Share |

SYKSY 2018

_____________

18.12.2018

PELLET EHDOTTAVAT SUOMEN PUOLUSTUKSEN ALASAJOA: Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ja taloustieteen professori Roope Uusitalo

Ilmavoimat haluaa 64 hävittäjää – Li Andersson kyseenalaistaa HBL:ssä: HX-hankintaa ei pidä mitoittaa hyökkäyssotaan

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/261401-ilmavoimat-haluaa-64-havittajaa-li-andersson-kyseenalaistaa-hblssa-hx-hankintaa-ei

Suomen hävittäjähankinta: ”Entä jos ostettaisiin vain 47? Tämä ei ollut vitsi”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/267262-suomen-havittajahankinta-enta-jos-ostettaisiin-vain-47-tama-ei-ollut-vitsi

TÄSSÄ VASTAUKSET ASIANTUNTIJOILTA (pitäisi vasemmistotyttö LIAN pysyä omalla mukavuusalueellaan!):

Kenraali Puranen: Tämän takia Suomi tarvitsee juuri 64 hävittäjää – ”Turvallisuustilanteen muutos ei tue määrän vähentämistä”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/267357-kenraali-lauri-puranen-taman-takia-suomi-tarvitsee-64-havittajaa

Puranen muistuttaa, että vain ilmassa olevat koneet tuottavat torjuntavoimaa. Kaikki koneet eivät ole koko ajan käytettävissä; esimerkiksi rauhan aikana hävittäjälaivueesta käytettävissä on joka heti noin 75–80 prosenttia huoltojen vuoksi.

”Hävittäjän toimintasäde on noin 500 km. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomessa pitää kyetä operoimaan samanaikaisesti kahdessa operaatiosuunnassa. Yhdessä operaatiosuunnassa tarvitaan useita neljän koneen osastoja, joita pitää pystyä välillä tankkaamaan ja aseistamaan maassa. Lisäksi osa kalustosta on koko ajan pois käytöstä huoltojärjestelyjen vuoksi”, Puranen kirjoittaa.

”Vaikka joiltain osin olisikin perusteltu tarve hankkia nykyistä enemmän hävittäjiä, nykyisten ilmavoimiemme koko ja resurssit säätelevät omalta osaltaan hankittavien hävittäjien määrää”, hän kirjoittaa.

”Hieman yksinkertaistaen voidaan todeta, että tällä hetkellä meillä on resurssit reilun 60 hävittäjän Ilmavoimien ylläpitoon. Käytössä olevaa infrastruktuuria, henkilöstöä, koulutusjärjestelmää ja lentotuntien mitoitusta sekä johtamisjärjestelmää voidaan hyödyntää aikanaan HX-käyttöönotossa.”

Puolustusministeri Niinistöltä tylytys VU:ssa: ”Professori tekee itsestään pellen” hävittäjäväitteellä

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/267273-puolustusministeri-niinistolta-tylytys-vussa-professori-tekee-itsestaan-pellen

Näkökulma: Li Andersson päästi suustaan höttöä Suomen hävittäjistä

https://www.uusisuomi.fi/raha/261547-nakokulma-li-andersson-paasti-suustaan-hottoa-suomen-havittajista

Koko puolustushallinto lähtee siitä, että Suomeen hankitaan 64 monitoimihävittäjää korvaamaan nykyiset Hornetit, minkä määrän Andersson kyseenalaistaa. Tarjouskilpailu on täydessä käynnissä viiden eri valmistajan kanssa ja päätös pitäisi syntyä ensi vaalikaudella vuoden 2021 loppuun mennessä.

Puheenjohtaja Anderssonin puheet ”hyökkäyssodasta” voi jättää omaan arvoonsa.

LISÄYS: Ilmavoimien asiantuntijat ovat jo aikaisemmin antaneet lausunnon, jonka mukaan massiivinenkin ilmahyökkäys voidaan torjua noin 60 hävittäjäkoneen lentolaivueella, jolloin aktiivisessa torjunnassa on joka hetki riittävästi koneita. Eiköhän siis taloustieteilijöiden ja vasemmistotyttöjen olisi syytä pysyä poissa asioista, joista eivät ymmärrä tuon taivaallista (saati sitten maallista)!

__________________________________________

7.12.2018

ITSENÄISYYSPÄIVÄ: Pakolaiset, elintasopakolaiset, ”haittaisänmaallisuus”, Orpo ArvoPohja, ihmissalakuljettajille ja elintasopakolaisille tappioita, Ylen sokeat politrukit ”natsijahdissa”, äärivasemmisto valtiovallan suojeluksessa

PAKOLAISET

MITÄ ON ”HAITTAISÄNMAALLISUUS”?

http://vasarahammer.blogspot.com/2018/12/tama-teksti-sisaltaa.html

PETTERI ORPO:

Itsenäisyydestä taisteltiin, jotta suomalaiset saisivat elää rauhassa ja turvassa maassa, jossa ihmisarvo on jakamaton.

https://twitter.com/PetteriOrpo/status/1070702738143629312

Mites Petteri, taistelivatko veteraanit siksi että 2010-luvulla voi erään nimeltä mainitsemattoman kokoomuslaisen sisäministerin mandaatilla 30000+ anonyymiä 'siirtolaista' lampsia rajan häiriköimään suomalaisten rauhaisaa eloa ja jakamaan suomalaisten naisten ... 1/2

... ja varsinkin alaikäisten tyttöjen ihmisarvoa puhumattakaan useammasta murhasta ja lukemattomista määrästä muuta väkivaltaa näin esimerkiksi. Edustaako edellämainitut kokoomuslaisia vai henkilökohtaisia arvojasi, sillä suomalaisia ne eivät ole?! 2/2

https://twitter.com/RikuSantahuhta/status/1070747440582705154

Petteri orpo, olette twiitanneet itsenäisyyspäivänä varmasti mielestänne hienon ja monikulttuurista ideologiaa tukevan twiitin, mutta tiedättekö, twiittinne ei tue historiallista totuutta.

Petteri Orpo, parjaatte veteraaneja ja kaatuneita

http://anupalosaari.blogspot.com/2018/12/petteri-orpo-jaivatko-koulut-kaymatta.html

PETTERI, ANTTI ja ARVO POHJA

Antti Rinne totesi eilisen videomme (alla) julkaisun jälkeen, että perussuomalaisilla on käynnissä lokakampanja ja että arvomme ovat todella erilaiset.

