Share |

KEINOTODELLISUUS 2.0

__________________________

14.5.2018

AKTIVISTI RIIKKA KARPPINEN TAISTELEE YMPÄRISTÖN RAISKAAJIA VASTAAJos kansainvälisen kaivosjätti Anglo American kaivoshanke toteutuu ja toimii esimerkiksi 35 vuotta, toiminnan jälkeen jää kemiallisten jätteiden tuhoama raiskattu ympäristö nykyiselle Natura-alueelle.

RIIKKA_KARPPINEN.jpg

Riikka Karppinen, nuori nainen, joka ampui hirven 300 metrin päästä (suoraan sydämeen) ja kävi vapaaehtoisena FIN-armeijan (kersantti), on kuitenkin toista mieltä, Suomen ja sen luontoarvojen puolella taisteleva sankari.

Dokumenttiprojekti: Aktivisti – kaivosmiehen tytär vastustaa kaivosjätin suunnitelmia Sodankylässä

TV1 maanantaina 14.5.2018 klo 21.30 - 22.30, uusinta perjantaina 18.5. klo 23.30

Areenassa 30 päivää

Kun teini-ikäinen tyttö haastaa maailman suurimpiin lukeutuvan kaivosyhtiön, monet hymähtelevät väheksyen. Pian vähättely muuttuu ihailuksi. Nuoresta tytöstä, kaivosmiehen tyttärestä, kasvaa kaivosten vastaisen kamppailun näkyvin hahmo Suomessa, Lapin rohkea Jeanne d'Arc. Sodankyläläisen Riikka Karppisen elämä mullistuu 15-vuotiaana.

Kaivosjätti kotikylälle

Kansainvälinen kaivosjätti Anglo American ilmoittaa löytäneensä Karppisten kotikylän Kersilön kupeesta poikkeuksellisen rikkaan nikkeli- ja kupariesiintymän. Malmilöytöä kuvaillaan vuosituhannen merkittävimmäksi koko Euroopassa.

Malmi ei kuitenkaan makaa missä tahansa paikassa, vaan Lapin arvokkaimpiin lukeutuvalla aapasuolla Viiankiaavalla. Se on poikkeuksellisten luonnonarvojensa takia suojeltu kansallisella soidensuojeluohjelmalla ja Euroopan unionin Naturalla.

Suomen valtio lunasti osan arvosuosta aikoinaan Riikan perheeltä, vedoten Viiankiaavan mittaamattomiin luontoarvoihin. Nyt valtio saattaa luovuttaa samaiset maat monikansalliselle kaivosyhtiölle.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/05/10/dokumenttiprojekti-aktivisti-kaivosmiehen-tytar-vastustaa-kaivosjatin

Myäs täällä (VIDEO): https://areena.yle.fi/1-4325235?autoplay=true

RIIKKA_KARPPINEN_1_2.jpg

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/han/riikka-karppinen-on-sodankylan-ensimmainen-vihrea-valtuutettu-han-on-ampunut-hirven-ja-kaynyt-armeijan/

------------------------------

7.5.2018

SISÄLLISSODAN 1918 ”KUULARUISKUTYTTÖ”, VAPAUSSODAN SANKARI

ERIKSON_1.jpg

HISTORIAN SANKARI

https://www.paivanlehti.fi/nuorena-kuolleen-salaperaisen-sankarittaren-hauta-kunnostettiin-han-oli-valmis-riskeeraamaan-henkensa/

ERIKSON_SETALA.jpg

Verna kiikarien takana tähystämässä, Salme ampujana.

https://fi.pinterest.com/pin/38702878018393367/

https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000005580207.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Verna_Erikson

Historian sankari sai Ville Kaarnakarista hautansa hoitajan.

https://www.lansivayla.fi/artikkeli/622702-kirjailija-hoitaa-aktivistin-hautaa-nuorena-kuollut-nainen-on-myos-romaanin-henkilo

Espoolaisella kirjailijalla Ville Kaarnakarilla on ollut viimeiset kymmenkunta vuotta tapana käydä Hietaniemen hautausmaalla laittamassa Verna Eriksonin (1893–1918) haudalle kynttilä jouluna ja itsenäisyyspäivänä.

