Share |

Neljännen Valtakunnan Uskonnot

________________________________________________________

Syksy 2013

ANGELA, NELJÄNNEN VALTAKUNNAN KUNINGATAR

Angela haluaa Kreikan pysyvän eurossa. Euroopan vaikutusvaltaisin nainen ei halua antaa lisää valtaa EU:n komissiolle tai ylipäätänsä Brysseliin. HYVÄ NIIN!

angela_640x634.jpg

----------------------------------------------------------------

Hallinnollisesti ja historiallisesti ajatellen, Neljännen Valtakunnan  ”akselin” voisi muodostaa (entinen) Kolmas valtakunta, muinainen Rooman valtakunta (Italian alue) ja Antiikin Kreikka. Akseli muodostuisi germaanien jälkeläisistä, Rooman hallintojärjestelmästä ja länsimaisen sivistyksen kehdosta. Taloudelliset realiteetit vaatisivat Hollannin ja Suomen mukana oloa, ja ”akseli” täydentyisi Tanskalla ja Ruotsilla.

Tämä koostumus (jota tietysti täydennetään) pystyisi säilyttämään ”länsimaisen sivistyksen kehdonkin” mukana ”liittovaltiomallissa”.          Saksa     Suomi     Tanska    Ruotsi.

eu_saksa_suomi_295x640.jpg

----------------------------------------------------------------

Neljännen Valtakunnan varjossa:

neljannen_valtakunnan_varjossa.jpg

Kreikka.

21.1.2013

Ilmastotutkimus kriisissä: Maapallon lämpeneminen on pysähtynyt.

-----------------------------------------------------------------

21.12.2012

ILMASTO EI OLE LÄMMENNYT (15 VUOTEEN) MUTTA PÄÄNPAUKUTUS JATKUU

”Ihmisen aiheuttamaa ilmaston jatkuvasti kiihtyvää lämpenemistä ” (eli kuten  suomalaiset ilmastopelottelijat PAUKUTTAVAT PÄÄTÄÄN)  ”nähdään” esimerkiksi Ukrainassa ja Venäjällä (KUVASARJA, paikoin lämpötila on noin -50 C).

Mutta hei, täällä todetaan, että kyseessä (päänpaukuttamisessa) ovatkin ILMASTOKOOMIKOT (mutta missä kohdassa kuuluisi nauraa?).

--------------------------------------------------------------------------

VALKEA JOULU TULOSSA (18.12.2012)

Suomessa neljäs peräkkäinen luminen talvi, katso KUVAT.

-------------------------------------------------------------------------

I L M A S T O - U S K O N T O

MIKSI VALTAMEDIA PELOTTELEE MEITÄ  ILMASTOUSKOVAISTEN KIRJOITUKSILLA?

Helsingin Sanomat jatkaa PELOTTELUAilmaston lämpenemisestä”.  Mitään kriittisiä vastineita ei hyväksytä ILMASTOUSKOVAISTEN valtaamassa ”yhden totuuden” lehdessä.

Ilmastonmuutos on ”yhden totuuden”  median luoma konsensus.

----------------------------------------------------------------------------

DOHA (ILMASTOKOKOUS)

”Mitä Dohassa siis saatiin aikaan? Saatiin sopimus KP 2, jossa EU-maiden mukana päästöjään vähentämässä ovat EU, Australia, Ukraina, Sveitsi ja Norja. Ne kattavat alle 15 prosenttia globaaleista päästöistä. Sitten mukana on yli sata kehitysmaata, joita päästörajat eivät edelleenkään koske ja jotka odottavat muilta rahaa”.

Stefan Tallqvist ERK:n US-blogissa:

Pidemmällä aikavälillä voimme myös luottaa siihen, että globaali lämpötila ja ilmasto riippuvat:
- valtamerten vaikutuksista (merivirroista, haihtuvasta vesihöyrystä, pilvistä yms.)
- mannerlatojen liikkeistä 3 ulottuvuudessa (siis myös noususta ja laskusta, vulkanismista yms.)
- kosmisesta ympäristöstä (auringonsäteilystä ja kosmisesta säteilystä sekä kosmisesta tomusta yms.)

AGW (Anthropic Global Warming) eli lämpeneminen ihmisperäisten kaasujen perustella on sen sijan kiistelty ja todennäköisesti marginaalinen tekijä, verrattuna vesihöyryn vaikutukseen atmosfäärissä!

12.12.12

IPCC:n SKENAARIOT (PREDICTIONS) MAAPALLON LÄMPENEMISESTÄ VÄÄRÄSSÄ

ipcc-1990-2012-temperature-models-reality-600.gif

Täällä juttua siitä, miten ausseja johdetaan harhaan (samalla tavalla kuin EU-kansalaisia ja meitä suomalaisia).