Te olette irtisanoutuneet meidän arvopohjastamme ja samalla ajaneet itsenne nurkkaan. Edustatte Lähi-Itää ja Afrikkaa ja kaikkea muuta kuin suomalaisia. Se on win-LOSE, vaikka kuinka muuta yritätte esittää.

https://riikkapurra.net/2018/12/06/linnan-juhlien-aikaan/

Ihmissalakuljettajille ja elintasopakolaisille karvaita tappioita

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/12/ihmissalakuljettajille-ja.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FIpsas+%28Professorin+ajatuksia%29

Ylen sokeat politrukit "natsijahdissa"

https://beta.oikeamedia.com/o1-91200

Lienevätkö YLE-toimittajat Riku Roslund, Kaisu Jansson ja Juha Rissanen journalistisen uransa huipulla? Pasilanmäen kansanvalistajat näyttävät juhlapäivän kunniaksi kuitenkin päässeen oikein "natsijahtiin".

Maahanmuuton vastustajien uusi ryhmä on koonnut yhteen odineita, perussuomalaisia ja natseja – Suljetusta Facebook-ryhmästä löytyi kolme kansanedustajaa, julistavat nämä valtionmedian "totuudentorvet" juttunsa otsikossa 6.12.2018.

Edes kolmen toimittajan voimin ei tämä valistusseura kuitenkaan onnistu kertomaan, mitä se tarkoittaa "natsismilla", "rasismilla" ja "äärioikeistolaisuudella". Eikä edes yritä.

Äärivasemmisto on valtiovallan suojeluksessa

https://beta.oikeamedia.com/o1-91400

------------------

6.12.2018

SUOMESSA TERRORIUHKA: KAHTEEN LINJA-AUTOON ISKETTY. ILMASTONMUUTOS: Järjestö esitti järjettömän vaatimuksen.

MATUT ISKEVÄT LINJA-AUTOIHIN

Suomessa on menossa vakava terroriuhka, josta media ja poliisi vaikenee parhaansa mukaan.

http://markusjansson.blogspot.com/2018/12/matut-yrittavat-itsemurhaiskuja-linja.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MarkusJanssoninBlogi+%28Markus+Janssonin+blogi%29

Mitä nyt sanovat maahantunkeutujien paapojat pääministeri Juha Sipilä ja Petteri Orpo, joka sisämisterinä toimiessaan katseli tumput suorina näiden terroristien saapumista maahamme.

Ulkomaalaistaustaisten matkustajien epäillään hyökänneen linja-autossa kuljettajan kimppuun Uuraisilla ja Loimaalla – "Hän yritti ohjata autoa vastaantulevien kaistalle"

MTV Uutisten tietojen mukaan bussihyökkäysten tekijät ovat kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita.

https://yle.fi/uutiset/3-10541213

-----------------------------------------

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAPUHE HALLITUKSELLE (SIPILÄ ja ORPO)

http://anupalosaari.blogspot.com/2018/12/hallituksen-paskahousut-tassa-minun.html

-----------------------------------------

ILMASTONMUUTOS: JÄRJETÖN VAATIMUS

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/12/jarjesto-esitti-jarjettoman-vaatimuksen.html

”World Resources Institute -järjestö on Ylen uutisen mukaan vaatinut minua ja muita vauraissa maissa asuvia vähentämään rajusti lihansyöntiä. Perusteluna on se, ettei ruoka muussa tapauksessa riitä kaikille, koska maapallon väestö kasvaa nopeasti ja uusien peltojen raivaaminen vähentäisi metsiä ja kiihdyttäisi sitä kautta ilmastonmuutosta.

Toisin sanoen järjestö vaatii minua muuttamaan syömistottumuksiani, jotta kehitysmaalaisten ei tarvitsisi muuttaa lisääntymiskäyttäytymistään.

Iltalehden kyselyssä 57% vastaajista piti laajoja kansalaisvapauksia tärkeänä suomalaisen isänmaallisuuden ilmentymänä”.

-----------------------------------------

28.11.2018

RAPORTOINTIA UKRAINASTA

Ukrainalaiset journalistit, TV-toimittaja ja nykyisin Yhdysvalloissa asuva toimittaja. (VOA-haastattelu VIDEO)

https://twitter.com/VOANews/status/999744886701207559


https://twitter.com/mgongadze?lang=fi


https://twitter.com/Kateryna_Kruk

jutut. Media   KyivPosttwiitit

Ukraina (kuvia).

Myroslava GongadzeVOA's Myroslava Gongadze speaking with Ukrainian President Petro Poroshenko in Kyiv, Ukraine

KUVA.

https://asiakas.kotisivukone.com/files/tapion.ajatukset.net/kuvat/GONGADZE_POROSHENKO.jpg

Myroslava Petsa

Kataryna Kruk

-------------------------------------------------------

UKR 2015      http://www.tapionajatukset.com/162

UKR 2014      http://www.tapionajatukset.com/131

 

--------------------------------------------------------

TULEVAISUUDEN JA MENNEISYYDEN UUTISIA (Kiina, Venäjä ja Ukraina)

KIINA AVASI ”PANDORAN LIPPAAN”, UKR-SUKLAAKUNINGAS PETRO P. ENSI KEVÄÄN PRESSAN-VAALIKAMPANJANSA.

KIINA: PANDORAN LIPAS ON AUKI

Pandoran lipas on nyt auki: Maailman ensimmäiset geenimuokatut lapset syntyivät kokeessa, jota osa tutkijoista sanoo vastuuttomaksi ja hirviömäiseksi

https://www.hs.fi/tiede/art-2000005913635.html

Kiinasta kuultiin maanantaina uutinen, joka jää tieteen histo­riaan. Tutkija Jiankui He ilmoitti luoneensa maailman ensimmäiset geenimuokatut ihmislapset.

He kertoi uutistoimisto AP:lle muokanneensa kahden ihmisalkion geenejä. Tuloksena syntyi kaksi tervettä tyttöä, joista toinen on immuuni hi-virukselle.

Tuntemattomassa paikassa pari viikkoa sitten syntyneet kaksostytöt ”Lulu” ja ”Nana” ovat historian ensimmäiset ihmiset, joiden geenejä on peruuttamattomasti muunneltu alkiovaiheessa.

Keskiviikkona Jiankui He kertoi keskeyttäneensä kokeen. Lue lisää täältä.

