Share |

PS JA PUNAVIHREÄT

30.7.2023

LASSE VIREN: Turha mennä vanhoihin asioihin. Monta muutakin asiaa vanhenee määrätyssä ajassa ja jää taakse. Nyt niitä on ihan kaivettu esiin, Virén kommentoi.

SUURIN OSA KANSASTA TYRMÄÄ VASEMMISTOLIITON, VIHREIDEN JA DEMARIEN KAMMOITTAVAT HALLITUKSEN KAATOYRITYKSET

[Yllä mainitut puolueet ovat kommareita (kommunistisia ideologeja).

Kestävyysjuoksulegenda ja entinen kokoomuksen kansanedustaja Lasse Virén tukee rasismikohun keskiössä olevaa perussuomalaisten puheenjohtajaa Riikka Purraa.

Lasse Virénin yllätys – Tukee Riikka Purraa ja mitätöi rasismikohun

https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/a002154b-3908-486b-bfa9-af7c41511bd2

Vanha mestari puhuu politiikasta ja kestävyysjuoksusta.

Sieltä se tuli Vireniltä täyttä asiaa ja näin suurin osa kansasta asian ajattelee. Ulkopuolelle jää vain vaalitulokseen tyytymätön vasemmisto. Toki siitäkin vain hyvin pieni, mutta äänekäs joukko

Toki rasismille nollatoleranssi, mutta ongelma on siinä, että vasemmisto näkee sitä myös siellä missä sitä ei ole”

Helsingin sanomat Riikka Purran kimpussa

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/07/helsingin-sanomat-riikka-purran-kimpussa.html

Helsingin sanomat jatkoi hallituksen ministereiden kaatamisyrityksiä palaamalla vuoteen 2008, jolloin nimimerkki "riikka" kirjoitti lehden mukaan, että "terveisiä Barcelonasta.

11.7.2023

KIINNITETTY

VVM_RIIKKA_PURRA_1.PNG

HUOMAATKO TÄMÄN: ”Salainen poliittinen poliisi” (SH ja MO) mukana Twitter-rallissa??

(Siitä juttua alempana 7.7.2023) Tässä PUNAVIHREIDEN ”POLPO”) aktivoitui ”salaisten hahmojen muodossa” (SH ja MO).

VVM_RIIKKA_PURRA_2.PNG

Riikka Purralta lisäselitys vihateksteistä: ”Olin joskus hyvin turhautunut” – Nyt esiin vaaditaan Petteri Orpoa

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/riikka-purralta-lisaselitys-vihateksteista-olin-joskus-hyvin-turhautunut-nyt-esiin-vaaditaan-petteri-orpoa/881166e4-4820-4fc6-bfb9-00f9578cb92f

POLPO:

SDP:n ja vasemmistoliiton eduskuntaryhmien puheenjohtajat kyseenalaistavat Riikka Purran toimintakyvyn varapääministerinä nimimerkkikohun takia.

Rasistista kieltä Halla-ahon vieraskirjassa viljellyt ”riikka” näyttää olevan Riikka Purra – ”Olen ilmaissut itseäni tavoilla, joita en nykyään hyväksyisi”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009709571.html

Valtiovarainministeri Riikka Purra (ps) totesi myös, että ”ei tule mieleenkään irtisanoutua”. Purra tarkenteli lausuntojaan maanantai-iltana Twitterissä

9.7.2023

KOHU SAA JATKOA ”KOHUNA

PURRA_ORPO.jpg

Wille Rydman on ministeri paikallaan, vaikka kuinka mustamaalattaisiin

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/rauno-taskinen/wille-rydman-on-ministeri-paikallaan-vaikka-kuinka-mustamaalattaisiin/

Kohu perussuomalaisten ministerivalintojen ympärillä jatkuu – Perustuslain tuntija: ”SDP:n ja keskustan tulisi jo ymmärtää vastuunsa”

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kohu-perussuomalaisten-ministerivalintojen-ymparilla-jatkuu-perustuslain-tuntija-sdpn-ja-keskustan-tulisi-jo-ymmartaa-vastuunsa/7bcffe5a-f89a-4c3d-8eeb-efadd91025d9

Martin Scheininin mukaan eduskunta tulisi kutsua koolle äänestämään Wille Rydmanin luottamuksesta. Emeritusprofessori Heikki Paloheimo näkee Riikka Purran ministerivalinnoille yhden selkeän syyn

Perustuslainasiantuntija, ihmisoikeusjuristi ja professori Martin Scheinin arvioi sosiaalisessa mediassa, että eduskunnan olisi pitänyt äänestää elinkeinoministeriksi Vilhem Junnilan (ps) eron jälkeen nousseen Wille Rydmanin (ps) luottamuksesta.