HUOM: DOHASSA tehdyn sopimuksen mukaan vain noin 15 prosenttia kasvihuonekaasupäästöistä on vähentämisen piirissä.  Ja kas vain, Euroopan Unioni ja Australia ovat ne maat jotka pyrkivät (Vihreiden myötävaikutuksella) vahingoittamaan  teollisuuttaan, kauppavientiään, energiatuotantoaan ja omia kansalaisiaan!

Ja näin, vaikka maapallon lämpeneminen on pysähtynyt ja IPCC:n kaikki pelottelevat ennusteet ovat menneet pahasti pieleen (katso KUVASTA!). Hiilidioksidin pitoisuudet ovat tänä (lämpötilojen tasaantumisen) aikana tasaisesti nousseet (ihmisen osuus niistä on alle 5 prosenttia!).

--------------------------------------------------------------------------------

10.12.2012

MERENPINTA EI OLE NOUSUSSA

Tutkimusten mukaan merenpinta ei ole nousussa, vaikka ILMASTOPELOTTELIJAT (ALARMISTIT) PAUKUTTAVAT PÄÄTÄÄN.

sea_level_not_rising.png
sea-levels-global-1850-2010-500.gif________________________________________________________

NELJÄNNEN VALTAKUNNAN ILMASTOUSKOVAISET JA EUROUSKOVAISET

_______________________________________________________________

5.12.2012

DOHA (ILMASTOKOKOUS) JA ILMASTOUSKONTO

17_vuoden_malli_vs_mittaus_vs_co2.png

 

KUVA täältä. Punainen IPCC malli- ”lämpeneminen”, sininen toteutuneet mittaukset (17 vuoden ajanjaksolta), musta hiilidioksidin määrä ilmakehässä

26.11.2012

LÄMPENEMISUSKO ON VAHVA, VAIKKA FYSIKAALISET FAKTAT OSOITTAVAT TOISIN

KUVA 1.  Kaikki viralliset mittauslaitokset: Globaalit lämpötilat eivät ole enää nousseet 10 vuoteen.

KUVA 2. Globaalien lämpötilojen nousu on tasaantunut (eli vuoden 2002 jälkeen eivät ole nousseet), vaikka hiilidioksidin pitoisuus on noussut tasaisesta vuodesta toiseen.

Mittausten yhteenvedot täältä.

Climate4you-sivuston ylläpitäjä on professori Ole Humlum, jonka CV tässä. Käsitykseni (fysikaalisten tieteiden tohtorina) on se, että prof. Ole Humlum tietää ilmastonmuutoksesta enemmän kuin alla olevat ”alarmisti-tytöt”.

Nämä ihmiset (KUVA alla) väittävät kuitenkin, että ”Maapallo lämpenee yhä liikaa” (Satakunnan Kansa 26.11.2012).

alarmistit_2.jpg

Näettekö näkyjä, naiset? Miten niin maapallo on LIIKAA LÄMMENNYT?

Satelliittimittaukset 10 viime vuoden ajalta. Tämän vuoden vihreä käppyrä (26.11.2012) näkyy neliön avulla:

11073.png

KUVAN LÄHDE (Redraw eli rastita haluamasi vuodet ja piirrä uudelleen).

--------------------------------------------------------------------------------------

22.11.2012

RIKKIDIREKTIIVIMYYRÄ SATU HASSI LEVITTÄÄ ILMASTOHYSTERIAA

Hassin satuilut ja vihreää jeesustelua.  Hyvä kommentti hassun levittämään  ilmastohysteriaan.

----------------------------------------------------------------------------

19.6.2012

MAAPALLO EI OLE LÄMMENNYT 2000-LUVULLA

May 2012 Climate Letter.

KUVASARJA täältä. KUVA (ylinnä).  Sininen käppyrä Britannian CRU:n globaalien lämpötilojen mittaukset, punainen käyrä hiilidioksidin pitoisuudet ilmakehässä. KUVA (keskellä). Kaikkien virallisten ilmastolaitosten mittaukset ja CO2. KUVA (alinna). Jaksollisuus  (50 vuotta) ilmaston globaaleissa keskilämpötiloissa.

hadcrut3_globalmonthlytempsince1958_andco2.gif

allcompared_globalmonthlytempsince1958_andco2.gif

hadcrut3_50yr_annualtrendsincedecember1899.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

USKONTO ja ILMASTOUSKONTO

Espanjassa 1300-1700 luvuilla katolinen kirkko pyrki  inkvisition avulla tekemään katolisesta uskonnosta koko maan valtauskonnon. Inkvisiittorit käyttivät kidutusta kerettiläisiksi ja noidiksi nimittelemiään ihmisiä käännyttääkseen tai tuhotakseen (nykyisin nimitys joukkotuhonta ) heidät.  Kidutuslaitteina käytettiin venytyspenkkejä ja pää alaspäin riiputtavia laitteita, ja ”kääntyminen” oli siis usein lopullista.

