Share |

KEINOTODELLISUUS 2.0

__________________________

8.9.2018

ÄÄRIJÄRJESTÖ GREENPEACE AIVOPESEE AHDISTUKSESTA KÄRSIVIÄ JA AGITOI MEITÄ MUKAAN TOIMINTAANSA VALHEELLISIN PERUSTEIN

TOSIASIA ELI FAKTA

SUOMEN OSUUS MAAPALLON PÄÄSTÖISTÄ ON HÄVIÄVÄN PIENI

https://www.facebook.com/groups/ilmastofoorumi/permalink/10155896551962725/?__tn__=CH-R

GREENPEACEN ÄÄRIAJATTELU JA VALHEIDEN VERKKO

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/09/meri-pukarinen-valaisi-aariajatteun.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIpsas+%28Professorin+ajatuksia%29

ILMASTOPELOTTELIJAT VASTUUSSA ILMASTOAHDISTUKSESTA JA LASTEN JA NUORTEN MIELENTERVEYDEN ONGELMISTA

Meri Pukarinen valaisi ääriajattelun psykologista taustaa

Greenpeacen Meri Pukarinen avasi ajatteluaan tämän aamun Helsingin Sanomissa. Hän kertoi liittyneensä mainittuun punavihreään ääriliikkeeseen eksistentiaalisen ahdistuksen vallassa. Tai oikeastaan sen takia, sillä äärijärjestössä tapahtunut vaikuttamistyö on auttanut häntä pysymään järjissään - ainakin hänen omasta mielestään. Tosin hän kertoi tuntevansa edelleenkin voimakkaita riittämättömyyden tunteita, mutta siitä huolimatta agitoi myös meitä muita mukaan ympäristöjärjestöjen toimintaan.

Ilmastopelottelijoiden eli ilmastouskovaisten eli alarmistien mielestä ilmastonmuutos on syyllinen lähes kaikkeen ja ihminen puolestaan on ”syyllinen” ilmaston vaihteluihin.

Yhtä vakava asia on se, että nämä pelottelijat luovat ilmastoahdistusta herkille ihmisille. Heidän valittuna kohteenaan on myös lapset ja nuoret, joten pelottelijat ovat vastuussa aiheuttamistaan ahdistustiloista tai mielenterveyden ongelmista.

ILMASTOPELOTTELU JA ILMASTOAHDISTUS

Ilmastopelottelu ja ilmastoahdistus (Siinä on semmoinen pari, oli kylmä tai vaikkapa vari)

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005814326.html

Panu Pihkala. Kirjoittaja on tutkijatohtori, joka tekee ”monitieteellistä tutkimusta” ympäristöahdistuksesta Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa:

”Äärisäät ovat tuoneet Pohjoismaat kriittiseen tilanteeseen”.

Uskovaisilla ei tietääkseni ole monitieteellisyydestä hajuakaan (olen muutama vuosi sitten auttanut erästä teologia kemian, fysiikan ja geologian ymmärtämisessä).

VIDEO AIHEESTA:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/04/09/tunnetko-ymparistoahdistusta-tutkija-panu-pihkalan-mukaan-se-on-hyva-asia

ILMASTOAHDISTUKSEN SYYT: PELOTTELU-PROPAGANDA: Hesari, Yleisradio, Satakunnan Kansa ym. perinteiset mediat, MTV, FMI (ilmatieteen laitos), WMO (maailman meteorologinen org,), asiasta mitään ymmärtämättömät poliitikot, virkamiehet, vihervasemmistolaiset........GREENPEACE........jne

Mikä on syynä ilmastoahdistukseen?

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260446-mika-on-syyna-ilmastoahdistukseen

”Kylmä tosiasia on, että mitkään tilastot eivät todista maailmanlaajuista sään ääri-ilmiöiden yleistymistä”.

--------------------------------------

29.7.2018

TIEDUSTELU JA AGENTIT. RADIKALISOITUMINEN JA TERRORISMI

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/sisaministerion-uusi-kansliapaallikko-tiedustelulakipaketista-supon-laajalle-valvonnalle-ei-esteita-201102323/

Sisäministeriön uusi kansliapäällikkö tiedustelulakipaketista: "Supon laajalle valvonnalle ei esteitä"

Heinäkuussa kansliapäällikkönä aloittanut Ilkka Salmi pitää tärkeänä, että uudet tiedustelulait saataisiin nopeasti voimaan. Salmen mukaan suomalaisten viranomaisten tiedusteluvaltuudet ovat 25 vuotta jäljessä Keski-Eurooppaa.

TERRORISMIN ENNALTAEHKÄISY JA TORJUMINEN

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/supon-mukaan-tulevaisuuden-terroristi-on-verkossa-toimiva-diginatiivi-torjuntaan-tarvitaan-uusia-keinoja-201097849/

Supon mukaan tulevaisuuden terroristi on verkossa toimiva diginatiivi – torjuntaan tarvitaan uusia keinoja: Suojelupoliisi korostaa, että ”uusien uhkien torjuntaan ja ennaltaehkäisyyn tarvitaan uusia keinoja”.

”Minkälainen voi olla tulevaisuuden terroristi? Suojelupoliisin erikoistutkijan Saana Nilssonin mukaan hän on "innovatiivinen diginatiivi". Nilsson on tehnyt terrorismin tulevaisuudesta katsauksen, jossa todetaan radikalisoitumisen tapahtuvan tulevaisuudessa erityisesti virtuaalimaailmassa. –Entistä vaarallisemmat verkostot ja mentorit ohjaavat radikaalille ideologialle alttiita nuoria, jotka toimivat virtuaalimaailmassa ja hyödyntävät uudella tavalla sen tuomia mahdollisuuksia toiminnassaan, Nilsson sanoo. Viime vuosina toteutettujen iskuhankkeita ovat yrittäneet 20–30 -vuotiaat henkilöt. Näin esimerkiksi vuonna 2024 terroristeiksi mahdollisesti ajautuvat ihmiset ovat nykyisin 10–20-vuotiaita.

Propagandan levittämisen lisäksi virtuaalimaailma voi tarjota terroristeille uusia keinoja toteuttaa iskujaan –Robottiliikenne, kuten itseohjautuvat autot ja dronet, virtuaalivaluutat sekä itsediagnostiikka ovat jo nykypäivää. Miten niiden haavoittuvuuksia on mahdollista käyttää hyväksi? Tekoäly, virtuaalilasit ja virtuaalikypärät, laajennetun todellisuuden lasit tuovat uusia mahdollisuuksia. Terrori-iskun voi kauko-ohjata niin, että tulevaisuudessa terroristi voi istua kotisohvallaan ja toteuttaa tekoja sieltä käsin; Nilsson sanoo”

https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/supon-seurannassa-lahes-400-henkiloa-jotka-toimivat-terrorismin-hyvaksi-listalle-ei-paadyta-vahingossa/6826180#gs.1bbXloc

https://www.verkkouutiset.fi/suojelupoliisi-lmlle-kuka-tahansa-voi-radikalisoitua/

SAANA_NILSSON_2.jpg

Supon erikoistutkija Saana Nilsson

------------------------------------------------

24.7.2018

KAIKEN SUVAITSEMINEN, SIIRTOLAISKRIISI JA ITÄ-UKRAINA

http://beta.oikeamedia.com/o1-75103

Halla-aho Porin SuomiAreenalla: "Kaiken suvaitseminen uhkaa uskonnonvapautta ja tasa-arvoa"

Perussuomalaisten (Laura Huhtasaari ja Jussi Halla-aho, juontajana Riikka Purra) seurana SuomiAreenalla oli kaksi ruotsidemokraattia.

AREENA_RUOTSIDEMOKRAATIT_2.jpg

AREENA_PERSUT.jpg

AREENA_RIIKKA.jpg

AREENA_LAURA.jpg

AREENA_LAURA_3.jpg

PERUSSUOMALAISET JA RUOTSIDEMOKRAATIT LÄHENTYVÄT TOISIAAN

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005767078.html

Perussuomalaiset ja ruotsi­demokraatit ovat lähentyneet – Halla-aho toivoo ruotsalais­puolueelle vaali­menestystä, jotta maahanmuutto­politiikka kiristyisi Suomessakin

Perussuomalaiset hakevat parhaillaan tapaa, jolla puolue voisi tehdä yhteistyötä ruotsidemokraattien kanssa. Puolueita yhdistää kansallismielisyys, EU-kriittisyys ja maahanmuuttovastaisuus. Uusi yhdistävä tekijä on nyt se, että ruotsidemokraatit siirtyivät heinäkuun alusta EU-parlamentissa samaan ryhmään kuin perussuomalaiset.

”Jos Euroopan parlamenttia ajatellaan, niin kaikilla pohjoismaisilla puolueilla on toiveissa se, että saataisiin rakennettua seuraavaan parlamenttiin mahdollisimman suuri ryhmä”, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo.

Myös Tanskan kansanpuolue kuuluu samaan ECR-ryhmään eli Euroopan konservatiiveihin ja reformisteihin kuin perussuomalaiset ja ruotsidemokraatit. Liki puolet ECR:n jäsenistä edustaa joko Britannian konservatiiveja tai Puolan konservatiivista Laki ja oikeus -puoluetta.

Tanskan kansanpuolue yhteistyöhön ruotsidemokraattien kanssa:

https://www.suomenuutiset.fi/vanhat-epaluulot-romukoppaan-tanskan-kansanpuolue-yhteistyohon-ruotsidemokraattien/

Ruotsidemokraatit liittyivät viime elokuussa myös Pohjoismaiden neuvostossa samaan Vapaa Pohjola -ryhmään, johon perussuomalaiset ja Tanskan kansanpuolue kuuluivat jo aiemmin.