Kagaali oli ensimmäisellä sortokaudella (1899–1905) syntynyt vastarintajärjestö. Se vastusti venäläistämistoimia ja niitä toteuttanutta valtakoneistoa.

Kemian opiskelija ja aseiden salakuljettaja Verna Erikson on yksi Ville Kaarnakarin kirjoittaman jännitysromaani Operaatio Kagaalin henkilöistä. Eriksonin elämä päättyi syöpään syksyllä 1918.

ERIKSON_2.jpg

Kemian opiskelija Verna Erikson

https://m.facebook.com/helsinginsanomat/posts/10156270594017112

https://www.slideshare.net/guest70fecb/hs-selvitti-sisllissodan-kuularuiskutytn-mysteerin

HS selvitti sisällissodan kuularuiskutytön mysteerin Julkaistu: 22.3.2008 06:04 helsingin sanomat OTAVAN KUVA-ARKISTO Verna Erikson kuvattiin jossain Helsingissä keväällä 1918 yllään kolme kuularuiskuvyötä ja 1350 patruunaa sekä pistooli. Pistooli on FN Browning M1900. Samanlaisella Eugen Schauman ampui Nikolai Bobrikovin 1904. Yksi tunnetuimmista Suomen sisällissodan ajan valokuvista kuvaa helsinkiläistä teekkarityttöä. Kuva on otettu punaisten valtaamassa Helsingissä keväällä 1918.

Pro Gradu tutkielma: NEITI E (peitenimi PEIJA)

https://tampub.uta.fi/bitstream/handle/10024/83094/gradu05512.pdf?sequence=1

OPERAATIO KAGAALI

https://books.google.fi/books?id=_qgtDwAAQBAJ&pg=PT166&lpg=PT166&dq=verna+erikson&source=bl&ots=AHjElLHVg1&sig=6Dkk9hRdxJp_NO2kykcXZOVPNzk&hl=fi&sa=X&ved=0ahUKEwiwrKvyjvPaAhUC2CwKHQYiBrs4ChDoAQhXMAg#v=onepage&q=verna%20erikson&f=false

------------------------------

6.5.2018

VANKILEIRIT JA TELOITUKSET 1918. ”TAMMISAAREN YLIOPISTO”

Olisi jo aika palauttaa Hennalassa teloitettujen ihmisarvo – edes hautaamalla heidät kunniallisesti Historiantutkija Veli-Pekka Leppänen muistuttaa, että vuonna 1918 Lahdessa ammuttujen punavankien tunnistaminen todistaisi sivistysvaltion periaatteista.

HENNALAN_PUNAVANGIT.jpg

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005668878.html

Geeniteknologian keinoin on mahdollista identifioida uhrit, ja vertailussa on hyödynnettävissä Sotasurmat 1914–1922 -projektin ja muiden tutkimusten tietokantoja. Lahdessa tehtävää on paljon enemmän, sillä Hennalan leirin kaikkiaan 13 000 vangista ainakin 1 200 kuoli. Heihin kuuluu myös noin kaksisataa teloitettua naista.

Tammisaaren punavankileirillä kuoli kaikkiaan 3 000 ihmistä, vangit söivät nälkäänsä jopa puunkuorta Tammisaaren leiristä tuli yksi Suomen pahimmista kipupisteistä, josta vaiettiin pitkään. Ruokaa ei riittänyt tuhansille vangeille. He näkivät nälkää ja sairastuivat. Kaikkiaan 3 000 ihmistä kuoli.

DRAGSVIK-VANKEJA_PIIKKILANKA-AIDAN_TAKANA.jpg

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005669368.html

”Olen nimittänyt tätä Suomen suurimmaksi humanitääriseksi katastrofiksi”, sanoo raaseporilainen tutkija ja historianopettaja Sture Lindholm. Lindholm on tutkinut vankileirin historiaa ja valmistelee aiheesta väitöskirjaa. Tuorein tietoteos Vankileirihelvetti Dragsvik, Tammisaaren joukkokuolema 1918 julkaistiin suomeksi viime syksynä. ”Suurin erehdys oli se, että kiinni otettiin kaikki, joilla oli jotain tekemistä punaisten kanssa”, Lindholm sanoo. Tammisaaren leiriä on kutsuttu myös keskitysleiriksi, ja sellainen se Lindholmin mukaan tavallaan olikin: Dragsvikiin keskitettiin yli 10 000 hallituksen vihollista.