LUE MYÖS

Perussuomalaiset näytti juuri keskisormea kokoomukselle

Tällainen on uusi ministeri Wille Rydman – Operoi näyttävästi kokoomuksen laidalla, halusi Pekka Haaviston valtakunnanoikeuteen

”Wille Rydman on ministeri mutta eduskunta ei ole antanut hänelle luottamustaan, eikä ole edes koolla niin että asia voitaisiin ottaa käsiteltäväksi jos joku kansanedustaja sitä haluaisi”, hän kirjoittaa Twitterissä

Koti Lauttasaaressa on tehnyt Milsa Malinin deittailusta niin vaikeaa, että hän kyseenalaistaa jo koko muuttopäätöksen

MILSA_MALIN_LAUTTASAARI.PNG

https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000009675419.html

Kaupunginosalla on väliä, kun helsinkiläinen etsii treffiseuraa. ”Nykyisin ihmiset tuntuvat haistavan hyvin pieniäkin eroja”, luonnehtii tietokirjailija ja psykoterapeutti Katriina Järvinen.

Treffit tuntuvat sujuvan hyvin. Pieniä perhosia pörrää vatsassa, mutta kun totuus Milsa Malinin asuinpaikasta tulee ilmi, tunnelma muuttuu äkisti.

Ai sä oot joku helvetin porvari vai?

Ukrainan sota voi kestää vielä vuosia – eikä niin saa käydä

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009703366.html

Ukrainan vastahyökkäys ei etene. Jos länsimaat eivät ala tukea sitä täysillä, sota Euroopassa voi jatkua vielä vuosia.

Sandra Bergqvist leikkaa opiskelijoilta, kotouttaa urheilulla ja tahtoo tuoda puolueet kouluihin – Tällainen on Rkp:n tuntematon ministeri

SANDRA_BERGQVIST_MINISTERI.PNG

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009677722.html

Sandra Bergqvist on Rkp:n nouseva tähti Varsinais-Suomesta. Pätkäministerin salkusta löytyy sekalainen ratkaisukokoelma suuriin ongelmiin.

Tutkija: Biden teki vaikean päätöksen lupaamalla Ukrainalle rypäleaseita

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009705450.html

Rypäleaseiden tuhovoima on iso, ja ne voivat olla vaarallisia siviileille vielä vuosikymmeniä sodan jälkeen. ”On kuitenkin Ukrainan oma päätös käyttää näitä ammuksia omalla maaperällään”, tutkija Ilmari Käihkö sanoo.

KUVA

https://hs.mediadelivery.fi/img/svg/932aa765ac0b25ca7e69fd184f73bff0.svg

7.7.2023

VIHERVASEMMISTO KÄYTTÄÄ ”PUTININ OPPEJA” (Krista Kiurun päätavoite on nykyhallituksen kaataminen. Sen jälkeen siis, kun hän oli jakanut Suomen ”Pahoinvointialueisiin”)

VIHERVASEMMISTO (Vihreät ja Vasemmistoliitto, eli uuskommunistit ja ”oikeat” kommunistit) ja PUNAVIHREÄT (Demarit sekä yllämainitut) vs. OIKEISTOPUOLUEET (Kokoomus ja Perussuomalaiset, eli Petteri Orpon hallitus).

Pienpuolueet (hurrit ja kridet) ovat pelkästään apupuolueita nykyhallituksessa. Kuitenkin, RKP eli AMH on vasemmistoon (DEMARIT) kallistuva ”liberaalinen” asioita sekoittava, mukamas ”FIN-hyväksi toimiva” HH (hurrihahmo).

