Share |

SYKSY 2018

_____________

7.9.2018

SALISBURY: SKRIPAL KIROTTUJEN TIE

Britannian poliisi jäljitti kaksois­agentin myrkyttämisestä epäiltyjen venäläisten liikkeet – Kartta ja kuvat näyttävät, miten operaation epäillään edenneen

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005816724.html

VENÄJÄ KIISTÄÄ

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005816251.html

Venäjä on kiistänyt epäilyt alusta asti. Se suhtautuu virallisesti tapaukseen konsuliasiana, kansalaisensa Julija Skripalin myrkytyksenä ulkomailla.

Venäjän ensimmäiset reaktiot Britannian syyttäjien ilmoituksen jälkeen pysyivät samalla linjalla. Ulkoministeriön viestintäjohtaja Marija Zaharova sanoi, että Britannian olisi syytä ”lopettaa julkiset syytökset ja tiedon manipulointi” ja aloittaa asian tutkinnassa viranomaisyhteistyö Venäjän kanssa, uutistoimisto Tass kertoi.

Maria Zakharova said the British government is living in an "information vacuum" during a weekly media briefing this morning

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-russian-ministry-foreign-affairs-13206153

MARIA_Z_SKRIPAL.jpg

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova sanoi pian nimien ja kuvien julkaisun jälkeen, että "ne eivät merkitse meille mitään".

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809052201182353_ul.shtml

Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova says the names of the men and their photos "say nothing to us." Zakharova called on Britain to cooperate with Russian law enforcement agencies on the investigation. She has criticized London for turning down Moscow's request to see the case files.

https://www.kxan.com/ap-top-news/the-latest-police-say-novichok-was-in-fake-perfume-bottle/1419441626

FREELANCE-AGENTIT (jäävät helposti kiinni, ammattilaiset ei)

https://www.satakunnankansa.fi/maailma/putin-allekirjoitti-agentteja-suojelevan-maarayksen-juuri-ennen-kuin-britannia-syytti-venalaisagentteja-hermomyrkkyiskusta-epaillyilla-oli-paluulippu-kahdelle-lennolle-201183905/

Putin allekirjoitti agentteja suojelevan määräyksen juuri ennen kuin Britannia syytti venäläisagentteja hermomyrkkyiskusta – epäillyillä oli paluulippu kahdelle lennolle

Presidentin asetuksen mukaan freelance-agenttejakin koskevat tiedot ovat nyt valtionsalaisuuksia.

Putinin maanantaina allekirjoittaman asetuksen mukaan freelance-agentteja koskevat tiedot ovat nyt valtionsalaisuuksia. Aiemmin valtionsalaisuuksia olivat ainoastaan Venäjän valtion pysyvään henkilöstöön kuuluvien vakoojien tiedot.

Asiasta kertoi Venäjän valtiollinen uutistoimisto RIA Novosti.

KESKUSTELUA AIHEESTA ”SKRIPAL - KIROTTUJEN TIE” ja Pettureiden ”hoitaminen”

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260568-kansanedustaja-packalen-joko-nyt-uskot-venajan-syyllisyyteen-hermomyrkkyiskussa

http://leomirala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260593-petturien-kohtalo

-----------------------------------------------------------------------------------

5.9.2018

ILMASTOPELOTTELU JA ILMASTOAHDISTUS (Siinä on semmoinen pari, olipa kylmä tai vaikkapa vari)

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005814326.html

Panu Pihkala. Kirjoittaja on tutkijatohtori, joka tekee monitieteellistä tutkimusta ympäristöahdistuksesta Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa.

ILMASTOUSKOVAINEN TUTKIJA JA KIRJAILIJA LIETSOO ILMASTOAHDISTUSTA:

”Äärisäät ovat tuoneet Pohjoismaat kriittiseen tilanteeseen”.

Mistä näitä asiasta tuon taivaallisen tietämättömiä ilmastohörhöjä oikein sikiää? Ilmeisesti neitseellisen synnytyksen kautta!

Helvetti! Uskovaisilla ei tietääkseni ole monitieteellisyydestä hajuakaan.

TÄSSÄ HIUKAN TIETEELLISTÄ TIETOA ILMASTOUSKONNON UHRILLE

AURINKOSYKLIT JA ILMASTON VAIHTELUT

https://www.facebook.com/groups/ilmastofoorumi/permalink/10155885062732725/

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260426-auringon-11-vuotinen-sykli-sittenkin-viimeaikaisten-lampenemisten-takana

”Antropogeeninen lämpenemisteoria sai vauhtia kun auringon säteilyn ei katsottu voivan selittää tätä viime aikaista globaalia lämpenemistä, joka alkoi 1970-luvulla ja jota kesti 2000-luvun vaihteeseen. Sen jälkeen lämpenemistä ei ole havaittu. Lämpenemättömyys on osaltaan murentanut uskoa ihmisperäiseksi uskotun lämpenemisen uskoa”.