HENNALA_JA_LEIRIT_PUNAVANGIT_2.jpg

"TAMMISAAREN YLIOPISTO"

Paikkaa nimitettiin 1920-luvulla Tammisaaren yliopistoksi, koska se oli samalla kommunismin korkeakoulu. Siellä oli myös SKP:n (Suomen kommunistisen puolueen) tuleva pääsihteeri Arvo Poika Tuominen. Poika oli tuolloin Suomen sosialistisen työväenpuolueen jäsen ja joutui Tammisaareen rauhanjulistuksensa takia. Sinänsä ironista, sillä myöhemmin Suomea ja Neuvostoliittoa sitoi YYA-sopimus, jollaisen Poika ”oli nähnyt” jo 1920-luvulla. Arvo Poika Tuomisen legendaarinen elämä on luettavissa kirjoittamastaan kuudesta muistelmateoksesta, joista kuuluisin on Kremlin kellot. Kokonaiskuvan legendaarisen ”Pojan” elämästä saa myös Hannu Rautkallion ja Panu Rajalan teoksesta Petturin Testamentti- Arvo Poika Tuomisen todellinen elämä:

http://www.antikka.net/naytatuote.asp?id=539092

http://suomenhistoriaa.blogspot.fi/2009/11/petturin-testamentti-kapitalistisen.html

Oliko Arvo Poika Tuominen vain ennen sotia vankilassa istunut kommunisti, joka 1930-luvulla siirtyi Neuvostoliittoon Otto-Ville Kuusisen apuriksi? Ei,  hän oli huippuälykäs ihminen, joka ennen Talvisotaa siirtyi Tukholmaan Stalinin erikoistehtävissä (legalisoitui samana päivänä kun Boris Jartsev eli NKVD-tiedustelumies Boris Rybkin aloitti yhteydenottonsa Suomen hallitukseen 1938 tarkoituksenaan saada Leningradille suojavyöhyke Suomen alueluovutuksin). Sittemmin Tuominen ”parantui” kommunismista (mutta ei vakoilutoiminnasta!), ryhtyi auttamaan Suomea ja päätyi lopulta Kekkosen neuvonantajaksi.

https://www.tapionajatukset.com/77

----------------------------

5.5.2018

USA JA (NYT JOPA) RUOTSI PITÄVÄT HUOLTA KANSALAISISTAAN. SUOMI EI: NYKYAJAN LAHTARIT

Pääministeri Stefan Löfvenin mukaan Ruotsi on ottanut liikaa pakolaisia – sosiaalidemokraatit ajavat maahanmuuttopolitiikkaan kiristyksiä.

Suomessa valtamedia sen sijaan julistaaislamin ilosanomaa” ja laittomasti maahantunkeutuvien eri kulttuureista tulevien ihmisten ”rikastuttavaa vaikutusta”. Maamme poliittinen ”eliitti” pitää kehitystä ”arvopohjansa” mukaisena ”islamilaisen kulttuurin rikastuttavana” vaikutuksena, Varmaan maamme päättäjille (ja kulttuurimarxistiselle perinteiselle medialle) tämä ”Arvo Pohja” on tärkeämpää kuin toimeentulon rajamailla ja sen alapuolella elävän kansanosamme karu kohtalo islamisaation edetessä ja ”nykyajan lahtareiden” toimeenpannennessa (Sipilän hallitus historian surkein hallitus) osattominen ylimielistä ja röhkeää kohtelua (yrityksiä suosiva sote, Kelalle annetut mahdollisuudet kyykyttää toimeentulotukea tarvitsevia, irtisanomisen helpottaminen, leipäjonojen logistiikan ja toimintamahdollisuuksien vaikeuttaminen, eläkeläisten ”unohtaminen”, koulutuksen ja ”kaiken maailman dosenttien” vähättely ja haluttomuus vähentää köyhyyttä jne..........). PERKELE!