Halla-aho ja perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari olivat kutsuneet Porin Suomi-Areenaan viime viikolla vieraakseen ruotsidemokraattien edustajia. Puolueen puoluesihteeri Richard Jomshof ja europarlamentaarikko Peter Lundgren istuivat lavalla Halla-ahon ja Huhtasaaren kanssa keskustelemassa perussuomalaisten puoluepäivänä.

Mielipidetiedustelut kertovat, että edellisissä parlamenttivaaleissa 12,9 prosentin kannatuksen saaneet ruotsidemokraatit voivat yltää tämän syksyn parlamenttivaaleissa jopa 22 prosentin äänisaaliiseen. Se voisi käytännössä kaksinkertaistaa puolueen parlamenttipaikat ja nostaa sen vähintään merkittävään vaa’ankieliasemaan. Halla-ahon mukaan tällä on merkitystä myös perussuomalaisille, koska Suomessa kaikki puolueet ja media seuraavat tarkasti Ruotsin kehitystä.

Pernille Vermund (Nye Borgerlige):

https://www.kansalainen.fi/pernille-vermund-vakivaltainen-klaanikulttuuri-poistettava-yhteiskunnastamme/

AREENA_LAURA_PERNILLE.jpg

AREENA_PERNILLE_LAURA.jpg

--------------------------------------------------------

ANDERSSON_LI.jpg

LI ANDERSSON PIHALLA KUIN LUMIUKKO KESÄHELTEELLÄ

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson paljasti kuinka tietämätön ja pihalla hän oikeasti on maahanmuuttokeskustelusta. Li sanoi:

Li Andersson ei ilmeisesti ole vielä nähnyt laskelmia, joiden mukaan sillä rahalla, jolla elätetään 6 000 ”pakolaista” täällä, voitaisiin elättää 200 000 pakolaista pakolaisleireillä. Miksi Li haluaa mieluummin auttaa vähemmän ihmisiä kuin enemmän ihmisiä? Hänellä on varsin erikoinen näkemys auttamisesta. Voidaan myös kysyä, miksi Li auttaa mieluummin rikkaita ja röyhkeitä, jotka ovat salakuljetuttaneet itsensä tänne maksamalla rikollisjärjestöille, sen sijaan että hän auttaisi niitä kaikkein hädänalaisimpia, kaikkensa menettäneitä? Edelleen voidaan kysyä, miksi Li pitää juuri näitä rikkaita ja röyhkeitä arvokkaampina kuin niitä oikeasti hädänalaisia? Hänhän valitsee tietoisesti auttaa mieluummin pientä joukkoa näitä rikkaita ja röyhkeitä kuin suurta joukkoa oikeasti hädänalaisia.

https://blogit.kansalainen.fi/li-andersson-pihalla-maahanmuutosta/

SIIRTOLAISKRIISIN RATKAISU ?

EU-maat yrittävät välttää vastuuta, vaikka Välimerellä kuolee ihmisiä jatkuvasti – Asiantuntijat kertovat, miten siirtolaiskriisi pitäisi ratkaista

https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/eu-maat-yrittavat-valttaa-vastuuta-vaikka-valimerella-kuolee-ihmisia-jatkuvasti-asiantuntijat-kertovat-miten-siirtolaiskriisi-pitaisi-ratkaista-201088963/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------

VOISIKO KANSANÄÄNESTYS ITÄ-UKRAINAN SEPARATISTIALUEELLA JOHTAA MINSKIN SOPIMUKSEN TÄYTÄNTÖÖNPANOON?

A spokesperson for the Russian Foreign Ministry, Maria Zakharova, said on Friday that other options of resolving the conflict in Eastern Ukraine “can be discussed”, since “the international community, and the US in particular, failed to make Kiev stick to the Minsk agreements

https://www.theguardian.com/world/2018/jul/20/putin-proposed-eastern-ukraine-vote-to-trump-in-helsinki-report

Minskin sopimus

https://www.bbc.com/news/world-europe-31436513?ocid=socialflow_twitter

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nama-ovat-minskin-sopimuksen-ehdot/zSHiHJgV?_ga=2.217012182.133258723.1532161253-887502436.1532161253

Venäjä ehdottaa kansanäänestystä Ukrainassa sen miehittämillä alueilla.

Venäjän presidentti Vladimir Putin ehdotti Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpille Helsingissä 16.7.2018, että Ukrainan kriisiä soviteltaisiin järjestämällä kansanäänestys Itä-Ukrainassa Donetskin ja Luhanskin alueella.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807212201088087_ul.shtml

Ei käy USA:lle”Rauhaa tarjotaan....mutta sehän ei sovi Amerikalle. Antaisivat ihmisten itse päättää.
Krimillä ja Itä-Ukrainassa on niin paljon venäjänkielisiä että tulos pelottaa Yhdysvaltoja jolla oli oma lusikkansa mukana "Maidanin aukion vallankumouksessa" ja Ukrainan sisällissodan alkamisessa”.Yhdysvallat ei puolla kansanäänestystä Venäjän miehittämillä alueilla.Yhdysvaltojen ulkoministeriön tiedottaja Heather Nauert tviittasi, että "Tehdään asia selväksi. Emme tue kansanäänestyksen järjestämistä Itä-Ukrainassa. Sillä ei olisi lainvoimaa. Jatkamme työtä konfliktin ratkaisemiseksi".

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova puolestaan kirjoitti Facebookissa, että "Jos kansainvälinen yhteisö ja ennen muuta USA ei voi vaatia Kiovaa (Ukrainaa) täyttämään Minskin sopimuksessa sovittuja ehtoja, niin on syytä keskustella uusista vaihtoehdoista kriisin ratkaisemiseksi".

https://www.pressreader.com/uk/the-guardian/20180721/282102047458555

Venäjältä tihkuu tietoja ”sopimuksista”, joita Yhdysvallat ei vahvista – Trumpin ja Putinin Helsingin-tapaamisen sisällöstä vallitsee yhä epätietoisuus

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005765085.htmlITÄ-UKRAINA

Uutistoimisto Bloomberg kertoi torstaina, että Putin ehdotti Helsingissä Trumpille kansanäänestyksen järjestämistä Itä-Ukrainan separatistialueilla. Putin oli Bloombergin lähteiden mukaan kertonut ehdotuksesta torstaina Moskovassa suurlähettiläille ja diplomaateille ja sanonut luvanneensa Trumpille, ettei puhu siitä julkisesti ennen kuin Trump on harkinnut asiaa.

Perjantaina Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja sanoi, että Trumpin hallinto ei aio tukea kansanäänestystä. Puolustusministeriö puolestaan ilmoitti perjantaina, että se myöntää Ukrainalle 200 miljoonan dollarin eli noin 170 miljoonan euron tuen taisteluun separatisteja vastaan.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005762126.html

Yhdysvaltain viran­omaiset yrittävät kuumeisesti selvittää, mistä Trump ja Putin oikein sopivat – demokraatit vaativat huippu­kokouksen tulkkia apuun Toistaiseksi vaikuttaa siltä, että Yhdysvaltain viranomaisilla on heikosti tietoa siitä, mitä Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin sopivat kahdenkeskisessä tapaamisessaan maanantaina. Presidenttien lisäksi paikalla olivat vain heidän tulkkinsa.

Venäjän ulkoministeriön tiedottajan Marina Zaharovan mukaan huippukokoussopimusten toimeenpano on jo aloitettu, kertoi The Washington Post.

------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.7.2018

TRUMPUTIN: ASIANTUNTIJOIDEN ARVIOITA TAPAAMISESTA

HELSINKI_TAPAAMINEN_0.jpg

HELSINKI_TAPAAMINEN_3.jpg

HELSINKI_TAPAAMINEN_4.jpg

Putin antoi haastattelun vain Trumpin äänitorvena toimivalle Fox-kanavalle

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005759523.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005759555.html

https://www.is.fi/viihde/art-2000005759645.html

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/presidenttien-tapaaminen-oli-skandaali-erityisesti-amerikkalaismedialle-trumpin-kommentit-olivat-suuri-pettymys-201078264/

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/analyysi-diilia-ei-tullut-eika-edes-tarjottu-201078277

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005759143.html

16.7.2018

TRUMPUTIN ja MM-JALKAPALLO

HELSINKI_TAPAAMINEN_1.jpg

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005759629.html

Helsingin kokous vahvistaa Putinin mainetta kotimaassaan ulkopolitiikan osaajana

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005757189.html

https://www.hs.fi/paivanlehti/16072018/art-2000005757588.html

KOLINDA JA PUTIN

Kroatian presidentti Kolinda Grabar-Kitarovic antoi Putinille Kroatian pelipaidan ennen finaaliottelua sunnuntaina

HELSINKI_TAPAAMINEN_5.jpg

HUONOLLAKIN PELILLÄ VOI VOITTAA

https://www.satakunnankansa.fi/mielipide/huonollakin-pelilla-voi-voittaa-tekemalla-asiat-hyvin-todennakoisyys-hyvaan-lopputulokseen-kasvaa-paljon-201077360/

-----------------------------------------------------------------------------------

15.7.2018

TRUMPUTIN-TAPAAMISEN TAUSTAT: BISNES JA KGB

BISNES_JA_KGB.jpg

Bisnes- ja KGB-taustat kohtaavat – Trump ja Putin ovat omilleen sankareita ja vastustajiensa silmissä roistoja

http://www.ts.fi/lukemisto/4016688/Bisnes+ja+KGBtaustat+kohtaavat++Trump+ja+Putin+ovat+omilleen+sankareita+ja+vastustajiensa+silmissa+roistoja

Suomessa huipputapaamisesta on käytetty lempinimeä "Trumputin". Ainakin länsirannikkolla entisaikoina erilaisia kuulutuksia on julistanut rummuttaja, jota on myös trumputtajaksi sanottu.