Koe perustuu geenisaksiksi kutsuttuun crispr-cas9-menetelmään, joka on mullistanut geenitekniikan. Siinä soluun ruiskutetaan dna:ta leikkaava proteiini ja pätkä rna:ta, joka ohjaa leikkurin oikeaan paikkaan. Näin voidaan muuttaa yksittäisten geenien toimintaa hyvinkin tarkasti.

UKR-SUKLAAKUNINGAS PETRO P:

Venäjä siirtää lisää ohjuksia rajalle – Presidentti Porošenko: Ukrainaa ”uhkaa” täysi­mittainen maasota Venäjän kanssa

Venäjän turvallisuuspalvelu FSB julkaisi tiistaina videon pidätettyjen kuulusteluista. Filmillä esiintyi kolme pidätettyä, joista kahta väitettiin Ukrainan turvallisuuspalvelun SBU:n työntekijöiksi.

Ukrainan tiedustelupalvelu (SBU) julkaisi tiistaina tiedotteen, jonka mukaan laivaston aluksilla todella oli kaksi sen työntekijää.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005913593.html

Petro P on ensi vuoden pressavaaleissa kusessa Yulia Tymoshenkoa vastaan.

----------------------------------------------------------

Tutkija kertoo, miksi Venäjä kurittaa Ukrainaa

https://www.satakunnankansa.fi/a/201325184?c=1528874183846

Venäjä pyrkii vahvistamaan asemaansa suhteessa Ukrainaan, jotta se voisi sanella maiden väliset säännöt.

Näin arvioi Euroopan hybridiuhkakeskuksen tutkimusjohtaja Hanna Smith Venäjän sunnuntaisia toimia Mustanmeren ja Asovanmeren yhdistävällä Kertshinsalmella.

–Venäjä haluaa eteenpäin Ukrainan pitkittyneen tilanteen kanssa ja saada Ukrainan asemaan, jossa se tottelee Venäjää, Smith sanoo Lännen Medialle.

Smith arvioi, että Venäjän tärkein tavoite on painostaa Ukraina ennen pitkää kahdenväliseen neuvottelupöytään, jotta se saisi takeet strategisten intressiensä toteutumisesta.

Sotatoimien laajentamista Smith pitää epätodennäköisenä (katso yllä ”suklaakuningas”-oligarkin Petro P:n ”paniikki-lausunto”, kyseessä on pressavaalien ”terästäytyminen” Yulia Tymoshenkon tod. näk. Voiton Pelossa.

------------------------------------------------------

23.11.2018

GPS-HÄIRINTÄ: MARIA ZAKHAROVA JA TIMO SOINI

Yle areena 22.11.2018 klo 18.00 uutiset: VIDEO (11.36, Maria aloittaa 11.46, Timo Soini kommentoi heti sen jälkeen).

https://areena.yle.fi/1-4240079#autoplay=true

GPS_MARIA_1.PNG

GPS_MARIA_22.PNG

GPS_MARIA_3.PNG

Mielenkiintoista on, se että, kun ulkoministeri Soini sanoo asian olevan selvä, asia on täysin epäselvä (kun näyttöä ei esitetä).

Suomessa ei kyetä (tai haluta russofobian takia) ottaa esille muita vaihtoehtoja.

Motiiveja GPS-häirintään ovat esimerkiksi seuraavat:

-Se kuuluu sotaharjoituksen ohjelmaan (eli miten sen sattuessa on käytettävä muita navigointi-menetelmiä)

  • ”Länsi” saattaa häiritä Norjan ja Suomen Lapin joitakin alueita (jotta Suomi peloissaan hakisi Naton jäsenyyttä)

      • Ukrainan intresseihin saattaisi kuulua Suomen pelotteleminen (jotta Suomi lopettaisi hyvät kahdenväliset suhteet Venäjän kanssa ja olisi ”entistä enemmän UKR-mielinen”

-------------------------------------------------------------------

2.11.2018

TAAS ON SYYLLINEN LÖYDETTY

”Negatiivinen keskustelu on perussuomalaisten vika, sanoi tutkija A-studiossa (1.11.).perussuomalaiset ovat myös syyllisiä kansan kahtiajakoon,

Toimittaja kysyi perussuomalaisten nuorten puheenjohtajalta: ”Etkö nyt Samuli Voutila  ymmärrä, että Trump on paha mies?"

YLE AREENA A-studio 1.11.2018: https://areena.yle.fi/1-4233725

Demareiden meppi puolestaan pelotteli sodalla, mikä on osoitus siitä, että EU-federalistit ovat hätää kärsimässä. Sama meppi myös kertoi muunneltua totuutta. Hän väitti perussuomalaisten lähteneen hallituksesta omasta halustaan, vaikka todellisuudessa keskusta ja kokoomus potkaisivat perussuomalaiset ulos hallituksesta”

Katso blogissa oleva VIDEO.

ALA-ARVOINEN KOMMENTTI, PERUSSUOMALAISIA VIHAAVALTA, TUTKIJALTA

Perussuomalaisten vakiotaktiikkana häiriköinti” – Historiantutkija suututti Laura Huhtasaaren

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/263569-perussuomalaisten-vakiotaktiikkana-hairikointi-historiantutkija-suututti-laura

KOMMENTTINI

Kuinka tuollainen (ideologinen pelle), virallisesti ”historiantutkija” on voinut päästä akatemiatutkijaksi? Kun olin Helsingin yliopistossa töissä (tutkijana ja opettajana), ei tuollaisia, johonkin puolueeseen kohdistuvia törkeyksiä, juurikaan esiintynyt. No, toki taistolaiskommunisteilta eli stalinisteilta joitakin tuli (ihan kuulin niitä omilla korvillani). He olivat kuitenkin ihmisiä, joiden kanssa tulin HYVIN toimeen, ei sellaisia kuin nyt puheena oleva kiilusilmäinen historiantutkija.

ALA-ARVOINEN KOMMENTI esitettiin A-studiossa (LINKKI YLÄPUOLELLA). Mukana ollut perussuomalainen oli keskustelun aihetta parhaiten hallinnut osallistuja.