RUOTSISSA ON TOISIN

https://yle.fi/uutiset/3-10191360

Isot puolueet menossa ruotsidemokraattien linjoille

Ruotsi päätti kiristyksistä syksyllä 2015, kun turvapaikanhakijoita saapui 10 000 viikossa. Yhteensä vuonna 2015 saapui 160 000 turvapaikanhakijaa. Rajoitukset tehtiin määräajaksi, kesästä 2016 alkaen kolmeksi vuodeksi. Sen jälkeen suurin osa tulijoista on saanut ainakin aluksi vain 13 kuukauden oleskeluluvan. Tarkoitus oli vähentää Ruotsin houkuttelevuutta pakolaisten silmissä.

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/05/herattaako-stefan-lofven-ajatuksia.html

Herättääkö Stefan Löfven ajatuksia? Tämän blogin tarkoitus on herättää lukijoissa ajatuksia.

USA pitää huolta kansalaisistaan

http://rjaaskel.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254868-usa-pitaa-huolta-kansalaisistaan

Suomen hallitus, joka ei ole pitänyt riittävää huolta kansalaisistaan, on tuonut maahamme terroristeja, tai sallinut mm. SPR:n tuoda. Terroristit ovat tulleet muiden valepakolaisten ohessa.  Näin on toimittu lukuisten islamofoobikoksi leimattujen asiaa ymmärtäneiden kansalaisten varhaisista varoituksia huolimatta.

EIKÖ HISTORIA OLE OPETTANUT NYKYISIÄ PÄÄTTÄJIÄMME:

VALKOINEN TERRORI

https://www.google.com/search?q=valkoinen+terrori&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

Valkoinen Terrori-1918-The Great White Terror

--------------------------------------------------------------------------

LAULU SISÄLLISSODASTA: https://www.youtube.com/watch?v=LM5aITVV9B0

Hennalan joukkomurhasta repesi poikkeuksellinen kiista – väitöstutkija: ”Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa”

NAISTEN JOUKKOMURHA: Oikeutta naisille ja tytöille

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005668736.html

Liukkonen kokee joutuneensa epätavallisen massiivisen vyörytyksen kohteeksi. Syynä hän pitää muun muassa sitä, että pystyi tutkimuksessaan kumoamaan kriitikoiden omia tutkimustuloksia.

 ”Meillä on murtumassa koulukunta, joka yrittää suojella puhtoisten voittajien sankaritarinaa

Liukkonen sanoo halunneensa saada oikeutta naisille ja tytöille, jotka teloitettiin rotuhygienian ja naisten alistamisen nimissä. –Väitöskirjatutkimuksen mukaan Hennalan sotavankileirillä Lahdessa tehtiin Suomen suurin naismurha. Ainakin 216 punaista naista teloitettiin ilman oikeudenkäyntiä toukokuussa 1918. –Teloituksiin vaikutti Liukkosen mukaan vahvasti rodunjalostusoppi, jonka mukaisesti rappeutuneiksi katsotut punaiset naissotilaat haluttiin tieten tahtoen tappaa. –Liukkosen mukaan leiri ei ollut sotilasvankileiri, vaan keskitysleiri. Siellä oli vankeina myös siviilejä ja lapsia. –Leirillä vankeja näännytettiin tarkoituksella nälkään ja janoon.

-----------------------------

3.5.2018

HYVÄ SUOMI! JA RUOTSI JA NORJA! PYSYKÄÄ EDELLEENKIN POISSA ”NAPOLEONIN SOTARETKISTÄ”. RANSKAN UUDELLE ”KEISARILLE” ON NOUSSUT ”JOTAKIN KELTAISTA NESTETTÄ ” PÄÄHÄN. EMMANUELIN KANNATTAISI MUISTAA, MITEN NAPOLEON BONAPARTELLE KÄVI LOPUKSI. MIELIPIDEMEDIA: YLE JA HESARI

Suomi sanoi Macronille ei – kieltäytyi osallistumasta yhteisiin sotilasjoukkoihin

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005665349.html

Ranskan, Iso-Britannian, Saksan, Italian, Espanjan, Alankomaiden, Belgian, Portugalin, Tanskan ja Viron puolustusministerit allekirjoittavat Politicon mukaan sotilasjoukkojen aiesopimuksen Pariisissa kesäkuussa.