Myös Suomessa voidaan nähdä ensi keväänä äärinationalistien voitonmarssi

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005756137.html

Puola on liukunut hiljalleen populismin ja isänmaallisten voimapuheiden tahdittamana kohti heiveröistä demokratiaa, jossa media vaimennetaan ja oikeuslaitosta muutetaan poliitikkojen käsikassaraksi. Sama suunta on Unkarissa. Toukokuussa italialaiset päättivät antaa äänensä poliitikoille, jotka lupaavat panna maahanmuuton aisoihin. Saksassa populistiset ja äärinationalistiset äänenpanot ovat saaneet maan päätöksenteon sekaisin. Voisiko Euroopassa koettu nationalistien ja populistien voitonmarssi jatkua Suomessa ensi kevään eduskuntavaaleissa? Se on mahdollista”.

Mitä Trumpin suosikki­kanava Fox kertoo Suomesta? ”Suomalaiset menevät naimisiin toisten suomalaisten kanssa, joten heidän yhteis­kuntansa on puhdas

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005756115.html

”Me [jenkit] menemme jatkuvasti naimisiin muiden lajien ja muiden etnisten ryhmien kanssa.”

Fox Newsin konkaritoimittaja: Putin antaa länsimaiselle medialle Helsingissä vain yhden haastattelun – ”Odotan siltä paljon”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005753601.html

Yhdysvaltalaisen uutiskanava Fox Newsin pitkän linjan toimittaja ja Fox News Sunday -ohjelman juontaja Chris Wallace kertoo saavansa Venäjän presidentti Vladimir Putinilta maanantaina erikoishaastattelun. Wallacen mukaan haastattelu on ”yksi ja ainoa”, jonka Putin tulee antamaan länsimaiselle medialle. Sen kestoksi kerrotaan puoli tuntia. Wallace lupaa haastattelulta paljon.

Hän kertoo, ettei haastattelun suhteen tehdä aiherajauksia vaan Wallace tulee keskustelemaan Putinin kanssa huippukokouksen lisäksi myös Krimin tilanteesta, Natosta, Syyriasta ja Venäjän roolista Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. [myös UKRAINA on aiheena, itse huippukokouksessa agendalla on myös YDINASEET]

----------------------------------------------------------------------

13.7.2018

TRUMPUTIN TAPAAMINEN 16.7.2018. KRIMIN TILANNE ASIALISTALLA? ENTÄ UKRAINA?

http://www.ts.fi/uutiset/maailma/4017010/Analyysi+Venalaismedian+mukaan+Putinilla+on+Helsingissa+kotikenttaetu

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/analyysi-venalaismedian-mukaan-putinilla-on-helsingissa-kotikenttaetu/799238/

Pietari (12.7.2018)

”Vladimir Putinin ja Donald Trumpin lähestyvä tapaaminen Helsingissä on saanut MM-jalkapallon ohella viime päivinä runsaasti huomiota venäläismediassa.

Venäjä iloitsee omassa etupiiriajattelussaan neutraalin Suomen valikoitumisesta tapaamispaikaksi, sillä sen katsotaan tuovan Venäjälle selvän kilpailuedun.

Tapaamista luonnehditaan itänaapurissa neutraalilla maaperällä Naton ulkopuolisessa maassa tapahtuvaksi kohtaamiseksi, jolla on Venäjälle suuri merkitys. Venäläismedia unohtaa mainita, että Suomi on länsimaisia arvoja noudattava EU-rintaman täysivaltainen jäsen.

Venäjän kannalta ihanteelliseksi luonnehditun tapaamispaikan lisäksi myös tapaamisen pitkää agendaa on puitu venäläisissä tiedotusvälineissä. Venäjä on ilmoittanut, että se ei hyväksy Krimiä asialistalle. Venäjälläkin tiedetään, että Putin saattaa kuitenkin yllättää kollegansa kahden kesken ja suostutella Trumpin lieventämään kantaansa Krimin suhteen”.

KRIMIN_TILANNE.jpg

Ukrainan armeijalla on osaamista, mutta ei aseita – Venäjä liian kova vastus

https://www.satakunnankansa.fi/maailma/ukrainan-armeijalla-on-osaamista-mutta-ei-aseita-venaja-liian-kova-vastus-201060392/

”Puolustusliitto Nato opettaa vuosittain tuhansia Ukrainan armeijan kouluttajia Lvivin kaupungin lähistöllä sijaitsevassa koulutuskeskuksessa. Asiantuntija uskoo Ukrainan armeijan taistelukyvyn parantuneen sitten Itä-Ukrainan sodan alkuaikojen, mutta Venäjän armeija olisi sille yhä liian kova vastustaja. Jo kolmen vuoden ajan ryhmä Nato-maiden kouluttajia on jakanut tietojaan Ukrainan armeijan kouluttajille maan puolustuskyvyn kehittämiseksi. Tavoitteena on myös Ukrainan armeijan yhteensopivuuden parantaminen Nato-joukkojen kanssa. Suurimmalla panostuksella toimintaan osallistuvat Yhdysvallat ja Kanada, joilla kummallakin on keskuksessa parisataa sotilasta. Muutamia kouluttajia on myös Britanniasta, Puolasta ja Liettuasta”.

----------------------------------------------------------------------------------------

8.7.2018

TRUMPUTIN TAPAAMINEN LÄHESTYY: UKRAINA JA KRIMIN UUSI SILTA

Katso (VIDEO) sillan avaus eli ylitys (tällä sivulla kohdassa 30.6.2018)

KRIMIN_SILTA.jpg

Krimin uusi silta parantaa yhteyksiä Krimiltä Venäjälle tuntuvasti. Tähän asti Krimille on kuljetettu elintarvikkeita ja muita tuotteita pääosin meriteitse.

KRIMITAR_2.jpg

http://www.ts.fi/uutiset/maailma/3951032/Nato+ja+Yhdysvallat+tuomitsivat+Krimin+ja+Venajan+valille+avatun+sillan

https://ita-savo.fi/mielipide/lukijalta/e4058b2c-86e8-425a-995d-7045c1afc348

Krimin siltaa alettiin suunnitella jo Venäjän viimeisen tsaarin, Nikolai II:n aikana. Hanke tyssäsi sotaan. Toisen maailmansodan aikaan saksalaiset miehittivät alueen ja aloittivat sillan rakentamisen, mutta hanke ei valmistunut.

1.7.2018

TRUMPUTIN DIILI: KRIMIN NIEMIMAA KUULUU VENÄJÄLLE? MINSKIN SOPIMUKSEN ”SÄÄTÄMINEN”? EU-SUUNNITELMA ”MAIHINNOUSUPISTEISTA” JA KÄSITTELYKESKUKSISTA KAATUU

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin tapaaminen


Sekä amerikkalainen ulkopolitiikan analyytikko, historioitsija Max Boot että arvostettu geopolitiikan asiantuntija, Eurasia Groupin johtaja Ian Bremmer uskovat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ilmoittavan Krimin kuuluvan Venäjälle, kun hän tapaa Venäjän presidentin Vladimir Putinin Helsingissä parin viikon kuluttua.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/252585-analyytikolta-jaatava-arvio-trumpin-ja-putinin-tapaamisesta-taysin-tilanteeseen

Valtiotieteen tohtori, historian tutkija Jukka Tarkka arvioi, että Venäjän presidentti Vladimir Putin saattaa tarjota Helsingin huippukokouksessa näennäisiä myönnytyksiä Minskin sopimukseen saadakseen helpotusta Venäjän vastaisiin sanktioihin.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/252548-vladimir-putinin-ja-donald-trumpin-tapaaminen-huolestuttaa-asiantuntijoita

-------------------------------------------------------------------------

Kaatuuko EU:n suunnitelma maihinnousukeskuksista tähän? ”Rikkoisi lakeja”

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/252588-kaatuuko-eun-suunnitelma-maihinnousukeskuksista-tahan-rikkoisi-lakeja

-------------------------------------------------------------------------

30.6.2018

TRUMPUTIN HUIPPUKOKOUS PUHUTTAA VENÄJÄLLÄ

MASHA_Z_1.jpg

– Russiske myndigheter har en pragmatisk og realistisk forventning til resultatet av toppmøtet, gitt den store bunken av temaer de to presidentene skal gjennom, sier talskvinne for russisk UD, Maria Zakharova, torsdag ettermiddag.

MASHA_Z_3.jpg

https://www.dagsavisen.no/verden/trump-jeg-har-sagt-det-fra-dag-en-a-komme-overens-med-russland-og-kina-er-en-god-ting-1.1165878

During Thursday's briefing, Russian Foreign Ministry spokesman Maria Zakharova warned against waiting for any quick breakthroughs resulting from the summit, noting that Moscow has "pragmatic and realistic" expectations for the meeting given the scope of issues to be addressed. She said Russian Foreign Minister Sergey Lavrov and U.S. Secretary of State Mike Pompeo could meet as part of efforts to prepare for the summit.

https://www.abc57.com/news/putin-trump-to-hold-summit-in-helsinki-on-july-16

In Moscow, Russian Foreign Ministry spokesman Maria Zakharova said it was best not to get too excited about what the summit might yield.

"In general, I'd recommend everyone not to use phrases like'breakthroughs' and such like," the RIA news agency quoted her as saying. "I suggest taking quite a pragmatic and realistic view of these meetings."

https://www.straitstimes.com/world/europe/russias-putin-us-president-trump-to-discuss-syria-at-july-summit

‘SMALL STEPS’

“Even small steps in reducing tensions would be in everybody’s interest,” remarked Finnish President Sauli Niinisto, who said he hoped Mr. Putin and Mr. Trump would discuss arms control and heed his own concerns about tensions in the Baltic Sea region.

In Moscow, Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova said it was best not to get too excited about what the summit might yield. “I suggest taking quite a pragmatic and realistic view of these meetings.”

https://www.theglobeandmail.com/world/article-trump-putin-to-meet-on-july-16-in-helsinki/

-------------------------------------------------------------------------

VENÄLÄISMEDIA: MIKSI LÄNSI PELKÄÄ TRUMPUTINIA

Venäläismedia spekuloi: Miksi länsi pelkää Putinin ja Trumpin tapaamista?