-----------------------------------

AUSTRALIA


AUS_MARTA_22.jpg

AUS_MARTA.jpg

Viafree.fi klo 21.45: Jalkapallo Viro-Suomi: https://www.viafree.fi/ohjelmat/urheilu/huuhkajat

https://fi-fi.facebook.com/viafreesuomi/

SUOMALAISET JA VENÄLÄISET AJATTELEVAT ERI TAVALLA

Venäjä kokee olevansa länsimaisen kulttuurin ja teknologian piirittämä, uhattu linnake.

https://www.hs.fi/teknologia/art-2000005857115.html

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005859702.html?share=d33248ab26bbe7e42737895df52c442f

SALISBURY, BELLINGCAT JA MARIA ZAKHAROVA

https://twitter.com/LauraHuu/status/1050104127060099072

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2018/10/09/full-report-skripal-poisoning-suspect-dr-alexander-mishkin-hero-russia/

Powerful Putdown: Maria Zakharova Buries Salisbury Accusations Once and For All

https://www.youtube.com/watch?v=XT5gVaU4Y0s

BRIEFING_MARIA_3.PNG

BRIEFING_MARIA_1.PNG

BRIEFING_MARIA_2.PNG

Beautiful Maria Zakharova is the hottest woman on the planet”.

https://www.youtube.com/watch?v=1oJE82nSTKw

BEAUTY_MARIA_Z.jpg

____________________________________________________

6.10.2018

NYKYINEN (AIVOPESU) OPETUS JA PIRKKALAN (MARXILAINEN) KOULUKOKEILU

SERIFFIT: Sannikka vs. Huhtasaari (VIDEO): https://areena.yle.fi/1-4493549

OPETTAJAT

https://blogit.kansalainen.fi/sannikka-vs-huhtasaari-seka-opettajien-puolueellisuus/

HISTORIAA

Nykyisestä aivopesusta tulee väkisin mieleen Pirkkalan koulukokeilu: Peruskouluopetuksesta piti tulla marxilaista

https://yle.fi/uutiset/3-8852894

https://www.youtube.com/watch?v=cWeViCGS6Wc

PIRKKALAN MARXILAINEN PERUSKOULUOPETUS

Kaikki porvaripuolueet, SDP sekä SKDL:n enemmistö tuomitsivat opetuskokeilun. Vain SKP:n taistolainen vähemmistö paheksui ”taantumuksellista hyökkäystä opetuksen vapautta vastaan”

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pirkkalan_moniste

Olin tuohon aikaan Helsingin yliopistossa töissä (opettaja ja tutkija) ja tutustuin useisiin taistolaisiin: kyllä se oli toimiva järjestelmä eikä pelkästään ”tärkeä” pilotti.

----------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------

5.10.2018

Sannikka & Ukkolan tuottaja kertoo nyt, miksi Laura Huhtasaari pääsee tänään (5.10.) ääneen (TV1 klo 20.00)

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/260756-sannikka-ukkolan-tuottaja-kertoo-nyt-miksi-laura-huhtasaari-paasee-tanaan-aaneen

AIVOPESU_3.jpg

AIVOPESUA SUOMEN KOULUISSA?

Brainwashed school children say the future is ‘the left’ and ‘the right’ means death

https://voiceofeurope.com/2018/10/brainwashed-school-children-say-the-future-is-the-left-and-the-right-means-death/

https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1046449736595714048

Huhtasaaren julkaisema "Suomeen vai kuoleen" -kuva kirvoitti keskustelun opettajien poliittisesta asenteellisuudesta

AIVOPESU_1.PNG

http://beta.oikeamedia.com/o1-84715

Rikosylikonstaapeli-kansanedustaja Mika Raatikainen: "Lapsia ja nuoria tulee ohjata itsenäiseen ajatteluun, ei ohjata heitä poliittisesti"

Laura Huhtasaaren twiitistä nousseesta kohusta tuli uutinen myös kansainvälisessä mediassa. Muun muassa BBC uutisoi siitä ja artikkeli nousi keskiviikon aikana yhdeksi verkkosivun luetuimmista.

KAUPUNGINVALTUUTETUN TUTKINTAPYYNTÖ

AIVOPESU_2.PNG

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/kaupunginvaltuutettu-jatti-poliisille-tutkintapyynnon-laura-huhtasaaresta-eiko-opettajataustainen-kansanedustaja-tieda-etta-opetussuunnitelmassa-rohkaistaan-lapsia-ja-nuoria-kriittiseen-ajatteluun-201/


LUE VIKASTA LINKISTÄ (Kansanuutiset) TÄMÄ: Said Ahmed sanoo julkisesti suomalaisia rasisteiksi ja natseiksi tai perussuomalaisiksi. Hän ei näin ollen ainakaan paranna suomalaisten suhtautumista pakolaisiin. Lisäksi perusuomalaisten ja natsien vertaaminen toisiinsa, on kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Helsingin kaupunginvaltuutettu Suldaan Said Ahmed on jättänyt poliisille tutkintapyynnön Laura Huhtasaaresta tämän Twitterissä jakaman koululaisten julisteen vuoksi.

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/kaupunginvaltuutettu-jatti-poliisille-tutkintapyynnon-laura-huhtasaaresta-eiko-opettajataustainen-kansanedustaja-tieda-etta-opetussuunnitelmassa-rohkaistaan-lapsia-ja-nuoria-kriittiseen-ajatteluun-201/

Suldaan Said Ahmed:

– Sanoin Facebookissa julkisesti, että huhtikuun kuntavaaleissa on ehdolla erittäin arvaamattomia ihmisiä, rasisteja, joiden kohdalla minua pelottaa, että he pääsevät valtaan. Tarkoituksena oli rohkaista kannattajiani käyttämään äänioikeuttaan, koska äänestämättä jättäminen voi olla ääni natseille tai perussuomalaisille, joilla on ehdokkaina rasisteja

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3687741-suldaan-said-ahmed-saa-kymmenia-vihaposteja-paivassa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SDP:n KANNATUKSEN YLLÄTYSNOUSU, VIHREÄT SYÖKSYKIERTEESSÄ

ARVIOT_KANNATUKSESTA.png

Ylen kysely: Demareiden suosiossa yllätyshyppäys, vihreiden kannattajapako vain kiihtyy

https://yle.fi/uutiset/3-10436852

ILMANSAASTEET SAISI VÄHENEMÄÄN YDINVOIMAN LISÄÄMISELLÄ

Viisi kysymystä ilmansaasteista: https://yle.fi/uutiset/3-10437460

ILMASTOPOLITIIKKA

Virheiden syöksy

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/262023-virheiden-syoksy

Kirjoittaja on japanilaisen ilmastofoorumi ICEFin johtoryhmän jäsen. Innovation for Cool Earth Forum kokoustaa ensi viikolla Tokiossa. 