Suomi ei aio osallistua Ranskan keräämiin, Euroopan maiden yhteisiin sotilasjoukkoihin. Asiasta kertoi Politico-lehti.

Ranska on lähestynyt myös Natoon kuulumattomia Suomea ja Ruotsia, sekä EU:hun kuulumatonta Norjaa, mutta kolme Pohjoismaata on Politicon mukaan päättänyt jäädä joukkojen ulkopuolelle ainakin aluksi.

YLEISRADIO JA HESARI: FIN-VALTAMEDIA ON MYÖS MIELIPIDEMEDIA (uutisten lisäksi).

http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2018/05/kaius-niemi-taisi-vahvistaa-totuuden.html

Tilaajien ja mainostajien rahoittamalla lehdellä, kuten Helsingin Sanomat, on toki oikeus toimia mielipidepamflettina niin halutessaan. Sen sijaan verorahoitteisen Yleisradion kohdalla se ei ole hyväksyttävää. Ja molempien tapauksessa lukijakunnan harhauttaminen oman toimintansa objektiivisuusväitteillä on harhaanjohtavaa.

------------------------------

30.4.2018

JUTTUIHIN TULEE KUVIA MYÖHEMMIN, KUNHAN VAPPUSIMAT ON JUOTU (ja siirrytty KEINOTODELLISUUDESTA todellisuuteen)

UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN JA URHEILUN BRÄNDÄÄMINEN

Henkilöt: Naomi Klein ja Viivi Lehikoinen

NAOMI KLEIN

”Trumpissa ruumiillistuu usko rahan ja vallan antamaan oikeutukseen toteuttaa omaa tahtoa muiden kustannuksella, oli kyse sitten naisten kourimisesta tai maapallon ehtyvien luonnonvarojen riistokäytöstä”, Klein kirjoittaa.

KLEIN_BRANDATTY_MAAILMA.jpg

Me kaikki elämme Trumpin brändäämän maailman sisällä.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005660523.html

SUOMEN HUIPPU-URHEILU: URHEILU ON AMMATTI

VIIVI LEHIKOINEN OY

VIIVI_LEHIKOINEN.jpg

Ainoa oikea keino (brändätä itsensä kun tukiverkosto on kunnossa) yleisurheilussa Euroopan/maailman huipulle pyrkimisessä

KUVASSA Viivi (vas) ja keihäänheittäjä Sanni Utriainen

AITURI_VIIVI_2.jpg

Aiturilahjakkuus tekee nousua huipulle yleisurheilun olemattomista tukijärjestelmistä huolimatta: "Maajoukkuetoimintaa ei ole"

https://www.satakunnankansa.fi/urheilu/aiturilahjakkuus-tekee-nousua-huipulle-yleisurheilun-olemattomista-tukijarjestelmista-huolimatta-maajoukkuetoimintaa-ei-ole-200889897/

https://www.youtube.com/watch?v=32Bb8PIONGQ

https://www.youtube.com/watch?v=ppvYgvmvtl8

https://www.mehilainen.fi/uutinen/mehilainen-ja-yleisurheilija-viivi-lehikoinen-yhteistyohon

http://viivilehikoinen.fi/ https://www.facebook.com/viivilehikoinen1

https://www.instagram.com/viivilehikoinen/

https://www.marmai.fi/uutiset/brandinsa-uudistanut-fast-tukemaan-nuoria-urheilijalupauksia-6561371

------------------------

HALLITUS LOMMOILLA

Hallitus on lommoilla, perus­suomalaiset hajalla ja demareilla on nyt niin hyvä pelitilanne, ettei sitä voi mitenkään sössiä

Sdp lähtee vuoden mittaiselle marssille, ja määränpää on selvä: vappuna 2019 Hakaniemen torilla juhlii pääministeripuolue. Tämä voi hyvinkin toteutua, kirjoittaa toimittaja Unto Hämäläinen.