Pietarilainen uutissivusto Fontanka keräsi listan siitä, miksi länsi sen mukaan pelkää Vladimir Putinin ja Donlad Trumpin kahdenvälistä tapaamista. USA:n presidentti saattaa jopa suostua tunnustamaan Krimin osaksi Venäjää ja poistamaan Venäjän vastaiset pakotteet.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806292201043900_ul.shtml

KRIMIN SILTA

MARIA_Z_KRIM_1.PNG

MARIA_Z_KRIM_2.PNG

VIDEO: Maria Zakharova ylittää uuden Krimille johtavan sillan

Maria Zakharova: KALINKA (VIDEO) ja

(JA TOINEN) https://www.youtube.com/watch?v=1oJE82nSTKw

MARIA_KALINKA_2.png

--------------------------------------------------

VENÄJÄ JA UKRAINA VUOSI 2018

ITÄ-UKRAINAN KAMALAT OLOT (VIDEO, Ilkka Kanerva, alkaa noin 2.30 min kohdalla)

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ilkka-kanerva-ita-ukrainan-olot-kamalat-ei-uskoisi-olevan-mahdollista-vain-kasivarren-paassa-taalta/6946146#gs.O=toH24

UKRAINAN KRIISI        https://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/

Ukrainan kriisistä neuvotellaan Berliinissä – Mukana Venäjä, Ukraina, Ranska ja Saksa

https://yle.fi/aihe/termi/finto/httpwwwysofiontokokop65128/ukraina

https://www.hs.fi/aihe/ukraina/

https://yle.fi/uutiset/3-10246619

-------------------------------------------

VUOSI 2016: UKRAINAN TILANNE EPÄVAKAA, ITÄ-UKRAINA VENÄJÄN VAIKUTUSPIIRISSÄ

Ukrainassa  vierailleet Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Kristi Raik ja FIMin salkunhoitaja Kuldar Rahuorg ovat molemmat olleet hyvin pessimistisiä Ukrainan nykykehityksen suhteen.

ITÄ-UKRAINAA JOHTAA VENÄJÄN PERUSTAMA VARJOHALLITUS

Ukraina ja Venäjä ovat molemmat syypäitä siihen, ettei rauhanprosessi edisty.

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1459301647925?jako=21759b27bc96196c64ff61938da9d9ae&ref=tw-share

https://twitter.com/LauraHuu/status/715168743060606980

Laurahuu twitter

http://www.kaleva.fi/mielipide/vieras/ukrainan-kriisi-ei-ratkea-toiveajattelulla/724074/

RAPORTOINTIA UKRAINASTA

Ukrainalaiset journalistit, TV-toimittaja ja nykyisin Yhdysvalloissa asuva toimittaja. (VOA-haastattelu VIDEO)

https://twitter.com/VOANews/status/999744886701207559


https://twitter.com/mgongadze?lang=fi


https://twitter.com/Kateryna_Kruk

jutut. Media   KyivPosttwiitit

Ukraina (kuvia).

Myroslava GongadzeVOA's Myroslava Gongadze speaking with Ukrainian President Petro Poroshenko in Kyiv, Ukraine

KUVA.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/kuvat/GONGADZE_POROSHENKO.jpg

Myroslava Petsa

Kataryna Kruk

-------------------------------------------------------

UKR 2015      http://www.tapionajatukset.com/162

UKR 2014      http://www.tapionajatukset.com/131

 

--------------------------------------------------------

29.6.2018

TRUMPIN JA PUTININ TAPAAMINEN JA TWITTERIN KUUMENEMINEN. EU-SEKOILU JA PAKOLAISET JA SIIRTOLAISET JNE.

TRUMPUTIN

Tieto Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin saapumisesta Suomeen herätti Twitterissä kirjavaa keskustelua.

https://twitter.com/JessikkaAro/status/1012329802378960897

TAPAAMINEN KUUMENSI TWITTERIN

Vihreistä vain Maria Ohisalo on täyspäinen ja realistinen: Vihreiden varapuheenjohtaja Maria Ohisalo kirjoitti, että Helsinki voi tarjota täydellisen paikan kokoukselle ja Suomi on turvallinen maa.

MARIA_OHISALO_OIKEASSA.jpgMuut vihreät elävät keinotodellisuudessa (omassa virtuaalisessa kuplassaan)

Tapaamista vastustavien tviiteissä vilahteli jopa ajatus mielenosoituksesta. Vihreät (muut kuin Maria Ohisalo) olivat siis eri linjoilla. Vihreiden kaupunginvaltuutettu Miikka Keränen tviittasi, ettei kokous ole tervetullut Suomeen, koska Suomen pitäisi olla maa, joka edistää ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa.

Vihreiden nuorten puheenjohtaja Katri Ylinen ilmaisi suoraan, ettei tapaaminen ole toivottu. Hän jatkoi toteamalla, että mikäli Trump ja Putin kuitenkin tulevat Suomeen, "olemme valmiit protestoimaan heidän ajamaansa politiikkaa sekä heidän epäinhimillistä tapaansa johtaa".

https://www.pohjalainen.fi/erikoissivut/trumpin-ja-putinin-huipputapaaminen-kuumensi-twitterin-suomen-ei-pit%C3%A4isi-tukea-trumpin-ja-putinin-pyrkimyksi%C3%A4-1.2663971

EU-SEKOILU: PAKOLAISET, SIIRTOLAISET, TURVAPAIKANHAKIJAT, MAAHANTUNKEUTUJAT JNE.

EU ei pakota jäsenmaita turvapaikanhakijoiden siirtoihin – palautuksia tehostetaan

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/eu-ei-pakota-jasenmaita-turvapaikanhakijoiden-siirtoihin-palautuksia-tehostetaan-201043866

EU pääsi sopuun: Turvapaikanhakijoille maihinnousukeskuksia Pohjois-Afrikkaan ja Eurooppaan

Turvapaikanhakijat

EU:n päämiehet pääsivät aamuyöllä neljän jälkeen Brysselissä sopuun maahanmuuttoa koskevasta kiistasta, Kauppalehti kertoo. Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk tviittasi aamuyöllä sovun syntyneen.

EU:n johtajat päättivät selvittää pikaisesti alueellisten maihinnousukeskusten perustamista sekä Eurooppaan että Pohjois-Afrikkaan pakolaisten käännytystä ja turvapaikkarekisteröintiä varten.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/252460-eu-paasi-sopuun-turvapaikanhakijoille-maihinnousukeskuksia-pohjois-afrikkaan-ja

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan kokouksessa päätettiin siirtolaisten keskusten perustamisesta. Maahannousupisteitä perustetaan sekä EU-maihin Välimeren rannalle ja Euroopan ulkopuolellekin. – Sovittiin, että Euroopan ulkopuolelle, lähinnä Afrikan pohjoisrannikolle tulee, yhteistyössä UNHCR:n eli YK:n pakolaisjärjestön kanssa alueellinen maahannousupiste.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sipila-uusista-siirtolaiskeskuksista-osa-perustetaan-pohjois-afrikkaan-eu-maihin-vapaaehtoisuuteen-perustuvia-pisteita/6967328#gs.Jp_OpMM

”Siinnä on pölvästi [SIPILÄ] joka ei tiedä mitään jos joku ei kerro niinkuin es.Halla-Aho kertoi jo aikaisemmin mutta silloin ei sama asia kelvannut mutta nyt kelpasi kun joku muu kertoi”.

----------------------------------------------------------------------

EU:n “pakolaispolitiikka” persuuntui, arjen tosiasiat tunnustettiin

https://blogit.kansalainen.fi/eun-pakolaispolitiikka-persuuntui-arjen-tosiasiat-tunnustettiin/

Sisäministeri Mykkänen on sokea kuin Ellun kana. Oikeaa jyvää on vaikea löytää, kun pää on pensaassa.

https://blogit.kansalainen.fi/sisaministeri-mykkanen-on-sokea-kuin-ellun-kana-oikeaa-jyvaa-on-vaikea-loytaa-kun-paa-on-pensaassa/

Kansallinen päätöksenteko ottaa niskalenkin EU-uskoisista

https://blogit.kansalainen.fi/kansallinen-paatoksenteko-ottaa-niskalenkin-eu-uskoisista/

-----------------------------------------------------------------------

19.6.2018

MEDIA TARVITSEE MYRKKYMITTARIN

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005724959.html

TANJA_AITAMURTO_2.jpg

Tanja Aitamurto

Mittari aistisi median lähettämien viestien oikeellisuutta, tasapainoisuutta ja luotettavuutta. Mittarin tuloksista lukija näkisi, mitä myrkyllisen median käyttö hänelle aiheuttaa: tosiasioiden hämärtymistä, vihaa, pelkoa ja erimielisyyksien kärjistymistä.

Kärjistetyt ja yksipuoliset sisällöt saavat internetissä paljon huomiota. Ne ärsyttävät, kiihdyttävät ja ahdistavat lukijoita. Tämä on tarkoituskin. Lukijoiden tunteet ovat digitaalisessa avaruudessa kovaa valuuttaa. Tunteita herättävät sisällöt pitävät lukijat otteessaan. Tunnekuohut kerryttävät lisää klikkauksia ja minuutteja verkkosivuilla, jotka on myyty täyteen mainoksia. Näin tunteet kulkeutuvat rahavirtana julkaisijan kassaan.