”Ydinvoiman vahvuus on sen puhtaudessa ja vähäpäästöisyydessä tehokkuuteen yhdistettynä. Juuri tätä mittakaavaa ei ole käsitetty kun ydinvoimaa verrataan tuuli- tai aurinkovoiman rakennettuun kapasiteettiin kertomatta, että se varsinainen tuotettu vähäinen sähkömäärä näissä vaihteluille alttiissa energiamuodoissa muodostaa sen ongelman. Taannoin kuvasin tilannetta aurinkoenergian osalta blogissa Miksi uusiutuva energia ei vastaa odotuksiin. 

Tahattomasti koominen lausunto kuultiin, kun Ykkösaamussa vihreiden Aaltoa tuuraava varapuheenjohtaja Maria Ohisalo analysoi vihreiden huonoa galluptulosta: ”Tietysti se, että me pidämme ilmastonmuutosasiaa esillä. Eihän tämä ole Suomen politiikan keskeisintä kärkeä.”

Näinhän se tietysti on, mutta ei siitä syystä, mistä Ohisalo luulee sen johtuvan. Hän olettaa että vihreät ovat olleet kaikki nämä vuodet oikeassa ja muut eivät vain tahdo herätä. Minä sanoisin, että se on toisinpäin. Vihreät ovat kyllä oikeassa nostaessaan ongelman esiin, mutta heidän reseptinsä vain pahentaa sitä. Siitä että on tunnistanut ongelman, ei loogisesti seuraa, että olisi tunnistanut ratkaisun. Jos jatkamme vihreiden politiikalla, maailma ei kestä. On korkea aika lopettaa ydinvoiman vastustaminen. On korkea aika lopettaa sellainen ilmastopolitiikka, joka ei ota kokonaisuutta huomioon. Päästöjen siirtäminen paikasta toiseen ei ole päästöjen leikkaamista. Maailman puhtaimman tuotannon jatkuva ahdistaminen on huonoa politiikkaa, ja sitä Euroopassa on tehty liian kauan”.

JENNA RUOHOLAN VALITUS

Miss Suomi Alina Voronkova tyrmää missifinalisteihin kohdistuvan kritiikin: "Meillähän oli arvovaltainen tuomaristo"

ALINA_6.PNG

https://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/enbuskeveitolasalminen/uutiset/artikkeli/miss-suomi-alina-voronkova-tyrmaa-missifinalisteihin-kohdistuvan-kritiikin-meillahan-oli-arvovaltainen-tuomaristo/7101736#gs.OUXPAg0

Miss Suomi-finalistin Jenna Ruoholan tilitys häviöstään jatkuu – koki ansainneensa voiton: ”Olen syönyt puoli vuotta salaattia”

JENNA_RUOHOLA.PNG

Miss Suomi-kilpailussa ilman sijoitusta jäänyt Jenna Ruohola avaa Instagramissa pettymyksensä taustoja. Hän oli finaalikolmikon valintaan avoimen tyytymätön.

Kilpailun voitti Alina Voronkova, ja perintöprinsessoiksi kruunattiin Eevi Ihalainen ja Jenny Lappalainen. Yleisön suosikki oli Milla-Mari Waismaa.

https://www.is.fi/viihde/art-2000005851626.html

----------------------------------------------------------------------------

2.10.2018

TAMPEREEN ”LAATUKOULUN” PROPAGANDA-KASVATUSTA. LAAJAMITTAISEN POLIITTISEN AIVOPESUN ON LOPUTTAVA

http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261865-laajamittainen-poliittisen-aivopesun-on-loputtava

Tiistai 2. lokakuuta 2018

Laura Huhtasaari nosti esille mätäpaiseen, joka on selvitettävä ja korjattava

”Laura Huhtasaari (ps) nosti esille tamperelaiskoulussa oppilastyönä tehdyn julisteen, jossa hänet ja Jussi Halla-aho (ps) leimattiin tappajiksi, esimerkkinä opetukseen liitetystä poliittisesta propagandasta. Koulun rehtori puolestaan kiersi näppärästi pääasian ja siirsi keskustelun tekijänoikeuksiin.

Tässä pyörityksessä on vaarana, että Huhtasaaren pääasia hukkuu huomion keskittyessä esillä olleeseen kuvaan. Sitä paljon painavampi oli hänen sanomansa, jonka mukaan "useat opiskelijat ovat ottaneet minuun yhteyttä ja kertoneet, kuinka koulujen opettajat lietsovat ja kannustavat vihaan demokraattisesti valittuja puolueita ja poliitikkoja kohtaan".

Laura Huhtasaari on nostanut esille todellisen yhteiskunnan mätäpaiseen, jonka olemus olisi selvitettävä ja - jos ja kun hänen epäilynsä osoittautuu oikeaksi - myös puhkaistava”.

Lasten kasvatus on yhteiskuntamme tulevaisuuden kannalta yksi tärkeimmistä asioista - eikä sen saa antaa korruptoitua minkään väristen poliittisten intohimojen alttarilla.

KOMMENTTI

”Paatuneena naisten ystävänä joudun kuitenkin toteamaan, että toimittajina ja peruskoulunopettajina toimivat 30-40-vuotiaat naiset ovat yhteiskunnallisessa ajattelussaan yksisilmäisiä punavihreitä "suvakkeja" (tosiasiassa äärisuvaitsemattomia). Myös Sammon koulussa Tampereella”.

---------------------------------

1.10..2018

”LAATULEHTI” HESARIN SENSUURI

https://riikkapurra.net/2018/09/29/hesarista-ja-turvapaikkapolitiikasta/

Puolustus­ministeri Jussi Niinistö mielipide­sivulla: Milloin isän­maallisuudesta on tullut pahe?

