimasta vuoteen 2023 mennessä.

Osmo Soininvaara (vihr.) ehdotti pienten ydinvoimaloiden rakentamista, mikä olisikin järkevää.

Kun vanhaa metsää, joka ei enää hiiltä niele, hakataan ja kasvatetaan uutta, se on oivaa ilmastopolitiikkaa.

Ilmastopolitiikka edellyttää akkuteollisuuden kasvua. Siihen tarvitaan nikkeliä, litoniumia ja kobolttia. Kaivosteollisuus ei valitettavasti ole meillä kummoisessakaan suosiossa.

Tulevaisuuden suurimpia ongelmia on väestönkasvu. Nyt meitä on seitsemän miljardia, vuonna 2050 lähes 10 miljardia. Eiköhän se merkitse kulutuksenkin 40 prosentin lisäystä”?

Kirjoittaja on Satakunnan Kansan entinen päätoimittaja.

-------------------------------------------------------------------

HESARIN NAISTOIMITTAJAT KANSALAISTEN KIMPUSSA JATKUVASTI

Satakunnan Kansa-lehdessä on joukko omia aivojaan käyttäviä journalisteja ja toimitus julkaisee muidenkin kuin ”ilmastouskovaisten” lähettämiä kirjoituksia.

Toisin on Hesarissa, omasta mielestään ”Suomen suurimmassa ja kauneimmassa” perinteisessä mediassa, sanalla sanoen, Hesari pitää lehteään ns. valtamedian ehdottomana ykkösenä.

Tässä tyypillnen HS-näyte:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005875518.html

Hesarista

”Helsingissä syntyvien päästöjen lisäksi helsinkiläinen aiheuttaa suunnilleen saman verran ilmastopäästöjä jossain muualla ostamalla muualla tuotettua ruokaa ja tavaroita sekä matkustamalla. Tuhlailevan kulutuksen karsimisen ei luulisi olevan vaikeaa. Jos kävelee ja pyöräilee enemmän, syö enemmän kasviksia, ei heitä ruokaa roskiin eikä osta turhia tavaroita, oma terveys ja talouskin voivat paremmin. Pitämällä kodin sisälämpötilan talvella enintään 21 asteessa helsinkiläinen tekee jo ison ympäristöteon”.

Kirjoittajan tekstin tulkinta (panin tähän vähän satiiria mukaan, ettei nyt tulisi vaikka syytettä ”kunnianloukkauksesta” tai jostain muusta muodissa olevasta syystä).

HESARIN ”LOPULLINEN RATKAISU

Tulee ihan mieleen Natsi-Saksa. Kuitenkin, meillä on toivoa, koska omilla aivoillaan (ei siis IPCC:n tai ilmastouskovaisten aivopesemillä) kirjoittavia täyspäisiä ihmisiä on maassamme. Jopa Greenpeacen maajohtaja Sini Harkki antoi kirjoituksessaan meille ”toivoa”.

Pian tulee varmaan ”lopullinen ratkaisu”, näiden ilmastonmuutoksesta mitään eli tuon taivaallista (saati sitten maallista) ymmärtämättömien ”naistoimittajien määräykset”:

  • Älä asu tai ainakaan lämmitä kämppääsi tai asu kadulla, porraskäytävissä etc.

  • Älä syö (ainakaan lihaa tai muuta ravintoa joka on terveellistä)

  • Älä matkusta (jos on pakko mennä johonkin, kävele tai aja fillarilla)

  • Älä osta ruokaa kaukaisista maista tai kaupoista

  • Jos on pakko syödä, syö oman pihasi ruohoa tai hyönteisiä

  • Muuta pienempään asuntoon ja tuhopolta edellinen (suurempi) asuntosi, ettei kukaan voi muuttaa sinne ja näin ollen tuhoa maapalloa ja sen asukkaita päästöillään

  • Älä päästele omia päästöjäsi ilmakehään, laita korkki perseeseen

  • Surmaa lemmikkisi (nehän ovat pahoja ilmastovihollisia)

  • Älä, jumalauta!, enää koskaan mene lentokoneeseen (paitsi jos haluat seisomalla käytävällä estää sen lähdön)

  • Kun kuolet, älä poltata itseäsi (hiilidioksidipäästöt), pyydä riittävän syvä hautapaikka, jossa pöpöt muuttavat sinut hiileksi eli ikuisiksi ajoiksi eli fossiiliseksi polttoaineeksi!

Yllä nyt vain hiukan Hesarin naistoimittajien ajattelumaailmasta sekä tieteellisestä ja sosiaalisesta kyvyttömyydestä, jos vaikka mukana oleva SATIIRI auttaisi suhteellisuustajun puutteeseen (tai sen tietoiseen välttelyyn oman agendansa tupuutamista suitsivana).

Näin se menee, Hesarin naistoimittajien mielestä on syytä aiheuttaa ihmisille ilmastonmuutosahdistusta tai masennusta. ”Monien koululaisten kerrotaan jopa pelkäävän ilmastonmuutosta” (Fanny Frömän, Hesari. Lasten uutiset 26.10,2018).

Pitäisi vähän miettiä, mitä suustaan tai kynästään päästelee (ne ovat virtuaalisia päästöjä).

Hesarin naistoimittajien (Heli Saavalainen, Minttu Mikkonen ja Jaana Savolainen) olisi syytä lukea (ja miettiä omaa ”uutisointiaan”) yllä oleva Satakunnan Kansan entisen päätoimiitajan, Erkki Teikarin kirjoitus, jos vaikka ymmärtäisivät oman suhteellisuustajunsa puutteen.

YK:n ILMASTOPANEELIN (IPCC) RAPORTIN LAATIJOILLA POLIITTINEN AGENDA

Trump epäilee ilmastotutkijoilla olevan poliittinen agenda – lämpötila "voisi ihan hyvin palata takaisin" Presidentti epäilee edelleen, onko ilmastonmuutos ihmisten aikaansaannos.

https://satakunnankansa.fi/a/201252233

Työpaikkojen säilyminen tärkeämpää kuin taistelu ilmastonmuutosta vastaan, sillä ihminen ei voi mitään luonnollisten (Aurinko) tekijöiden vaikutuksia vastaan. Kuitenkin, Vihreiden Antero Vartia, saunasta ja eduskunnasta luopuva ilmastoahdistuksen uhri, kuvittelee seljättävänsä ilmastonmuutoksen! Voi pyhä yksinkertaisuus, onko tuulimyllyjä (Auringon vaikutusta) vastaan taisteleminen mitenkään täyspäisen ihmisen toimintaa?

US-pressa Donald Trump siis tietää, kuten moni muukin, tämän: Ilmastonmuutos on ilmiö, joka sisältää paljon enemmän poliittisia ja taloudellisia tarkoitusperiä kuin tieteellisesti todistettua faktaa.

Ovathan IPCC-raportin ”tieteelliset tutkimukset” pelkästään skenaarioita! Ja nyt julkaistun uusimman erikoisraportin tapauksessa kauhuskenaarioita, joilla ihmisiä pelotellaan.

Satakunnan Kansa-lehdestä löytyi erinomainen kirjoitus, joka selventää asiaa:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/ILMASTONMUUTOSTA_EI_TORJUTA.jpg

___________________________________________________

Aiheesta lisää:

https://www.tapionajatukset.com/35840

https://www.tapionajatukset.com/35731

https://www.tapionajatukset.com/35689

https://www.tapionajatukset.com/35688

___________________________________________________