HALLITUS_LOMMOILLA_2.jpg

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005659306.html

JUHA SIPILÄN HALLITUS HISTORIAN SURKEIN

Sdp:n kansanedustaja, entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja kehui vappupuheessaan presidentti Sauli Niinistöä, joka julkisuutta hallitsevan "sotaisan retoriikan" vallitessa on toiminut turvallisuuspolitiikassa luottamusta herättävällä tavalla.

Sen sijaan Juha Sipilän (kesk.) johtama hallitus ei saanut Tuomiojalta kiitosta.

–Sipilän porvarihallitus on sisäpolitiikan suhteen todella sisäistänyt Kekkosen opin ja saattanut sisäpolitiikan täysin rempalleen. Maassamme istuu nyt sodanjälkeisen historiamme oikeistolaisin hallitus, joka voi hyvin olla myös historiamme epäpätevin hallitus, sanoi Tuomioja vappupuheessaan Karkkilassa.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/sdpn-tuomioja-kehuu-presidentti-niinistoa-ja-haukkuu-juha-sipilan-hallituksen-historian-surkeimmaksi-200914260/

------------------------------------

MENNEISYYDEN AAVEET (valkoisten sotarikokset, vankileirit, naisten raiskaukset ja teloitukset) JA TULEVAISUUDEN UHKA (miljoonia pakolaisia tulossa Eurooppaan)

VALKOINEN TERRORI SUOMEN SISÄLLISSODASSA 1918

DRAGSVIK 1918 KAUHUJEN VANKILEIRI

JUTTU JA VIDEO (DOKKARI)

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710282200487594_u0.shtml

https://www.youtube.com/watch?v=87Q88dOIdpk

VALKOISEN TERRORIN JÄLJILLÄ (SUOMEN SISÄLLISSOTA 1918)

https://yle.fi/uutiset/3-10175521

HENNALAN SOTARIKOKSET (1918)

Miksi Hennalan vankileirin naiset surmattiin? – Tuore teos selvittää vuoden 1918 tapahtumia

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005660504.html

HENNALAN_SOTARIKOKSET.jpg

-----------------------------

AFRIKASTA ON TULOSSA UUSI LAHJA SUVAKEILLE


Syyriasta pakenevat Isis-johtajat liittoutuvat Afrikan äärijärjestöjen kanssa ja pyrkivät lietsomaan uutta pakolaisaaltoa Afrikasta kohti Eurooppaa, varoittaa YK:n Maailman ruokaohjelman johtaja David Beasley. Samalla jihadistien kerrotaan soluttautuvan pakolaisten joukkoon.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/247360-yk-viranomainen-varoittaa-isis-yrittaa-luoda-uutta-muuttoaaltoa-eurooppaan

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official

https://no2need.wordpress.com/2018/04/27/suvakit-nyt-ovet-selkoselleen-2018/

PAKOLAISKRIISI ON PAHENEMASSA

https://www.satakunnankansa.fi/maailma/kymmenen-hatatilassa-olevaa-pakolaiskriisia-on-kaynnissa-puolet-niista-on-afrikassa-pakolaisia-on-miljoonia-200912573

Kymmenen hätätilassa olevaa pakolaiskriisiä on käynnissä – puolet niistä on Afrikassapakolaisia on miljoonia. YK:n pakolaisjärjestö UNHCR listaa maailmalla olevan käynnissä kymmenen pakolaiskriisiä, jotka ovat hätätilassa.

Nämä kriisit ovat Syyriassa, Jemenissä, Keski-Afrikan tasavallassa, Kongon demokraattisessa tasavallassa, Burundissa, Nigeriassa, Etelä-Sudanissa, Irakissa, Euroopassa sekä Myanmarissa eli Burmassa, jossa rohingya-väestöä on joutunut pakolaisiksi. UNHCR on ollut huolissaan siitä, että monet Afrikan kriiseistä jäävät vaille tarvittavaa apua, kun maailman huomio on ennemmin Lähi-idässä.