TUNTEMATON RINTAMA

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005846341.html

Tuntematon rintama – Hankoniemen bunkkerit saattoivat pelastaa Helsingin

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005846550.html

KATSO KUVAT YO LINKISTÄ

Entistetty Irma-bunkkeri ulkoa. Vasemmassa aukossa on konekivääri ja oikeassa panssarintorjuntatykki. Katolla on panssarikupu tähystystä varten. (KUVA: Sami Kero / HS)

Vihtori-bunkkeri ja sitä ympäröivät juoksuhaudat on louhittu kallioon. Taustalla häämöttää panssarivaunuesterivi. Kalliolla seisovat Guy Gröning (vas.) ja Ilkka Linnakko, jotka ovat olleet mukana Hangon rintamamuseon uudistamisessa. (KUVA: Sami Kero / HS)

Viisi kilometriä pitkä panssarivaunueste kulkee Hankoniemen halki. (KUVA: Sami Kero / HS)

Irma-bunkkeri oli miehitetty heinäkuussa 1941. (KUVA: SA-kuva)

-----------------------------------------------------------------------------------

PUOLUSTUSMINISTERI JUSSI NIINISTÖ vs. ”kaiken maailman tyypit”

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/260254-jussi-niinisto-puolustaa-asevelvollisuutta-suorin-sanoin-kauniista-globaaleista

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005843764.html

|Turun saariston rikostutkintaPitkään Venäjää seurannut Institute of International Affairs Praguen tutkija ja New Yorkin yliopiston entinen professori Mark Galeotti arvioi, että venäläisillä on käynnissä Turun saaristossa ”monitoimioperaatio”, jonka tavoitteet ovat sekä taloudellisia että sotilaallisia.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/260256-venaja-tutkija-ylelle-saaristossanne-nayttaa-olevan-paikka-jonne-venaja-voisi

Presidentti Niinistö: Maailma on kääntynyt vaaralliseen suuntaan – ”Kasakka vie kaiken, mikä lähtee irti”

Sauli Niinistö varoitti amerikkalaisia siitä, että jos Yhdysvallat vetäytyy kuoreensa, muut maat yrittävät täyttää sen jättämän tilan.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005844062.html

ALINA VORONKOVA, MISS SUOMI 2018

ALINA_8_2.PNG

ALINA_5.PNG

ALINA_6.PNG

ALINA TV-OHJELMASSA ”PUOLI SEITSEMÄN”    https://areena.yle.fi/1-4415977?autoplay=true

ALINA_SUSANNA.PNG

ALINA_1.PNG

Kuvassa oikealla ensimmäinen perintöprinsessa Eevi Ihalainen, toinen vasemmalla Jenny Lappalainen. (missien kuvat IS, MissSuomi insta ja tw, Viafree)

ALINA_EEVI.PNG

ALINA_2.jpg

EEVI_1.jpg

https://www.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/miss-suomi-alina-voronkova-kommentoi-kohtaamaansa-arvostelua-edelleen-ihmisilla-on-pokkaa-tulla-pilkkaamaan-toisia/7095376#gs.8wfLeZI

Miss Suomi Alina Voronkova joutui heti silmittömän somevihan kohteeksi – vaikka hän edustaa suomalaisuutta parhaimmillaan

https://www.is.fi/viihde/art-2000005847093.html

EEVI_2.PNG

EEVI IHALAINEN, ENSIMMÄINEN PERINTÖPRINSESSA

--------------------------------------

SKRIPAL, KIROTTUJEN TIE

Venäläinen nainen on kertonut yleisradioyhtiö BBC:lle tunnistavansa Salisburyn myrkytyksistä epäillyn venäläismiehen Venäjän sotilastiedustelupalvelun agentiksi.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005847045.html

AIRISTON HELMET

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005846000.html

TÄLLÄ SIVULLA MYÖS

KIRJAILIJA AIRISTON OPERAATION ENNUSTAJANA. SKRIPAL, KIROTTUJEN TIE, MARIAN OHJUKSET (KALINKA-TANSSI, VIDEO). ILMASTOPELOTTELU JA ILMASTOAHDISTUS (Siinä on semmoinen pari, oli kylmä tai vaikkapa vari). PUNAVIHREÄT PIERUT ILMASTON UHKANA. ”Olemme valmiita lyömään jokaista natsia

27.9.2018

AIRISTON HELMET

Laurahuu twitter

Suojelupoliisi mukaan Airiston suuroperaation tutkintaan – selvittää kytköstä valtion turvallisuuteen

Turun saariston rikostutkinta

Suojelupoliisi osallistuu Turun saariston viikonlopun operaation kotietsintämateriaalin tarkasteluun, poliisi tiedotti hetki sitten.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/259958-juuri-nyt-suojelupoliisi-mukaan-airiston-suuroperaation-tutkintaan

Supon päällikkö varoitti eduskuntaa maakaupoista jo 2016: ”Vieras valtio voisi hyödyntää tunnuksettomien joukkojen majoittamisessa”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005843225.html

Medvedev nauroi Airiston Helmi -kysymykselle

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005842932.html

Medvedev nauroi ääneen Airiston Helmi -kysymykselle: ”Voitte tutkia, mitä haluatte”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/b992e75b-7760-48d5-8fab-67f68c02df25_pi.shtml

-----------------------------------------------------------------

26.9.2018

KIRJAILIJA ENNUSTAJANA, TOIMITTAJA TULKITSIJANA

LAURAHUU__HS_TW.jpg

Kun kirjailijasta tehtiin ennustaja: Ilkka Remes kirjoitti Turun saariston ratsiasta jo vuosia sitten, ja se tuskin oli vahinko

Jossittelu on osa normaalia tiedustelua, ja siksi ei ole ihme, että venäläisten strategisista maakaupoista on huhuttu niin valtavasti.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005841053.html

Spekulointi, huhut ja jossittelu ovat normaaleja tiedustelun osia. Tiedustelussa niitä kutsutaan tiedonkeruuksi ja tiedusteluanalyysiksi. Jotkin osat ovat muita paremmin vahvistettavissa ja niiden toteutuminen on todennäköisempää.

Siksi ei ole yllättävää, että Airiston Helmeen etsintää ja venäläisten maakauppoja on kommentoinut nimettömiä Puolustusvoimien edustajia kenraalikunnasta asti.

LAURAHUU_TW.jpg

https://twitter.com/LauraHuu/status/1044815933259345920

--------------

7.9.2018

SALISBURY: SKRIPAL KIROTTUJEN TIE

Britannian poliisi jäljitti kaksois­agentin myrkyttämisestä epäiltyjen venäläisten liikkeet – Kartta ja kuvat näyttävät, miten operaation epäillään edenneen

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005816724.html

VENÄJÄ KIISTÄÄ

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005816251.html

Venäjä on kiistänyt epäilyt alusta asti. Se suhtautuu virallisesti tapaukseen konsuliasiana, kansalaisensa Julija Skripalin myrkytyksenä ulkomailla.

Venäjän ensimmäiset reaktiot Britannian syyttäjien ilmoituksen jälkeen pysyivät samalla linjalla. Ulkoministeriön viestintäjohtaja Marija Zaharova sanoi, että Britannian olisi syytä ”lopettaa julkiset syytökset ja tiedon manipulointi” ja aloittaa asian tutkinnassa viranomaisyhteistyö Venäjän kanssa, uutistoimisto Tass kertoi.