PANU PIHKALA LEIKKII TIEDEMIESTÄ (huonolla menestyksellä)

https://fi.wikipedia.org/wiki/Panu_Pihkala

Panu Petteri Pihkala (s. 16. maaliskuuta 1979) on suomalainen ympäristötutkija ja kirjailija, joka tunnetaan etenkin ympäristöahdistuksen tutkijana. Pihkalan teos Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo (Kirjapaja, lokakuu 2017) oli ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksen ilmiöstä. Pihkala on koulutukseltaan teologian tohtori ja hän on aiemmin toiminut monissa tehtävissä Suomen evankelisluterilaisen kirkon piirissä. Vuodesta 2010 alkaen Pihkala on toiminut erilaisissa tutkimustehtävissä Helsingin yliopistossa.

RONJA_SALMI_3.PNG

VIDEO (Mitä mietit Ronja Salmi):

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/04/09/tunnetko-ymparistoahdistusta-tutkija-panu-pihkalan-mukaan-se-on-hyva-asia

KOULUTUSTA JA VIDEO MUSTAN HIILEN VAIKUTUKSESTA ILMASTOON

Vuonna 2018 ilmastonmuutoskoulutus järjestetään poikkeuksellisesti vasta 27. ja 28. syyskuuta eli hiukan ennen IPCC:n 1,5 astetta -raportin ilmestymistä. Ilmoittaudu kurssille täällä: https://www.lyyti.fi/reg/ilmastonmuutos18. Ilmoittautuminen päättyy 19.9.2018.

Koulutuksen hinta on 100 e / päivä. Hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin sekä lounaat ja kahvit. Kurssille otetaan päivää kohden enintään 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10/päivä, kurssia ei järjestetä.

Vuonna 2018 ilmastonmuutoskoulutus järjestetään poikkeuksellisesti vasta 27. ja 28. syyskuuta eli hiukan ennen IPCC:n 1,5 astetta -raportin ilmestymistä. Ilmoittaudu kurssille täällä: https://www.lyyti.fi/reg/ilmastonmuutos18. Ilmoittautuminen päättyy 19.9.2018.

Koulutuksen hinta on 100 e / päivä. Hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin sekä lounaat ja kahvit. Kurssille otetaan päivää kohden enintään 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10/päivä, kurssia ei järjestetä.

Ensimmäinen koulutuspäivä: ilmastonmuutoksen luonnontieteellinen perusta

Kaksipäiväisessä koulutuksessa paneudutaan ensin ilmastonmuutoksen luonnontieteelliseen taustaan sekä ilmastoa muuttaviin tekijöihin. Ensimmäisenä päivänä tarjotaan tietoa myös hiilinieluista, MUSTASTA HIILESTÄ ja arktisesta alueesta. Lisäksi esitellään Ilmasto-opas.fi-verkkopalvelu toimittajan työkaluna.

TÄSSÄ (ILMAISEKSI!) saatte tietoa MUSTASTA HIILESTÄ (Helsingin yliopiston tutkimus, ympäristömuutoksen professori Atte Korholan tutkimusryhmästä):

MUSTAN HIILEN VAIKUTUS ILMASTOON ARKTISELLA ALUEELLA

Helsingin yliopistossa tehty tutkimus mustan hiilen vaikutuksesta arktisella alueella.

Täältä löytyy myös VIDEO tutkijan esitellessä tuloksiaan:

https://www.youtube.com/watch?v=wQGw2do5vSY

https://www.tapionajatukset.com/31425

ILMASTOAHDISTUKSEN SYYT: PELOTTELU-PROPAGANDA: Hesari, Yleisradio, Satakunnan Kansa ym. perinteiset mediat, MTV (maikkarin pellet), FMI (ilmatieteen laitos), WMO (maailman meteorologinen org,), kajahtaneet (siis asiasta mitään ymmärtämättömät) poliitikot, virkamiehet, vihervasemmistolaiset ilmastohörhöt.........jne

Mikä on syynä ilmastoahdistukseen?

