Share |

ILMASTOSKEPTIKOT

_____________________

13.3.2019

ILMASTONMUUTOS ON TOTTA, ”ILMASTON JATKUVA LÄMPENEMINEN” HUIJAUSTA. LÄMPÖTILOJEN MITTAUKSET OSOITTAVAT, ETTÄ 2000-LUVULLA GLOBAALIT LÄMPÖTILAT EIVÄT OLE JUURIKAAN NOUSSEEET (KUTEN 1900-LUVULLA). MEDIA EI HALUA KORJATA VIRHEITÄÄN ELI JULKAISEMIAAN ”ILMASTON JATKUVASTI KIIHTYVÄÄ” LÄMPENEMISEN VALHEITAAN

Ilmastonmuutos (1900-luvulla) on totta, ilmaston ”jatkuvasti kiihtyvä” lämpeneminen (2000-luvulla) on YK:n ilmastopaneelin (IPCC) hätähuuto, kun mittaukset osoittavat lämpönousupaussia (englanniksi pause, jonka jo useat ilmastotutkijat myöntävät). Median rooli on näköjään, lähes poikkeuksetta, lobbausjärjestö IPCC:n tukeminen eli valheiden verkon kutominen.

Koska 2000-luvulla globaalit lämpötilat eivät juurikaan ole enää nousseet (kuten 1900-luvulla), alarmisteilla on hysteerinomainen kiire korostaa ”tutkimuksiaan” ja antaa tietokonepeliensä yhä kauhistuttaviampia skenaarioita maineensa (JA RAHOITUKSENSA!) säilyttämiseksi! Seuraavassa IPCC-raportissa ”ihmiskunnan aika” pelastaa maailma ”tuhoutumiselta” varmaankin kutistuu noin viiteen vuoteen nykyisen kymmenen vuoden ”armonajan” julistuksesta.

https://www.tapionajatukset.com/36782

Ilmastohysteria on uhka järjenkäytölle https://www.tapionajatukset.com/148

https://www.verkkouutiset.fi/ilmastohysteria-on-uhka-jarjenkaytolle/?fbclid=IwAR1_DECyMOgOpen3xvA5qiLHndUJD8-6WhX0KAy0PrTWhawuQeL2hnaB6KQ

Toimittaja Matti Virtanen on huolissaan lauma-ajattelusta, jolla maailmaa väitetään pelastettavan.

Sensaatiot, kauhuskenaariot ja muiden syyttely myyvät hyvin. Ilmastonmuutos on maailmaa syleilevä ilmiö, joka saa uskonomaisia muotoja. Liki kaikki epämieluisa voidaan liittää ”ilmaston lämpenemiseen” ja sitä kautta määritellä kullekin sopivat tulevaisuutemme viholliset.

Vaikka Matti Virtasen yli 400-sivuinen tietokirja käsittelee haudanvakavaa aihetta, ei lukija välillä voi olla hymyilemättä. Niin maailmanlopun ennustajien logiikka voi heittää häränpyllyä. Pahinta asiassa on, että voimakkaasti uhkakuviin sitoutunut media ei halua korjata julkaisemiaan virheitä, saati vähentää aiheen ympärillä harrastettavaa raflaavaa kauhun lietsontaa.

Ei ole olemassa yhtäkään KOKEELLISTA tutkimusta ihmisen syyllisyydestä tai elämälle välttämättömän hiilidioksidin ”hurjasta lämpövaikutuksesta” tai ”saasteisuudestta”:

Ei ole yhtään vertaisarvioitua tutkimusta, joka todistaisi ihmisestä johtuvan hiilidioksidin syypääksi ilmastonmuutokseen, tästä on vain olemassa hypoteesi, jota ei ole pystytty todistamaan todeksi. Hiilidioksidin ilmastoherkkyys on korkeintaan 1 aste (pitoisuuden tuplauksen aiheuttama lämpönousu, ja palauteilmiöt (vesihöyryn lisääntyminen ja siitä aiheutuva pilvisyys ovat itse asiassta negatiivisia!).

IPCC:N JA MEDIAN KUTOMA VALHEIDEN VERKKO

YK:n ilmastopaneelin (IPCC) ”maailmanlopun” skenaariot muistuttavat mutta myös eroavat esimerkiksi Maya-intiaanien maailmanlopun ennustuksesta (se juna kuitenkin meni jo). Maya-intiaaneilla oli sentään painovoimaan perustuva tieteellinen peruste. Gravitaatiovoima olisi tavallista suurempi kun useat taivaaankappaleet ja massiivinen musta-aukko olivat tähtikalenterin mukaan samalla akselilla planeetta Maahan nähden. Mukana oli myös hopi-intiaanien ja hindujen samankaltaiset ennusteet, sekä erään hieman sekopäsen matemaatikon laskelmat.

IPCC:n ”todisteet” ovat (maya-intiaanien ennusteita) paljon hatarammella pohjalla. Ne on laadittu play-station tyyppisilla tietokonepeleillä! Tietokoneen koodauksella on tehty erilaisilla kasvihuonekaasujen pitoisuuksilla pelottavia tulevaisuuden ”maailmanloppuja” eli miten ne nostaisivat tulevaisuudessa maapallon lämpötiloja dystopian toteutumiseksi. Kyseessä ovat siis pelkästään alarmistien laatimat skenaariot. Eivät siis ennusteet, saati sitten mihinkään fysikaaliskemialliseen kokeelliseen tutkimukseen perustuvat reaalimaailman tieteelliset tulokset!