KESKUSTA elelee ”OLEMASSAOLONSA” kenties viimeisiä hetkiä, AIVAN KUTEN VENÄJÄN TUHOUTUVA IMPERIUMI (https://www.tapionajatukset.com/44557)

ALLA OLEVASTA JUTUSTA VOITTE LUKEA LISÄÄ!!

[korostukset ja alleviivaukset tekemiäni]

Viherfeministit riehuvat Putinin ja Hitlerin opeillahttps://rodionr.vuodatus.net/lue/2023/07/viherfeministit-riehuvat-putinin-ja-hitlerin-opeilla-Vasemmistoliitto ja vihreät ajavat meille nyt presidenttiä, jonka poliisi on selkeästi todennut syyllistyneen virkarikokseen. Pekka Haavistolla oli/on kuitenkin ministerin (ja homon) syytesuoja.

-Marinin hallitus, oikeusministeri Anna- Maja Henriksson ja valtakunnansyyttäjä eivät reagoineet mitenkään al- Holin naisten kuulumiseen terroristijärjestö Isisiin, eikä lukemattomiin Kela- petoksiin ja asiakirjaväärennöksiin, vaikka esim. Ruotsissa ja Saksassa niistä on jaettu 5- 8 vuoden vankeustuomioita.

-Eikä Suomen poliisi edes tutkinut mitenkään heidän tekemisiään, koska heillä oli mitä ilmeisimmin sisäministeri Maria Ohisalon määräys siihen. Jopa ex- presidentti Tarja Halonen nousi puolustamaan noita al- Holin kansanmurhaan osallistuneita naisia. Varatuomari ja ihmisoikeusaktivisti, mutta ilmeisesti sharia- laissa enämpi!

POLIITTINEN ”POLIISI”

[MO ja SH (vihreistä) ovat ”leikkineet” olevansa POLIITTISEN POLIISIN ”ohjaajia”]-Kansanedustajaksi valitun Hussein al- Taeen todettiin syyllistyneen lukuisiin vihapuhekirjoituksiin juutalaisia (ja muita) vastaan, mutta hän sai eduskunnassa sankarin vastaanoton ja sosiaalidemkraattinen puolue ei antanut edes moitetta niistä kirjoituksista. "Koska ne olivat vanhoja", mutta Päivi Räsästä syytettiin samaan aikaan vielä vanhemmista Raamatun tulkinnoista.

-Nyt tutkijat ja toimittajat ovat saaneet törkypostia, mutta kuka niitä lähettää? Vasemmistoliiton ja vihreiden kannattajille väkivalta ja kaikenlaiset törkeydet ovat heidän järjestäytyneiden ryhmiensä normityötä, joten uskon suurimman osan törkyjutuista tulevan sieltä.Koska tietyllä tavalla ajattelevat tutkijat ja toimittajat nousivat nytkin syyttelemään perussuomalaisia niistä ja siten tukemaan käynnissä olevaa PS- vastaista vihakampanjaa. Antakoot ne viestit poliisille ja julkisuuteen!PAHOLAINEN

-Antti Lindtmanin menneisyydestä paljastui natsikuvia, jollaisista persupolitikkoa olisi heti vaadittu eroamaan. Sen sijaan nyt oli Hesarissa heti asiantuntija, jonka mielestä poliitikkojen menneisyyttä ei pitäisi kaivella.Meillä on täysin kelvoton nuorten naisten ja minnapettereiden hallitsema media, mutta myös naisistunut oikeuslaitos on antanut erittäin kyseenalaisia tuomioita, joissa on selvästi menty enemmän sharia- lakien mukaan. Onko meillä edessä pian samanlainen hulluus kuin Ruotsissa!

Vuonna 2011 kolme irakilaista miestä raiskasi meren rannalla ja porukalla 14- vuotiaan kantaruotsalaisen tytön. Vuonna 2023 poliisi sai spermasta otettujen DNA- näytteiden perusteella nämä miehet kiinni. Malmön oikeus kuitenkin vapautti heidät, koska miehet eivät välttämättä tienneet tytön ikää, eikä raiskauksessa välttämättä käytetty väkivaltaa! Tytön kertomus poliisille ja oikeudelle ei ollut minkään arvoinen!