--------------------------------------

Krista Kiuru sai juhannukseksi lukemista.   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005725461.html

--------------------------------------

Outo valoilmiö ilmestyi Venäjän MM-kisakaupungin yötaivaalle - kansalaiset hätääntyivät ufosta, viranomaiset rauhoittelivat

https://www.iltalehti.fi/jalkapallon-mm-2018/201806192201023662_ly.shtml

------------------------------

18.6.2018

DIGISYRJÄYTYMINEN ON PYSÄYTETTÄVÄ (Moni tippuu digiyhteiskunnan kyydistä. Esimerkiksi lääkäripalveluiden saatavuuden heikentyessä digipelleilyn johdosta). SUOMEA EI PUOLUSTETA PELKÄLLÄ TAHDOLLA. ANGELAN KRIISI. HAMEEN ALLE KUVAAMINEN KIELLETÄÄN? EDUSKUNNAN HYMYTYTTÖ. MEDIAN ROOLI?

http://www.anettekarlsson.fi/2018/06/digisyrjaytyminen-pysaytettava.html

ANETTE_KARLSSON.jpg

http://www.anettekarlsson.fi/

”Sähköinen asiointi ja älylaitteet kuuluvat monen arkeen. Eikä se ole huono asia, kunhan muistamme, että läheskään kaikilla kansalaisilla ei ole mahdollisuutta käyttää tietotekniikkaa iän, toimintakyvyn rajoitteiden tai taloudellisten syiden takia. Digitalisaatio ei vielä pitkään aikaan pysty tavoittamaan kaikkia kansalaisia ja siksi yhteiskunnan on pidettävä huolta, että myös ne henkilöt, joilla ei ole tietokonetta, älypuhelinta tai internet-yhteyttä saavat yhdenvertaisia palveluita. Tilastokeskuksen mukaan 65 prosenttia 74-89-vuotiaista ja 65-74-vuotiaista kansalaisista 25 prosenttia ei ole koskaan käyttänyt internetiä”.

https://www.hs.fi/teknologia/art-2000005720700.html

Kansalaisen digipalvelut ovat liian vaikeakäyttöisiä

DIGIPALVELUT.jpg

https://www.hs.fi/paivanlehti/18062018/art-2000005723486.html

https://kuntalehti.fi/kolumnit/kolumni-kaikille-sahkoinen-palvelu-ei-sovi/

-----------------------------------------------------------------------------

EDUSKUNNAN ”HYMYEDUSTAJA” (jutussa mukana VIDEO)

EDUSKUNTA_KATJA2.jpg

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005721273.html

https://sdp.fi/fi/blog/katja-taimela-taksikyydin-on-oltava-jatkossakin-turvallinen/

SUOMEA EI PUOLUSTETA PELKÄLLÄ TAHDOLLA

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005722284.html

NÄIN SE MENEE Maanpuolustustahto on tutkimuksen mukaan erinomainen.

Suomessa sodan ajan joukkojen vahvuus on 280 000 sotilasta. Heistä Puolustusvoimat kertausharjoittaa vuodessa noin 18 000 reserviläistä.

TÄMÄN LISÄKSI Suomi pystyy tarvittaessa polkaisemaan miljoona-armeijan. Tämän osoituksena on parisen vuotta sitten tehty puolustusministeriön lähettämä kirje lähes miljoonalle (900 000) reserviläiselle. Tämä joukko tarvitsee aseenkäsittelytaitoa! Eivät he puolusta maata huutelemalla ”Nato-optio, Nato-optio”!! MOT PISTE.

SODANKÄYNNIN TULEVAISUUS on kauko-ohjattavat ja itse tekoälyllä toimivat ”sotilaat”.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005721877.html

------------------------------

ANGELAN KRIISI

ANGELAN_KRIISI.jpg

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005723485.html

Saksan historialliseen hallituskriisiin ajaneessa liittokansleri Angela Merkelin ja sisäministeri Horst Seehoferin turvapaikkapolitiikan riidassa on käynnissä vaihe, jossa sekä haetaan kompromisseja että valmistaudutaan välirikkoon.

-----------------------------------------------------------------------------------

MEDIAN ROOLI

http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257008-halvalla-pistamisen-rooli-median-ainoa-rooli


HAMEEN ALTA KUVAAMINEN LAITONTA ENGLANNISSA? EI SENTÄÄN VIELÄ, LAKIESITYS TORPATTIIN!

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806152201017988_ul.shtml

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005721041.html

ALTA_1.jpg

Hameen alta salaa kuvaamisesta tulee laitonta Englannissa, ja siitä voi joutua vankilaan

Hameen alta kuvaaminen salaa ja tirkistelytarkoituksin (niin sanottu upskirting) aiotaan kriminalisoidaan erikseen Englannissa ja Walesissa. Se on ollut laitonta Skotlannissa jo vuodesta 2009 lähtien.

SUOMESSAKIN AIHE KIINNOSTAA

https://www.google.com/search?q=hameen+alta&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

SECRETARY_2.jpg

SECRETARY_1_2.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------

ELOKUVA

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005720916.html

----------------------------

SISÄMINISTERI

http://murphyssoninlaw.blogspot.com/2018/06/kai-mykkanen-myi-kakkanen.html

Kai Mykkänen - myi kakkanen

Suomea on kirottu älyllisesti heikonpuoleisella sisäministerillä, jonka mielestä suomalainen poliittinen eliitti on maailman paras. Hänellä ei käy mielessäkään, että Tanskassa tai Itävallassa voisi olla Suomea paremmat virkamiehet, fiksumpi kansa ja ennen kaikkea älykkäämmät poliitikot.

Veikkaan Mykkäsen olevan hiukan keskiarvoa korkeammalla äo-tasolla (110), mutta tunneälyä hänellä on saman verran kuin koppakuoriaisella. Suomalaisen veronmaksajan silmään kuseminen on oma taiteenlajinsa, mutta kuten pornografiakin, se ei ole kovin vaativaa vaikkakin hauskaa katseltavaa. Kai Mykkänen on ihminen (en viitsinyt kirjoittaa "mies"), jollaisia oli koulun historiankirjoissa: Yrjö Leino, Vidkun Quisling, Otto Kuusinen tai Pjotr Stolypin. Koulussa kuvittelin, että ihminen on pahantahtoinen toimiessaan kuten em. henkilöt, mutta sittemmin olen tajunnut, että kyse on heikoista hoksottimista.

Kai Mykkänen ei siis halua, että Suomi yhdessä Tanskan ja Itävallan kanssa suunnittelee EU:n ulkopuolelle "käännytysleirejä", joihin turvapaikkaa hakevat sijoitettaisiin odottamaan päätöstään tai karkotustaan. Huvittava nimi tuo "käännytysleiri", koska kyseessähän on keskitysleiri. 2015-16 Maahanmuuttoviraston viestintäpäällikkö Hanna Kautto paheksui minulle sanan pakolaistulva käyttöä, koska kyseessä "ovat ihmiset, eivät luonnonilmiö". Hanna sai myös hetkensä tiedostavan paratiisissa, kun hän vihjaili twiittaja Heikki Hämäläisen kannattavan natsiaatetta.

-----------------------------------------------------------------------------------

ILMASTONMUUTOS

http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257024-poliitikot-vastuussa-pariisin-sopimuksen-uskonvaraisuudesta

”Ilmastonmuutos sopii jokaiseen huuhaa bisnekseen tukijalaksi. Ilmatieteen laitoksen tutkijat syöttävät uhkakuvia vedenpaisumuksen tulosta, jäätiköt sulaa ym. Kiribati hukkuu, ilmastopakolaiset ahdingossa.Tänään oli tätä propagandaa taas lehdet täynnä. Tuulivoima teollisuus taputtaa ja lisää tuotantoa, suurempia,korkeampia jne. ja kansa rahoittaa, kun presidentti on ilmastonmuutoksen todennut olevan totta. Vielä kun pystyisi perustelemaan miten tuulimyllyillä vaikutetaan ilmastonmuutokseen. Montako veronmaksajen kustantamaa tuulimyllyä Suomeen tarvitaan että Kiribati pysyisi pinnalla”?

_________________________

15.6.2018

__________________________

SHARIA-LAKI EI KUULU SUOMEEN

Kun korkeasti koulutetut naiset ottavat kantaa sharia-lain puolesta, näkemyksiä lukee hämmentyneenä. University of Wisconsinin oikeustieteen professori Asifa Quraishi-Landes totesi taannoin, että sharia-laille pitäisi antaa länsimaissa tilaa (hs.fi 10.6). Tutkijatohtori Sanna Mustasaari ja akatemiatutkija Mulki al-Sharmani taas ovat sitä mieltä, ettei uskontoon liittyviä asioita pitäisi lähestyä ääripäiden kautta (hs.fi 15.6).

Epäilen, että valtaosa suomalaisia ei näe uskontoon pohjautuvassa laissa mitään hyvää. Suomessa on totuttu siihen, että riita-asiat ratkotaan Suomen lain mukaan.

https://www.satakunnankansa.fi/mielipide/sharia-laki-ei-kuulu-suomeen-sama-laki-kaikille-on-ainoa-oikea-tie-201016627

Uskonnollisilta ääripäiltä ei voi ummistaa silmiään. Niistä pitää kertoa. Se on ainoa tapa, jolla asioihin voidaan vaikuttaa. Onnettomuustutkintakeskuksen (OTKES) tutkintaryhmä antoi viikolla sapiskaa valtiolle, koska radikalisoitumisen ennaltaehkäisyyn ei panosteta tarpeeksi (yle.fi 14.6).

Ennen kuin nostaa peukkunsa, kannattaa lukea ihmisoikeusaktivisti Maryam Namazien haastattelu Helsingin Sanomista. Siinä iranilaissyntyinen Namazien kertoo kokemuksistaan:

–Oikeudenkäytön ulkoistaminen sharia-istuimiin vain vahvistaa islamismia. Naisten oikeudet on uhrattu ensimmäisinä.

-----------------------------

13.6.2018

KIM SAI, MITÄ HALUSI

Pohjois-Korea luopuu ydinaseistaan, mutta sai mitä halusi: pääsyn kansainväliselle areenalle tasaveroisena Trumpin kanssa

Ennen muusta maailmasta eristetty Pohjois-Korea sitoutuu nyt luopumaan ydinaseistaan ja pitkän matkan ohjuksistaan, mutta sopimuksen valvontaa pidetään ongelmallisena. Pohjois-Korean uskotaan voivan halutessaan helposti piilottaa ydinarsenaaliaan ulkomaisilta tarkkailijoilta.