Koska 2000-luvulla globaalit lämpötilat eivät juurikaan ole enää nousseet (kuten 1900-luvulla), alarmisteilla on hysteerinomainen kiire korostaa ”tutkimuksiaan” ja antaa tietokonepeliensä yhä kauhistuttaviampi skenaarioita maineensa säilyttämiseksi! Seuraavassa raportissa ”ihmiskunnan aika” varmaankin kutistuu noin viiteen vuoteen nykyisen kymmenen vuoden ”armonajasta”.

Esimerkki MEDIAN propagandasta sen korjaussarjasta

MAIKKARIN VALHEET

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkijat-havaitsivat-huolestuttavan-ilmion-vesisateet-sulattavat-gronlantia-nyt-talvisinkin-pahimmissa-kauhukuvissa-meren-pinta-nousee-jopa-7-metria/7318270#gs.0xu0m9

FYSIKAALISET TOSIASIAT

http://aveollila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271314-vesisateet-sulattavat-gronlantia-mittaukset-osoittavat-painvastaista

 ”MTV3 on nettisivuillaan julkistanut uutisen, jonka mukaan tutkijat ovat havainneet vesisateita Grönlannissa yhä useammin jopa talven aikana. Tämän vuoksi Grönlannin jäämassa sulaa kiihtyvästi. Ja tietysti syynä on ilmastonlämpeneminen. Ja sitten maalaillaan uhkakuvia seuraavaan tapaan: ” Tutkimustulos on merkittävä, sillä Grönlannin mannerjäätikön sulaessa kokonaisuudessaan merenpinnan korkeus nousisi jopa seitsemän metriä. Tämä uhkaisi miljoonia rannikkoalueilla asuvia ihmisiä ympäri maailman.” Ilmastonmuutoksen uutisointiin kuuluu pelottelu ja syyllistäminen, joilla ihmisiä hallitaan”.

-------------------------------------------------------------

10.3.2019

ILMASTON LÄMPÖTILOJEN VAIHTELUT: KONSENSUS vs. SKEPTIKOT

Matti Virtasen uusi kirja Ilmastopaniikkki – hoito-ohje

https://ilmasto.wordpress.com/2019/03/09/matti-virtasen-uusi-kirja-ilmastopaniikkki-hoito-ohje/

Olemme vihdoin saaneet erinomaisen ja kuitenkin kriittisesti ilmastonmuutokseen suhtautuvan Matti Virtasen 400 sivuisen kirjan, joka julkistettiin 5.3.2019. Tilaisuuden avasi Docendo kustantamon edustaja todeten uuden kirjan olevan eräänlainen tienavaaja, jollaista Suomessa on jo pitkään odotettu. Kaikkihan me tiedämme, että maapallon ilmasto on aina ollut muutoksen kourissa. Tosin, maapallomme alkuaikojen jälkeen, valtamerien synnyttyä, vaihtelu on tapahtunut verrattain ahtaissa rajoissa, jossa elämä on eri muodoissa kukoistanut ja välillä muuttunut. Silti olosuhteet ovat olleet lämpötilan ja kosteuden suhteen otolliset.

Kirjassaan Matti tekee selkeän eron ilmaston muutoksen ja ilmastonmuutos sanojen välillä. Yhteen kirjoitettuna ymmärretään tämän hetken polttavinta keskusteluaihetta eli ihmisen aiheuttamaksi esitettyä muutosta maapallon ilmastossa. Mikä pahinta, aiheen mediapyörittely on synnyttänyt ihmisissä pelkoa ja ahdistusta.

Matti Virtanen on kirjassaan pyrkinyt lieventämään tätä ahdistusta kertomalla lukuisten haastattelujen ja faktahakujen avulla, missä ilmastotutkimus menee sekä virallisessa tiedotuksessa että taustatutkimuksissa. Monet Matin tapaamista tutkijoista ovat selkeästi eri mieltä virallisen ilmastonmuutoksesta kertovan propagandan suhteen. Hän on tehokkaasti haastatellut maailman johtavimpia ilmastotutkijoita, jotka kuitenkin pysyttelevät erossa hallitusten välisen ilmastopaneelin (IPCC) raporttien esittämistä tulevaisuuden skenaarioista. Väitetään, että tuo sana “skenaario” viittaa projektioihin (?), eli ajatusmalleihin (oletuksiin), mutta media tulkitsee tehtyjä supertietokoneajojen tuloksia kuitenkin eräänlaisina ennusteina.

Toivon, että mahdollisimman moni ahdistunut helpottuu luettuaan Matin kirjan ja luottaa valoisampaan tulevaisuuteen. Hiilidioksidi ei nimittäin ole se “mörkö”, jollaiseksi IPCC sen piirtää, vaan se on kaiken tuntemamme elämän perusta ja kasvien ehdoton ravinne.

KONSENSUSTUTKIJAT JA ILMASTOSKEPTIKOT

The Top 15 Climate-Change Scientists: Consensus & Skeptics

https://thebestschools.org/features/top-climate-change-scientists/

ILMASTOSKEPTIKON KÄSIKIRJA

Joanne Nova: http://joannenova.com.au/2009/08/ilmastoskeptikon-kasikirja-hello-finland/

http://joannenova.com.au/global-warming-2/

http://www.ilmastofoorumi.fi/tiedostot/ilmastoskeptikon-kasikirja.pdf

ILMASTONMUUTOS 2019: https://www.tapionajatukset.com/36782

KESKUSTELUA ILMASTOSTA

http://lumedemokratia.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271211-ilmastonmuutos-on-petkutusta-ja-huijausta-ex-greenpeacen-presidentti

--------------------------------------------------