Share |

NELJÄS VALTAKUNTA

__________________________________________________________________________

EUROOPAN UNIONILLE ON MYÖNNETTY NOBELIN RAUHANPALKINTO

KUVA Nobel-juhlista 10.12.2012

eu_nobel_2012.jpg

nykyiset_talousmahdit.jpg

------------------------------------------------------------------------------------

fourth_reich.jpg

eu.png

neljatta_valtakuntaa_etsimassa3.jpg

Neljännessä Valtakunnassa, Heinäkuu 12, 2012

Jutta Urpilainen: ”Päättäjien on varauduttava myös euroalueen hajoamiseen.”  Komissaari Olli Rehnin on siis turha urputtaa asiasta (pysyköön siellä Brysselissä tai ties missä).

Pitää olla myös suunnitelma B, vaikka tietysti primääritavoite on ”euron pelastaminen”. 

Reaalimaailmassa täytyy tietenkin olla selvitykset ja niiden jälkeiset suunnitelmat (A, B, C, D…….).

Neljännen valtakunnan uskonnot.

Eurouskovaisten vakuuttelut ”rahakatastrofista” (euroero tai markka-Suomi tai Kreikan ero…….) alkaa jo muistuttaa ilmastouskovaisten pelottelua,  ”ihmisen aiheuttamaa ilmaston lämpenemisen katastrofia”.

Ilmastouskonnon mukaan 0.04 prosentin hiilidioksidipitoisuus ilmakehässä on aiheuttanut "ilmastonmuutoksen". Aurinkotutkijoiden mukaan aurinko-parametrien (erityisesti magneettisten muutosten) vaikutukset pilvisyyteen säätelevät maapallon ilmastoa. He ovat tehneet lukuisia tutkimuksia magneettisten aurinkoparametrien vaikutuksesta pilvisyyteen ja sitä kautta ilmastoon, mutta ilmastouskonnon mukaan tietokonemallit (joiden projektiot antavat suuren hajonnan) "säätävät tulevaisuuden ilmastoa"). SIC! Poliittiset päättäjät ovat useissa maissa sitoutuneet (rahoitus) tietokoneella suoritettuun "ilmastotutkimukseen", joka siis antaa Neljännen Valtakunnan eliitille sopivan verotusautomaatin ja eu-kansalaisten kurissapitovälineen.

Lähes kaikissa eu-maissa media antaa tukensa valtaapitäville!
------------------------------------------------------------------------------------------

MITÄ EUROLLE (JA EU:LLE) ON TAPAHTUMASSA?

(tämä juttu on kirjoitettu 10.7.2012, mutta joka päivä tulee uutta tietoa)

-----------------------------------------------------------------------------------

MEDIASSA OTSIKOT (esimerkit mm. Hesarista ja Satakunnan Kansasta) HUUTAVAT

”Tilanne on erittäin vaarallinen” (Jyrki Katainen). ”Hallitus tekee mielikuvaharjoituksia euroalueen hajoamisen varalta” (Katainen). ”Emme luovu vakuuksien vaatimisesta” [Espanjalta] (Jutta Urpilainen). ”Olen toiveikas, että Espanjan kanssa ratkaisu pystytään löytämään” (Urpilainen). ”Euroerosta vaaditaan selvitystä” (useat opposition edustajat).

KATAISEN MIELENKIINTOINEN ROOLITUS

Pääministeri Jyrki Katainen on rakentamassa ”kahta neljättä valtakuntaa”, Suomen yhden totuuden ”DDR”ää eli  ”Demokraattinen Diktatuurinen  Reich” -valtakuntaa ja Euroopan Yhdysvaltoja (Fourth Reich). Mielenkiintoinen rooli!  Kaksikon JJ (Jyrki-Jutta) johdolla  edetään käytännössä, Jyrki vie ja Jutta vikisee sekä ”julmistelee” (vakuuksista ja euroeron selvityksistä), niin että  Italian ja Espanjan ministerit, nuo ”rikkaat kerjäläiset” jotka pyrkivät Suomen kukkarolle,  ovat valitelleet komissaari Olli Rehnille.