Kukaan ulkopuolinen ei tiedä, kuinka paljon ydinaseita sekä uraania ja plutoniumia Pohjois-Korealla on, joten on vaikeaa tai jopa mahdotonta varmistaa, että kaikki on tuhottu.

Lisäksi pohjoiskorealaiset tiedemiehet osaavat valmistaa ydinaseita. He voivat siksi milloin tahansa tuottaa uusia aseita, jos heillä on riittävästi uraania tai plutoniumia käytettävissään. Julkilausumassa ei myöskään lyödä lukkoon tarkkaa ydinaseriisunnan aikataulua. Pohjois-Korea voi noudattaa totuttua kaavaa viivyttelemällä aseistariisuntaa.

Kimin tavoitteena on päästä eroon Pohjois-Korean taloutta lamauttavista talouspakotteista. Hänen uskotaan pyytäneen Kiinan presidenttiä Xi Jinpingiä lieventämään pakotteita, kun he tapasivat toukokuussa. Monet tarkkailijat sanovat Kiinan jo lisänneen öljyvientiään Pohjois-Koreaan. Valtaosa pohjoiskorealaisten kuluttamasta öljystä tuodaan Kiinasta, joten Pohjois-Korean talous kärsi suuresti Kiinan rajoitettua tuontia viime vuonna.

https://www.hameensanomat.fi/uutiset/uutiset/353216-pohjois-korea-luopuu-ydinaseistaan-mutta-sai-mita-halusi-paasyn

Kirjoittaja on Aasian asioihin erikoistunut, Hongkongissa pitkään asunut ja työskennellyt toimittaja.

-----------------------------

14.5.2018

AKTIVISTI RIIKKA KARPPINEN TAISTELEE YMPÄRISTÖN RAISKAAJIA VASTAAJos kansainvälisen kaivosjätti Anglo American kaivoshanke toteutuu ja toimii esimerkiksi 35 vuotta, toiminnan jälkeen jää kemiallisten jätteiden tuhoama raiskattu ympäristö nykyiselle Natura-alueelle.

RIIKKA_KARPPINEN.jpg

Riikka Karppinen, nuori nainen, joka ampui hirven 300 metrin päästä (suoraan sydämeen) ja kävi vapaaehtoisena FIN-armeijan (kersantti), on kuitenkin toista mieltä, Suomen ja sen luontoarvojen puolella taisteleva sankari.

Dokumenttiprojekti: Aktivisti – kaivosmiehen tytär vastustaa kaivosjätin suunnitelmia Sodankylässä

TV1 maanantaina 14.5.2018 klo 21.30 - 22.30, uusinta perjantaina 18.5. klo 23.30

Areenassa 30 päivää

Kun teini-ikäinen tyttö haastaa maailman suurimpiin lukeutuvan kaivosyhtiön, monet hymähtelevät väheksyen. Pian vähättely muuttuu ihailuksi. Nuoresta tytöstä, kaivosmiehen tyttärestä, kasvaa kaivosten vastaisen kamppailun näkyvin hahmo Suomessa, Lapin rohkea Jeanne d'Arc. Sodankyläläisen Riikka Karppisen elämä mullistuu 15-vuotiaana.

Kaivosjätti kotikylälle

Kansainvälinen kaivosjätti Anglo American ilmoittaa löytäneensä Karppisten kotikylän Kersilön kupeesta poikkeuksellisen rikkaan nikkeli- ja kupariesiintymän. Malmilöytöä kuvaillaan vuosituhannen merkittävimmäksi koko Euroopassa.

Malmi ei kuitenkaan makaa missä tahansa paikassa, vaan Lapin arvokkaimpiin lukeutuvalla aapasuolla Viiankiaavalla. Se on poikkeuksellisten luonnonarvojensa takia suojeltu kansallisella soidensuojeluohjelmalla ja Euroopan unionin Naturalla.

Suomen valtio lunasti osan arvosuosta aikoinaan Riikan perheeltä, vedoten Viiankiaavan mittaamattomiin luontoarvoihin. Nyt valtio saattaa luovuttaa samaiset maat monikansalliselle kaivosyhtiölle.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/05/10/dokumenttiprojekti-aktivisti-kaivosmiehen-tytar-vastustaa-kaivosjatin

Myäs täällä (VIDEO): https://areena.yle.fi/1-4325235?autoplay=true

RIIKKA_KARPPINEN_1_2.jpg

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/han/riikka-karppinen-on-sodankylan-ensimmainen-vihrea-valtuutettu-han-on-ampunut-hirven-ja-kaynyt-armeijan/

------------------------------

7.5.2018

SISÄLLISSODAN 1918 ”KUULARUISKUTYTTÖ”, VAPAUSSODAN SANKARI

ERIKSON_1.jpg

HISTORIAN SANKARI

https://www.paivanlehti.fi/nuorena-kuolleen-salaperaisen-sankarittaren-hauta-kunnostettiin-han-oli-valmis-riskeeraamaan-henkensa/

ERIKSON_SETALA.jpg

Verna kiikarien takana tähystämässä, Salme ampujana.

https://fi.pinterest.com/pin/38702878018393367/

https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000005580207.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Verna_Erikson

Historian sankari sai Ville Kaarnakarista hautansa hoitajan.

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/622702-kirjailija-hoitaa-aktivistin-hautaa-nuorena-kuollut-nainen-on-myos-romaanin-henkilo

Espoolaisella kirjailijalla Ville Kaarnakarilla on ollut viimeiset kymmenkunta vuotta tapana käydä Hietaniemen hautausmaalla laittamassa Verna Eriksonin (1893–1918) haudalle kynttilä jouluna ja itsenäisyyspäivänä.

Kagaali oli ensimmäisellä sortokaudella (1899–1905) syntynyt vastarintajärjestö. Se vastusti venäläistämistoimia ja niitä toteuttanutta valtakoneistoa.

Kemian opiskelija ja aseiden salakuljettaja Verna Erikson on yksi Ville Kaarnakarin kirjoittaman jännitysromaani Operaatio Kagaalin henkilöistä. Eriksonin elämä päättyi syöpään syksyllä 1918.

ERIKSON_2.jpg

Kemian opiskelija Verna Erikson

https://m.facebook.com/helsinginsanomat/posts/10156270594017112

https://www.slideshare.net/guest70fecb/hs-selvitti-sisllissodan-kuularuiskutytn-mysteerin

HS selvitti sisällissodan kuularuiskutytön mysteerin Julkaistu: 22.3.2008 06:04 helsingin sanomat OTAVAN KUVA-ARKISTO Verna Erikson kuvattiin jossain Helsingissä keväällä 1918 yllään kolme kuularuiskuvyötä ja 1350 patruunaa sekä pistooli. Pistooli on FN Browning M1900. Samanlaisella Eugen Schauman ampui Nikolai Bobrikovin 1904. Yksi tunnetuimmista Suomen sisällissodan ajan valokuvista kuvaa helsinkiläistä teekkarityttöä. Kuva on otettu punaisten valtaamassa Helsingissä keväällä 1918.

Pro Gradu tutkielma: NEITI E (peitenimi PEIJA)

https://tampub.uta.fi/bitstream/handle/10024/83094/gradu05512.pdf?sequence=1

OPERAATIO KAGAALI

https://books.google.fi/books?id=_qgtDwAAQBAJ&pg=PT166&lpg=PT166&dq=verna+erikson&source=bl&ots=AHjElLHVg1&sig=6Dkk9hRdxJp_NO2kykcXZOVPNzk&hl=fi&sa=X&ved=0ahUKEwiwrKvyjvPaAhUC2CwKHQYiBrs4ChDoAQhXMAg#v=onepage&q=verna%20erikson&f=false

------------------------------

6.5.2018

VANKILEIRIT JA TELOITUKSET 1918. ”TAMMISAAREN YLIOPISTO”

Olisi jo aika palauttaa Hennalassa teloitettujen ihmisarvo – edes hautaamalla heidät kunniallisesti Historiantutkija Veli-Pekka Leppänen muistuttaa, että vuonna 1918 Lahdessa ammuttujen punavankien tunnistaminen todistaisi sivistysvaltion periaatteista.

HENNALAN_PUNAVANGIT.jpg

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005668878.html

Geeniteknologian keinoin on mahdollista identifioida uhrit, ja vertailussa on hyödynnettävissä Sotasurmat 1914–1922 -projektin ja muiden tutkimusten tietokantoja. Lahdessa tehtävää on paljon enemmän, sillä Hennalan leirin kaikkiaan 13 000 vangista ainakin 1 200 kuoli. Heihin kuuluu myös noin kaksisataa teloitettua naista.

Tammisaaren punavankileirillä kuoli kaikkiaan 3 000 ihmistä, vangit söivät nälkäänsä jopa puunkuorta Tammisaaren leiristä tuli yksi Suomen pahimmista kipupisteistä, josta vaiettiin pitkään. Ruokaa ei riittänyt tuhansille vangeille. He näkivät nälkää ja sairastuivat. Kaikkiaan 3 000 ihmistä kuoli.

DRAGSVIK-VANKEJA_PIIKKILANKA-AIDAN_TAKANA.jpg

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005669368.html

”Olen nimittänyt tätä Suomen suurimmaksi humanitääriseksi katastrofiksi”, sanoo raaseporilainen tutkija ja historianopettaja Sture Lindholm. Lindholm on tutkinut vankileirin historiaa ja valmistelee aiheesta väitöskirjaa. Tuorein tietoteos Vankileirihelvetti Dragsvik, Tammisaaren joukkokuolema 1918 julkaistiin suomeksi viime syksynä. ”Suurin erehdys oli se, että kiinni otettiin kaikki, joilla oli jotain tekemistä punaisten kanssa”, Lindholm sanoo. Tammisaaren leiriä on kutsuttu myös keskitysleiriksi, ja sellainen se Lindholmin mukaan tavallaan olikin: Dragsvikiin keskitettiin yli 10 000 hallituksen vihollista.