Maria Zakharova said the British government is living in an "information vacuum" during a weekly media briefing this morning

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-russian-ministry-foreign-affairs-13206153

MARIA_Z_SKRIPAL.jpg

MARIAN OHJUKSET (KALINKA-TANSSI)

(JA TOINEN) https://www.youtube.com/watch?v=1oJE82nSTKw

Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zakharova sanoi pian nimien ja kuvien julkaisun jälkeen, että "ne eivät merkitse meille mitään".

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809052201182353_ul.shtml

Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova says the names of the men and their photos "say nothing to us." Zakharova called on Britain to cooperate with Russian law enforcement agencies on the investigation. She has criticized London for turning down Moscow's request to see the case files.

https://www.kxan.com/ap-top-news/the-latest-police-say-novichok-was-in-fake-perfume-bottle/1419441626

FREELANCE-AGENTIT (jäävät helposti kiinni, ammattilaiset ei)

https://www.satakunnankansa.fi/maailma/putin-allekirjoitti-agentteja-suojelevan-maarayksen-juuri-ennen-kuin-britannia-syytti-venalaisagentteja-hermomyrkkyiskusta-epaillyilla-oli-paluulippu-kahdelle-lennolle-201183905/

Putin allekirjoitti agentteja suojelevan määräyksen juuri ennen kuin Britannia syytti venäläisagentteja hermomyrkkyiskusta – epäillyillä oli paluulippu kahdelle lennolle

Presidentin asetuksen mukaan freelance-agenttejakin koskevat tiedot ovat nyt valtionsalaisuuksia.

Putinin maanantaina allekirjoittaman asetuksen mukaan freelance-agentteja koskevat tiedot ovat nyt valtionsalaisuuksia. Aiemmin valtionsalaisuuksia olivat ainoastaan Venäjän valtion pysyvään henkilöstöön kuuluvien vakoojien tiedot.

Asiasta kertoi Venäjän valtiollinen uutistoimisto RIA Novosti.

KESKUSTELUA AIHEESTA ”SKRIPAL - KIROTTUJEN TIE” ja Pettureiden ”hoitaminen”

http://aripesonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260568-kansanedustaja-packalen-joko-nyt-uskot-venajan-syyllisyyteen-hermomyrkkyiskussa

http://leomirala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260593-petturien-kohtalo

-----------------------------------------------------------------------------------

5.9.2018

ILMASTOPELOTTELU JA ILMASTOAHDISTUS (Siinä on semmoinen pari, olipa kylmä tai vaikkapa vari)

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005814326.html

Panu Pihkala. Kirjoittaja on tutkijatohtori, joka tekee monitieteellistä tutkimusta ympäristöahdistuksesta Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa.

ILMASTOUSKOVAINEN TUTKIJA JA KIRJAILIJA LIETSOO ILMASTOAHDISTUSTA:

”Äärisäät ovat tuoneet Pohjoismaat kriittiseen tilanteeseen”.

Mistä näitä asiasta tuon taivaallisen tietämättömiä ilmastohörhöjä oikein sikiää? Ilmeisesti neitseellisen synnytyksen kautta!

Helvetti! Uskovaisilla ei tietääkseni ole monitieteellisyydestä hajuakaan.

TÄSSÄ HIUKAN TIETEELLISTÄ TIETOA ILMASTOUSKONNON UHRILLE

AURINKOSYKLIT JA ILMASTON VAIHTELUT

https://www.facebook.com/groups/ilmastofoorumi/permalink/10155885062732725/

http://arojouni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260426-auringon-11-vuotinen-sykli-sittenkin-viimeaikaisten-lampenemisten-takana

”Antropogeeninen lämpenemisteoria sai vauhtia kun auringon säteilyn ei katsottu voivan selittää tätä viime aikaista globaalia lämpenemistä, joka alkoi 1970-luvulla ja jota kesti 2000-luvun vaihteeseen. Sen jälkeen lämpenemistä ei ole havaittu. Lämpenemättömyys on osaltaan murentanut uskoa ihmisperäiseksi uskotun lämpenemisen uskoa”.

PANU PIHKALA LEIKKII TIEDEMIESTÄ (huonolla menestyksellä)

https://fi.wikipedia.org/wiki/Panu_Pihkala

Panu Petteri Pihkala (s. 16. maaliskuuta 1979) on suomalainen ympäristötutkija ja kirjailija, joka tunnetaan etenkin ympäristöahdistuksen tutkijana. Pihkalan teos Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo (Kirjapaja, lokakuu 2017) oli ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksen ilmiöstä. Pihkala on koulutukseltaan teologian tohtori ja hän on aiemmin toiminut monissa tehtävissä Suomen evankelisluterilaisen kirkon piirissä. Vuodesta 2010 alkaen Pihkala on toiminut erilaisissa tutkimustehtävissä Helsingin yliopistossa.

RONJA_SALMI_3.PNG

VIDEO (Mitä mietit Ronja Salmi):

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/04/09/tunnetko-ymparistoahdistusta-tutkija-panu-pihkalan-mukaan-se-on-hyva-asia

KOULUTUSTA JA VIDEO MUSTAN HIILEN VAIKUTUKSESTA ILMASTOON

Vuonna 2018 ilmastonmuutoskoulutus järjestetään poikkeuksellisesti vasta 27. ja 28. syyskuuta eli hiukan ennen IPCC:n 1,5 astetta -raportin ilmestymistä. Ilmoittaudu kurssille täällä: https://www.lyyti.fi/reg/ilmastonmuutos18. Ilmoittautuminen päättyy 19.9.2018.

Koulutuksen hinta on 100 e / päivä. Hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin sekä lounaat ja kahvit. Kurssille otetaan päivää kohden enintään 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10/päivä, kurssia ei järjestetä.

Vuonna 2018 ilmastonmuutoskoulutus järjestetään poikkeuksellisesti vasta 27. ja 28. syyskuuta eli hiukan ennen IPCC:n 1,5 astetta -raportin ilmestymistä. Ilmoittaudu kurssille täällä: https://www.lyyti.fi/reg/ilmastonmuutos18. Ilmoittautuminen päättyy 19.9.2018.

Koulutuksen hinta on 100 e / päivä. Hinta sisältää sähköisen kurssimateriaalin sekä lounaat ja kahvit. Kurssille otetaan päivää kohden enintään 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10/päivä, kurssia ei järjestetä.