VAIHTOEDOT

Äärimmäiset vaihtoehdot ovat tietysti euroalueen hajoaminen (jonkin kriisimaan tai ”rahaa lapioivan” maan eroaminen rahaliitosta) tai ns. liittovaltion eli Euroopan Yhdysvaltojen muodostuminen taloudellisen ja poliittisen yhteistyön tiivistyessä (mikä on komission tavoite).

Kepulit (keskustapuolue) ja persut (perussuomalaiset) älkää vaivatko päätänne, teiltä ei kysytä mitään! Kepulit (jonka uuden puheenjohtajan nimeä en edes muista!) ovat täysin kujalla koko touhusta, Paavo Väyrysen valinta sen sijaan olisi tuonut heille poliittista kokemusta jolla olisi nyt käyttöä. Itseään saavat siis syyttää heinähatut ja olkikuukkelit!  Soinilaisuudella on sentään selkeä vaihtoehto, rahaa ei lapioida holtittomille Välimeren maille (ja erotaan eurosta ja koko EU:sta). Tämä  on tietysti äärimmäinen vastakohta sille, että luodaan pysyvä tulonsiirtojärjestelmä Suomelta, Saksalta ja Hollannilta Välimeren maille.

 ”Soinilaisuus” tarkoittaa siis Suomen euroeroa, kun taas  Kataisen ”demokraattinen diktatuuri” merkitsee reititettyä etenemistä linjalla pankkiunioni-talousunioni-euromaiden yhteinen valtiovarainministeriö. Tämä kehitys johtaa muidenkin EU:n hallinnonhaarojen perustamiseen ja ylikansalliseen päätöksen tekoon eli Euroopan Yhdysvaltoihin (liittovaltio tai Fourth Reich). Olemmeko valmiita?

PANKKIUNIONI

Koska euromaiden (ja EU:n) yhteistyön tiivistämisessä olisi edettävä linjalla selvitys-kannanotto-päätös-suunnitelma- tavoite-toteutus (tai jotakin vastaavaa), aikataulutus olisi vuosien mittainen. Niinpä EU-eliitti pyrkii nopeuttamaan kehitystä (vaihtoehtoja tai seurauksia selvittämättä) esimerkiksi tekemällä päätöksen pankkiunionista jo tänä vuonna.  Komissio voi ottaa käyttöön EU:n perussopimuksen artiklan (127.5), joka antaa euromaiden valtiovarainministereille mahdollisuuden luovuttaa pankkivalvonta Euroopan keskuspankille (EKP:lle). Kun juna etenee vauhdilla, siitä on mahdotonta hypätä pois (itseään satuttamatta).  Jos euro (nykyisessä laajuudessa) aiotaan pelastaa ja säilyttää, pankkivalvonta on tietysti järjestettävä eli pankkiunioni on myönteinen. Tätä mieltä ovat monet talousasiantuntijat ja yritysmaailman edustajat.

MARKKINAVOIMIEN ARMOILLA

Kaiken takana ovat ”markkinavoimat”, jotka vievät EU-eliitin (komissio, mm. Olli Rehn) myötä vaikutuksella, (vastaanharaavat) poliitikot vikisevät, kriisimaiden ministerit kerjäävät ja ”rahamaiden” eliitti lupaa lainata, ja kansalaiset maksavat. Tämä on sitä ”yhteisvastuuta”, jossa mekin suomalaiset ”lapioimme” rahaa ja hyvinvointia Värimeren maiden ”rikkaille kerjäläisille”, jotka kaiken kukkuraksi ovat haukkuneet Suomea ”kehityksen hidastamisesta”. Sic!  Kyllä Suomella on oikeus ilmaista mielipiteensä, miten yhteisvastuuta on kehitettävä. Kaiken lisäksi  ”aina velkansa –mm.sotakorvaukset- maksaneella Suomella on suurempi oikeutus mielipiteeseen  kuin holtittomasti julkisen taloutensa ja pankkinsa hoitaneet kriisimaat.

SELVITYS

Kuten IL-lehden tilaamasta kyselystä (vastaajia 2 798 henkilöä) selviää, valtaosa (77%) kyselyyn vastanneista haluaa, että Suomessa tulisi selvittää, mitä eurosta irtautuminen tarkoittaisi maallemme.

il-kysely.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------