Laajat konfliktit tai muut levottomuudet ovat viime aikoina ajaneet kymmenessä eri kriisissä suuren joukon ihmisiä kodeistaan pakolaisiksi.

Eurooppaan pyrkii monia

UNHCR on nostanut myös Euroopan yhteeksi hätätilakohteeksi, koska monet pakolaiset pyrkivät juuri Eurooppaan turvaan tai tavoittelemaan parempaa elämää. Tulijoita on ollut erityisesti Lähi-idästä ja Afrikasta, joissa pahimmat kriisit ovat.

OPERAATIO ”PAKOLAISKRIISI” oli etukäteen suunniteltu ja se jatkuu yhä.


-----------------------------

28.4.2018

SUOMI , SUVAITSEVAISTEN MAA: YLEN SUVAKIT EIVÄT SUVAITSE (muita kuin muslimit, joiden uusi pakolaisaalto on tulossa)

YLE EI SUVAITSE INTIAANIEN KUVIA, OVAT RASISTISIA!

”Tänä päivänä ymmärrämme, että tämä on rasistista ja loukkaavaa” Siis inkkarin asukuvan näyttäminen on RASISTISTA YLEN mukaan!

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005660391.html

Miksi YLEN toimittaja (Sanna Ukkola TV1 ”pressiklubissa”) ei ole rasistinen, mutta lastenohjelmassa inkkari on rasistinen?

INTIAANI_2.jpg

Yle on poistanut Areena-palvelustaan suositun lastenohjelman Herra Heinämäen jaksot. Sarja on poistettu ohjelmistosta, sillä Yle katsoo, että alkuperäiskansaa edustavan riviroolin hahmoa voidaan pitää loukkaavana. – Jaksot siirretään Elävään arkistoon, ja niihin pääsee jatkossa käsiksi Lasten Areenasta oman kuvakkeensa kautta, kertoo Ylen lasten ja nuorten ohjelmien päällikkö Teija Rantala. Lähes 400 kommenttia (ihmisiltä joilla on tervettä maalaisjärkeä ja jotka haluaisivat hyllyttää YLEN)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005660030.html

http://rayhablogi.blogspot.fi/2018/04/poliittinen-korrektius-on-fasismia.html

http://sinenmaa.blogspot.fi/2018/04/intiaanit-loukkaantuivat-yle-ohjelmaan.html

Miksiköhän suvaitsevaiset hyväksyvät sen, että Suomessa saa esiintyä muslimina?

DRAGSVIK 1918 KAUHUJEN LEIRI

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710282200487594_u0.shtml

https://www.youtube.com/watch?v=87Q88dOIdpk

https://areena.yle.fi/1-668050

VALKOISEN TERRORIN JÄLJILLÄ (SUOMEN SISÄLLISSOTA 1918)

https://yle.fi/uutiset/3-10175521

Rikollisten paapominen turvallisuutta tärkeämpää. Järjetöntä.

http://beta.oikeamedia.com/o1-65300

"Vankilaviranomaisilla ei ole enää oikeutta ilmoittaa oma-aloitteisesti muille viranomaisille tietoa vankien radikalisoitumisesta tai muusta riskikäytöksestä", uutisoi Lännen Media.

Emme tarvitse yhtään uutta Turun tapausta.

AFRIKASTA UUSI LAHJA SUVAKEILLE

Syyriasta pakenevat Isis-johtajat liittoutuvat Afrikan äärijärjestöjen kanssa ja pyrkivät lietsomaan uutta pakolaisaaltoa Afrikasta kohti Eurooppaa, varoittaa YK:n Maailman ruokaohjelman johtaja David Beasley. Samalla jihadistien kerrotaan soluttautuvan pakolaisten joukkoon.

https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/247360-yk-viranomainen-varoittaa-isis-yrittaa-luoda-uutta-muuttoaaltoa-eurooppaan

https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official

https://no2need.wordpress.com/2018/04/27/suvakit-nyt-ovet-selkoselleen-2018/

------------------------------