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260446-mika-on-syyna-ilmastoahdistukseen

”Kylmä tosiasia on, että mitkään tilastot eivät todista maailmanlaajuista sään ääri-ilmiöiden yleistymistä”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.8.2018

JOHDANTO: PUNAVIHREÄT PIERUT ILMASTON UHKANA

Ennen kuin lähdemme tarkastelemaan punavihreän porukan (liian hienosti sanottuna vihervasemmistolaisten) tihutöitä, huomattakoon, että nämä itseään ylimielisesti ”hyviksinä” pitävät kasvissyöjät tuhoavat plaaneetta Maan piereskelyllään eli vaarallisen kasvihuonekaasu metaanin päästöillään.

Pilaako kasvissyöjien suolistokaasut ilmaston?

https://roskasaitti.wordpress.com/2018/08/24/pilaako-kasvissyojien-suolistokaasut-ilmaston/

”Suolistokaasut pääsevät tänään täällä valloilleen, vaikka mätäkuu juuri päättyikin. Nythän puuhataan armeijallekin kasvisruokapäiviä, jolloin suolistokaasujen tuotanto lisääntyy. Mutta onko tämä uhka ilmastolle”?

----------------------------

VIHERVASEMMISTOLAISET http://beta.oikeamedia.com/o1-80100

http://elepomaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259892-aarioikeistolainen-vihervasemmistolainen

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/08/vihervasemmisto.html

https://fi.wikipedia.org/wiki/Satu_Hassi

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005800405.html

Tuon kartan ehkä merkittävin huomio on se, että vihreät, demarit ja vassarit muodostavat kaikki yhdessä nipussa vihervasemmiston eli punavihreän blokin, jonka sisällä ei juuriaan ole aatteellisia eroja.

ARVOPOHJA_VIHERPUNA.jfif

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/05/vuoden-1918-tapahtumat-uusiksi.html

Pariisin ja Helsingin tapahtumien valossa täytyy toivoa, että suomalainen äärimmäinen vasemmisto pysyisi pienenä, eikä koskaan kasvaisi samoihin mittoihin kuin Ranskassa. Siinä ehkä auttaa se, että eduskunnassamme on kolme pakostakin julkisivujaan varjelemaan joutuvaa vasemmistopuoluetta - SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät - joiden kautta yhteiskunnalliselle vastarinnalle on kolme suhteellisen salonkikelpoista kanavaa. Näin siitä huolimatta, että niistä ainakin kaksi on ilmoittanut hyväksyvänsä väkivaltaiset mielenosoitukset.

KERTAUS ON OPINTOJEN ÄITI:  MARRASKUU 2017

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2017/11/pitaisiko-vakivaltainen-vasemmisto.html

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps) joutui toissayönä uhkaavan häirinnän kohteeksi Turussa. Kulkiessaan kadulla hänen ympärilleen ilmaantui naamioitunut joukkio, joka nimitteli puheenjohtajaa "vitun fasistiksi" ja myönsi kysyttäessä haastaneensa riitaa. Naamioituneita harmitti erityisesti maahanmuuttokriittisenä tunnetun puheenjohtajan negatiivinen suhtautuminen islamiin.

ILMAILURIKOS JA HAITANTEKO VIRKAMIEHELLE?

AINO_PENNANEN.jpg

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/poliisi-tutkii-vihreiden-aino-pennasen-toimia-ilmailurikkomuksena-ja-haitantekona-virkamiehelle-201156745/

AALLON SEKOILUT

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/vihreat-haluaa-suomeenkin-lentoveron-oljylammitys-voidaan-kieltaa-uusissa-rakennuksissa-heti-201157416/

”Onneksi vihreät eivät päätä, eivätkä tule koskaan päättämäänkään näistä asioista”.

LIA  https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/li-andersson-kommentoi-seiskan-vaitteita-ryyppaamisesta-ja-moykkaamisesta-terassilla-en-ole-ollut-rajussa-kannissa-201156774/

Li Andersson käyttää itsekin ”äärioikeistolaiseksi” määrittelemäänsä vihervasemmisto-sanaa

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808222201152824/?utm_source=leiki&utm_medium=satakansa&utm_campaign=kontekstuaalinen&_ga=2.230234783.221766594.1535108059-1428957414.1535108059

AND_LI_LIA_2.jpg

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson Porin Suomi-areenalla tänä kesänä. KUVA: JENNI GÄSTGIVAR/IL.

Olemme valmiita lyömään jokaista natsia” - Kuva Itä-Suomen Vasemmistonuorten metsäretkeltä leviää somessa - Li Andersson hämmästyi: ”Tällaiseen jengi sit menee lankaan”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808202201147627/?utm_source=leiki&utm_medium=satakansa&utm_campaign=kontekstuaalinen&_ga=2.196230703.221766594.1535108059-1428957414.1535108059

---------------------------------------------------------------------------------------