Share |

KEVÄT 2018

_________________

KIINNITETTY (UUSIMMAT ALAPUOLELLA)

MARTA TOIVOTTAA SUOMALAISET ”KOTIIN TAKAISIN”

AUS_MARTA_2.jpg

AUS_MARTA.jpg

9.1.2018

TYÖTTÖMIEN AKTIIVIMALLI. DEMOKRAATTINEN DIKTATUURI JA HALLITUKSEN SINISET KÄTYRIT. YLEN JA HESARIN ”TIEDOTTOMAT JUTUT: KORJAUSSARJA ”ILMASTOKRIISIIN”

Työttömyysturvan aktiivimalli

Kiistellyn aktiivimallin seuraukset voivat olla ristiriitaisia, kirjoittaa Kelan johtava tutkija Pertti Honkanen laitoksen tutkimusblogissa.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/238903-kelan-tutkija-varoittaa-aktiivimallista-ristiriitaisia-seurauksia-paivarahaan-voi

SUOMEN DEMOKRAATTISEN DIKTATUURIN SINISET KÄTYRIT JA DEMOKRATIAN ALENNUSTILA. VALTAMEDIAN (YLE JA HESARI) ”TIEDOTTOMAT JUTUT” ILMASTONMUUTOKSESTA KORJATTU: Länsi-Afrikan ”ilmastokriisi” täysin perätön

KESKUSTELUA AKTIIVIMALLISTA

”Sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan (sin) toiminta joulukuussa hyväksytyn lähinnä työttömyydestä rankaisemiseen tähtäävän ns. aktiivimallin osalta on ollut hämmästyttävän ylimielistä”.

”On surullista, että maamme demokratian tila on tämä. Päätökset runnotaan läpi niistä tosiasiallisesti keskustelematta ja tosiasioista piittaamatta. Prosessin aikana ja sen jälkeen vastuuministeri voi vain vaieta ja kieltäytyä keskustelemasta asiasta, joka koskee valtavaa joukkoa suomalaisia. Sininen tulevaisuus on tyystin taantunut poliittisten elävien ruumiiden konklaaviksi, jonka tehtävä on vain ja ainoastaan tukea Kokoomuksen ja Keskustan politiikkaa. Tämä kertoo olennaisesti siitä, millaista demokratiaa pääministeri Sipilän hallitus kannattaa ja siitä kuinka kunniattomia myötäilijöitä Sinisen tulevaisuuden edustajat ovat. Jos et ole jo osaasi tehnyt, niin nyt on jokaisen syytä lisätä painetta - käykää allekirjoittamassa kansalaisaloite aktiivimallin kumoamiseksi ja olkaa siten mukana tässä maamme mittakaavassa poikkeuksellisessa vastareaktiossa”.

”Suomalainen demokratia ei ole Kekkosen ajoista pitkälle päässyt”.

http://vpleivo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248849-sosiaali-ja-terveysministeri-pirkko-mattilan-ja-ministeriaudin-houkutus

http://jormanordlin.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248857-hallitus-kepittaa-ilman-kansan-mandaattia

VALTAMEDIAN (YLE JA HESARI) ”ILMASTOTIETOJEN” KORJAUSSARJA

http://tripodienaika.blogspot.fi/2018/01/lansi-afrikan-ilmastokriisi-olikin.html

-----------------------------------------------------

KOTIIN TAKAISIN

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/12/21/kotiin-takaisin-hittisarjan-jannittava-uusi-5-kausi

https://areena.yle.fi/1-2902367

AUS_MARTA_1.jpg

--------------------------------------------------------------

HIILIDIOKSIDI (CO2) ON HYVÄKSI IHMISKUNNALLE

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248758-co2-on-hyvaksi-ihmiskunnalle

SIPILÄN HALLITUS EI OLE HYVÄKSI TYÖTTÖMILLE

SDP:n kansanedustaja, entinen työministeri ja SAK:n entinen puheenjohtaja Lauri Ihalainen sanoo, että työttömyys on edelleen vakavin suomalaisen eriarvoisuuden lähde. – Epäreiluus ei vetele. Sen osoitti kansalaisaloite niin sanotun aktiivimallin kaatamiseksi, hän kommentoi kolumnissaan Keskisuomalaisessa.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/238785-ex-tyoministerilta-toive-juha-sipilan-hallitukselle-epareiluus-ei-vetele

------------------