Vaikka globaalit lämpötilat eivät ole enää nousseet 2000-luvulla, vaikka hiilidioksidin pitoisuudet ovat tasaisesti kasvaneet, pakkomielteiset ”ihmisen syyllisyyttä” rummuttavat eivät luovu uskostaan.

Ilmastouskovien yhteisö pyrkii  käännyttämään skeptisesti ilmaston lämpenemiseen suhtautuvia tämän uuden ”valtauskonnon” kannattajiksi , käyttäen esimerkiksi pelottelua  ilmastokatastrofilla. Näitä täyspäisiä (realistisesti asiaan suhtautuvia) kansalaisia uskovaiset nimittelevät  ilmastodenialisteiksi.  Ilmastouskovien ääriainekset käyttävät myös uhkailua ja painostuskeinoja.   Ilmastojihadistit, nykyajan ”ilmastoinkvisiittorit”, ovat valmiita vaikka ”räjäyttämään” tai ainakin ”häkittämään” ilmastoskeptikoita, pakkokeinoja ja Europolia käyttäen.
 

ILMASTOUSKONNON VASTUSTAMINEN NELJÄNNESSÄ VALTAKUNNASSA

EU:n  ilmastopolitiikan vastustaminen voi (lähitulevaisuudessa) riittää syyksi pidättämiseen. "Kansallinen poliisi voidaan velvoittaa tutkimaan tekoja, joita kyseisen maan lainsäädäntö ei pidä rikoksina, mutta jotka ovat sitä EU:ssa. Jos esimerkiksi Brysselissä päätetään ottaa kova linja ilmastonmuutoksen suhteen, on mahdollista, että sitä henkilöä joka esittää epäilyksensä kyseistä asiaa kohtaan voitaisiin syyttää ympäristörikoksesta,

koska epäilemällä ilmastonmuutosta hän sabotoisi EU:n yrityksiä pelastaa ihmiskunta."

Europolin toimihenkilöillä on diplomaatin koskemattomuus, ja siihen kuuluu poliisin lisäksi puolisotilaallinen EGF, European Gendarmerie Force, joka on koulutettu sotilaalliseen toimintaan. Europolin myötä tulee voimaan EAW, European Arrest Warrant, jonka jälkeen kansalaisen saa siepata ja kuljettaa kotimaastaan toiseen maahan odottamaan oikeudenkäyntiä kuukausien, jopa vuosien ajaksi. Oikeutta vapautua takuita vastaan ei ole .

EUROUSKONTO

Euro-uskovaiset (poliittiset päättäjät) keräävät miljardeja PIGS-maille (Portugal, Ireland, Greece ja Spain): Portugali, Irlanti, Kreikka ja Espanja (Kypros on tulossa mukaan).

ILMASTOVERO

Ilmastovero on liian houkutteleva mahdollisuus poliittisille päättäjille, jotta totuutta (globaali viileneminen 2000-luvulla) voitaisiin katsoa silmiin. Länsimaisessa ”demokratiassa” ihmisten alistaminen sopivilla keinoilla on yhtä tarpeellista kuin diktatuureissakin. Toisinajattelijat  ja totuuden puhujat ovat poliittisen eliitin mielestä anarkisteja, jotka on vaiennettava, vaikkapa Europolin avulla.

EU MAAILMAA PELASTAMASSA

Neljännessä valtakunnassa, EU:ssa, ilmastokomissaari Connie Hedegaard on ryhtynyt ahdistelemaan USAn , Kiinan ja Venäjän lentoyhtiöitä päästömaksuilla. Pakkokeinot  ovat siis jo ilmastopappien  käytössä.

connieh.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------

KATAINEN OSOITTI JOHTAJUUTTA

EU on myös vahvasti mukana Rion ”maailmanpelastus” karnevaaleilla paukuttamassa päätään, ilmastohörhöjen johdolla.

Pääministeri Jyrki Katainen osoitti johtajuutta jättämällä väliin nämä viherhihhuleiden ”kesäpäivät” matkustaen mieluummin (kuin Rion ”karnevaaleihin”) Saloon ja Ouluun Nokian irtisanomisten takia.

”Toimeentulonsa menettäneitä ihmisiä ei jätetä yksin” vaan ”tehdään kaikki mahdollinen heidän hyväkseen.”

Katainen on siis kasvamassa (Suomen) ”Neljännen valtakunnan” Johtajaksi. Rasitteenaan hänellä ei siis enää (?) ole ilmastouskonto, jäljelle on vain jäänyt EUROUSKONTO.

euro_2012_640x497.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------

femenin_fudisblondit.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------