HENNALA_JA_LEIRIT_PUNAVANGIT_2.jpg

"TAMMISAAREN YLIOPISTO"

Paikkaa nimitettiin 1920-luvulla Tammisaaren yliopistoksi, koska se oli samalla kommunismin korkeakoulu. Siellä oli myös SKP:n (Suomen kommunistisen puolueen) tuleva pääsihteeri Arvo Poika Tuominen. Poika oli tuolloin Suomen sosialistisen työväenpuolueen jäsen ja joutui Tammisaareen rauhanjulistuksensa takia. Sinänsä ironista, sillä myöhemmin Suomea ja Neuvostoliittoa sitoi YYA-sopimus, jollaisen Poika ”oli nähnyt” jo 1920-luvulla. Arvo Poika Tuomisen legendaarinen elämä on luettavissa kirjoittamastaan kuudesta muistelmateoksesta, joista kuuluisin on Kremlin kellot. Kokonaiskuvan legendaarisen ”Pojan” elämästä saa myös Hannu Rautkallion ja Panu Rajalan teoksesta Petturin Testamentti- Arvo Poika Tuomisen todellinen elämä:

http://www.antikka.net/naytatuote.asp?id=539092

http://suomenhistoriaa.blogspot.fi/2009/11/petturin-testamentti-kapitalistisen.html

Oliko Arvo Poika Tuominen vain ennen sotia vankilassa istunut kommunisti, joka 1930-luvulla siirtyi Neuvostoliittoon Otto-Ville Kuusisen apuriksi? Ei,  hän oli huippuälykäs ihminen, joka ennen Talvisotaa siirtyi Tukholmaan Stalinin erikoistehtävissä (legalisoitui samana päivänä kun Boris Jartsev eli NKVD-tiedustelumies Boris Rybkin aloitti yhteydenottonsa Suomen hallitukseen 1938 tarkoituksenaan saada Leningradille suojavyöhyke Suomen alueluovutuksin). Sittemmin Tuominen ”parantui” kommunismista (mutta ei vakoilutoiminnasta!), ryhtyi auttamaan Suomea ja päätyi lopulta Kekkosen neuvonantajaksi.

https://www.tapionajatukset.com/77

----------------------------

5.5.2018

USA JA (NYT JOPA) RUOTSI PITÄVÄT HUOLTA KANSALAISISTAAN. SUOMI EI: NYKYAJAN LAHTARIT

Pääministeri Stefan Löfvenin mukaan Ruotsi on ottanut liikaa pakolaisia – sosiaalidemokraatit ajavat maahanmuuttopolitiikkaan kiristyksiä.

Suomessa valtamedia sen sijaan julistaaislamin ilosanomaa” ja laittomasti maahantunkeutuvien eri kulttuureista tulevien ihmisten ”rikastuttavaa vaikutusta”. Maamme poliittinen ”eliitti” pitää kehitystä ”arvopohjansa” mukaisena ”islamilaisen kulttuurin rikastuttavana” vaikutuksena, Varmaan maamme päättäjille (ja kulttuurimarxistiselle perinteiselle medialle) tämä ”Arvo Pohja” on tärkeämpää kuin toimeentulon rajamailla ja sen alapuolella elävän kansanosamme karu kohtalo islamisaation edetessä ja ”nykyajan lahtareiden” toimeenpannennessa (Sipilän hallitus historian surkein hallitus) osattominen ylimielistä ja röhkeää kohtelua (yrityksiä suosiva sote, Kelalle annetut mahdollisuudet kyykyttää toimeentulotukea tarvitsevia, irtisanomisen helpottaminen, leipäjonojen logistiikan ja toimintamahdollisuuksien vaikeuttaminen, eläkeläisten ”unohtaminen”, koulutuksen ja ”kaiken maailman dosenttien” vähättely ja haluttomuus vähentää köyhyyttä jne..........). PERKELE!

RUOTSISSA ON TOISIN

https://yle.fi/uutiset/3-10191360

Isot puolueet menossa ruotsidemokraattien linjoille

Ruotsi päätti kiristyksistä syksyllä 2015, kun turvapaikanhakijoita saapui 10 000 viikossa. Yhteensä vuonna 2015 saapui 160 000 turvapaikanhakijaa. Rajoitukset tehtiin määräajaksi, kesästä 2016 alkaen kolmeksi vuodeksi. Sen jälkeen suurin osa tulijoista on saanut ainakin aluksi vain 13 kuukauden oleskeluluvan. Tarkoitus oli vähentää Ruotsin houkuttelevuutta pakolaisten silmissä.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/05/herattaako-stefan-lofven-ajatuksia.html

Herättääkö Stefan Löfven ajatuksia? Tämän blogin tarkoitus on herättää lukijoissa ajatuksia.

USA pitää huolta kansalaisistaan

http://rjaaskel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254868-usa-pitaa-huolta-kansalaisistaan

Suomen hallitus, joka ei ole pitänyt riittävää huolta kansalaisistaan, on tuonut maahamme terroristeja, tai sallinut mm. SPR:n tuoda. Terroristit ovat tulleet muiden valepakolaisten ohessa.  Näin on toimittu lukuisten islamofoobikoksi leimattujen asiaa ymmärtäneiden kansalaisten varhaisista varoituksia huolimatta.

EIKÖ HISTORIA OLE OPETTANUT NYKYISIÄ PÄÄTTÄJIÄMME:

VALKOINEN TERRORI

https://www.google.com/search?q=valkoinen+terrori&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

Valkoinen Terrori-1918-The Great White Terror

--------------------------------------------------------------------------

LAULU SISÄLLISSODASTA: https://www.youtube.com/watch?v=LM5aITVV9B0

Hennalan joukkomurhasta repesi poikkeuksellinen kiista – väitöstutkija: ”Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa”

NAISTEN JOUKKOMURHA: Oikeutta naisille ja tytöille

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005668736.html

Liukkonen kokee joutuneensa epätavallisen massiivisen vyörytyksen kohteeksi. Syynä hän pitää muun muassa sitä, että pystyi tutkimuksessaan kumoamaan kriitikoiden omia tutkimustuloksia.

 ”Meillä on murtumassa koulukunta, joka yrittää suojella puhtoisten voittajien sankaritarinaa

Liukkonen sanoo halunneensa saada oikeutta naisille ja tytöille, jotka teloitettiin rotuhygienian ja naisten alistamisen nimissä. –Väitöskirjatutkimuksen mukaan Hennalan sotavankileirillä Lahdessa tehtiin Suomen suurin naismurha. Ainakin 216 punaista naista teloitettiin ilman oikeudenkäyntiä toukokuussa 1918. –Teloituksiin vaikutti Liukkosen mukaan vahvasti rodunjalostusoppi, jonka mukaisesti rappeutuneiksi katsotut punaiset naissotilaat haluttiin tieten tahtoen tappaa. –Liukkosen mukaan leiri ei ollut sotilasvankileiri, vaan keskitysleiri. Siellä oli vankeina myös siviilejä ja lapsia. –Leirillä vankeja näännytettiin tarkoituksella nälkään ja janoon.

-----------------------------

3.5.2018

HYVÄ SUOMI! JA RUOTSI JA NORJA! PYSYKÄÄ EDELLEENKIN POISSA ”NAPOLEONIN SOTARETKISTÄ”. RANSKAN UUDELLE ”KEISARILLE” ON NOUSSUT ”JOTAKIN KELTAISTA NESTETTÄ ” PÄÄHÄN. EMMANUELIN KANNATTAISI MUISTAA, MITEN NAPOLEON BONAPARTELLE KÄVI LOPUKSI. MIELIPIDEMEDIA: YLE JA HESARI

Suomi sanoi Macronille ei – kieltäytyi osallistumasta yhteisiin sotilasjoukkoihin

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005665349.html

Ranskan, Iso-Britannian, Saksan, Italian, Espanjan, Alankomaiden, Belgian, Portugalin, Tanskan ja Viron puolustusministerit allekirjoittavat Politicon mukaan sotilasjoukkojen aiesopimuksen Pariisissa kesäkuussa.

Suomi ei aio osallistua Ranskan keräämiin, Euroopan maiden yhteisiin sotilasjoukkoihin. Asiasta kertoi Politico-lehti.

Ranska on lähestynyt myös Natoon kuulumattomia Suomea ja Ruotsia, sekä EU:hun kuulumatonta Norjaa, mutta kolme Pohjoismaata on Politicon mukaan päättänyt jäädä joukkojen ulkopuolelle ainakin aluksi.

YLEISRADIO JA HESARI: FIN-VALTAMEDIA ON MYÖS MIELIPIDEMEDIA (uutisten lisäksi).

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/05/kaius-niemi-taisi-vahvistaa-totuuden.html

Tilaajien ja mainostajien rahoittamalla lehdellä, kuten Helsingin Sanomat, on toki oikeus toimia mielipidepamflettina niin halutessaan. Sen sijaan verorahoitteisen Yleisradion kohdalla se ei ole hyväksyttävää. Ja molempien tapauksessa lukijakunnan harhauttaminen oman toimintansa objektiivisuusväitteillä on harhaanjohtavaa.

------------------------------

30.4.2018

JUTTUIHIN TULEE KUVIA MYÖHEMMIN, KUNHAN VAPPUSIMAT ON JUOTU (ja siirrytty KEINOTODELLISUUDESTA todellisuuteen)

UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN JA URHEILUN BRÄNDÄÄMINEN

Henkilöt: Naomi Klein ja Viivi Lehikoinen

NAOMI KLEIN

”Trumpissa ruumiillistuu usko rahan ja vallan antamaan oikeutukseen toteuttaa omaa tahtoa muiden kustannuksella, oli kyse sitten naisten kourimisesta tai maapallon ehtyvien luonnonvarojen riistokäytöstä”, Klein kirjoittaa.