Ensimmäinen koulutuspäivä: ilmastonmuutoksen luonnontieteellinen perusta

Kaksipäiväisessä koulutuksessa paneudutaan ensin ilmastonmuutoksen luonnontieteelliseen taustaan sekä ilmastoa muuttaviin tekijöihin. Ensimmäisenä päivänä tarjotaan tietoa myös hiilinieluista, MUSTASTA HIILESTÄ ja arktisesta alueesta. Lisäksi esitellään Ilmasto-opas.fi-verkkopalvelu toimittajan työkaluna.

TÄSSÄ (ILMAISEKSI!) saatte tietoa MUSTASTA HIILESTÄ (Helsingin yliopiston tutkimus, ympäristömuutoksen professori Atte Korholan tutkimusryhmästä):

MUSTAN HIILEN VAIKUTUS ILMASTOON ARKTISELLA ALUEELLA

Helsingin yliopistossa tehty tutkimus mustan hiilen vaikutuksesta arktisella alueella.

Täältä löytyy myös VIDEO tutkijan esitellessä tuloksiaan:

https://www.youtube.com/watch?v=wQGw2do5vSY

https://www.tapionajatukset.com/31425

ILMASTOAHDISTUKSEN SYYT: PELOTTELU-PROPAGANDA: Hesari, Yleisradio, Satakunnan Kansa ym. perinteiset mediat, MTV (maikkarin pellet), FMI (ilmatieteen laitos), WMO (maailman meteorologinen org,), kajahtaneet (siis asiasta mitään ymmärtämättömät) poliitikot, virkamiehet, vihervasemmistolaiset ilmastohörhöt.........jne

Mikä on syynä ilmastoahdistukseen?

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260446-mika-on-syyna-ilmastoahdistukseen

”Kylmä tosiasia on, että mitkään tilastot eivät todista maailmanlaajuista sään ääri-ilmiöiden yleistymistä”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24.8.2018

JOHDANTO: PUNAVIHREÄT PIERUT ILMASTON UHKANA

Ennen kuin lähdemme tarkastelemaan punavihreän porukan (liian hienosti sanottuna vihervasemmistolaisten) tihutöitä, huomattakoon, että nämä itseään ylimielisesti ”hyviksinä” pitävät kasvissyöjät tuhoavat plaaneetta Maan piereskelyllään eli vaarallisen kasvihuonekaasu metaanin päästöillään.

Pilaako kasvissyöjien suolistokaasut ilmaston?

https://roskasaitti.wordpress.com/2018/08/24/pilaako-kasvissyojien-suolistokaasut-ilmaston/

”Suolistokaasut pääsevät tänään täällä valloilleen, vaikka mätäkuu juuri päättyikin. Nythän puuhataan armeijallekin kasvisruokapäiviä, jolloin suolistokaasujen tuotanto lisääntyy. Mutta onko tämä uhka ilmastolle”?

----------------------------

VIHERVASEMMISTOLAISET http://beta.oikeamedia.com/o1-80100

http://elepomaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259892-aarioikeistolainen-vihervasemmistolainen

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/08/vihervasemmisto.html

https://fi.wikipedia.org/wiki/Satu_Hassi

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005800405.html

Tuon kartan ehkä merkittävin huomio on se, että vihreät, demarit ja vassarit muodostavat kaikki yhdessä nipussa vihervasemmiston eli punavihreän blokin, jonka sisällä ei juuriaan ole aatteellisia eroja.

ARVOPOHJA_VIHERPUNA.jfif

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/05/vuoden-1918-tapahtumat-uusiksi.html

Pariisin ja Helsingin tapahtumien valossa täytyy toivoa, että suomalainen äärimmäinen vasemmisto pysyisi pienenä, eikä koskaan kasvaisi samoihin mittoihin kuin Ranskassa. Siinä ehkä auttaa se, että eduskunnassamme on kolme pakostakin julkisivujaan varjelemaan joutuvaa vasemmistopuoluetta - SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät - joiden kautta yhteiskunnalliselle vastarinnalle on kolme suhteellisen salonkikelpoista kanavaa. Näin siitä huolimatta, että niistä ainakin kaksi on ilmoittanut hyväksyvänsä väkivaltaiset mielenosoitukset.

KERTAUS ON OPINTOJEN ÄITI:  MARRASKUU 2017

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2017/11/pitaisiko-vakivaltainen-vasemmisto.html

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps) joutui toissayönä uhkaavan häirinnän kohteeksi Turussa. Kulkiessaan kadulla hänen ympärilleen ilmaantui naamioitunut joukkio, joka nimitteli puheenjohtajaa "vitun fasistiksi" ja myönsi kysyttäessä haastaneensa riitaa. Naamioituneita harmitti erityisesti maahanmuuttokriittisenä tunnetun puheenjohtajan negatiivinen suhtautuminen islamiin.

ILMAILURIKOS JA HAITANTEKO VIRKAMIEHELLE?

AINO_PENNANEN.jpg

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/poliisi-tutkii-vihreiden-aino-pennasen-toimia-ilmailurikkomuksena-ja-haitantekona-virkamiehelle-201156745/

AALLON SEKOILUT

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/vihreat-haluaa-suomeenkin-lentoveron-oljylammitys-voidaan-kieltaa-uusissa-rakennuksissa-heti-201157416/

”Onneksi vihreät eivät päätä, eivätkä tule koskaan päättämäänkään näistä asioista”.

LIA  https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/li-andersson-kommentoi-seiskan-vaitteita-ryyppaamisesta-ja-moykkaamisesta-terassilla-en-ole-ollut-rajussa-kannissa-201156774/

Li Andersson käyttää itsekin ”äärioikeistolaiseksi” määrittelemäänsä vihervasemmisto-sanaa

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808222201152824/?utm_source=leiki&utm_medium=satakansa&utm_campaign=kontekstuaalinen&_ga=2.230234783.221766594.1535108059-1428957414.1535108059

AND_LI_LIA_2.jpg

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson Porin Suomi-areenalla tänä kesänä. KUVA: JENNI GÄSTGIVAR/IL.

Olemme valmiita lyömään jokaista natsia” - Kuva Itä-Suomen Vasemmistonuorten metsäretkeltä leviää somessa - Li Andersson hämmästyi: ”Tällaiseen jengi sit menee lankaan”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808202201147627/?utm_source=leiki&utm_medium=satakansa&utm_campaign=kontekstuaalinen&_ga=2.196230703.221766594.1535108059-1428957414.1535108059

---------------------------------------------------------------------------------------