KLEIN_BRANDATTY_MAAILMA.jpg

Me kaikki elämme Trumpin brändäämän maailman sisällä.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005660523.html

SUOMEN HUIPPU-URHEILU: URHEILU ON AMMATTI

VIIVI LEHIKOINEN OY

VIIVI_LEHIKOINEN.jpg

Ainoa oikea keino (brändätä itsensä kun tukiverkosto on kunnossa) yleisurheilussa Euroopan/maailman huipulle pyrkimisessä

KUVASSA Viivi (vas) ja keihäänheittäjä Sanni Utriainen

AITURI_VIIVI_2.jpg

Aiturilahjakkuus tekee nousua huipulle yleisurheilun olemattomista tukijärjestelmistä huolimatta: "Maajoukkuetoimintaa ei ole"

https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/aiturilahjakkuus-tekee-nousua-huipulle-yleisurheilun-olemattomista-tukijarjestelmista-huolimatta-maajoukkuetoimintaa-ei-ole-200889897/

https://www.youtube.com/watch?v=32Bb8PIONGQ

https://www.youtube.com/watch?v=ppvYgvmvtl8

https://www.mehilainen.fi/uutinen/mehilainen-ja-yleisurheilija-viivi-lehikoinen-yhteistyohon

http://viivilehikoinen.fi/ https://www.facebook.com/viivilehikoinen1

https://www.instagram.com/viivilehikoinen/

https://www.marmai.fi/uutiset/brandinsa-uudistanut-fast-tukemaan-nuoria-urheilijalupauksia-6561371

------------------------

HALLITUS LOMMOILLA

Hallitus on lommoilla, perus­suomalaiset hajalla ja demareilla on nyt niin hyvä pelitilanne, ettei sitä voi mitenkään sössiä

Sdp lähtee vuoden mittaiselle marssille, ja määränpää on selvä: vappuna 2019 Hakaniemen torilla juhlii pääministeripuolue. Tämä voi hyvinkin toteutua, kirjoittaa toimittaja Unto Hämäläinen.

HALLITUS_LOMMOILLA_2.jpg

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005659306.html

JUHA SIPILÄN HALLITUS HISTORIAN SURKEIN

Sdp:n kansanedustaja, entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja kehui vappupuheessaan presidentti Sauli Niinistöä, joka julkisuutta hallitsevan "sotaisan retoriikan" vallitessa on toiminut turvallisuuspolitiikassa luottamusta herättävällä tavalla.

Sen sijaan Juha Sipilän (kesk.) johtama hallitus ei saanut Tuomiojalta kiitosta.

–Sipilän porvarihallitus on sisäpolitiikan suhteen todella sisäistänyt Kekkosen opin ja saattanut sisäpolitiikan täysin rempalleen. Maassamme istuu nyt sodanjälkeisen historiamme oikeistolaisin hallitus, joka voi hyvin olla myös historiamme epäpätevin hallitus, sanoi Tuomioja vappupuheessaan Karkkilassa.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/sdpn-tuomioja-kehuu-presidentti-niinistoa-ja-haukkuu-juha-sipilan-hallituksen-historian-surkeimmaksi-200914260/

------------------------------------

MENNEISYYDEN AAVEET (valkoisten sotarikokset, vankileirit, naisten raiskaukset ja teloitukset) JA TULEVAISUUDEN UHKA (miljoonia pakolaisia tulossa Eurooppaan)

VALKOINEN TERRORI SUOMEN SISÄLLISSODASSA 1918

DRAGSVIK 1918 KAUHUJEN VANKILEIRI

JUTTU JA VIDEO (DOKKARI)

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710282200487594_u0.shtml

https://www.youtube.com/watch?v=87Q88dOIdpk

VALKOISEN TERRORIN JÄLJILLÄ (SUOMEN SISÄLLISSOTA 1918)

https://yle.fi/uutiset/3-10175521

HENNALAN SOTARIKOKSET (1918)

Miksi Hennalan vankileirin naiset surmattiin? – Tuore teos selvittää vuoden 1918 tapahtumia

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005660504.html

HENNALAN_SOTARIKOKSET.jpg

-----------------------------

AFRIKASTA ON TULOSSA UUSI LAHJA SUVAKEILLE


Syyriasta pakenevat Isis-johtajat liittoutuvat Afrikan äärijärjestöjen kanssa ja pyrkivät lietsomaan uutta pakolaisaaltoa Afrikasta kohti Eurooppaa, varoittaa YK:n Maailman ruokaohjelman johtaja David Beasley. Samalla jihadistien kerrotaan soluttautuvan pakolaisten joukkoon.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/247360-yk-viranomainen-varoittaa-isis-yrittaa-luoda-uutta-muuttoaaltoa-eurooppaan

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official

https://no2need.wordpress.com/2018/04/27/suvakit-nyt-ovet-selkoselleen-2018/

PAKOLAISKRIISI ON PAHENEMASSA

https://www.satakunnankansa.fi/maailma/kymmenen-hatatilassa-olevaa-pakolaiskriisia-on-kaynnissa-puolet-niista-on-afrikassa-pakolaisia-on-miljoonia-200912573

Kymmenen hätätilassa olevaa pakolaiskriisiä on käynnissä – puolet niistä on Afrikassapakolaisia on miljoonia. YK:n pakolaisjärjestö UNHCR listaa maailmalla olevan käynnissä kymmenen pakolaiskriisiä, jotka ovat hätätilassa.

Nämä kriisit ovat Syyriassa, Jemenissä, Keski-Afrikan tasavallassa, Kongon demokraattisessa tasavallassa, Burundissa, Nigeriassa, Etelä-Sudanissa, Irakissa, Euroopassa sekä Myanmarissa eli Burmassa, jossa rohingya-väestöä on joutunut pakolaisiksi. UNHCR on ollut huolissaan siitä, että monet Afrikan kriiseistä jäävät vaille tarvittavaa apua, kun maailman huomio on ennemmin Lähi-idässä.

Laajat konfliktit tai muut levottomuudet ovat viime aikoina ajaneet kymmenessä eri kriisissä suuren joukon ihmisiä kodeistaan pakolaisiksi.

Eurooppaan pyrkii monia

UNHCR on nostanut myös Euroopan yhteeksi hätätilakohteeksi, koska monet pakolaiset pyrkivät juuri Eurooppaan turvaan tai tavoittelemaan parempaa elämää. Tulijoita on ollut erityisesti Lähi-idästä ja Afrikasta, joissa pahimmat kriisit ovat.

OPERAATIO ”PAKOLAISKRIISI” oli etukäteen suunniteltu ja se jatkuu yhä.


-----------------------------

28.4.2018

SUOMI , SUVAITSEVAISTEN MAA: YLEN SUVAKIT EIVÄT SUVAITSE (muita kuin muslimit, joiden uusi pakolaisaalto on tulossa)

YLE EI SUVAITSE INTIAANIEN KUVIA, OVAT RASISTISIA!

”Tänä päivänä ymmärrämme, että tämä on rasistista ja loukkaavaa” Siis inkkarin asukuvan näyttäminen on RASISTISTA YLEN mukaan!

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005660391.html

Miksi YLEN toimittaja (Sanna Ukkola TV1 ”pressiklubissa”) ei ole rasistinen, mutta lastenohjelmassa inkkari on rasistinen?

INTIAANI_2.jpg

Yle on poistanut Areena-palvelustaan suositun lastenohjelman Herra Heinämäen jaksot. Sarja on poistettu ohjelmistosta, sillä Yle katsoo, että alkuperäiskansaa edustavan riviroolin hahmoa voidaan pitää loukkaavana. – Jaksot siirretään Elävään arkistoon, ja niihin pääsee jatkossa käsiksi Lasten Areenasta oman kuvakkeensa kautta, kertoo Ylen lasten ja nuorten ohjelmien päällikkö Teija Rantala. Lähes 400 kommenttia (ihmisiltä joilla on tervettä maalaisjärkeä ja jotka haluaisivat hyllyttää YLEN)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005660030.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/04/poliittinen-korrektius-on-fasismia.html

http://sinenmaa.blogspot.fi/2018/04/intiaanit-loukkaantuivat-yle-ohjelmaan.html

Miksiköhän suvaitsevaiset hyväksyvät sen, että Suomessa saa esiintyä muslimina?

DRAGSVIK 1918 KAUHUJEN LEIRI

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710282200487594_u0.shtml

https://www.youtube.com/watch?v=87Q88dOIdpk

https://areena.yle.fi/1-668050

VALKOISEN TERRORIN JÄLJILLÄ (SUOMEN SISÄLLISSOTA 1918)

https://yle.fi/uutiset/3-10175521

Rikollisten paapominen turvallisuutta tärkeämpää. Järjetöntä.

http://beta.oikeamedia.com/o1-65300

"Vankilaviranomaisilla ei ole enää oikeutta ilmoittaa oma-aloitteisesti muille viranomaisille tietoa vankien radikalisoitumisesta tai muusta riskikäytöksestä", uutisoi Lännen Media.

Emme tarvitse yhtään uutta Turun tapausta.

AFRIKASTA UUSI LAHJA SUVAKEILLE

Syyriasta pakenevat Isis-johtajat liittoutuvat Afrikan äärijärjestöjen kanssa ja pyrkivät lietsomaan uutta pakolaisaaltoa Afrikasta kohti Eurooppaa, varoittaa YK:n Maailman ruokaohjelman johtaja David Beasley. Samalla jihadistien kerrotaan soluttautuvan pakolaisten joukkoon.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/247360-yk-viranomainen-varoittaa-isis-yrittaa-luoda-uutta-muuttoaaltoa-eurooppaan

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official

https://no2need.wordpress.com/2018/04/27/suvakit-nyt-ovet-selkoselleen-2018/

------------------------------